Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 17:31

Hozzászólás a témához  [ 5919 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 119  Következő
Nokia 3650 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Van 1 kis gond. Operátorlogot nem tudok cserélni. Feltettem egyet és azt nem tudom cserélni. A Seleq nem cseréli,hogyan tudnám kitörölni a teloból? Hova menti a telo az oplogokat?

vas. jún. 27, 2004 10:44
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem a következő volna a problémám: Vala egy 3650-esem és egy X-Micro USB-s Bluetooth Dongle-m, melyek nagyon szépen működtek együtt, mint ahogy azt itt már korábban egyesek meg is írták. Aztán most pár hete újratelepítettem az XP-m az összes programmal egyetemben és azóta a PC Suite nem hajlandó látni a telefont. El se indul, azt írja ki, hogy ez a program első futtatása, csatlakoztassa a telefont a számítógéphez. Persze az csatlakoztatva van, az mRouter látja is, sőt tudok a telefonra üzenet formájában fájlokat küldeni, de azért jobb lenne a PC Suite. Babráltam már mindennel, de úgy tűnik végleg elakadtam. Nincs valami ötletetek?

pén. jún. 18, 2004 14:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Már megkerestem más helyett.

Úgy látszik, tényleg csak én tudom/akarom használni ezen a fórumon is a keresést...

Akkor gyorsabb voltál,mert én is be akartam linkelni :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pampika hétf. jún. 28, 2004 16:30-kor.

csüt. jún. 17, 2004 0:12
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Macika írta:
gazsiazasz írta:
Hi ALL!
Meg tudja valaki mondani, hogy hogy kell beállítani 7650ben, hogy ha a tel.szám mellé egy képet csatolok, akkor mikor hív, akinek a nevéhez fűztem, akkor a neve mellett ott legyen a kép is?
THX

Ezt miért a 3650-es topicba? A 7650-esben le van írva, de szerintem ebben is. Talán 1-2 hónapja írtam én le legutóbb.

@Macika:
Pont nekem írtad le :)

Már megkerestem más helyett.

Úgy látszik, tényleg csak én tudom/akarom használni ezen a fórumon is a keresést...

szer. jún. 16, 2004 23:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
gazsiazasz írta:
Hi ALL!
Meg tudja valaki mondani, hogy hogy kell beállítani 7650ben, hogy ha a tel.szám mellé egy képet csatolok, akkor mikor hív, akinek a nevéhez fűztem, akkor a neve mellett ott legyen a kép is?
THX

Ezt miért a 3650-es topicba? A 7650-esben le van írva, de szerintem ebben is. Talán 1-2 hónapja írtam én le legutóbb.

@Macika:
Pont nekem írtad le :)

szer. jún. 16, 2004 23:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
erdojaro írta:
Macika írta:
johnny3650 írta:
kiprobáltam:SEMMI,vagyis ugyan úgy lefagy,és újra és újra indul (míg a NOKIA felirat alul megjelenik),majd kikapcsol!:(
Kérdés: MOST MIT TEGYEK?

Megsérült a telefon User Area-ja.

A megoldás: egy box-szal formázni a User Area-t. Minden adat el fog veszni.

Nem írod pontosan, a telefon nem lefagy, hanem 4x megpróbál elindulni, eljut a Nokia feliratig, majd újraindul, a végén pedig kikapcsol.
Ez az ún. 4x elhalványodós hiba.
A 7650 is „tudta” már ezt.

Ameddig valaki ész nélkül pakol fel mindent a telóra, addig gyakran előfordul (tapasztalat).
Sajnos a Symbian is ugyanolyan, mint a Windows. Sokmindenki fejleszt rá programot, azt azonban senki nem tudja előre, hogy két egymásnak teljesen ismeretlen program hogyan fog egy telefonon együtt, egyisőben viselkedni. Ez a Windows hibája is, amit először az XP alatt tudtak kiküszöbölni. Symbiannál talán a 6600-nál már javítottak a dolgon.

Csak annyit még hozzá, hogy a 6600 is van, ahol hibázik (Van egy rallys játék (3D meg minden, de a nevét nem tudom), és miután abból kilépsz, nem kezeli rendesen a naptárat se (nem megy a havi nézet), a Bounce-t sem, és még ki tudja mi mást). A lényeg >> Van még hova fejlődni .<<

Szó sincs a 6600 hibájáról, egyszerűen rosszul írták meg a 6600 verziót (a Rally Pro Contest játék 1.0 verziójáról van szó).
A játékot egyébként azóta kijavították, hogy ne bántsa a naptárat, új verzió van belőle...

Meggylé írta:
Bizony. A 4.13-ban kétfajta MAGYAR nyelvi csomag is van. A sima magyar, és a vodalive féle magyar.

"Hozzáértő szaki" kapta kezei közé.

Nem is csak 2, hanem rögtön 4! "Sima", Voda, Westel, Pannon!

szer. jún. 16, 2004 23:42
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
gazsiazasz írta:
Hi ALL!
THX

Na, megkerestem Neked, mert úgy látszik, nekem nem derogál a keresést használni. Ezen topic 100 oldalán megtalálod a részletes választ.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. jún. 16, 2004 23:43-kor.

szer. jún. 16, 2004 23:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi ALL!
THX

szer. jún. 16, 2004 23:20
arany tag

Hozzászólás 
Sikerült, nagy nehezen, de le tudtam szedni végre és letisztogattam, mert már szöszmöszökkel volt tele a kijelzője.

szer. jún. 16, 2004 13:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Topman írta:
Macika írta:
Topman írta:
Elárulná valaki hogyan kell leszedni az előlapját a telcsinek? Addig oké, hogy felül benyomom a pöcköt, de alul nem akar lejönni, nagyon feszül és nem merem tovább erőltetni.

Köszi!

Felülről kell mindenképpen "nyitni" lefelé...

De ugyen semmilyen csavar nem tarthatja alul, mert tisztára olyan érzésem van, amikor próbálom leszedni. Nyitnám szét, de középtájon egyszerűen nem akar elválni, alul meg sem nyikkan. :(

Elsőre egy picit erőltetni kell. Nem durván, csak érzéssel. Elsőre nekem sem akart lejönni. Mostmár tök egyszerűen lejön.

szer. jún. 16, 2004 12:53
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Topman írta:
Elárulná valaki hogyan kell leszedni az előlapját a telcsinek? Addig oké, hogy felül benyomom a pöcköt, de alul nem akar lejönni, nagyon feszül és nem merem tovább erőltetni.

Köszi!

De ugyen semmilyen csavar nem tarthatja alul, mert tisztára olyan érzésem van, amikor próbálom leszedni. Nyitnám szét, de középtájon egyszerűen nem akar elválni, alul meg sem nyikkan. :(

szer. jún. 16, 2004 10:19
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:

Köszi!

szer. jún. 16, 2004 1:01
arany tag

Hozzászólás 

Köszi!

kedd jún. 15, 2004 22:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
csab2 írta:
WebViewer-t használok. Mindig megszívat, mert lejár a "próbaidő". Hiába törlöm az rms.db-t majd hozok létre ilyen néven egy folder-t, egy idő után akkor sem megy. Tudja valaki, hogy mi a gond? Mindig le kell törölnöm és újra telepítenem.

Az a sanda gyanúm, hogy a Reqwireless-nél létezik egy "feketelista" azokról az IMEI-számokról, ahonnan túl sokat használták a trial verziót. Az én egyik telóm is rajta lehet, mert ugyanez a gondom (sőt, újratelepítés után is már a második oldal-megnyitást sem engedi), de ha átrakom a kártyámat a másikba, amelyikkel kevesebbszer használtam, müxik gond nélkül.

kedd jún. 15, 2004 12:34
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
WebViewer-t használok. Mindig megszívat, mert lejár a "próbaidő". Hiába törlöm az rms.db-t majd hozok létre ilyen néven egy folder-t, egy idő után akkor sem megy. Tudja valaki, hogy mi a gond? Mindig le kell törölnöm és újra telepítenem.

kedd jún. 15, 2004 8:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ez elég gáz.

kedd jún. 15, 2004 7:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Mivel ez Nokia üzelet, és a teló garanciás, így ingyen csinálták.
Majd visszaviszem. Csak mivel vidéki vagyok, így távol van tőlem... :cry:

kedd jún. 15, 2004 5:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bizony. A 4.13-ban kétfajta MAGYAR nyelvi csomag is van. A sima magyar, és a vodalive féle magyar.

"Hozzáértő szaki" kapta kezei közé. :(

hétf. jún. 14, 2004 22:50
Moderátor

Hozzászólás 
NSX2000 írta:
No, ma feltették a 4.13-as szoftvert a 3650-re.
Próbánál angol volt, de gondoltama szofti töltés utáni formátás után visszaált angolra.
Hazahoztam, itthon át akartam álítani a nyelvet, de csak ENG, GER, FRA van benne. :-(
Na, nem mint ha az angoba nem lehetne eligazodni, de mégis a magyar jobban mutat... :cry:

És mennyit kértek ezért a szemét munkáért?

hétf. jún. 14, 2004 22:44
ezüst tag

Hozzászólás 
No, ma feltették a 4.13-as szoftvert a 3650-re.
Próbánál angol volt, de gondoltama szofti töltés utáni formátás után visszaált angolra.
Hazahoztam, itthon át akartam álítani a nyelvet, de csak ENG, GER, FRA van benne. :-(
Na, nem mint ha az angoba nem lehetne eligazodni, de mégis a magyar jobban mutat... :cry:

hétf. jún. 14, 2004 22:35
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok...

...talán tud nekem valaki segíteni...

A Yetisports Part 4 -et keresem a 3650-re. 1-est és 2-est megtaláltam már, de a 4-est sehol nem lelem.

Üdv.

hétf. jún. 14, 2004 10:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nézz szét a www.aivanet.org oldalon!

hétf. jún. 14, 2004 9:18
vas-tag

Hozzászólás tud valaki themerizert?
hello!
Gondolom már hallottatok a "Themerizer" programról, amivel 6600 skineket lehet tenni 3650-re. nem tud valaki egy működő verziót? megköszönném ha vki elküldené nekem mailben, vagy megírná honnan lehet letölteni.
előre is kösz a segítséget.
ozsoutha@freemail.hu

vas. jún. 13, 2004 20:54
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ha gépről nem tudsz a telóra küldeni, akkor a teló bluetooth beállításait ellenőrizd!!

Jah ez elöbb félreolvastam. Gépről FTP-n keresztül megy a file küldés telóra. SeleQ-val pedig vissza fele.
Csak a Soros Port nem megy.

szomb. jún. 12, 2004 10:14
ezüst tag

Hozzászólás Re: Philips Camcoder Pro
Ancica írta:
Sziasztok! A Philips Camcoder Pro progihoz keresek convertáló progit ami valami pc formátumba vagy legalább szabvány nokia 3gp-be átkonvertalja vagy csak egyszerűen lejátsza mert a nokia pcs lejatszója nem ismeri! please küldjetek: dream@nanaskabel.hu

Ez a program normális 3gp-be vesz fel, nem értem mi a gondod vele :)
Ami nem normális 3gp-be vesz fel (mert nem tom átkonvertálni aviba) az a camrecoder ha jol tom... elég régi progi, de a Philips a LEGJOBB!

szomb. jún. 12, 2004 8:35
arany tag

Hozzászólás 
Seleq-val tudok természetessen /most már, hogy feltelepítettem/.
Tehát jó miden. Csak a serial port nem klappol.
300 telszámot nincs kedvem kézzel egyenként menteni névjegykártyából. Mert simán átküldte az S55, csak mind egyenként egy névjegykártya, arra opciot, hogy az egészet egyszerre betegye a Névjegyzékbe, nem találtam. Hiába jelöltem ki az összeset. Ezért kéne ez a PCsuite.

szomb. jún. 12, 2004 8:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha gépről nem tudsz a telóra küldeni, akkor a teló bluetooth beállításait ellenőrizd!!

szomb. jún. 12, 2004 7:57
arany tag

Hozzászólás 
Hali!

Én is most vettem 1 vadi uj 3650-et, SW 2.50-el...
X-micro BT-vel nem megy a Serial Port hozzárendelés. Folyamatossan "Failed: The remote device closed the connection" -el áll le, mielött megcsinálná. S55-el rendessen ment. 3650-nél a szgépröl telora file küldés megy, vissza fele semmi... BT driverek cserélgetve.
SW frissités segit ezen, vagymi?

szomb. jún. 12, 2004 7:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi! :)
Holnap megpróbálom a Székesfehérvári Nokia márkaboltban frissítetni.

pén. jún. 11, 2004 19:50
Moderátor

Hozzászólás 
NSX2000 írta:
Igen 2.50.
Sejtettem, hogy 4.13 ra kell frissíteni, mert a leírásból azt láttam, mintha abban javították volna ezt ki.
Jól láttam?

Igen, ezért kérdeztem egyből ezt.
Egyébként már a 3.16-ban is kijavították. Csak abban a magyar nyelven hibás a zeneszerkesztő.

pén. jún. 11, 2004 19:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen 2.50.
Sejtettem, hogy 4.13 ra kell frissíteni, mert a leírásból azt láttam, mintha abban javították volna ezt ki.
Jól láttam?

pén. jún. 11, 2004 19:28
Moderátor

Hozzászólás 
NSX2000 írta:
Hali!
A Siemens S45 USB kábeles megoldás után most kezdetm el 3650-el Bluetoothon keresztül netezni. Szuperül megy, de kb. 10 perc után bontja mindig a bluetooth kapcsolatot.
Mit lehet tenni?

THX!

2.50-es a szoftverziód, ugye?

pén. jún. 11, 2004 15:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!
A Siemens S45 USB kábeles megoldás után most kezdetm el 3650-el Bluetoothon keresztül netezni. Szuperül megy, de kb. 10 perc után bontja mindig a bluetooth kapcsolatot.
Mit lehet tenni?

THX!

pén. jún. 11, 2004 15:05
platina tag

Hozzászólás 
Lehet hiú ábránd, de nem tud vki olyan programról ami esetleg tudná értelmezni a Vitamax Regular csomagját? Költségszámoló programra lenne szükségem. 8)
Sikeres próbálkozásokra ilyen téren még nem leltem, de hátha van akinek működik.
Tippek? :roll:

csüt. jún. 10, 2004 17:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Lala írta:
A minap kiírt egy ilyet a 3650-es telefonom: "Sim kártya regisztrációja sikertelen"
Semmi behetás nem érte. A kezemben tartottam. Ezután megnyomtam valamit akkor eltűnt, majd pár másodperc múlva megjelent ismét. Kivettem az akkut, visszatettem azóta nem csinálaj. Mit jelent ez? KH-s lenne a sim tartó?

Ilyet nekem is csinált már. Én az akksit se vettem ki. Egy ki-bekapcs után ment... :P én sem értettem.. :)

csüt. jún. 10, 2004 13:15
arany tag

Hozzászólás 
A minap kiírt egy ilyet a 3650-es telefonom: "Sim kártya regisztrációja sikertelen"
Semmi behetás nem érte. A kezemben tartottam. Ezután megnyomtam valamit akkor eltűnt, majd pár másodperc múlva megjelent ismét. Kivettem az akkut, visszatettem azóta nem csinálaj. Mit jelent ez? KH-s lenne a sim tartó?

csüt. jún. 10, 2004 8:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
logdbu.dat: híváslista,gprs forgalom.

vas. jún. 06, 2004 17:36
arany tag

Hozzászólás 
Gyerekek lenne 1-2 számotokra alap kérdésem:
A C:\system\data-ban a következő fileokban mik tárolódnak:CAcerts.dat, cdbv2.dat, Logdbu.dat, SavedDecks.db(wapról lementtt oldalak?).

vas. jún. 06, 2004 17:33
arany tag

Hozzászólás Re: Philips Camcoder Pro
Ancica írta:
Sziasztok! A Philips Camcoder Pro progihoz keresek convertáló progit ami valami pc formátumba vagy legalább szabvány nokia 3gp-be átkonvertalja vagy csak egyszerűen lejátsza mert a nokia pcs lejatszója nem ismeri! please küldjetek: dream@nanaskabel.hu

A program amit keresel: 3GPTORAWAVI (googlebe beütöd,és simán letöltöd, 1ébként ingyenes)nevű mindenféle 3gp formátumot aviba kódol át pár mp alatt igaz hogy az avi az eredeti 3gp fájl méretének vagy 10-20xosa lesz,de f.szása müxik.

vas. jún. 06, 2004 15:27
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
johnny3650 írta:
kiprobáltam:SEMMI,vagyis ugyan úgy lefagy,és újra és újra indul (míg a NOKIA felirat alul megjelenik),majd kikapcsol!:(
Kérdés: MOST MIT TEGYEK?

Megsérült a telefon User Area-ja.

A megoldás: egy box-szal formázni a User Area-t. Minden adat el fog veszni.

Nem írod pontosan, a telefon nem lefagy, hanem 4x megpróbál elindulni, eljut a Nokia feliratig, majd újraindul, a végén pedig kikapcsol.
Ez az ún. 4x elhalványodós hiba.
A 7650 is „tudta” már ezt.

Ameddig valaki ész nélkül pakol fel mindent a telóra, addig gyakran előfordul (tapasztalat).
Sajnos a Symbian is ugyanolyan, mint a Windows. Sokmindenki fejleszt rá programot, azt azonban senki nem tudja előre, hogy két egymásnak teljesen ismeretlen program hogyan fog egy telefonon együtt, egyisőben viselkedni. Ez a Windows hibája is, amit először az XP alatt tudtak kiküszöbölni. Symbiannál talán a 6600-nál már javítottak a dolgon.

Csak annyit még hozzá, hogy a 6600 is van, ahol hibázik (Van egy rallys játék (3D meg minden, de a nevét nem tudom), és miután abból kilépsz, nem kezeli rendesen a naptárat se (nem megy a havi nézet), a Bounce-t sem, és még ki tudja mi mást). A lényeg >> Van még hova fejlődni .<<

vas. jún. 06, 2004 12:16
ezüst tag

Hozzászólás Hali!
FSCaller 2.07 progihoz hol találok törést?
THX!

vas. jún. 06, 2004 9:12
vas-tag

Hozzászólás Philips Camcoder Pro

vas. jún. 06, 2004 6:46
arany tag

Hozzászólás 
Tényleg gyenge fotós progi.

Szerintetek melyik progi csinálja a legszebb képeket?

pén. jún. 04, 2004 9:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
A PhotoAcute nagyon nagy memóriát igényel,ám a képek mégsem olyan jók.

Mondhatnánk úgyis, hogy sz*rok.

pén. jún. 04, 2004 0:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
A PhotoAcute nagyon nagy memóriát igényel,ám a képek mégsem olyan jók.

csüt. jún. 03, 2004 18:54
vas-tag

Hozzászólás rom
sziasztook! hogy tudnam a telefonomban novelni vag ytobb helyet felszabaditani a rom memoriaban? arra gondolok amit smartlauncherben lehet tomoiteni.... nekem a photo acute csak nagyon ritkan indul el. ahogy neztem csak akkor ha azon abizonyos rom memorian legalabb 2,4mb hely van....

csüt. jún. 03, 2004 18:36
arany tag

Hozzászólás 
csab2: az ActiveMail pont ezt csinálja, még hangot is ad, ha új leveled érkezett. Az oldalamon megtalálod, ha mégsem, akkor is egy csomó hely van, ahol fellelhető.

csüt. jún. 03, 2004 9:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tud valaki olyan programot, ami beállítható időközönként feljelentkezik GPRS-en és lekérdezi a postafiókomat? Sajnos alapból ezt nem tudja a teló. Legalábbis én sehol nem találok ilyen beállítást. Anno a T39 tudta ezt.

csüt. jún. 03, 2004 7:33
Moderátor

Hozzászólás 
johnny3650 írta:
...vagy akkor a törlés nem yó kifejezés a formázásra?

Remélem, ezt nem komolyan kérdezted. Szerinted azonos a del *.* és a format c: ???????

johnny3650 írta:
U.I.:huhh, ennél érthetőbben már nem tom megfogalmazni ezt az 1szerű kérdést..bocs :(

Amikor először segítséget kértél, akkor értelmesen, röviden megfogalmaztam, mit kell csinálni.

Részemről lezártam a ragozást.

csüt. jún. 03, 2004 0:47
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
"Így aztán nehéz összehasonlítani a kék kockát egy piros golyóval."

De gurítani mindkettővel lehet. :)

:lol: :lol: :lol:

csüt. jún. 03, 2004 0:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 5919 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 119  Következő