|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 22 hozzászólás ] |
|
6610 elromlott vagy most mi van?
Szerző |
Üzenet |
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Andrei írta: Ha esetleg hw-sen is bele akarsz avatkozni, akkor valahol lapkozepen megtalalod a http://smu.t-mobilez.com/ cimen a service manual-jat.. "NOKIA 6610 7210 LEVEL 3"
Köszi, ezen már túl vagyok, átolvastam, de nem találtam nekem szóló információt.
|
szomb. szept. 25, 2004 18:20 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Ha esetleg hw-sen is bele akarsz avatkozni, akkor valahol lapkozepen megtalalod a http://smu.t-mobilez.com/ cimen a service manual-jat.. "NOKIA 6610 7210 LEVEL 3"
|
szomb. szept. 25, 2004 14:20 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Köszönöm!
|
pén. szept. 24, 2004 13:20 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
skynet írta: KaRFiol írta: Nekem is van ám problémám a telefonnal. Az a pikantériája, hogy a hiba nem derül ki az átvételkor, hanem csak 1-2 héttel, esetleg hónappal később. A dolog úgy néz ki, hogy a 6610em teljesen normálisan, rendesen működik, nincs vele semmi gond. Legalábbis látszólag. Ugyan én azt látom, hogy a telefon hálózatban van, térerő a helyzettől függően változik, nincs semmi gyanús jel. Ha a telefonnal nem csinálok semmit, nem hívok és nem küldök smst, akkor egy jó fél-háromnegyed óra után a telefon leesik a hálózatról. Mikor engem hívnak akkor átmenetileg nem kapcsolható szöveget hallanak, holott nálam úgy tűnik, minden ok. Ha smst küldök/hívást kezdeményezek, akkor megjavul, majd x idő elteltével megint leesik. Szerintetek mi lehet a gond vele? Hívásnál amúgy nincs semmi gond, nem szakad, nem ugrál, nem kapcsol ki. (ui: több gsmboltban megvizsgáltattam a készüléket, és nem derült ki a tesztelés során ez a hiba. Ha mocsok lennék, otthagynám valamelyikben, aztán kezdjenek vele ők valamit...) nekem még annak idején a 8210-em vesztette el a hálót (hívás közben sose!!!), akkor az hardverhiba volt (végfok ic repedt)...
Nekem is volt anno 2 vagy 3 8210-esem is kék meg piros színben pompázó. Mindegyik vesztette a hálót, végfokozat ic hibás volt, szvsz mondjuk ez 8210-nél úgymond "szériahiba" is. Többe kerül a megjavíttatása vagy végfok ic csere + hőlégfúvózás, mintha venne az ember egy új telefont. Egyébként volt 6610-esem is, most pedig már nagyon régóta egy SE T610-esem van. Hogy miért? Hogy ne fagyjon, ne veszítse a térerőt / hálót, hogy halljon a másik fél, és hogy tudjon minden szolgáltatás BT-től kezdve az any...picsájáig...
Aki megbíz6ó telefont szeretne hosszú távra, annak az SE t610-esét ajánlom, most már egyáltalán nem is olyan drága.
Üdv: Bepe
|
csüt. szept. 23, 2004 20:47 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
skynet írta: nekem még annak idején a 8210-em vesztette el a hálót (hívás közben sose!!!), akkor az hardverhiba volt (végfok ic repedt)...
Mennyibe kerül a javítása? Mert ha horribilis összeg, akkor gsmbolt lesz belőle. Sajnos az előző tulaj eltűnt. Most már tudom, miért.
ui: ez lenne pl. az ominózus cserealkatrész? Beszerelés kb. mennyi?
http://www.speedshop.hu/termek.php?term ... neraz=9999
|
csüt. szept. 23, 2004 18:47 |
|
|
KaRFiol
platina tag
|
Nekem is van ám problémám a telefonnal. Az a pikantériája, hogy a hiba nem derül ki az átvételkor, hanem csak 1-2 héttel, esetleg hónappal később.
A dolog úgy néz ki, hogy a 6610em teljesen normálisan, rendesen működik, nincs vele semmi gond. Legalábbis látszólag. Ugyan én azt látom, hogy a telefon hálózatban van, térerő a helyzettől függően változik, nincs semmi gyanús jel.
Ha a telefonnal nem csinálok semmit, nem hívok és nem küldök smst, akkor egy jó fél-háromnegyed óra után a telefon leesik a hálózatról. Mikor engem hívnak akkor átmenetileg nem kapcsolható szöveget hallanak, holott nálam úgy tűnik, minden ok. Ha smst küldök/hívást kezdeményezek, akkor megjavul, majd x idő elteltével megint leesik.
Szerintetek mi lehet a gond vele? Hívásnál amúgy nincs semmi gond, nem szakad, nem ugrál, nem kapcsol ki.
(ui: több gsmboltban megvizsgáltattam a készüléket, és nem derült ki a tesztelés során ez a hiba. Ha mocsok lennék, otthagynám valamelyikben, aztán kezdjenek vele ők valamit...)
|
csüt. szept. 23, 2004 17:03 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
Beleszámít ,csak nem tudom,hogy mikor járok arra.
Ha estleg megyek,akkor írok pü-t.
Köszi.
|
csüt. máj. 27, 2004 17:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
zocsa001 írta: Üdv,az lenne a kérdésem,hogy van e valaki Esztergom környékén, aki egy 6610-ben szoftot tud frissíteni Tesóm telója több,apró hibát kezdett produkálni pl.: a játékok egyik nap mennek,másnap nem,vagy ha beállít egy hátteret,kiírja,hogy kész,közben meg sehol semmi.Csengőhangoknál is egyszer lejátsza,másszor meg "a fájl nem nyitható meg" köszi.
Pest még beleszámít Esztergom környékébe? Mert akkor vállalom!
|
csüt. máj. 27, 2004 16:59 |
|
|
zocsa001
arany tag
|
Üdv,az lenne a kérdésem,hogy van e valaki Esztergom környékén,
aki egy 6610-ben szoftot tud frissíteni
Tesóm telója több,apró hibát kezdett produkálni pl.: a játékok egyik nap mennek,másnap nem,vagy ha beállít egy hátteret,kiírja,hogy kész,közben meg sehol semmi.Csengőhangoknál is egyszer lejátsza,másszor meg "a fájl nem nyitható meg"
köszi.
|
szer. máj. 26, 2004 18:55 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Sajnos csak úgy, ha valamikor Pesten jársz.
|
kedd nov. 04, 2003 5:42 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
de... milyen kicsi a világ! )
|
kedd nov. 04, 2003 1:06 |
|
|
Attila
ezüst tag
|
Balázs! Te nem az egyik szegedi rádióban dolgozol?
|
kedd nov. 04, 2003 0:45 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
amúgy a szoftver up-ot hogy tudnánk nyélbe ütni??
|
kedd nov. 04, 2003 0:21 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
talán 1x-2x ha leesett, de akkor se nagyot és nem keményre.... miért?
|
kedd nov. 04, 2003 0:17 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
Hányszor lett leejtve a készülék?
|
kedd nov. 04, 2003 0:12 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
hogyhogy mennyit esett???
|
kedd nov. 04, 2003 0:01 |
|
|
.Macika.
|
A szoftot meg tudom oldani én is Neked, de előtte tisztázni kéne, hogy mennyit esett!!!
|
hétf. nov. 03, 2003 23:58 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
nekem azért nem klappol a dolog, mert ha **** a szoftver, akkor eddig miért nem jelentkezett ez a hiba?? másik meg az, hogy garancia mivel már nincs rajta, nemtom hol csináltassam meg, ahol nem kókler a munka és vállalják a felelősséget ha elszúrják!
|
hétf. nov. 03, 2003 23:24 |
|
|
-----Gabor-----
|
Próbálj egy soft frisset !
|
hétf. nov. 03, 2003 22:54 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
|
Sziasztok! A Nokia 6610-esem elég érdekes dolgokat produkál. Bekapcsolom kéri a PIN-t és amikor nyugtázom, jönnek a kezek és elszáll a telcsi.... elsötétül a kép. Pár másodperc múlva fehér háttérben csak az akkuszint látszik, majd eltűnik ez is és újra sötétség. Többszöri próbálgatás után eljutok arra a szintre, hogy a PIN után elszáll a kép meg minden, mintha kikapcsolna, de pár másodperc múlva bevillan a főképernyő és a telcsi használható. Kikapcsolni már nem is merem. Nem buheráltam semmi vele a közelmúltban. Valamikor régen még sűrű "gombnyomogatás" hatására már más kártyákat is enged ), de az is még hónapokkal ezelőtt volt, és ezt csak pár napja kezdte szóval nem hiszem, hogy összefügg.... mi lehet a baja??
|
hétf. nov. 03, 2003 22:17 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 22 hozzászólás ] |
|