|
Új Vodafone díjcsomagok (VF 90; 200; 300; 500; 800)
Szerző |
Üzenet |
integral
gyémánt tag
|
blueye írta: Képzeljétek mi lehet most a t-mobile-nál és a Pannon-nál, ha nálunk ekkora felfordulást csinált az új díjcsomag és a reklámja
Megnéztem volna a T-Mobilos szakemberek arcát, az biztos! Szerintem azóta egyfolytában káromkodnak és szidják a vodát!
Ez szakmai szemmel is iszonyatos nagy arculcsapása a T-Mobilenak. Gondoljunk csak bele: június 5-én kijött a T-Mobile nagy csinnadrattával ezzel a csomaggal, elégedetten hátradőlve a székükben, hogy milyen f*szák vagyunk! De mint ahogy azt ki is tárgyaltuk, igencsak valótlant állít a reklámjuk, hogy nincs havidíj díj - amiért még egy bünti kijár a GVH-tól.
Erre fel 13 nap alatt elkészítette a Voda az ő hasonszőrű csomagjait brutálisan olcsóbban reklámostul, mindenestül!
Ideje, hogy a T-Mobile leszálljon a magas lóról!!!!
Egyre többet ferdítenek, elérte a Pannon szintjét. (Bár a pannon a djuice óta jobb megítélésnek örvend és elfogadták(?) a népek a csomagok átbuzerálását.) Szóval ez a gazdaságosan duma, meg a havidíjnélküliség nagy parasztvakítás!
Mindemellett úgy gondolom, hogy a Vodafone az új csomagjával elérte a mobiltelefónia legalsó árszintjét. Ennél lejjebbi díjakat csak a hálózaton belüli telefonáláskor lehet majd kínálni. És emiatt majd megint szét fognak válni a percdíjak attól függően, hogy melyik hálózatot hívjuk.
|
szomb. jún. 19, 2004 7:24 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Említve volt, hogy a Relax 1000-nek nincs megfelelője.
Kis macerával is, de van!
2 db Vodafone 500-as.
Az annyi mint: (Vodafone 500 vs. Relax 1000)
19000 Ft/hó vs. 25000 Ft/hó
19 Ft/perc vs. 25 Ft/perc
|
szomb. jún. 19, 2004 7:04 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ha jól emléeszem, a voda egyszer sem fikázta még a westelt. Csak a pannont, amikor mondta, hogy ne higyj a perfektnek tűnő ajánlatoknak. És végre most mrá rászállt westikére is.
Nem értem tényleg azokat az embereket, akik nem értik meg, hogy verseny kell, és ez pl. az agresszív reklámokkal érhető el. Sőt, ezek nem is agreesszívek egyáltalán, hanem figyelemfelkeltők. Csak az tartja agresszívnek, aki úgy érzi, hogy ez a jelenlegi szolgáltatójának a fiákzására szolgál, holott ez is igaz, de a cél, hogy ezt észrevegye az, aki ezt a mást használja. Az a cég, amelyik az agresszív marektingjéről híresült el, azt nem Vodafone-nak, hanem Tele2-nek hívják. Úgyhogy tessék már leszállni a vodáról! Inkább örülnének azok, akik fikázzák, hogy ha nem jött volna be a voda, akkor még mindig horror árakon lehetne mobilozni!
|
szomb. jún. 19, 2004 6:28 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
Én annyiből örülök ennek hogy beindítja a Versenyt. Viszont ami a reklámot illeti azt attól tartom pofátlannak hogy úgy hasonlít össze két csomagot hogy az egyiket pont a másik leveréséra terveztek. Ez nem igazán összehasonlítás! Ennél még a Pannon féle is jobb volt!
|
szomb. jún. 19, 2004 5:28 |
|
|
alorinc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 411 Tartózkodási hely: Budapest
|
Nekünk meg Suzukink van, olyan autó mint a többi csak olcsóbb, ilyen a Vodafone is, de lehetne S8 Audim is, mégis ugyanoda visz mindkettő...
Tesco termékek is olcsóbbak és általában ugyanolyan vagy jobb mint a többi versenytárs hasonló terméke (sőt a gyártó azonos csak a címke más lásd Herz szalámi - lehet, h. Pick)
Klub Petrol benzinnel mi a baj?
|
pén. jún. 18, 2004 23:57 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Odo írta: SonyEricsson honlapja szerint 41mb a memória.
Bocs! Megnéztem a honlapot most én is! Ott is "i" szerepel belőle (nem emlékszem, hogy eredetileg is az lett volna, de mindegy), valamint tényleg 41 mb memóriát ír! Valamiért én csak 32-re emlékeztem ! Szóval mégegyszer BOCS! De a legnagyobb baj ezzel a telefonnal a Vodafone Live! menü! A T610-ből még sikerült a szervízzel kiszedetnem teljesen hivatalosan, de a szerviz már nem hajlandó erre és ahogy egy előző hsz-ben olvastam ebből nemigen lehet kiszedni "házilag" sem a Live!-ot!
Steve
|
pén. jún. 18, 2004 23:33 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Steve_Hun írta: Húh srácok! Elmegyek moziba (van kb 2x hsz), majd mire visszajövök addigra lassan a negyedik oldalt kezditek meg! Nagyon beindult a topic ! Egyébként a K700-ason gondolkodtam én is, de egyelőre a bővíthető memória hiánya miatt elvetem a dolgot (bár azért 32mb memóriával már jócskán lehet mit kezdeni, úgyhogy még mindig vacilálok)! De mi az, hogy K700 i???? Én " i"-ről még nem hallottam ebből! (Bár sokszor ez semmit sem jelent ) Steve
SonyEricsson honlapja szerint 41mb a memória.
|
pén. jún. 18, 2004 23:20 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Meggylé írta: Majd ráteszitek az eredeti nem vodás szoftot.
A dolgok mai állása szerint a telefonok maradnak Vodásak.
Amíg meg nem fejti valaki az új SE telefonok bootolását és lehetővé nem teszi akár gdfs flashelését is...
|
pén. jún. 18, 2004 23:19 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Húh srácok! Elmegyek moziba (van kb 2x hsz), majd mire visszajövök addigra lassan a negyedik oldalt kezditek meg! Nagyon beindult a topic !
Egyébként a K700-ason gondolkodtam én is, de egyelőre a bővíthető memória hiánya miatt elvetem a dolgot (bár azért 32mb memóriával már jócskán lehet mit kezdeni, úgyhogy még mindig vacilálok)! De mi az, hogy K700 i???? Én " i"-ről még nem hallottam ebből! (Bár sokszor ez semmit sem jelent )
Steve
|
pén. jún. 18, 2004 23:17 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
vizsla1 írta: Csak azt nem értem, miért magasabb a percdíj, ha felhasználom a keretet? Ez logikátlan.
Akkor gondolj egy kicsit bele. Ha 1000 percet beszélsz csúcsidőben 1 hónap alatt, akkor átlag 24 Ft-ért hívhatsz bárkit, aminél jelenleg nem igazán van kedvezményesebb publikus csomag. Ha pedig 1000 perc felett beszélsz (általánab csak cégek), akkor kiemelt ügyfélnek számítasz, és ennél sokkal kedvezményesebb díjcsomagot fognak Neked felajállani. Ezért nem csökken a percdíj. Elég gáz lenne, ha a kiemelt ügyfelek drágábban beszélnének, mint azok akik előfizetnek egy Voda 500-as csomagra
|
pén. jún. 18, 2004 22:25 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
sanyi1979 írta: Tudja valaki, hogy Duett csomagot lehet-e mellé váltani?
Természetesen igen. A 19-étől érévnyes ÁSZF már fent is van a honlapon.
A Duett vagy Duett Max tarifacsomag(ok) mellett az Előfizető köteles folyamatosan legalább egy havi előfizetési díjas előfizetést (Rock’n’Roll, Európa vagy Szuper Csomag, illetve Vodafone 150, 250 vagy 500 tarifacsomaggal) fenntartani, amelyre az Előfizető nem kérheti a mobil rádiótelefon-szolgáltatás nyújtásának szüneteltetését.
Annnak örülök, hogy a 2 éves hűséggel árult készülékek esetén, ahol ezek közül a csomagok közül választanak, nem kötelzik őket a csomag 1 éves használatára.
A K700i szerintem mással is ennyibe fog holnaptól kerülni, mintahogy a SE T230-at is megkapod +7500 HUF lebeszélhetőséggel, ha hordozod a számod, és nem pont Duoval kéred.
De boldog vagyok, hogy nem kellett érvelnem a csomah miatt. Volt itt egy pár ember, aki a mai nap folyamán megtette .
Csak azt nem értem, miért magasabb a percdíj, ha felhasználom a keretet? Ez logikátlan.
|
pén. jún. 18, 2004 22:14 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
QwertyQ írta: Silente írta: A weboldalon lévő dolgok érdekesek és tényszerűek de ezt reklámban nem rakhatják be mert ez az EU versenyszabályai alapján tiltva van (mármint, hogy a te termékedet hasonlitod másokéhoz egy-egy reklámban - és kihozod, hogy te mennyire **** vagy)... Ha már nem köntörfalazunk akkor én is sznob vagyok ui.: ha pedig megjátsza a vodka akkor legfeljebb feljentik - de közben egy rahedli előfizetőt szerez Rosszul tudod.. Mind a magyar, mind az EU-s reklamtorveny engedi az osszehasonlito reklamot, egy fontos kitetel van, az osszehasonlitasnak tenyszerunek kell lennie es CSAK valos informaciot tartalmazhat.. Magyarul nem lehet ugy reklamozni, hogy az en termekem szebb, mint a masike, hanem le kell irni, hogy miert szebb, mennyivel szebb es ennek meg kell felelni a valosagnak..
Én is így tudom. Bár ezzel nem nagyon szoktak élni a cégek, mivel nincs ennyire markánsan kimutatható különbség általában két összehasonlítható szolgáltatás között. Itt azonban nagyon van.
Ezért írtam azt már az elején, hogy a Voda semmi mást nem tett, mint korrekten, szolgaian bemásolta egymás mellé a két szolgáltató összehasonlítható csomagjainak árait.
Semmit nem véleményezett a másik működéséről, semmit nem arról, hogy milyen színű, szagú, egészen egyszerűen leírta a számadatokat.
Még arra is ügyelt, hogy ne ragadjon ki egyes részeket a T-mobile ajánlatából (ezért került be az R1000-es is, holott arra nincs a Vodának válasza)
Semmi kivetnivaló nincs benne szerintem.
Igencsak követhetné más szolgáltató is.
|
pén. jún. 18, 2004 21:49 |
|
|
sanyi1979
ezüst tag
|
Tudja valaki, hogy Duett csomagot lehet-e mellé váltani?
|
pén. jún. 18, 2004 21:41 |
|
|
QwertyQ
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 275 Tartózkodási hely: Egy másik univerzum
|
Silente írta: A weboldalon lévő dolgok érdekesek és tényszerűek de ezt reklámban nem rakhatják be mert ez az EU versenyszabályai alapján tiltva van (mármint, hogy a te termékedet hasonlitod másokéhoz egy-egy reklámban - és kihozod, hogy te mennyire **** vagy)... Ha már nem köntörfalazunk akkor én is sznob vagyok ui.: ha pedig megjátsza a vodka akkor legfeljebb feljentik - de közben egy rahedli előfizetőt szerez
Rosszul tudod..
Mind a magyar, mind az EU-s reklamtorveny engedi az osszehasonlito reklamot, egy fontos kitetel van, az osszehasonlitasnak tenyszerunek kell lennie es CSAK valos informaciot tartalmazhat..
Magyarul nem lehet ugy reklamozni, hogy az en termekem szebb, mint a masike, hanem le kell irni, hogy miert szebb, mennyivel szebb es ennek meg kell felelni a valosagnak..
|
pén. jún. 18, 2004 21:40 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Macika írta: Szerinted hányan engedhetik meg maguknak ma Magyarországon, hogy 25e Ft legyen MINIMUM a mobiltelefonszámlájuk. Szeritnem nagyon kevesen.
A Vodafone amióta bejött, a jóval kevésbé tehetősebb rétegnek kíván szolgáltatást nyújtani. Ezért nem véletlen, hogy sokan a TESCO-hoz hasonlítják. Amit ismét lehet szeretni és nem szeretni. De kérek mindenkit, ne menjünk el ebbe az irányba!!!
Szóval a T-mobile 1000-ére azért nincs válaszcsomagja a Vodának. Egyébként nem nagyon hiszem, hogy nagyon sokan vásároltak volna eddig 1000-es csomagot a T-mobile-nál. Valakinek ismerőse átállt már 1000-re?
Nekem is az a véleményem, hogy nem sokan vannak!! Sőtt, szinte senki sem. A T-Mobile a Relax 1000-rel a reklámok miatt jár legjobban, ahol elmondhatják, hogy náluk AKÁR 25 Ft mindenhová meg 22,50 a percdíj!!! De nem esik szó a reklámokban sehol sem (az előfizetési,) a havi fix (25.000Ft) díjról!
Ezzel reklámozzák magukat és kész, szinte csak ennyi!
|
pén. jún. 18, 2004 21:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Majd ráteszitek az eredeti nem vodás szoftot.
|
pén. jún. 18, 2004 21:11 |
|
|
ikela
ezüst tag
|
Isaac írta: Én is beszéltem velük újra. És ez az uj ügyfélszolga is azt mondta, hogy NEM kell választani. Phűűű Bocs a rémhirkeltésért.
Akkor most beszéljünk a K700i-ról
Gondolom 100%, hogy Vodafone live ! menüvel és lebutítva fog kijönni...
|
pén. jún. 18, 2004 21:08 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
ha nem kell választani akkor nagyon jók. ez már a vezetékesnek is versenytársa. főleg az 500-as. kifejezetten szuper a percdíj.
|
|
|
SirDaniel
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: Budapest
|
Még az elején írta valaki, hogy "lopás" a tarifacsomag. Van egy mondás. Egy ötletet ellopni azt jelenti, hogy jó az ötlet, erre csak büszke lehet a T-M. Második körben pedig relaxálhatna egy kicsit, és elgondolkozhatna, mennyi az annyi, matematika
|
|
|
Isaac
vas-tag
|
Én is beszéltem velük újra. És ez az uj ügyfélszolga is azt mondta, hogy NEM kell választani. Phûûû
Bocs a rémhirkeltésért.
Akkor most beszéljünk a K700i-ról
|
pén. jún. 18, 2004 21:04 |
|
|
whatwho
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 55 Tartózkodási hely: Budapest
|
Beszéltem az ügyfélszolgával, NEM, ismétlem NEM kell megválasztanod a körzetet, belföldön bárhová felhasználható az 100-250-500 perc.
|
pén. jún. 18, 2004 21:00 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Meggylé írta: Mégegy bizonyíték... ha tutit akarsz a 1270-től, 3 szolgától kell megkérdezned, de ezt ne 1 óra alatt tedd meg. Legyen benne más műszak is.
A szőke, kékszemű, 110-es mellbőségű cicababát nem az eszéért szeretjük.
A Vodát meg nem a tűzrevaló ügyfélszolgálata miatt.
|
pén. jún. 18, 2004 20:54 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Mégegy bizonyíték... ha tutit akarsz a 1270-től, 3 szolgától kell megkérdezned, de ezt ne 1 óra alatt tedd meg. Legyen benne más műszak is.
|
pén. jún. 18, 2004 20:51 |
|
|
ikela
ezüst tag
|
KaRFiol írta: 2éves szerződéssel 49990Ft.
Azért jó lenne, ha a "normál" vodás csomagokban is ennyiért lehetne kapni... Vagy ez csak egy szép álom?
|
pén. jún. 18, 2004 20:49 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
petne írta: Macika írta: Egyébként teljesen nem értem, miért gondolják egyesek, hogy kényszerítve, feljogosítva érzik magukat arra, hogy idejöjjenek és leírják, hogy lopott a Voda meg hogy hánynak tőle...
KIT ÉRDEKEL EZ???
A Vodafone korrekten, mindenféle tódítás, hazugság és egyéb félrevezetés nélkül lírja a TÉNYEKET.
Egymás mellé téve, melyik szolgáltatás mennyibe kerül a konkurenciánál és mennyibe náluk. Hát ennyi.
A T-mobile is megteheti UGYANEZT. Nyugodtan. Én sem értem hogy ilyen moderátor félék itt vannak és mindent meg tud csinálni amit akar, ezzel visszaél jogával, pedig csak a másik a véleményét mondja el! Most azért mert Te a Vodafonet annyira imádod, hogy már a szeretőddé vált, nem kell másokra is ráerőszakolni. Ő csak a véleményét mondja el!
A vodafone akkor lenne korrekt, ha visszavonulnának és nem rontanák a levegőt Magyarországot a pocsék minőségi szolgáltatásukkal, meg ilyen számlálos izével...
Nem élt vissza a moderátori jogával, ezt akkor tette volna, ha pl. bárki hozzászólását törölné.
Képzeljétek mi lehet most a t-mobile-nál és a Pannon-nál, ha nálunk ekkora felfordulást csinált az új díjcsomag és a reklámja
|
pén. jún. 18, 2004 20:49 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Meggylé írta: Szintén átnyálaztam az ÁSZF-t! Lassan. Belföldre lebeszélhető, legyen az mobil vagy vezetékes. Nem kell választani.
És egy kis idézet az apróbetűs részből:
Az egy percre jutó díj a csomagban foglalt valamennyi perc felhasználását feltételezi. A díjcsomagokban foglalt lebeszélhetô percek ellenértéke minden hónapban kiszámlázásra kerül... A Vodafone 150, 250, 500 csomagoknál a hívások számlázása 1 perces egységekben történik. A Vodafone 150, 250, 500 csomagok keretében megvásárolt percek belföldi alapdíjas hívásokra használhatók fel, és a tárgyhó során fel nem használt percek nem vihetôk át a következô hónapra.
Ebben nem találok ilyenre még utalást sem...
|
pén. jún. 18, 2004 20:47 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Szintén átnyálaztam az ÁSZF-t! Lassan.
Belföldre lebeszélhető, legyen az mobil vagy vezetékes. Nem kell választani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára CineDOG pén. jún. 18, 2004 20:46-kor.
|
pén. jún. 18, 2004 20:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
ikela írta: pedig érdekelne milyen konstrukciókban vesztegetik majd...
2 évesben, mert ezek a csomagok nem lesznek 3 évesben, csak 2-ben, vagy teló és hűség nélkül...
|
pén. jún. 18, 2004 20:42 |
|
|
NapalmGSM
ezüst tag
|
X-COM írta: 14A Vodafone 150, 250 és Vodafone 500 tarifacsomagban az ügyfél előre vásárol meg perceket, melyeket belföldi normál díjas hívásokra (hálózaton belül, más mobilhálózatba és vezetékes hálózatokba irányuló hívásokra) használhat fel
Az automata tájékoztató is ezt mondja az 1270-en
|
pén. jún. 18, 2004 20:40 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
ikela írta: Viszont én sajnos az alatta levő árlistában még nem találom a K700i-t, pedig érdekelne milyen konstrukciókban vesztegetik majd...
2éves szerződéssel 49990Ft.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KaRFiol pén. jún. 18, 2004 20:41-kor.
|
pén. jún. 18, 2004 20:40 |
|
|
ikela
ezüst tag
|
Isaac írta: Sziasztok!
Azt hiszem, ez itt az elsö megszolalásom, de talán nem haszontalan: Fellelkesitett az uj tarifa, ezért felhivtam Vodafone-t és a következőt tudtam meg:
- választani kell, melyik irányba (hálózaton belül, vezetékes vagy más mobil) szeretnéd felhasználni a lebeszélhetőséget . Ez azt jelenti, a másik két irányba történő hivásaid az alapdijon felül számlázódnak
Megnéztem a weblapot is, és ott látszik egy hirdetés:
Ezzel a tarifacsomaggal uj készülék: Sony Ericsson K700i 49900 Ft
Üdv, Zsolt
Na végre másnak is feltűnt! Amíg a többiek csak beszélnek, beszélnek, beszélnek Isaac figyel is!:) Viszont én sajnos az alatta levő árlistában még nem találom a K700i-t, pedig érdekelne milyen konstrukciókban vesztegetik majd...
|
pén. jún. 18, 2004 20:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Odo írta: Macika írta: Tim_ írta: petne csak azert regisztraltal, hogy kioszd Macikát? Nem csodalkoznek, ha valakivel megegyezo ip cimrol jott volna a hozzaszolas.... Az első dolgom volt egyeztetni a 2 IP-t. Más városból ír a 2 user. Már ne haragudj, de mi közöd van az én IP-címemhez? Aki pedig engem -régen és most- mással is azonosít, vagy azt mondja, hogy több néven vagyok jelen, milyen jogon teszi ezt?
Szándékosan nem mondtam neveket, nem írtam le, hogy kinek az IP-jét hasonlítottam össze kiével.
Az pedig bármelyik moderátor JOGA, hogy láthassa a hozzászólók IP-jét, bármelyikét, bármennyire visszamenőleg. Kötelezve arra vagyunk csak, hogy KI NEM ADHATJUK senki IP-jét. Ezt maximálisan be is tartom, és a jövőben is be fogom!!!
Akik bármilyen fórumba írnak, azok jobb ha tudják, hogy minden egyes hozzászólásuk visszakereshető utólag, pontosan meg lehet mondani, honnan volt a becsatlakozás (OFF ha jól emlékszem, pár éve az i***xen volt a politikai fórumban ebből botrány, kiadták egy arcnélküli hősködő kis k@k@huszár IP-jét, és ügyes emberek szolgáltatótól megtudták a címet. Kiadós verést kapott. Azóta sokat szigorítottak ezen ON), így pontosan azt is lehet tudni, ki melyik városból írt egy adott hozzászólást.
Akik itt vannak, azok elfogadták ezt.
Aki nem fogadja el, az ne akarjon hozzászólni, illetve törölje a regisztrációját.
|
pén. jún. 18, 2004 20:34 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Hát asszem ezt a topicot is kár volt megnyissam
|
pén. jún. 18, 2004 20:33 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Rendkívül tetszik a Vodafone válasza a Relax csomagokra. Azt hiszem, még azoknak is megérheti átpártolni a Vodához, akik eddig ódzkodtak tőle, hiszen vastagon látszik, mennyivel is drágább most a T-mobile.
Egy dolog, ami nem tetszik nekem az előre megvásárolható csomagokban: soha nem fogsz kevesebbet beszélni az adott percmennyiségnél, ha valamennyire is racionális vagy.
Hiszen ha nem beszéled le a nagy részét a havi perceknek, akkor még a számlazárás előtt úgyis le fogod, de pontosan nem fogod belőni. Ha meg arányosan akarod felhasználni, akkor túl fogsz csúszni a kereteden, akkor meg már nem olyan kedvező a csomag.
Ez a gondom a 80-as sms csomagokkal is...
|
pén. jún. 18, 2004 20:22 |
|
|
Isaac
vas-tag
|
Sziasztok!
Azt hiszem, ez itt az elsö megszolalásom, de talán nem haszontalan:
Megnéztem a weblapot, és ott látszik egy hirdetés:
Ezzel a tarifacsomaggal uj készülék: Sony Ericsson K700i 49990 Ft
Üdv,
Isaac
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Isaac pén. jún. 18, 2004 20:36-kor.
|
pén. jún. 18, 2004 20:19 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
szerintem is kár hányni bármelyiktől. lehet választani és mindegyik mellett és ellen szólnak érvek. ennyi és nem több. én is írtam mi szól a voda ellen amit a családban tapasztaltunk de az is igaz, hogy percdíjakban mindig jókat kínál. mindenki döntsön. fura mikor egymást cseszegetik itt sokan. még sosem hallottam hogy azért fikázzanak valakit mert mondjuk az áb aegonnál van és nem a hungáriánál. és sorolni lehetne x szolgáltatást amiben szintén nagy különbségek vannak mégsem vitázunk róla úgy mintha az életünkről lenne szó.
|
pén. jún. 18, 2004 20:18 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Soma01 írta: Nagyon tetszik nekem és 1értelmű, hogy jobb a Relax-oknál!! De érdekes azért, hogy a "T-Mobile Relax 1000"- nek nem állítottak "ellenfelet". A Relax 1000 azért nem rossz! Igaz, ahhoz kell rendesen telefonálni is. Ezért a T-mobile-nál CSAK azok járnak igazán jól (Relax 1000 csomaggal), akik RENGETEGET telefonálnak!! A Vodánál nem kell legalább annyit fizetni minden hónapban FIXEN, azaz ELŐFIZETÉSI DÍJAT (bárminek is nevezzük)!!
Szerinted hányan engedhetik meg maguknak ma Magyarországon, hogy 25e Ft legyen MINIMUM a mobiltelefonszámlájuk. Szeritnem nagyon kevesen.
A Vodafone amióta bejött, a jóval kevésbé tehetősebb rétegnek kíván szolgáltatást nyújtani. Ezért nem véletlen, hogy sokan a TESCO-hoz hasonlítják. Amit ismét lehet szeretni és nem szeretni. De kérek mindenkit, ne menjünk el ebbe az irányba!!!
Szóval a T-mobile 1000-ére azért nincs válaszcsomagja a Vodának. Egyébként nem nagyon hiszem, hogy nagyon sokan vásároltak volna eddig 1000-es csomagot a T-mobile-nál. Valakinek ismerőse átállt már 1000-re?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika vas. jún. 20, 2004 3:42-kor.
|
pén. jún. 18, 2004 20:14 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Mobilio írta: igen a voda 500-nál 1000 perc duma 24000 de ha tovább dumál valaki akkor már nem jobb a díj. de kevesen beszélnek ennyit. nekem az 500 szimpi 9500-ért. meggylé azért szerintem elég fura hogy húzzon el a másik kettő. szerinted mennyire emelne díjat a voda ha ő maradna? szerintem baromira. addig fognak kapszkodni amíg marakodnak. az lesz izgalmas ha jön egy negyedik is aki majd rámászik a másik három hálózatára mint anno a voda a p-ra és a w-re
Az utóbbi mondatokat mint egy ellenreakcióként írtam le arra, hogy vannak akik hánynak a vodától, meg azt akarják, hogy húzzon innen.
Nyilván ezek mind hatalmas nagy marhaságok.
|
pén. jún. 18, 2004 20:13 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Úgy igen! Neken a 150-es csomag is elég lenne, de aki sokat dumál annak T-Mobile Relax 1000!! És kész!! Azért ilyen kaliberű csomagja nem nincs a Vodának viszont! Más kérdés, hogy ekkora percforgalommal cégek ill. vállalkozók szoktak működni és az meg már céges csomag ill. egyénre, cégre szabott csomag téma... Úgyhogy a T-Mobile Relax 1000-nek nem sok értelme van. Egyéni előfizető nem igen telefonál 1000 percet csak úgy. Kevesen lehetnek akiknek 1000 perc kell MINIMUM(!!!!!) havonta!! De legalább a Voda mutiba kihozhatott volna egy EXTRA BAZI-NAGYDUMÁS csomagot.
Amúgy 1034 perc fölött jobb a T-Mobile Relax 1000, de alatta VODAFONE!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soma01 pén. jún. 18, 2004 20:14-kor.
|
pén. jún. 18, 2004 20:10 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
igen a voda 500-nál 1000 perc duma 24000 de ha tovább dumál valaki akkor már nem jobb a díj. de kevesen beszélnek ennyit. nekem az 500 szimpi 9500-ért.
meggylé azért szerintem elég fura hogy húzzon el a másik kettő. szerinted mennyire emelne díjat a voda ha ő maradna? szerintem baromira. addig fognak kapszkodni amíg marakodnak. az lesz izgalmas ha jön egy negyedik is aki majd rámászik a másik három hálózatára mint anno a voda a p-ra és a w-re
|
pén. jún. 18, 2004 20:08 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Soma01 írta: Nagyon tetszik nekem és 1értelmű, hogy jobb a Relax-oknál!! De érdekes azért, hogy a "T-Mobile Relax 1000"- nek nem állítottak "ellenfelet". A Relax 1000 azért nem rossz! Igaz, ahhoz kell rendesen telefonálni is. Ezért a T-mobile-nál CSAK azok járnak igazán jól (Relax 1000 csomaggal), akik RENGETEGET telefonálnak!! A Vodánál nem kell legalább annyit fizetni minden hónapban FIXEN, azaz ELŐFIZETÉSI DÍJAT (bárminek is nevezzük)!!
Mindek vezette volna be?
A Vodafon500al olcsóbban jön ki, ha többet beszél is.
|
pén. jún. 18, 2004 20:07 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A voda500 közelíti a t1000-et, ha duplán számoljuk.
|
pén. jún. 18, 2004 20:00 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
szerintem kár fikázni azokat akik nem váltanak. nézem a csomagokat és baromi jók a díjak. de azt is tudom hogy amikor apám vett voda kártyát mert váltani akart akkor annyi baja volt vele hogy soha nem venne újra. az üfsz-ot alig lehetett elérni, a szolgáltatásokat problémás volt beaktiválni a szerviz nem volt túl jó és megbicsklott a hálózat is sokszor a városban. tény, jobbak a díjak. nekem is bejön ez a percdíj. de egy szolgáltatásban ez az egyik meghatározó de nem egyedüli részlet és én értem ha valaki mást is figyelembe vesz. egy a fontos, hogy csak verekedjenek meg értünk ügyfelekért. az tetszik ne egymást ****.
|
pén. jún. 18, 2004 19:55 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Ehhh, micsoda csomag!
Bohócot csináltak a T-Mobileból!!!
Vodafone a vörös ördög!
Eddig tartott a Relax frenetikus durranása! Bocsánat, de muszáj rajta nevetnem!
Időszerű lenne a Relax-ot átnevezni, mert aki megnézi ezt az új voda csomagot az mindent fog csinálni, csak nem relaxálni!
Amúgy a voda honlapján egy másik összehasonlítást is kellett volna csinálni:
Vodafone 500 (9500 Ft/hó, 500 perc, 19/29 Ft/perc) vs. Relax 250 (10000 Ft/hó, 250 perc, 40/37,5 Ft/perc)
Elég durva így leírva látni a különbséget.
Mobilozz Te is gazdaságosan!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára integral pén. jún. 18, 2004 20:15-kor.
|
pén. jún. 18, 2004 19:54 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Szerintem a tmobile kihúzhatna az országból a pannival együtt. Rontják itt a levegőt.
|
pén. jún. 18, 2004 19:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
t-mobilosok!
Rinyáljatok!
Kijött a voda egy sokkal jobb csomaggal, mint a **** gagyi és drága relax!
Hehe!
http://www.vodafone.hu/popup_kezdo_150_250_500.html
|
pén. jún. 18, 2004 19:45 |
|
|
X-COM
arany tag
|
eszemben sincs fikázni a vodát, nekem végülis tökre mindegy mit csinálnak, vagy ki választja
sőt nem is fikáztam
|
pén. jún. 18, 2004 19:37 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Odo írta: Honna tudod, hogy milyen vásárt csináltam? És hogy nem tudok váltani?
Mert akkor valamilyen szinten ertheto lenne felhaborodasod/irigyseged, de errol nem a voda tehet szerintem...
Csak az eszkoz volt kicsit eros.
|
pén. jún. 18, 2004 19:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
X-COM írta: macika, asszem leírtam itt is és a relaxos topikban is, hogy én bízom a westelben és összességében elégedett vagyok a szolgáltatásaival, az csak plusz, hogy a voda ráadásul nem is szimpi
sőt, azt is mondtam, hogy ez bíz' nem rossz
nemtom mér olvasol szelektíven
Nézd, ismét biztosítanálak, hogy nincsen semmi bajom Veled.
Aki ezt a topicot megnyitotta, az azért tette, hogy tájékoztassa a többieket egy új Vodafone csomagról.
Semmi mást nem tett, nézd meg a topicindítót. Erre idjön pár GYEREK és igazságot szolgáltat, elkezd bő nyállal fikázni. NEM konkrétumokkal, hanem csak azért mert.
Megértelek, ha ezt írtad volna le, amit itt most legutoljára 'én bízom a westelben és összességében elégedett vagyok a szolgáltatásaival', akkor egyetlen szóval nem bántottam volna az általad leírtakat.
Mert EZ így korrekt és érthető, amit leírtál.
Az, amit az általam kifogásolt hsz-ben írtál, az nem volt korrekt a részedről. Vagy belátod, vagy nem, mindegy.
Persze azt is leírhatod, hogy NEKED nem szimpi a Voda.
De ezt egyrészt senki nem kérdezte, másrészt pedig nem illik bele egy tájékoztató jellegű topicba.
Ha nagyon Vodafikázni van kedved, írd meg a feelingedet a Vodafikázó topicba.
Ha kérhetlek.
|
pén. jún. 18, 2004 19:34 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Tim_ írta: Odo írta: igen, főleg ha már voltunk a másiknál a is És? Ettől miért kell szélsőséges módon véleményt nyilvánítani? Azért mert rossz vásárt csináltál a relaxal és nem tudsz váltani még nem kell a másikat szídni Nagyon helyeslem, hogy végre folytatódik a stagnálni látszott piaci verseny!
Honna tudod, hogy milyen vásárt csináltam? És hogy nem tudok váltani?
|
pén. jún. 18, 2004 19:33 |
|
|