|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
WAP 2.0 fekete - fehéren.
Szerző |
Üzenet |
Tombike
arany tag
|
Na tegnap este ota hibatlanul megy valszinuleg hamarosan a westel forgalmazni kezdi!!!!
|
szer. nov. 26, 2003 7:41 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
A portálok általában dinamikusan állítják elõ a wap-oldalakat a telefonhoz optimalizált kinézettel. A kompatibilitás megõrzése érdekében az ismeretlen telefonoknak egy teljesen általános (szabványos) tartalmat küldenek. Gondolom ez történik a Ti esetetekben is. Nincs mit tenni, csak várni...
|
szer. nov. 26, 2003 7:31 |
|
|
Tombike
arany tag
|
sajna nekem is igy van en felhivtam ericssonekat is
persze hogy semmit nem tudtak segiteni
epp hogy a csako tudta ra az aktualis soft verziot nekem r2e magyar
ez a legujabb
nincs mit tenni varni
ha megnezed a sonyericsson oldalat ott alkalmazza a wap 2.0-at
a 777 nel meg csak lesz majd elorelepes
|
kedd nov. 25, 2003 13:14 |
|
|
GSMLover
|
Van egy általam nagy becsben tartott SE Z600 telefonom, amivel jó sokat szoktam WAP-ozni. Mielőtt megvettem volna olvastam, hogy 2.0-ás WAP böngészőt birtokol a szerkezet. Ez jó hír. Rossz hír az, hogy a WESTEL 777sms oldala, ami nekem alap, csak és kizárólag fekete-fehérben, minden színes tartalmat mellőzve jön be. 1230-on sem sokat tudtak segíteni szomorúságomon. Tényleg nagyon el vagyok ettől keseredve.
Állítólag, mikor megjelenik a WESTEL kínálatában és a rendszer ismeri fogja ezt a telefon típust változni fog a helyzet.
Ki mit tud erről? SEGÍTSETEK!!!! Köszi.
|
kedd nov. 25, 2003 11:57 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|