Szerző |
Üzenet |
Tim_
platina tag
|
X-COM írta: hát szerintem a legalaposabb felkészülésnél sem lehet mindenre gondolni
Szerintem el sem hiszed mennyien kaphatnak azert zsiros fizetest, hogy mindenre gondoljanak.
|
csüt. máj. 06, 2004 14:21 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Sokaknak még az 1 hónap is kevés lesz. Tuti hogy hónapok múlva is lesznek olyanok, akik azt hiszik hogy megszűnt a szolgáltatójuk.
|
csüt. máj. 06, 2004 13:53 |
|
|
X-COM
arany tag
|
hát szerintem a legalaposabb felkészülésnél sem lehet mindenre gondolni
pl. ilyen reklámblokk
más kérdés, hogy szerintem nem is akarják mindenkinek a képébe tolni egyből, hogy t-mobile, szép fokozatosan, gondolom erre van ez az 1hónap
|
csüt. máj. 06, 2004 11:28 |
|
|
reggy
ezüst tag
|
Na igen! Meg pl a Danubius radioban is meg mindig ez megy:
A kivansagmusort a Westel tamogatta.... (nem pont szo szerint ideztem)
Szoval egy ilyen szoveget se lenne a radioban nagy kunszt lecserelni T-mobilra...
|
csüt. máj. 06, 2004 11:10 |
|
|
215
ezüst tag
Csatlakozott: szer. ápr. 07, 2004 10:55 Hozzászólások: 16 Tartózkodási hely: Északi Középhegység
|
Idézet: Ez így igaz, lehetetlen 1 nap alatt az összes westel feliratos dolgot lecserélni az országban! Szerintem ezt nem is gondolta senki
Ez igaz, viszont a felét le lehet!
Nálunk a négysávos melletti villanyoszlopokon felváltva van T-Mobilos meg Westeles reklámtábla. Meg persze Vodafonos meg Pannonos.
|
csüt. máj. 06, 2004 11:06 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Igen, ez itt is látszik:
http://www.westel.hu/ertekesites/uzlet_atalakitas.html
A Mammut-ban nem csodálom, hogy nagyobb üzletbe költöznek, állandó volt a sorbanállás...
|
csüt. máj. 06, 2004 10:56 |
|
|
X-COM
arany tag
|
gondolom a Deutsche Telekomból jöhet
Rozso2 írta: Tudjátok mit jelent a T ?!
|
csüt. máj. 06, 2004 10:08 |
|
|
dredd63
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 162 Tartózkodási hely: Budapest
|
Ma reggel voltam a Vörösmarty téren... az Enternet egy hónapra lesz bezárva az átalakítás miatt.
Dredd
|
csüt. máj. 06, 2004 9:28 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Tudjátok mit jelent a T ?!
|
csüt. máj. 06, 2004 8:35 |
|
|
.djsms.
gyémánt tag
|
Jason írta: Végül is átmeneti időszak van 06. 05-ig így nem is nagyon lehet felróni nekik, hogy mindkét név megjelenik.
Ez így igaz, lehetetlen 1 nap alatt az összes westel feliratos dolgot lecserélni az országban! Szerintem ezt nem is gondolta senki
Viszont a weblapot igazán megcsinálhatták volna jól, mert az tényleg más kategória!
|
csüt. máj. 06, 2004 7:38 |
|
|
Tim_
platina tag
|
En is osztom azon velemenyeket, hogy aki mindenen felul helyezi a minoseg fogalmat, az a minimum, hogy olyan webmesterekkel csinaltatja meg az uj lapot, illetve modositja a meglevo, hogy ne legyen belole identitas zavar feeling!
Nagyon nagy odafigyelest igenylo dolog, plane, hogy a szamhordozas lapjuk is uj, nem a meglevot kellett atirni...
Mar reg kesz kellett volna lenniuk 1 olyan dologgal mint a honlap!
|
szer. máj. 05, 2004 22:32 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Ma láttam egy platós teherautót a fővárosban telis-tele rakva, szép rózsaszín (bocs, magenta) színű kis reklámtáblákkal. Egy másik helyen pedig cserélték le gőzerővel a villanyoszlopokon lévő régi Westeles reklámtáblákat. Mondjuk lehet, hogy van abban valami, hogy még nem akarták kiteríteni a lapjaikat, de ez 1 hónap múlva kiderül.
|
szer. máj. 05, 2004 22:18 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
én meg nem értem, hogy mit nem értetek. sokkal inkább gondolom, hogy nem is akarják még bedobni az új oldalt és egyebeket, mert a június 5 lesz a fontosabb és nem a május 3 elég ha megnézitek amit írtak
5-én állnak át a díjcosmagok, a honlap, a wap lesz koncert és ünnep ahogy írták
most csak az üzletek és a vacakolós dolgok alakulnak no meg szerintem kevesen ismerik a t-mobile-t és ezért nem örülnénbek ha a westel.hu helyett bejönne egy tök idegen oldal viszont júniusra már azért jobban képben lesznek
persze lehet hogy tévedek és fikázni kéne inkább mindent
|
szer. máj. 05, 2004 21:47 |
|
|
Jason
vas-tag
|
Végül is átmeneti időszak van 06. 05-ig így nem is nagyon lehet felróni nekik, hogy mindkét név megjelenik.
|
szer. máj. 05, 2004 20:17 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Mr_Rob írta: Már nem azért, de szerintem kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy nincsenek még átírva a nevek mindenütt T-Mobile-ra. Ilyen baromságokon fenntakadni?
Hát ha valaki be akar vezetni egy új márkát,azért minden részletre kell figyelnie kellene.Főleg,hogy eddig Mo-n szinte ismeretlen a márka a nagyközönség felé.
|
szer. máj. 05, 2004 19:28 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Szerintem viszont van akinek az a dolga, hogy a weboldal naprakész legyen.
|
szer. máj. 05, 2004 19:22 |
|
|
Mr_Rob
ezüst tag
|
Már nem azért, de szerintem kisebb gondjuk is nagyobb annál, minthogy nincsenek még átírva a nevek mindenütt T-Mobile-ra. Ilyen baromságokon fenntakadni?
|
szer. máj. 05, 2004 18:40 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Ami a hibákat illeti tele van velük a westel.hu az egyik sorban westelt ír a másikban T-mobile magyarországot! Belehaltak volna ha megcsinálják normálisan?!
|
szer. máj. 05, 2004 3:39 |
|
|
RAVER
arany tag
|
fatal error:
A számhordozási portálján a T-mobile-nak:
A menüpont neve: Miként hozhatja hívószámát a Westelhez?
Ez még nem lenne gond, aztmondom feledékenység...
Igen ám, de ott az oldal címe, ráadásul nagyban:
Szeretettel köszöntjük a T-Mobile Magyarország Rt. számhordozási regisztrációs oldalán!
Üdv:
RAV
|
kedd máj. 04, 2004 23:38 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
Csak érdekességképpen megjegyezném, hogy a mai naptól Kautzky Armand mondja T-Mobil telcsik esetében, hogy "a hívott szám pillanatnyilag nem kapcsolható, kérjük ismételje meg hívását később". Meglepődtem, hogy a jól megszokott nő helyett egy hapsi mondja ezeket.... lehet, hogy ő lesz a T-Mobile hangja és hamarosan a 1230 is vele dalol majd?
|
kedd máj. 04, 2004 22:30 |
|
|
email
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 239 Tartózkodási hely: Budapest
|
Norbi! Tudomasom szerint csak jun. . 5-tol lesznek a csomagok atnevezve. (1230 7-es, majd 4-es gomb) Üdv! email
|
kedd máj. 04, 2004 22:10 |
|
|
skinner
ezüst tag
|
freunder írta: skinner írta: djsms írta: Vajh' mikor tűnik el a westel felirat a telcsimről? Lehet csak ha oplogot teszek rá :p Öcsém, te aztán értesz a dologhoz! Már máshol is előjöttél ezzel a marhasággal. Ezt te találtad ki vagy a többiek mondták a zártosztályon? Miből gondoltad, hogy a Westel felirat T-mobile-ra változik? A Westel nevet a telefon a saját szoftverjéből rendeli hozzá a 216-30-hoz és nem a hálózatról tudakolja meg a bejelentkezésekkor. Ezért tehát akkor lesz T-mobile felirat a képernyődön, ha a telefonod gyártója új szoftververziót bocsát ki, amiben már benne van ez a változtatás. Miután feltöltötted a telefonodra, már T-mobile jelenik meg. Addig sehogy okostojás... Na zsák a foltját. Djsmssel karöltve szép párt alkotnátok. Hát hallod te is okos vagy!!! Mit gondolsz roamingnál honnan szedi a telcsi a hálózat nevét??? Benne van a szoftverében??? Még az oplogót is a hálózatról szedi, lsd mikor nincs térerő eltűnik az oplogó ugyanúgy mint a Westel felirat!!!!!!!!!!!!!! Okostojás!
Na zsák a foltját. Djsmssel karöltve szép párt alkotnátok.
Roamingnál is, mint hazai hálón, a telefon szoftverében tárolt adatok szerint dolgozik. Ami a hálózati kódhoz van rendelve, azt írja ki. Az oplogót pedig a telefonok roamingban nem mutaják - tudomásom szerint.
|
kedd máj. 04, 2004 21:49 |
|
|
skinner
ezüst tag
|
djsms írta: skinner írta: djsms írta: Vajh' mikor tűnik el a westel felirat a telcsimről? Lehet csak ha oplogot teszek rá :p Öcsém, te aztán értesz a dologhoz! Már máshol is előjöttél ezzel a marhasággal. Ezt te találtad ki vagy a többiek mondták a zártosztályon? Miből gondoltad, hogy a Westel felirat T-mobile-ra változik? A Westel nevet a telefon a saját szoftverjéből rendeli hozzá a 216-30-hoz és nem a hálózatról tudakolja meg a bejelentkezésekkor. Ezért tehát akkor lesz T-mobile felirat a képernyődön, ha a telefonod gyártója új szoftververziót bocsát ki, amiben már benne van ez a változtatás. Miután feltöltötted a telefonodra, már T-mobile jelenik meg. Addig sehogy okostojás... Nah jelentem mégiscsak igazam van, pedig valóban rosszul fogalmaztam és a mosoly is lemaradt! Addig törtem a buksim, amíg rájöttem, hogy igenis LEHET T-mobile felirat a telcsimen oplogó és szoftverbuherálás nélkül!!! Egy igazán aprócska trükk az egész és persze csak néhány telcsivel lehet ügyeskedni Az áldozat egy siemens s45i volt! Délután beteszem a képet, ha valaki nem hinné el! a howto-t pedig a s45-me45 topicban keressétek na skinner újonnancsatlakozottegybőlnagyszájútestvér erre varj gombot
Azért, mert 88 hozzászólást produkáltál, már mindjárt te vagy a király itt?
Az első kérdésed EGYÁLTALÁN NEM úgy hangzott, mint amit most hoztál ki belőle. Mindketten tudjuk, hogy hülyeséget írtál, amire én rávilágítottam, te meg megsértődtél.
Hogy helyetted megoldjam a gondot: barátnőm s55-én a preferált hálózatok listáján megváltoztattam a PANNON GSM nevet T-Mobile-ra. Nekem már kiírta és még buherálni sem kellett. Csak éppen nem ezt kérdezted.
|
kedd máj. 04, 2004 21:44 |
|
|
nord
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1770 Tartózkodási hely: Az ország egyetlen, diadalíves városa
|
Na én is hoztam egy példát a Westel / T-Mobile felkészületlenségére:
kezemben az új díjszabás, gyönyőrű szép magentás színnel, T-MOBILE feliratokkal. Ezzel szemben, a www.t-mobile.hu -n napok óta hirdettel ellentétben még mindig Westel100, 200, stb. díjcsomagok vannak...
Pedig már a Wordben se kell több tíz másodpercnél, hogy kicseréljük a Westel-t T-Mobile-ra és azt a pár díjcsomagnevet is.
|
kedd máj. 04, 2004 19:48 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
eXpesti írta: Ha már itt tartunk mi a különbség a T-online a T-systems és a T-com között?
"A Deutsche Telekom Csoportot, mint a világ egyik vezetô telekommunikációs vállalatát, négy világszinten is meghatározó konszern alkotja: a T-COM több, mint 56 millió elôfizetôjével németország vezetô telekommunikációs szolgáltatója, a T-Systems, Európa második legnagyobb rendszerháza az informatika és a telekommunikáció területén nyújtott elsô osztályú szolgáltatásairól ismert, a T-Online több, mint 11 és fél millió felhasználójával egyike Európa legnagyobb internetszolgáltatóinak, a T-Mobile pedig a világ egyik vezetô GSM szolgáltatója, a világ 12 országában nyújt kiváló minôségû szolgáltatást."
forrás: http://www.t-systems-ric.com/
|
kedd máj. 04, 2004 19:38 |
|
|
eXpesti
arany tag
|
Tuvok írta: gezakiss1980 írta: Nem kötődik ide szorosan, de egyik Axeleronál dolgozó ismerősöm azt mondja, hogy múltkor arról volt szó, hogy a Westel T-mobillá válása után rövid időn belül az Axelerot is átnevezik T-onlineá a nemzetközi brand jegyében. Ti mit tudtok erről, szerintetek milyen változásokat fog ez hozni? Az nem T-online hanem T-Com és van rá esély!! Itt a német: http://www.t-com.de
Ha már itt tartunk mi a különbség a T-online a T-systems és a T-com között?
Amúgy bármi is legyen a neve, az Axelero a mostani gagyi szinvonalával nem lesz méltó erre a névre!
|
kedd máj. 04, 2004 19:34 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
gezakiss1980 írta: Nem kötődik ide szorosan, de egyik Axeleronál dolgozó ismerősöm azt mondja, hogy múltkor arról volt szó, hogy a Westel T-mobillá válása után rövid időn belül az Axelerot is átnevezik T-onlineá a nemzetközi brand jegyében. Ti mit tudtok erről, szerintetek milyen változásokat fog ez hozni?
Az nem T-online hanem T-Com és van rá esély!!
Itt a német:
http://www.t-com.de
|
kedd máj. 04, 2004 15:42 |
|
|
gezakiss1980
vas-tag
|
Nem kötődik ide szorosan, de egyik Axeleronál dolgozó ismerősöm azt mondja, hogy múltkor arról volt szó, hogy a Westel T-mobillá válása után rövid időn belül az Axelerot is átnevezik T-onlineá a nemzetközi brand jegyében.
Ti mit tudtok erről, szerintetek milyen változásokat fog ez hozni?
|
kedd máj. 04, 2004 14:31 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Mai nap smsben tudatta velem a Westel, hogy azonnal nézzek el a t-mobile.hu oldalra, mert ott mindent megtudhatok az új ajánlatokról. A t-mobile.hu pedig semmi nincs, Sugár köszöntőjén kivül.
Akkor meg mi a PÉK ****@NAK hirdetik ????
|
kedd máj. 04, 2004 12:44 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
integral írta: Az nem fér a fejembe, hogy miért nem bírták megcsinálni a fullos T-mobile.hu oldalt május 3-ra? Mi olyan nagy ördöngősség van egy honlap szerkesztésében?
Összevissza beszélnek az alapos felkészülésről, problémamentes átmenetről. Hát a honlapon műveltek ennek pont az elenkezőjéről győzik meg az embert. Szóval szerintem ez amatőr megoldás.
|
kedd máj. 04, 2004 8:01 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Az nem fér a fejembe, hogy miért nem bírták megcsinálni a fullos T-mobile.hu oldalt május 3-ra? Mi olyan nagy ördöngősség van egy honlap szerkesztésében?
|
kedd máj. 04, 2004 7:21 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
"0900f30380205af6domino1.xml Samsung SGH-C100 23 920 Ft http://webshop.westel.hu/webapp/wcs/sto ... stelakcios http://webshop.westel.hu/shopimages/sma ... C100_s.jpg 0900f30380205b4cpostpaid1.xml Motorola V600 89 900 Ft http://webshop.westel.hu/webapp/wcs/sto ... stelakcios http://webshop.westel.hu/shopimages/sma ... V600_s.jpg 0900f30380205b71postpaid2.xml Samsung SGH-X600 49 900 Ft http://webshop.westel.hu/webapp/wcs/sto ... stelakcios http://webshop.westel.hu/shopimages/sma ... x600_s.jpg 0900f30380205b9baccessory.xml Univerzális nyakpánt készülékekhez 150 Ft http://webshop.westel.hu/webapp/wcs/sto ... stelakcios http://webshop.westel.hu/shopimages/sma ... kete_s.jpg 0900f30380205bc6main1.xml Samsung SGH-C100 készülék DOMINO csomaggal. 23 920 Ft http://webshop.westel.hu/webapp/wcs/sto ... l_hirdetes http://webshop.westel.hu/webshop/hu_HU/ ... WESTEL.jpg 0900f303802070e6domino2.xml0900f303802070f7main2.xml"
3-szor töltöttem be az oldalt és mindig ez jött, majd végül a rendes westeles címoldal ezzel a szöveggel fölül. Viszont a kék mezőben az MSI mellett már T-Mobile van.
|
kedd máj. 04, 2004 6:18 |
|
|
eXpesti
arany tag
|
http://www.telekom3.de/en-p/medi/3-ne/2 ... le-ar.html
Hivatalos DT sajtóközlemény:
Matáv's mobile arm Westel will be rebranded T-Mobile Hungary effective May 3; new image and services for company's almost 4 million customers.
The T-Mobile brand is already popping up all over Budapest.
"What is already a successful mobile communications company on the Hungarian market will become an even more successful mobile communications company as part of a worldwide brand," T-Mobile International CEO René Obermann said at the Budapest press conference launching the T-Mobile brand in Hungary. The rebranding does not indicate a change in the company's ownership structure.
Hungary's market leader with almost 4 million customers also announced its intention to join the global FreeMove mobile alliance of T-Mobile, Orange, Telefónica Móviles and Telecom Italia Mobile. "I am convinced that T-Mobile Hungary will be one of the driving forces in Central Europe in the era of multimedia," Obermann said. He added that Deutsche Telekom's decision to invest in Hungary's telecommunications market has "proven to be absolutely right for all involved" and that Matáv had "made a decisive contribution to paving the way for Hungary's accession to the European Union" May 1.
What does it mean for Westel customers?
The new brand, with DT's trademark magenta color and T-Mobile's slogan "For a better world" will provide Westel customers with a range of new products and services; the company promises that while "existing values and advantages are maintained... new ones are offered." Hence, customers will for the first time have access to special T-Mobile handsets that allow them to quickly connect to t-zones, and they'll be able to use all services in more countries than ever before.
A number of firsts
This is the first time that a local market leader takes the T-Mobile name. It'll also be the first time rebranding will take place in just one month - something that's possible because the similar values shared by both brands and because of diligent preparation for the switch.
|
kedd máj. 04, 2004 0:43 |
|
|
Gergo19
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
köszi
|
hétf. máj. 03, 2004 20:25 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Gergo18 írta: Hello Macika!!!
mondanál nekem egy olyan oldalt ahol infókat szerezhetek az új nokia szoftverekről??? Még egy kérdés: HA a telefonomba (7210) T-mobilos szoftvert rakatok az különbözni fog a nokiás szoftvertől??? Ilyenről tudsz vmit??
pl. Nokia szoft. és Vodafone LIVE! szoft. Nokia szoft és T-mobile szoft. lesz különbség??
Köszi
1. A Nokia firmware-inek leírására keress rá a neten, sok helyen olvashatsz róluk, a Google segít ebben.
2. Az S40-es Nokia telefonokra nincsen szolgáltatóspecifikus firmware. Csak a Symbianosokra van (3650, 3660, 7650, 6600) ilyen. De egyelőre nincsen azok között sem T-mobile specifikus szoft. Sőt bevallom, DJUICE felületűt sem láttam még, pedig az jóval régebbi, mint az alig 1 napos Westel/T-mobile.
|
hétf. máj. 03, 2004 20:22 |
|
|
Gergo19
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 33 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Hello Macika!!!
mondanál nekem egy olyan oldalt ahol infókat szerezhetek az új nokia szoftverekről???
Még egy kérdés: HA a telefonomba (7210) T-mobilos szoftvert rakatok az különbözni fog a nokiás szoftvertől??? Ilyenről tudsz vmit??
pl. Nokia szoft. és Vodafone LIVE! szoft.
Nokia szoft és T-mobile szoft. lesz különbség??
Köszi
|
hétf. máj. 03, 2004 20:10 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
tuvok
senkit nem tahóztam le. a reklám meg egy dolog. de ha már logikusan nézed, inkább hiszem, hogy június 5 körül lesznek a nagyobb dolgok. sting is akkor ön nem május 3-án. ennyi.
Tuvok írta: Mobilio írta: szerintem olcsóbb két telcsi is jóval. no meg komolyan azt gondoltátok, hogy az első napon mindent bedobnak? ugyan már. az óvodában még elmenne ez a naivitás Ez nem naivitás!!! Sugár Bandi azt mondta hogy májustól új névvel új kinézettel reklámkampánnyal jön a T-mobile!!! Lehet hogy a hónap folyamán adagolva jönnek ki a dolgok! Másik: Miért kell mindenkit letahózni??!! Nem értem!! Elsőnek mindenki nézzen körül. Attól hogy valaki még nem tud valamit attól még nem kell leüvölteni. Ez most nem kifejezetten neked szólt!
|
hétf. máj. 03, 2004 19:14 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Mindenestre köszi a felvilágosítást!
|
hétf. máj. 03, 2004 18:34 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Igen, thx!
|
hétf. máj. 03, 2004 18:14 |
|
|
yves
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. ápr. 08, 2004 16:18 Hozzászólások: 41 Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQS EF81
|
xterm7 írta: Nem tudjatok, hogy melyik zene volt a Westel reklamokban? Amiben enek is van.
Lighthouse Family - High
Ha a mostani T-Mobile-osokra, meg a régebbi imázskampányukra gondolsz.
|
hétf. máj. 03, 2004 18:14 |
|
|
Vendég
|
xterm7 írta: Nem tudjatok, hogy melyik zene volt a Westel reklamokban? Amiben enek is van.
Az amikor ott volt pl a panelban a csájó kirakta a mosolygó fejet és kacsintott?
az a "We are gonna' be, for ever you and me..." refrénű ének?
kukacwap
|
hétf. máj. 03, 2004 18:10 |
|
|
Vendég
|
Macika írta: Persze erre találták ki azt az okosságot, hogy a H70 alá odaírja a SIM-ről a Vodafone feliratot, de ez nem ugyanaz.
Amit mellesleg már igazán kiszedhetnének szvsz, mert engem legalábbis nagyon zavar...
kukacwap
|
hétf. máj. 03, 2004 18:08 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Nem tudjatok, hogy melyik zene volt a Westel reklamokban? Amiben enek is van.
|
hétf. máj. 03, 2004 18:05 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
freunder írta: Meg vagyok döbbenve, totál benne vagyok a mobilos világban, de ezidáig ebben a témában tévhitben éltem, kukacwap, Macika, nektek hiszek, szóval bocsánat, de ez nekem nagyon új, és FURCSA!!
Ezért szokott a Nokia új szoftverének Whatsnew-jébe beleírva, hogy 'operator list updated'. Sokszor szokott előfordulni ugyanis, hogy ez-az a szolgáltató nevet változtat, beleolvad egyik a másikba.
Ugyanezzel magyarázható, hogy a Vodafone előtti időkből származó szoftverrel rendelkező készülékbe rakva egy Vodafone HU SIM-et, a készülék csak a H-70-et tudja kiírni. Ha a hálózatról „szedné”, akkor ki tudná írni a Vodafone-t. Persze erre találták ki azt az okosságot, hogy a H70 alá odaírja a SIM-ről a Vodafone feliratot, de ez nem ugyanaz.
|
hétf. máj. 03, 2004 17:48 |
|
|
.::FrEUnDeR::.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 305 Tartózkodási hely: Kecskemét
|
Macika írta: freunder írta: Hát hallod te is okos vagy!!! Mit gondolsz roamingnál honnan szedi a telcsi a hálózat nevét??? Benne van a szoftverében??? Még az oplogót is a hálózatról szedi, lsd mikor nincs térerő eltűnik az oplogó ugyanúgy mint a Westel felirat!!!!!!!!!!!!!! Okostojás! Most inkább ne vizsgáljuk, ki az okostojás. A mobiltelefon a saját szoftveréből veszi a kijelzőn megjelenő feliratot. Teszi ezt a hálózatról kapott 5-számjegyű azonosító-kód alapján. Ennek az első 3 száma az országot (nálunk pl. 216-), az utolsó 2 száma pedig a szolgáltatót azonosítja (-01 Pannon, -30 Westel, -70 Voda). Az oplogót Te felelteted meg, amikor feltöltöd a készülékre. LogoManagernél az épp aktuális beállításokhoz rendeli hozzá a felküldött oplogót, Symbianos készülékeknél pedig a fájlnév határozza meg. Klasszikus példáját olvashattuk tolladból a „Hallgattál volna, bölcs(ebb) maradtál volna” közmondásnak.
Meg vagyok döbbenve, totál benne vagyok a mobilos világban, de ezidáig ebben a témában tévhitben éltem, kukacwap, Macika, nektek hiszek, szóval bocsánat, de ez nekem nagyon új, és FURCSA!!
|
hétf. máj. 03, 2004 17:24 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
kukacwap írta: Ez kinek ment? :p kukacwap
Freunder kirohanására.
|
hétf. máj. 03, 2004 17:07 |
|
|
Macika
Moderátor
|
freunder írta: Hát hallod te is okos vagy!!! Mit gondolsz roamingnál honnan szedi a telcsi a hálózat nevét??? Benne van a szoftverében??? Még az oplogót is a hálózatról szedi, lsd mikor nincs térerő eltűnik az oplogó ugyanúgy mint a Westel felirat!!!!!!!!!!!!!! Okostojás!
Most inkább ne vizsgáljuk, ki az okostojás.
A mobiltelefon a saját szoftveréből veszi a kijelzőn megjelenő feliratot. Teszi ezt a hálózatról kapott 5-számjegyű azonosító-kód alapján. Ennek az első 3 száma az országot (nálunk pl. 216-), az utolsó 2 száma pedig a szolgáltatót azonosítja (-01 Pannon, -30 Westel, -70 Voda).
Az oplogót Te felelteted meg, amikor feltöltöd a készülékre. LogoManagernél az épp aktuális beállításokhoz rendeli hozzá a felküldött oplogót, Symbianos készülékeknél pedig a fájlnév határozza meg.
Klasszikus példáját olvashattuk tolladból a „Hallgattál volna, bölcs(ebb) maradtál volna” közmondásnak.
|
hétf. máj. 03, 2004 17:05 |
|
|
Vendég
|
Ez kinek ment? :p
kukacwap
|
hétf. máj. 03, 2004 17:04 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
|
hétf. máj. 03, 2004 17:03 |
|
|
Vendég
|
Freunder, ne beszélje hülyeségeket
A telefon software-ében benne van az összes hálózati kód a háló nevével S60-on ezt nem láthatod simán, de nézz meg egyszer egy Siemens-t vagy egy Motorola-t. Ott a preferált hálóknál még 1900MHZ-es telók neveit is megtalálod! Szóval itt kicsit hamarabb nyitotottad ki a szádat, mint hogy gondolkodnál. Az oplogót nem a szolgáltatótól szedi, mert olyan oplogót varázsolok oda, amilyet akarok! Az meg hogy eltűnik az oplogó, ha nincs térerő az soft kérdése, és teljesen jogos, hiszen így jobban feltűnik, hogy nincs térerő, mint ha kinn lenne a logó és ne lenne "csík" mellette.
kukacwap
|
hétf. máj. 03, 2004 16:58 |
|
|