Szerző |
Üzenet |
Laali
arany tag
|
Nálam a tömörített fájlokkal volt így a Kaspersky. Visszább kellett venni a biztonsági szintet, mert teljesen kiakadt. A tömörített fájlokkal volt baja. Ahogy elnézem, egy CD-nél is lassítja a víruskereső, a Norton is, a böngészést, ha sok fájl van az éppen nézett könyvtárban. Ilyenkor ha véletlen van valamelyikben akkor ki is írja, tehát ellenőríz, nem csak a fájl megnyitásakor...
|
szomb. júl. 03, 2004 18:31 |
|
|
xemail
ezüst tag
|
Nem a telepítéssel vana baj hanem a NOD32 ben be van kapcsolva az AMON..
Ez mindent leellenőriz ezért lesz lassú a másolás stb...
De azt hiszem erre figyelmeztet is a NOD telepítéskor..
|
szomb. júl. 03, 2004 16:39 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Sajnos: újra telepítés, vagy ha van partició mentésed, akkor állítsd vissza a jó állapotot.
Lásd a Win fórumban a "Ki mióta használja telepített rendszerét ?" témát
|
pén. máj. 28, 2004 16:48 |
|
|
cbdkroa
ezüst tag
|
johnnyrotten írta: Nem valószínű. Nálam kb. nyolc hónapja mennek gond nélkül egymás mellett.
addig mind oké,hogy nálad megy.
De nálam anyyira lelassult a total hogy az már elviselhetetlen.
Mi a rákot csináljak,azon kívül hogy csak az 1iket használom.???
|
pén. máj. 28, 2004 13:28 |
|
|
johnnyrotten
gyémánt tag
|
Nem valószínű. Nálam kb. nyolc hónapja mennek gond nélkül egymás mellett.
|
csüt. máj. 27, 2004 20:19 |
|
|
cbdkroa
ezüst tag
|
nem csipázás?
Sziasztok
Lehetséges hogy a nod 32, nem bírja a totl commandert?
Nálam K**** úgytűnik.
Van reá megoldás?
|
csüt. máj. 27, 2004 18:49 |
|
|
Laci_L
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 11974 Tartózkodási hely: Budapest, Solymár
|
Teljes tölés. De nem csak a Program Files-ban, hanem a Registry-ben is. Rá kell keresni Totalcmd, wincmd, ghisler néven (meg még amit találsz evvel kapcsolatban), és törölni.
Ja meg a Windows-ban a fent írt két ini filet (wcx_ftp.ini, és wincmd.ini)
|
kedd máj. 25, 2004 18:52 |
|
|
cbdkroa
ezüst tag
|
Sziasztok!
Sürgős problemám van először lelassult a total com., majd amikor letakarítottam,és magyarul szerettem volna instalállni , beállítottam és állandóan új ablakban még más nyelveken ,de instalállni nem hagy.
Mit tegyek?
|
kedd máj. 25, 2004 17:58 |
|
|
Signal
|
Én a registryben szoktam átírni, pontosabban van egy regfájlom, ami helyreteszi a dolgot. Ugyanis, a Commander minden indításkor megnéz a registryben egy bizonyos kulcsot:
------------------------------------
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Ghisler\Total Commander]
"IniFileName"="C:\\TCmd\\wincmd.ini"
"FtpIniName"="C:\\TCmd\\wcx_ftp.ini"
"InstallDir"="C:\\TCmd"
------------------------------------
Esetleg ezt is át lehet írni, biztos, ami biztos:
---------------------------------------
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ghisler\Total Commander]
"IniFileName"="C:\\TCmd\\wincmd.ini"
"FtpIniName"="C:\\TCmd\\wcx_ftp.ini"
"InstallDir"="C:\\TCmd"
-----------------------------------------
Amint látható, én a TCmd mappába teszem őket.
Ugyanis, nálam előfordul, hogy egyszereűn felmásolok egy új Windowst valamelyik partícióra, aztán odamásolok egy TC-t is (nem fontos újratelepíteni a Commandert, elég csak átmásolni). Ekkor először is rákattintok fenti a regfájlra, utána indítom a Commandert, ami ezáltal rögtön megtalálja az ini fájlokat, vagyis pont azokkal a beállításokkal fogom viszontlátni, ahogy az előző Windowsban bezártam.
Létezik egyébként egy kis program is, de ez is ugyanoda nyúl végeredményben, vagyis a registrybe:
http://ghisler.fileburst.com/addons/inireloc.zip
"Tool to set the locations of the settings files wincmd.ini and wcx_ftp.ini. This works only with the 32-bit version of Commander 4.53 and later."
|
szomb. márc. 27, 2004 6:23 |
|
|
sterk.geza
|
> nem lehet megadni, oda menti es kesz. az INI fajlt alapbol szinten oda rakja, de azt legalabb testre lehet szabni valahol a menuben (telepiteskor biztos, akkor rakerdez). > > Sajnos cáfolnom kell amit írsz. Íme beállítás a súgóból. Amúgy ez mindenkinek benne van, csak el kellene olvasni!!!
a Total Commander alapértelmezésű .ini fájljától eltérő .ini fájlt is megnevezhetünk a parancssorban. Így mód nyílik arra, hogy ugyanazon a gépen több felhasználó más-más beállításokkal indíthassa a Total Commandert.
Szintaxis:
totalcmd.exe [/o] [/n] [Drive1:Directory1 [Drive2:Directory2]] [/i=name.ini] [/f=ftpname.ini]
vagy
totalcmd.exe [/o] [/n] [/L=Drive1:Directory1] [/R=Drive2:Directory2] [/i=name.ini] [/f=ftpname.ini]
|
kedd márc. 16, 2004 16:29 |
|
|
baman
ezüst tag
|
nem lehet megadni, oda menti es kesz. az INI fajlt alapbol szinten oda rakja, de azt legalabb testre lehet szabni valahol a menuben (telepiteskor biztos, akkor rakerdez).
|
kedd márc. 16, 2004 15:53 |
|
|
sterk.geza
|
> ----------------------------------------------------------------- > Melyik menüben lehet megadni, hogy hova mentse?
Ezt nem tudom meg mondani. Olvasd el a helpet, benne van minden. G.
|
szomb. márc. 13, 2004 10:11 |
|
|
Zodiac-
arany tag
|
Melyik menüben lehet megadni, hogy hova mentse?
|
szomb. márc. 13, 2004 8:40 |
|
|
sterk.geza
|
C:WindowsWcx_ftp.ini - amennyiben más helyet nem adsz neki.
G. > Nem tudjátok véletlenül, hogy a TC az FTP serverek címét/jelszavát melyik file-ban vagy éppen hol tárolja? > Thx
|
szomb. márc. 13, 2004 5:44 |
|
|
Zodiac-
arany tag
|
Hi!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a TC az FTP serverek címét/jelszavát melyik file-ban vagy éppen hol tárolja?
Thx
bYe
|
pén. márc. 12, 2004 23:58 |
|
|