Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 14:40

Hozzászólás a témához  [ 4434 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 89  Következő
SonyEricsson P800 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Dark!
Ne riaszd el a lelkes P800 usereket! :D
Megoldható ez a probléma is, ha letöltesz egy konvertert amivel az mp3-at wav-ba konvertálod, azt feltöltve már megvan a kívánt csengőhang. Ahogy látom ebben az esetben nem lesz gondod a fájlmérettel, de ha kedvenc zenét akarsz csengőhangnak akkor ahhoz kell majd egy wav editor is amivel megvágod, hogy kisebb fájlméretet kapj. Ha böngészed kicsit a topicot, konkrét progineveket is találsz.

Üdv
beeep

Dark írta:
JiM001 írta:
p800 és p900-ban milyen formátumú csengőhangok vannak? Nagyon tetszik az, amikor a csaj szól, hogy "Hallo, are U there?"
El tudná azt nekem valaki küldeni mailben?
thx

amit te gondolsz az konkretan mp3 formatum..nekem nincs mar meg mert letoroltem de az SE weblapjan fent van ha jol emlekszem.
a p800as nem viszi az mp3 mielott valaki arra szeretne felrakni..csak a p900as

csüt. máj. 27, 2004 8:36
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás Re: Képernyõ védõ fólia!
kukacwap írta:
Yager01 írta:
Egy másik fórumon érdeklõdtem képernyõ védõ fólia felõl,és ezt az infót kaptam!::::

:!: Ha a 2500 Ft-os a brandós, akkor semmiképp ne vedd meg.
Se azt, se a másikat.

Én vettem Brandót, de 2 nap múlva lecseréltem MFOP (MF Overlay Plus),
mivel ég és föld.
A brandó nagyon matt,
az MFOP meg szinte minte rajta sem lenne.
Igaz, hogy drágább, de megéri.
És ha süt a nap, akkor is sokkal jobb.
Napsütésben a brandóval nagyon halovány a dolog. :!:

A kérdésem az lenne, hogy neketek mi a véleményetek a Brandó fóliáról! A speedshopban lehet kapni,de a másik márkát (MFOP (MF Overlay Plus)
eddig sehol nem találtam meg!! Please Help!! :? :?

Nekem PDA-m van és azon van Brandó fólia. Nos, mivel nem úgy használom mint egy mobilt annyira nem zavaró. Igaz ez egy egyszeri befektetés, és éppen emiatt, inkább megéri azt a plusz 1100-at (ha jól emlékszem ez az MFOP az a 3600-as). Talán még speedshop-ban is árulnak már ilyet. Egyébknét a stylus vezethetõségén sokat javít szerintem. Mindenképp megéri!

szerintem is maximalisan megeri...a brandon a p900as stylusa csuszik nagyon (erdekes hogy a p800ase nem)

szer. máj. 26, 2004 21:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
JiM001 írta:
p800 és p900-ban milyen formátumú csengõhangok vannak? Nagyon tetszik az, amikor a csaj szól, hogy "Hallo, are U there?"
thx

amit te gondolsz az konkretan mp3 formatum..nekem nincs mar meg mert letoroltem de az SE weblapjan fent van ha jol emlekszem.
a p800as nem viszi az mp3 mielott valaki arra szeretne felrakni..csak a p900as

szer. máj. 26, 2004 21:13
ezüst tag

Hozzászólás 
sadman írta:
Üdv topik,

Az mitõl van, hogy ha a P800-assal netre (vagy mailban) írok, akkor a magyar ékezetes karakterek helyett valami zagyvaság kerül elküldésre? Átnéztem a menüendszert tövirõl-hegyire, de nem találtam semmi okosságot. A telefont magyar nyelvvel használom. Tud rá valaki megoldást? Köszi elõre is.

sadman

nem sokat
ne hasznalj ekezetet
igaz ez nem igazan megoldas

szer. máj. 26, 2004 21:09
ezüst tag

Hozzászólás Re: Képernyõ védõ fólia!
Yager01 írta:
Egy másik fórumon érdeklõdtem képernyõ védõ fólia felõl,és ezt az infót kaptam!::::

Se azt, se a másikat.

mivel ég és föld.
A brandó nagyon matt,

A kérdésem az lenne, hogy neketek mi a véleményetek a Brandó fóliáról! A speedshopban lehet kapni,de a másik márkát (MFOP (MF Overlay Plus)

pedig lehet azt is kapni ott

szer. máj. 26, 2004 21:08
arany tag

Tartózkodási hely: Baja Telefon: BQ-Siemens EF81 (sw46); Siemens CX65->CX70 (sw56)
Hozzászólás 
p800 és p900-ban milyen formátumú csengőhangok vannak? Nagyon tetszik az, amikor a csaj szól, hogy "Hallo, are U there?"
thx

szer. máj. 26, 2004 21:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv topik,

Az mitől van, hogy ha a P800-assal netre (vagy mailban) írok, akkor a magyar ékezetes karakterek helyett valami zagyvaság kerül elküldésre? Átnéztem a menüendszert töviről-hegyire, de nem találtam semmi okosságot. A telefont magyar nyelvvel használom. Tud rá valaki megoldást? Köszi előre is.

sadman

szer. máj. 26, 2004 19:33
Hozzászólás Re: Képernyő védő fólia!
Yager01 írta:
Egy másik fórumon érdeklődtem képernyő védő fólia felől,és ezt az infót kaptam!::::

Se azt, se a másikat.

mivel ég és föld.
A brandó nagyon matt,

Nekem PDA-m van és azon van Brandó fólia. Nos, mivel nem úgy használom mint egy mobilt annyira nem zavaró. Igaz ez egy egyszeri befektetés, és éppen emiatt, inkább megéri azt a plusz 1100-at (ha jól emlékszem ez az MFOP az a 3600-as). Talán még speedshop-ban is árulnak már ilyet. Egyébknét a stylus vezethetőségén sokat javít szerintem. Mindenképp megéri!

szer. máj. 26, 2004 12:42
vas-tag

Hozzászólás 
OFF
Csak óvatosan, mert sértődés lesz a dologból a fórumozó hölgyek részéről.
ON
Régebben nem csinálta sőt azóta sem jött elő, menteni rendszeresen szoktam, főleg a contactokat, és van egy olyan mentésen a telefonról amin a nélkülözhetetlen programok vannak, a fő csengőhangok meg a message accountok.

kukacwap írta:
beeep írta:
Tehát, arra gondolok, hogy rámutat -e valami próblémára vagy csak éppen nehéz napjai vannak?

Tudod, vannak dolgok amire jó hogy ha figyelmezetnek. Nos a tisztasági betét az nem ilyen. Vegyél a telónak OB comfort tampont. Ez az első csvarbordázott tampon, aminek könnyű a felhelyezése :D

Egyébként Ez kezdetektől meg volt? mert talán érdemes egy mentést csinálni és visszaállítani a PIM adatokat, a progikat meg simán feltelepíteni. Hátha valahol megmaradt valami szemét és az okozza...

szer. máj. 26, 2004 10:46
ezüst tag

Hozzászólás Képernyő védő fólia!
Egy másik fórumon érdeklődtem képernyő védő fólia felől,és ezt az infót kaptam!::::

Se azt, se a másikat.

mivel ég és föld.
A brandó nagyon matt,

szer. máj. 26, 2004 6:11
Hozzászólás 
beeep írta:
Tehát, arra gondolok, hogy rámutat -e valami próblémára vagy csak éppen nehéz napjai vannak?

Tudod, vannak dolgok amire jó hogy ha figyelmezetnek. Nos a tisztasági betét az nem ilyen. Vegyél a telónak OB comfort tampont. Ez az első csvarbordázott tampon, aminek könnyű a felhelyezése :D

Egyébként Ez kezdetektől meg volt? mert talán érdemes egy mentést csinálni és visszaállítani a PIM adatokat, a progikat meg simán feltelepíteni. Hátha valahol megmaradt valami szemét és az okozza...

hétf. máj. 24, 2004 14:25
ezüst tag

Hozzászólás 
rakadjiev írta:
Hello!

A P900-asom gephez kapcsolva netezes kozben (teljesen valtozo idokozonkent) ujraindul es azt irja ki, hogy a telefon a teljesitmeny javitasa erdekeben ujraindult. termeszetesen ezzel megszakitja a letolteseimet es pl., ha estere hagyom neten, hogy toltogessen, akkor kicsit bosszanto, ha reggel azt latom, hogy sikerult kb. 30 perc utan teljesitmenyt javitania.
Irtam egy mailt a SonyEricsson-nak es jott egy 1 mondatos valasz,ami minden problemamat megoldotta: elnezest kerunk a hibaert, keresse fel szervizunket.
Szerintetek emiatt tenyleg szervizbe kell vinni, vagy lehet vele vmit buveszkedni, hogy ne csinalja tobbe ezt?

Koszi!

szerintem vidd el a szervizbe mert ilyet csak akkor csinal ha tele a memoria..de ha ujra indul akkor elvileg ki megy minden

hétf. máj. 24, 2004 14:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

A P900-asom gephez kapcsolva netezes kozben (teljesen valtozo idokozonkent) ujraindul es azt irja ki, hogy a telefon a teljesitmeny javitasa erdekeben ujraindult. termeszetesen ezzel megszakitja a letolteseimet es pl., ha estere hagyom neten, hogy toltogessen, akkor kicsit bosszanto, ha reggel azt latom, hogy sikerult kb. 30 perc utan teljesitmenyt javitania.
Irtam egy mailt a SonyEricsson-nak es jott egy 1 mondatos valasz,ami minden problemamat megoldotta: elnezest kerunk a hibaert, keresse fel szervizunket.
Szerintetek emiatt tenyleg szervizbe kell vinni, vagy lehet vele vmit buveszkedni, hogy ne csinalja tobbe ezt?

Koszi!

vas. máj. 23, 2004 23:01
ezüst tag

Hozzászólás P800 19900Ft-ért
Pár het írtam,hogy a Vodánál lehet venni P800-at 19900Ft-ért! Jelentem sikerült!!! :P :P :P

Majdnem két hónapom ráment mire találtam 1-et!Márkaüzletek akciója van,ami azt jelenti,hogy ennyi az ára! Szolnokon sikerült megvenni (mellesleg Miskolc mellett lakom),és ott is csak úgy,hogy a márkakereskedésben nem tudták,hogy ennyibe kerül! Majd kiestek a pult mögül mikor a számítógép kidobta,hogy 19900Ft!

Szerintem érdemes vadászni rá! Ennyi pénzért ajándék! :!: :!:

Már csak szoftvert kell frissítenem rajta,magyar nyelvet felrakni,és lehet bűvölni...STB! :wink:

szomb. máj. 22, 2004 9:57
ezüst tag

Hozzászólás 
beeep írta:
Üdv!

Aki tudja árulja már el nekem egész pontosan mit is jelent a sárga háromszögben villógó fekete felkiáltójel? Tudom hogy resetel a teló, és hogy mit kell tenni, de pontosan mi e lényeg, ugyanis mostanában elég sokszor megajándékoz a telefonom ezzel akis mûsorral...

nehez napjai vannak..tudod azok a nehez napok :wink: :lol:

szer. máj. 19, 2004 16:09
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Aki tudja árulja már el nekem egész pontosan mit is jelent a sárga háromszögben villógó fekete felkiáltójel? Tudom hogy resetel a teló, és hogy mit kell tenni, de pontosan mi e lényeg, ugyanis mostanában elég sokszor megajándékoz a telefonom ezzel akis műsorral...

szer. máj. 19, 2004 13:16
ezüst tag

Hozzászólás 
gnemeth0 írta:
Abban tudnatok e segiteni hogy erdemes e szoftvert frissitenem a p900asomon.
A kovetkezok a szofververzioim:

PDA: CXC162021 R3A06 031212
Telefon: R3C006 CXC162022
Bluetooth: CXC12529 R5D
CDA: CDA162003/9 R3A05

Ha tudtok segitsetek!
Koszonom,

Gabor Nemeth

Ez a legujabb

Phone - R3D011
Bluetooth - R5D
Organizer - R5B02
CDA - R5A07

szomb. máj. 15, 2004 21:26
ezüst tag

Hozzászólás 
NapalmGSM írta:
Nem tudtok valami jó progit ami nyilvántartja hogy mikor melyik hálózatba, mennyit , és mikor telefonáltam?

en nem tudok ilyen progirol..persze ettol meg lehet hogy van :)

szomb. máj. 15, 2004 21:21
ezüst tag

Hozzászólás 
gnemeth0 írta:
Meg abban segitsetek legyszives hogy hogyha frissitem a telefon szoftware-et akkor mindenkepen magyar nyelvnel szeretnek maradni.Nem tudom az amit a SE automatikusan sok klikkeles utan az automatikus frissitesnel letolt az magyar e?Nem merek nekikezdeni nehogy elbarmoljam ezt a gyonyoru keszuleket!

Segitsetek!

Gabor Nemeth

ha felrakod bekapcsolaskor meg fogja kerdezni hogy milyen nyelvet szeretnel es az ott levo listabol tudsz majd valasztani.

szomb. máj. 15, 2004 21:20
Hozzászólás 
Fehérvári MM-ban hírdetik a P800-at kártyafüggetlen zsír újonnan 99k-ba. De nem is ez az érdekes, hanem hogy most 0%-os THM mellett!!! 10% előleg (10 ruppó) és havi 15% 6 hónapon át. Szerintem ez mesébe illő ár! Jah, van Xelibri is 10k-ba, ha esetleg valaki... nah jó, nem folytatom :D

Szóval lehet, hogy sufni boltba használtan találsz 80k-ba, de szerintem ez mesés ár. és azt a pár ruppót fél év alatt össze is tudod szedni...

pén. máj. 14, 2004 22:06
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Annyit szeretnek kerdezni azoktol akik szinten p900 tulajdonosok, hogy hogyan hasznaljak a telefonjukat:flippel vagy flip nelkul?Akik nem vettek le a flippet annak jol mukodik e a rugos mechanika, nem hasznalodik e el?En attol felek hogyha sokat nyitom csukom kilazul...

Udv,

N Gabor

pén. máj. 14, 2004 21:26
arany tag

Hozzászólás 
Yager01 írta:
A vodánál elvileg van 20e-ért előfizuval,de gyakorlatilag sehol sincs...!

Melyik vodanal??
Mert a hazainal 69990 Ft 3 ev huseggel....

kedd máj. 11, 2004 17:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Keresek megvételre SE P800-at! Ha lehet legyen garos,min 6hónap! Segítsetek, nem találok sehol normális áron! A vodánál elvileg van 20e-ért előfizuval,de gyakorlatilag sehol sincs...!

Please!!4 :?

kedd máj. 11, 2004 16:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
az SE honlapjan fent vannak a nyelvcsomagok. belenézel, amelyikben van magyar az a tiéd! :)

Igy van egy kis Iq esmarmegy is! :)

hétf. máj. 10, 2004 18:54
arany tag

Hozzászólás 
az SE honlapjan fent vannak a nyelvcsomagok. belenézel, amelyikben van magyar az a tiéd! :)

hétf. máj. 10, 2004 18:02
ezüst tag

Hozzászólás 
gnemeth0 írta:
Meg abban segitsetek legyszives hogy hogyha frissitem a telefon szoftware-et akkor mindenkepen magyar nyelvnel szeretnek maradni.Nem tudom az amit a SE automatikusan sok klikkeles utan az automatikus frissitesnel letolt az magyar e?Nem merek nekikezdeni nehogy elbarmoljam ezt a gyonyoru keszuleket!

Segitsetek!

Gabor Nemeth

LEgfeljebb letoltod hozza a magyar nyelvet ,ennyi! :9

hétf. máj. 10, 2004 17:05
arany tag

Hozzászólás 
gnemeth0 írta:

Segitsetek!

Gabor Nemeth

Az internet-es frissítéssel elrontani szerintem nem tudod!

vas. máj. 09, 2004 22:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 

Segitsetek!

Gabor Nemeth

vas. máj. 09, 2004 20:56
vas-tag

Hozzászólás 
Abban tudnatok e segiteni hogy erdemes e szoftvert frissitenem a p900asomon.
A kovetkezok a szofververzioim:

PDA: CXC162021 R3A06 031212
Telefon: R3C006 CXC162022
Bluetooth: CXC12529 R5D
CDA: CDA162003/9 R3A05

Ha tudtok segitsetek!
Koszonom,

Gabor Nemeth

vas. máj. 09, 2004 15:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudtok valami jó progit ami nyilvántartja hogy mikor melyik hálózatba, mennyit , és mikor telefonáltam?

vas. máj. 09, 2004 11:28
arany tag

Hozzászólás 
gnemeth0 írta:
Dark: Barmilyen orvosi program jo!Harmadeves orvostanhallgato vagyok.Valahol lattam olyan programot ami betegsegek leirasat tartalmazta.Akkor olyat is lattam meg anno mikor meg a p800 volt csak kint amelyik a kulonbozo orvosi cikkeket toltotte a Medlinerol.Az a baj hogy egyiknek sem tudom a nevet.Ma elkezdodott a vizsgaidoszak ugyhogy idom sem naygon van keresgetni.

Gabor Nemeth

Itt van amit keresel!
http://my-symbian.com/uiq/applications/ ... fldAuto=25

vas. máj. 09, 2004 10:44
vas-tag

Hozzászólás 
Dark: Barmilyen orvosi program jo!Harmadeves orvostanhallgato vagyok.Valahol lattam olyan programot ami betegsegek leirasat tartalmazta.Akkor olyat is lattam meg anno mikor meg a p800 volt csak kint amelyik a kulonbozo orvosi cikkeket toltotte a Medlinerol.Az a baj hogy egyiknek sem tudom a nevet.Ma elkezdodott a vizsgaidoszak ugyhogy idom sem naygon van keresgetni.

Gabor Nemeth

pén. máj. 07, 2004 19:52
ezüst tag

Hozzászólás 
gnemeth0 írta:
Sziasztok!

Megvettem :) (p900)!El sem hiszem!Meg csak ismerkedek vele, de mar nagyon regota szerettem volna elotte T610esem es 7650esem volt de ez mar ket nap utan sokkal jobban tetszik...Valaki valmi orvosi programot nem ismer e, vagy esetleg hasznal e?

Udv:

Gabor Nemeth

milyen orvosi programra gondolsz?

pén. máj. 07, 2004 15:11
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Megvettem :) (p900)!El sem hiszem!Meg csak ismerkedek vele, de mar nagyon regota szerettem volna elotte T610esem es 7650esem volt de ez mar ket nap utan sokkal jobban tetszik...Valaki valmi orvosi programot nem ismer e, vagy esetleg hasznal e?

Udv:

Gabor Nemeth

pén. máj. 07, 2004 14:34
arany tag

Hozzászólás 
Ezzel tisztaban vagyok de igy volt irva es ezt kozoltem! :)

kedd máj. 04, 2004 9:10
arany tag

Hozzászólás 
[quote="JackAss"]Lehet keszul a P 900 utod vagy inkabb rancfelvarras nezzetek meg!

Szvsz ez csak egy opcios csetbord, maga a keszulek semmit sem valtozik ezaltal.

kedd máj. 04, 2004 9:07
arany tag

Hozzászólás 
Lehet keszul a P 900 utod vagy inkabb rancfelvarras nezzetek meg!

http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=7 ... ce=HOMETOP

kedd máj. 04, 2004 8:37
arany tag

Hozzászólás 
MEntes ment neki de pl en pont ezert vettem kabelt es azzal se ment,szoval fel is adtam a 2 honapnyi probalkozas utan! :(

Aztan kicsereltettem a telomat es lass csodat ment de elotte havernal mukodot szoval mai napig nemtudom mi volt a ****! :(

hétf. máj. 03, 2004 9:26
vas-tag

Hozzászólás 
JackAss írta:
P800-on nem is csoda nekunk DArkkal,ifa stb sose ment! :(

Nekem megy P800-al a biztonsági mentés, hetente csinálom főleg a telszámok miatt.

Ja, és ha jól emlékszem ifa-nak soros kábellel ment az a mentés, vagy csak a szinkron..?

Udv.
beeep

hétf. máj. 03, 2004 9:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Egyébként a SE -nak nem erőssége ez az adatátvitel dolog PC és teló között, a Siemens ebben sokkal jobb...

vas. máj. 02, 2004 21:13
arany tag

Hozzászólás 
P800-on nem is csoda nekunk DArkkal,ifa stb sose ment! :(

vas. máj. 02, 2004 20:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem nagyon nem akar menni a biztonsági mentés....

vas. máj. 02, 2004 20:31
arany tag

Hozzászólás 
Slayerke írta:
JackAss:

És nem emlékszel már rá hogy mi volt a neve annak a fejlesztő proginak?
Probáltam már keresgélni web en de nem nagyon találtam.

Ugy remlik,hogy regen pdamania.hu-n is reklamoztak lovert ott kerdezd meg!

vas. máj. 02, 2004 20:29
ezüst tag

Hozzászólás 
JackAss:

És nem emlékszel már rá hogy mi volt a neve annak a fejlesztő proginak?
Probáltam már keresgélni web en de nem nagyon találtam.

vas. máj. 02, 2004 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem simán p800 van a dobozon. Vodás

vas. máj. 02, 2004 9:16
vas-tag

Hozzászólás 
Slayerke írta:
A fentiekben kérdezte valaki hogy mi történik ha formázza a c:/ -t.
Engem az érdekelne hogy ha a rendszer ujrainditásra nyomok,akkor is
elvész a magyar nyelvi beállitás????

Nem akkor nem vesz el a magyar nyelv!
Udv
beeep

vas. máj. 02, 2004 8:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs hogy ilyen hülye kérdéssel zavarlak titeket, de tudnom kéne hogy nektek milyen típusjelzés van a dobozotokon? P800, vagy P800 SL (Gondolok itt azokra akik szolgáltatótól vették függően)
Köszi...

szomb. máj. 01, 2004 19:57
arany tag

Hozzászólás 
Slayerke írta:
Hello!

A vezérelnit ugy értettem hogy mondjuk használom a görgőt akkor program tudja hogy most a görhasználom.Vagy a tapipad lekezelése.
C++ ban tudok programozni,aztán szeretnék pár egyszerűbb számomra hasznos dolgot elkésziteni.És ezért érdekelnének ilyen részletek.
Forditó program is gondolom létezik (c++ -t symbianra)

thx

HA jol tom ,regen lattam 250 mbos fejleszto progit hozza crackkel egyuzz dc ++-on!!

szomb. máj. 01, 2004 15:48
ezüst tag

Hozzászólás 
A fentiekben kérdezte valaki hogy mi történik ha formázza a c:/ -t.
Engem az érdekelne hogy ha a rendszer ujrainditásra nyomok,akkor is
elvész a magyar nyelvi beállitás????

szomb. máj. 01, 2004 14:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello!

A vezérelnit ugy értettem hogy mondjuk használom a görgőt akkor program tudja hogy most a görhasználom.Vagy a tapipad lekezelése.
C++ ban tudok programozni,aztán szeretnék pár egyszerűbb számomra hasznos dolgot elkésziteni.És ezért érdekelnének ilyen részletek.
Forditó program is gondolom létezik (c++ -t symbianra)

thx

szomb. máj. 01, 2004 14:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4434 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 89  Következő