|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|
Segítség, Partitionmagic probléma!
Szerző |
Üzenet |
|
Hi GetData, NTFS-FAT milyen ? Ha kell emilezz by horex regin_a@freestart.hu
|
pén. jún. 20, 2003 5:49 |
|
|
vier
ezüst tag
|
Hali! nekem is hasonló problémáim vannak. Azt szeretném kérdezni, hogy honnan szedted le agetdataback-ot, és a törést?
előre is köszi.
|
csüt. jún. 19, 2003 11:58 |
|
|
span2
|
Köszi a segítséget! A Getdataback for NTFS megoldotta a
problémám! Igaz csak az adatok kb. 90%-át sikerült vele
visszahoznom, de szerencsére a fontosabb dolgok
megmaradtak! Legközelebb óvatosabb leszek!
Üdv. SpaN
|
hétf. jún. 09, 2003 21:02 |
|
|
sasfioka
ezüst tag
|
Nem hogy mappába csatolta a másik meghajtón? Vagy az XP is úgy veszi, hogy nem particionált terület? Ha igen, akkor getdataback programmal és egy másik vinyóval/partícióval vissza tudod varázsolni nagy valószínűséggel...
Amúgy nem véletlenül van a readme.txt-jében az, hogy mielőtt komolyabb műveletet végzünk a partíciókkal, készítsünk backupot. Plána ha azok az adatok fontosak is.
Szóval ha minden kötél szakad, akkor egy adatvisszaállító progival érHETsz el sikereket az adatok megmentésében. Persze még véletlenül se írj arra területre, mert akkor lőheted.
SF
|
hétf. jún. 09, 2003 13:38 |
|
|
span2
|
Sziasztok!
Az imént össze akartam fűzni két NTFS meghajtómat Partitionmagiccel. Majd miután rebootoltam szomorúan konstatáltam hogy a 2. meghajtóm eltünt. Úgy kezeli mintha nem lenne particionálva! Kérlek, ha tudtok segítsetek hogyan tudnám visszavarázsolni, mert fontos adatok vanna rajta!
Köszönettel:
SpaN
|
hétf. jún. 09, 2003 11:47 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 5 hozzászólás ] |
|