|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|
Nokia 6310 USB-s adatkábel
Szerző |
Üzenet |
Mr_T
|
Üdv néked! Fele se barátom!
Hallgasd tanácsom! Az USB-s adatkábeltől a jobb kezes módszerrel szabadulj meg (jobb kézzel a bal válad felett hajítsd el, hogy ne lásd hova esik)! Szerezz be egy komolyabb infravörös portot (igaz, hogy az is általában USB-s), a komolyabb alatt azt értem, hogy nem egy 3,5-est adnak hozzá, hanem egy telepítő cd-t, de még akkor sem biztos, hogy jó lesz. Történt ugyanis, hogy egy gagyival, megjegyzem szép kéken világított, szívtam, mint a torkos borz vagy két napot, mert állandóan megszakította a kapcsolatot és így nem tudtunk netezni a mobillal (laptophoz volt csatlakoztatva), de a végén sikerült találnom egy használhatót, ami ráadásul olcsóbb is volt, mint az előző. De az is lehet, hogy csak a mi laptopunk nem szereti az összes ilyen cuccot.
|
hétf. dec. 15, 2003 9:14 |
|
|
Pete_83
vas-tag
|
biztos, hogy senki?
|
hétf. dec. 15, 2003 7:57 |
|
|
Pete_83
vas-tag
|
senki nem használ N6310i-hez USB adatkábelt?!
|
pén. dec. 12, 2003 14:41 |
|
|
Pete_83
vas-tag
|
Üdvözletem fórumtársaimnak!
Ma kaptam a kezembe kipróbálásra egy Nokia 6310 USB-s adatkábelt.Win98 alatt rádugom és kiírja hogy driverre lenne szüksége, viszont telepítő CD nincs hozzá. (én nem kaptam)
Kérdéseim:
Windows 98 alá hogy tudom feltenni?
A PC Suite-ot hogy tudom hozzá használni? (3-as 4-es COM port?)
Jelenleg nincs rádugva a telefon, mivel az se saját, és előbb utána szeretnék nézni a dolgoknak.
Minden hozzászólást előre is köszönök!
Üdv:Pete
|
csüt. dec. 11, 2003 14:15 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 4 hozzászólás ] |
|