Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. nov. 16, 2024 11:31

Hozzászólás a témához  [ 64 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
MSN 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali.

Csak nemrég kapcsolódtam be az MSN világába, azaz a lányaim....mindkettőjüknek csináltam MSN hozzáférést, de az MSN ikonra kattintáskor az egyik mindig aut bejelentkezik. Mégpedig ugye az, amelyik alapnak be van állítva. Hol lehet beállítani a windowsban vagy esetleg az MSN-ben, hogy ha elindítom az MSN progit, akkor ne jelentkezzen be egyből a fiókba? Hanem azt az ablak állapotot mutassa, ami akkor látszik, ha már kiléptem az egyik fiókból?

(Félreértések elkerülése végett, nem a windows indításkor induló programról van szó, azaz nem jó megoldás, ha az MSN-ben az eszközök, beállítások menüben a futtatás a win indításakor nincs kipipálva)

szer. feb. 22, 2006 20:54
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
H@li!
Olyan kérdésem lenne MSN-nel kapcsolatban, hogy ha kapok smile-t, és azt hozzáadom, akkor az hova kerül tárolásra? És milyen formátumban? Ezeket ki lehet exportálni pl gif-be (pl win reinstall előtt)?
Köszi
Krisz

hétf. feb. 20, 2006 14:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
lenoxa írta:
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy elég régii gépem van Nem XP, hanem Win 98van rajta. Szeretnék rá MSN-t feltenni. Milyen verziót és honnan tudok letölteni?
Előre is kösz.
Lenoxa

http://g.msn.com/7MEHU_HU/HU/INSTALL_MS ... GER_9X.EXE

vas. feb. 19, 2006 9:45
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy elég régii gépem van Nem XP, hanem Win 98van rajta. Szeretnék rá MSN-t feltenni. Milyen verziót és honnan tudok letölteni?
Előre is kösz.
Lenoxa

vas. feb. 19, 2006 9:22
platina tag

Hozzászólás 
A kérdésem nem kifejezetten csak MSN-hez kapcsolódik, de azzal szeretném elsősorban használni. Szal ha már kérdést írtam akkor úgy teszem fel. Szal lehet-e, hogy a kapott webcam képet rögzítsem. Szal, mint ha egy videó lenne, sőt hát az is. Erre van valami speckó program, mert olyanról hallottam már, hogy a képernyőn lévő képet rögzíti a program. Azt lehet ilyenre használni? Csak a képernyő egy bizonyos részét rögzítse? Az ilyeneknek mekkora a gépigényük?

Előre is köszi!

szomb. feb. 18, 2006 11:10
ezüst tag

Hozzászólás SKYPE RULEZ!
Skype rajongóknak!

Elindult a Skype új szolgáltatása: lehet hívni vonalas és mobil telefonokat is a Skype-ről!!!

Ez már ugyan nem ingyen van, de nagyon kedvezőek a percdíjak, ha akár csak a többi nagy internetes telefontársaság (pl. Net2Phone) áraival is hasonlítom össze, hogy a MATÁV-ról már ne is beszéljünk.

SKYPE hívásdíjak (10, 20 és 50 eurós kártyákkal)
Felhasználható 180 napig

Átszámítva (2004. jún. 25)
magyarországi vonalas hívás: 0.034 € = 8,6 Ft
magyarországi mobil hívás: 0.184 € = 46,5 Ft

Tehát látható, hogy a vonalas hívás mindenképpen jobban megéri így.

Én szívesen áttérnék teljesen a SKYPE alapú telefonálásra, a probléma csak az, hogy a MATÁV megszüntette a MINIMÁL díjcsomag előfizethetőségét. A jelenlegi ADSL előfizetés mellett így már MATAV díjcsomagom (Felező csomag) feleslegessé vált. Megnéztem a MATÁV többi csomagját is, és hát mindegyik elég kedvezőtlen a SKYPE-hez képest, nem beszélve hogy nincs havídíj és tényleg baromi olcsó!!!

A skype-s árakat itt tudjátok megnézni (kell hozzá regisztrálás után login/pw)
https://secure.skype.com/store/myaccount.overview.html

Most azon gondolkozom, hogy simán egyirányusíttatom a MATÁV vonalat. Van esetleg valakinek ilyen irányú tapasztalata? Ettől az ADSL-nek azért még elméletileg működnie kell még?

Remélem, hogy nem kell két szolgáltatás (telefon + ADSL) árát megfizetnem azért , hogy egyet (ADSL) igénybe vegyek...

pén. jún. 25, 2004 22:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Tom-y írta:
Sziasztok!Kiderült a hiba oka!A szolgáltató biztosít tűzfalat a nethez: "Ingyen tűzfal, a számítogépbe történő illetéktelen behatolás ellen!"Olvastam a honlapjukon.Tudok ellene tenni valamit?Kikapcsolni nem tudom,megkerülni sem.Azért holnap felhívom őket,talán...

A tűzfal miatt sajnos nem fog működni. Viszont a Skype megoldja ezt a problémát! :D A www.skype.com oldalról letölthető...

kedd jún. 15, 2004 11:03
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Kiderült a hiba oka!A szolgáltató biztosít tűzfalat a nethez: "Ingyen tűzfal, a számítogépbe történő illetéktelen behatolás ellen!"Olvastam a honlapjukon.Tudok ellene tenni valamit?Kikapcsolni nem tudom,megkerülni sem.Azért holnap felhívom őket,talán...

vas. jún. 13, 2004 9:12
platina tag

Hozzászólás 
umx7 írta:
Nekem is voltak ilyen gondjaim és azt tapasztaltam hogy az se mind1 hogy milyen oprendszer van a két oldalon. Tehát ha különbözőek az oprendszerek, akkor ugye más más msn install van hozzájuk. És hát ezek szerint nem minden msn érti meg egymást. :D

XP SP1,MSN 6.2 mindkét gépen.

szomb. jún. 12, 2004 16:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is voltak ilyen gondjaim és azt tapasztaltam hogy az se mind1 hogy milyen oprendszer van a két oldalon. Tehát ha különbözőek az oprendszerek, akkor ugye más más msn install van hozzájuk. És hát ezek szerint nem minden msn érti meg egymást. :D

szomb. jún. 12, 2004 15:58
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!Valami miatt nem tud az MSN létrehozni egy haverral hangkapcsolatot.Kamera frankón működik,ez nem.A tűzfallal vannak szerintem gondok,esetleg valakinek 5lete?Mit és hogyan kell beállítani?Még annyit,hogy a csávó nete fix ip-s,az enyém nem.

szomb. jún. 12, 2004 15:41
vas-tag

Hozzászólás 
Tisztelt fórumozok. Lenne nekem is egy hatalmas próblémám és szeretném itt meg kérdezni tőletek.

A prĂłblĂŠmĂĄm, hogy Az internet explorel be ĂŠpĂ­tett msn mail szolgĂĄltatĂĄsal kapcsolatban.

Kűldés tökéletesen megy, de a letőltés már nem működik. Nem tudom miért. Ha valaki tudna rajtam segíteni, annak előre is megköszöném a segitségét.

Üdvözletel egy fórum lakó. javascript:emoticon(':oops:')

szomb. máj. 22, 2004 18:27
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Van egy kis problémám!

Nem tudok hanggal beszélgetni a partnereimmel!

ADSL előfizető vagyok, mikrofon van, hangszóró van, létrejön a kapcsolat, de nem hallani semmit a másik oldalon.

Ha valakinek van valami megoldása, irjon az emil cimemre

crywol@yahoo.co.uk

Köszi

csüt. máj. 13, 2004 20:03
vas-tag

Hozzászólás MSN
MSN próblémák!

csüt. máj. 13, 2004 20:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 64 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2