|
Akkufresh (akku restaurátor) vélemények, tapasztalatok
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
pampika írta: Egy hasonló volumenű fantasztikum.Elég szép kis vitával fűszerezve és hasonlóan "konkrét" magyarázatokkal Energy-LifeTeljesen kész a csávó...
Húúúúúúúúúúúúú, gyerekek, csak negyed órát maradhatnék kettesben ezzel az Energy-Life fedőnevű „ember”rel!!!
|
pén. máj. 21, 2004 15:42 |
|
|
X-COM
arany tag
|
igen, a DECT telefonok, a BT, a wlan (kivéve 802.11a) 2,4Ghz-en működik
|
pén. máj. 21, 2004 14:07 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
xterm7 írta: pampika írta: Egy hasonló volumenű fantasztikum.Elég szép kis vitával fűszerezve és hasonlóan "konkrét" magyarázatokkal Energy-LifeTeljesen kész a csávó... "A legtöbb vezeték nélküli és mobiltelefon 2,4 GHz frekvencián mûködik ? ugyanazon a frekvencián, amellyel mikrohullámú sütõink fõzik és melegítik ételeinket!" Triband: 900/1800/1900 MHz
Én hoztam Amerikából egy elég baba Panasonic snúrlóz telefont, amit ma is használok, mint dig. üzenetrögzítőt.
Na arra pl. nagy betűkkel ki van írva, hogy 2,4 GHz, ez vmi nagy szám lehet, akkora betűmérettel van
|
pén. máj. 21, 2004 13:32 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Na még jó, hogy blue headset-et használok
Egyébként, ha teljesen elnyelné a mikrohullámot akkor szvsz nem lenne térerőm se, ha pedig nem teljesen nyeli el akkor meg mi a ....-nak , tehát ilyet sem veszünk
|
pén. máj. 21, 2004 12:20 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
pampika írta: Egy hasonló volumenű fantasztikum.Elég szép kis vitával fűszerezve és hasonlóan "konkrét" magyarázatokkal Energy-LifeTeljesen kész a csávó...
"A legtöbb vezeték nélküli és mobiltelefon 2,4 GHz frekvencián mûködik – ugyanazon a frekvencián, amellyel mikrohullámú sütõink fõzik és melegítik ételeinket!"
Triband: 900/1800/1900 MHz
|
pén. máj. 21, 2004 12:11 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Egy hasonló volumenű fantasztikum.Elég szép kis vitával fűszerezve és hasonlóan "konkrét" magyarázatokkal
Energy-Life
Teljesen kész a csávó...
|
pén. máj. 21, 2004 11:55 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Macika írta: vally írta: Ebben a témában, jelenleg egyszerű, ámde elégedett end user vagyok. Hogy mi a magyarázat, és milyen maszlaggal van tele az oldala, az nem érdekel.
Macika: Miért kell itt szomorkodni, ha írok valamit? Nem drukpa módon osztom az észt... Nem amiatt szomorkodtam. Csak megint jött egy olyan user, akinek fogalma nincs hogyan működik, nem is érdekli, és még büszke is rá. Egy ilyen vékonyka lapka egyszerűen nem működhet. Még egyszer leírom, ez fizika, és itt semmi helye az orvostudományban tapasztalható és elfogadható reménységnek, hitnek a gyógyulásban. Ne haragudj meg, de inkább hiszek az oldalukon található szexuális segédeszközök hatásosságában, mint ebben a kis lapocskában.
Nem kell hinned, valóban lehet, hogy nem működhet, ámde mégis megteszi, a Te igazadnak, és a fizikának ellendmondva. Mi lenne, ha nem foglalkoznál a magyarázattal, és elhinnéd, hogy müxik?
|
pén. máj. 21, 2004 8:56 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
|
pén. máj. 21, 2004 6:05 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
vally írta: Ebben a témában, jelenleg egyszerű, ámde elégedett end user vagyok. Hogy mi a magyarázat, és milyen maszlaggal van tele az oldala, az nem érdekel.
Macika: Miért kell itt szomorkodni, ha írok valamit? Nem drukpa módon osztom az észt...
Nem amiatt szomorkodtam. Csak megint jött egy olyan user, akinek fogalma nincs hogyan működik, nem is érdekli, és még büszke is rá.
Egy ilyen vékonyka lapka egyszerűen nem működhet. Még egyszer leírom, ez fizika, és itt semmi helye az orvostudományban tapasztalható és elfogadható reménységnek, hitnek a gyógyulásban.
Ne haragudj meg, de inkább hiszek az oldalukon található szexuális segédeszközök hatásosságában, mint ebben a kis lapocskában.
|
pén. máj. 21, 2004 1:48 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Ebben a témában, jelenleg egyszerű, ámde elégedett end user vagyok. Hogy mi a magyarázat, és milyen maszlaggal van tele az oldala, az nem érdekel.
Macika: Miért kell itt szomorkodni, ha írok valamit? Nem drukpa módon osztom az észt...
|
pén. máj. 21, 2004 1:18 |
|
|
Macika
Moderátor
|
skynet írta: Macika írta: vally írta: Uraim! Nemrég vásároltam egy laptopot (azóta el is adtam), eléggé elöregedett akksival, kb 2 évesen. A akksija nagyjából másfél órát bírt ki. Bereraktam két akkufresht, és mondjuk egy hét után már kettőt bírt. Ugyanezt eljátszottam egy z600-zal, ott is növelte az akksi teljesítőképességét, egy másik HP laptopnál viszont egyáltalán nem ( bár az is igaz, hogy az egy vadi uj centrinos cumó volt - jól el is áztatták a halak). A magyarázat szerintem is hülyeség, de ezek a dolgok engem meggyőztek. Na, kezdődik elölről... miért? őt meggyőzték ezek a dolgok. amíg mást nem akar meggyőzni arról, hogy jó az akkufresh, semmi gond nincs...
Tulajdonképpen igaz.
Ennek ellenére (és annak ellenére, hogy én nem hiszek benne) érdekelne, hogy mitől működik, ha működik. Na nem az a zagyva maszlag érdekel, amit leírnak a magyar és külföldi honlapokon, hanem az igazság.
Ha meg nem működik, akkor nincs miért áltassuk egymást.
A "Hidd el, hogy működik, mert Józsi is azt mondta" stílusú magyarázatot én nem tudom elfogadni. Ez tiszta fizika (kell legyen!), és a fizikában a mellébeszélésnek legkevésbé sincsen helye.
|
csüt. máj. 20, 2004 23:33 |
|
|
Macika
Moderátor
|
vally írta: Uraim! Nemrég vásároltam egy laptopot (azóta el is adtam), eléggé elöregedett akksival, kb 2 évesen. A akksija nagyjából másfél órát bírt ki. Bereraktam két akkufresht, és mondjuk egy hét után már kettőt bírt. Ugyanezt eljátszottam egy z600-zal, ott is növelte az akksi teljesítőképességét, egy másik HP laptopnál viszont egyáltalán nem ( bár az is igaz, hogy az egy vadi uj centrinos cumó volt - jól el is áztatták a halak). A magyarázat szerintem is hülyeség, de ezek a dolgok engem meggyőztek.
Na, kezdődik elölről...
|
csüt. máj. 20, 2004 22:19 |
|
|
vally
platina tag
|
Uraim!
Nemrég vásároltam egy laptopot (azóta el is adtam), eléggé elöregedett akksival, kb 2 évesen. A akksija nagyjából másfél órát bírt ki. Bereraktam két akkufresht, és mondjuk egy hét után már kettőt bírt.
Ugyanezt eljátszottam egy z600-zal, ott is növelte az akksi teljesítőképességét, egy másik HP laptopnál viszont egyáltalán nem ( bár az is igaz, hogy az egy vadi uj centrinos cumó volt - jól el is áztatták a halak). A magyarázat szerintem is hülyeség, de ezek a dolgok engem meggyőztek.
|
csüt. máj. 20, 2004 19:54 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ez most nem úgy megy, hogy kell egy piercing, és arra kell rácsatolni ezt a vibrátort? Mert akkor újjakat piercingelni..., vagy ha nem, akkor hogy marad az újjadon, vagy ahova a képzelet repít?
|
csüt. máj. 20, 2004 19:09 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
Idézet: TONGUEJOY™ - vibráló piercingek
A TongueJoy talán a legérdekesebb ajándék ami ön adhat vagy kaphat. A TongueJoy egy diszkrét, könnyed, személyi masszázsgép mely játékos és egyben romantikus eggyüttlétekhez készült. Akár a nyelven, ujjon, lábujjon vagy máshol is lehet használni. Szabadon, ahhova a képzelete repíti önt.
milyen állat lehet, ha a lábujjadra rakod?
|
csüt. máj. 20, 2004 18:58 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Azért ezzel nagyjából megtudtuk az akkufresh komolyságát is.
|
csüt. máj. 20, 2004 18:44 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
BrOnZ írta: pampika írta: nyelvre csatolható vibrátor Huhh! Tudjátok, hogy ezzel fagyievő versenyt is lehet nyerni?
Én nem erre használám, na, nem azért mert nem szeretem a fagyit...
A lányoknál mekkora sikereket lehetne elérni vele??
|
csüt. máj. 20, 2004 16:41 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
pampika írta: nyelvre csatolható vibrátor
Huhh! Tudjátok, hogy ezzel fagyievő versenyt is lehet nyerni?
|
csüt. máj. 20, 2004 9:09 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nagyon LOL!
A Biokarma.com-on van egy csomó hasznos termék az akkufreshen kívül.
Pl. nyelvre csatolható vibrátor és vibráló piercing
|
csüt. máj. 20, 2004 9:02 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Macika írta: Ugye a komolyabb szimfonikus zenekarokba való bejutásért függöny mögötti próbajáték a szokás, hogy bármiféle részlehajlás kizárható legyen. Nos kérem, egy ilyen alkalmával pár éve bebizonyosodott, hogy megállapíthatatlan, férfi vagy nő játszik a hangszeren, ha függöny mögött van. Többen (igen rutinos döntnökök) megesküdtek volna, hogy férfi az illető, aztán kiderült, hogy pont ellenkezőleg. Márpedig ezen emberek füle eldöntötte már sok-sok tucat ember sorsát. Függöny mögött mégis csődöt mondott, olyat hallottak (véltek hallani), ami nem volt valódi.
Ez teljesen igaz! De vegyük figyelembe, hogy ilyenkor az ember játszik, zenél, ráadásul akusztikus, természetes hangzású hangszeren (ha jól sejtem) tehát teljesen szubjektív a minta előállítása és értékelése is.
A HiFi-s esetekben egy cseppet más a helyzet. Ott objektíve más és más a "lejátszás" A szubjektivitás "csak" az értékelésben van jelen. Gondoljunk az ú.n.: vaktesztekre. Ugyanannak a lemeznek, -szintén függöny mögött,- többféle vason történő megszólaltatása. (csak erősítőt, csak hangfalakat, csak lemezjátszót cserélnek) Itt kizárólag a hangzást értékelik, ami ugye egy erősen szubjektív dolog.
Mégis: amikor elkezdték gyártani az egyre profibb elkektronikus orgonákat, már akkor szembesültek azzal a ma is létező problémával, hogy lehetetlen modellezni, (utánozni) a Hammond orgona hangját, a "hagyományos" zongoráról nem is beszélve. Egyszerűen képtelenség azt az akusztikai tartalmat visszaadni, ami a fa, a hőmérséklet, páratartalom stb. adott idejű kombinációja miatt a felharmonikusokban jelentkezik. Emiatt hallható a különbség, viszont nem mérhető
A Hammond orgona egy másik érdekes kérdést vetett fel, hiszen az ugyanúgy technikai eszköz, mert az alap 12 hangot szolenoidokkal generálták, amelyekben szinusz fogprofilú fogaskerekek forogtak. Az elektromos orgona tisztán oszcillációs módszerekkel előállított hangjai csodálatosak lehetnek, de mégis: más... És akkor nem beszéltünk a billentés sebességének és erejének emulálásáról, bár ezek megoldása már igen előrehaladott stádiumban van.
Arról talán többen hallottatok, hogy vájtfülő zenészek és "hangászok" egyértelműen az elektroncsöves felépítésű erősítőkre esküsznek, mert félvezetőkkel nem lehet olyan hangú erősítőt építeni. Bár műszeresen minden adat pontosan azonos, mégis az igazán jó fülű döntnökök 100%-os biztonsággal megállapítják, hogy csöves, vagy tranyós motyó szól-e a függöny mögött!
-----<[BrOnZ]>-----
|
csüt. ápr. 29, 2004 6:59 |
|
|
bwoay
arany tag
|
bepe79 írta: Én nem, de küldözgettek valami **** sms-t, hogy nyerni lehet
és hogy lehetett "megnyerni"?
Mert én ugyan (tudtommal) semmit nem tettem az ügy érdekében,
eleve nem is kaptam semmiféle sm-et a lehetõségrõl.
Az ügyfélszolgálatos csaj azt mondta,
hogy a hûségemért cserébe kapom
Mármint nem hozzá voltam hûséges,
hanem a Vodához, ha lehet ezt így mondani.
Ugyanis Vitamax Partym van, igaz, elég régóta,
de csak annyira vagyok hû a VRAM-hoz,
amennyire egy pre-paides lehet...
2x is hívtak, tehát k***a fontos ügyfele vagyok a cégnek
Macika,
hát erre már csak azt tudom mondani, hogy ...
Meg kellene mérni ezt az akkufresht is
és akkor most nem is voltam totál off.
|
szer. ápr. 28, 2004 23:20 |
|
|
Macika
Moderátor
|
bwoay írta: Bronzi, örülök, hogy az 1%-ot illetően egyetértünk (meg hogy volt annyi eszem, hogy elővigyázatosságból dézőjelbe tegyem a misztikum szót ) Macika, hápedigaztartósám! Tényleg nem szeretnék érvelni mellette (mert egyszerűen nem tudnék), de a lényege az, hogy egy éjszakára be kell tenni a disceket a fagyasztóba, és mánapra "csoda" történik. több, egymástól független szaklap tárgyalta már ki a témát, nem a Füge csennelen láttam egy reklámblokkban. Simán utána tudsz nézni a szakirodalomban (ha érdekel). de most komolyan, kapott rajtam kívül még valaki Britney Spears koncertjegyet a vodától? Mert nálam egyelőre ez is misztikum kategória...
Komolyan tudom, hogy nem a vakvilágba beszélsz. Ugye 1984-ben jelent meg a CD, pont 20 éve. 1988-ban vettem az első lejátszókészüléket, már akkor beszélték ezt a fagyasztásos dolgot.
Azonban fizikai oka nem lehet. Feltéve, ha elfogadjuk, hogy egy +25 C fokos tárgy -30 C fokra hűtése majd újra +25 fokra való felmelegedése után SEMMIFÉLE változás nem állt be a kristályszerkezetében a kiindulási állapothoz képest. Ha meg nincs változás, nincs különbség a hangzásban. Ezért aztán ebben megint szkeptikus vagyok.
Ettől függetlenül kétségtelen, hogy akár mértékadónak is nevezhető helyeken cikkeztek róla rengeteget.
Azonban sem kézzel fogható, sem műszerrel mérhető eredményt nem tudtak bemutatni. Csak szubjektív változást, ami csak „érezhető”. Sem frekvenciaátvitelben, sem dinamikában, sem egyebekben nem volt műszeresen kimutatható változás. De állítólag hallható.
Erre a saját szakterületemről hadd hozzak fel témát.
Ugye a komolyabb szimfonikus zenekarokba való bejutásért függöny mögötti próbajáték a szokás, hogy bármiféle részlehajlás kizárható legyen.
Nos kérem, egy ilyen alkalmával pár éve bebizonyosodott, hogy megállapíthatatlan, férfi vagy nő játszik a hangszeren, ha függöny mögött van. Többen (igen rutinos döntnökök) megesküdtek volna, hogy férfi az illető, aztán kiderült, hogy pont ellenkezőleg. Márpedig ezen emberek füle eldöntötte már sok-sok tucat ember sorsát. Függöny mögött mégis csődöt mondott, olyat hallottak (véltek hallani), ami nem volt valódi.
|
szer. ápr. 28, 2004 22:22 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
bwoay írta: Bronzi, de most komolyan, kapott rajtam kívül még valaki Britney Spears koncertjegyet a vodától? Mert nálam egyelőre ez is misztikum kategória...
Én nem, de küldözgettek valami **** sms-t, hogy nyerni lehet
|
szer. ápr. 28, 2004 22:00 |
|
|
bwoay
arany tag
|
Bronzi,
örülök, hogy az 1%-ot illetõen egyetértünk
(meg hogy volt annyi eszem, hogy elõvigyázatosságból dézõjelbe tegyem a misztikum szót )
Macika,
hápedigaztartósám!
Tényleg nem szeretnék érvelni mellette (mert egyszerûen nem tudnék),
de a lényege az, hogy egy éjszakára be kell tenni a disceket a fagyasztóba, és mánapra "csoda" történik.
több, egymástól független szaklap tárgyalta már ki a témát,
nem a Füge csennelen láttam egy reklámblokkban.
Simán utána tudsz nézni a szakirodalomban (ha érdekel).
de most komolyan, kapott rajtam kívül még valaki Britney Spears koncertjegyet a vodától?
Mert nálam egyelõre ez is misztikum kategória...
|
szer. ápr. 28, 2004 20:56 |
|
|
Macika
Moderátor
|
bwoay írta: ... a fagyasztott CD-ről nem is beszélve, holott az utóbbinál bekövetkező szignifikáns hangminőség javulást a legnevesebb szaklapok is alátámasztották már számtalan alkalommal.
Szignifikáns vagy sem, de anélkül, hogy az egész CD-lejátszó ezközt is elküldjük az Északi-sarkra, aligha lehet tartós változás a hangminőségben. Ugyanis a -30 C fokos hanghordozó kis tömegéből eredően szobahőmérsékleten mintegy 4-5 perc alatt nyeri vissza +21 fokos hőmérsékletét, a lejátszókészülékben – ahol több okból is van természetes melegedés – még rövidebb idő alatt.
Valamint fellép – normális páratartalom esetén is – egy olyan mértékű páralecsapódás, ami kapásból lehetetlenné teszi a jelentősen szobahőmérséklet alatti CD-korong lejátszását, amúgy egyszerű optikai okokból.
Meg lehet próbálni, mindenkinek van otthon hűtője/mélyhűtője!
|
szer. ápr. 28, 2004 19:55 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
bwoay írta: pl: aki picit komolyabban foglalkozott hi-fi-vel, valszeg tudja, hogy hány ilyen "misztikuma" van a témának, kezdve a villásdugó megfordításával az aljzatban, a különböző mágikus, a tápvezetékre, vagy hangfalkábelekre helyezendő zajszűrő köveken át a mélyhűtőben lefagyasztott audio CD-kig. Ezekből párat még úgy ahogy meg lehet magyarázni az erősen kétkedőknek is, de nálam a villásdugó forgatása már erősen kilóg ebből, a fagyasztott CD-ről nem is beszélve, holott az utóbbinál bekövetkező szignifikáns hangminőség javulást a legnevesebb szaklapok is alátámasztották már számtalan alkalommal. Szerintem nagyon helyesen alkalmaztad az idézőjelet a misztikum szónál... Ugyanis a villásdugó fordítás csak látszólag misztikum. Csak a "trehányul" szerelt tápegység és árnyékolódoboz esetén sokat jelent, hogy a trafó melyik részére érkezik a fázis... Különösen akkor, ha nyáklemezen van szerelve és nem számolták ki tisztességgel a szükséges réz-felületet. Ez lehet nem tudományos, de mindenesetre nagyon sokszor tettenért empirikus tapasztalat A fagyott CD esetén, -mivel saját tapasztalatom nem sok van ezügyben,- kénytelen vagyok egy ezirányú leírásra hivatkozni, amely a jelenség okaként az optikai úton tárolt információ megváltozott optikai közeg leolvasásakor észlelt "dinamika változást" hozta fel magyarázatként, természetesen nagyon leegyszerűsítve. Szóval itt nem a hideg a "bűnös", hanem a hordozó (visszaverő) anyag megváltozott optikai tulajdonsága. Mindenesetre mindegyik jelenség mögött tettenérhető a fizika, mint természettudomány. Misztikumról, megmagyarázhatatlan titkokról tehát szó sincs. bwoay írta: Magyarán: szerintem senki nem válik kevesebbé attól, hogy ha meghagy egy kiskaput, mondjuk 1%-ot annak, hogy a leírt zagyvaságok, és a megfelelő tudományos magayarázat hiányának ellenére valami módon mégis működhet a dolog, az erről szóló beszámolók pedig nem alaptalanok.
Ezzel tökéletesen egyetértek. Az 1% nálam mindig megvan. Mind év elején az APEH felé, mind az ilyen témákban. Még a Teremtő is megérdemli. Sose lehet tudni...
-----<[BrOnZ]>-----
|
szer. ápr. 28, 2004 19:38 |
|
|
bwoay
arany tag
|
Béke!
Sokatok reagálását azért találom ellenszenvvesnek,
mert ugyan egy másik fórumon én voltam az, aki legelõször röhögte halálra magát a weboldalon állított kamukon,
és a feltüntetett, de meg nem magyarázott csodahatások hosszú során,
mindemellett továbbra is él bennem egy ún. egészséges szkepticizmus
a termék hatástalanságával szemben.
Szerintem itt mindnyájunk tudna példát mondani olyan jelenségre, aminek pontos magyarázatát nem ismeri, esetleg azon egyszerû oknál fogva, hogy a tudomány jelenlegi állása szerint nem is létezik ésszerû magyarázat.
pl: aki picit komolyabban foglalkozott hi-fi-vel,
valszeg tudja, hogy hány ilyen "misztikuma" van a témának, kezdve a villásdugó megfordításával az aljzatban, a különbözõ mágikus, a tápvezetékre, vagy hangfalkábelekre helyezendõ zajszûrõ köveken át a mélyhûtõben lefagyasztott audio CD-kig.
Ezekbõl párat még úgy ahogy meg lehet magyarázni az erõsen kétkedõknek is, de nálam a villásdugó forgatása már erõsen kilóg ebbõl, a fagyasztott CD-rõl nem is beszélve, holott az utóbbinál bekövetkezõ szignifikáns hangminõség javulást a legnevesebb szaklapok is alátámasztották már számtalan alkalommal.
Magyarán: szerintem senki nem válik kevesebbé attól, hogy ha meghagy egy kiskaput, mondjuk 1%-ot annak, hogy a leírt zagyvaságok, és a megfelelõ tudományos magayarázat hiányának ellenére valami módon mégis mûködhet a dolog, az errõl szóló beszámolók pedig nem alaptalanok.
|
szer. ápr. 28, 2004 16:50 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
"...A SEGIUN vitál tapasz a bambusz egyedülálló szívó tulajdonságát használja fel..."
Itt a kánaán! Szingli férfiak! Meg vagytok mentve! Csak a "megfelelő" helyre kell felragasztani...
Hát ez kész...
-----<[BrOnZ]>-----
|
szer. ápr. 28, 2004 12:08 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Akkufresh? Nem! Japán tapasz? NEM!!!
Ez valami teljesen új! Elég volt a szemfényvesztésből! Itt a csodálatos "SEGIUN" - a vitál tapasz!! http://www.segiun.hu/index.htm
Aki nem vesz ilyen ****, azt bannolni fogjuk a fórumról! Örökre!
|
szer. ápr. 28, 2004 11:10 |
|
|
Macika
Moderátor
|
KaRFiol írta: A mobiltalálkán jutott kezembe a Telecom Magazin márciusi száma. Egyszerűen nem hittem el, hogy ezt azt Akkufresh tesztet komolyan gondolták. Katasztrofális...
De jó, hogy ott nem mondtad. Így nem jutott eszembe, volt egy jó szombatom.
|
kedd ápr. 27, 2004 11:23 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
A mobiltalálkán jutott kezembe a Telecom Magazin márciusi száma. Egyszerűen nem hittem el, hogy ezt azt Akkufresh tesztet komolyan gondolták. Katasztrofális...
|
kedd ápr. 27, 2004 11:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
djsms írta: pl régen az ólmozott benzinben is azért volt az ólom, hogy a henger falára kicsapódva valamilyen szinten pótolja a kopást.
Ez nem így van!
Ólomra a szelepek (szárak) kenése miatt volt szükség. Ezért nem kellett SOHASEM ólmos benzin a kétüteműekbe!
|
hétf. ápr. 26, 2004 15:08 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
WinCE írta: Pedig én már kezdtem azt hinni, hogy lassan-lassan kinövünk a hülyítésekből! Ragaszd rá a telefonodra oszt "meggyógyul" a térdelő akkumulátorod. Autószerelő a szakmám. Létezik egy folyadék -szintén zenész. Úgy híjják "Akkuvit". Bele kell önteni a lerobbant akkumulátorba és megjavul. Mitől? Egy zárlatos cella? Hm? Semmitől. Aztán létezik egy adalék anyag lepukkant motorokba is. A nevét nem tudom, de állítólag "regenerálódik" a kompresszió-szegény verdád. Ezek nem regenerálódni képes élő szervezetek, hogy gyóccert adunk neki, oszt szalaggyá...!!! Javítás nélkül nincs javulás. Nevetséges árucikkek nevetséges embereknek! Használjátok őket egészséggel.
Az akkuvitról hallottam én is, használom is és valóban működik! egy 18 éves kispókom van, amiben jelenleg nincs töltés (dinamóhalál... ) és így is kifogástalanul indít a lassan 5!! éves akksival! Pedig köztudott, hogy a kispókok elektronikája nem a legjobb... Mellesleg egy toyota pl simán elmegy 5-6 évet gyári akksival, mert annyira el van találva a töltés rendszere! Mi 7 éves korában cseréltük le a gyári akksit! (akkuvit nélkül)
a "motor regeneráló" szerintem a Prolong lesz! Lehet benne igazság, mert pl régen az ólmozott benzinben is azért volt az ólom, hogy a henger falára kicsapódva valamilyen szinten pótolja a kopást. Persze azért az durva, hogy olaj nélkül is stabilan megy az autó stb...
Kérdeztem 3 autószerelő ismerősömet erről a mizériáról. Egyik sem mondta azt hogy ****, de azt sem, hogy csodaszer.
|
hétf. ápr. 26, 2004 6:40 |
|
|
sola
vas-tag
|
"AKKUVIT" ügyben csak annyit fűznék hozzá, hogy kémcsőben
ólomszulfátra öntöttem és látványosan feloldotta!!!
Nekem meggyőző volt! Bizonyíthatóan működik, nem "placebó"-hatás!
Ismeretségi körömben sokan használják, esküsznek rá!
|
hétf. ápr. 26, 2004 5:44 |
|
|
Macika
Moderátor
|
babava, igazságod vagyon.
Kétségtelen, hogy WinCE topictársunk kicsit szélsőségesen értelmezte, mire ajánlják az Akkuvit-ot.
Az más kérdés, hogy az egyszeri magyar mire használja.
Amire való (és amennyibe kerül) arra és annyiért teljesen korrekt megoldást ad a termék. Ráadásul tudományosan leírható elven, hókuszpókusz nélkül teszi ezt.
A kompressziónövelő adalékok biztosan számítanak valamit, elképzelhetőnek tartom, hogy a 100 km-enként 1 liter olajat fogyasztó autóknak jót tesz és a csodaszer használata után akár 7 deci olajjal is beéri.
|
vas. ápr. 25, 2004 0:31 |
|
|
babava
vas-tag
|
WinCE írta: ...Létezik egy folyadék -szintén zenész. Úgy híjják "Akkuvit". Bele kell önteni a lerobbant akkumulátorba és megjavul. Mitől? Egy zárlatos cella? Hm? Semmitől...
No azért nem teljesen analóg a dolog, mert az akkuvit teljesen más, az nem a zárlatos akkuk javítására szolgál, hanem az használat során bekövetkező természetes szulfátosodási folyamat lassítását hivatott biztosítani, rendszeres használatával. Nem csodaszer, csak lassítja az öregedést. Sok-sok éve használom, használjuk többen, az akkuk évi 150 Ft-ért (annyiba kerül egy kezelésre való) 5-6 évig használhatók minden hókusz-pókusz, töltögetés nélkül.
A gyártó cég sem vezeti félre a vásárlót, nem állítja, hogy csodát tesz, inkorrekt, és áltudományos szöveggel kábítva a balekot. ( nem beszélve a mindössze 150 Ft-os, baráti árról amiből minimum 50 a csomagolás).
A kezelés szemmel is látható, a beinduló gázfejlődésből, továbbá érezhető is az öregebb akksiknál a 10-15 fokos mínuszokban.
Manapság persze már az elektronikus gyújtások világában az alacsonyabb feszültség sem okoz gondot a szikraképződésnél, de a régi hagyományos gyújtásnál igenis nagyon jót tesz az akku kapacitás csökkenés mérséklése révén.
A régi 12 éves Zastavámmal, a "mezei" sima legolcsóbb magyar 5-6 éves, évente akkuvittal kezelt akkummal több esetben is simán el mertem -s ma is el mernék, ha még meg lenne a kocsi - indulni tél közepén a Tátrába a röpködő mínusz 20 fokok közé, -második pöccre mindig indult. Mindez nem volt elmondható a csoda kezelésmentes, 3 éves Bosch akkumulátorral felszerelt VW-ről, ami az első 20 fokos hideggel ébredő tátrfüredi napon csak annyit mondott, hogy nyekk... Persze ez utóbbi lehet véletlen is.
|
vas. ápr. 25, 2004 0:07 |
|
|
WinCE
arany tag
|
Pedig én már kezdtem azt hinni, hogy lassan-lassan kinövünk a hülyítésekből!
Ragaszd rá a telefonodra oszt "meggyógyul" a térdelő akkumulátorod.
Autószerelő a szakmám. Létezik egy folyadék -szintén zenész. Úgy híjják "Akkuvit". Bele kell önteni a lerobbant akkumulátorba és megjavul.
Mitől? Egy zárlatos cella? Hm? Semmitől.
Aztán létezik egy adalék anyag lepukkant motorokba is. A nevét nem tudom, de állítólag "regenerálódik" a kompresszió-szegény verdád.
Ezek nem regenerálódni képes élő szervezetek, hogy gyóccert adunk neki, oszt szalaggyá...!!!
Javítás nélkül nincs javulás.
Nevetséges árucikkek nevetséges embereknek!
Használjátok őket egészséggel.
|
szomb. ápr. 24, 2004 11:39 |
|
|
sola
vas-tag
|
Kedves Winston_Wolf!
Te új akksikat adtál be vizsgálatra, szerintem ez nem jó!
Talán a topic-társak közül lett volna olyan, akinek van "matuzsálem" akksija amit feláldozott volna a tesztre, természetesen az "újjászületett"
darabot visszakapná és használhatná éveken át!
Persze lehet, hogy egy új, 950mA/ó akksiból 1900mA/ó-ás lesz!!
|
csüt. ápr. 22, 2004 10:28 |
|
|
+1
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 73 Tartózkodási hely: Magamon kívül
|
Winston_Wolf írta: Köszönöm hogy aggódtok a dolog financiális oldala miatt. Többek között azt említeném meg, hogy a fogyasztóvédelem mint olyan, magánszemély által kezdeményezett elsődleges vizsgálatért pénzt akkor sem kérhet, ha az adott vizsgálat nem a magányszemély igazát támasztja alá. Elnézést, hogy nem idéztem pontosan a Fvf-ről szóló törvényt, de fejből nem fújom a paragrafusokat, de az általam leírtak megegyeznek a törvény alapszellemével. Valóban a MEEI vizsgálat pénzbe fog kerülni. Ám ezt én betudom kiványcsiságomnak, és élek a gyanúperrel, hogy ezt vagy így - vagy úgy - vissza fogom valakitől kapni... Amúgy a négy darab mintadarab megvételre került, csakúgy mint a 2db. Nokia Li-Ion akku 2db Ericsson Li-polymer akku 2db Siemens Li-ion akku 2db samsung lI-ion akku Értelem szerűen minden tesztelő labor kap 2-2 teszt "akkufresh"-et és 2-2 akkut, melyeket véletlenszerűen sorsolunk ki. Így összevethető lesz az akkufresh-el szerelt akku, és az anélküli akkuk kapacitása. Szerintem ennél körültekintőbben nem végezhető el a teszt. Kérem azt NE VÁRJA SENKI, hogy jövő hét hétfőre meglesz az eredmény, korrekt, megalapozott teszthez nem elég egy izzólámpa, meg egy stopper. Üdv: Winston Wolf
Kedves Winston Wolf!
Érdeklődnék, hogy jutottál-e valami eredményre, vagy mikorra várható?
Kösz: +1
|
csüt. ápr. 22, 2004 9:42 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Macika!
Ez nem rettenetes. Ez sokkal rosszabb annál!
Ez SZÁNALMAS!! Az ilyen szélhámosokat miért nem lehetne büntetni???
Az akkufresh reklámját én is láttam a Nat.Geo-n. Meg is ijedtem nagyon...
|
csüt. ápr. 15, 2004 18:45 |
|
|
sola
vas-tag
|
Most találtam rá én is erre a "csodaszerre", miután megemlítettétek!
Olvastátok a leírásban a kulcsmondatot??? A "libidó csökkenése"!!!
Ezaz!!! Ezzel mident el lehet adni! Ezt olvasva sokan ész nélkül rohannak
megvásárolni a "csodát"! Mondom: ész nélkül!
Kitöltöttem a kérdőívüket!
Kár, hogy nem látjátok!
Az különösen tetszik, hogy a kikapcsolt monitor órákig tovább sugároz!
|
csüt. ápr. 15, 2004 7:23 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
|
Nokian írta: Próbálja meg ugyanezt egy Bioshield-el védett képernyő előtt! Azt fogja tapasztalni, hogy ugyanakkora erőt képes kifejteni, mint az első kísérletnél, a képernyőtől távol.
Király! Megvan a következő fittnes gép! Csekély óradíjért VV3 nézés, bioshield-el, közben teljes kiőrlésű SóderNorbi süti rágcsálás. Egyszerre gyúrsz karra, agyra, gyomorra...
-----<[BrOnZ]>-----
|
csüt. ápr. 15, 2004 6:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Nokian írta: Az eszköz hatékonyságának ellenőrzésére szolgáló teszt
Az eszköz hatékonyságát két módon is lehet ellenőrizni: Kineziológiai teszt Ez a teszt lehetővé teszi az elektromágneses pulzációs sugárzás (EMPR) közvetlen jelenlétének bizonyítását, melynek hatására az egyén elveszti izomerejének kb. 60%-át. Végezzünk el egy egyszerű tesztet: Mikor nincs bekapcsolt monitor a közelben, nyújtsa előre egyik karját! Kérjen meg valakit, hogy próbálja lenyomni. Ehhez bizonyos erőkifejtésre lesz szükség. Most végezze el ugyanezt a tesztet egy működő képernyő előtt, miután legalább 60 másodpercet a közelében töltött! Azt fogja tapasztalni, hogy karját egészen könnyű lenyomni. Nem tud az előzőhöz hasonló izomerőt kifejteni. Próbálja meg ugyanezt egy Bioshield®-el védett képernyő előtt! Azt fogja tapasztalni, hogy ugyanakkora erőt képes kifejteni, mint az első kísérletnél, a képernyőtől távol. Ez az egyszerű kísérlet nem csak a Bioshield® védőrendszer kedvező hatását igazolja, de segítségével ellenőrizheti, hogy Bioshield® rendszere még hatékony-e. Teszt egy előzetes "rosszulléti állapothoz" való visszatérésre: A EMP sugárzás tüneteinek ismételt megjelenése (a leírást lásd a 10. pontban!) is bizonyíthatja a Bioshield® rendszer védőhatásának gyengülését, hiányát.Ez komoly??? Nekem ettől kell!!
Rettenetes!!!
|
csüt. ápr. 15, 2004 2:45 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Az eszköz hatékonyságának ellenőrzésére szolgáló teszt
Az eszköz hatékonyságát két módon is lehet ellenőrizni: Kineziológiai teszt Ez a teszt lehetővé teszi az elektromágneses pulzációs sugárzás (EMPR) közvetlen jelenlétének bizonyítását, melynek hatására az egyén elveszti izomerejének kb. 60%-át. Végezzünk el egy egyszerű tesztet: Mikor nincs bekapcsolt monitor a közelben, nyújtsa előre egyik karját! Kérjen meg valakit, hogy próbálja lenyomni. Ehhez bizonyos erőkifejtésre lesz szükség. Most végezze el ugyanezt a tesztet egy működő képernyő előtt, miután legalább 60 másodpercet a közelében töltött! Azt fogja tapasztalni, hogy karját egészen könnyű lenyomni. Nem tud az előzőhöz hasonló izomerőt kifejteni. Próbálja meg ugyanezt egy Bioshield®-el védett képernyő előtt! Azt fogja tapasztalni, hogy ugyanakkora erőt képes kifejteni, mint az első kísérletnél, a képernyőtől távol. Ez az egyszerű kísérlet nem csak a Bioshield® védőrendszer kedvező hatását igazolja, de segítségével ellenőrizheti, hogy Bioshield® rendszere még hatékony-e. Teszt egy előzetes "rosszulléti állapothoz" való visszatérésre: A EMP sugárzás tüneteinek ismételt megjelenése (a leírást lásd a 10. pontban!) is bizonyíthatja a Bioshield® rendszer védőhatásának gyengülését, hiányát.
Ez komoly??? Nekem ettől kell!!
|
szer. ápr. 14, 2004 22:29 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
A "bevizsgálás" hogy áll jelenleg?
|
szer. ápr. 14, 2004 21:54 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: .Nokia. írta: Bocsánat csak tudod egy újszülöttnek még minden új valahogy ezekben a hiper-szuper károsanyag megszüntető cuccokban nem vagyok túl járatos (hú de szép magyar mondat lett). Ugyan, semmi gond, őszintén az akkufresh topic indulásakor én magam is kerestem ezt a honlapot, de valahogy nem találtam meg. Köszönet érte!
Igazánnincs mit öröm az ilyen fontos dolgokban segíteni.
Ui.: Szépek lettek az egyiptomi képek.
|
kedd ápr. 13, 2004 21:53 |
|
|
Macika
Moderátor
|
.Nokia. írta: Bocsánat csak tudod egy újszülöttnek még minden új valahogy ezekben a hiper-szuper károsanyag megszüntető cuccokban nem vagyok túl járatos (hú de szép magyar mondat lett).
Ugyan, semmi gond, őszintén az akkufresh topic indulásakor én magam is kerestem ezt a honlapot, de valahogy nem találtam meg.
Köszönet érte!
|
kedd ápr. 13, 2004 20:24 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
Macika írta: Ez a Bioshield dolog már relatív régi szélhámosság. Úgy 1,5-2 éve volt szó róla a fórumon. Akkor kitárgyaltuk már, hogy mennyire ügyes dolog, már ami a dolog financiális dolgait jelenti, ugyanis ennek darabja 30.000 Ft körüli összegbe kerül. Ennyiért már csak nem adnak gagyit? Dehogynem. Ráadásul ez svájci...
Bocsánat csak tudod egy újszülöttnek még minden új valahogy ezekben a hiper-szuper károsanyag megszüntető cuccokban nem vagyok túl járatos (hú de szép magyar mondat lett).
|
kedd ápr. 13, 2004 19:26 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Ez a Bioshield dolog már relatív régi szélhámosság.
Úgy 1,5-2 éve volt szó róla a fórumon. Akkor kitárgyaltuk már, hogy mennyire ügyes dolog, már ami a dolog financiális dolgait jelenti, ugyanis ennek darabja 30.000 Ft körüli összegbe kerül. Ennyiért már csak nem adnak gagyit?
Dehogynem.
Ráadásul ez svájci...
|
kedd ápr. 13, 2004 18:54 |
|
|
BraveStarr
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 167 Tartózkodási hely: Elveszett cirkáló
|
Úgy nézem, az LCD monitor is káros sugarak bocsájt ki.
Valaki tesztelhetné, hogy egy perc bekapcsolt tv előtt karnyújtást mekkora erővel kell lenyomni, illetve ha nem állsz a tv előtt, akkor mekkora erő kell?
Tehát nem lőbb natúr, aztán tv, hanem fordítva.
|
kedd ápr. 13, 2004 16:23 |
|
|