Szerző |
Üzenet |
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Ez a PS1/2 ötlet érdekes volt.
Bütykölni a gamet pl nem hiszem, hogy lehet benne. Ha belegondolok, hogy a Colin McRea rally1/2-hez, vagy a vice cityhez több szám mega kiegészitésem van, (na meg a quake-hez is) akkor csak röhögök rajta. Felrakom a NFS HP2-t és ha nem teszik valamelyik auto akkor leszerélem a texturát, átirom a fizikai modell Opel SpeedSter 330km/h maxal, stb. A 4-ben például nem ment egy pálya és mindenkinél visszavettem a sebességet 120 alá így már könyebb volt.
A CMR1 -ben a MOL festésű Subaruval döngettem, stb. Ez az amiről PS1/2-nél lemarad az ember. Amugy a játék csak egy (természetesen) és nem is a legfontosabb dolog amire a PC használható. A PS meg csak arra.
|
kedd ápr. 13, 2004 21:27 |
|
|
Zoli009
|
Ö... az a winfos még nincs kész !
|
kedd ápr. 13, 2004 14:36 |
|
|
Amperke
ezüst tag
|
Hi!
Ha játszani szeretnétek, rakjatok fel XP prót.
Az lesz a legjobb.
Azonban fel kell készülnötök arra, hogy némelyik (őskőkori) játék nem fog menni rajta.
Azért nem home-t, mert nem tudom.
Szerintem a home verzió is ugyanolyan jó játékra, de a későbbiekben lehet, hogy a pró változat hálózati, vagy egyéb képességeire szükségetek lesz.
Ampi
|
szer. ápr. 07, 2004 14:47 |
|
|
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
Bazski most olvastam el még 1x, én teljesen forditva értettelek... bocs
|
szer. ápr. 07, 2004 10:33 |
|
|
TheElf
arany tag
|
droland írta: Ne haragudj Elf, de meg kell, hogy kérdezzem, hogy az NTFS/FAT32-nek mi köze van ahhoz, hogy XP alatt elindul e egy játék e vagy sem? Ugyanis magát a mappa/filekiosztás, hozzáféséri tranzakciót az operációs rendszer emulálás során adja át a futtatandó programnak, legyen az DOS-os, Windows-os és ez az eljárás független a háttértár logikai felépítésébõl, ergo pl: quake1 ha elindul így, el fog indulni ugy is, ha nem, akkor ugy sem, ha elindul de nincs hang (mert õsrégi szegény), akkor nem lesz rajta úgy sem...
Ha megnézed akkor a fat32 mellett az érvel akit idéztem (quote gomb) és ugye az õ válasza bemásolásra került. Miért mondom azt, hogy a fat32t érdemes elfelejteni: Elsõsorban azért mert a játékok nem túl stabilak, nem tesznek jót emiatt a stabilitásnak, ezért olyan filerendszer kell ami kevésbé hajlamos megfeküdnio egy rossz idõpontban való, a rendszert is magával rántó fagyástól ami ma már elsõsorban a játékokra jellemzõ. Mivel a játék nem látja hogy fat32 vagy ntfs de amikor elakad, és ez filerendszer hibát okozhat te látod a különbséget ezért NTFS.
|
szer. ápr. 07, 2004 10:15 |
|
|
droland
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 800 Tartózkodási hely: B-A-Z
|
Ne haragudj Elf, de meg kell, hogy kérdezzem, hogy az NTFS/FAT32-nek mi köze van ahhoz, hogy XP alatt elindul e egy játék e vagy sem? Ugyanis magát a mappa/filekiosztás, hozzáféséri tranzakciót az operációs rendszer emulálás során adja át a futtatandó programnak, legyen az DOS-os, Windows-os és ez az eljárás független a háttértár logikai felépítéséből, ergo pl: quake1 ha elindul így, el fog indulni ugy is, ha nem, akkor ugy sem, ha elindul de nincs hang (mert ősrégi szegény), akkor nem lesz rajta úgy sem...
|
szer. ápr. 07, 2004 9:24 |
|
|
Dr_Hengelhoffer
ezüst tag
|
Nem tudok szavazni...
Nem tudok szavazni, pedig regisztrálva vagyok. (máskülönben ide sem tudtam volna írni... gondolom) Van valami trükkje?
Amúgy szerintem is az XP prof a nyerő. (a home editions-ról nincs tapasztalatom)Én eddíg egyetlen egy játékot nem bírtam működésre bírni, mégpedig a Három Koponya, avagy a Toltectek Kincse
|
szer. ápr. 07, 2004 7:31 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Re: MELYIK WINDOWS A LEGJOBB JÁTÉK SZEMPONTJÁBÓL????
alaszka írta: Szia.
Win XP Prof! Fat 32-re telepitve mindennek mennie kellene! Wincsin maradt régi 95-98-as játékok és az újak is remekül futnak, még olyan régi játékok is amivel a 98 elhajtott. üdv alaszka
fat32t érdemes elfelejteni, de amúgy XP pro, miért?
1 Mert a fat32 nem igazán megbízható sok a gond vele
2. Mert az új játékokat erre optimalizálják, új 3d kártyák, stb driverei erre vannak jól megírva, stb. ha akarsz azzal szívni, hogy a drága videokártyád driverje nem az igazi egy elavult oprendszer alatt, és 2-3 éves játékokkal játszol amikor az új is menne akkor lehetne 98, de amúgy XP.
|
szer. ápr. 07, 2004 3:36 |
|
|
TheElf
arany tag
|
Profi43 írta: Ha jatszani akarsz felejsd el a PC-t.PS1 v. 2 vagy mas konzolok.Az erre keszult.Es sokkal olcsobb is.Ja ma rafejlezstesz 100000 ezret, es holnap talalsz egy uj jatekot ami nem megy akkor kezded elorol.
Aha, szólj nekem majd ha lesz rá NeverWinter Nights mondjuk. Ja hogy azt mondod az új játék nem megy el a régi gépen? Aha nem megy full detailen, de ugye a PS1 esetén meg nem fejlesztenek olyat ami ma full detailnek felel meg. Tarts 3 féle konzolt ami így már mindjárt nem olcsóbb mint a PC, és amit megspórolnál a hardwaren azt veszítsd el a játékok árán. Ja meg egy meglévõ gépre oprendszer telepítés helyett vegyen egy konzolt a tejeére, meg hozzá jobb game padet, meg ha akar nem csak játszani hanem dolgozni, netezni, tanulni akkor megmég ezt azt amazt. Meg ugye van egy ilyen sulinet expressz nevû dolog is, ami nem hiszem hogy játékkonzolnál mûködne. Meg...
|
szer. ápr. 07, 2004 3:33 |
|
|
alaszka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 253 Tartózkodási hely: EU-ban
|
Re: MELYIK WINDOWS A LEGJOBB JÁTÉK SZEMPONTJÁBÓL????
GSM.DOME írta: Sziasztok ! Az egyik ismerősöm játéknak való erőművet rakott össze,de még nincsen rajta oprendszer. Szerintetek melyik Windows a legjobb játékra?? Légyszi csak azok szavazzanak akik vágják a témát. Köszi.
Szia.
Win XP Prof!
Fat 32-re telepitve mindennek mennie kellene!
Wincsin maradt régi 95-98-as játékok és az újak is remekül futnak, még olyan régi játékok is amivel a 98 elhajtott.
üdv
alaszka
|
kedd ápr. 06, 2004 21:58 |
|
|
droland
platina tag
|
Kedves Profi43!
Kedvenc játékom a Counter-Strike 1.5 és 1.6 illetve jelenleg kedvelem meg (egyre jobban) az Unreal Tournament 2004-et illetve nagyon nagyon szeretem a quake3-mat. No most, mihelyst ezek a játékok ps1 vagy 2-re kaphatóak lesznek, ígérem kiprobálom őket azon is. Multiplayerben nyomom őket. Nekem speciál abszolutde nem teccenek a verekedő, autóversenyes játékok (pl. a Colin4-től hányingert kapok, olyan **** sikerült), és sajnos általában csak ilyen stílusuak jönnek ki konzolokra (nagyon javarészt), amiket éppen én nem szeretek, bár ez most változni látszik NAGYON lassan, de még nem az igazi....addig is PC forevere...
|
hétf. ápr. 05, 2004 10:46 |
|
|
Profi43
vas-tag
Csatlakozott: vas. ápr. 04, 2004 17:14 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: PM
|
Ha jatszani akarsz felejsd el a PC-t.PS1 v. 2 vagy mas konzolok.Az erre keszult.Es sokkal olcsobb is.Ja ma rafejlezstesz 100000 ezret, es holnap talalsz egy uj jatekot ami nem megy akkor kezded elorol.
|
vas. ápr. 04, 2004 17:37 |
|
|
szi1
ezüst tag
|
Hat ezeaz az egy teszt volt tesztprogramokkal,hogy melyik gyorsabb stb.
Nem ez a kerdes,hanem egy konkret '99-es jatek megy-e XP alatt driver meg mas kompatibilitasi problemak miatt..Ilyet nem probaltak.
Egy most kiadott jatek majdnem biztos megy XP alatt meg directx9 stb
esetleg osszeakadhat programokkal.
Mint mondjuk a Norton Antivitrus melle semmilyen viruskeresot nem lehet feltelepiteni,legalabbis Panda mert el se indul az XP...
|
vas. ápr. 04, 2004 12:08 |
|
|
Windoki
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 223 Tartózkodási hely: Várpalota
|
Hi!
Teljesen mindegy, hogy melyik windows alatt futtatod. Egyik nap néztem egy tesztet ahol kimutatták, hogy szinte alig van különbség a windowsok között(gyorsaság). S mivel az informatika nem szokott visszafele haladni, ezért az XPt javaslom.
Üdv:Windoki
|
vas. ápr. 04, 2004 11:26 |
|
|
MBR
platina tag
|
|
szomb. ápr. 03, 2004 19:39 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
Az a kérdés mivel akar játsztani?
Passziánsznál tök mindegy:))
Ha régebbiekkel Quake2/3 stb. akkor Win98.
Ha az ujabbakkal NFS underground akkor XP.
Ha mindkettővel akkor win98/XP egyaránt jó lehet.
Játék függő a dolog mert pl az én kedvencem az NFS 5 Porsche unleashed csak buherálással megy XP alatt, ugyanakkor a Max Payne - hez patch kell XP-nél hogy elinduljon, a 2. rész meg win98 alatt tudja elszurni a mentéseket.
Tehát mivel fogtok játszani? Akkor tudunk rá válaszolni.
|
hétf. márc. 29, 2004 17:21 |
|
|
szi1
ezüst tag
|
Tkp a WIN98 se idejere lettek jo jatekok azon mentek is nyilvan,utana kovetkezo op rendszerekkel mindig az volt a baj,hogy epp melyik jatek nem ment rajtuk.
Az is igaz,hogy aki a jatek program regebbi verziojat hasznalja,az akkori oprendszeren megy biztosan.(nem beszelve driverekrol..)
Ezert is van aki 3 oprendszert tart a gepen...
Sokak szerint a WIN98 SE lett a legkiforrottabb oprendszer,de a Microsoft jovore mar nem fejleszti nem ad ki ra javitast.
Ezt mar az iden bevezette volna,de tul sok helyen van meg.
WIN95 ot ezert se szabad hasznalni mert a mai virusokkal szenben mar vedtelen,de arra mar nincsenek hibajavitasok.
|
vas. márc. 28, 2004 22:24 |
|
|
GSM.DOME
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 0 Tartózkodási hely: ÁTMENETITÁR
|
MELYIK WINDOWS A LEGJOBB JÁTÉK SZEMPONTJÁBÓL????
Sziasztok !
Az egyik ismerősöm játéknak való erőművet rakott össze,de még nincsen rajta oprendszer.
Szerintetek melyik Windows a legjobb játékra??
Légyszi csak azok szavazzanak akik vágják a témát.
Köszi.
|
szomb. márc. 27, 2004 22:20 |
|
|