Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 4:09

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
birdundzecse írta:
Érdekes dolog történt:
Eddig a percdíjakon kívül semmi jót nem tapasztaltam a Vodánál.
Az elmúlt hetekben rutinszerűen reklamáltam, hogy rosszz a térerő a pincénkben és nem mindenhol lehet telefonálni. Tegnap hívtak, hogy küldenek két külső antennát a telefonjainkhoz, hogy ezzel segítsenek.
(ingyen persze).
Lepetéltem a meglepetéstől. Ilyenre eddig csak a Westelt tartottam képesnek.

Egy ilyen antenna hogy néz ki?Hova kell tenni?(kint/bent)Csak úgy odaadják,vagy valami papírt írni kell,hogy nálad van(gondolom) ?
Ez egy mini bázisállomásként műxik és kiszolgálja a kisebb környezetet vagy egy nagy antennát képvisel?

pén. jún. 18, 2004 1:02
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én megértem a másik felét is: a Tecsóban én is láttam pl. T29-et 30e feletti Dominos áron, és ebben persze nem a függetlenedés költsége a magas, hanem egyszerűen ottfelejtették a táblát, a teló értéke ma töredéke a táblán levőnek, HACSAK !!
bele nem számoljuk, hogy ILYEN telefont ÚJONNAN, 1 ÉV FULL GARIVAL már sehol sem veszel, sem ennyiért, se kevesebbért.

Ha pont ez a kütyü kell tehát, akkor itt és ennyiért van belőle új, és az eladó tehet a legkevésbé arról, hogy az árat nem aktualizálták.
Sőt, igen valószínű, hogy pont a magas ár miatt van még ott egyáltalán a készülék...

Mindennek van másik oldala is...

pén. jún. 18, 2004 0:39
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
VonBraun írta:
Itt mindenki okos akar lenni, ez rendben van. De már többedszer fordul elő, még veled is, Macika, hogy részinformációk alapján kezded el feszegetni az etikai oldalt.

Akkor megteszem a hozzáadott információt: három évig annak a szolgáltatónak a hálózatán használtam a telefont, amelyiknél vásároltam, ebből a két év hűség már régen letelt, már egy másik kettő telik lassan.

"Tudod, ez kicsit olyan, mintha azt írnád, hogy: Igen, ki volt írva a MM-ban arra a digitgépre, hogy 78.000 Ft, na de én zsebretettem és kihoztam fizetés nélkül."
- akkor ez mégsem, ugye?

Független, nem független, így volt. Most, hogy ez a szolgáltató nem szolgáltat a lakóhelyemen [lásd egy másik topicban], a pannonos hűségemre veszek egy olyan készüléket, ami tud a saját hálózatán, így egyrészt, de utolsósorban: nem esik csorba, másrészt nem használom azt a készüléket(egy másikat), amit a Voda függetlenül adott, mert azzal nem jelenhetek meg a Pannonnál (erre én adok), ha valami problémám van, hiszen soha nem is forgalmazták. Ez lehet, hogy az én hibám, de tekintsünk már el tőle. Egyébként ennek a függetlenül a kezembe nyomott telefonnak a függetlenítését is a szerződésben megszabott díjért "végezték" volna el, direkt bementem naivan érdeklődni. Etika, ártámogatás, fight for justice.

Az egyedüli problémám ezzel az egésszel az volt, hogy egy négy évvel ezelőtti modellt egy másfél éve kintfelejtett árcédulával nyomnak. A termékeknél, amelyeket mi forgalmazunk például, havi szinten ennél a példánál többet is esik az ára esetenként, egy-egy árkülönbözetből vehetnék néhány ilyen telefont. Az elv, ez a lényeg, de majd úgyis rájönnek: ha el akarják adni, normális árat kell szabni, más esetben rászárad a polcra. És ez most egy irreális ár, a jó kereskedő mozog a piaccal.

"VonBraun esetleg elgondolkodhat azon, hogy a saját nevére megvásárolt sim lock-os telefont ha kikódolja, akkor a vodafone - ha épp úgy gondolja - simán beperelheti károkozás miatt. És bizony simán meg fogják találni VonBraun urat, mondjuk a telefon gyári száma vagy a sim kártya sorszáma alapján. Na erről ennyit." (exidee)

Hogyne, mennyire igaz, kár, hogy három évig ki sem vettem belőle a piros kártyát, sőt, most sem. De hát éljen a részinformáció, a jól hangzó beszólás.

Külön megint elmondom, hogy nem azt emeltem ki a hozzászólásban, hogy én mennyire menő vagyok ezzel, hanem azt, hogy ez az árat már kissé meghaladta az idő. Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólást, szerintem ez jön elő.

Más: azért valahogy nem rajtam kéne kezdeni [vagy gyakorolni] a justicefighting-t, mint látható, a császár megkapta, ami az övé, most, hogy én jönnék [lásd másik topic], a császár beintett.

:idea:

Tessék harcolni az előfizető oldalán is. :(

Nézd, ez szép, hosszú, igaz történet (aminek részletei már ismertek voltak előttem).
Ám az az (általam beidézett) mondatod semmiféle ilyesmiről nem tett tanúbizonyságot.
Öreg róka vagy már a mobilozásban, igazán tudhatnád, hogy a kedvezményesen (pl. pre-paid, de FŐLEG a post-paid, ahogyan a Tiéd is) vett és a teljes árú készülékek árai köszönőviszonyban sincsenek egymással.

A készülékek forgalmi értékét a kedvezményesen, általában pre-paidban árusított készülékárak határozzák meg SAJNOS!!!

Tehát amikor egy fullosan 100e Ft-ba kerülő készüléket kihoznak 60e Ft-ért pre-paidban, akkor az ily módon beszerzett és illegálisan függetlenített (ezek után már sajnos ugyanúgy független) készülék azonnal leveri a 100e Ft-os készülék árát.
A fullos, gyári független teló 1 perccel a vásárlás után már nem adható el 59e Ft-nál egy fillérrel sem többért.
Ezek után meglehetősen furcsa lenne odaállítani a gyári márkaboltba és savazni, hogy mi módon mernek 100e Ft-ot elkérni az adott készülékért.

A Te esetedben akkor jártál volna el igazságosan, ha a 19.900 Ft-odhoz hozzáadtad volna azt az összeget, amennyiért a szolgáltató ugyanolyan hivatalosan függetlenné teszi a készülékedet, mint ahogyan hivatalosan füöggetlen az a készülék 40e Ft-ért az áruházban.

Félre ne érts, nem rendre akarlak utasítani.
De olyan fajta értetlenségről tettél tanúbizonyságot azzal az egy mondatoddal, amit nehezen tudok tolerálni Tőled.

Végül pedig félreértettél.
Nem az igazságszolgáltatást kezdem rajtad.

De lásd be, uganennyi erővel (és ezzel a hozzáállással/felfogással) odamehetnél egy szoftverüzlet elé és elkezdhetnél köpködni a (mittudomén) AutoCAD for Windows-ra, hogy hogyan mernek elkérni érte 260e + ÁFA Ft-ot, amikor Te a netről leszedted ingyen, és ugyanúgy működik, használod.
Érted már, mi a bajom?

csüt. jún. 17, 2004 19:44
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
VonBraun írta:
Kérdeztem az eladót, hogy belül arany, vagy miért ennyi? Azt mondta: ez kártyafüggetlen. Én mondom: az enyém három éve volt 19.990.- és tíz perc múlva lett kártyafüggetlen vásárlás után.

Úgy látszik, még mindig sokan nem akarják megérteni, mit jelent egy kártyafüggő és ártámogatott telefon és egy kötöttségtől mentes, teljesen független telefon.

Tudod, ez kicsit olyan, mintha azt írnád, hogy: Igen, ki volt írva a MM-ban arra a digitgépre, hogy 78.000 Ft, na de én zsebretettem és kihoztam fizetés nélkül.

Meg kellene érteni, hogy a függetlenítés bűncselekmény. Természetesen lehet csinálni, csak egyvalamit ne, ha kérhetném: idétlen összehasonlításokat ne tegyünk!!!

Itt mindenki okos akar lenni, ez rendben van. De már többedszer fordul elő, még veled is, Macika, hogy részinformációk alapján kezded el feszegetni az etikai oldalt.

Akkor megteszem a hozzáadott információt: három évig annak a szolgáltatónak a hálózatán használtam a telefont, amelyiknél vásároltam, ebből a két év hűség már régen letelt, már egy másik kettő telik lassan.

"Tudod, ez kicsit olyan, mintha azt írnád, hogy: Igen, ki volt írva a MM-ban arra a digitgépre, hogy 78.000 Ft, na de én zsebretettem és kihoztam fizetés nélkül."
- akkor ez mégsem, ugye?

Független, nem független, így volt. Most, hogy ez a szolgáltató nem szolgáltat a lakóhelyemen [lásd egy másik topicban], a pannonos hűségemre veszek egy olyan készüléket, ami tud a saját hálózatán, így egyrészt, de utolsósorban: nem esik csorba, másrészt nem használom azt a készüléket(egy másikat), amit a Voda függetlenül adott, mert azzal nem jelenhetek meg a Pannonnál (erre én adok), ha valami problémám van, hiszen soha nem is forgalmazták. Ez lehet, hogy az én hibám, de tekintsünk már el tőle. Egyébként ennek a függetlenül a kezembe nyomott telefonnak a függetlenítését is a szerződésben megszabott díjért "végezték" volna el, direkt bementem naivan érdeklődni. Etika, ártámogatás, fight for justice.

Az egyedüli problémám ezzel az egésszel az volt, hogy egy négy évvel ezelőtti modellt egy másfél éve kintfelejtett árcédulával nyomnak. A termékeknél, amelyeket mi forgalmazunk például, havi szinten ennél a példánál többet is esik az ára esetenként, egy-egy árkülönbözetből vehetnék néhány ilyen telefont. Az elv, ez a lényeg, de majd úgyis rájönnek: ha el akarják adni, normális árat kell szabni, más esetben rászárad a polcra. És ez most egy irreális ár, a jó kereskedő mozog a piaccal.

"VonBraun esetleg elgondolkodhat azon, hogy a saját nevére megvásárolt sim lock-os telefont ha kikódolja, akkor a vodafone - ha épp úgy gondolja - simán beperelheti károkozás miatt. És bizony simán meg fogják találni VonBraun urat, mondjuk a telefon gyári száma vagy a sim kártya sorszáma alapján. Na erről ennyit." (exidee)

Hogyne, mennyire igaz, kár, hogy három évig ki sem vettem belőle a piros kártyát, sőt, most sem. De hát éljen a részinformáció, a jól hangzó beszólás.

Külön megint elmondom, hogy nem azt emeltem ki a hozzászólásban, hogy én mennyire menő vagyok ezzel, hanem azt, hogy ez az árat már kissé meghaladta az idő. Ha figyelmesen elolvasod a hozzászólást, szerintem ez jön elő.

Más: azért valahogy nem rajtam kéne kezdeni [vagy gyakorolni] a justicefighting-t, mint látható, a császár megkapta, ami az övé, most, hogy én jönnék [lásd másik topic], a császár beintett.

:idea:

Tessék harcolni az előfizető oldalán is. :(

csüt. jún. 17, 2004 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha normális helyen veszel adásvételivel telcsit,akkor azon rajta van,hogy az független-e,vagy valamilyen lock van rajta.Ha cseszeget a rendőrség,akkor te a szerződésből tudsz kiindulni.Ha te lockosat vettél,de azóta független,akkor azt hiszem,elég egyértelmű.Ha függetlenül vetted,azonban a gyárból lockosan jött ki,akkor rajtad túllépnek,te az adásvételiddel le vagy védve.Mennek egy szinttel feljebb,a mobil boltoshoz és így tovább,amíg (nagy valószínűséggel) megtalálják azt a pontot,ahol a telefonba belenyúltak.

csüt. jún. 17, 2004 14:37
Moderátor

Hozzászólás 
exidee írta:
Bizony, bizony, Macika nagyon okos!

VonBraun esetleg elgondolkodhat azon, hogy a saját nevére megvásárolt sim lock-os telefont ha kikódolja, akkor a vodafone - ha épp úgy gondolja - simán beperelheti károkozás miatt. És bizony simán meg fogják találni VonBraun urat, mondjuk a telefon gyári száma vagy a sim kártya sorszáma alapján. Na erről ennyit.

Engem viszont inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy mi van akkor ha:

1) boltban veszek számlára HASZNÁLT telefont, kifizetem és mondjuk két nap múlva felhív a rendőrség, hogy lopott a telefon, és adjam le, mert különben dádá lesz. Én nem tudtam hogy lopott amikor megvettem, akkor engem miért izélgatnak?! Kifizettem, és ezt tudom is bizonyítani, hisz ott a számla! Akkor miért én vagyok a rosszfiú?????

2) boltban veszek számlára HASZNÁLT FÜGGETLEN telefont, amit még az előző tulaj vagy a bolt kódolt ki, ennek ellenére a hatóság vagy az egyik szolgáltató nálam érdeklődik, hogy mégis miért kódoltam ki. Na ilyenkor hogy bizonyítom be azt, hogy nem én vagyok a rosszfiú, mert én már függetlenül vettem??!?!?!?!

3) és végül de nem utolsó sorban marhára izgat az problémakör, hogy a mobilszolgáltatók milyen alapon tartják nyilván az összes kimenő hívásoma és elküldött sms-emet úgy, hogy akár egy évre visszamenőleg is vissza lehet keresni hogy adott napon adott percben kit hívtam fel?!?!?!
ha jól tudom, azt is rögzítik, hogy amikor egy hívást indítok, hol vagyok egész pontosan földrajzilag. Azt viszont csak remélni tudom, hogy az elküldött smseim szövegét nem tartják nyilván.

Tehát a kérdés az, hogy a szolgáltatók milyen alapon tartják nyilván az összes létező és működő sim kártya forgalmát és miért tárolnak ennyi bizalmas adatot?! Az rendben van, ha valakit a hatóságok megfigyelnek és emiatt ráállnak bizonyos telszámokra, de az viszont marha felháborító hogy mindenkinél tárolják a híváslistákat, akinek van élő simkártyája.

Várom a bölcs válaszokat, reakciókat!

1. Nem Te vagy a rosszfiú. Igazolhatod a jóhiszeműségedet a számlával/bizonylattal, de általában minden NORMÁLIS helyen írnak adásvételit is, amiben a bennefoglalt dolgok mérvadóak a rendőrség szemében is.
Ha így történne mégis, akkor a mobilkereskedő kell, hogy kártalanítson Téged.

2. Na, ezt nem tudod sehogyan sem bizonyítani. Sajnos.

3. Ezt inkább ezen a topicon kívül, a rengeteg ilyen témájú egyikében tárgyaljuk ki, ha lehet. Egyébként elég sokszor volt már szó róla.

csüt. jún. 17, 2004 12:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Az összehasonlításról jut eszembe, én már láttam olyant is, hogy a vadi új gyárilag kártyafüggetlen telefon olcsóbb volt, mint ugyanaz a telefon sim lock-os változata az egyik szolgáltatónál pre-paid csomagban....

csüt. jún. 17, 2004 12:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Bizony, bizony, Macika nagyon okos!

VonBraun esetleg elgondolkodhat azon, hogy a saját nevére megvásárolt sim lock-os telefont ha kikódolja, akkor a vodafone - ha épp úgy gondolja - simán beperelheti károkozás miatt. És bizony simán meg fogják találni VonBraun urat, mondjuk a telefon gyári száma vagy a sim kártya sorszáma alapján. Na erről ennyit.

Engem viszont inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy mi van akkor ha:

1) boltban veszek számlára HASZNÁLT telefont, kifizetem és mondjuk két nap múlva felhív a rendőrség, hogy lopott a telefon, és adjam le, mert különben dádá lesz. Én nem tudtam hogy lopott amikor megvettem, akkor engem miért izélgatnak?! Kifizettem, és ezt tudom is bizonyítani, hisz ott a számla! Akkor miért én vagyok a rosszfiú?????

2) boltban veszek számlára HASZNÁLT FÜGGETLEN telefont, amit még az előző tulaj vagy a bolt kódolt ki, ennek ellenére a hatóság vagy az egyik szolgáltató nálam érdeklődik, hogy mégis miért kódoltam ki. Na ilyenkor hogy bizonyítom be azt, hogy nem én vagyok a rosszfiú, mert én már függetlenül vettem??!?!?!?!

3) és végül de nem utolsó sorban marhára izgat az problémakör, hogy a mobilszolgáltatók milyen alapon tartják nyilván az összes kimenő hívásoma és elküldött sms-emet úgy, hogy akár egy évre visszamenőleg is vissza lehet keresni hogy adott napon adott percben kit hívtam fel?!?!?!
ha jól tudom, azt is rögzítik, hogy amikor egy hívást indítok, hol vagyok egész pontosan földrajzilag. Azt viszont csak remélni tudom, hogy az elküldött smseim szövegét nem tartják nyilván.

Tehát a kérdés az, hogy a szolgáltatók milyen alapon tartják nyilván az összes létező és működő sim kártya forgalmát és miért tárolnak ennyi bizalmas adatot?! Az rendben van, ha valakit a hatóságok megfigyelnek és emiatt ráállnak bizonyos telszámokra, de az viszont marha felháborító hogy mindenkinél tárolják a híváslistákat, akinek van élő simkártyája.

Várom a bölcs válaszokat, reakciókat!

csüt. jún. 17, 2004 12:39
Moderátor

Hozzászólás 
VonBraun írta:
Kérdeztem az eladót, hogy belül arany, vagy miért ennyi? Azt mondta: ez kártyafüggetlen. Én mondom: az enyém három éve volt 19.990.- és tíz perc múlva lett kártyafüggetlen vásárlás után.

Úgy látszik, még mindig sokan nem akarják megérteni, mit jelent egy kártyafüggő és ártámogatott telefon és egy kötöttségtől mentes, teljesen független telefon.

Tudod, ez kicsit olyan, mintha azt írnád, hogy: Igen, ki volt írva a MM-ban arra a digitgépre, hogy 78.000 Ft, na de én zsebretettem és kihoztam fizetés nélkül.

Meg kellene érteni, hogy a függetlenítés bűncselekmény. Természetesen lehet csinálni, csak egyvalamit ne, ha kérhetném: idétlen összehasonlításokat ne tegyünk!!!

csüt. jún. 17, 2004 11:36
arany tag

Hozzászólás 
gasztonmartini írta:
Sziasztok!
VonBraun,Téged nem hat meg OK :)
De azt belátod,hogy a mobil-boom okozói nem a Nokia2100,Alcate332,SE
T105,Siemens A55C&Tsa ligából kerülnek ki 8)

Hogyne, ezt senki nem is vitatja. Én a régen kint felejtett, abszolút nem naprakész árat említettem fel.

csüt. jún. 17, 2004 7:04
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
VonBraun,Téged nem hat meg OK :)
De azt belátod,hogy a mobil-boom okozói nem a Nokia2100,Alcate332,SE
T105,Siemens A55C&Tsa ligából kerülnek ki 8)

csüt. jún. 17, 2004 6:52
arany tag

Hozzászólás 
Seri01 írta:
ikela írta:
Akkor jó, csak meglepődtem, hogy nem a szokásos horror árak vannak. Más kérdés, hogy manapság az ember egy két éves telót lecserél vagy függetlenít...

Akinek tele van a töke az adott szolgáltatóval úgyis kifüggetleníti, 2 év után meg szvsz nem fog azonos telóval hirtelen más szolgáltató után nézni. De persze kivételek vannak. :)

Nem ez a trendi, tudom, de engem valahogy ez a telefon-őrület nem tud meghatni, negyedévente másik telefon, ugyanmár. Egy T65-öm van, teljes megelégedetséggel vagyok vele. Sőt, már azon gondolkodom, hogy megveszem a Tesco-ban kirakott új példányt, egy dolog tart vissza: az ára: 46.990.-
Kérdeztem az eladót, hogy belül arany, vagy miért ennyi? Azt mondta: ez kártyafüggetlen. Én mondom: az enyém három éve volt 19.990.- és tíz perc múlva lett kártyafüggetlen vásárlás után. Ebben maradtunk. Meghagytam neki azért, hogy keressen, ha lehet alkudni.
Ha van indokolatlanul drága termék, ez most szerintem az.

csüt. jún. 17, 2004 5:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudjátok, hogy a Mobilhírnök nevű szolgáltatás mikor indul? Ha valaki azt mondja, hogy a webshoppal együtt "hamarosan", akkor :evil: :evil: .......

csüt. jún. 17, 2004 0:53
platina tag

Hozzászólás 
ikela írta:
Akkor jó, csak meglepődtem, hogy nem a szokásos horror árak vannak. Más kérdés, hogy manapság az ember egy két éves telót lecserél vagy függetlenít...

Akinek tele van a töke az adott szolgáltatóval úgyis kifüggetleníti, 2 év után meg szvsz nem fog azonos telóval hirtelen más szolgáltató után nézni. De persze kivételek vannak. :)

kedd jún. 15, 2004 11:44
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jún. 15, 2004 11:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Tudunk rola.

kedd jún. 15, 2004 9:39
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet hogy ez már volt de nekem csak most tűnt fel az előfizus tarifákat tanulmányozva:

Idézet:
Ha Előfizető készüléke hálózati korlátozásának feloldását kéri, a feloldás csak az Előfizető által aláirt "Nyilatkozat akciós készülék vásárláshoz" ( Hűségnyilatkozat) nyomtatványban vállalt feltételes kedvezmények időarányos visszafizetése után lehetséges. Ha az Előfizető az általa az előfizetői szerződés fenntartására vállalt időszak (hűségidőszak) alatt kéri készüléke hálózati korlátozásának feloldását, akkor a feltételes kedvezmények Hűségnyilatkozatban részletezettek szerinti visszafizetésén felül a hálózati korlátozás feloldásának díját is megfizeti. Ha az Előfizető az általa vállalt hűségidőszak leteltét követően kéri készüléke hálózati korlátozásának feloldását, akkor csak a hálózati korlátozás feloldásának díját szükséges megfizetnie. A hálózati korlátozás feloldásának díja: nettó 2 000 Ft (2 500 Ft Áfa-val).

Ezekszerint ha lejárt a 2 év hűségszerződés, akkor már csak 2500 forint a függetlenítés? Ez egész baráti ár egy mobilszolgáltatótól nem? :P

kedd jún. 15, 2004 8:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
A főoldal érdekes. A T-Mobile és Pannon honlap balra van állítva, míg a vodáé középre, de felfelé igazítva. Nem igaz, hogy nem veszik észre egyiknél sem, hogy valami nem stimmel! :twisted:

szomb. jún. 12, 2004 5:32
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
thiby írta:
Nem tudtam, hova írjam, így hát ide.

Megváltozott a vodafone honlapja! :wink:

Kicsit T-mobilos lett. Hasonlítsátok össze a kettőt. Vajon most ez a trendi? :D

Kezd olyan lenni, mint a többi európai vodás weboldal. De van még mit fejlődnie! Főként frissítés terén.

pén. jún. 11, 2004 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
thiby írta:

Kicsit T-mobilos lett. Hasonlítsátok össze a kettőt. Vajon most ez a trendi? :D

pén. jún. 11, 2004 19:14
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
És azt tudja valaki, miben változtak az akciók 10-én? Előtte 9-ei árlista volt fent.

Kifutó lett a GX30 előfizetéssel, már csak vitamaxban van.

pén. jún. 11, 2004 12:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
thiby írta:
Matho írta:
thiby írta:

pontosabban, bekerult egy uj nyitolap, a regi meg index_2 neven :)

Így igaz :P

A gyorslinkeknél van egy kis változás még, ami csak a második oldalon látható nálam. Ha belépek vhova, akkor a gyorslinkek a régiek.

Más:
az ÁSZF 07.01-jétől változik. Valaki tudja, hogy változik valami lényeges? Nincs kedvem végignézni...... :?

VitaMAX Fiesta megy a levesbe.

És azt tudja valaki, miben változtak az akciók 10-én? Előtte 9-ei árlista volt fent.

A Net-Rendelőt még mindig nem frissítették. Még mindig lehet SMS, Fix, Csúcs Pluszra váltani :-).

pén. jún. 11, 2004 12:31
arany tag

Hozzászólás 
Matho írta:
thiby írta:

Így igaz :P

A gyorslinkeknél van egy kis változás még, ami csak a második oldalon látható nálam. Ha belépek vhova, akkor a gyorslinkek a régiek.

Más:
az ÁSZF 07.01-jétől változik. Valaki tudja, hogy változik valami lényeges? Nincs kedvem végignézni...... :?

pén. jún. 11, 2004 12:26
ezüst tag

Hozzászólás 
thiby írta:

pén. jún. 11, 2004 12:19
arany tag

Hozzászólás 

pén. jún. 11, 2004 12:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Úgy gondoltam, ahogy KaRFiol írta. Miután megkaptam a kedvezményt, utána felmondom.

Trabi későbbi hozzászólásaiból kiderül, hogy így nem lehet felhasználni...

Nem kapod meg a kedvezményt, hanem levonják a számládból. Attól, hogy kapsz egy SMS-t, hogy jogosult vagy rá, még nem kaptad meg. Amikor levonják akkor viszont csak érvényes "élő" előfizunak kell lennie, különben nem vonják le :wink: .

csüt. jún. 10, 2004 21:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Úgy gondoltam, ahogy KaRFiol írta. Miután megkaptam a kedvezményt, utána felmondom.

Trabi későbbi hozzászólásaiból kiderül, hogy így nem lehet felhasználni...

csüt. jún. 10, 2004 21:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Pedig jót mondott vizsla1! Miután megkapta a kedvezményt, utána mondaná fel. Szerintem a 25/37.5/45 ropit helyben kell fizetni, de mást, amit utólag a számlán fizetsz, lehet belőle fedezni.

Nem helyben vonják le, hanem a számlával küldik :wink: , viszont mire a számlát küldik a felmondásról, addigra már felmondták a szerződést, tehát nincs érvényes szerződése, tehát nem írják jóvá 8)
Minden másra felhasználható... (internet, roaming, stb).

csüt. jún. 10, 2004 20:59
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
vizsla1 írta:
Havidíjasok bármire felhasználhatják? Akár szerződésfelmondáshoz is :-)?

Nem. Ha végigolvasod, akkor benne van, hogy a kedvezménnyel csak akkor élhet az előfizető, ha a jóváíráskor érvényes előfizetéssel rendelkezik.
Mivel Te felmondod, így nem fogsz érvényes előfizuval rendelkezni amikor jóváírnák, ezért NEM írják jóvá :D :D

Olvasni nem elég, értelmezni is tudni kell :wink:

Pedig jót mondott vizsla1! Miután megkapta a kedvezményt, utána mondaná fel. Szerintem a 25/37.5/45 ropit helyben kell fizetni, de mást, amit utólag a számlán fizetsz, lehet belőle fedezni.

csüt. jún. 10, 2004 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Nekem 1 havi szuper opciós díjat (=2250) ajánlottak fel, külső antennát nem. De ezzel nincs megoldva a szaggatás :-(. Így headsettel dumálok :-(.

Ha sokat b*szogatod őket idővel felajánlják...

csüt. jún. 10, 2004 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

Nem. Ha végigolvasod, akkor benne van, hogy a kedvezménnyel csak akkor élhet az előfizető, ha a jóváíráskor érvényes előfizetéssel rendelkezik.
Mivel Te felmondod, így nem fogsz érvényes előfizuval rendelkezni amikor jóváírnák, ezért NEM írják jóvá :D :D

Olvasni nem elég, értelmezni is tudni kell :wink:

csüt. jún. 10, 2004 20:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nekem 1 havi szuper opciós díjat (=2250) ajánlottak fel, külső antennát nem. De ezzel nincs megoldva a szaggatás :-(. Így headsettel dumálok :-(.

csüt. jún. 10, 2004 20:52
platina tag

Hozzászólás 
birdundzecse írta:
Érdekes dolog történt:
Az elmúlt hetekben rutinszerűen reklamáltam, hogy rosszz a térerő a pincénkben és nem mindenhol lehet telefonálni. Tegnap hívtak, hogy küldenek két külső antennát a telefonjainkhoz, hogy ezzel segítsenek.
(ingyen persze).

Olcsóbb mint egy meglévő bázisállomást átalakítani vagy egy újat felhúzni. :D

csüt. jún. 10, 2004 20:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Érdekes dolog történt:
(ingyen persze).

csüt. jún. 10, 2004 20:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
thiby írta:
vizsla1 írta:

Te egy állat vagy :lol: :lol: :lol:

Jó van naaa :-). Az ÁSZF és az vodafone_mgm.pdf erre nem terjed ki. Tehát szabad :-). Csak VitaMAX-nál van megkötve, hogy az egyenleg-felhasználási időt nem növeli. Annyi van még, hogy készpénzre nem váltható. De az nincs megszabva, hogy a kedvezmény szerződésfelmondásra, készülék kikódolására igénybe vehető-e, vagy sem.

Ettől függetlenül tudom, hogy őrültség lenne ezzel így odaállítani :P .

csüt. jún. 10, 2004 17:49
platina tag

Hozzászólás 
thiby írta:
vizsla1 írta:

vizsla.. :lol:

csüt. jún. 10, 2004 14:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:

csüt. jún. 10, 2004 14:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ma megkaptam az első 5000 Huf jóváírást az ügyféltoborzó akcióra :D .
Innentől lehet várni elvileg...

Havidíjasoknak fognak küldeni SMS-t, hogy megkapták-e, vagy sem? Vagy a számlán lesz majd a meglepi :-)?

csüt. jún. 10, 2004 13:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ma megkaptam az első 5000 Huf jóváírást az ügyféltoborzó akcióra :D .
Innentől lehet várni elvileg...

csüt. jún. 10, 2004 11:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azért is pirospont jár neki, hogy amikor elértem a 200 megás határt (8 nap alatt), akkor lemondtam a szolgáltatást, és majd csak 8 nap árát kell kifizetnem, a teljes 3125 Ft helyett.

csüt. jún. 10, 2004 4:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy nekem eddig nem tűnt fel, de szerintem egy nagyon nagy piros pont jár a Vodának, hogy ezt ilyen szépen, rendben táblázatban leírja, hogy melyik GPRS Class milyen értékekkel rendelkezik.

http://prog.vodafone.hu/szolgaltatasok/gprs.asp

szer. jún. 09, 2004 22:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Valamelyik topikban volt már róla szó. Ha előfizus vagy, és regisztráltatod magad, akkor a roaming dumád felét itthon ledumálhatod.

Nem egészen, mert ha VitaMAX-os vagy, akkor is áll az ajánlat.

A promócióban minden előre fizető előfizető részt vehet, az utólag fizető előfizetők közül csak azok vehetnek részt, akik egyéni előfizetők és a Vodafone World roaming szolgáltatást használják roaming hívásaikhoz. Üzleti előfizetők a promócióban nem vehetnek részt.
Egy kapcsolási számról egyszer lehet érvényesen regisztrálni.

szomb. jún. 05, 2004 18:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
Valamelyik topikban volt már róla szó. Ha előfizus vagy, és regisztráltatod magad, akkor a roaming dumád felét itthon ledumálhatod.

szomb. jún. 05, 2004 18:06
arany tag

Hozzászólás 
Ezt láttátok már? Mondd el mindenkinek! - nyári roaming promóció

szomb. jún. 05, 2004 18:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
partycsoka írta:
vizsla1 írta:
Soma01 írta:
Nem láttam, de volt már szó róla, hogy a "Nyári akciónk keretében 2004 jun.1-aug.31. között díjmentesen válthatsz az elérhető Vitamax csomagok között. Hívd a 70 7000995" ?
Egyenlegértesítő SMS-sel jött nekem, gondolom másnak is megírták ezt.
Nem rossz! Csak maradna így, és már csak a hálón belüli ingyenes átirányítást és a feltöltők hosszabb endelkezésre állási idejét kellene bevezetni

Igen ez tök jó volna. Arról nincs hír hányszor lehet váltani ez idő alatt?

Mivel ingyenes, így akár naponta egyszer, de lehet többször is... :lol: Persze figyelembe kell venni, hogy nekik ez a "bonyolult" művelet maximum 5 munkanapig tarthat.

A 1270-en is lehet tarifát módosítani? Az 53-as menüpontban ugyanazok hangzanak el (legalábbis VitaMAX-os SIM-ről hívva), mint a 06707000995 felhívásakor. Még nem próbáltam ki. Lehet, hogy ott bármit megnyomva ügyintézőt kapcsolnak :roll: ?

szomb. jún. 05, 2004 14:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Soma01 írta:
Nem láttam, de volt már szó róla, hogy a "Nyári akciónk keretében 2004 jun.1-aug.31. között díjmentesen válthatsz az elérhető Vitamax csomagok között. Hívd a 70 7000995" ?
Egyenlegértesítő SMS-sel jött nekem, gondolom másnak is megírták ezt.
Nem rossz! Csak maradna így, és már csak a hálón belüli ingyenes átirányítást és a feltöltők hosszabb endelkezésre állási idejét kellene bevezetni

Igen ez tök jó volna. Arról nincs hír hányszor lehet váltani ez idő alatt?

Mivel ingyenes, így akár naponta egyszer, de lehet többször is... :lol: Persze figyelembe kell venni, hogy nekik ez a "bonyolult" művelet maximum 5 munkanapig tarthat.

szomb. jún. 05, 2004 13:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez elég komoly! :roll:
Köszi a választ és mielőbbi gyógyulást is kívánok! 8)

szomb. jún. 05, 2004 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Akkor ezennel gratulálok és sok boldogságot kívánok! :wink:
Azt még elmondod - ha nem túl indiszkrét - hogy miért vagy gipszben és főleg ilyen sokáig? (már rég meg szerettem volna kérdezni)
(De írd bele, hogy : ... éppen a voda ügyfélszolgálatos hívott... vagy ... amikor a vodás újdonságokat néztem... hogy ne legyen túl off :D )

Ha még meg lenne az offtopic előző tartalma odairányítanálak. De nincs. :twisted:

Szóval:
1997-ben rosszindulatú csontdaganatot állapítottak meg a jobb belbokámban. (osteosarcoma tibiea l.d.) Kemoterápia+ a a bal szárkapcsom 18-cm-es darabját áthelyezték a jobb sípcsont alsó részére (transzpozicionálták). Ez beépült, én meggyógyultam. De 2003 decemberében a beültetett csont eltört (fáradásos törés), későn vettem észre :? . Ezért műtöttek februárban. (fúrtak, csavaroztak, drótoztak). Dióhéjban ennyi.

Ja és tényleg bocs az off-ért. :oops:

pén. jún. 04, 2004 11:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
integral írta:
kerelyfe írta:

Esküvőm lesz 12-én. Asszony Nagyváradon lakik (még), Voda Voip-66ft bármikor....... (bár már nem 89) jah, és mp alapon. mi lenne másképp? :?

Ui.: ja és az a a 200. hsz! :mrgreen:

Gipszben fogsz megnősülni?

eeegen, de csak a polgári "ceremónia" lesz. Lagzi és egyházi október.

Akkor ezennel gratulálok és sok boldogságot kívánok! :wink:
Azt még elmondod - ha nem túl indiszkrét - hogy miért vagy gipszben és főleg ilyen sokáig? (már rég meg szerettem volna kérdezni)
(De írd bele, hogy : ... éppen a voda ügyfélszolgálatos hívott... vagy ... amikor a vodás újdonságokat néztem... hogy ne legyen túl off :D )

pén. jún. 04, 2004 8:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Lelkész is lesz a csapatban. :)
Gyónás PÜ-ben. :)

REFORMÁTUS -nálam nem gyónhatsz, de én házasodhatok. (a kettőnek semmi köze egymáshoz) :mrgreen:

csüt. jún. 03, 2004 22:57
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40  Következő