|
Akkufresh (akku restaurátor) vélemények, tapasztalatok
Szerző |
Üzenet |
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
szelepapaaaaaaaaaaa
Nem fogok tudni aludni, ha nem mondod meg, mi az a Géza!!!!!!
Légyszilégyszíííííííííí!!! :c)))))
|
hétf. márc. 08, 2004 22:01 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hi paprika!
Köszönöm a hozzászólásodat.
Én nem estem neki sem Macikának sem másnak és elõre
szeretném leszögezni nem fogok neked sem.
Nem igazán értem azt, hogy elbeszélsz mindenki mellett.
Valami bajod van a -el!
A kérdésre még mindig nem válaszoltam, mert nem én vagyok
az aki a te kérdésedre választ fog adni hanem önmagad.
Már többszõr hangsúlyoztam nem vagyok Li-ion okleveles
szakértõje az akkumulátor belsejében lezajlódó
folyamatoknak.
PRÓBÁLD KI ÉS MEGLÁTOD!!! Ez az én válaszom arra, hogy
hogyan mûködik. A miért mûködikre ÉN nem tudok válasz
adni. Bármily szomorú is.
Nem próbálok senkit meggyõzni, csak senki ne akarja hogy
azt amirõl saját magam meggyõzõdtem ne mondjam el egy
ilyen fórumon, elvégre te is hozzá szolsz ehhez a témához,
holott az írásodból kiderül, hogy mégcsak a tulajdonodban
sincs ebböl a termékbõl. Persze ha lenne már rég tudnád ha
nem is azt hogy miért de talán azt hogy hogyan.
Hát persze megint valaki aki úgy tör pálcát valami felett,
hogy mégcsak nem is látta. )
"Tehát ez a cég ha nem tudja ragasztó nélkül adni a
termékét bevizsgálni(ahogy az átlag ember is meg fogja
venni a boltban),akkor sztem belefért volna,hogy ad hozzá
egy készüléket(mindegy milyet,hiszen magát a hatás tényét
akarja hivatalosan bizonyíttatni),hogy abba ragasszák bele
és teszteljék.
Mivel ha mûködik,akkor valószínûleg a készülék árának
sokszorosát fogja kaszálni."(paprika)
Te igazán mirõl beszélsz??
A termék, ha megrendeled kb.2,5cm X 5 cm-es méretben fogod
megkapni. Az egyik oldala öntapadós ragasztófelülettel van
ellátva (ez segíti egyébbként a felhelyezését a terméknek)
Namármost ez az "ahogy az átlag ember is meg fogja venni a
boltban"(paprika). Érted?
Az OSSKI tesztre, -hangsulyozom elképzelésem szerint,-
ugyan azt a terméket adták be amit egyébbként a fogyasztó
is meg fog venni, azért hogy a mért eredmények a termékrõl
szoljanak ne pedig csupán az anyagról. Ez így ésszerû.
"És akkor már tényleg nem csak az lenne,hogy "mert az
mondja a marketing",hanem mert "heavy userek" is
rábólintanak. És ez megint nem olyan nagy tétel,ami ne
férhetne bele a beharangozó marketing
költségeibe."(paprika)
Tudomásom szerint a cég már tavaly elkezdte az AkkuFresh
forgalmazását Európában. Az európai fórumokon pedig elég
szép számmal található <<FÜGGETLEN TESZT>> a termékrõl.
Angolul, spanyolul, franciául.
Itthon a mobilkor nevû újság tesztelte az AkkuFresh-t õk
is kaptak mintát a termékbõl és elvégezték azt a tesztet
amit egyébbként én is elvégeztem.
"u.i.: nem személyeskedés,csak nekem furi,hogy minden HSZ
után ott van a folyt.köv...."
(paprika)
Sok furi dologgal fogsz még találkozni.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 21:15 |
|
|
_Krinyo_
|
Ahha. Erteeeeeeeem
Akkor Eg-nek azert novekedett a haromszor is megmert 29 oranyi uzemido csak 31 orara. O igy probalta, felkapcsolt vilagitassal meritette a telojat. Nem vicc, tenyleg.
Krinyo
|
hétf. márc. 08, 2004 21:03 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Majd megprobalom rendesen lemermi a matrica hatasat egy olyan telcsin, amit nem hasznalok, csak feltoltom/lemeritem pl. bekapcsolt vilagitassal.{/i}
Az nem jó! A honlapon azt írják, hogy:
http://kep.tar.hu/maci-ka/images/pic4588976.jpg
Tehát nem jó, ha csak simán meríted, mert a külső stimulációhoz kell az, hogy felszökjön az áramerősség a készülékben 800 mA-re, a szokásos áramerősség négyszeresére!!!
|
hétf. márc. 08, 2004 20:59 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
én SOSEM fogom kipróbálni ezt!
De:
1. fogjátok már fel, ha rosszul érinkezik egy aksi, akkor szétszedéssel és összerakással ez helyrejön. Aminek persze semmi köze nincs az akufreshez.
2. a GÖD-i Samsung SDI-ben az ingyenes példányokat szívességi alapon hajlandó vagyok laboratóriumi keretek közt tesztelni. /A tesztelésnek egyébként több tizezer forint/óra lenne a hivatalos ára./ És természetesen ha ez a **** bármit is érne, akkor a gyártói már rég elvégeztették volna a teszteket és itt lobogtatnák az eredményeket.
3. és vagyok annyira kényelmes /mint fogyasztó/, hogy ráérjek kipróbálni ezt, mikor a nokija és Ericsson is belerakja a telefonjaiba. Szal, eljutottunk a kezdõ mondatomig: "én SOSEM fogom kipróbálni ezt!"
|
hétf. márc. 08, 2004 20:51 |
|
|
szelepapa
|
JUJJJJJJ!! Bocsi, ma megen kész vagyok, Drupka visszaszívom, félreolvastam: "Drupka: nem élek nagy szegénységbe, sőt... De fél Géza árát nem fogom ilyenre ****. Inkább adnád az éhezőknek, mert VALAKIK JÓLLAKNAK 1000 HUF-ból."
1et nem értek. Ha ennek a színezett papírnak, meg itt csak az anyázás megy meg hogy ha nem veszed meg, nagyon megjárod... akkor miért él még mindig ez a topic???
Szelepapa
|
hétf. márc. 08, 2004 20:43 |
|
|
_Krinyo_
|
Mindenesetre inkabb kiszallok ebbol, nem akarok az aktualis bunbak/hulyegyerek lenni. Majd megprobalom rendesen lemermi a matrica hatasat egy olyan telcsin, amit nem hasznalok, csak feltoltom/lemeritem pl. bekapcsolt vilagitassal. Nyilvan nem ugyanugy hasznalsz ket toltes kozott egy telefont, ebbol is adodhat a nagyobb kulonbseg. Lehet, hogy most kevesebbet hasznaltam, mint korabban.
De teny, hogy 6 napot talan ujkoraban birt az Alcatel 715-om es most 1 eves aksival kedd delelottol vasarnap hajnalig, kb fel 1-ig ment. Fent voltam amikor lemerult.
Ennel tobbet nem tudok mondani.
Krinyo
|
hétf. márc. 08, 2004 20:42 |
|
|
X-COM
arany tag
|
isten ments, hogy valamely oldalra álljak, csak annyit akartam mondani, hogyha nekifutásból **** se ér, akkor Krinyo biztos megmondta volna jóóól
persze később még kiderülhet, hogy nem ér semmit...
ja, és bocs Krinyo
|
hétf. márc. 08, 2004 20:39 |
|
|
.Macika.
|
Neked is igazad van, de ez olyan, mint a porszívóügynökök. Csak próbálja ki, és csodálkozzon! :c))
Tudod, nagyon tetszett a Drukpa által {b}(ÖNGÓL){/b} idelinkelt HWSW fórumban olvasott mondat, amit erre a "ne nyilatkozz addig valamiről, ameddig nem próbáltadki" dologról szól.
Ezek szerint nem lehet (akár negatív!) véleményem a drogokról, a mérgekről, az alkoholizmusról?
Pedig soha életemben nem próbáltam egyiket sem!!!
A dohányzásról viszont lehet véleményem, mert azt csináltam (én ostoba) 18 évet???
Neked mi a véleményed a ciánról, kedves Wizard??? :c)))
{i}de azzal akkor se értek egyet, hogy valamiről mindenféle próba alapján egyértelműen el tudja bárki is dönteni, hogy kamu.{/i}
Nézd, most érkezett meg külföldről a megrendelt vakum a digitális gépemhez. Neten rendeltem, soha nem láttam azelőtt, nem fogtam a kezembe, csak a paramétereit tudtam, tehát azt, hogy mekkora Leitzahl-os, hogy milyen képeket csinál, és hogy hány elem kell bele, hogy hány képet tud egy garnitúra akkuval vagy elemmel. Egyszóval mindent tudtam róla.
Most megérkezett és mint régi ismerőst fogom a kezembe, tudtam, hogy mi hol van rajta, és tudtam, hogy a lehető legjobbat választottam a gépemhez.
Ha nem lett volna hozzá sok-sok oldalon egybecsengő leírás, ha hemzsegett volna a leírása a tárgyi tévedésektől, ha első pillanatban olyan magyarázatok lettek volna a működési elvére, ami TUTI(!), hogy nem működhet, akkor igen komolyan elgondolkodtam volna a megvételén, mert igen nagy valószínűséggel valami nem kerek vele.
Elképzelhető, hogy nemzedéki ellentét feszül közöttünk, elképzelhető, hogy Te már egy fiatalabb generációt képviselsz, érthető, hogy a mostani korosztályod úgy gondolja, mindent ő tud jobban az idősebbeknél (valószínűleg annyi idős koromban én is ilyen lehettem), és az is lehet, hogy a harmadik évezred magával hozta azt, hogy senki nem hisz senkinek, csak a saját tapasztalatainak, amit saját maga/saját magán kipróbált.
Ha azt akarják, hogy kipróbálja valaki, akko keltsék fel az érdeklődést a termék iránt. De ne úgy, hogy állatságokat, fizikai lehetetlenségeket és hazugságokat írnak le róla. Hanem a működését, a hatásmechanizmusát, ahogyan az tényleg van.
Mesét meg majd olvasok a kisebbik fiamnak, este elalvás előtt.
Drukpa
{i}Tudod eszembe jutott egy amerikai barátom, aki mindig
otthon ült a TV-je és számítógépe társaságában. Mindig
panaszkodott hogy nincs barátnője és hogy ő már csak ilyen
aglegény marad. Egyszer azt mondtam neki:
-Tudod nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy boba csajci
fogja egyszer kihozni a pizzádat amit telefonom rendeltél
és első látásra egymásba szerettek.
Ahoz hogy a dolgok megváltozzanak neked is tenned kell
valamit.
Jelen életed múltbeli cselekeid eredménye és most ülteted
el a jövőd magjait.{/i}
Hinnye, azt hiszem, ezzel már lekéstél, azok az elültetett magok már jó helyen vannak. :c)))
Van egy 3,5 és egy 9,5 éves fiam, egy tündéri kedves feleségem, aki 13 éve a feleségem, és úgy gondolom, van egy jó családi életünk.
{i}Csak addig ne írj semmit erről az AkkuFresh-ről amig te KI NEM PRÓBÁLTAD. NAGYON FONTOS A TE ÉRDEKEDBEN MONDOM.
Elveszítheted a szavahihetőségedet.{/i}
Jaaa, az így megy??? Ezt fejtsd már ki bővebben, hogyan lehet elveszíteni a szavahihetőségemet???
X-COM
{i}csak halkan jegyezném meg, hogy Krinyo a hwsw fórumról nem egy hülye gyerek és nem dől be mindennek{/i}
Nem is gondoltam, Krinyo-t elég régen ismerem én is, és nem olyannak.
Furcsállani csak azt furcsállom, amit mond. Ugyanis mindenki mást tapasztalatról számol be, aki próbálta. Ugye az honlapon az van, hogy 3-4 teljes töltési-lemerülési ciklus után mutatkozik hatás. Ő pedig azt írja, hogy megkapta ajándékba(!) kedden feltöltötte a telóját, majd {b}utána{/b} azonnal berakta a matricát, és használta a készüléket, mint máskor. És a 3-4 nap helyett 6 napig ment a telója.
Érdekes módon mintapéldáknak ugyanazokat a hű de meggyőző példákat hozza fel, mint bárki más (külföldi oldalakon). Úgy látszik ezen a mypdacafe és mobileburn oldalakon kívül nem tudták máshol megjeleníteni a teszteredményeiket a külföldi forgalmazók.
|
hétf. márc. 08, 2004 20:30 |
|
|
szelepapa
|
Mivel most írtam ide először, van egy sanda gyanúm hog yén lennék az agyszétdurrantós. DDDDDDD
Szelepapa
|
hétf. márc. 08, 2004 20:29 |
|
|
_Krinyo_
|
Ne tessek velem peldalozni a tudtom nelkul.
Egyetlen feltoltes/lemerites alapjan irtam amit irtam es a magyar honlapon olvashato bullshittol elesen elhatarolodom, ennyi hulyeseget reg olvastam.
Ugyanakkor ugy erzem, a telom tenyleg tobbet birt es az aksi maskeppen viselkedett, mint szokott. Majd benezek ide kesobb is es beszamolok valtozott-e a helyzet.
Nem mondom hogy mukodik es azt sem hogy nem. ha nem kapom ajandekba, biztosan nevettem volna rajta es nem adok ki ra penzt.
Krinyo
|
hétf. márc. 08, 2004 20:29 |
|
|
cLoNe
vas-tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4 Tartózkodási hely: azéndolgom
|
URAMSZENTISTEN
Az agyam szétrobban, de ha ideírom, az egyik szereplőről mi a véleményem, utána rólam nem száll le, mindenesetre NYUGTATÓT neki, mert ez már ddduuuurva. Lassan nekem kell nyugtató, ha ezt a topicot olvasom (aha, tudom, nem kötelező, de akkor is, f.ságokat írogatni sem kötelező bele, sőőőőőt)
Grrrr!!!
|
hétf. márc. 08, 2004 20:02 |
|
|
szelepapa
|
Gyerekek, én nemtudom.
DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Az összes agy akiknek meséltem ezt a cuccot, azt mondták hogy lehetetlen, mert az aksiba nincs semmiféle salakanyag, meg ha esetleg lenne is, akkor egyszercsak "megtelne" az akksi belseje (bár ezzel nem értek egyet), a másik h. amit elvileg adnak lapot rádiaktivitási értéke kisebb mint amit az ember kibocsájt.
Mivel kamu szaga van, így ÉN biztos nem veszem meg. Belemehetne a "Gyöngyszemek az apronetről" vagy nem lepődnék meg rajta, ha délben látnám a TV-Teleshopban.
Drupka: nem élek nagy szegénységbe, sőt... De fél Géza árát nem fogom ilyenre ****. Inkább adnád az éhezőknek, mert VALAKIK JÓLLAKNAK 1000 HUF-ból.
Szelepapa
|
hétf. márc. 08, 2004 19:43 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Persze bárkit írhattam volna példának,mivel itt van elég sok ember,akinek van sok tapasztalata.És általában nem "poénból okoskodnak". Viszont sztem bárki elismeri a hatásosságát,ha az be van BIZONYÍZTVA.És még Macikának is lesz akkufreshe )
jah,és nekem sincs ilyen csodám.
|
hétf. márc. 08, 2004 19:34 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
@ Djsms:
Megtaláltam a hokkaido iszapot!:)) Természetesen a híres akkufresh honlapon van.Bár nincs ott iszap,csak Hokkaido:)
@Drukpa:
Tudod,nagyon érdekes,amiket irogatsz.Az,hogy pont Macikának esel neki,a Te dolgod.
De az a baj,hogy elbeszélsz mindenki mellett.Most minden szép,minden jó,szeressük egymást,PEACE! De a kérdésre még mindig nem válaszoltál.Nálunk itt az egyetemen van egy régi mondás-szerűség: Ha van valami probléma,az átlag ember azt kérdezi,meg lehet ezt oldani?A programozó pedig rögtön a hogyant keresi. De amit meg lehet oldani,annak pontosan meg lehet adni a megoldás menetét,pontosan le lehet írni a folyamatot(matematikával,fizikával,akármivel). Tehát ha ez a ketyere működik,azt be lehet bizonyítani. És nem az a fontos,hogy itt meggyőzz( és ne megdumálj) 1-2 fórumozót,akinek háttértudásáról Te sem tudsz konkrétat( amellett,hogy voltak itt elég komoly szakmai HSZ-ek is:),hanem ha már hiszel benne,járj utána,de autentikus helyeken.
Ha valaki be ad teszteltetni egy újdonságot,és abból (sok) pénzt remél,akkor annak már az elején ajánlott tisztalappal indulni,különben ha kiderül a simli,akkor bukik a nagy cash.Tehát ez a cég ha nem tudja ragasztó nélkül adni a termékét bevizsgálni(ahogy az átlag ember is meg fogja venni a boltban),akkor sztem belefért volna,hogy ad hozzá egy készüléket(mindegy milyet,hiszen magát a hatás tényét akarja hivatalosan bizonyíttatni),hogy abba ragasszák bele és teszteljék.
Mivel ha működik,akkor valószínűleg a készülék árának sokszorosát fogja kaszálni.
Az,hogy ki hogy áll hozzá,majd maga eldönti.Ő maga akar meggyőződni róla,vagy elolvassa mások véleményét.
Ha tényleg itt az ezredforduló vívmánya,akkor a cég nyugodtan küldhetne pár darabot komoly helyekre,hogy "Itt van srácok,teszteljétek,aztán majd mondtok valamit".Ha nem is konkrétan itt osztogatni a fórumon,de mondjuk a Terminál szerkesztőségébe a megfelelő emberhez (gondolom,Franczy),és még jópár olyan oldal van,ahol komolyan veszik a tesztelést.És akkor már tényleg nem csak az lenne,hogy "mert az mondja a marketing",hanem mert "heavy userek" is rábólintanak. És ez megint nem olyan nagy tétel,ami ne férhetne bele a beharangozó marketing költségeibe.
Off
u.i.: nem személyeskedés,csak nekem furi,hogy minden HSZ után ott van a folyt.köv.,persze mindenki azt ír oda,amit akar:) és amint többen is szóvá tették,légy szíves helyes(ebb)en írni,mivel sztem tovább tart odaírni a "bocs a hibákért"-ot,mint átnézni egyszer a Tovább gomb előtt.
THX
On
|
hétf. márc. 08, 2004 19:27 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello WiZARD!
"...de azzal akkor se értek egyet, hogy valamirõl
mindenféle
próba alapján egyértelmûen el tudja bárki is dönteni, hogy
kamu."
Végre valaki aki beszéli a nyelvet.
"190 hozzászólás van eme topicban, minimum 15 embertõl.
mindenkinek sok tízezres telefonja van, mégis sajnál 1000
forintot (jóllakni nem lehet belõle...) arra hogy
kipróbálja." (WiZARD)
Aki kipróbálta annak meg nem hiszik el. Lehet hogy neked
sem fogják elhinni. Azt fogják mondani hogy mûsoron kívûl
a cégnek dolgozól. ...vagy gyártanak egy másik
összeesküvés elméletet...
)
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 18:59 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hi X-COM!
Szerintem nyugodtan hangosan is megjegyezhetted volna,
hogy Krinyo a hwsw fórumról nem egy hülye gyerek és nem
dõl be mindennek.
Már éppen itt az ideje hogy valaki felrázza ezeket a
kökorszaki fórumjárókat.
Az EMBER legyen mindig friss.
Mentes minden merev elképzeléstõl és merev szokásoktól.
Ezek azok a dolgok amik megakadályozhatják a tudat tiszta
érzékelését és a helyes döntés képeségét.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 18:46 |
|
|
WiZARD
vas-tag
|
Macika: természetesen neked is igazad van, a honlapja az
tényleg egy vicc...
de azzal akkor se értek egyet, hogy valamiről mindenféle
próba alapján egyértelműen el tudja bárki is dönteni, hogy
kamu.
190 hozzászólás van eme topicban, minimum 15 embertől.
mindenkinek sok tízezres telefonja van, mégis sajnál 1000
forintot (jóllakni nem lehet belőle...) arra hogy
kipróbálja. aki netán kipróbálta (ha igaz, nem tudom)
annak meg nem hiszitek el.
de megígérem ki fogom próbálni 1-2 napon belül, és
beszámolok róla, hogy mit tud.
|
hétf. márc. 08, 2004 18:35 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
.Macika!
"Tudom, ilyen világot élünk.
Azt is tudom, hogy nem vagyok ideillõ, mert nem vagyok
hajlandó behódolni, és átlaghülyének lenni."
(.Macika)
Neked tényleg komplekszusaid vannak.
.Macika EZ NEM ILYEN KOMOLY. EZ CSAK EGY TERMÉK AMI NEKED
NINCS. EZZEL NINCS IS BAJ. HA AZ TESZ BOLDOGGÁ ÁM LEGYEN.
AZ HOGY KISEM PRÓBÁLTAD, HÁT SZÉGYELD MAGAD MERT IGY NEM
IRKÁLNÁM EZT MEG AZT ERRÖL A TERMÉKRÕL, MEG HOGY "De akik
ismernek, azok tudják, hogy (elsõ diplomám szerint)
pedagógus vagyok,"EZ MIND OK.
Tudod eszembe jutott egy amerikai barátom, aki mindig
otthon ült a TV-je és számítógépe társaságában. Mindig
panaszkodott hogy nincs barátnõje és hogy õ már csak ilyen
aglegény marad. Egyszer azt mondtam neki:
-Tudod nagyon kicsi az esélye annak, hogy egy boba csajci
fogja egyszer kihozni a pizzádat amit telefonom rendeltél
és elsõ látásra egymásba szerettek.
Ahoz hogy a dolgok megváltozzanak neked is tenned kell
valamit.
Jelen életed múltbeli cselekeid eredménye és most ülteted
el a jövõd magjait.
Ne haragudj senkire aki egy kicsit más mint te és
másképpen gondolkodik. Mindenkinek más a nézõpontja. EZ A
FÓRUM PONTOSAN ERRÕL SZÓL!!
Csak addig ne írj semmit errõl az AkkuFresh-rõl amig te KI
NEM PRÓBÁLTAD. NAGYON FONTOS A TE ÉRDEKEDBEN MONDOM.
Elveszítheted a szavahihetõségedet.
Csupán jó inulattól vezérelve írtam amit írtam, semmi
személyeskedés, semmi rágalmazás.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 18:26 |
|
|
X-COM
arany tag
|
csak halkan jegyezném meg, hogy Krinyo a hwsw fórumról nem egy hülye gyerek és nem dől be mindennek
|
hétf. márc. 08, 2004 18:19 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello BraveStarr!
Nagyon köszönöm neked is a hozzászólásodat.
"Ez a Drukpa egy valszeg egy vizsgán vesz részt, és a
fõnökei nézik ezt a topikot."
Szeretném azt mondani, hogy csupán a te szórakoztatásod
végett írkálok ide, de az a helyzet hogy jómagam is jól
szórakozom ezen és SAJNOS a fõnökeim nem nézik de most jut
eszembe nincsenek is fõnökeim.
MINDENKI CSAK BOLDOG AKAR LENNI! A BOLDOGSÁGOT KERESI!
Lépésrõl lépésre gyõzõdök meg arról, hogy te igazán
megfontolt józan eszü és bölcs EMBER vagy.
Öszintén kívánom, hogy mindig rendelkezz a boldogság
okával.
A vizsga tárgya valójában a te hozzászólásod.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 17:53 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello BraveStarr!
Nagyon köszönöm neked is a hozzászólásodat.
"Ez a Drukpa egy valszeg egy vizsgán vesz részt, és a
fõnökei nézik ezt a topikot."
Szeretném azt mondani, hogy csupán a te szórakoztatásod
végett írkálok ide, de az a helyzet hogy jómagam is jól
szórakozom ezen és SAJNOS a fõnökeim nem nézik de most jut
eszembe nincsenek is fõnökeim.
MINDENKI CSAK BOLDOG AKAR LENNI! A BOLDOGS"GOT KERESI!
Lépésrõl lépésre gyõzõdök meg arról, hogy te igazán
megfontolt józan eszü és bölcs EMBER vagy.
Öszintén kívánom, hogy mindig rendelkezz a boldogság
okával.
A vizsga tárgya valójában a te hozzászólásod.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 17:52 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello .Macika!
Nagyon köszönöm a hozzászólásod.
Te igazán szuper érzékezségû .Macika vagy.
Hát ha nem hát nem , pedig még hídba is lementem, meg
minden csak hogy kiengeszteljelek. De úgy tünik neked nem
velem vagy amit írtam van bajod.
Na most akkor én is sértõdjek meg azért mert..irgum burgum
mitmondtál mackó testvér. Azt, hogy nem vagyok normális.
Igen én nem , és ki az?
"Most fogok a lelkedbe gázolni. Tudod mi az a PAT. P.???
Az egy angol rövidítés (Patent Pending), melynek a
jelentése:(Oltalmi/Szabadalmi) bejegyzés alatt.
Hát ennyit arról a híres PAT.P. anyagról."
Igen és ... ezt eddig is tudtam.
HÁT NEM ÉRTED!!
Próbálj egy kicsit lazítani és a másik EMBER szemszögébõl
is megvizsgálni a dolgot. Vagy legalábbis ne ilyen EGO
központuan és DUALISZTIKUSAN állj a dolgokhoz.
SOKAT FOG SEGíTENI!!!
Ja majdnem elfelejtettem.
Van egy új Én kipróbáltam és....
a HWSW fórumról:
http://forum.hwsw.hu/perl/ultimatebb.cgi?
ubb=get_topic&f=20&t=001672#000032
Ize, nezzetek hulyenek, de en is kaptam ebbol az izebol
ajandekba, gondoltam kiprobalom: a telefonom a szokasos 3-
4 nap helyett kedd delelottol vasarnap hajnalig, szal
majdnem 6 napig birta... es az akkutoltottseg kijelzese a
honlapon es a csomagolason lathato grafikonnak megfeleloen
modosult.
Szal nem fokozatosan jelzi az akkufeszultseg eseset, hanem
szombat reggelig vegig telit jelzett, majd hirtelen
kezdett esni.
En is azt mondtam elsore hogy "hulyeseg", de a tapasztalat
(Alcatel 715, Li-Polymer aksi) mast mutat. Persze az is
lehet, hogy "veletlen" volt Idovel kiderul.
[ 2004. március 08.: Krinyo szerkesztette a hozzászólást ]
...folytköv...
|
hétf. márc. 08, 2004 17:40 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Ez a Drukpa egy valszeg egy vizsgán vesz részt, és a főnökei nézik ezt a topikot.
A vizsga tárgya, a "Hogyan bizonyítsuk be valami ****, hogy az milyen jó, mindezt sok idézet, és egyéb nagy szavak (mondatok) használatával, miközben ekkor is hülyeséget beszélünk, ám közben kitérünk mindenfajta lényegre törő kérdés elöl, és azt válaszoljuk, hogy a föld gömbölyű, te meg légy bátor és vállalkozókedvű."
|
hétf. márc. 08, 2004 17:39 |
|
|
.Macika.
|
{i}Sok sikert. A szavaidból itélve már túl vagy a fénymásolt
ezressel történő vásárláson és lehet hogy a -Hogyan vágjunk át másokat? című kézikönyvet is kiolvastad már. Elvágre is legyen naprakész az ember??
...
Akik viszont engem ismernek tudják, hogy a leg tisztább és minden sértődéskeltéstől mentes motivációból irtam amit irtam.{/i}
EMBER!!!
Előbb megrágalmazol azzal, hogy pénzt hamisítok és vásárolok vele, majd pedig hogy átverem az embereket.
Majd következik ez a kenetteljes mű-vislekedés...
Ne is haragudj, de erre nem tudok mást mondani, mint hogy nem vagy normális!
{i}A hatóanyag (ujjonan kifejlesztett speciális anyag, PAT.P. Namármost ha a cég ezt a lapocskát küldte el az OSSKI-nak, márpedig a szövegből nagyon úgy tűnik, akkor nehéz meghatározni az "aktív" részt az-az a PAT.P.{/i}
Most fogok a lelkedbe gázolni. Tudod mi az a PAT. P.???
Az egy angol rövidítés (Patent Pending), melynek a jelentése: (Oltalmi/Szabadalmi) bejegyzés alatt.
Hát ennyit arról a híres PAT.P. anyagról.
:c)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
|
hétf. márc. 08, 2004 17:13 |
|
|
WiZARD
vas-tag
|
ez hihetetlen hogy 182 hozzászóláson keresztül képesek vagytok arról flamelni, amit max képen láttatok.
mert biztos baromság.
1 kérdést engedjetek meg:
<b>Amit nem értetek, hogy hogyan működik, vagy amire nincs tudományos magyarázat, az egyélrtemű, hogy nem létezik, és kamu???</b>
ha valahol látok ilyet ígérem, hogy kipróbálom pdaval (nem függ térerőtől, ugyanazt a "terhelést" tudom biztosítani órákon át...) és leírom másodpercre pontosan, hogy javult-e valamit a dolog eme kis matricának a következtében.
dobtam már ki hülyeségre több pénzt is mint 1000 forintot...
|
hétf. márc. 08, 2004 17:09 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Drukpáról Quark és Odó jutnak eszembe... jöttek a semmiből, mentek a semmibe, közben nagy vitát kavartak holmi baromságon.
Érdekes ez a világ.
|
hétf. márc. 08, 2004 17:04 |
|
|
X-COM
arany tag
|
vegyetek egy ilyen matricát Macikának, oszt kész
|
hétf. márc. 08, 2004 16:54 |
|
|
Kozmonauta
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika!
Elolvastam amit irtal.
Elgondolkodtam.
Nyilvanvaloan nem mukodik a dolog!
A Magyar oldal ( www.akkufresh.hu) is baromsag, hibaktol
hemzsego, elvi devedeseket tartalmazo, hozzanemertesrol
arulkodo marketing zagyvasag!
Ezek alapjan en is ugyanugy dontottem volna mint barmelyik
forumos aki a "csodaszer" hatastalansaga mellett foglal
allast.
Csak itt jott kozbe az en genetikailag kodolt hibam ami
felulbirava a jozan esz altal diktalt direktivakat
megvetette velem ezt a vacakot.
Mashogy nem tudom megindokolni ezt a cselekedetemet.
Tisztelettel: Kozmonauta
|
hétf. márc. 08, 2004 16:36 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello .Macika!
"Abban az esetben, ha a bevizsgálásra nem a vásárlókhoz is
kerülõ "aktívanyagtartalmú" mintát küldtek, akkor vagy
hülyék (mert szándékosan kisebb aktívanyag tartalmút
küldtek, hogy véletlenül se kerülhessen a vizsgálat során
az egészségi határérték közelébe), vagy pedig csalók (mert
egy - a valóságosnál nagyobb - aktívanyag tartalmú mintát
küldtek), hogy jobb eredményt adjon a vizsgáló
szakembergárda írásba."
Te te tényleg nem érted. Persze ez nem lenne, ha legalább
lenne a tulajdonodban egy az-az 1db AkkuFresh.
A termék egy vékony lapocska az egyik oldalán ragaszós
felülettel. A hatóanyag (ujjonan kifejlesztett speciális
anyag, PAT.P.)a http://www.overlayplus.com/power.asp -ról.
Szóval ez az anyag (szerintem) por alakban lett felvíve a
lapocskára. Namármost ha a cég ezt a lapocskát küldte el
az OSSKI-nak, márpedig a szövegbõl nagyon úgy tûnik, akkor
nehéz meghatározni az "aktív" részt az-az a PAT.P.
"Látod, nem elég ha csak figyelmesen olvasol, muszáj
(lenne) gondolkozni is."(.Macika és Drukpa)
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 16:35 |
|
|
.Macika.
|
Az előbbi hsz-em 2. bekezdése idézet tontontól, köszönet érte Neki.
|
hétf. márc. 08, 2004 15:52 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello .Macika!
Bocs .Macika.
Te az Én helyemben óvakodnál az ilyen jellegû
kijelentésektõl, akik ismernek téged, azok tudják, miért.
Akik viszont engem ismernek tudják, hogy a leg tisztább és
minden sértõdéskeltéstõl mentes motivációból irtam amit
irtam.
De egy bocs is felnõ egyszer és igazi õszinte és bölcs
medve válik belõle.
Megkövetlek .Macika bocs.
Nem elfogytak az érveim, de amit én mondok az nem is érv
hanem saját TAPASZTALAT.
"akkor mindig kéznél van a személyeskedés..."(.Macika)
Igazán nem akartam személyesre venni hiszen szegrõl-végrõl-
jóformán nem is ismerjük egymást.
Még egyszer bocs.Macika.
Három a magyar igazság és hogy Ludas Matyi is jó kedvû
legyen még egyer Bocs.Macika.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 15:42 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
"Nem tudom, miért van az, hogy ha az embernek elfogynak az
érvei (vagy nem is voltak), akkor mindig kéznél van a
személyeskedés..."
igen ez a buta ember ismérve, ha ésszel nem megy majd
erővel biztosan... gondolják ők
Mellesleg miért nem ad pár mintadarabot a cég
a "hitetleneknek"? Ha náluk beválik, akkor a nép is venni
fogja, mint a cukrot (csorda hatás:)
Bár van egy olyan érzésem, hogy a borítékban, ami a
mintadarabot tartalmazza lenne pár esztergomi látkép is
vagy hasonló... manapság ez így menő:)
|
hétf. márc. 08, 2004 15:35 |
|
|
X-COM
arany tag
|
már megint ez a qrva marakodás
|
hétf. márc. 08, 2004 15:23 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello .Macika!
Nagyon köszönöm.
Ahogy te is írtad:
"Te vagy, aki kipróbálta."(.Macika)
De sajnos nem vagyok /ahogy korábban már írtam/ li-ion
okleveles szakértõ. Csak egy egyszerû AkkuFresh vásárló.
Én is találkoztam már <hit-vallást> követõvel.
Jo magam a <tapasztalat-vallást> gyakorlók közé sorolom
magam.
Nem mindenki kémia-fizika szakos professzor aki
rádiótelefont használ, de lehet hogy minden kémia-fizika
szakos professzornak van rádiótelefonja.
Kozmonauta
Én is becsüllek.
"Valamelyiktek szerint elképzelhetõ-e, hogy egy ekkora
sugárdózis - ami számokban kifejezve 0,15 Bq - képes lenne
bármilyen hatást elõidézni egy fémházon belül, ha egy
(hasraütök) 97.000 Bq-s sugárdózis sem képes áthatolni a
fémház falán???"(.Macika)
Ajánlom figyelmedbe:
"Megjegyezzük hogy egy minta tömege 0,368 g volt, azonban
arra vonatkozóan nincs adatunk, hogy ennek mekkora
hányadát tette ki az "aktív" rész, tehát a fenti adatokból
számolható aktivitáskoncentrációk feltehetõen alulbecsülik
az "aktív" részbeni koncentrációkat." (idézet az OSSKI
teszbõl)
Jó lenne ha figyelmesen elolvasdál mindent. Ebbõl kiderûl
hogy az álltalad említett mérték az-az 0,15 Bq lehet hogy
nagyobb.
De mit is beszélek. Nem vagyok én ...kémia-fizika szakos
professzor....sem li-ion okleveles szakértõ.
"Merthogy elhiszem én, hogy van valami hatása a
matricának, de hogy nem a radioaktivitás és a béta-, gamma-
sugarak miatt, az tuti!!!"(.Macika)
Látod-látod, pontosan errõl beszéltél:
"Egyszer próbáltam meg elmagyaráztatni egy HITgyülissel,
hogy miért dõlt be nekik. Nála tapasztaltam ugyanezt, mint
Nálad. Bármit kérdeztem tõle, átszellemült tekintettel
mindig ugyanazt mondta mindenre. Jó vitatkozni az
ilyenekkel..."(.Macika)
Te nem vagy HITgyülis? ...csak vicceltem...
Rossz hírem van.
Próbáld ki, attól nem fogod megtudni, hogyan mûködik, de
legalább eltudod dönteni hogy melyik oldalra álsz.
Akik meggyõzõdtek a termék mûködésérõl, vagy a
Meg sem próbáltam, de teljesen szívembõl hiszek az egy...
Tessék nekem is elmondani, pontosan hogyan mûködik, és
igérem, hogy meg fogom érteni. )
Na a "Sõt, ha tényleg úgy ítélem meg, hogy mûködhet, akkor
venni is fogok, sõt ajánlani is fogom másoknak."(.Macika)
rész megint egy kicsit kemény.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 15:18 |
|
|
.Macika.
|
Drukpa
{i}Sok sikert. A szavaidból itélve már túl vagy a fénymásolt
ezressel történő vásárláson és lehet hogy a -Hogyan vágjunk át másokat? című kézikönyvet is kiolvastad már. Elvágre is legyen naprakész az ember??{/i}
Én a Te helyedben óvakodnék az ilyen jellegű kijelentésektől, akik ismernek, azok tudják, miért.
Maradjunk annyiban, hogy egy bocs beleférne ezért a két mondatodért.
Nem tudom, miért van az, hogy ha az embernek elfogynak az érvei (vagy nem is voltak), akkor mindig kéznél van a személyeskedés...
|
hétf. márc. 08, 2004 15:03 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Amikor pénzt kérnek én mindig mondom adjon csekket, mert
most nincs nálam kápé. Ilyenkor morognak hangosan és
valahogy a csekket sosem kapom meg...
Érdekes!
Na de ez már nagyon off
|
hétf. márc. 08, 2004 14:48 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
A HIT gyülist, és egyéb szektásokat egyenesen a börtönbe szoktam irányítani, mondván az én életem jó, ezen minek változtatni, de akik ott bent raboskodnak különböző bűnök miatt, azok élete nem jó. Tehát az ő életükön változtassanak, hogy ott is jobb legyen nekik, meg ha kijönnek onnan akkor is.
Na ez a szektásoknak egyátalán nem szokott tetszeni.
Bocsi az OFFért.
|
hétf. márc. 08, 2004 14:44 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Tulajdonképp nem is az a legszörnyűbb a dologban, hogy bóvlit akarnak eladni az embereknek (általában is, nem csak ebben az esetben), mert végülis mindenki meg akar élni valahogy.
A szörnyű az, hogy a magyarázat is tele van hibákkal!!!
"Ilyenkor az akkumulátorban lévő feszültség a stimuláció hatására 800mA-re, a nyugalmi feszültség négyszeresére ugrik fel."
Könyörgöm általános iskolában megtanítják mi a szösz az az Amper és a Volt!!
Bár régen volt egy közvélemény kutatás a balatod dihidrogén-monoxid tartalmát illetően... Aki látta az tuti lefordult a székről a röhögéstől és a sírástól egyben
Aki pedig nem tudja mi is az a dihidrogén monoxid ne is mondjon semmit az akkufreshről se ha lehet
|
hétf. márc. 08, 2004 14:39 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello skynet!
Igazán köszönöm neked õszinteséged.
Én is úgy vélem, hogy nem egy Láma lenne a leg megfelelõbb
személy a technikai kérdésekkel kapcsolatban, de ha
többször elolvasod talán-talán meríthetsz belölle...
"Az meg, hogy az akkumulátor élettartama nõ-e, nem igazán
hit kérdése."(skynet)
Nagyon örülök hogy végra te is rájöttél.
- Halle Luja -
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 14:35 |
|
|
.Macika.
|
Én még ki sem próbáltam... (ahogyan kérted).
Szépen mellébeszéltél.
Talán angolul írjam le én is, hogy megértsd és válaszolj a kérdésemre.
Te vagy, aki kipróbálta. {b}Akkor elmondanád, hogyan működik!!!{/b}
Egyszer próbáltam meg elmagyaráztatni egy HITgyülissel, hogy miért dőlt be nekik. Nála tapasztaltam ugyanezt, mint Nálad. Bármit kérdeztem tőle, átszellemült tekintettel mindig ugyanazt mondta mindenre. Jó vitatkozni az ilyenekkel...
Kozmonauta
Becsüllek, hogy nem adod fel.
Gondolkozz el azon, amit leírok most, kérlek!
Gondolom azt tudod, hogy minden Li-ion akkumulátor fém házban van (a műanyag alatt). Azt is ugye, hogy minden fém sugár-árnyékol, van amelyik jobban (pl. ólom), van amelyik kevésbé (pl. aluminium), de valamennyire mindegyik. Gondolom elolvastad, amit a honlapon leírtak, miszerint 0,15 Bq sugármennyiség hagyja el a kis lapkát, ami valamelyest a környezeti átlag felett áll ugyan, de az egészségügyi határon innen van jócskán {i}(Bq = Bqcquerel. A radioaktivitás egysége. 1 Bq az aktivitása annak a radioaktív anyagmennyiségnek, amelyben másodpercenként 1 bomlás megy végbe átlagosan){/i}. Gondolom azt is tudod (hiszen biztos, hogy Neked is kötelező a tüdőszűrés), hogy a Röntgen-sugárzás az emberre (tartósan) káros mennyiségű sugárzást bocsát ki (ezért mérik az orvosok sugárterhelését azzal a kis kék felcsíptetős eszközzel).
Na, ez a sugárzás (ami egyébként többtízezerszerese az említett 0,15 Bq-nak) nem képes áthatolni az akkumulátor fém házán, árnyékot vet, csakúgy, mint a repülőtéren a csomagátvilágító futószalagjára felhelyezett mobiltelefon akksija.
Most jön a logikus kérdés:
Valamelyiktek szerint elképzelhető-e, hogy egy ekkora sugárdózis - ami számokban kifejezve 0,15 Bq - képes lenne bármilyen hatást előidézni egy fémházon belül, ha egy (hasraütök) 97.000 Bq-s sugárdózis sem képes áthatolni a fémház falán???
Merthogy elhiszem én, hogy van valami hatása a matricának, de hogy nem a radioaktivitás és a béta-, gamma-sugarak miatt, az tuti!!!
Na de akkor hol a hatás, mi a működési elv???
És ne tessék nekem azzal jönni, hogy próbáljam ki, mert attól nem fogom megtudni, hogyan működik (ha egyáltalán működik)!
{b}Tessék nekem elmondani, pontosan hogyan működik, és igérem, hogy meg fogom érteni. Sőt, ha tényleg úgy ítélem meg, hogy működhet, akkor venni is fogok, sőt ajánlani is fogom másoknak.{/b}
|
hétf. márc. 08, 2004 14:30 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Te BraveStarr!
Nakam is gyanus ez a DRUKPA!
Õ nem csak a levegõbõl beszél.
Hanem ki is próbálta.
Érdekes, hogy mindabból amit leírtam azt a konzekvenciát
voltad le, hogy:
"Annyira kurvára gyanús vagy ezzel a nyomulásoddal, hogy
az már hányingerkeltõ!"
Sose ülj le a számítógép monitorja elé tele hassal!!!
Nekem úgy tûnik mindha te pont most ebédeltél volna.
Remélem valami finomat edtél és hamarossan elhatalmasodok
feledtedd a jollakotság érzése. Ilyenkór az ember vér
háztartása is kissé öszpontosúl a gyomor tájékán az
emésztés megkezdése miatt. Sóval ne sokat UGRÁLJ mert a
végén össze-vissza hányod a billentyûzetedet. Akkor aztán
tényleg szükséged lesz a szférák zenéjére.
Az égi mozgások összessége nem egyéb, mint különbözõ
hangokból álló szüntelen dal, melyet nem fülünkkel, csupán
értelmünkkel hallhatunk: muzsika, mely disszonáns
feszültségekkel, szinkópákkal és kadenciákkal halad az
elõre eltervezett, hathangú klauzúráig, hogy
mérföldköveket állítson az idõ mérhetetlen folyója mellé.
(Kepler: Harmonia Mundi - A Világ Harmóniái)
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 14:12 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
Te DRUKPA!
Annyira kurvára gyanús vagy ezzel a nyomulásoddal, hogy az már hányingerkeltő!
Akkor sem vennék tőled semmit, ha előtte a szférák zenéjét suttognád a fülembe!
|
hétf. márc. 08, 2004 13:49 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello mindenki!
Szeretném, persze csak ha ti is bele egyeztek, hogy mostantól mindenki kezdje a mondókáját a következõ kezdõmondatok egyikével:
Én kipróbáltam és....-el
vagy az
Én még ki sem próbáltam...-al.
Igy mindenki számára egyértelmûvé válhatna, hogy ki az aki TAPASZTALATBÓL és ki az aki csak TAPASZTALATLANSÁGBÓL adódóan íly meggyõzõ.
Bár vannak dolgok amik fügetlenûl attól, hogy mit gondolunk, igazán nagyszerûek. Persze nem mindent látunk szabadszemmel, de még ahoz is látó távolságon belül kell tartanunk a dolgot hogy véleményt alkothassunk róla.
Semmit se hidj el azért, mert ezt meg azt állítanak róla. Járj utánna te megad és ha meggyõzõdtél róla bátran és meggyõzõdéssel oszthatod meg a tapasztalataidat masokkal is. Persze minden amit tapasztalsz a relatív szintan a tudatod 100%-os kivetítése.
"A valoban izgalmas pillanatok azok, amikor az ember elfelejt akarni vagy nem akarni" (Lama Ole Nyhdal)
"Our modern world surrounds us with pleasant and sensual impressions ,but they are all impermanent .Only the consciousness which experiences them lasts.
We just have to remind ourselves that the source for any happiness is the mind itself."
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 13:38 |
|
|
Kozmonauta
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 226 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nos nem veletlenul emlitettem az utangyartott akksi arat.
Nalam kb. ott van a lelektani hatar ami felett mar nem
vennek sem matricat, sem gagyi akkumulatort.
Vehetnek gyari BST-15-ot, de az akkumulator cserebere az
nekem nagyon nem fexik..
Most komolyra forditva a szot!
Nincs se mikro adatgyujtom (bar egy sima papirfecni is
megtenne), sem idom objektiv teszteket csinalni.
Eppen ezert tisztaban vagyok vele, hogy a tapasztalataim
csak szubjektiv erzekeleseken alapulnak. Mivel azonban a
matrica hasznalata elott volt akaratlanul is megismertem a
keszulek viselkedeset igy van viszonyitasi alapom es batran
allitom, hogy IGEN, valtozast eszlelek! Magyaran: Tovabb
tudom hasznalni a telefont egy feltoltessel!
Mostman tenyleg tobbet nem szolok be ide.
Nem vagyok akkufresh ugynok sem pedig Obaroki polgar.
Uff. )
|
hétf. márc. 08, 2004 13:31 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
A Bifidus Essensis vagy mi csoda, az a gyomorban lévő egyik baktérium, enzim (stb), ami az emésztést segíti. Minden emberben benne van alapból.
A Danone belerakta a joghurtjába, majd gyorsan le is védette a B.E. nevet. Tehát minden emberben alapból van egy Danone által levédett enzim.
|
hétf. márc. 08, 2004 13:26 |
|
|
.Macika.
|
Drukpa
Elolvastalak végig, tehát jó fiú voltam.
Egyetlen dolgot szeretnék kérni Tőled.
Légy szíves, csak saját szavaiddal mondd már el, hogyan működik ez a matrica-lapka! Mert hátha félreértettem a honlapon szereplő zagyvaságot, meg az angol honlapot.
|
hétf. márc. 08, 2004 13:22 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello .Macika!
CC Gábor,
Örömmel látom hogy végre tájékozódsz a témában és megnézed
mit mondanak a külföldi fórum -"társak" az AkkuFresh-rõl.
Még a végén megérjük, hogy ki is próbálod és akkor végre-
valahára megtudhatjuk az IGAZSÁGOT!!
Persze, neked is jó tapasztalat lesz.
Igazi öröm töltötte meg szívemet.
Köszönöm neked .Macika.
Bizakodóan várom /Saját Tapasztalaton Alapuló/ röviden STA
beszámolódat az AkkuFresh-rõl.
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 13:02 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello .Macika!
Elõször is szeretnék minden nõi fórumlátogatónak:
Boldog nõnapot kívánni!
------------------------------
"Nem fogok Nektek hasznot hozni, mert ez nem más, mint
szélhámosság."(.Macika)
Nem nektek, hanem NEKIK (gyártó-forgalmatózók).
Megnyugtatásul ez az egy darab nem sokat dobhat a termék
nemzetközi és hazai sikerén, inkább saját magadnak
szereznél nyugodt éjszakákat.
"Pontosan ugyanilyen hatásfokú eszközt tudok létrehozni
közönséges 100 gr-os fényes öntapadós papírból.
1290 Ft-ból ki tudok hozni ilyen méretben nagyjából 3.000
db-ot."(.Macika)
Sok sikert. A szavaidból itélve már túl vagy a fénymásolt
ezressel történõ vásárláson és lehet hogy a
-Hogyan vágjunk át másokat? címû kézikönyvet is kiolvastad
már. Elvágre is legyen naprakész az ember??
"Utána már csak a körítést kell kitalálni hozzá, amivel
megvezetem a szerencsétlen hiszékenyeket."(.Macika)
"Mi csak a SAJÁT véleményünket mondjuk el az ügyben, mert
nekünk legalább van véleményünk!!!"(.Macika)
Hát igen, véleményed az van..., de hol van a pártatlan,
õszinte, saját tapasztalatból megalapozottság???
"Ellentétben Veled.."(.Macika)
Ellentétben veled, nekem sajátmagam és a szavahihetõ, tág
baráti társaságommon alapuló tapasztalatból beszélek.
(tág baráti társaság = nem én 1-es egy magam mondom)
De ezzel nincs is semmi baj, elvégre te kisem probáltad a
termáket.
Az viszont nagyon tetszik ahogy harcolsz a magad igazáért
és próbálod mindenkire ráerõltetni a te nézõpontodat.
Vagyis, hogy nem kell ahoz kiprobálni hogy nekünk is
legyen saját véleményünk.
Én azért a te helyedben nem tenném ezt. Lehet hogy a végén
fejet kell hogy hajts az AkkuFresh elõtt. Bár szerintem,
ha a fórumon egyre másra pattanának fel azok a látogatók
akiknek effective-hatásos volt a termék, te még akkor is
az összeesküvés elméleteddel jönnél, vagy azt mondanád,
hogy:
"Jó a körítés, hogy megvezeték a szerencsétlen
hiszékenyeket..."(lehet hogy .Macika???)
...folyt.köv...
|
hétf. márc. 08, 2004 12:38 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
viszont ilyen árban sokkal jobbat kapsz méghozzá olyat,
amit pont erre a célra fejlesztettek ki!
"WC-re kocsival jársz" szindróma lenne
|
hétf. márc. 08, 2004 12:14 |
|
|