Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 4:53

Hozzászólás a témához  [ 7 hozzászólás ] 
Internet Explorer memória zabálás 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Nézd meg, hogy a ideiglenesen letöltött fájlok használata be van e kapcsolva! Nálam nem volt és kb fél óra net után teljesen belassult a gép.

vas. márc. 28, 2004 14:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás memoria
Urak : erre találták ki a RamDisk használatát. Ilyen szoftver a Tweak-XP, vagy Cenatek RamDisk stb. Zekkel beállithatsz több 10 MB nagyságu
virtuális RAM-ot.

szomb. márc. 27, 2004 21:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézd meg a szolgáltatásokban, mik vannak elindítva.Szedj le egy-két progit, és akkor is nézd meg a memórihasználatot.

szomb. márc. 27, 2004 14:16
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
replicat írta:
Köszi a tippeket. Sajna azóta Operával és Mozillával is kpróbáltam a dolgot. Azóta egy csomó XP-t használó emberrel beszéltem különböző fórumokon, és mindenki ilyesmi értékekről számolt be.
Az SP 1-et nem néztem de úgy tudom nincs az XP CD-men. Pláne mert azelőtt nem szerepelt a programok eltávolítása listában. Valószínű egyszer mauálisan akartam frissíteni és feltelepült alattomban más dolgokkal együtt.
Már nem tudok másra gondolni. Plusz az ő számlájára írom ezt a memóriakajálást is, mert mindenkinek van fent SP 1 akivel eddig tárgyaltam a témában.
Valami más lehet a gond, nálam XP Prof+SP1+Mozilla: 1 ablakkal 44 megusz, 10 ablakkal (vagyis egy Mozillán belüli tíz "fülecskében" megnyíló ablakkal) 61 megusz.

szomb. márc. 27, 2004 9:50
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a tippeket. Sajna azóta Operával és Mozillával is kpróbáltam a dolgot. Azóta egy csomó XP-t használó emberrel beszéltem különböző fórumokon, és mindenki ilyesmi értékekről számolt be.
Az SP 1-et nem néztem de úgy tudom nincs az XP CD-men. Pláne mert azelőtt nem szerepelt a programok eltávolítása listában. Valószínű egyszer mauálisan akartam frissíteni és feltelepült alattomban más dolgokkal együtt.
Már nem tudok másra gondolni. Plusz az ő számlájára írom ezt a memóriakajálást is, mert mindenkinek van fent SP 1 akivel eddig tárgyaltam a témában.

pén. márc. 26, 2004 23:47
arany tag

Hozzászólás 
Használj IE kiegészitőket pl avant browser -t (avantbrowser.com) ami egy ablakban nyit meg mindent, valamivel kevesebb memomia. Esetleg Opera ami még jó de ez már nem ingyenes.

SP1 valoszinüleg a telepitő CD-n már rajta van.

csüt. márc. 25, 2004 19:15
vas-tag

Hozzászólás Internet Explorer memória zabálás
Hy!
A helyzet az hogy most már minden egyes böngészőablak megnyitása kb. 15-20 mega memóriát zabál. Jelenleg fent van:
Windows XP Build 2600
Windows XP Hotfix (SP1)
<< bár érdekes hogy hogy került fel, mert én nem tettem fel, és az automatikus XP frissítés is ki van kapcsolva (ez is lehet valami spyware? tény hogy akkoriban nem volt más csak az XP-s tűzfalam + Kaspersky Antivirus).
Ad-aware 6. Professional build 181
Axelero Internet Biztonság programcsomag
-F-Secure Antivirus (3 motorral)
-F-Secure Distributable Firewall

a gép előzőleg Norton Antivirus Professional 2003-mal töviről hegyire átnézve (minden partíció). Próbálkoztam a Spybot Search & Destroy-jal is, de lassan csak azt érem el hogy már a Flashget-em se fog menni (lévén hogy adware-t használok), de a probléma még mindig fennáll.

Ha valakinek lenne használható tippje, szívesen fogadnám.
Köszönettel:replicat

szer. márc. 24, 2004 16:51
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 7 hozzászólás ]