Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 4:49

Hozzászólás a témához  [ 246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5
Samsung X600 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Valóban, itt már lenne értelme a hívóhoz rendelhető
fényképnek, nem úgy mint az E700-nál!

A csengés hangerejét lehet szabályozni, ha pedig csak
meghallgatod a hangokat, akkor az oldalsó hangerő gomb
nyomogatásával tudod változtatni a hangerőt, de ez csak
addig érvényes, amíg hallgatod a dallamokat, a normál
hangerőt NEM változtatja meg! Így például meg lehet nézni,
hogy mekkor a hangereje anélkül, hogy a valódi beállítást
elállítanád!

A végére egy SZENZÁCIÓ!!!
Lehetséges kábelen feltölteni JAVA progit a telóra, ehhez 2
program szükséges, amik már megvannak, de még tanulmányozom
a végrehajtást!
Mellesleg ez a módszer E700/X100/X600-ra is jó!!!

kedd márc. 16, 2004 15:52
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Megjelent a Pannonnál is 50-ért, úgyhogy nem szívtam, pedig fel voltam rá készülve... :c)))

GSM

kedd márc. 16, 2004 15:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos igen, az általad írt linken csak az Easy Studio van,
mivel ez való ehhez a telóhoz! Azonban ha pl. a Samsung
S100-nál nézelődsz, akkor máris meglesz az EasyGPRS!
Letölteni pedig minimum a File Manager-t (PIMS) kell, a
ásik kettő egy képeszerkesztő és a GPRS Internet
kezelőprogija, így azok csak szükség esetén kellenek!

hétf. márc. 15, 2004 18:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Mindjárt adok egy linket ahol van 4 cucc a Samsung X600-hoz, de nem tudom melyikre van szükségem hogy a mobilról a képeket áttudjam küldeni a PC-re. De nem találom az EasyGPRS 2.1.8-at.

http://www.samsung.com/hu/support/produ ... nesgsm.sec

hétf. márc. 15, 2004 18:38
ezüst tag

Hozzászólás 
GyuSzuM: namost képzeld el, hogy nekem még nincs is meg az X600... Mi lesz ha én is megveszem:)))?

penell: A progikat természetesen a gépre kell feltelepíteni, mindkettő letölthető a www.samsung.hu oldalról! CD-n nem adták ki egyiket sem (az EasyGPRS 2.0.4-et igen, ezt adták az S100/V200/P400-hoz)!

hétf. márc. 15, 2004 17:07
platina tag

Hozzászólás 
penell: az általad említett programokat szerintem nem a telóra, hanem a szgépre köll telepíteni.
Szép dolog a 9Mb memó, de azért ott talán mégis jobb helye lesz... ;c)))

GSM

hétf. márc. 15, 2004 16:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Hovakel telepiteni az EasyGPRS 2.1.8-ast a telora? És a Easy studiot szintén? CD-t nem lehet hozzá szerezni, amin minden program megvan hogy az infra mûködjön?

hétf. márc. 15, 2004 15:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Hovakel telepiteni az EasyGPRS 2.1.8-ast a telora? És a Easy studiot szintén? CD-t nem lehet hozzá szerezni, amin minden program megvan hogy az infra mûködjön?

hétf. márc. 15, 2004 15:23
platina tag

Hozzászólás 
SamsungS100: hogy Te miket tudsz! :c)

Mindjárt ki lesz próbálva.

GSM

hétf. márc. 15, 2004 14:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Az infra NINCS lekorlátozva a PC-hez kapcsolódásban!!!
Az osztálytársam is már vett infrát és azzal szedett le mindent, nameg rakott rá képet, hangot, stb.!!
Az EasyGPRS 2.1.8-as verziót is fel kell telepíteni hozzá (de az Easy Studiot kell használni!), és akkor nem lesz hibaüzenet!
Amúgy az USB-s kábel nem ajánlott hozzá! Vagy eredeti soros kábel vagy infra!

hétf. márc. 15, 2004 12:45
platina tag

Hozzászólás 
penell: az infra le van korlátozva.
Csak kábellel lehet.
Ilyen szempontból kár volt túladni a jó öreg 7650-en.
De ne felejtsük, a méret is számít! ;c)

GSM

hétf. márc. 15, 2004 12:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs kábelom.Simán infrán nemlehet átküldeni?7650-es telcsivel lazán küldtem mig elnem adtam,lehet hogy kárvolt eladni?

hétf. márc. 15, 2004 11:11
platina tag

Hozzászólás 
penell: milyen kábelt használsz?
Az USB-s, speedshopos nekem sem akar muzsikálni, de nagyon nem.

GSM

hétf. márc. 15, 2004 11:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki leirná pontrol pontra hogy tudnám a képeket a telcsiröl a PC-re infrán felvini?Letöltötem Easystudio Filemanagert de igy se ment.Eszt irtaki(Cannot open port and this program is switched in offline mode.After try to switch in online.És még nem sikerült inicializálni a DAQ/jet adatbázis kezelöt.E-mail:simon_r@internetker.hu

hétf. márc. 15, 2004 10:58
ezüst tag

Hozzászólás 
GyuSzuM:

Na ugye hogy ébreszt:))!

A kártyára ajánlatosabb az EasyStudio-val másolni, mert azzal csak két kattintás az egész!
A sorozatfelvétel nem hibás, mert automatikusan 128*90-es méretre vált, ez nem hiba! Azt nem tudom, hogy hardver vagy szoftverakadálya van a 640*480-as sorozatnak!
Az üzenet és ébresztő hang az én S100-amon is így van megcsinálva és engem abszolút nem zavar (főképp, hogy sokat használom rezgéssel)!
A memóriamérőről nem tudok nyilatkozni, mert még nincs meg a saját példányom (de már megtettem a lépéseket felé!)!

A sorozatfelvételes hibaüzenet pedig szoftverhiba, nézd meg hogy melyik verzió van neked, mert az osztálytársaméval többször is nyomtam sorozatot (nagysebesség, 15 kép) és hibátlanul ment a dolog!

szomb. márc. 13, 2004 22:07
platina tag

Hozzászólás 
Még egy-két érdekesség a ketyeréről:

- mikor tetettem rá az új sw-t, akkor vettem észre, hogy sokféle másolási lehetősége létezik a telefonkönyvnek, (a teló memóriájába, infrán), de a kártyára csak egyenként, manuálisan lehet átvinni. Törölni egyébként mind a teló, mind a kártya memóriáját egy gombnyomással is lehet.

- sajnos a sorozatfelvétel problémásan működik. Többször előfordult, hogy ilyesmit elkövetve a végén kiírja a teló, hogy fájlmentési hiba, s a képeket nem menti el. Sőt, úgy tűnik, mintha csak 128X90-es méretben engedné, szerintem itt vmi nem kóser (az új sw sem hozott változást etekintetben.

- hiába a 9 mega médiatár, az üzenet- és ébresztési hang csak az előre definiáltak közül kerülhet ki.

- a memóriaállapot-mérő mintha kicsit "túlszámlázna", vettem a fáradtságot, és kiszámoltam egyenként összeadva a fotóim által elfoglalt kapacitást, s ez alapján merem ezt állítani.

Amint kábelproblémáim megoldódnak, teszek fel újabb képeket a megfelelő topicba, ezúttal már kétkezeseket a kézremegés kizárása végett. :c)

GSM

szomb. márc. 13, 2004 11:13
platina tag

Hozzászólás 
Ja OK, de ehhez olvasni kéne használati útmutatót!!! :c)))
Most, hogy mondod, van egy olyan opció, hogy automatikus bekapcsolás, az Ébresztő menüpontban.

GSM

kedd márc. 09, 2004 14:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Már nem azért, de a hivatalos használatiban is benne van,
hogy egy külön menüpontban be kell kapcsolni ezt, utána már
a végtelenségig fog ébreszteni kikapcsolva is!
AZONBAN ha néma üzemmódban van, akkor csak a Reggeli
ébresztő fog működni!
Amúgy is a Samsungok már jó ideje ismerik ezt a funkciót,
igaz nem mindegyikben volt benne!

kedd márc. 09, 2004 14:37
platina tag

Hozzászólás 
Figyelem, figyelem!

A teló - a mobilarénán megjelentekkel ellentétben - {b}kikapcsoltan nem ébreszt{/b}!
Tetettem rá új sw-t, ha érdekes, majd megírom, ezzel mi a státus...

GSM

kedd márc. 09, 2004 12:10
vas-tag

Hozzászólás 
A kontrasztot 1 es 15 kozott lehet allitani, az 1 a
legsotetebb.
Egyszeruen ha megforditom a telcsit a kezemben a "normalis"
pozban, ugy hogy a billentyuzet esik tolem tavolabb akkor a
tenyleg normalisan olvashato minden (9-re allitva is).
Gyakorlatilag barmilyen hulyen is hangzik ez, jozan
paraszti esszel logikazva az egyetlen kovetkeztes csak az
lehet, hogy a kijelzo van forditva... Maskepp abbol a
szogbol miert lenne jo?
Amugy vegig normalis szogben probaltam tartani, de a jo
kepert (magyarul, hogy el tudjam olvasni..) eppen, hogy
nemnormalis szogekbe kellett tartani :(
Ezt a mar Mulder ugynoknek is komoly fejtorest okozo
problemanak megprobalok kedden veget vetni es bemegyek egy
PGSM bemutatoterembe, abban a remenyben, hogy ott lesz egy
X100-as mukodes kozben es osszehasonlithatom a kijelzoket.

vas. márc. 07, 2004 18:10
platina tag

Hozzászólás 
Nekem gyárilag középre volt állítva a kontraszt, s az úgy pont jó is.
Kipróbáltam, amire kértél, mindkét oldalról nézve jó a kijelző, persze nem akármilyen extrém szögből, hanem úgymond "normálisból".
A mobilarénán egyébként azt írják, az X600-ban jobb az LCD, ők állítólag kipróbálták.
Ebben a ketyerében 15 fokozatú a kontrasztállítás mellesleg, nem tudom, a Te 9-esed a maximumot jelenti-e, avagy sem. Ha megnézed az itteni #2-es hozzászólást, ott is látható a különbség az LCD-k között.

GSM

vas. márc. 07, 2004 10:57
platina tag

Hozzászólás 
Elfelejtettem azt is, hogy az X600 jól, együtt kezeli a SIM-tételeket (nevek, SMS) és a sajátjait, memóriakapacitás-mérő mindenhol van, ahol erre szükség van, ott a SIM-tárhelyet is jelzi.

szomb. márc. 06, 2004 21:12
platina tag

Hozzászólás 
Hát igen. Valóban eléggé fájó az An-Dante által említett probléma, nevezetesen, hogy nem lehet fényképet rendelni a telefonkönyvben lévő tételekhez, ezt írni is akartam, de kissé sebtében lett összedobva az előbbi irományom.
Még egy ciki: a csengés hangerejét nem lehet néma üzemmódban szabályozni, ha pedig rendesben vagy, akkor mindenképpen szól. A feltűnés elkerülhetetlen. :c)
Még az akkuról egyébként annyit, hogy nekem egy feltöltéssel a harmadik nap elején ugrott csak - az egyébként mindössze háromfokozatú - a töltöttségjelző egy vonalra. Ekkor töltőre is tettem, szerintem átlagos használat mellett, éjszakai kikapcsolással, simán el fog menni 3 napot is.

SamsungS100: azt hiszem félreértettél. Szerintem is telitalálat a LED-et helyettesítő megoldás a gyors WAP-elérést biztosító "i" gomb többszínű megvilágításával, csupán a következőket sajnálom, ezúttal részletesebben is kifejtem, tekintettel a kérdés kiemelt jelentőségére. ;c) Nos, alapvetően öt színben pompázhat. Egyrészt az a gáz, hogy a többi billentyű háttérvilágítása bezavar, halványítja a színt. Ez egyébként az elhelyezéséből adódóan természetes.
Viszont az érdemi (??) kifogás az, hogy ha hívásjelzőként állítom be, akkor - a bill. többi része világításának elalvása után - tisztán kivehető az öt szín: piros, zöld, világoskék, kék, lila. Ám, ha működésjelző-fényként a pirosat állítom be, akkor csak vmi halvány narancs van a piros helyett, még a bill. többi része világításának elalvása után is.
Ez SW-probléma, jól gondolom?

Mkay: szerintem amíg a Siemens ST55 olyan árban van, amilyenben, addig nemigen várható, hogy nagyon olcsóbban adják, illetve szerintem az is elképzelhető, h a Westel egy bizonyos periódusra kizárólagosságot kötött ki magának a többi szolg-gal szemben a Samsungnál.

Felmerült a bluetooth-headset probléma, ez annyiban irreleváns, hogy a Samu ad a telóhoz fülhallgatót, méghozzá nagyon szépet! :c)

GSM

szomb. márc. 06, 2004 21:07
ezüst tag

Hozzászólás 
A Blikkben hírdeti a Pannon az MMS akcióját. És mi van a képen látható párocska kezében? Hát egy x600-as. :) Persze forgalmazni a telót, azt már nem akaródzik a Pannonnak. :(

szomb. márc. 06, 2004 15:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor itt a kép, ami az Árkádban készült a Westel üzletben kifelé fotózva! 640x480, maximális minőség, zoom nincs, normál üzemmód:

http://www.tar.hu/rusi/files/X600.jpg

Továbbá 2, ugyanilyen beállításokkal készült kép E700-al a Westel Enternetben:

http://www.tar.hu/rusi/files/E700.jpg
http://www.tar.hu/rusi/files/E700_2.jpg

szomb. márc. 06, 2004 1:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Már én is csak arra várok, hogy valamelyik szolgáltatónál kijöjjön olcsóbban. Java email klienssel megoldható az email hiánya. De honnan lehet olyat szerezni? :) Mert eddig csak trial verziókat sikerült összeszedni.
A telcsit kipróbáltam, egy kicsit zavart, hogy a kamera fordítva nyilik, mint ahogy célszerû lenne. Hiszen gyakrabban fotózod az elõtted levõ dolgokat, mint önarcképet magadról. Így itt át kell tekerned az egészet, ami igaz nem nagy fáradtság, de nem tudom mennyire rontja a kamera strapabíróságát. Sok tekergetés után nem fog lötyögni vagy könnyen "kinyílni"? Kicsit tartok tõle, bár persze lehet, hogy feleslegesen. :)

szomb. márc. 06, 2004 0:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Nos, én nem is elsősorban BT dongle-ra gondoltam, hanem
mondjuk headset-re! Autós kihangosítót nem is említem,
hiszen annak értelme sincs a headset mellett!
Mivel itthon is van 2 S55, ezért poénkodtam már a Bluetooth-
al a két telefon között és tényleg klassz, és én is az
infra utódját látom benne, de a headsettel kezdték
beindítani és ehhez képest még igen drága, persze nem is
zámítok rá, hogy 1000 Ft lesz, de ne 16-39 ezer forint
legyen!
Ja, apám is egy X600-ra fog beújítani:)))!

pén. márc. 05, 2004 23:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
A BT cuccok dragak???? Egy USB BT adapter majdhogynem olcsobb mint egy infraport.. ;)) A kenyelemrol ne is beszeljunk. :) Mindenesetre nekem a BT elsorban a PCs netezes es a PDA-s szorfozesemhez kell, ott sajna az IrDA nem kifejezetten nyero.. :(

X-COM,
A PCs szinkronizacio teren a Samsung valoban eleg sotet, de legalabb mar rendesen lehet kepeket es hangokat kuldozgetni a telo es a PC kozott.. Viszont mas telora vagy PDA-ra tovabbra sem lehet kuldeni..

Mindenesetre tenyleg jo a kis telefon csak sok olyan fitalaos funkciot hagyott ki belole amit nem szabadott volna egy fiatalokat megcelzo keszulekbol.. :( Lasd: a fenykepes telefonkonyv.. Szerintem eleg szegyen hogy az Alcatel telojai mozgo gif-et, de a legujabbak mar kisebb videokat is hozza tudnak rendelni a telefonkonyv bejegyzeshez amig a Samsung csak a kisse csunyacska elore bepakolt grafikakkal tud buveszkedni!

Termeszetesen a kijelzo minosege (annak ellenere hogy STN) igen elenk es szep amig nem nezegeted eros napfenyben.. A kulso antenna picit elszomoritott, mert ugye igy kenyelmetlenebb zsebben hordani mert mindebe beleakad.. Annak elelnre nagyon jo a telo csak mar adhatna valaki jo aron is.. :)

pén. márc. 05, 2004 22:45
arany tag

Hozzászólás 
mi az, hogy rohadt drágák?
és, ha valaki csak a pc-vel való szinkronizálásra használná a BT-t? egy BT adapter nem olyan drága

igaz a PC-vel való szinkronizálás is idegen a samsungtól...

pén. márc. 05, 2004 22:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Ma az Árkádban volt dolgom, így beugrottam a Westel üzletbe, ahol a hostess néni nyakában virított az X600, persze egyből el is kértem tőle:)! Felajánlotta, hogy csináljak fotót, küldjem el MMS-ben, persze egybpl éltem a lehetőséggel! Sajnos csak 2 fotót csináltam, egyiken a húgom látszik, azt nem rakom ide, de a másikat igen (miután feltöltöttem)!
A telefon egyszerűen lenyűgözött! Kifogástalan minőség, kijelző, hangok és kamera! Nagyon korrekt képet csinált, persze maximális felbontás és minőség mellett és ugye mesterséges fénnyel, valamint teljesen remegésmentes kézzel (ez utóbbit én biztosítottam)! Azonban az éles fényű reflektorokat nem nagyon szereti sem a kamera, sem a kijelző, de hát ott csak ez van, ezért fényképeztem az üzletből kifelé:)!
A gombok valóban közel vannak, de nekem abszolút nem okoztak gondot, a LED helyettesítő "i" gomb pedig telitalálat (a kamera kiszorította a telefon tetejéről)! Kifejezetten jó a kamera keresőjének képkövetése, épeszű mozgatással teljesen folyamatos és a kép a kijelzőn is jól kivehető! Jó a vibrálás, gigantikus memória (9 MB, 1000 név, 200 SMS, 150 MMS, 600 KB JAVA), és kifejezetten elegáns (de inkább férfias) formaterv!
EZ AZ ÉN TELEFONOM!
Igazából a képek minőségére voltam kiváncsi, de teljesen megnyugodtam, és nemsokára be is ruházok egybe!
Nem kell hiányolni a BT-t, mert nem az a kategória, meg a BT cuccok rohadt drágák!

pén. márc. 05, 2004 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Samsung legujabb mobiljai mar ertelmesebb naptarat tartalmaznak (ertsd ezalatt: nem csak egyetlen 30 betus bejegyzest lehet egy naphoz rogziteni..) de a fenykepek kezelese meg mindig erdekes.. Nem ertem miert nem tudja hozzarendelni oket a hivofelhez??? Tudom nem ez a legfontosabb de akkor is zavaro hogy egy 9 megas multimedias tarral felszerelt kutyu pont itt verzik el.. :(
A masik igen zavaro dolog, hogy WAP-on nem tudja hasznalni az amugy nagyon nagyszeru T9 szotarat.. Ez utobbinak kicsit Sagem feelingje van.. :(

Amugy nagyon jonak tartom az X600-at es multimedias teren sokkal jobb mint az en T610-em aminek a 2 MB memoriaja iigencsak hamar elfogy.. Viszont szamomra a BT hianya sajnos elfogadhatatlan, habar nyilvanvalo hogy mindez szolgaltatoi nyomasra tortent.. De legalabb Infra kerult bele, mar ez is valami!! :) Persze az infran keresztul a kepek es hangok nem kuldhetok mas mobilra.. :(( Es termeszetesen email kliens sincs benne..

Ennek ellenere nagyon jo telonak tartom.. Es remelem valaki kicsit esszerubb aron kinalja majd mint a Westel.. ;)

Ha valakit erdekel egy melyebb review itt talalhat (angolul) mindefele kepet es hangot is:
http://www.mobile-review.com/review/sam ... 0-en.shtml

pén. márc. 05, 2004 21:38
platina tag

Hozzászólás 
Üdv!

SamsungS100-hoz hasonló érzések közepette vettem meg ezt a ketyerét.
Vacilláltam ez és a SE T610 között, de szerintem az X600 sokkal jobban megéri, még ha bele is számoljuk, hogy a Westelnél a készülékek sokkal drágábbak, mint a többi szolgáltatónál, s a T610 igen jó árban volt. A 6220-tól ez tántorított el: - kamera-felbontás, -memó. Persze +EDGE, +rádió, de ez nem ért nekem 25-tel többet. Z600-nál ugyanaz, mint a T610-nél, csak 20-assal húzósabb ár. Ja, érdekes, hogy nem lezárt dobozú készüléket adtak (Enternet), s azt is mondták, hogy az összes ki van nyitva, merthogy ellenőrizték a tartalmát (?).
Két napja használom. Igyekszem tömör lenni.

A kijelző STN-volta ellenére nagyon élénk, ki is van használva, viszonylag sok szögből nézhető, felülről tekintve azonban viszonylag hamar eltorzul. Az alapkijelzőn csak 128X90-es háttérképet lehet nézni, az egészre nem engedi, ez nem túl örvendetes (lehet, hogy későbbi sw-ben már engedni fogja? A mostani: PX600.01, X60AWDA1.) Ha kamerázok, nagyon gyorsan, mondhatni azonnal követi az LCD a mozgásokat. A kamera minősége:

http://kep.tar.hu/geesem/images/pic4569457.jpg

Négyféle méret van (640*480, 320*240, 160*120, 128*90), ötféle minőség. Ez a lehető legnagyobb, legjobb minőségben készített kép, ennek ellenére nem egészen éles, a színei viszont szépek. Valószínűleg ott a bibi, hogy nagyon könnyű a kis Samu, s könnyen bemozdul. Vigyázni kell, mert elsütés után kb. 1-2mp-cel szól csak az expozíciós hang, még ki kell derítsem, vajon ekkor is sül el? ;c)
A gombok nagyon közel vannak egymáshoz, nagy ujjú embernek nem ajánlott. Mindenesetre a nyomkodhatóságuk a márkától elvárt minőségű. A navigációs gomb felső része éppen a készülék egy kiemelkedésének tövében van, (csak) tokban nehézséget okoz a megnyomása.
A csengőhangok erősek, szépek, ebben mondjuk nincs semmi újdonság. Rezgés-csengés egyszerre nem működik. Az SMS-figyelmeztetés állítható, hogy csak egyszeri avagy ismétlődő legyen. SMS-nél az Unicode ékezetek egyszerűen rabolják a helyet, de át lehet állítani GSM-abc-re.
A naptár nagyon profi, ahogy az ébresztés is. A kalendáriumnál ismétlődést nem lehet beállítani, az ébresztésnél azonban igen, méghozzá háromszor is, van ébresztés, ébr1, ébr2, praktikusnak tűnik. Telefonálásnál a hívott hangja remekül hallható, a hívottak részéről sem volt eddig panasz.
Negatívum, hogy nincs adatforgalom-számláló, ezt a magam részéről finoman fogalmazva pofátlanságnak érzem, összejátszásnak a szolgáltatókkal. Ami még érdekes, hogy vannak egyes menüpontok, ahol mindkét funkciógomb elfoglalt, előző szintre problémás a visszalépés, ez a C-vel hol működik, hol nem. Marad az alapállapotba visszatérés. A készülék egyébként annyira kicsi, hogy SMS-írásnál egy kézben tartva a lapáttenyeremmel szinte egyensúlyoznom kell, hogy el is érjem a kívánt gombot, s közben meg is tartsam a kütyüt.
Zárszó: számomra nagyon fontos volt, hogy a gyors WAP-elérést biztosító gomb, több színben világíthat (működésjelző fény), ezek nagyon tetszenek, bár van egy, ami – ha ég a háttérvilágítás – halvány barna, egyébként világos zöld. :cP
Félreértés ne essék, pozitív elfogultságomat leplezendő lett kissé kritikus hangvételű ez az írás…

GSM

Ui.: Képeket majd még teszek fel a megfelelő topicba, ha megvettem a kábelt hozzá.

pén. márc. 05, 2004 19:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Az osztálytársam vett egy ilyet, hát majd beszartam:)))!
Annyira tetszik, hogy kénytelen leszek ezt venni E700 helyett, mert ez mindazt tudja, amit az E700, egyetlen hátránya a kisebb felbontású kijelző, de a mobilfény és a forgatható kamera egyszerűen BRUTÁLIS!!
A minőség kifogástalan, a kijelző és a hangok is, a kamera hangja szintén elnémítható, és teljesen egy E700 belseje van benne, szóval nagyon korrekt!
Nyomtunk vele kb. 100-110 képet és még mindig van 2,5 MB szabad hely (hang és háttérkép összesen 300 kb van benne)!
Súlya nincs, a mérete pont megfelelő (antennával is), azonban ez már kevésbé unisex, inkább férfiasabb design!

AKAROM!!! (ez itt nem a B*ikk TV újság!)

csüt. márc. 04, 2004 23:46
platina tag

Hozzászólás 
Valaki magáévá tett már egy ilyen villantóst?
S ha igen, nem akarja megosztani tapasztnyalatait?

GSM

szer. feb. 25, 2004 20:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
És az ékezetes betûk írása SMS-nél itt is sok karaktert
levon, mint az E700-ban és az x100-ban?
A vaku+éjszakai mód milyen fotókat csinál? Olyanokat még
sem sikerült találnom a neten. Beraknál párat? :)

pén. feb. 06, 2004 7:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Nnna, éppen erre szerettem volna rákérdezni, mert elképzelhetetlen,
hogy olyan közel és körben elhelyezett fényforrás ne zavarna be.

pén. feb. 06, 2004 0:53
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Az X600 kamerájával, vakus üzemmódba van egy kis bibi. Teljesen bevilágítja körbe a készített képet, léven a fényforrások rendkívül közel vannak kamera optikájához.
Amúgy viszont tényleg nem rossz! ;-)

Üdv: Gabesz

csüt. feb. 05, 2004 22:56
platina tag

Hozzászólás 
Üdv!

Ártól függetlenül én nagyon gerjedek rá. :c)
Egyébként meg biztos megy lejjebb is az a fránya összeg, bár mondjuk ha a N6220-szal hasonlítjuk össze, akkor sokkal jobb ár-érték arányt kapunk, már akinek számít a 640*480 pxl felbontás, és nem hiányolja az EDGE-t.
S mellesleg egy minőségi, összerakott telefonnak tűnik, kistesójával egyetemben.
Az X600 meg szerintem nem is olyan nőies, mint a húga, tekintettel az antennára. :c)

GSM

szer. feb. 04, 2004 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Valamint kiegészíteném egy kérdéssel:
Samu X600 vagy SE T610, abban az esetben ,ha jelenleg és
az előre látható közeljövőben nincs szükségem BT-ra.
Igaz nem félévente cserélek mobilt tehát lehet, hogy
jó lenne begyűjteni előre a BT-t......
Hmm.... csak karakteres módban, hangosan gondolkodom.

szer. feb. 04, 2004 0:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Up!
Jó lenne látni néhány véleményt.
Tapasztalatok, hmm?
Hibák, erények, stb.... jöjjenek!

kedd feb. 03, 2004 22:59
ezüst tag

Hozzászólás 
x600 február 4-tõl a Westelnél!!! Rohadt drágán!! Ahhoz képest, hogy csak egy IRDA meg egy fényképezõ van benne plusz, 3szoros áron adják elõfizuval, mint a Djuice-os x100-at!! Remélem kijön Pannonnál is, korrekt áron!

hétf. feb. 02, 2004 0:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Írtam a Samsungnak, azt válaszolták az x600-as ebben az évben itthon még nem kerül forgalomba sajnos. :(

csüt. dec. 18, 2003 19:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor már inkább ez, van pár tesztfotó is:
http://www.mobile-review.com/review/sam ... 0-en.shtml

szer. dec. 17, 2003 23:00

Hozzászólás 
http://www.samsung.com/Products/MobileP ... H_X600.htm

szer. dec. 17, 2003 22:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Én is alig várom! Állítólag idén még kijön. Tudni lehet, hogy hol és mennyiért kb? Itt egy kép összehasonlításképpen az "öcsivel" és az "apuval":

http://www.myphone.gr/devices/large/x6003.jpg

szer. dec. 17, 2003 22:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Van már vkinek ilyen készüléke? Ha igen, várom a véleményeket!

szer. dec. 17, 2003 9:01
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 246 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5