Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 10:42

Hozzászólás a témához  [ 297 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
Motorola V525/V500 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Én a forumtársaknak olcsón csinálom, nem titok 2000-ért.
Eddig minden probléma megoldódott ami nem hardweres, remélem ez itt is bejön.

vas. jún. 06, 2004 23:11
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csak úgy halkan megjegyezném, hogy az eladó csaj a Retek utcában megmutatta a V600-át, hogy annak a hangszórója még halkabb, mint az én v525-ömnek jelen pillanatban. Jelent ez valamit?

Vagy könyörgöm: én vagyok a süket :twisted: :twisted: :P ?

A Nokiák, Siemensek, Sasmungok olyan jó hangosak. De ez...

vas. jún. 06, 2004 23:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mark1 írta:
"És ha majd garanciális javításra lesz szükség, visszarakod igyen a v525-öset, hogy szervizelhessem? Aztán újra ingyen a v600-at ?"

Igen, ezt egyszer eljátszom, bár nekem csak az a vodás szoft van meg ami neked előzőleg volt, de ha arra lesz szükség majd keresek.

De még senki sem panaszkodott arra a v600-as szoftra amit ráteszek :D
Ezért nem is kellett visszatenni soha, de ha kell természetesen megteszem hiszen az az érdekem hogy jó legyen.
Sőt ha visszakéred az eredeti szoftot mert nemtetszik, a pénzt is visszaadon :!: És ez nem vicc.
Az ár ment privibe.

Az árat tolhattad volna itt is :D , kíváncsi vagyok mennyire csinálom olcsón/drágán 8) .

A 600-as softtal egyébként lehet, hogy az újraindulás is meg fog oldódni, mert nálam már volt egy olyen 525, ami megjavult tőle...

vas. jún. 06, 2004 22:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
"És ha majd garanciális javításra lesz szükség, visszarakod igyen a v525-öset, hogy szervizelhessem? Aztán újra ingyen a v600-at ?"

Igen, ezt egyszer eljátszom, bár nekem csak az a vodás szoft van meg ami neked előzőleg volt, de ha arra lesz szükség majd keresek.

De még senki sem panaszkodott arra a v600-as szoftra amit ráteszek :D
Ezért nem is kellett visszatenni soha, de ha kell természetesen megteszem hiszen az az érdekem hogy jó legyen.
Sőt ha visszakéred az eredeti szoftot mert nemtetszik, a pénzt is visszaadon :!: És ez nem vicc.
Az ár ment privibe.

vas. jún. 06, 2004 22:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mark1 írta:
Itt a segítség nálam!
Kap egy V600-as flasht+flexet és garantáltan jó lesz.
Persze ez nem garanciális javítás de olcsón csinálom.

És a fenti problémák közül miaz, ami NEM fog megoldódni?

És ha majd garanciális javításra lesz szükség, visszarakod igyen a v525-öset, hogy szervizelhessem? Aztán újra ingyen a v600-at :-)? Mert csak így megyek bele a dologba.

De előtte meg kell ejtnem egy SIM cserét. Hátha az a gubanc forrása. Bár ez csak a resetre orvosság, a 2 hangszóróra, a mikrofonra, meg a kamerára nem.

Most például épp észrevettem, amit csinált: wapoztam, megnyomtam a piros kagylót, "vodafone ive!-ból ki szeretne lépni?" Igen, ekkor megvártam, amíg megszakítja a GPRS-hívást, de nem ezt tette (bár lehet, hogy megtörtént), hanem inkább resetelte magát, és kérte a PIN-t.

Válaszolhatsz PÜ-ben is (ár...).

vas. jún. 06, 2004 22:05
arany tag

Hozzászólás 
Itt a segítség nálam!
Kap egy V600-as flasht+flexet és garantáltan jó lesz.
Persze ez nem garanciális javítás de olcsón csinálom.

vas. jún. 06, 2004 20:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Air írta:
vizsla1 írta:
Van Nekem egy olyan programom, hogy p2kman. Hogyan tudok ezzel JAVA-játékokat rávarázsolni USB-vel?

Sehogy! USB kabellel a MidWay progit hasznald.

OK, meg fogom próbálni.

MÁS:

Május 27-e előtt ez volt a V525-ömön:

FLEX-verzió: SE7427AXX40E5
Szoftververzió: TRIPLETS_G_0B.09.1DR_VA
DSP S/W-verzió: 62E2E000

MMS szerkesztésekor előfodult, hogy amikor képet szerettem volna beilleszteni, a készülék kijelzője elfehéredett, majd pár sec. múlva megjelent az alapképernyő, háttérkép nélkül fehéren, a szolgáltató neve helyett a "Nincs szolgáltatás" volt olvasható. Majd ismét pár sec. elteltével belépett a hálóba, s minden ment simán - vagyis resetelte magát a készülék. De PIN-t azt nem kért, pedig a PIN-lekérés be van állítva.

Május 27-én megkapta az új szoftot, most ez a helyzet:

FLEX-verzió: SE7427AXXR4139
Szoftververzió: TRIPLETS_G_0B.09.38R_V
DSP S/W-verzió: 62D5C500

Azóta kb 15-ször fordult elő, hogy összecsukott állapotban, magára hagyva a készüléket, amikor éppen rápillantottam, azt vettem észre, hogy "Írja be a SIM PIN-t" felirat virít az inverz külső kijelzőn. PIN-t beírtam, és utána minden ment simán.

Ezen kívül, a készülék hangszórója nagyon halk, továbbá a csengőhangot adó hangszórója is, de mellette még torzan is szól, illetve a mikrofonnal is lehet valami, mert panaszkodnak, hogy alig hallják a hangomat. Emellett még a kamera sem csinál éles képeket. Éles képnek nálam az számít, amit a mobilarena.hu oldalán egy Alcatel 735i-vel készítenek.

A két szoftverfissítés alatt a SIM nem lett kicserélve. Ha valakinek ez jelent valamit, a SIM száma: 89367010140244..., és 2003. áprilisában lett vásárolva, RnR előfizetéshez.

Tanácsokat kérek, hogy mit csináljak. Kihez vigyem el a telefont. Mert a Retek utcában sok mindent már nem tudnak tenni, ráadásul a készülék hangerején szerintük nem lehet változtatni, a vodához meg nem igazán akarom leadni, mert amennyi bajom van vele, az nem fér el azon a kis formanyomtatványon, s a T65-ös szervizelésem után megtudtam, hogy nem mellékelnek hozzá semmilyen másik lapot, amire esetleg a panaszomat bővebben leírhatnám.Az Üfsz-tal meg tele a hócipőm: ha e-mailt írok, arra soká válaszolnak, ha meg faxot küldök, arra meg még tovább, a 1270-nél meg nem tudnak értelmes infot adni.

A voda bp.-i márkaboltjai közül melyikben van értelmes, SEGÍTŐKÉSZ, és HOZZÁÉRTŐ szervizes? Ha adnak cserekészüléket, akkor azonos típusút adnak vagy azonos márkájút, vagy bármit?

A ki-be kapcsolós problémákat nem tudom szándékosan előhozni, tök váratlanul történnek.

Az viszont piros pont, hogy a GPRS WAP és a GPRS Internet forgalmat külön méri!

vas. jún. 06, 2004 18:45
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Van Nekem egy olyan programom, hogy p2kman. Hogyan tudok ezzel JAVA-játékokat rávarázsolni USB-vel?

Sehogy! USB kabellel a MidWay progit hasznald.

kedd jún. 01, 2004 11:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Találtam 1 jó wapoldalt!
http://roopi.ca/wap/wap.html Itt háttérképeket lehet letölteni.
Ha van valakinek jó wapoldala irja le,hogy mit használ!

kedd jún. 01, 2004 1:16
arany tag

Hozzászólás Re: v525 téma
Ancica írta:
Szisztok! Most vettem egy 525üst garival. a fórumot végigolvastam de a témaletöltésről egy szót sem találtam. Érdekelne hogy lehet-e a motorola hivatalos oldalán kívül témát letölteni vagy szerkeszteni. köszi

Elviekben igen, gyakorlatban nem - én legalább is még nem hallottam arról,
hogy a PST ezen funkciója bárkinek is működött volna...

Üdv:
Andree

hétf. máj. 31, 2004 10:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van Nekem egy olyan programom, hogy p2kman. Hogyan tudok ezzel JAVA-játékokat rávarázsolni USB-vel? Leszedtem azt a JAD-készítőt is. Úgy látom, hogy a telón lévő gyári játékokhoz tartozik egy PNG, egy JAR, egy JAD és egy ATTR fájl. És egyik fájl sem tartalmazza azt a nevet, ami ténylegesen a játék neve.

vas. máj. 30, 2004 13:17
vas-tag

Hozzászólás blue
ja és még annyit hogy ha képeket küldök át bt-al pc-re és több kép van kijelölve akkor minden képnél ki kell választani hogy melyik bt eszközre akarom küldeni. ja és más bt eszközt nem lehet társítani vagy jogosulttá tenni mint nokiánál hogy ne keljen külöm minden fájlt fogadni.

vas. máj. 30, 2004 11:15
vas-tag

Hozzászólás v525 téma
Szisztok! Most vettem egy 525üst garival. a fórumot végigolvastam de a témaletöltésről egy szót sem találtam. Érdekelne hogy lehet-e a motorola hivatalos oldalán kívül témát letölteni vagy szerkeszteni. köszi

vas. máj. 30, 2004 11:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
"Elérhető, de nem mindig. És ez rohadtul idegesít. Van, hogy egész nap csak otthon vagyok, s akkor hol van, hol nincs. Van, amikor meg ingázom, és másik cellában is ezt csinálja. De a GPRS jel ott van a telón."
Nem Pannonnal használod véletlenül ?

Nem. Megmaradtam annál, aki forgalmazza -> vodás.

szomb. máj. 29, 2004 6:18
ezüst tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
A motorola.uw.hu-n vannak játékok. Megpróbáltam wapról leszedni ezeket, de ha beírom a böngészőbe, hogy http://hellomoto.uw.hu/tre.jar, akkor az a válasz érkezik, hogy "413: A kért entitás túl nagy". Akkor hogy gondolta az oldal készítője, hogy szedjem le wapról? Illetve a oldal készítőjének hogyan sikerült?

Ez az oldal engem is idegesit!Miért kell felraknia igy,hogy nem is
lehet wapról letölteni játékot.
Már irtam neki levelet is,de még csak nem is válaszolt rá!

szomb. máj. 29, 2004 0:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Elérhető, de nem mindig. És ez rohadtul idegesít. Van, hogy egész nap csak otthon vagyok, s akkor hol van, hol nincs. Van, amikor meg ingázom, és másik cellában is ezt csinálja. De a GPRS jel ott van a telón."
Nem Pannonnal használod véletlenül ?

pén. máj. 28, 2004 23:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
A motorola.uw.hu-n vannak játékok. Megpróbáltam wapról leszedni ezeket, de ha beírom a böngészőbe, hogy http://hellomoto.uw.hu/tre.jar, akkor az a válasz érkezik, hogy "413: A kért entitás túl nagy". Akkor hogy gondolta az oldal készítője, hogy szedjem le wapról? Illetve a oldal készítőjének hogyan sikerült?

csüt. máj. 27, 2004 22:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
És azt sem tudom, hogy mi lesz ezek után a garanciajeggyel? Fognak beleírni valamit? És hozzátűzik majd a számlát? Amikor a Motorolánál a szerviz szoftverfrissítést csinál majd, ő bellált a telefon előéletébe? Nokiákról biztosan tudom, hogy látják a naplót. De Motoroláról halvány lila gőzöm sincs.

Szerintem ők is nyomon követik valahogy...

csüt. máj. 27, 2004 21:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
Ma délután 4-kor voltam a retek utcaiban, van új szoftverük. Azt rátetettem, de ezt az SMS-eset még nem. Az új szofttal végre jobb lett :-). De a hangerőn nem tudnak segíteni, meg azon se, hogy jobban szaggat vele a vonal, mint a T65-tel, és hogy miért írja ki, hogy GPRS hálózat nem elérhető, amikor a jele ott van a kijelzőn, s mellettem ott wapolnak.

Akkor lehet, hogy valami hardware hiba is van a telón, mert az enyémen a gyári soft-tal is tökéletes volt a GPRS wap...

Elérhető, de nem mindig. És ez rohadtul idegesít. Van, hogy egész nap csak otthon vagyok, s akkor hol van, hol nincs. Van, amikor meg ingázom, és másik cellában is ezt csinálja. De a GPRS jel ott van a telón. Ma például akkor is ott volt, amikor egy MMS-t akartam elküldeni, és nem ment át. Aztán sikerült.

Azt nem igazán értem, hogy ez az SMS-szoft miért nem tartozik a jótállásba. És azt sem tudom, hogy mi lesz ezek után a garanciajeggyel? Fognak beleírni valamit? És hozzátűzik majd a számlát? Amikor a Motorolánál a szerviz szoftverfrissítést csinál majd, ő bellált a telefon előéletébe? Nokiákról biztosan tudom, hogy látják a naplót. De Motoroláról halvány lila gőzöm sincs.

csüt. máj. 27, 2004 21:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Ma délután 4-kor voltam a retek utcaiban, van új szoftverük. Azt rátetettem, de ezt az SMS-eset még nem. Az új szofttal végre jobb lett :-). De a hangerőn nem tudnak segíteni, meg azon se, hogy jobban szaggat vele a vonal, mint a T65-tel, és hogy miért írja ki, hogy GPRS hálózat nem elérhető, amikor a jele ott van a kijelzőn, s mellettem ott wapolnak.

Akkor lehet, hogy valami hardware hiba is van a telón, mert az enyémen a gyári soft-tal is tökéletes volt a GPRS wap...

csüt. máj. 27, 2004 21:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
Az SMS-tárolós szoftver feltöltése 1500 HUF-ba kerül.

Az nem semmi...
Én 2-ért csinálom 8)

csüt. máj. 27, 2004 20:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Az nem semmi...
Én 2-ért csinálom 8)

csüt. máj. 27, 2004 19:50
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. máj. 27, 2004 19:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
"HÍREK
SMS visszaigazolás és SMS telefonban tárolása v300/v525/v600-ra
Kedves Ügyfeleink!

Azok a Motorola v300/v525/v600 tulajdonosok, akik hiányolták eddig a telefon menüjéből választható SMS visszaigazolást és az SMS-ek telefon memóriájában történő tárolhatóságát most szoftverfrissítéssel igényelhetik ezt a funkciót (a szolgáltatás térítésköteles).
Keresse fel Szakboltjainkat, ahol a frissítést kérhetik készülékére.

Motorola Szakbolt" (http://www.logiker.hu/index_new.php)

vas. máj. 23, 2004 15:10
arany tag

Hozzászólás Re: játék
motocoder írta:
Ha valakinek kéne játék itt van egy oldal ahonnan wapról
tölthettek le játékokat:http://Wap.mntkz.net/games/v300/index.php
Jó szórakozást hozzá! :lol:

Szia!

Ez nagyon jo oldal, erdemes mindenkinek kiprobalni, a jatekok mellett appsok is vannak, parat mar letoltottem, ami rendkivul teccik, az a irc kliens. V600on probaltam es mukodik. Lattam meg email klienst, ill letoltottem egy wap bongeszot is, talan megoldodik a konyvjelzo-gondom. Tenyleg! Ki hogyan oldja meg h hasznalni tudja a konyvjelzoket? Nekem sehogyan nem sikerult....

vas. máj. 23, 2004 14:08
ezüst tag

Hozzászólás játék
Ha valakinek kéne játék itt van egy oldal ahonnan wapról
tölthettek le játékokat:http://Wap.mntkz.net/games/v300/index.php
Jó szórakozást hozzá! :lol:

vas. máj. 23, 2004 1:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Végülis lehetséges, hogy mégis csak marad ez a teló, de a csávo azt mondta, hogy levették az akcioról ezt a motorolát a vodánál, szal most ígyse ugyse lesz, de attol még ha meglesz nem lesz rögtön flashelgetés 600-as szoftra..szal nem tom mi lesz :?

csüt. máj. 13, 2004 9:39
arany tag

Hozzászólás 
Janaboy írta:
Hát nem tért ki konkrétan, hogy milyen hiba, de tök midn1, hgoy szoft vagy sem,mert ugyanugy járni kell vele vissza, a v600-at meg nem teszik rá hivatalosan, ha meg én rakom rá gari ugrik, utána meg szoposabb lehet..szal inkább télleg nem érdemes beleugrani :?

Olyanról még nem hallottál hogy visszaállítás az eredeti állapotába???
Megnyugtatlak hogy tökéletesen vissza tudom állítani (kivéve az unlockot) úgy hogy még a flash számláló sem mutat semmit :lol: :lol: :lol: .

AndrySoft: Jólvan na így már elhiszem, amúgy én sem néztem ki sokat a szervizes ürgéből.
Erősködött hogy ő azonnal észreveszi ha hozzányúlnak a telóhoz de fogalma sem volt hogy kísérlet képpen, éppen egy v600-ból szoftból visszaállított 525-ösön csinált gariba szoftverfrissítést :lol: :lol: :lol:
Az mpx-ről mesélt hogy milyen jó és közben jegyezte meg hogy a v300-500-525-600 hardver tökéletesen megegyezik kivéve a nem beforrasztott bluetoot chippet és a ledeket.
Meg hát nekem gyanúsnak tűnt hogy olyan erős lenne a v600 háttérvilágítása.......
De így már értem

csüt. máj. 13, 2004 9:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mark1! Van egy baromi egyszerű teszt, még nap sem kell hozzá. Várd meg a v500-on, hogy kialudjon a háttérvilágítás, és akkor nézd meg, mit látsz rajta. Ugye, hogy semmit (fekete) ??? Na most képzeld el, a v600 kijelzője még háttérvilágítás nélkül is olvasható, ezért látszik napon. A szervizes ismerősöd meg jobban tenné, ha kissé továbbképezné magát. (egyébbként a Motorola magyar honlapján is olvasható, igaz búrkoltan, a különbség)

csüt. máj. 13, 2004 0:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát nem tért ki konkrétan, hogy milyen hiba, de tök midn1, hgoy szoft vagy sem,mert ugyanugy járni kell vele vissza, a v600-at meg nem teszik rá hivatalosan, ha meg én rakom rá gari ugrik, utána meg szoposabb lehet..szal inkább télleg nem érdemes beleugrani :?

szer. máj. 12, 2004 22:52
arany tag

Hozzászólás 
Hát ezt nem nagyon hiszem mert a motorola szervizben nekem azt monták hogy a hardwer ugyan az és így a kijelző is.
Szerintem napos időben háttal álltál a napnak a v600-zal.

szer. máj. 12, 2004 21:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
A teló v600-as szoftverrel tényleg nem rossz, de van egy (számomra) óriási hibája: a kijelzője napos időben olvashatatlan. Ezért adtam el és vettem egy v600-at. A két kijelző nem egyforma!!! A v600-é olvasható napon is!

Hát nekem az nem ér meg 60e Huf-ot, és egyébként is az árnyékot jobban szeretem mint a napot :lol: :lol: 8)

szer. máj. 12, 2004 17:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
A teló v600-as szoftverrel tényleg nem rossz, de van egy (számomra) óriási hibája: a kijelzője napos időben olvashatatlan. Ezért adtam el és vettem egy v600-at. A két kijelző nem egyforma!!! A v600-é olvasható napon is!

szer. máj. 12, 2004 17:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
Janaboy írta:
Sziasztok!

Ma voltam bent a vodában és a csáko azt mondta, hogy ne akarjam ezt a telefont venni mert egy marék sz*r, nagyon sokan hordják vissza, hogy hibás..mit tudtok erről?
kösz előre is!

byez

Hozzám is hoztak vissza nem 1-et, de azok 99%-ban soft-hibásak voltak, és a sajátomra ráraktam a V600-as softot, azóta semmi bajom nincs a telefonnal...

szer. máj. 12, 2004 16:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma voltam bent a vodában és a csáko azt mondta, hogy ne akarjam ezt a telefont venni mert egy marék sz*r, nagyon sokan hordják vissza, hogy hibás..mit tudtok erről?
kösz előre is!

byez

szer. máj. 12, 2004 15:14
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Egy kis segítséget kérek!
Trabi TM írta:
Csabcsi írta:
Háj mindenkinek!

T720i-n már interneteztem.
A kérdésem az lenne,hogy a motorola T720i-hoz használt progi/GPRS-nél/ugyan az-e mint a V525-nél?
Tudtommal az adatkábel megegyezik.

Előre is köszönöm a segítséget!

Hi.

Az adatkábel az biztosan megegyezik, a program viszont szerintem nem, de letölthető a netről...

Én Connect Me-vel csinálom, és tök jól megy. De ha létezik olyan program, ami nem engedi, hogy leessen a sebesség, akkor azt ne tartsátok magatokban :-).

hétf. máj. 10, 2004 21:51
a fórum lelke

Hozzászólás Re: Egy kis segítséget kérek!
Csabcsi írta:
Háj mindenkinek!

A kérdésem az lenne,hogy a motorola T720i-hoz használt progi/GPRS-nél/ugyan az-e mint a V525-nél?

Hi.

Az adatkábel az biztosan megegyezik, a program viszont szerintem nem, de letölthető a netről...

hétf. máj. 10, 2004 21:33
vas-tag

Hozzászólás Egy kis segítséget kérek!
Háj mindenkinek!

hétf. máj. 10, 2004 19:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
-RIP- írta:
A V600 soft felrakása után keresőként is működik a kijelző? Azért kérdezem mert úgy olvastam, hogy a v525 kijelzője nem működik keresőként. (szép magyar mondatok :wink: )

Ha a fényképező keresőjére gondolsz, akkor mindkettőnél működik keresőként a kijelző...

hétf. máj. 10, 2004 17:33
ezüst tag

Hozzászólás 
A V600 soft felrakása után keresőként is működik a kijelző? Azért kérdezem mert úgy olvastam, hogy a v525 kijelzője nem működik keresőként. (szép magyar mondatok :wink: )

hétf. máj. 10, 2004 16:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mark1 írta:
Azt mondják hogy a 3.41-es ilyen mert ezt maga a victorgsm csinálta hogy kicsesszen a fizetni nem, de használni akaró emberekkel.
Egyébként XP-n meg információkat gyüjt és küld.
Ezért kell a 3.6-ost használni és abból is csak a megbízható forrásból származóz :!:

3.5.8 volt, és a másik gépemen ugyanez tökéletesen fut, infókat pedig csak küldeni szeretne, mert minden alkalommal lent a systray-en elkezd villogni a Norton földgömbje, hogy szabájtalanul szeretett volna egy program információt küldeni a netre :lol: :lol: :lol:

vas. máj. 09, 2004 23:01
arany tag

Hozzászólás 
Azt mondják hogy a 3.41-es ilyen mert ezt maga a victorgsm csinálta hogy kicsesszen a fizetni nem, de használni akaró emberekkel.
Egyébként XP-n meg információkat gyüjt és küld.
Ezért kell a 3.6-ost használni és abból is csak a megbízható forrásból származóz :!:

vas. máj. 09, 2004 22:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Mark1 írta:
Trabi TM:
Jöhetne még "Visszább" is a kábeleid ára mert még van 5 db logom :lol: :lol: :lol:

Dolgozok az ügyön, csak nem nagyon akarnak jönni az emberek. Bár két ígéretem még van :D .

Az MSS-ről pedig mindeenkinek annyit, hogy nekem most **** el a vincsim partíciós, és fat tábláját, teljesen felismerhetetlen :evil: , és az adatok kb 20%-a is ugrott...
Szvsz win98-on ne használjátok, ugyanez az MSS működik az XP-s gépemen már 2 hónapja tökéletesen, most felraktam 98-ra, és már 3 órája csak adatokat állítok vissza :evil:

vas. máj. 09, 2004 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM:
Jöhetne még "Visszább" is a kábeleid ára mert még van 5 db logom :lol: :lol: :lol:

vas. máj. 09, 2004 20:13
a fórum lelke

Hozzászólás 
_szabi_ írta:
Hi!

Amugy a java feltoltes megy bt-n is, vagy csak kabelen? Van errol valakinek tapasztalata?

Megy BT-n is.

vas. máj. 09, 2004 15:08
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Amugy a java feltoltes megy bt-n is, vagy csak kabelen? Van errol valakinek tapasztalata?

vas. máj. 09, 2004 14:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
dragonka írta:
ajj de trabi, de is irtad h 2napig szivtal usb-s kabellal.. ztan jo lett, vagy kidobtad a kabelt? 4rugot azé csakne dobjak már ki :?

Nem lett jó, és ki sem dobtam, csak vettem mellé egy sorosat is 8) , soft frissítésre tökéletes az USB-s, minden másra pedig a sorosat használom.
Mondjuk, ha csak a saját telódat akarod csinálni akkor nem éri meg két kábelt tartani...
Nekem már visszajött a kábelek ára, hála Mark1-nek :wink:

vas. máj. 09, 2004 10:58
vas-tag

Hozzászólás 
andry: jaja az usbccgp-t irtam at 2 helyen (activeservice, control) usbhub-ra de uccse muxik...
p2kpamsterböl 2.0.7.0-ám van motclubrol... az jol kiolvassa a teli imeijét meg egyeb adatait, de ha ramegyek hogy open java egy mp-re bevillan fenn a piros és a zold csik, és ennyi... semi valtoztas a menuben ki be kapcs utan se... most megyek reggelizni :?

vas. máj. 09, 2004 10:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
ajj de trabi, de is irtad h 2napig szivtal usb-s kabellal.. ztan jo lett, vagy kidobtad a kabelt? 4rugot azé csakne dobjak már ki :?

vas. máj. 09, 2004 10:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az MSS nem müxik a reg. turkálása nélkül! A JAVA-t vagy ezzel vagy a P2K Pemaster 2.7-el lehet aktiválni. Ez utóbbi müxik a reg-turkálás nélkül is. A lényeg: a regben a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB
helyen csináljuk meg, ami le van írva, DE: NEM FELTÉTLENÜL a Vid_22b8&Pid_4901 kulcsot kell módosítani (ekkor nekem pl elcseszi a modem részét és nem megy a MPT sem!), hanem a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\USB könyvtár alkönyvtáraiban meg kell keresni az USBCCGP értéket, és átjavítani USBHUB-ra (mint a leírásban). Ezután az MSS-t indítva sorra felismeri a külömböző kütyüket, majd csak ezek után fogja látni a telót. FIGYELMEZTETÉS: aki nem ért hozzá, az ne cseszegtesse a regisztrációs adatbázist, mert utána más sem fog müxeni!

vas. máj. 09, 2004 10:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 297 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő