Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 23:00

Hozzászólás a témához  [ 3373 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 68  Következő
SonyEricsson T68i 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja mármint Csernobil ürességü a 68-as aksija volt ! :oops: Bocsi !

szer. jún. 23, 2004 16:20
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv GRASS/Gabesz !

Köszi a tanácsokat (már korábban olvastam, de csak most tudtam belépni, hogy köszönetet mondjak).

A T65-öt én is így használtam (amíg le nem fagyott nem kapcsoltam ki), bár azt csak addig töltöttem, amig a töltés-kijelző "meg nem telt".

Kicsit megijedtem, mert tegnap elött éjszaka még oké volt, reggelre viszont üres volt mint Csernobil ????

Valszeg lesznek majd további kérdéseim, de most elmegyek 5 napra táboroztatni, utána jelentkezem !

Üdv Mindenkinek

Microbi

szer. jún. 23, 2004 16:18
vas-tag

Hozzászólás 
"Szaki74" Szép vagy

hétf. jún. 21, 2004 20:25
platina tag

Hozzászólás 
Köszönöm a felvilágosítást. De komolyan... minden hátsó szándék nélkül...

hétf. jún. 21, 2004 16:38
vas-tag

Hozzászólás widi
[quote="Szaki74"]Mi az a WIDI? Én nem hallottam róla, vagy csak nem követem nyomon az eseményeket??? szóval a Widi az egy konvertálo program Mp3, Wav formátumokból tudsz mid*,vagy midi fájlt létrehozni amit ugye a többszolamú telefonok lejátszanak :shock: :)

hétf. jún. 21, 2004 14:42
arany tag

Hozzászólás 
Microbi írta:
1., 2., akárhanyadik aksitöltésre mit javasoltok :?: :?: :!:

Szia Microbi!

Gratulálok! Használd egészséggel!

Másféléves tapasztalat alapján én azt mondom, nyugodtan töltsd éjszakánként a kicsit. Mindig a merítsd ameddig nem csipog, SOSEM kikapcsolásig! Két aksival ez kivitelezhető, így az éppen aktuálisan lemerülttel meg tudom várni az estét, hogy egy teljes éjszakás töltést kaphasson. Pótaksit a gyorsboltban is beszerezhetsz, de a neten is szoktak árulni a csontfehér színűből...
Jah, ami még fontos. Bekapcsolt állapotban, optimalizáltan töltöm, erre külön "Ne zavarj!" profilt hoztam létre, ébresztőhang bekapcsolva hagyásával...

Üdv: Gabesz

hétf. jún. 21, 2004 11:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv Mindenkinek !

Végre én is beléptem a 68-asok táborába :D :D :D
(EW-praktikum akció) és nyugdíjba küldtem a jó öreg 65-ösömet.

Rövidesen le fogom szedni a netröl a topic teljes anyagát, de addig is egy alapkérdés :

1., 2., akárhanyadik aksitöltésre mit javasoltok :?: :?: :!:

Üdv Microbi

hétf. jún. 21, 2004 11:12
vas-tag

Hozzászólás 
eladó: SE T68i 1,5éves, westeles, kamerával illetve SE HBH-30 bt headset 1 éves .Ár: 20e+15e,egyben:30e.

vas. jún. 20, 2004 9:10
ezüst tag

Hozzászólás 
slypi írta:
Sziasztok!
A szervízmenü szövegcimkékben taltam egy "Equalizer" szót. Hol, ill. melyik funkció használja ezt a telefonban?

Pl az Ericcson MP3 lejátszója használhatja szvsz.
Ugyanolyan Clip-on cucc, mint az MCA-xx kamerák

vas. jún. 20, 2004 2:44
platina tag

Hozzászólás 
Mi az a WIDI? Én nem hallottam róla, vagy csak nem követem nyomon az eseményeket??? :oops:

pén. jún. 18, 2004 16:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Semmire. Ha nezegeted a szovegcimkeket, akkor latod, hogy miket nem csinaltak meg meg.

pén. jún. 18, 2004 13:23
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A szervízmenü szövegcimkékben taltam egy "Equalizer" szót. Hol, ill. melyik funkció használja ezt a telefonban?

pén. jún. 18, 2004 13:20
vas-tag

Hozzászólás widi
Helló mindenki!
Az érdekelne, hogy hogy kell használni ezt a WIDI-nevü progit, ha valaki tudna segíteni megköszönném.
A másik tudja e valaki ha T 68i-m van meg lehet e oldani hogy az E-mailjeimet a telora kapjam mi a mailbox wap kiszolgálója???????? Megéri egyáltalán??????Köszi

pén. jún. 18, 2004 11:47
Hozzászólás 
Internetre (C55-el) a GPRS 500-at használom. Wapra a T68i-vel a GPRS Startot. Az internetes telefont csak netre használom, semmi másra, senki sem tudja még a számát sem annak a SIM-nek. A hívások egy nem létező számra vannak átirányítva, tehát még csak véletlenül sem fog csörögni, de fizetnem sem kell érte, hiszen a tényleges átirányítás nem történik meg. A SE-t használom wapra és telefonálásra, pontosabban inkább hívásfogadásra, mert hívni ritkán szoktam, de akkor arra az előfizetéses számot használom, ami egy harmadik készülékben van. Keveset telefonálok, így általában a havi 20 perc ingyen beszélgetése a Minimumnak elég szokott lenni.

szer. jún. 16, 2004 20:47
ezüst tag

Hozzászólás Re: bluetooth, net, mail, pöcök
Landsmann írta:
elodd írta:
Sziasztok!
Addig is: Pannon GPRS netet próbálnék ki majdan, bluetoothal. Kérdés (aki már próbálta): azt gondolom, hogy a bluetooth gyorsabb, mint az infra. De a bluetooth kapcsolat t68al gyorsabb mint pl. egy 56.6os modem? Vki netezik így? tapasztalatok?

Nem ide vágó téma, de kicsit mégis: a pannon oldalán kint van, hogy 28-tól ingyé van a pannon mobil posta, email cím... jól értelmeztem, hogy így van?

És végül, van vkinek t68 hangerőszabályzó gombocskája/pöcke? (a külső rész eltünt vhova és nagyon kéne)... asszem szürke színben

hála, és kösz elodd

Helló!

Akkornézzük sorjában:
[...]

Köszi a kimerítő választ!
Pannon Mail ügyében rákérdeztem ügyfsz-nál, asszondták még nem dolgozták ki teljesen, addig ők sem tudnak többet mondani, de azért kísérjem figyelemmel a honlapjukat...

Speedshopnál sajna nincs pöcök, már rájuk kérdeztem. (de majd megint megteszem).

Melyik Pannon gprs csomagot használod?

Ja, a teló újraindulásával kapcsolatban, még az a durva, hogy 2 hete járt le róla a gari. Asszem el kéne már blattyogni vmi gsm boltba, sztem is szoftver frissítés úrrá lesz a dolgon...

elodd

szer. jún. 16, 2004 9:12
Hozzászólás Re: bluetooth, net, mail, pöcök
elodd írta:
Sziasztok!
A probléma (teló ujraindul) még nem oldódott meg, szervizbe kéne menni, dehát az idő... (az lehet, hogy egy téma bolondítja meg ennyire a telót?)

Addig is: Pannon GPRS netet próbálnék ki majdan, bluetoothal. Kérdés (aki már próbálta): azt gondolom, hogy a bluetooth gyorsabb, mint az infra. De a bluetooth kapcsolat t68al gyorsabb mint pl. egy 56.6os modem? Vki netezik így? tapasztalatok?

Nem ide vágó téma, de kicsit mégis: a pannon oldalán kint van, hogy 28-tól ingyé van a pannon mobil posta, email cím... jól értelmeztem, hogy így van?

És végül, van vkinek t68 hangerőszabályzó gombocskája/pöcke? (a külső rész eltünt vhova és nagyon kéne)... asszem szürke színben

hála, és kösz elodd

Helló!

Akkornézzük sorjában:
A GPRS netet próbáltam. Már több mint egy éve Siemens C55-öt használok internetre (csak erre használom, semmi másra, wapra, telefonálásra T68i). A bátyám nemrég vett egy T68i-t és mondta, ha hazajön (Budapesten dolgozik) Üzemeljem be neki hogy Bluetoothal tudjon netezni. Gondoltam, teszek egy próbát. Először az infrával próbáltam. Lényegesen lassabb volt infrakapcsolattal, mint a C55-ös, ezen kívül instabillá vált a Windows. Fagyogatott, lassan ment, más program sem ment olyan gördülélkenyen mint kellett volna. Akkor jöjjön a bluetooth. Elsőre elindult és már akkor észrevettem, gyorsabb mint a C55. A bátyám is ugyanezt tapasztalta. Gyorsabb mint C55-el, ráadásul még kapcsolat közben is tudja tölteni a telefont, newm úgy mint a Siemenset.
Ami a 56 k-s modemhez képesti sebességet illeti, nekem már a C55 is sokkal gyorsabb volt. Modemmel a maximális kapcsolódási sebességem sosem ment feljebb 42666-nál. Lett volna még mit gyorsulni. Feltelepítettem a DU Meter programot, ami az éppen pillanatnyi adatátvitel sebességét méri. nekem a GPRS kapcsolattal és a C55-el is eléri az 56 k-s modem sebességét. Modemmel meg sem tudtam közelíteni. Gyakran van 5,5-5,9, sőt 6,2 6,2 kb/s, de sokszor előfordult már 6,9 és 7 kb/s. Ez utóbbi értékek már meghaladják az 56 k-s modemek sebességét. Szóval szerintem gyorsabb. Persze függ az adott cella leterheltségétől is. Bár a bátyámnak semmi gondja nem volt eddig a sebességgel Budapesten. (15. kerület) Gondolom vidéken meg pláne nem, én ott használom.
Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy a feltöltés lényegesen lassabb mint modemmel, de nincs időhöz kötve az ember, nem ketyeg a telefonszámla.
Szerintem a T68 GPRS-el jobb választás mint modem internetre, gyorsabb, és szerintem olcsóbb is. Nekem sokkal kevesebbe kerül így az internet mint modemmel. Az biztos, én modemes internetező többet nem leszek. ha esetleg a Pannon ezt a szolgáltatást megszüntetné, vagy drasztikusan megemelné az árát, akkor sem mennék vissza modemre. Akkor már inkább a mikrohullámú internet, csak annak sok a belépési díja. Amire viszont én használom, arra nekem tökéletesen megfelel a Pannon ezen szolgáltatása. (januárban volt 1 éve hogy használom)

E-mail cím: Nem tudom, de nekem az a közlemény olyan zavaros, hogy eszméletlen. Két szolgáltatást vonnak össze: Pannon internet mail címet és a Pannon mobil postát. Valóban megszűnik az 500 Ft-os havidíj az internet mail címre, viszont a 9000767-es számról jövő SMS-ekért darabonként 6,50 Ft-ot kell fizetni. ezen kívül semmi nem derül ki a közleményből. Megmarad-e a régi internet mail cím? Ha akara az ember, ha nem, küldik-e az SMS-t? POP3-at lehet-e továbbra is használni? Teljes a káosz. Az igaz hogy mostmár kártyások is igénybe vehetik a szolgáltatást. A két szolgáltatáshoz használható, választható e-mail címek formátuma is különböző volt. Melyik marad meg? Esetleg mindkettő? Olyat is hallottam, hogy nem lesz belőle semmi, mert jogilag valami nem stimmel. Minden esetr, két hét múlva megtudjuk.

Hangerőszabályozó pöcökben nem tudok segíteni, de mintha a Speedshop-ban kapható lenne.

hétf. jún. 14, 2004 21:16
ezüst tag

Hozzászólás bluetooth, net, mail, pöcök
Sziasztok!
A probléma (teló ujraindul) még nem oldódott meg, szervizbe kéne menni, dehát az idő... (az lehet, hogy egy téma bolondítja meg ennyire a telót?)

hála, és kösz elodd

vas. jún. 13, 2004 21:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy az XTND connect-nél hogyan tudom beállítani, hogy bluethooth-on akarok kapcsolódni?

köszönöm!

vas. jún. 13, 2004 17:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
A pappfer.uw.hu cimen mar T68i (es rokon tipusok) temai, stb. is megtalalhatok.

csüt. jún. 10, 2004 21:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha pesti vagy es eljossz, megcsinalom neked.

csüt. jún. 10, 2004 12:53
ezüst tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Azert a szoftrissitest megprobalnam rajta. Tolteni meg tud?

Ja, ja tölteni tud, meg minden. csak ez a izé, hogy bekapcsolom, újraindul...
És tudjátok mi a legszebb? Alig fél hónapja járt le a gari... :(

csüt. jún. 10, 2004 12:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azert a szoftrissitest megprobalnam rajta. Tolteni meg tud?

szer. jún. 09, 2004 15:36
ezüst tag

Hozzászólás ujraindul
Sziasztok!
Fél napra letettem a telefont tölteni. Kikapcsolt állapotban találtam. Hát, bekapcsoltam és újraindult. Azóta ezt csinálja: bekapcsolom, PIN beír, telefon betölt, belépek menübe (vagy bárhova), telefon újraindul, újra kéri PIN-t...
Tapasztalt már vki ilyet? Mi a szösz ez? Szoftverfrissítés?
kösz! elodd

szer. jún. 09, 2004 14:32
arany tag

Hozzászólás 
Dester írta:
Nem tudom volt-e már szó róla, a legjobb progi T68 szinkronizációra, menedzselésre, stb. a floAt's Mobile Agent. Mindent tud, igényes. Még azt is kiírja, hányszor volt töltve az aksi :D SMS, MMS, láncolt SMS-kezelés, telefonkönyv, komplett vezérlés, minden infó megjelenik a telóról. SMS v. hívás érkezésekor átlátszó ablak megjelenik, benne az SMS-sel vagy a hívó képével.
A legjobb :) Főleg Outlook-elleneseknek ajánlom (mint én is :)))

Szia!

Hanyas verziót használod? Nekem eddig még csak a 0.0.9.9-es nem cseszte el itthon a rendszeremet. Ezzel ráadásul még vissza is lehet tölteni az sms-eket a telefonba. ;-)
Az outlook-ot meg úgyis használnom kell...

Gabesz

hétf. jún. 07, 2004 9:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom volt-e már szó róla, a legjobb progi T68 szinkronizációra, menedzselésre, stb. a floAt's Mobile Agent. Mindent tud, igényes. Még azt is kiírja, hányszor volt töltve az aksi :D SMS, MMS, láncolt SMS-kezelés, telefonkönyv, komplett vezérlés, minden infó megjelenik a telóról. SMS v. hívás érkezésekor átlátszó ablak megjelenik, benne az SMS-sel vagy a hívó képével.
A legjobb :) Főleg Outlook-elleneseknek ajánlom (mint én is :)))

hétf. jún. 07, 2004 9:18
platina tag

Hozzászólás 
Nincs mit! Az úttörő ahol tud segít... :wink:

szer. máj. 26, 2004 16:23
arany tag

Hozzászólás 
Ok! köszi sikerült!

szer. máj. 26, 2004 12:10
platina tag

Hozzászólás 
Régen volt ilyen telefonom. De ha jól emlékszem akkor az antenna takaró műanyag lemezt is FINOMAN! fel kell szedni és alatta lesz még 2 csavar...

kedd máj. 25, 2004 18:00
arany tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
van külön egy billentyűzet, amit nyomkod az ember.
és van egy öntapadós fólia alatta, amit nyomkod vele.
ez a fólis szokott időnként elkoszolódni.
a nyomáspontok alatt kirtakaritva, megjavulhat.
egy új gyári fólia westel szervizekben kb 350 Ft (!!!).

Sziasztok!

Letudná pontosan valaki irni aki már szedett szét ilyen telót hogy hogy kell lépésről lépésre?Hány csavar fogja összesen? Csak kettö alul a SIM kártyánál?

Csumi:Attka

kedd máj. 25, 2004 16:00
platina tag

Hozzászólás 
van külön egy billentyûzet, amit nyomkod az ember.
és van egy öntapadós fólia alatta, amit nyomkod vele.
ez a fólis szokott idõnként elkoszolódni.
a nyomáspontok alatt kirtakaritva, megjavulhat.
egy új gyári fólia westel szervizekben kb 350 Ft (!!!).

hétf. máj. 24, 2004 22:49
arany tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Megprobalhatod, hogy szetszeded, megigazitod a foliat es osszerakod. Ha utana is rossz, akkor erdemes cserelni.

Ok megpróbálom ! Kösz a segitséget :)

hétf. máj. 24, 2004 19:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megprobalhatod, hogy szetszeded, megigazitod a foliat es osszerakod. Ha utana is rossz, akkor erdemes cserelni.

hétf. máj. 24, 2004 19:22
arany tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Egyaltalan van hozza csavarhuzod? Az eddigiek alapjan szvsz nincs.

Az van :)

hétf. máj. 24, 2004 19:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyaltalan van hozza csavarhuzod? Az eddigiek alapjan szvsz nincs.

hétf. máj. 24, 2004 19:19
arany tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
>Milyen csavarhúzó kell hozzá?

TORX6 (nem azonos a csilaggal)

>Mit kell néznem ha szétszedtem

Ha szetszedted, mar latszik :)

>Mennyibe kerül a fólia vagy ez együtt van a billentyűzettel?

Amit te billenytyuzetnek gondolsz, az a folia.

Van értelme most itthon szétszednem ha nincs meg semmim hozzá?Javitható ez itthon?Mit tudok vele csinálni?

hétf. máj. 24, 2004 19:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
>Milyen csavarhúzó kell hozzá?

TORX6 (nem azonos a csilaggal)

>Mit kell néznem ha szétszedtem

Ha szetszedted, mar latszik :)

>Mennyibe kerül a fólia vagy ez együtt van a billentyűzettel?

Amit te billenytyuzetnek gondolsz, az a folia.

hétf. máj. 24, 2004 19:16
arany tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Szet kene szedni es megnezni a bill. foliat.

Kösz a gyors választ! :) Milyen csavarhúzó kell hozzá? Mit kell néznem ha szétszedtem? Mennyibe kerül a fólia vagy ez együtt van a billentyűzettel?

hétf. máj. 24, 2004 19:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szet kene szedni es megnezni a bill. foliat.

hétf. máj. 24, 2004 19:02
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Sajnos előjött egy kis problémám a T68-ammal és már nem garis! Viszont ez a gond már akkor is előjött mikor garis volt és akkor megcsinálták! Annó a * gomb nem müködött most viszont a c gombom nem müködik csak minden negyedik nyomásra! Mi a tapasztalatotok elég egy gombcsere vagy valami mást is kell, mert úgy emlékszem , hogy valami fóliát is kell cserélni! Nem tudjátok ez milyen árban lehet igy gari nélkül?

Csumi:Attka

hétf. máj. 24, 2004 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Keresek egy T68 temat, a neve "Beach blue".
Akinek megvan, legyszi irjon PU-T!

Megoldodott.

http://t68i.wz.cz/schemata/BeachBlue.thm

vas. máj. 23, 2004 0:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Elvileg igen, az a legutolso. (Valojaban nem, mert voltak nagyobb tudasu tesztszoftok, de nem kerultek ki.)

csüt. máj. 20, 2004 22:05
platina tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
2 fele R8A van, az R8A004 es R8A015. Csak a masodikban van meg a +4 jatek.

Na ezt viszont nem tudtam! És a SE mire frissít manapság? A 015-re?

csüt. máj. 20, 2004 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
2 fele R8A van, az R8A004 es R8A015. Csak a masodikban van meg a +4 jatek.

csüt. máj. 20, 2004 21:47
platina tag

Hozzászólás 
Az új szoftban sem mindig van meg minden játék, mert enkem pl van Ballpopom (falbontós), barátnőmnek meg nem volt, pedig ugyanaz a r8 került rájuk. Igaz, nem ugyanott.

csüt. máj. 20, 2004 21:45
Hozzászólás 
R2E-vel sem. Én már régen próbáltam. Lehet hogy csak az m-es változatban működik.

csüt. máj. 20, 2004 20:41
platina tag

Hozzászólás 
Sajnos a megadott kódok nem működnek R8A015-ös software-el...

csüt. máj. 20, 2004 20:06
arany tag

Hozzászólás 
köszi! erre voltam csak kíváncsi :D csajom remélem "hálás" lesz ezekért az infókért :D

szer. máj. 19, 2004 16:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most talaltam egy ilyet a gepen:

néhány érdekes code ericsson T68m ; T68i ;T68m(i) készülékekhez ...
a T68 as sorozat három olyan teljes játékot tartalmaz,
amik a tesztelési fázis után kerültek bele,
ezért nem publikusak. ... a következõkben megosztom veletek a code okat és azt is,
hogy hova és mikor kell bepötyögni ...

---kígyó--- az erix játék indítása után ,a kezdõképernyõ megjelenésekor a 123 ,789
vagy pedig #3#2 code kal kell próbálkozni és készülék sw tõl függõen valameik hatására
elõbukkan a (NOKIA) kígyó ...

---kártya--- a ripple kezdõképernyõjének megjelenésekor,
a 4456 code ot kell beklimpírozni és egy addig rejtett kártyajátékra lehet szert tenni ...

---kocka--- a Q fantázianévre hallgató játék kezdõképernyõjének megjelenésekor,
a 3*5 code ot kell megadni és ,ha minden rendben ment,
akkor egy kocka játékkal fog többet tudni a készülék ...... s
ok sikert és jó szórakozást az újdonságpkhoz . ...

Ps.: a Tetris kezdõképernyõjének megjelenésekor gépeld be a 397 es code ot
és kapsz egy rejtett üzenetet a készülék sw jének programozójától ... :-))) ...

Valamikor, valamilyen forumban talaltam.

szer. máj. 19, 2004 16:26
arany tag

Hozzászólás 
köszi! ezek szerint csak ez a kockajáték van elrejtve?

szer. máj. 19, 2004 16:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az utolso szoftban +4 jatek van meg, de mas kodokrol nem tudok.

szer. máj. 19, 2004 16:23
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3373 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 68  Következő