|
Akkufresh (akku restaurátor) vélemények, tapasztalatok
Szerző |
Üzenet |
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Tudod paprika, minden EMBER fejlődése mindig folyamatos. Születés - betegség - öregség - halál, de nagyon fontos hogy MINDEN AMIT GONDOLUNK, MINDEN AMIT MONDUNK ÉS MINDEN AMIT TESZÜNK MI ÜLTETJÜK EL A JÖVÖNK MAGJAIT de a felylődés iránya és üteme lehet hogy eltérő. Meg hát itt van a mihez képest meg a kinek mi. De azért örülök hogy a sziveden viseled mások nyelvtani helyesírását. Ez igazán nemes lélekre utal.{/i}
Húúú, de kib...ott okos vagy.
{b}Gyerekek közöttünk van az Isten, nyugodtan kérdezzetek!!!!!{/b}
{i}Hát nem egészen, a gyárban nem szoktak árulni cipőt, pontosítsunk a magyarországi gyárban lehet, de véletlenül sem legális keretek között. Tudod számla meg ilyesmi..{/i}
Megkérdezhetem, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy folyamatosan beleszólj olyan dolgokba, amihez halvány lövésed sincs???
{b}Tudod a bölcsesség egyik ismérve (a jó helyesíráson kívül) az is, hogy ha érezzük, hogy síkhülyék vagyunk egy témában, akkor befogjuk a szánkat.{/b}
Igenis itthon, hivatalosan lehet kapni az ott dolgozóknak azokból a termékekből, amit ők gyártanak. Olcsóbban, lényegesen olcsóbban, mint azt a 15. rárakódott haszonnal árusító üzletben megtehetné.
De hogy menjünk kicsit távolabb, a stuttgarti (tudod, Németország - Európai Unió) Mercedes gyárban is hozzá lehet jutni jóval a piaci ár alatt Mercedeshez az ott dolgozóknak. hivatalosan, számlával, garanciával. Csak ott kell dolgozni már egy ideje.
Sőt, támogatja is a gyár, hogy saját maguk gyártotta autóval járj, ez is növeli a cég presztizsét (bár a Mercinek annyira nincs erre szüksége).
|
szer. márc. 10, 2004 17:44 |
|
|
.Macika.
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: Itt ülök, szemben Veled!
|
{i}Tudod paprika, minden EMBER fejlődése mindig folyamatos. Születés - betegség - öregség - halál, de nagyon fontos hogy MINDEN AMIT GONDOLUNK, MINDEN AMIT MONDUNK ÉS MINDEN AMIT TESZÜNK MI ÜLTETJÜK EL A JÖVÖNK MAGJAIT de a felylődés iránya és üteme lehet hogy eltérő. Meg hát itt van a mihez képest meg a kinek mi. De azért örülök hogy a sziveden viseled mások nyelvtani helyesírását. Ez igazán nemes lélekre utal.
Húúú, de kib...ott okos vagy.
{b}Gyerekek közöttünk van az Isten, nyugodtan kérdezzetek!!!!!{/b}
{i}Hát nem egészen, a gyárban nem szoktak árulni cipőt, pontosítsunk a magyarországi gyárban lehet, de véletlenül sem legális keretek között. Tudod számla meg ilyesmi..{/i}
Megkérdezhetem, hogy honnan veszed a bátorságot, hogy folyamatosan beleszólj olyan dolgokba, amihez halvány lövésed sincs???
Tudod a bölcsesség ismérve (a jó helyesíráson kívül az is), hogy ha érezzük, hogy síkhülyék vagyunk egy témában, akkor befogjuk a szánkat.
Igenis itthon, hivatalosan lehet kapni az ott dolgozóknak azokból a termékekből, amit ők gyártanak. Olcsóbban, lényegesen olcsóbban, mint azt a 15. rárakódott haszonnal árusító üzletben megtehetné.
De hogy menjünk kicsit távolabb, a stuttgarti (tudod, Németország - Európai Unió) Mercedes gyárban is hozzá lehet jutni jóval a piaci ár alatt Mercedeshez az ott dolgozóknak. hivatalosan, számlával, garanciával. Csak ott kell dolgozni már egy ideje.
Sőt, támogatja is a gyár, hogy saját maguk gyártotta autóval járj, ez is növeli a cég presztizsét (bár a Mercinak annyira nincs erre szüksége).
|
szer. márc. 10, 2004 17:29 |
|
|
Mr.Zed
ezüst tag
|
Tudod mit Drukpa?
Te győztél, elhiszem, hogy működik az a ****!
De akkor sem veszek belőle!!!!!
A legelvakultabb akkubigyó fan-ok sem említenek 20%-os javulásnál többet. Szedd csak elő az ujjacskáidat, és kezdj el számolgatni! Qrvára nem érdekel, még ha egy teljes nappal is tovább bírja a telefonom, nem zavar, ha éjszakára töltőre kell tennem. Ha pedig olyan helyre megyek, ahhol nincs töltési lehetőség, akkor azt azért teszem, mert nem akarom, hogy elérjenek, arrol nem is beszélve, hogy ott hálózati lefedettség sem lesz. Az is lehet, hogy 20%-al lesz hosszabb élettartalmú az akksim, de könyörgöm, számolgass már!!!! Normál esetben bírja mondjuk 6 hónapig, ezzel az bigyóval pedig 7,2-ig. Egy átlagos gyári akksi ára ~5000 HUF, tehát egy év alatt visszajön a bigyóra költött összeg. Oriáááásííííí, a következő év már tiszta nyereség lesz, megspórolok 2 év alatt 1000 HUF-ot!!!!!!!!
De mindez csak akkor, ha tényleg úgy van, ahogy oly keservesen bizonygatod, és működik a csodaszer, ha mégsem, akkor pillanatok alatt buktam ezerkettőszázakárhány forintot!
Gratula, tényleg okos dolgot próbálsz meg nekünk eladni!
mrzed
|
szer. márc. 10, 2004 16:54 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Jó,akkor hogy te is értsd:
Amikor a gyárból kikerül,tehát a gyártási költség,csomagolás ez a 3000 ft.Mire a boltba ér 30 lesz belőle.
Amúgy megnyugtatlak,a gyárban is árulnak cipőt!Karcagon van Puma gyár,ott helyben lehet venni Puma cipőt.Tudod,számlával,meg ilyesmikkel együtt. (Az már más kérdés,hogy nem magyar piacon forgalmazzák az ott készült cipőket,hanem viszik Németbe.Ugyan az a cipő a magyar piacra vmi krisz-kraksz néven kerül,mivel itt állítólag nincs rá igény.Amit a plázában veszel pumát,azt meg külföldről hozatják.Szimpi ;-(
"a felylődés iránya és üteme lehet hogy eltérő. Meg hát itt
van a mihez képest meg a kinek mi"
Hmm,önkritika. Helyes!
a skála a minusz végtelentől a plusz végtelenig terjed ))
(csak halkan jegyzem meg,de jobb helyeken "j"-vel fejlődnek az emberek és nem "ly"-nal,de majd hátha hozza ezt is a fejlődés de sajna a nevek még mindig nem nagyon mennek...
|
szer. márc. 10, 2004 15:46 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Hello skynet!
Már éppen itt az ideje hogy valaki felrázza ezeket a
kökorszaki fórumjárókat.
"Szerintem éppen a kõkorszakban hittek az emberek
mindenféle dologban, anélkül, hogy tudták volna, hogyamûn
mûködik!"(skynet)
Nalátod, pontosan errõl beszéltem...nagyon köszönöm, hogy
alátámasztottad a gondolatomat.
Köszönöm, a helyesírásommal kapcsolatos tanácsaidat, igen
én is tudom, hogy gondok vannak. Tudod van mit csiszolni
de igazán örömmel tölt el, hogy vannak akik világítanak a
sötétban is.
Ha fáradsz az annak az oka hogy nem vagy edzésben. Nem árt
egy kicsit kondícionálni azt ami ilyen könnyen elfárad.
A Prolong - kontra - AkkuFresh nem is olyan rossz.
A szétszedésrõl inkább ne irj semmit.
TANÁCSOM A RÉGI:
MINDIG GYÕZÕDJ MEG RÓLA SAJÁT MAGAD.
Elvégra nem vagyunk egy kökorszaki fórumon.
...folyt.köv...
|
szer. márc. 10, 2004 15:34 |
|
|
Drukpa
ezüst tag
|
Kedves paprika!
Köszönöm a hozzászólásodat.
"Én tudom!3000 ft egy nike cipõ a gyárban.Ez van!"
Hát nem egészen, a gyárban nem szoktak árulni cipõt,
pontosítsunk a magyarországi gyárban lehet, de véletlenül
sem legális keretek között. Tudod számla meg ilyesmi..
Tudod paprika, minden EMBER fejlõdése mindig folyamatos.
Születés - betegség - öregség - halál, de nagyon fontos
hogy MINDEN AMIT GONDOLUNK, MINDEN AMIT MONDUNK ÉS MINDEN
AMIT TESZÜNK MI ÜLTETJÜK EL A JÖVÖNK MAGJAIT de a
felylõdés iránya és üteme lehet hogy eltérõ. Meg hát itt
van a mihez képest meg a kinek mi. De azért örülök hogy a
sziveden viseled mások nyelvtani helyesírását. Ez igazán
nemes lélekre utal.
És addig is amig teljesen tökéletesítem tudásom a
billentyûk helyes sorrendben történõ billentésében kivánok
mindenkinek JÓ SZORAKOZÁST...
...folyt.köv...
...folyt.köv...
|
szer. márc. 10, 2004 15:29 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Én tudom!3000 ft egy nike cipő a gyárban.Ez van!
@Drukpa!
Legközelebb Te is kezdhetnéd úgy,hogy STA kinyitottam és fejlődtem a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvből
|
szer. márc. 10, 2004 14:18 |
|
|
tonton
vas-tag
|
Nem szakértem a témát,nem élek vele.De akkor rátapintottam a
lényegre?
|
szer. márc. 10, 2004 13:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
miért, szerinted mik a táplálékkiegészítõk?
|
szer. márc. 10, 2004 12:58 |
|
|
.Macika.
|
Pontosan így van!
|
szer. márc. 10, 2004 12:17 |
|
|
tonton
vas-tag
|
Én azt nem értettem soha,hogyha valakinek segíteni akarnak
az miért nem fogadja.
Leírtátok 500-szor,hogy nincs alapja és vakítás a dolog.
Többen alátámasztottátok tényekkel,de hiába...
Tényleg lassan ott tartunk,hogy a fogyasztói társ. oltárán
mér a **** is el lehet adni mint táplálék kiegészítõt csak
megfeleõ körítés kell hozzá...
|
szer. márc. 10, 2004 12:09 |
|
|
.Macika.
|
Nem hiszem.
Csakhát annyira magasan van ez a szint a lapocska
működésében HÍVŐK gondolkodása felett, hogy ez pont az
ellenkező hatást váltaná ki náluk (tudod, jó bonyolult a
magyarázat, tehát TUTI, hogy működik!)
|
szer. márc. 10, 2004 11:49 |
|
|
tonton
vas-tag
|
Ja értem,tehát ezek mindenki számárá magától érthetõdõ
axiómák:)
Akkor OK.
|
szer. márc. 10, 2004 10:36 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Ennyire elemi szinten szerintem nem kell magyarázni Ezt már elismert tudósok bizonyították ezért ezt elfogadja mindenki.
|
szer. márc. 10, 2004 10:29 |
|
|
tonton
vas-tag
|
llokl
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tonton csüt. márc. 25, 2004 17:25-kor.
|
szer. márc. 10, 2004 9:35 |
|
|
tonton
vas-tag
|
Ilyen jellegû sugárzást csak félvezetõ detektoros spektrométerrel lehet mérni.
Fõleg ha G-M csöves mûszerrel akartok mérni ami csak nagyságrendi értéket ad és csak felületi sugárzást mér.
|
szer. márc. 10, 2004 8:56 |
|
|
sola
vas-tag
|
Sziasztok!
Nincs a használatiban, hogy "POTENCIANÖVELŐ"!
Nem ér semmit az egész!!!:)
|
szer. márc. 10, 2004 6:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
én is elég valószínûtlennek tartanám, hogy az általános háttérsugárzás mellet ezt a 0,15Bq ki tudná mutatni a mûszered, ami egyébként ennek a milliárdszorosait van hivatott mérni. És az még csak néhány gramm rádium, nem atomtámadás.
|
szer. márc. 10, 2004 0:10 |
|
|
+1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Magamon kívül
|
Ma volt szerencsém személyesen szemrevételezni a "csodaeszközt".
Sima fekete öntapadós fóliának tünik, és úgy néz ki, mintha gyártás közben az alapanyagba beleborult volna 1 kis csillámpor.
Eddig sem hittem benne, de csak mosolyogni tudok rajta...
|
kedd márc. 09, 2004 22:05 |
|
|
.Macika.
|
Szerintem a méréshatár alatt van a sugárzása (egy PV-es
műszer számára), és aggasztónak tartanám, ha az derülne ki
róla, hogy nem bocsájt ki sugárzást, még akkor sem, ha éppen
stimulálja kívülről valaki (mert ugye ez a feltétel).
|
kedd márc. 09, 2004 16:02 |
|
|
mdenes
|
Nálunk van sugárzásmérő gyerekek (polg.védelem)!
Adjátok ide azt a ****, majd én megmondom ,hogy milyen a kis **** sugárzása.
A holland készülék mér alfa, béta, gamma, szamba, omega, neoton, és pozítiv kisugárzásokat (unszimpatikus emberek ezért kíméljenek:-))!
Félre a tréfát, ha valaki szeretné megméretni, itt az alkalom!
Üdv!
|
kedd márc. 09, 2004 15:53 |
|
|
sola
vas-tag
|
Macika!
Én nem vitatkozni akarok, csak a tényeket elővezetni úgy,
hogy sokan ne dőljenek be a marketing-horrornak!!!!
Amiket leírtam, ellenőrizhetők, egyszerű eszközökkel
mérhetők! Az ötleted nagyon jó a különböző színű
matricákkal, bár zsenialitásben elmarad a Biokarma Kft-től!
|
kedd márc. 09, 2004 13:12 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
hát elhangzott már ebben a topicban pár jó ötlet egy hasonló kaliberű össznépi átvágáshoz
|
kedd márc. 09, 2004 13:08 |
|
|
.Macika.
|
Na, most ezt jól megaszondtad, mindjárt jön Drukpa, és elmondja, hog yeggyel több Nobel-díjas lett közöttünk. :c)))
Viszont olvasva soraidat rájöttem, hogy csúnyán kihagyták az egész reklámkapmpányból azt a lehetőséget, hogy ne csak a Lithiumos akkumulátorokat lehessen gyógyítani. Hiszen az izzós lemerítéssel az összes többi forgalomban lévő mobilakksit fel lehet frissíteni. Csak ki kell hangsúlyozni, hogy mindig le kell meríteni a MELLÉKELT(!) izzóval az akksit (23,60 Ft/db plusz költség 500.000 db 3,8 V, 0,5 A-s izzó legyártatása esetén).
És akkor lehetne, hogy a mostani, barnás színű lapka való a Lithiumosokhoz, és mondjuk a zöld matrica pedig a Nikkelesekhez.
Na, mikor fedez már fel valaki engem??????? :c)))
|
kedd márc. 09, 2004 13:04 |
|
|
sola
vas-tag
|
Sziasztok!
Az elmúlt napokban egy kicsit utánaástam a dolognak és megdöbbentő felfedezést tettem!!!! Először elkerülte a figyelmemet a használatiban az a rész, hogy 0,5 amperes izzóval süssük ki az akkut!!! ZSENIÁLIS!!! Itt van a kutya eltemetve!! A Ni-Cad és a Ni-Mh akksikat a sírból lehet visszahozni nagyáramú kisütéssel, egymás után, több ciklusban!!! A telómban most olyan akksi van (Ni-Mh), ami 1-2 perc után lemerült, most 3 napig(!) megy!!!!!!
Az ólomakksinak nem sokat számít, de azért Ő is szépen mosolyog!:)))))
RÁJÖTTETEK??????
A matrica olyan hatásos, hogy a forgalmazó raktárából is működik!!!! Van olyan asztali töltő, aminek van kisütő üzemmódja, ez ugyanezt csinálja!
A telefon sosem tudja teljesen kisütni az akksit, mert ő akkor kapcsol ki, amikor még üzembiztosan működik!!
T68m: pontosan fogalmaztál, konstans feszültséggel kell tölteni a Li-ion-t, mert a töltési végfeszültség kismértékű túllépése is gázfejlődéshez és a lemezház túlnyomásból eredő szétrobbanásához vezet!!!!!
A gyártó azt írja, hogy a 800mA megfelel a nyugalmi állapot
négyszeresének!! Könnyen kiszámítható, hogy ha így lenne, készenlétiben 4 óra alatt merülne le az akksi!!:)))
A készenléti áram 8-10 mA, a világítás 100-120 mA járulékos fogyasztás! Az izzós kisütés, az izzó nem-lineáris karakterisztikája miatt majdnem áramgenerátoros, jobb mint az ellenállás. Én egy 12V 20W-os halogénizzót hsználok kisütésre, nagyon hatásos, és nincs mérhető ionzáló sugárzása, csak fény és infra!:))))
A terhelőárammal célszerú 1,5-2 A-ig elmenni, nagyon jól feléled a "beteg"!!
|
kedd márc. 09, 2004 12:51 |
|
|
Tombike
arany tag
|
en vagyok a hulye, hogy vitaba keveredek veletek
ti voltatok ott...stb
by jo veszekedest nektek
a tokeletesek klubbbbbbbbbbbja or je
|
kedd márc. 09, 2004 12:50 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Ha egy telórol 15 oldal van, amiről nem szabad írni, mert annyi rossz van benne, azt egyátalán még mobiltelefonnak lehet nevezni?
|
kedd márc. 09, 2004 11:55 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Tombike:
másold már ide azt a 15 oldalt!
Mert az ugyan el tudom képzelni, hogy közvetett ráhatás van. Tehát lehúzós lapoknak nincs telefon. Azt is természetes, hogy a fun-oknak küldenek. Ez eddig még közvetett. Sõt, még azt is el tudom képzelni, hogy a teló átadásakor SZÓBAN mondanak olyat /ez már közvetlen/, hogy ez meg ez nem az erõssége, ne ezek legyenk kiemelve, különben is a új szoftverrel már jó lesz, stb. stb.
De azt nem, hogy bármelyik cég /értsd bele a legszarabb seggemet is/ 15 oldalt adna, hogy mirõl NE írjál!
|
kedd márc. 09, 2004 11:45 |
|
|
.Macika.
|
{i}"Ha az emberek nem beszélnének,elkezdenének gondolkodni."{/i}
Ez jóóóóóóóóó!!!! :c)))
|
kedd márc. 09, 2004 11:38 |
|
|
Tombike
arany tag
|
hat haver ebben pont benne vagyok...
15 oldalt kaptam alcatelektol h mirol ne irjak!
de mindegy kiraly vagy
koronazas mikor lesz?
|
kedd márc. 09, 2004 10:53 |
|
|
Tombike
arany tag
|
"Ha az emberek nem beszélnének,elkezdenének gondolkodni."
|
kedd márc. 09, 2004 10:51 |
|
|
_Krinyo_
|
> Ha belemennenek nem kapnanak tobb tesztelendo telefont
Birom az ilyen okossagokat. Annyi okos ember van ebben a temaban, meg jo, hogy nem ok voltak ott amikor hihetetlennek tuno, bar azota mar termeszetes dolgokat fedeztek fel az emberek. Talan meg mindig kobunkoval jarnank...
Krinyo
|
kedd márc. 09, 2004 10:49 |
|
|
Tombike
arany tag
|
a Mobilkor soha nem reklamaozta magat szaklapnak
ezzel szemben a Telecom es a tobbiek igen! ekkor jon a kerdes? miert nem irnal ezekben a szklapokban terjengosebb cikkeket pl a kozep es alsokategorias keszulekekrol is
ha megnezzuk meg a mobilkorban minden iras terjengosebb volt
persze a szakmai dolgokba nem mennek bele
kerdem en a Telecom stb lap belemegy? Miert mennenek bele! Ha belemennenek nem kapnanak tobb tesztelendo telefont
de hat ti ehhez is ertetek
bocsi az offert
|
kedd márc. 09, 2004 10:42 |
|
|
BePe_HD
|
Valószínűleg ő az... DD
|
kedd márc. 09, 2004 10:08 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
))))))))))))))
|
kedd márc. 09, 2004 9:38 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
|
kedd márc. 09, 2004 9:22 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
|
kedd márc. 09, 2004 9:19 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Hm most jöttem csak rá mekkora pénzt buktam... Ugyanis a cégünknél több öreg készüléknél is alkalmaztam azt a technológiát, hogy egy vastagabb papírlapot helyeztem az akksi alá plusz még az érintkezőket is megtisztítottam! Ennek eredménye az lett, hogy a telcsi nem kapcsolt ki (5110/6110... tipushiba, hogy lötyög az akksi) és esetenként még némi készenléti idő növekedést is elértem ezáltal! (Ugyanis a sok kikapcsolást követő bekapcsolás is egész szépen ette az akksit...)
Fejvédőt kérem, mert a homlokomra akarok csapni! "Hogy ez nekem nem jutott eszembe?!"
|
kedd márc. 09, 2004 9:09 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Szia Drukpa!
Tudod,jobb helyeken a betűzést,olvasást első osztályban
tanítják.Nem tudom,mire jó ez neked,hogy mindenkinek
kitalálsz vmi új nevet.Ha aki neked ír,megtisztel azzal,hogy
a saját nickedet írja le,akkor talán ez visszafele is
működhetne.Bár,tégy,ahogy akarsz,ez téged minősít.
Nekem nincs bajom a -val,tudok olvasni,megértem a
leírtakat és a smileyt is értelmezem..csak azt is szoktam
nézni,mi van elé írva.És néha már a sem segít a
leírtakon.
"Nem próbálok senkit meggyőzni" <-ezt te se hiszed el..
Tudom,neked csak az írjon,aki próbálta..Olvastad is a hwsw-s
fórumot,ahova írtál?Ott voltak ötletek.. de ha gondolod,ki
lehet próbálni,hogy lehet-e mondjuk Antarktiszt olvasztani
lehelgetéssel,vagy hidat építeni gyufából a duna felett..
Tudom,tudom,csak akkor mondhatom,hogy létezik-e,ha már
megépítettem.
Sztem nem törtem pálcát,csak azt írtam,hogy egy korrekt
bizonyítás meggyőzőbb lenne..(pont,nincs tovább a mondat)
Te magad írtad,hogy ragacs nélkül volt,hogy lehessen
tesztelni.Most akkor miről beszélünk?
Én is akartam már írni,hogy ez a legkönnyebb reklám,hogy
bedobni a köztudatba vmit,de kicsit sántítson,mer akkor
beszél róla a nép.És ennyi a lényeg,mert ha téma,akkor
biztos be lehet palizni pár embert,aki "csakazértis"
megveszi.És ezzel máris kerestek pénzt.
Pont a mobilkor volt az az újság,aminek igazi,mély
szakmaiságát többen megkérdőjelezték.Jó az nép újságnak,
felszínesen végig fut 1-1 telefonon,de a kissé mobil
mániásoknak nem nyújt nagy örömet.Viszont ugyancsak eléri a
célját,mivel a szőke maca a plázában beszélni fog róla,tehát
potenciális vevő van a láthatáron(úgyse ért hozzá,a
csilli-villi telefonja megtáltosodik,tehát ezt neki találták
ki).
Ez a tesztelős részlegsztem számodra nem tiszta..el tudnál
képzelni úgy egy tesztet,hogy le adsz teszteltetni vmi
kütyüt,ami nem teljesen olyan,mint ami a bolti lesz(nehogy
odaragadjon valahova.. de azért eléégé hasonló.Ez így
eléggé nonszensznek hangzik.
bye
pampika
p.s.:nem tudom,mióta fórumozol,én egy ideig inkább olvastam,
mint írtam.Ez idő alatt kialakult egy kép,hogy hogyan is
kell/illik használni egy fórumot.Hogy igenis megkövetelik a
fórumtársak mindenkitől,hogy amit közölni akarsz,azt
mindenki el tudja olvasni rendesen és ne kelljen kódtáblát
mellékelni hozzá("magyarról" magyarra).Sztem tudnánk mi is
olyan írást idekreálni,hogy a füled kettéállna tőle(ha
láttad az Ali G in da house-t,akkor tudod,melyik sms-ről van
szó).Én elhiszem,hogy jó ezt csinálni,ez tényleg inkább egy
hit gyülekezeti érzést kelt bennem.sulykol,sulykol,és csak
azért,mert.Légyszi akkor válaszolj erre,ha valami érdemit
tudsz hozzáfűzni,mert gondolom a többiek is olvasták már a
HSZ-eket,nem akarják mindig azt olvasni szinte szóról szóra.
A fórum motor így is lassú. köszi
|
kedd márc. 09, 2004 0:17 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Ajánlom mindenkinek a "Big Fish" (Nagy Hal) c. filmet. Tanulságos, már ami a meséket és a valóságot illeti.
énis megkérdeztem, majdnem Nobel-díjas fizikus és egyéb villamosmérnök, gépészmérnök, vadászpilóta, Marslakó és világmegmentő ismerőseimet, és a hülyének nézéstől kezdve a "már megint valaki megbukott szigorlaton"-ig mindent hallottam, csak azt nem, hogy miért kéne mükődnie.
Macika és T68m azonban rátapintott a lényegre. "Rend (és tisztaság) a lelke mindennek", így az aksi készenléti/ működési idejének is, valamint az akkufresh esetleges nemműködési elvének is.
|
kedd márc. 09, 2004 0:07 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
Csak hogy gyarapodjo a hsz-ek száma:
NEM EZ AZ ELSŐ ESET, HOGY VALAKI SZINTE TESZT SZERŰEN HECCELI FEL A JÓNÉPET, ÉS UTÁNA AHOGY JÖTT, OLYAN GYORSAN EL IS TŰNIK.
MI VAGYUNK A KÍSÉRLETI ALANYOK.
|
kedd márc. 09, 2004 0:07 |
|
|
BePe_HD
|
A web-oldal ezt mondja: "...ilyenkor az akkumulátorban lévő feszültség a stimuláció hatására 800 mA-re, a nyugalmi feszültség négyszeresére ugrik fel..."
Na most egy olyan "oldal", és annak készítői, amely/akik nincs/nincsenek tisztában az egyes fizikai fogalmakkal és a legalapvetőbb mértékegységekkel, hogyan lehet/lehetnének szavahihető(ek)?! Egyszerűen fogalmazva, keveri(k) a szezont a ****.
|
hétf. márc. 08, 2004 23:56 |
|
|
Akoska1
|
Az én magjaim is rendben vannak, ha esetleg felmerülne a gyanú
|
hétf. márc. 08, 2004 23:44 |
|
|
Akoska1
|
A topic felénél halálosan ideges voltam Drukpa hozzászólásaitól.
(Folyamatos elbeszélés a téma mellet, ez a kitartóan kenetteljes hangnem (komolyan, 25 éve a hittanóráról sem
emléxem ilyen ópiumos agymosós légkörre , az überbölcsesség-tudat árasztása, stb.)
Aztán rájöttem, hogy mindez, bármilyen célt szolgáljon is, ZSENIÁLISAN van előadva. Nem csodálkoznék, ha valamiféle
szociográfiai teszt, anonym felmérés, vagy hasonló célból heccelné Drukpa a jónépet. De ha mindez marketing húzás,
annak is elsőosztályú.
Azt nem is merem feltételezni, hogy Drukpa az általa árasztott bugyuta hallelujás légkörben éli az egész életét,
ez esetben nagyon sajnálom a környezetében élőket, egyidejűleg boldog vagyok, hogy nem tartozom közéjük.
(Hihetetlen, Drukpa boldogságot okozott nekem, mégis van valami a pacákban
Ami a "terméket" illeti:
Sokan leírták már - rossz a sorrend. Függetlenül a gagyi honlaptól, függetlenül a megmagyarázhatatlan hatásmechanizmustól
(ha létezik ilyesmi egyáltalán), függetlenül mindentől: az {b}előbb kérjük a pénzt, majd tesztelhetsz{/b} konstrukció
megmutatja a készítők igazi szándékát: a gyors meggazdagodást.
Ha valamit eladnak nekem pl. a TV Shopban vagy ilyen helyen, minimum a "pénzt vissza" garancia elégedetlenség esetén.
Ilyet eddig itt nem láttunk.
Ha tehát ilyen gyanús, kuruzslós cuccot akarnak eladni és meg vannak győződve a
hatásosságáról, akkor olyasvalakiknek (sokaknak) kell ingyenes termékmintát küldeni, akiknek a szava ér is valamit
és nem kell elviselni hozzá a sokakat irritáló halványkék glóriát a szövegezés fölött, hanem konkrétan, célirányosan
megfogalmazott, ún. reál gondolkodásúak számára is emészthető beszámolót lehet kérni tőlük.
Ha ilyen nem tud készülni, akkor a termék nem meggyőző, nem eladható. Legalábbis itt, a technikai érdeklődésűek között nem.
Drukpa, előre is hálásan köszönöm a válaszod és én is visszamosolygok Rád, hiszen Te semmiért sem haragszol.
|
hétf. márc. 08, 2004 23:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Macika, köszi hogy segítesz elmagyarázni. úgy látszik egyedül kevés vagyok, de ilyen háttérrel! ))))))
Na megyek visszatérek a kétsugaras oszcimhoz. Én már csak ilyen maradi vagyok. Nemrég sikerült beszereznem egyet, eredeti orosz gyártmány, 25Kg és VALÓDI kétsugaras! Ezt onnan tudom, hogy amikor ráteszem az akufresht. ))) Szal, külön állítható a fókusz, fényerõ mindkettõre. Bár nem mérte be a JC intézet, de hogy ez sugárzik az hót tuti. Ezzel szoktam feltölteni a telómat... )) Egyébként szépen foszforeszkál a kijelzõje sötétben, kikapcsolt állatpotban is. Ja persze, mert rajta van a matrica! Szal, érdekessége még, hogy a valódi kétsugarassága miatt, a két kép nem érhet egymásba, mert akkor torzít. Illetve az egyik sugár csak a képernyõ felsõ részére, a másik az alsóra tud helyesen rajzolni.
|
hétf. márc. 08, 2004 23:19 |
|
|
.Macika.
|
Megvan a működési elv!!! (thx. T68m)
Fogod a kis ragacsot, és kiveszed az akksidat, beragasztod alá. De van kis por, ez-az körbe, ha már szétszedted, kifújod. Visszateszed az akksit, majd néhány nap múlva megállapítod, hogy IGEN, működik, valóban nőtt a készenléti/dumaidő.
Egy darabig nem értettem, hogy annak a kis ragacsnak miért nem mindegy, hogy az aksi alatt, vagy felette van. Az egyik aktivista dícsérte a terminalon a cuccot és felkiáltójelesen leírta, hogy nem felé, hanem alá kell tenni. Akkor ez csak feltűnt, megjegyződött, de most megvilágosodott a dolog.
{b}HÁT PERSZE!!!{/b}
Ha kiveszed az akksit, átfújogatod az akksi fészkét, portalanítod, hogy jól tapadjon a kis ragacs, elmozdítod az érintkezőit, amik esetleg elkoszolódtak, icipicit talán oxidálódtak is, akkor a visszarakás után TUTI, hogy sokkal kisebb ellenállás adódik hozzá az akksi belső ellenállásához, mivel alulra bejött egy alig észrevehető vastagságú "emelvény", ami azt eredményezi, hogy nem ugyanott fognak érintkezni egymással ahol eddig.
Tehát jobb lesz a töltés hatásfoka (a jobb kontaktusnak köszönhetően), és hosszabb lesz várhatóan (akár 10-15%-kal is) a készenléti idő.
Előre lehet borítékolni, hogy csak azoknál lesz javulás várható, akik nem használnak pótakksit, nem szedik szét naponta a telcsit, nem mozgatják át rendszeresen az akksi környezetét.
Mit ne mondjak, tényleg nagy ötlet!!!
Ugyanezt a hatásfokot lehetne elérni azonban egy sima öntapadós papírlappal, vagy bármivel, ami kimozdítja a szokásos érintkezési pozícióból az akkumulátort.
|
hétf. márc. 08, 2004 23:06 |
|
|
BraveStarr
arany tag
|
Jó nagyra sikerült életed első hozzászólása. És milyen
érdekes!
|
hétf. márc. 08, 2004 22:47 |
|
|
.Macika.
|
{i}Macika: te ismered, hogy melyik gyógyszer hogyan működik?{/i}
Nézd, ez nagyon nem jó példa, de az orvostól meg lehet
kérdezni, ha nem tudod, melyik hogyan működik. No meg utána
lehet olvasni, minden gyógyszerhez adnak leírást, stb.
{i}Ha beteg vagy, és orvos beadja, akkor beveszed?{/i}
Egyébként meg ha az orvos adja, akkor akár bekötött szemmel
is beveszem a gyógyszert. Ők nem átverősek.
{i}Hallottál már olyanról, akire nem hatott valami
gyógyszer?{/i}
Igen.
{i}Hallottál már olyanról, akire mindenféle vény nélkül
kapható, gyógyhatású csoda jótékonyan hatott?{/i}
Igen, bár nem vagyok feltétlen híve a mindenek feletti
természetgyógyászkodásnak.
{i}Akkor most ez is kamu??{/i}
Mi is???
|
hétf. márc. 08, 2004 22:42 |
|
|
mdenes
|
Hé, most mi ez a veszekedés? Elolvastam az akkufresh oldalt, meg a hozzászólásokat és még hozzá nem vagyok egy hiszékeny ember, de bizony elképzelhető hogy ebben a szerkezetben lehet valami...
Néhány logikai bukfenc azoknak akik népámításnak érzik ezt az egészet:
Nos, a népámítás leghatásosabb módja, ha minél meggyőzőbben, minél ártalmatlanabbnak tűnő dolgot próbálunk, minél drágábban eladni. Ha jó a reklám, akkor a pénz (szinte) nem is számít.
Tapasztalatom szerint ezért a "csodaszerkezetért" úgy 5000.-kemény magyar forintot (pontosabban 4990.-et ez is picológia ugye)ki lehetne veretni a hiszékeny magyar emberrel. No most mondhatja mindenki hogy akkor inkább veszek egy új aksit! Na de a jó kampány sosem arról szól hogy mi éri meg jobban az ég szerelmére! Láttatok már 8000 ft-os szappanmaradék-prést ami a kis darabokból csinál egy darab szappant? Működik persze, csak éppen az úristennek se éri meg! De veszik az intelligens európaiak.
A jó marketinggel a termék horribilis összegét lehet ellensúlyozni! A **** marketinggel meg egyáltalán nem lehet semmit sem eladni!
Ezen az akkufresh oldalon még be is vallják hogy némi radioaktív sugárzása van ennek a kis vacaknak. Mi a fenének ez a vallomás az ég szerelmére, amikor ugyanazon a lapon bizonygatják, hogy nem nagyobb a sugárzása a frissen lefőtt kávétól? Melyik barom veszi meg ezek után? Miért kell ezt felhozni,amikor sok más hatásos álfizikai okoskodással is meg lehetne etetni a jó népet?
Hogy hülyék lennénk és ezt is bevesszük? Persze hogy sok hülye sok mindent bevesz, de ezt szerintem az árához képest nagyon kevesen fogják.
És ez a probléma, mert a többi mobiltelefonos tartozék-csodaszer hülyítést viszont marha jó áron adják, pedig milyen nevetségesek az állítólagos bízonyítások!
Véleményem szerint ezt a **** ennyi pénzért nem éri meg kamuból eladni!
Adott egy kiszóródott célközönség aki hall erről és érdekli.
A célcsoport tovább szűkül, mert a radiokatív sugárzás elveszi a kedvüket (talán).
Marad a néhány "hülye" aki megveszi, ennek fele placebóból még hasznosnak is találja.
Nem, én úgy érzem, hogy ha kamu a dolog, akkor nagyon rossz befektetést csinált a forgalmazó. Csak akkor érné meg ennyi áron és véleményem szerint ilyen gyenge lábakon álló marketinggel eladni ezt a cuccost, ha a maradék "behülyített" célközönségnek tényleg beválik ez a "csodaszer". Tehát véleményem szerint ez a dolog működhet!
Más kérdés ugye az egészségkárosító hatás ugye...
Persze, ettől lehet hogy "kamufresh" az egész. De akkor ajánlom a forgalmazónak, hogy fogújrakinövesztő gyógygyékénypárnát áruljon inkább 19.990.- Ft-ért, és nagyobb haszna lesz.
Ha valakit érdekel, azért én sem fogok venni ebből a marhaságból, de ezzel nem a hatásosságát kérdőjelezem meg, csak nyugtalanít ez a sugárzásos bizonygatás...
Üdv!
|
hétf. márc. 08, 2004 22:25 |
|
|
WiZARD
vas-tag
|
Macika: te ismered, hogy melyik gyógyszer hogyan működik?
Ha beteg vagy, és orvos beadja, akkor beveszed?
Hallottál már olyanról, akire nem hatott valami gyógyszer?
Hallottál már olyanról, akire mindenféle vény nélkül kapható, gyógyhatású csoda jótékonyan hatott?
Akkor most ez is kamu??
|
hétf. márc. 08, 2004 22:02 |
|
|