Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 12:48

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 943 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Következő
Akkufresh (akku restaurátor) vélemények, tapasztalatok 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gyerekek, akkor most megosztanám veletek, mint hallottam legutóbb a hitgyüliben: ...... :))))))))

vas. márc. 14, 2004 0:06
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Mostmár hogy lelepleződött, hogy honnan veszi az ide nem illő mondatait, el is tűnt.

Nem is vártam mást. Semmiből a semmibe, közben egy kis **** keverés.

szomb. márc. 13, 2004 20:42
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt a "tesztet" a Balatonnál is elvégezték már, írtam is
ebben a fórumban ;)
Mellesleg egyetértek abban, hogy semmi szükség a "térítő"
próbáld ki te is szövegre.
Várom kedves fórumtársunk indítványának eredményét
türelemmel, mert úgy érzem ez majd felteheti a pontot az i-
re :)

Ami drukpa-t illeti kénytelen vagyok .Macika. oldalára
állni, mert egy jó vita ellen nem lenne semmi kifogásom, de
ez már NEM ERRŐL SZÓL így! Meglehetősen nagy a
tűrőképességem, de amit drukpa művel az már engem is zavar,
függetlenül a termék működőképességét illetően!

szomb. márc. 13, 2004 20:22
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Szia Edding!
Köszönöm világos, laikusok számára is érthető magyarázatod! Én sem láttam még elektront de, hogy létezik,
rengeteg jelenség támasztja alá!:))) Én akkus vagyok, erről az oldaláról néztem a "csodaszer"-t! Egyértelmű szélhámosság!

szomb. márc. 13, 2004 6:12

Hozzászólás 
Üdvözlök Mindenkit !
Sajnos rég jártam itt, de már csak ez a 1 topic megérte a visszatérést :-) Kár, hogy későn találtam ide, már szinte mindent leírtatok, amit a témával kapcsolatban lehet. Örömmel olvastam a logikus érveket, hogy miért nem működhet ez a matrica, és bármilyen furcsa örömmel olvastam az "ellenérveket" ?????? :-)))) is. Elvben egyetértek avval, hogy ne jelentsük ki azt, hogy valami nem működhet csak azért, mert nem ismerjük a működési hatásmechanizmust. De akkor mondjuk, mondják ki bátran, hogy "emberek fogalmunk sincs róla, hogyan, miként működik, de működik". Ne pedig megtévesztő handabandázással próbálják meg eltitkolni a matrica terjesztői a tudatlanságukat, mint teszik ez esetben is, de már ezt is kielemeztétek. Ha viszont ismerik a pontos működést, akkor írják le, vagy ha ezt találmányi oltalom, egyéb miatt nem teszik, ne írjanak hülyeségeket. Nem vagyok atomfizikus (sajnos), viszont a radioaktív sugárzásról van némi felszínes ismeretem, mivel munkámhoz szükséges. Igaz, mi leginkább a gamma sugárzás (mely elektromágneses sugárzás) képalkotásával foglalkozunk, mivel az alfa és béta sugárzás (korpuszkuláris sugárzás :-)) kis, illetve közép távon elnyelődik. Nos, ilyen csekély mértékű részecskesugárzás (!) mint amit a FJC Sugárbiológiai és Sugáregészségügyi KI mért, közvetlenül semmi módon nem befolyásolhatja az akkumulátor működését, mivel annak borításában teljesen elnyelődik. Némileg más a helyzet a gamma fotonokkal. Ez nagy áthatoló képességű elektromágneses sugárzás, és képes áthatolni a vaslemezen is. (Ezért ólmot kell használni a védelemre) Persze *nagyon nem mindegy*, hogy mekkora az energiája !!! Nem tudom, hogy ennek a matricának milyen energiájú gamma fotonjai vannak, de valószínűtlennek látszik, hogy áthatolna az akku fém (vas) részein. Van azonban egy "érdekesség": a kellően nagy energiájú béta részecskék a fémlemezbe csapódva fékezési sugárzást (ilyen a röntgen sugár is) keltenek. Ilyen módon érheti bizonyos mennyiségű sugárdózis az akku belsejét is. Hogy ennek milyen hatásai lehetnek, nem tudom. Ismételten mondom, hogy mindez csak akkor érvényes, ha *kellő energiájúak* a gamma fotonok illetve a béta részecskék. A hivatkozott Intézet mérései pedig nem ezt támasztják alá ! Hogy ez a kellő energia pontosan mekkora legyen, az alkalmas berendezésekkel mérhető. Viszont ha kellő energiájú sugárzást bocsát ki a matrica, annak bizony biológiai hatásai is vannak !!! A forgalmazó állítja, hogy nincsenek. Akkor viszont nem elég az akkumulátorban elnyelt dózis, már ha van. Itt nálunk a matrica energia kibocsátásánál nagyságrenddekkel ! nagyobb energiákkal dolgozunk. Most már értem, hogy munkatársaim és az én telefonom akkui miért működnek már vagy 10 éve folyamatosan, csere és feltöltés nélkül :-))) Viccet félretéve, ha a kibocsátott energiát tekintve igazat állít a gyártó/forgalmazó, akkor a matrica nem működhet. Ha mégis működik, akkor annak nem a kibocsátott alfa, béta és gamma sugárzás az oka. Ekkor viszont nem mondanak igazat... Egyébként én sem hiszek benne.
Üdv:
edding

pén. márc. 12, 2004 13:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
átlagember úgy hülye, ahogy van.

Ne feledjük, az iq egy hányados, s megmutatja, ki hányszor intelligensebb az átlagnál, 100-ra vetítve. Nos, most jelentkezzen, akinek 100 vagy az alatt van! :)))))

pén. márc. 12, 2004 13:28
Profil Honlap

Hozzászólás 
Bár hozzátenném, hogy az USA általános műveltségi szintje (konkrétan tárgyi tudásra vonatkozva, mert eszmékből és liberalizmusban jók) messze alulmúlja az európaiakét.

Bár az a 43 nálunk is lenne vagy 30-35 biztos :-(((
A többi meg azért nem írná alá, mert "én nem írok alá semmit!".

pén. márc. 12, 2004 13:05
vas-tag

Hozzászólás 
Ez jóóóóóóóóóó!:)))))))))))

pén. márc. 12, 2004 8:20

Hozzászólás 
Kommentár nélkül... :o)

"...Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az elsõ díjat az xxxx év április 26-án megrendezett Idaho Falls Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a "dihydrogén monoxide" vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyõzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák.

A betiltás támogatására a következõ okokat hozta fel:

1. a vegyület erõteljes izzadást és hányást képes okozni
2. a savas esõk egyik fõ komponense
3. gáznemû halmazállapotban égési sérüléseket okozhat
4. nagy mennyiségû belélegzése fulladást okoz
5. hozzájárul a természet eróziójához
6. erõsen csökkenti az autófékek hatékonyságát
7. kimutattak rákos daganatokban

A diák 50 embert kért fel a betiltást sürgetõ felhívás aláírására..."

Negyvenhárom (43) aláírta.
Hat (6) azt mondta, még gondolkodik.
...
...
...
...
...
...
...
Egy (1) tudta mindössze, hogy a vízrõl van szó.

------------------------------------------------[BrOnZ]-----

pén. márc. 12, 2004 8:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Megint egy logikai bukfenc a Biokarmától!
"Zsinór nélküli telefonok"-hoz is ajánlja!!
Ez azért érdekes, mert ezeknek a telefonoknak 10mW
az adóteljesítményük, magyarul egy jól sikerült lepkefing!
Tehát a csodatévő sugárzás gerjesztéséhez nincs szükség
nagyfrekire!! Egyre jobb!

pén. márc. 12, 2004 7:41

Hozzászólás 
{i}Inkább nem írom le a véleményem a szcientológiáról!{/i}
Én sem (de sok közös lehet benne), és kérem más se.

Mert egy mobilfórumon ennek {b}SEMMI, DE SEMMI KERESNIVALÓJA!!!!{/b}

Egyúttal csatlakozom Macikához: a következő hallelujás kioktató beszólás Drukpától egyben a legutolsó is lesz. Elég volt belőle.

Amíg képes a témára koncentrálni, addig OK.

pén. márc. 12, 2004 0:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Így már kicsit tisztább,honnan a sok "magvas gondolat".
Remélem,aki keres L. Ron Hubbard után,az nem fog belemerülni a tanaiba...Elég kétes hírű ember ;-((

csüt. márc. 11, 2004 23:27
arany tag

Hozzászólás 
Drukpa is egy nagy SUX!

csüt. márc. 11, 2004 23:25
arany tag

Hozzászólás 
Mostantól fennt vagyok a chat.gyaloglo.hu weboldalon az Lx szobában, ahol a témáról értelmesen lehet vitatkozni. Akár téged is szivesen várlak Drukpa.

ÜDv: W.Wolf

u.i.: Ez a hozzászólás törölhető ha már aktualitását veszítette. Bocs, és kösz: Wolfi

csüt. márc. 11, 2004 23:15
vas-tag

Hozzászólás 
Idzénék Drukpa thetan-tól

"PRÓBÁLD KI ÉS MEGLÁTOD!!! "
"MINDEN AMIT GONDOLUNK, MINDEN AMIT MONDUNK ÉS MINDEN AMIT TESZÜNK MI ÜLTETJÜK EL A JÖVÖNK MAGJAIT "
"TANÁCSOM A RÉGI: MINDIG GYOZODJ MEG RÓLA SAJÁT MAGAD. "
"talán MÁSOK JAVÁT SZOLGÁLJA MAJD legalábbis sokunknak hozhat egyfajta TUDATI NYUGALMAT "
"SOSE HIDD EL AMIT MÁSOK ÁLLíTANAK, MINDIG JÁRJ UTÁNNA."
"te hozzászólásod is csak a TUDATOD KIVETíTÉSE. "

Napok óta próbálok rájönni, hogy Drukpa thetan honnan meríti ezeket a igenmélyenszántó, komoly és tartalmas ál-filozófiai agymenéseit...

Szóval a kulcs L.Ron Hubbard... aki esetleg nem tudja mi ez, akkor üsse be a keresôbe... így már mindent meg fog érteni.

Már várom Drukpa-tól a következô megnyilatkozásokat:
1. A valóság az, amit annak gondolsz....
2. Mert mi egy olyan világot teremtünk, ahol nincsen stressz...
3. A környezet a te tudatod, és azt te alakítod...

Remélem segítettem rávilágítani arra, honnan fúj a szél...
Akinek nem elég világos, az egy AKKUFRESH restaurátor-ral felerôsített akkumulátoros lámpával nézzen utána a dolognak.

Üdvözlettel

báró Voda von Sux
a 70-es lovagrend nagybráner fokozatú megszivatottja

csüt. márc. 11, 2004 23:12
arany tag

Hozzászólás 
Üdvözlet mindnekinek!

Szeretném még egyszer kinyilatkozni, nem vagyok elektrotechnikus. Jogász vagyok, ezért egy dologhoz értek, bármilyen kacifántosan írott szöveget (értsd:törvényt) értelmezni, és bármilyen egyszerű dolgot kacifántossá tenni.

De.

A honlap leírásából az derül ki, hogy az akkufresh jótékony hatását az akkufreshben lévő speciális anyagok kisugárzása révén fejti ki. Sehol nincs -és véleményem szerint nem is lehet - az leírva, hogy az akkufresh a jótékony hatását a telefonnal együtt fejti ki. De ez azért is lenne csacskaság leírni, mert akkor ugye azt mondhatnánk, hogy na igen, de melyik telefonnal tud úgy kooperálni az akkufresh, hogy az maximálisan kifejtse a hatást. ugyanis mindegyik telefon belső felépítése, antenna elhelyezése, de még az adóteljesítmény időbeni nominális változása is különbözik, éppen ezért nem lehetne ezt a csodás terméket nyugodt szívvel úgy reklámozni, mint minden telefon megmentője.

De az a minimum, hogy tájékoztatni kellene az embereket, hogy különböző telefonok esetén különböző a hatáserősség.

Mivel ilyen nincs, ezért úgy érzem az akkufresh a telefon hátlapjára történő felhejezendősége csupán azért kritérium, mivel az akkumlátor akkufresh-hez való pozícióját egyetlen tárgy határozza meg stabilan, az a telefon.

De miután szépen **** megmagyaráztam a nagy semmit, mint amúgy mindig, mikor szél fújja át ánuszomat, megjött egy jobb cáfolat arra, hogy miért vennék hozzá telefont:

Magán az akkufresh honlapján van a magyarázat idézem:

"... ezért nagyon elterjedtek. Mint például: mobiltelefonoknál, PDA-knál, zsinór nélküli telefonoknál és az igény csak egyre nő..."

Tehát itt szó sincs mobiltelefon szükségességére, hiszen, mint ők leírják bármilyen termékhez használható.

Ilyetén formában bizonyított, hogy nem kell mobil az akkufresh működéséhez.

Maradok tisztelettel:

Winston Wolf

csüt. márc. 11, 2004 23:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, az előző hsz-at nem ebbe a topicba szántam, mert aztán itt tényleg nagyon off.

bocsánat: mrzed

csüt. márc. 11, 2004 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Bár egy kicsit off a téma ebben a topicban, és talán a kérdés is butácska: A wap oldalak elérhetőek az internetről, pc-n keresztűl, ha igen, akkor milyen progival?

Előre is köszi: mrzed

csüt. márc. 11, 2004 21:58

Hozzászólás 
Szerintem a termék csomagolásán KELL lennie tájékoztatónak a hsználatot illetően. Ennek megfelelően a tesztet is úgy kell elvégezni, ahogyan egy általános vevő használná a terméket.

Tehát szerintem az aggodalmad felesleges, remélhetőleg a Magyarországon forgalmazó cég ellátta megfelelő tájékoztatóval a terméket, hisz az FELTÉTELE az itthoni forgalomba hozatalnak.

Nyugottan előlegezzük meg az említett két cég szakembereinek a bizalmat, hogy képesek lesznek értelmezni a csomagoláson/-ban található útmutatót. Elég nagy gyakorlatuk van már az ilyenben.

csüt. márc. 11, 2004 19:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Winston_Wolf!

Telefont is vettél az akksikhoz?
Vagy hogyan fogják tesztelni az akksikat.
-Csak egy kérdés ami felmerült bennem.-
Tudomásom szerint a telefon testre kell felhelyezni a
terméket és nem pedig az akksira. Az sem mindegy hogy
hogyan.
Saját tapasztalatból mondom, hogy figyelj oda hogyan
teszik bele az AkkuFresh-t a telefonba (vagy az
akkumulátor tartóba, vagy nem tudom hova..). De lehet hogy
ha felhívnád a céget õk pontosan el tudnák mondani hova
hogyan és hogy miért.
Hogy biztosan a valóságot tükrözzék az eredmények. Mert te
sem akarod kiadni a pénsz a tesztre aztán a cég azt mondja
majd, hogy mivel az AkkuFresh tesztelése nem a megfelelõ
módon történt...stb.
A legjobb mindig a legilletékesebbeket megkérdezni jelen
esetben az európai importõr Kft-t.

Egyébbként .Macika kicsit erõs. dictatorship gyanús.
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 19:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Winston_Wolf!

Telefont is vettél az akksikhoz?
Vagy hogyan fogják tesztelni az akksikat.
-Csak egy kérdés ami felmerült bennem.-
Tudomásom szerint a telefon testre kell felhelyezni a
terméket és nem pedig az akksira. Az sem mindegy hogy
hogyan.
Saját tapasztalatból mondom, hogy figyelj oda hogyan
teszik bele az AkkuFresh-t a telefonba (vagy az
akkumulátor tartóba, vagy nem tudom hova..). De lehet hogy
ha felhívnád a céget õk pontosan el tudnák mondani hova
hogyan és hogy miért.
Hogy biztosan a valóságot tükrözzék az eredmények. Mert te
sem akarod kiadni a pénsz a tesztre aztán a cég azt mondja
majd, hogy mivel az AkkuFresh tesztelése nem a megfelelõ
módon történt...stb.
A legjobb mindig a legilletékesebbeket megkérdezni jelen
esetben az európai importõr Kft-t.
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 19:43

Hozzászólás 
Nos, akkor most volt elég.

Megkérlek Drukpa, hogy mérhetelen okosításodat {b}másokon és legfőképpen máshol{/b} éld ki. Elhiszem, hogy a vallásod tanítása nagyon komoly élettapasztalattal ruházott fel zsenge korod ellenére, azonban itt ez egy mobilfórum.

Eddigi hozzászólásaid második fele mindig tanbeszédekből álltak. Amennyiben ezen tudsz változtatni (TELJESEN ELHAGYNI) akkor megmarad a tagságod a fórumon.

Tehát nyomatékosan megkérlek, hogy az összes körítést, nevelői célzatú személyeskedő szentbeszédet hagyd el, maradjon szigorúan csak a topic témájába illő tartalom, vagy menj Isten hírével.

csüt. márc. 11, 2004 19:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eddig nem akartam beleszolni a vitaba, de Skynetet meg
kell vedenem. O letett mar eleg sokat a "virtualis
asztalra". Te nem, hanem csak szajkozod a magad
baromsagait, mikozben azt allitod, hogy nem vagy a
akkufresh ugynoke, pedig nagyon ugy latszik. Ha valakit
jelez a stilusa, akkor inkabb te vagy az.

csüt. márc. 11, 2004 18:42
arany tag

Hozzászólás 
Pampika!

Köszönöm észrevételedet, mindazonáltal amennyiben valaki egyetért az általam leírtakkal, "magáévá teszi" úgymond, akkor nincs ellenvetésem, hogy pontosan idézzen, és utána a szerző -azaz az én - neve után a sajátját is feltüntesse jelezvén azt, hogy teljesen azonosul a leírtakkal. Mindatonáltal fontosnak - és egyben elismerésnek- tartom azt, ha valaki saját gondolatmenetének megcáfolására, vagy éppen megerősítésére az általam leírtakat használja. Természetesen azok után, hogy azt elolvast, értelmezte, és megfogalmazta saját magában a célzatot, melyhez a gondolataimat nemes eszközként kívánja felhasználni.

:-)))))

Winston Wolf

csüt. márc. 11, 2004 18:38
arany tag

Hozzászólás 
Pampika!

Köszönöm észrevételedet, mindazonáltal amennyiben valaki egyetért az általam leírtakkal, "magáévá teszi" úgymond, akkor nincs ellenvetésem, hogy pontosan idézzen, és utána a szerző -azaz az én - neve után a sajátját is feltüntesse jelezvén azt, hogy teljesen azonosul a leírtakkal. Mindatonáltal fontosnak - és egyben elismerésnek- tartom azt, ha valaki saját gondolatmenetének megcáfolására, vagy éppen megerősítésére az általam leírtakat használja. Természetesen azok után, hogy azt elolvast, értelmezte, és megfogalmazta saját magában a célzatot, melyhez a gondolataimat nemes eszközként kívánja felhasználni.

:-)))))

Winston Wolf

csüt. márc. 11, 2004 18:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello skynet!

Figyelj oda a hozzászolásaidra.
Az EMBER-t ezek a dolgok minõsítik.
Nõlj fel a nevedhez.
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 18:23
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm hogy aggódtok a dolog financiális oldala miatt. Többek között azt említeném meg, hogy a fogyasztóvédelem mint olyan, magánszemély által kezdeményezett elsődleges vizsgálatért pénzt akkor sem kérhet, ha az adott vizsgálat nem a magányszemély igazát támasztja alá. Elnézést, hogy nem idéztem pontosan a Fvf-ről szóló törvényt, de fejből nem fújom a paragrafusokat, de az általam leírtak megegyeznek a törvény alapszellemével.

Valóban a MEEI vizsgálat pénzbe fog kerülni. Ám ezt én betudom kiványcsiságomnak, és élek a gyanúperrel, hogy ezt vagy így - vagy úgy - vissza fogom valakitől kapni... :-)

Amúgy a négy darab mintadarab megvételre került, csakúgy mint a

2db. Nokia Li-Ion akku
2db Ericsson Li-polymer akku
2db Siemens Li-ion akku
2db samsung lI-ion akku

Értelem szerűen minden tesztelő labor kap 2-2 teszt "akkufresh"-et és 2-2 akkut, melyeket véletlenszerűen sorsolunk ki.

Így összevethető lesz az akkufresh-el szerelt akku, és az anélküli akkuk kapacitása.

Szerintem ennél körültekintőbben nem végezhető el a teszt.

Kérem azt NE VÁRJA SENKI, hogy jövő hét hétfőre meglesz az eredmény, korrekt, megalapozott teszthez nem elég egy izzólámpa, meg egy stopper.

Üdv:

Winston Wolf

csüt. márc. 11, 2004 18:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sztem ő az N-edik dimenzióból jött kis zöld lényecske (ahogy mondta a régi szám.tech. tanárom:) és ezért ő már gondolat-küldéssel kommunikál,nem szavakkal. Így mi nem értjük őt.(ő meg minket nem :-))

De várj,hiszen csak jómaga és Winston Wolf van embernek minősítve.Akkor mi vagyunk a zöld lények?:)

Amúgy sztem Winston Wolf véleményét is ki kéne kérni,mennyire szeretné,ha a véleménye így lenne emlegetve,mint hogy "ezt így gondolja:
(Winston_Wolf)és(Drukpa) "
Talán hagyd meg neki a döntés jogát.

csüt. márc. 11, 2004 18:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello BePe_HD - Bepe!

"de garantált, hogy - ellentétben az itt látható
dolgokkal - ott rövid úton repülni fogsz a /dev/null-ba,
és a nicked is bannolva lesz." (BePe_HD - Bepe)

Igen szoktam kritizálni sõt garantálom is a kritikámat..
(BePe_HD - Bepe mondhatná) :)

Ez itt, úgy mint a te hozzászólásod is csak a TUDATOD
KIVETíTÉSE. Hozzá kell tennem nem túl rózsás. :)
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 17:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello BePe_HD - Bepe!

"Mindenesetre én nem szoktam kritizálni más helyesírását /
mondatalkotását /nyelvtani tudását, és "a billentyûzetének
helyes sorrendben való nyomkodását..." (BePe_HD - Bepe)

Akkor ne tedd vagy mond azt hogy: "Igen szoktam
kritizálni."(BePe_HD - Bepe mondhatná)

Én sem írom, alkotom helyesen, de nem is nyomkodtam helyes
sorrendben azt amit te most olvasol.

Ez itt, úgy mint a te hozzászólásod is csak a TUDATOD
kivetítése.
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 17:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Hajrá Winston_Wolf, hajrá!!

Ez igen...
Szeretem amikor valaki igy fogalmaz:
"Mindenesetre minden elõzetes ítélet mondása nélkül a
következõket mondanám el."(Winston_Wolf)

"Továbbá igazából nem láttam semmilyen olyan
teszteredményt, amiben egy konkrét akku (feszültség,
kapacitás, cella gyártója) megnevezéssel láthatnánk
valami -legalább hitelesnek tûnõ- pozitív eredményt"
(Winston_Wolf)

A Yokoi Elektronikai Intézet teszt eredmény közzé teszi a
részletes teszmodel adatokat és egyébb információkat is.

"Mindenesetre ezeket a sorokat nem azért írtam le, mert
nem hiszek az ilyen dolgokban, pont azért, hogy ha van
valaki, aki meg szeretné venni ezt a terméket, arra
buzdítom, hogy tegye csak meg! Tegye meg azért, mert pár
héten belül kiderül az igazság, és akkor vagy mosolyogni
fog, hogy õ tudta, hogy nem átverés, vagy pedig egy kicsit
átverve fogja érezni magát, és vagy elfelejti az egészet,
vagy pedig cirka 2000 forint miatt évekig fog bíróságra
járni." (Winston_Wolf)és(Drukpa)

"Persze a közröhej, azért jobban fájhat néha, mint 2000
Ft..." (Winston_Wolf)és(Drukpa)
Még egyszer köszönöm a felszólalásodat <<Winston_Wolf>>.
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 17:07

Hozzászólás 
őő, Drupka

"Igaz nem lesz olcso teszt"

"hogy nem igazán tartozik az
olcso tesztek közé "

mintha ezekkel a szavakkal azt akarod sugalni, hogy bele se kezdjen a foyasztóvédelmi **** mert legatyásodik /félre ne érts, nem forgatlak ki a szavaidból, nem az én stílusom.../

A másik, mutass már 1 Yokioi(=nem tokiói??) Elektronikai Intézet Kinki University vizsgálati eredményeire. Ha meg tényleg az akkukisütés elvén működik, akkor inkább veszek szikszalagot meg egy ledet és azzal megcsinálom... Lehet hogy olcsóbban jövök ki.

Ezekket az alfa meg gamma sugarakat felejtse el mindenki, mert szvsz. egy nagyon hülye körítés, ha lenne is neki, akkor olyan laboratóriumi eljárás kéne minden egyes db lapka ugyanolyan sugárzási érék kiszámítására, ami nem 1000 HUF-ba kerülne.

"SOSE HIDD EL AMIT MÁSOK ÁLLíTANAK, MINDIG JÁRJ UTÁNNA."
Ez egy nagy francia gondolgodó tanítása, vagyis filozófus, asszem: vagy Voltaire (1694-1778) vagy Rousseau (1712-1778). Egy a lényeg: nagyrészben igazad van. Mindenkinek ezt kéne tennie, ha lenne rá lehetősége. Csak ez most kb olyan, mintha valaki azt mondaná hogy a Földünk lapos. Te hogyan bizonyosodnál meg róla????? Te azt mondod/állítod (mint kb 1 viszonteladó) hogy jó a cucc. Bizonyísd be. Kössz! :D

Szelepapa

csüt. márc. 11, 2004 17:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello Winston_Wolf!

Ez igen! Nem semmi!
Végre találtunk még egy EMBER-t, aki nem hisz, gondol,
feltételez, spekulál, esetleg mások feltételezésébõl von
le a következtetést.
Hát igen errõl beszéltem...
Igaz nem lesz olcso teszt te talán MÁSOK JAVÁT SZOLGÁLJA
MAJD legalábbis sokunknak hozhat egyfajta TUDATI NYUGALMAT
bár szerintem csak idejig órájig, ahogy az itt közölt
véleményeket ismerem.
De hát a lényeg hogy a Fogyasztóvédelmi Felügyelet
valamint a Magyar Elektrotechinkai Ellenörzõ Intézet
tesztjeivel lesz gazdagabb az a teszt sorozat amivel az
AkkuFresh termék idáig is rendelkezett (belföldi és
külföldi hivatalos és független tesztek).
Itt kell hogy megjegyezzem, hogy nem igazán tartozik az
olcso tesztek közé az általad választottak.
Remélem sikerrel véghez tudod vinni amit elterveztél.

Lehet hogy a Yokoi Elektronikai Intézet és a Kinki-
University nekünk magyaroknak nem sokat mondanak, de talán
a Fogyasztóvédelmi Felügyelet valamint a Magyar
Elektrotechinkai Ellenörzõ Intézet (MEEI) sem cseng
ismerõsen Tokyo-ban.
Mindenesetre igazán nemes és nagylelkû tudatra utal ez a
gesztus. Sokunk nevében köszönöm neked Winston_Wolf.
SOSE HIDD EL AMIT MÁSOK ÁLLíTANAK, MINDIG JÁRJ UTÁNNA.
...folyt.köv...

csüt. márc. 11, 2004 16:40
vas-tag

Hozzászólás 
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

csüt. márc. 11, 2004 12:52
vas-tag

Hozzászólás 
OK!:)
Egy érdekesség: a Nokia 3310-esnél, ha beírod:*3370#, ekkor
a D/A-A/D konverter mintavétele felgyorsul, javul a
hangminőség, de nő az áramfelvétel!!

csüt. márc. 11, 2004 11:41
vas-tag

Hozzászólás 
Egy biztos, egy akksit a kapacitásával egyező árammal üzemszerűen lehet terhelni!
A csak írástudóknak: 780mA/ó=780mA terhelés!

csüt. márc. 11, 2004 11:33
arany tag

Hozzászólás 
"Tekintve, hogy a kijelző lcd, a fogyasztása(5-
10mikroamper!!) nem függ a
mérettől!!!!"

Tekintve, hogy a kijelzonek van hattervilagitasa ami
altalaban Led-es, jobb esetben elektrolumineszcens, bizony
a hattervilagitas energiafelhasznalasa is hozzacsaphato a
kijelzojehez. A hattervilagitas fogyasztasa erosen
feluletfuggo szerintem.
Az megint mas kerdes, hogy voice uzemmodban altalaban par
masodperc utan kikapcsol a kijelzo vagy legalabb a
hattervilagitas.
Bongeszeskor azonban nem.
Azt nem tudom, hogy GPRS adatforgalom kozben mennyi a
fogyasztas a Voice uzemmodhoz kepest.

Az ado impulzusszeruen dolgozik, ebben igazad van!

Nem gondoltam vegig megfeleloen a dolgot es egyszeruen a
nevleges kapacitast (~800mAh) elosztottam az uzemidovel
(~5h).. igy jott ki a <200mA-es fogyasztas :)

csüt. márc. 11, 2004 11:29
vas-tag

Hozzászólás 
Helló Maci!
Ez mind igaz, de a mi témánkban a legrosszabb állapotot kell venni!

csüt. márc. 11, 2004 11:25

Hozzászólás 
Egy régi DCT-3-ason nagyon kellemesen lemérhető a netmonitor funkcióval, hogy nyugalmi állapotban ~4 mA az áramfelvétel, a kijelzőmegvilágítás működésekor ~130 mA, és az adó-vevő müködésekor olyan 340-370 mA (+ 130 mA, ameddig világít a kijelző is).
2/1 W-tal csak akkor ad a készülék, amikor "beleordít" a hálózatba a kapcsolat legelején, onnantól kezdve már szabályozza lefelé magát folyamatosan.

Elképzelhető, hogy csúcsértékként kijön a 800 mA-s áramerősség, de az ilyen áramlökés-csúcsok időtartama elenyésző a teljes készenléti/beszélgetési időhöz viszonyítva.

csüt. márc. 11, 2004 11:11
vas-tag

Hozzászólás 
Drága Kozmonauta!
Lécci, számold ki: 2Watt kimenő, 3,8Volt táp, kb 90% hatásfok!
Tekintve, hogy a kijelző lcd, a fogyasztása(5-10mikroamper!!) nem függ a mérettől!!!!
Az adó nem folyamatosan dolgozik, ezért az átlagáram lényegesen alacsonyabb lehet, az akksit viszont a csúcsáram terheli!!!!
Azért, hogy Neked is igazad legyen, a kimenő 2 Watt(1800Mhz-en 1Watt) az átjátszó távolságától erősen függ!!
A szerelmeseknek ajánlom, hogy az átjátszó alá álljanak!!!:)))))

csüt. márc. 11, 2004 10:40
arany tag

Hozzászólás 
Wolf, orommel latom, hogy valaki vegre nem csak a szajat
jartatja :)
Megjegyzem, szerintem minimum egy szubjektiv tesztet
(hangsulyozom, hogy minimum egy szubjektiv tesztet!)
Macikanak is vegre kellett volna hajtani onszorgalombol
hiszen o mint tekintelyes es fajsulyos (nem felreerteni!)
tagja a forumnak ketsegtelenul hatekonyan gatolta volna a
topik eme koros es nemkivanatos tulburjanzasat.
Hamarosan eljon a megvilagosodas es ez tobb mint eleterzes.

mugy pedig draga Sola!
800 mAh-t maximum egy oreg zarlatos keszulek vesz fel
beszelgetes kozben.
A mai maximum ertek olyan 300mAh korul mozog, kijelzo
merettol es vilagitastol fuggoen. Szamold ki nyugodtan.
Vegyunk peldaul egy alcatel 501-et a maga 780mAh-as
akkumulatoraval. Azert ezt mert ennek nem valami nagy
fogyasztasu a kijelzoje. Nos Kb. 5 orat beszeltem vele
folyamatosan egyszer annkidejen. Az mas kerdes, hogy az az
5 ora az en balfaszsagomat bizonyitja, dehat szerelmes
voltam. ... vagy mi.

csüt. márc. 11, 2004 9:55
vas-tag

Hozzászólás 
Köszönöm!!!

csüt. márc. 11, 2004 9:44
vas-tag

Hozzászólás 
Kedves Moderátor!
Mi történt az üzimmel??????????????????????????

csüt. márc. 11, 2004 9:42
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Igentisztelt, csak írástudó csatitársak!!!! Akinek nem inge...
Egyszer, ha eljuttok az olvasásig, olvashatjátok, amit már leírtam!
Mégegyszer: Ez a "csodaszer", a klasszikus izzós regeneráló módszer szélhámosságba csomagolt változata, ezért MŰKÖDIK!! Nem értem, ezek után miért kell gúnyólódni!!!!!!!!!!
Winston Wolf: végre valaki a tettek mezejére lép, ha adsz
egy számlaszámot, örömmel hozzájárulok a "kísérlethez"!
A kisütőárammal nem kell takarékoskodni, a teló eleve kb.
800mA-rel terheli beszéd közben, ezentúl az akksi belső
túláramvédelemmel rendelkezik! A nagyon gyenge példányokat az elején teljes rövidzárral szoktam kezelni!

csüt. márc. 11, 2004 9:08

Hozzászólás 
A HWSW fórumon kapott jótanácsot ajánlom mindazontúl szíves figyelmedbe:
"Akkor most már csak a helyesírást kéne egy kicsit kipróbálni, ha lehet ne rajtunk..."
Azt pedig nem tartom egy jó ötletnek, hogy a HWSW-n is azért regelsz nicket, hogy a Macikával és a fórum házigazdáival/moderátoraival kötekedhess/frozlizd őket. Illetve felőlem egész nyugodtan megteheted, de garantált, hogy - ellentétben az itt látható dolgokkal - ott rövid úton repülni fogsz a /dev/null-ba, és a nicked is bannolva lesz.

...folyt. köv...

csüt. márc. 11, 2004 1:21

Hozzászólás 
"Köszönöm, a helyesírásommal kapcsolatos tanácsaidat, igen
én is tudom, hogy gondok vannak. Tudod van mit csiszolni
de igazán örömmel tölt el, hogy vannak akik világítanak a
sötétban is. :) "

Nem csak "gondok vannak", hanem aki olvassa a post-jaidat, annak az jön le, hogy a 8 elemit sem jártad ki. Ugyanis ott még alsóban megtanul az emberek többsége írni. Te nem csak helyesen nem tudsz írni, hanem néhány mondatodnak sincsen se füle, se farka (gy.k.: a tartalommal is komoly gondok vannak); az embernek olyan érzése van, hogy csak azért írsz, hogy írj valamit, és szaporítsd a szót. Pedig igazán megkímélhetnéd szegény fórummotort. De lehet, hogy többeknek igaza van és csupán valami felmérés/kutatás végett osztod itt az észt és csinálod a "hangulatot". Mindenesetre én nem szoktam kritizálni más helyesírását / mondatalkotását /nyelvtani tudását, és "a billentyűzetének helyes sorrendben való nyomkodását", de amit e téren művelsz - itt is - az kriminális.

Üdv: Bepe

csüt. márc. 11, 2004 1:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Winston Wolf, aki jó dolgokat süt ki... :D

szer. márc. 10, 2004 23:02
arany tag

Hozzászólás 
Annyit azért kérnék tőletek, mármint azoktól akik magukévá kívánják tenni az ügyet, hogy mentsétek el az akkufresh.hu weboldalt minél többen. Ugyanis, ha kiderülne, hogy ez a termék mégsem tudná a Kinki egyetem méréseit alátámasztani, abban az esetben minél több bizonyíték van annál jobb. Ám erre szerintem nem lesz szükség, mert elég lesz az én mentésem.

Mindenesetre minden előzetes ítélet mondása nélkül a következőket mondanám el. Teszem hozzá mint jogász, nem mint elektrotechnikus:

Az akkufresh weblapja a megtévesztés magasiskolája, ha a termék nem az aminek mondják hiszen azokon a piktogram illusztrációkon az látszik, hogy a "salakanyagok" (én ezt még régen **** tanultam) gátolják az elektronokat a mozgásban. Igen ám, de a kiiundulási állapot (újkori állapotnak nevezik ők) és a végállapot (az "akkufresh" használata után)között az illusztáció szerint hatalmas gyorsulást szenvednek el az elektronok. Egyszerűsítve gyorsabban mozognak az illusztáció szerint az elektornok, akkufresh-el, mint anélkül.

Továbbá igazából nem láttam semmilyen olyan teszteredményt, amiben egy konkrét akku (feszültség, kapacitás, cella gyártója) megnevezéssel láthatnánk valami -legalább hitelesnek tűnő- pozitív eredményt

Mindazonáltal mint jogász azt mondom, a honlapon az információk úgy vannak leírva, hogy azokba -egy esetleges bírósági eljárásban- bármit bele lehessen magyarázni.

De kérdezem én: Miért van ez így, ha a termék tényleg eredményes? Miért nem a forgalamzó kérte a MEEI vizsgálatot, ami szerintem abszlúte hitelessé tenné az egészet. Tán csak nem azért, mert az egész szemfényvesztés?

Mindenesetre ezeket a sorokat nem azért írtam le, mert nem hiszek az ilyen dolgokban, pont azért, hogy ha van valaki, aki meg szeretné venni ezt a terméket, arra buzdítom, hogy tegye csak meg! Tegye meg azért, mert pár héten belül kiderül az igazság, és akkor vagy mosolyogni fog, hogy ő tudta, hogy nem átverés, vagy pedig egy kicsit átverve fogja érezni magát, és vagy elfelejti az egészet, vagy pedig cirka 2000 forint miatt évekig fog bíróságra járni.

Persze a közröhej, azért jobban fájhat néha, mint 2000 Ft...

Szóval Tisztelt fórumlakók, hát győzzön az igazság!

Üdv:

Winston Wolf

szer. márc. 10, 2004 19:09
arany tag

Hozzászólás 
Így van!

Minden gyárban, cégben, az ott dolgozók olcsóbban vehetik meg az általuk előállított terméket.
Bizonyos cégeknél saját bolt is létezik, ahol bárki vásárolhat, ha odamegy. És persze olcsóbban mint a boltokban.

De Drukpa az ész, aki annyi kamu dumát tud elereszteni mint az Ámokfutók énekese.
Hihetetlenül hülye.

szer. márc. 10, 2004 18:00
arany tag

Hozzászólás 
Tisztelt fórumlakók. Ismét megjelntem. Általában akkor szoktam, mikor a hülyeség ordibálását hallom a számítógépem internetkapcsolata felől. Most sincs ez másképp.

Mindensetre A következő lépésre szántam el magam, mint állampolgár, és mint most már a magyar kormány jogi képviselője nemperes eljárásokban:-))).

Venni fogok a holnapi napon 4 db ilyen terméket, és azt eljuttatom a Fogyasztóvédelmi felügyeletnek, valamint a MEEI-nek gyengébbek kedvéért: Magyar elektrotechinkai Ellenörző Intézet -nek. Amennyiben e termékeknek a gyártó-forgalmazó által leírt hatásai nem tapasztalhatóak úgy - ismertek megteszem, be fogom őket perelni, csalás és megtévesztés miatt.

Továbbá ezen a fórumon nyilvánosságra hozom az eredményeket. Akkor is, ha ez a rágópapír hasznosnak bizonyult természetesen.

Úgy érzem a MEEI és a Fogyasztóvédelem tesztlaboratóriumainak mérési eredményét megcáfolni nem lehet, ezért szerintem addig - mint értelmes emberek - jegeljük a témát.

Üdv:

Winston Wolf

szer. márc. 10, 2004 17:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 943 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 19  Következő