|
Szerző |
Üzenet |
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Kérdésem:...?
Guni, semmi baj, tudom kicsit csavart a nevem...
|
vas. márc. 07, 2004 11:11 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: A székben a gép előtt
|
én általábban minden nevet így írok, mert csomó olyan van, amit elolvasok, és nem veszem észre mondjuk a betűkettőzéseket, vagy annak olvasom, aminek lenne valami jelentése...
éljen a ""csalafinta"" néve!!
Koppány
|
szomb. márc. 06, 2004 14:17 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
{i}freuner: Bazzeg nem tudok olvasni, bocs! {/i}
Hát úgy néz ki írni se... )) Bocs mégegyszer {b}Freunder{/b}
Guni
u.i.: Most úgy írtam, hogy ctrl+c, ctrl+v, mert elkezdtem írni, de megint csináltam benne egy hibát.
|
szomb. márc. 06, 2004 14:13 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Ja, még azt szerettem volna kérni, hogy valaki írjon már légyszíves 1-2 példát arra, hogy mennyire fizetős a vodalive, mondjuk a hírek elolvasása mennyi, stb...
Köszi!
|
szomb. márc. 06, 2004 8:27 |
|
|
arany tag
|
Köszi!! )
Jahhhhhh, a márciusi szórólap hónap kedvence a GX30, van smsárhívó kód is, de ha lehívod az árát, akkor azt írja hogy még nem forgalmazzuk ĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐĐ
|
pén. márc. 05, 2004 17:03 |
|
|
arany tag
|
Semmi, de azt írták március közepe!
|
csüt. márc. 04, 2004 17:28 |
|
|
Akoska1
|
Na mi a helyzet? Március van.
Van már valami info??
|
csüt. márc. 04, 2004 16:44 |
|
|
arany tag
|
UP!
|
csüt. márc. 04, 2004 14:53 |
|
|
arany tag
|
Ezt nemhiszem el, NEM FREUDER, NEM FREUNER, HANEM
>>>FREUNDER<<<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ĐĐĐ
|
kedd márc. 02, 2004 21:54 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
tubacopy: OK
freu{b}n{/b}er: Bazzeg nem tudok olvasni, bocs!
Guni
|
kedd márc. 02, 2004 21:39 |
|
|
arany tag
|
|
kedd márc. 02, 2004 19:34 |
|
|
arany tag
|
Amúgy tökjó hogy ennyi hozzászólás van már, még megse jelent a telcsi...
|
kedd márc. 02, 2004 19:25 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 23 Tartózkodási hely: A székben a gép előtt
|
hehhhhh... most ki van viccelve a srác!
))
Koppány
|
kedd márc. 02, 2004 18:37 |
|
|
arany tag
|
Ja és a nevem freu>N<der!!!
|
kedd márc. 02, 2004 18:23 |
|
|
arany tag
|
Najó bunkógyerekekről tényleg nem írtál! )
|
kedd márc. 02, 2004 18:08 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
guni
ha lekopik, akkor veszek másikat, a gx20-asomról eddig 4hónap alatt nem kopott le semmi, pedig nemegyszer megjárta már a lépcsőt, aszfaltot és ilyen helyeket... a gx30-as se fog... amúgy meg nekem nem az számít hogy másoknak tetszen (ellemben bravestarr "pláza-elméletével), meg ohgy a nyakamban mindenki lássa hogy milyen tökéletes karcmentes állapotban van... nekem az a fontos hogy én tudom hogy milyen szép (egyéni véleményem) mert nekem tetszik, ha meg már lekopott esetleg (nagyon kétlem hogy azelőtt hogy lecserélném), akkor meg visszaemlékszem hogy milyen is volt, és megintcsak nem érdekel, hogy mások mit gondolnak róla ha esetleg benézek a westendbe!
Amúgy ez az én véleményem, de azért szeretem ha egy telefonon van 1-2kar legalább, ohgy lehessen látni hogy használják a telefont ARRA AMIRE KELL!! (és nem arra hogy mindenki lássa)
Igazából csak ennyi a lényeg....
Köszönöm:
Koppány
|
kedd márc. 02, 2004 17:56 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
freuder
{i}Mi a durva abban amit csinálunk??? Csak magyarázd meg! Az
hogy tetszik a teló??? {/i}
Ott volt a vigyor utána! Arra gondoltam, hogy milyen hihetetlenül rá vagytok izgulva a telcsire, de ha valakinek akkor én ezt megértem, legfeljebb én más telcsihez kapcsolódóan irogattam hasonlókat...
{i}Az a cikk egyértelműen elfogult, semmi értéke nincs,
felesleges lett volna "kielemezni"...{/i}
Viszont jól végigmegy az összes számomra érthetetlen "előnyén"
{i}Nem hinném hogy csak smsre és hívásra jó... Đ{/i}
Hát mondjuk adatátvitelre /nem net/, szervezőfunkciókra aligha...
{/}Miért is plázás bonkógyerekek kezébe való???{/i}
A végén leírtam, hogy szerintem kiknek jó. Konnkrétan plázás bunkógyerekről asszem nem írtam, de szvsz csak az ilyenek veszik meg pl a 212-k kijelző, a nemtom hányszínű led, meg a klső kijelző miatt, ami már nem sokkal kisebb, mint az S55-ömé. Vagy netán Te udsz ezekre a ficsörökre valami értelmes magyarázatot adni?
{i} Azért mert le
van korlátozva a BT, meg az infra??? Mert más egetverő
hiányossága nincsen, és van még pár ilyen telefon...{/i}
Például azért az eléggé égő, hogy még egy emlékeztetőt sem lehet beírni, mint egy 3310-esbe. Egyébként olyan sok egetverő hiányosság tényleg nincs benne /bár bosszatnó apróságok azért akadnak bőven/, viszont szerintem nincs is benne semmi különös, ami indokolná a valószínüen hatszámjegyű hűségakciós árát, leszámítva az imént felsorolt rendkívül lényeges, de agyon reklámozott funkciókat /212k disp/
{i}Guni ha elolvasnád a normális tesztet, tudnád, hogy
modemként is használható!{i}
Elolvastam, csak hirtelen nem ugrott be, be ezt már akkor is odaírtam.
{i}Ha valakinek ez bejön, miért kell leszólni???
Azzal hogy azt mondtátok bunkó gyerekek kezébe való,
minket is minősítettetek...{/i}
Végén pont azt írtam, hogy szerintem nem rossz telefon, csak ha valaki komolyabban szeretné használni a telefonját, akkor nem ér sokat a dologgal, olyant meg hogy bunkó gyerekek kezébe való, sehol nem írtam.
tubacopy:
{i}igényesen néz ki{/i}
Majd ha elkezd kopni róla a festék, akkor nem fog...
De mégegyszer mondom, senkinek nem szeretnék belemászni ezzel a lelkébe, végüli ez csak egy telefon, ezen nem fogunk összeveszni...
Guni
|
kedd márc. 02, 2004 16:10 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
freuder
{i}Mi a durva abban amit csinálunk??? Csak magyarázd meg! Az
hogy tetszik a teló??? {/i}
Ott volt a vigyor utána! Arra gondoltam, hogy milyen hihetetlenül rá vagytok izgulva a telcsire, de ha valakinek akkor én ezt megértem, legfeljebb én más telcsihez kapcsolódóan irogattam hasonlókat...
{i}Az a cikk egyértelműen elfogult, semmi értéke nincs,
felesleges lett volna "kielemezni"...{/i}
Viszont jól végigmegy az összes számomra érthetetlen "előnyén"
{i}Nem hinném hogy csak smsre és hívásra jó... Đ{/i}
Hát mondjuk adatátvitelre /nem net/, szervezőfunkciókra aligha...
{/}Miért is plázás bonkógyerekek kezébe való???{/i}
A végén leírtam, hogy szerintem kiknek jó. Konnkrétan plázás bunkógyerekről asszem nem írtam, de szvsz csak az ilyenek veszik meg pl a 212-k kijelző, a nemtom hányszínű led, meg a klső kijelző miatt, ami már nem sokkal kisebb, mint az S55-ömé. Vagy netán Te udsz ezekre a ficsörökre valami értelmes magyarázatot adni?
{i} Azért mert le
hiányossága nincsen, és van még pár ilyen telefon...{/i}
Például azért az eléggé égő, hogy még egy emlékeztetőt sem lehet beírni, mint egy 3310-esbe. Egyébként olyan sok egetverő hiányosság tényleg nincs benne /bár bosszatnó apróságok azért akadnak bőven/, viszont szerintem nincs is benne semmi különös, ami indokolná a valószínüen hatszámjegyű hűségakciós árát, leszámítva az imént felsorolt rendkívül lényeges, de agyon reklámozott funkciókat /212k disp/
{i}Guni ha elolvasnád a normális tesztet, tudnád, hogy
modemként is használható!{i}
Elolvastam, csak hirtelen nem ugrott be, be ezt már akkor is odaírtam.
{i}Ha valakinek ez bejön, miért kell leszólni???
minket is minősítettetek...{/i}
Végén pont azt írtam, hogy szerintem nem rossz telefon, csak ha valaki komolyabban szeretné használni a telefonját, akkor nem ér sokat a dologgal, olyant meg hogy bunkó gyerekek kezébe való, sehol nem írtam.
tubacopy:
{i}igényesen néz ki{/i}
Majd ha elkezd kopni róla a festék, akkor nem fog...
De mégegyszer mondom, senkinek nem szeretnék belemászni ezzel a lelkébe, végüli ez csak egy telefon, ezen nem fogunk összeveszni...
Guni
|
kedd márc. 02, 2004 16:08 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
igényesen néz ki (persze ez egyéni vélemény), és igényességért fizetni kell... van aki fizet, van aki nem!
Koppány
|
kedd márc. 02, 2004 15:34 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Nekem is tetszik. De amennyiért lesz, annyit véletlen sem ér nekem.
|
kedd márc. 02, 2004 15:22 |
|
|
arany tag
|
Mi a durva abban amit csinálunk??? Csak magyarázd meg! Az
hogy tetszik a teló???
Az a cikk egyértelműen elfogult, semmi értéke nincs,
felesleges lett volna "kielemezni"...
Nem hinném hogy csak smsre és hívásra jó... Đ
Miért is plázás bonkógyerekek kezébe való??? Azért mert le
hiányossága nincsen, és van még pár ilyen telefon...
Guni ha elolvasnád a normális tesztet, tudnád, hogy
modemként is használható!
Ha valakinek ez bejön, miért kell leszólni???
minket is minősítettetek...
Ennyi
|
kedd márc. 02, 2004 15:18 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Napszemüveg? Most is rajtad? )))
|
kedd márc. 02, 2004 11:33 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
hi all!
guni: hmmm... nekem tettszik a telefon, csak ennyit szólok hozzá, és egyben hozzád...
BraveStarr: hmmm... nekem tettszik a telefon, csak ennyit szólok hozzá, és egyben hozzád... amúgy meg akkor énis az vagyok, és ezzel ne legyen semmi bajod, mert vannak ilyenek is...
Tisztelett:
Koppány
|
kedd márc. 02, 2004 10:18 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
A GX30 azoknak készült, akik csak alap funkciókra használják a telójukat, de szeretnek vele vagizni. A kijelző, MMC, kamera , ára miatt nagyon vagizós teló lesz.
Télen a plázákban is napszemüvegben járó nagyarcok nyakába való.
|
kedd márc. 02, 2004 8:24 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Igazad van.
|
kedd márc. 02, 2004 0:34 |
|
|
guni.
gyémánt tag
|
freuder, tubacopy, amit csináltok Ti ketten az már nagyon durva! ))Had kommentáljam az alábbi cikket:
{i}GX10-es modelljének megjelenésével a Sharp bebizonyította, hogy az élen járnak a minőségi és kiváló szolgáltatású készülékek gyártásában.{/i}
Feltéve hogy nem akarsz naptárat infrát, vagy bármi olyan szolgáltatást használni, amit a komolyabb telefonok szoktak tudni.
{i} A GX20 2003 elején jelent meg, és jelenleg is az egyik legjobb minőségű kamerás mobil a piacon.{/i}
Ja, a minőség. Ismerősömnek is van ilyen, ráejtette a sarkára, lejött a festék, alatta szép nagy részen látszik a fehér műanyag, mint a piacos játék telefonokon, ez aztán a minőség... Mondjuk a mechanikára tényleg nem lehet panasz, leszámítva, hogy egy picit recseg, de meg lehet szokni.
{i}
Finomítottak, fejlesztettek a {/i}Ja a parasztvakítós funkciókat azt mindenképp{i} tervezőmérnökök: már karnyújtásnyira a GX30-as.
A GX30-as rengeteg lényegesebb újítást is tartalmaz. Elődjének a GX20-asnak legfőbb erőssége a VGA kamera volt. A GX30-as ezt túlteljesítve, egy 1,1 megapixeles kamerát tartalmaz. Európában jelenleg a legnagyobb felbontású kamera ez, mely három és félszer magasabb felbontású elődjénél. {/i}
Hát ez végülis tényleg egy rohadt lényeges dolog egy telefonnál, mindenesetre a GX20 kamerája tényleg nagyon korrekt, ezt aláírom. {i}
Bár a kijelző mérete maradt a régi, viszont már 262.000 színt képes megjeleníteni.
{/i} Ez megint csak arra jó, hogy a májer hülyegyerekek tudjanak mivel vetíteni. A szerintem a 65k is már egy picit túlzás, de még csak-csak, viszont azt egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ekkora kijelzőn látszik a különbség a 65 és a 212 között! A PDA-kban is 65k-s display-ek vannak, oda jók, telefonba meg nem? Na neeee...
{i} A GX30 négysávos, és elődjével ellentétben rendelkezik BLUETOOTH támogatással.{/i}
Ami nem támogat szinte semmit ugye...
{i} Mindezt megfejelve, a GX30 SD Memóriakártya olvasót is magában foglal, így akár teljes MP3 albumokat is hallgathatunk telefonunkon.{/i}
Na ez viszont tényleg egy meglepő húzás, mivel így még a voda se tudja lekorlátozni, hogy mit rakok fel a telcsire. Mindenestre biztos nagy élmény lehet a mono fülhallgatóval MP3-at halgatni, jó szórakozást!
{i}Mindezek tetjébe a külső kijelző mérete jelentősen megnövekedett.{/i}
De jó, valaki legyen szíves megmagyarázni ennek az előnyét, azon kívül hogy klasszul tudom magamat fényképezni, amit ugye napjában többször is meg szoktam tenni... {i}
Természetesen támogatja a GPRS-en keresztüli WAP-olást, Java alkalmazások telepíthetők rá, polifónikus csengőhangokat, infravörös kapcsolatot és találunk benne egy többszínű lámpát is. {/i}
Ezt most hirtelen nem tudom, de ez most azt jelenti, hogy nem lehet modemként használni? /mint pl egy MT50-est 10-ezer forintért/ Infra ugye szintén csak dísznak jó, a lámpa alapjában véve tényleg nem hülyeség, mert jól jön fényképezéskor meg sötétben is, de megintcsak népbutításnak tartom hogy most arra frankóznak, hogy hány színű.
{/i}Szolgáltatások tekintetében a GX30-as majdhogynem mindent tartalmaz, kiütve ezáltal vetélytársait a nyeregből. {/i}
Hát tudnék mondani, néhány dolgot, amit nem és mondjuk sok, évekkel ezelőtti és sokkal olcsóbb modell is tudja. Azt nem írta, hogy kiket tart vetélytársaknak, így lehet hogy azokat tényleg lekörözte.
{i}Az egyik nagy hiányosság a POP3-as e-mail kliens, ráadásul az akkumulátor csak 3,5 óra beszélgetést képes biztosítani.
Egyetlen vetélytársai a PDA-k - Sony Ericsson P900, O2 XDA II -, melyek csak képernyő felbontásban jobbak nála.{/i}
Neeeeeeeee, csak ezt neeeeee! Amúgy is nagyon bírom, amikor két teljesen más kategóriájú telefont hasonlítgatnak össze.
{i} A kagylóhéj formájú mobilok között talán a Samsung D410-es közelíti meg a GX30-ast, azonban attól képernyő és kamera terén elmarad. {/i}
Nem igazán szoktam figyelni a legújabb csodatelefonokat, de pl a samsungnak volt valami PalmOS-es kütyüje, az pl így látatlanban is lenyomja....
{i}Várhatóan a Sharp GX31 és GX32-es modellje fog Európában megjelenni, valamikor május június környékén.Lényeges megemlíteni, hogy a Sharp termékeket csak a Vodafone kínálatában lehet majd megvásárolni, ugyanis a piros szolgáltatónak ezek a legjobban reklámozott termékei.
A Sharp GX30-as modellje az első képviselője az 1 megapixel fölötti kamerával rendelkező készülékeknek, melyek idén jelennek meg majd sorra a piacon. Ezek az új készülékek már elérik egy alsókategóriás digitális kamerák minőségét.{/i}
Ja, amit 10k-ért osztogatnak a Tescoban, azt biztosan...
{i} Azonban ki tudja a Sharp mérnökei mit tartogatnak a GX40-est illetően? {/i}
Hát az eddigiek alapján vannak elépzeléseim...
Ezt a cikket egyébként Mattheus írta? Mert azért nem jellemző rá ez az ömlengő stílus... MIndenesetre remélem, majd a tesztben azért némileg tárgyilagosabb lesz. Na ennyi bocs, ha hosszú voltam és ha esetleg megsértettem olna valakit, akkor bocs. Igazándiból nem rossz telefon ez, azoknak akik csak telefonálnak és sms-eznek, de akarnak valami csicsásabb telcsit, de azért egy symbianos telóval elég durva összehasonlítani....
Guni
|
kedd márc. 02, 2004 0:03 |
|
|
arany tag
|
{i}"annak nem számít a készenléti idő, BT korlátozás meg
ilyenek... nekem se!"{/i}
Nekem azért igen!
|
hétf. márc. 01, 2004 21:37 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
blahán... hát azok ám a telefonboltok megbízhatóság, garancia stb... )
amúgy meg ez nem spartphone, valamennyire divattelefon, sőt talán teljesen, és ami jó benne az hogy a kjelző verhetetlen, és a kamera is nagyon jó, aki megvesz, annak EZ a két fő szempont (3?)!! annak nem számít a készenléti idő, BT korlátozás meg ilyenek... nekem se!
Koppány
|
hétf. márc. 01, 2004 16:47 |
|
|
KillYou
vas-tag
|
Hát azért a smart phoneok sincsenek agyontámogatva. Még a live al se lenne akkora baj de a 4 szín azért tényleg gáz.
Amugy mintha már a mult héten láttam volna ilyen telefont az egyik gsm botban a Blahán.
|
vas. feb. 29, 2004 21:45 |
|
|
k_chris
platina tag
|
én már CSAK AZÉRT ELVBŐL se venném meg ezt a telót, annyi és olyan szemét korlátozások vannak benne hogy KÖSZI DE NEM KÉREK BELŐLE! mellesleg amennyibe fog kerülni abbol egy smart phone is kijön sztem.
|
vas. feb. 29, 2004 21:08 |
|
|
arany tag
|
Azta rohadt, és drága?
Ez beszarás, nem is tudtam, hogy ennyire... ĐĐĐĐĐ
|
vas. feb. 29, 2004 13:06 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
Szinte minden fizetős. A hírek 90%-a.
|
vas. feb. 29, 2004 10:05 |
|
|
arany tag
|
Tulajdonképpen mennyire fizetős?
Szinte mindenért kell fizetni?? Đ
|
vas. feb. 29, 2004 7:40 |
|
|
KillYou
vas-tag
|
A live on egyszerüen hülyének nézik az embert! pl mi a ráknak kell minden oldal felét egy olyan vodafonlogonak elfoglalni ami mindig újra letöltödik? és napestig sorolhatnám
|
szomb. feb. 28, 2004 10:34 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
Oké.
Tény hogy amit pénzért adnak, az lehetne jó is, amit meg több pénzért adnak, az mégjobb.
Ha az ember ezt a szolgáltatójánál veszi meg, akkor bízik abban, hogy minőséget is kap érte.
Az is igaz, hogy a LIVE nagyon dúrván fizetős, a Westel honlapjához képest.
Az is igaz, hogy a neten és újságokban hírdető emeltdíjas logók, hátterek, csengőhangok, játékok egyrészt baromi drágák, másrészt sokszor **** sem érnek, nemhogy 500-1000Ft-ot.
De szabad a piac, és akinek van internete és nem feltétlen a kishülye kategóriába tartozik, az valszeg talál mindent ingyen is.
|
szomb. feb. 28, 2004 10:22 |
|
|
KillYou
vas-tag
|
A játékokkal az a bajom hogy eddig nem sok jó játékot láttam telokon. 1-2 gyöngyemen kivül nem igyen látam olyat ami megérne 800ft. Hidd el mind te mind a voda többet keresne ha azt mondaná hogy téged kifizet kilóra ingyé adja a játékot a saját előfizusainak.
Meg ne mond azt hogy a westelnek belefér tv újság a wapon megnézhetem vodafonosként is de ha mindezt voda oldalán szeretném megnézni akkor fizesek. Erre igenis azt mondom gusztustalan. Elhiheted ha az embernek szabadságot adsz (nem perszonalizált telefon, nem minden piszlicsáré dologért külön fizetsz, stb) többet fog telefonálni motogatni barátainak hogy milyen jó és robbanásszerüen fejlödhet a cég. Nem kell ilyen térits el repülőket kampányokat folytatni.
|
szomb. feb. 28, 2004 10:13 |
|
|
arany tag
|
PONTOSAN így van!
|
pén. feb. 27, 2004 14:41 |
|
|
kisember
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 674 Tartózkodási hely: idegösszeomlás széle
|
A Vodafone valóban külföldi példát követ, ami számunkra igen furcsának tûnik az anyagi helyzetünk miatt, de ahol nagyobb az életsznvonal, ott már nincs ezzel semmi gond. Persze a vérszíváson és a színvonalon kívül.
@KillYou: Te meg mi a fenérõl beszélsz. A Vodafone nyerészkedik? Természetesen nyerészkedik, de ezt nem gusztustalan módon teszi. Miért baj, hogy pénzért árulja a játékot.Én játékfejlesztéssel foglalkozom, és gondolom nem lepõdsz meg azon, hogy három hónapos munkámért hajlandó vagyok pénzt elfogadni. A Vodafone az eladott játékok után részesedést ad a tulajnak. Gondolom a boltost sem köcsögözted még le azért, mert a pék által sütött kenyérért arcátlan módon pénzt mer kérni Tõled.
800Ft egy játékért meg nem túl sok pénz, fõleg a csengõhangok/oplogók/háttérképekhez képest.
|
pén. feb. 27, 2004 9:06 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
szerintm a voda a külföldi dolgokat akarja behozni ide is... mert amit küldöldön (pl. java játék) megvesznek 3-ért, azt itthon nem fogja megvenni annyi ember, mert mások a kereseti arányok, meg más ""mireköltsem a pénzem"" mentalitás is!
Szóval ITT a gond!
|
pén. feb. 27, 2004 0:32 |
|
|
KillYou
vas-tag
|
Az összes progit-zenét beszerzem ingyen és gusztustalanak tartom hogy ezen akarnak nyerészkedni.
Vodás telomon a westel a nyitó oldal ott az is ingyenes amiért a vodánál fizetnem kéne.
Volt ilyen personalizálos ötlet a panonál is régesrég leszoktak róla mert beláták hogy ****!
Persze nem arra gondolok hogy egy saját ikonos menüpont ne férne el egy teloban. De amit voda csinál az tulzás!
|
csüt. feb. 26, 2004 23:46 |
|
|
arany tag
|
Na szal köszi Dredd!!!
Jaja, mondjuk tényleg elég **** hogy ennyire fizetős...
Egyértelmű, a fő cél minél többet legombolni az előfizetőkről...
|
csüt. feb. 26, 2004 20:35 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
nekem is bejön személy szerint a LIVE, csak ne lennének a hírek is fizetősek, vagy legalább ne ennyiért, a játék is lehetne mondjuk 300ft, a csengőhang meg 50-100, és akkor gyakrabban vennék, mert így CSAK játékot veszek, csengőhangot a gépről töltök!
Koppány
|
csüt. feb. 26, 2004 19:31 |
|
|
dredd63
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Budapest
|
freunder:
**töké{b}ly{/b}** ))
Én veled vagyok, nekem is bejön a GX-30!! Csodás lehet a 262k display... a Vodalive már nem annyira... csinálhatták volna színesebbre baxxák meg, de ha ez az ára a technikának, ám legyen!
Üdv Dredd
|
csüt. feb. 26, 2004 18:11 |
|
|
arany tag
|
KillYou
Hát ez van, el kell fogadni hogy a Voda menüje ilyen, üssetek agyon, de nekem ez az egész Live! úgy ahogy van bejön!
A 262k a fotókra van, hogy minél élethűbb legyen,stb + még ez a szenzációs felbontás, maga a tökéj(hogy ekll leírni ezt a szót? még sose írtam le:)))!!
tubacopy
Következő májusban a Westel, azaz T-Mobile, már csak ő hiányzik a sorból, lásd Live, djuice
|
csüt. feb. 26, 2004 17:56 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
pedig közöledünk szerintem nagyon ahhoz az dőhöz, mikor MINDEGYIK telefonszolgáltató valamilyen módon (ha nem is a külsőben), de jelezni fogja hogy az bizony az Ő készüléke, amit nála vettünk. Nem mondanék semmit hogy melyik fog elterjedni, a szoftweres vagy a külső "árulkodtatás", de szerintem a szoftwer előbb-utóbb mindenkinél ott lesz!
Kár érte... meret ezentúl nem fogja akkor megértni megvenni a telefonokat a szolgáltatóknál csak mer olcsó. Úgyis ott lesz rajta hogy az "övé"!
Koppány
|
csüt. feb. 26, 2004 12:34 |
|
|
KillYou
vas-tag
|
Nem lene rossz de az emberek 80% a nem vesz 65e szinü kijelzöt 4 szinü menüvel. Sokkal nagyobb lenne a voda forgama ha nem a saját szineire festené a világot és nem gondolná minden telefontulajdonosról hogy az reklámfelület.
|
csüt. feb. 26, 2004 10:22 |
|
|
arany tag
|
Én ezt értem, nem is figyeltem rá, hogy ez esetleg dicsekedésként is lejöhet, de vmit írnom kellett arra, hogy ezt eldobhatod ha bejön a 3G... ))
Szerintem a másfél év nem gyakori ilyen fejlődés mellett...
|
csüt. feb. 26, 2004 6:43 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
mert (már bocsi a kifejezésért) de itt "szegények" is vannak, akiknek esetleg nem tettszik az hogy te ezzel dicsekedsz.
Nos én tudom hogy te ezzel nem dicsekedsz, csak mások ezt nem így fogják fel. Aki télleg megteheti, az észre sem veszi hogy esetleg olyat mondott ami bántja másnak a fülét.
Csak azért szólok, mert nem mindenki cserélheti másfél évente a telefonját. Nem magam, hanem mások miatt szólok csupán, szerencsére nekem ilyen jellegú gondom nincs.
Tényleg nem beszólni akartam, csak szólni!
Koppány
|
szer. feb. 25, 2004 20:03 |
|
|
arany tag
|
Miért támadnának???
|
szer. feb. 25, 2004 19:41 |
|
|
tubacopy
ezüst tag
|
FREUNDER!
ezért a mondatért:
""És én másfél évente cserélem a mobilomat... ""
én nem... de mások támadni fognak...
csak szólok!
Koppány
|
szer. feb. 25, 2004 18:48 |
|
|