Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 22:45

Hozzászólás a témához  [ 500 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
Új Vodafone díjcsomagok (VF 90; 200; 300; 500; 800) 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
joysefke írta:
igen, de sem a pannon sem a westel nem a másik táborból hódított el embereket, hanem a dinamikusan növekvő piacon az új belépőket győzte meg.
a vodanak nem ilyen könnyű a helyzete, neki el kell vennie a másik tábortól az előfizetőket...
(mivel a piac már alig alig nő)

Bizony T68m, emiatt sántít az összehasonlításod. Egy telítetlen piacon milliószor könnyebb helyzete volt a Pannonnak/Westelnek az első 5 évben, mint van most a Vodának. És ennek ellenére egészen jól elboldogul.

Azt hiszem egyébként, hogy nem tévedtem akkorát, az áprilisi gyorsjelentés szerint a Westelnek az egész torta fele alatt 2,2%-kal van az előfizetői száma. Ez azért nem korántsem! :D

kedd jún. 22, 2004 2:27
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
"4 év elteltével se tart ott, mint ahol azok tartottak az 5. évükben.
szal, a voda marketingesei - kevés kivétellel - csak egy dolgot tudnak: árat engedni. Azonban - a cég szempontjából - nem túl szerencsés dolog.

Megfogták a keveset fizető, sokat reklamáló, könnyebben továbbáló réteget. Gratuálok nekik! Közben a t-vesztel meg véresre keresi magát. Ehhez is csak gratulálni tudok."

igen, de sem a pannon sem a westel nem a másik táborból hódított el embereket, hanem a dinamikusan növekvő piacon az új belépőket győzte meg.
a vodanak nem ilyen könnyű a helyzete, neki el kell vennie a másik tábortól az előfizetőket...
(mivel a piac már alig alig nő)

Azért nem kell félteni a vodát, ha jól tudom még mindig ő a világ legnagyobb mobilkommunikációs cége és a 3G tederbe sem bukott bele annyi pénzt mint mondjuk a DT... szóval van mit kidobjanak az ablakon

kedd jún. 22, 2004 0:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Topman írta:
Nagyon örülök, hogy a voda megint alávágott a westelnek. Egyben biztos lehet mindenki, a westel nem fog versenyezni, tőlük csak egy gúnyos választ remélhet a rajongó tábor, de ezt már megszokhattuk. Még egy pár év és a 0660 sorsára jut a westel-t-mobile! :)

Na nem, azért ez túlzás!
Nem kell lincshangulatot szítani!

Mindkét szolgáltatónak megvan az előfizetői bázisa, lehet, hogy most kicsit átrendeződik, de azért ne felejtsd el, hogy a Westelnek annyi előfizetője van, mint a másik kettőnek együttvéve!!!

T-westelnek nem sokáig lesz olyan nagy az előfizetői tábora és én igazi előfizetőkre gondolok, nem úgy mint a ők (szerintük a dominósok előfizetők), ha így folytatják. Szóval a pofátlan stílusukkal elöbb-utóbb az utolsó helyre fognak kerülni a piacon. Ez szerintem se nem túlzás, se pedig lincshangulat keltés.

hétf. jún. 21, 2004 23:59
arany tag

Hozzászólás 
Topman írta:
Még egy pár év és a 0660 sorsára jut a westel-t-mobile! :)

A 0660-as NMT rendszer sorsa eldöntött dolog volt, megtette a magáét, bevezette nálunk a mobiltelefont ( igaz megkérte az árát rendesen), megteremtette a Westel900 piacszerzésének feltételeit, mivel a W900 (és a Pannon) indulásakor már a 0660-nak országos toronyhálózata volt. Ugyebár nyilvánvaló, ha a 0660 és a W900 tulajdonosai ugyanazok voltak, akkor kinek lehetett hamarabb országos lefedettsége, ezáltal melyik szolgáltató szerzett nagyobb piaci részesedést.
Amig egy alapvetően új mobiltávközlési technológia nem jelenik meg a palettán addig a GSM létét nem fenyegeti veszély. A versenyhelyzet fenntartása pedig követelmény, így a piac többszereplős marad.

hétf. jún. 21, 2004 23:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika,

a t-vesztelnek koránt sincs annyi ügyfele, mint a másik kettõnek együttvéve.

Más, a p/w-nek valóban volt 5 éve megszedni magát - elõfizetõ szám tekintetében is. Azonban a voda - bár sok jó húzása van -, de most négy év elteltével se tart ott, mint ahol azok tartottak az 5. évükben.
szal, a voda marketingesei - kevés kivétellel - csak egy dolgot tudnak: árat engedni. Azonban - a cég szempontjából - nem túl szerencsés dolog.

Megfogták a keveset fizetõ, sokat reklamáló, könnyebben továbbáló réteget. Gratuálok nekik! Közben a t-vesztel meg véresre keresi magát. Ehhez is csak gratulálni tudok.

hétf. jún. 21, 2004 23:23
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Tény, hogy a Vodafone túl harsány nyomulása idegesítő, a márkanév túlhangsúlyozása néha visszafelé sül el. Valóban túlzás az, hogy méregdrága designos telefonokra kívül-belül oda nem illő vodafone-matricákat raknak, igénytelen és zavaró a live-os menü, a lefedettségen is jócskán lenne mit javítani( a társadalom nagy része azért nem "kültéren" éli mindennapjait...), gyakran kétszer jelenik meg a kijelzőn a hálózat (a dátum helyett), és a tegeződés sem tetszik.

Ugyanakkor mégis némi árcsökkentésre készteti a másik két társaságot.
Azaz csak késztetné: amit ugyanis Pannon, de főleg a T-Mobile művel, az egész egyszerűen az emberek teljes hülyének nézése és ami a legszomorúbb: eddig ez a stratégia jórészt be is jött (de akinek nem inge...).
A Westelnek már csak a számhordozhatóság miatt is illett volna valamilyen árcsökkentéssel előállni, nemhogy névváltás esetén! A Relaxot úgy állították be, hogy havidíjmentes..., és egy 25 000 Ft-os díjcsomagot reklámoznak, h. szerintük kedvező a percdíja, úgy, hogy még a számlálás is percalapú.
A prepaid terén: ha igaz is az állítólagos Domino X-tra és nem egy Photoshop-os vicc volt, akkor is, az mire jó? Egy 14 000 Ft-os feltöltéssel kb. 29 Ft-ra jön ki az 1 éve már megjelent Pannon Perfekt (ha jól emlékszem a nevére), tehát semmi újdonságot nem jelentene. Azaz a T-Mobile a semmit adja el, rózsaszínbe csomagolva.

Visszatérve a vodára: tényleg sok megtévesztő reklámot csinált eddig a voda (6Ft-os hívások, Vitamax Duó "percdíja" stb.), de a mostani Relax-összehasonlító reklám szerintem egyáltalán nem etikátlan, csak rávilágít a saját állítása szerint "jobb" világot elhozó T-Mobile "versenyképes" áraira. Úgy vettem észre, az utóbbi időben már csak a Relax 1000-et hirdetik. De lehet, hogy már készülőben a válaszcsapás, az új Relax 5000? :D

hétf. jún. 21, 2004 23:21
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:
Nagyon örülök, hogy a voda megint alávágott a westelnek. Egyben biztos lehet mindenki, a westel nem fog versenyezni, tőlük csak egy gúnyos választ remélhet a rajongó tábor, de ezt már megszokhattuk. Még egy pár év és a 0660 sorsára jut a westel-t-mobile! :)

Na nem, azért ez túlzás!
Nem kell lincshangulatot szítani!

Mindkét szolgáltatónak megvan az előfizetői bázisa, lehet, hogy most kicsit átrendeződik, de azért ne felejtsd el, hogy a Westelnek annyi előfizetője van, mint a másik kettőnek együttvéve!!!

hétf. jún. 21, 2004 23:08
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:

oké, várom

hétf. jún. 21, 2004 23:05
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 21, 2004 23:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
éhes, ugyanakkor igencsak tehetős kistigris

:mrgreen:

Ha minden úgy megy,ahogy akarom,akkor mi is valószínű nemsoká piros SIM-et teszünk a család telefonjaiba.
A szülőknek lesz ez a percalapú csomag,nekem az Együtt vagyunk.
Nekünk megfelel!Fateromnak van a legnagyobb számlája (minimum 20k körül),de neki CSAK dumára kell,meg néha smst ír 1-2 darabot.A többlet szolgáltatások nem is igazán érdeklik,meg ideje sincs "beletanulni".

Majd a számhordozós történetünket a megfelelő topicba leírom amint aktuális lesz,de én remélem a legjobban,hogy nem kell sokat írnom majd :wink:

hétf. jún. 21, 2004 22:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
...

Ez egy szép hozzászólás volt, amivel teljes mértékben egyetértek! Köszönöm Macika!

hétf. jún. 21, 2004 21:11
Moderátor

Hozzászólás 
Mindenki tudja, hogy nagy a pofám. Meg azt is, hogy nem engedem sem a WesT-mobile-t, sem a Vodát bántani (a Pannont bántom én is eleget).

Na de bocsánat, attól még nem vinne rá a lélek, hogy azért, mert a Pannon kihoz egy olcsóbb csomagot, akkor odamegyek a róla szóló topicba (nem a fikázóba, mert majd csinálok én fikázót a tarifabejelentő topicból!!!) és teli torokból, bő nyállal elkezdem szidni a céget, indok nélkül minősítgetni és etikátlannak nevezni.

Mert miért lenne etikátlan? Minden cégnek joga van hülyének lenni és lemondani a profitjának a 90%-ról. Ha nekik ez így tetszik, tegyék meg!
A régieknek volt 5 jó évük, ameddig a langyos vízben eszeveszett profitra tehettek szert, a világon senki nem zavarta őket, szépen elvoltak egymással, megegyeztek az árakban, hogy ne kelljen izgulni a nyereség felől.
Ez az időszak végleg lezárult, hiába várja vissza bármelyik cég is, mi se várjuk vissza a szocializmust, a teljes foglalkoztatottságot és a munka nélkül is járó jövedelmet!!!

Megjött egy éhes, ugyanakkor igencsak tehetős kistigris, amire nem lehet legyinteni. Számolni kell vele, keményen fel kell venni vele szemben a kesztűt.

De ez nem a mi feladatunk, nem azért van a mobilszolgáltatók közötti konkurenciaharc, hogy itt is védelmébe kelljen venni bárkinek is az éppen (profittól) elesettnek látszó szolgáltatót.

Ez az ő dolguk, a miénk maximum annyi, hogy vitatkozzunk róla.

De véleményem szerint hülyeség vérre menni, mert az az intelligencia teljes vagy részleges hiányára utal.

hétf. jún. 21, 2004 21:01
platina tag

Hozzászólás 
Én a fórumos hozzászólásokról beszélek (a beismerés témában)! Amúgy nem vagyok ideges. :D Elég nyugodtnak tartom mgam, csak azt nem szeretem látni - de mindenki maga dönt- , hogy egyesek mit össze vitatkotnak ezen! :? Nem értem! Többek közt e miatt nyílt a Dühöngő, avagy most jól megmondom neked! című topic.
A magánvéleményedet persze szerintem befolyásolja az, hogy hol dolgozol és ott mit hallasz nap mint nap. Gondolom nem a T-mobile-t szidjátok ott egész nap... :lol:

hétf. jún. 21, 2004 20:14
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
Szerintem az a reklám CSAK a T-mobile-pártiak (dolgozók, megszállottak ...) szemével nézve etikátlan!! Leginkább azért mert jobb 1 másik szolgáltató új csomagja az ő szolgáltatócskájuk új csomagjánál. Ez csak 1 fricska, és a T-mobile-nak természetesen nem tetszik, mint ahogy fordított esetben a Vodának sem tetszene a helyzet. Be kéne vallani hogy, igen, más jobbat csinált, nem a reklámot okolni ha más fogást nem találnak (1esek akik okolják, akinek nem inge...)!
NEM etikátlan itt semmi szerintem abban a reklámban!! Ill. nem etikátlanabb 1 szállal sem egy átlagos reklámnál.

Most akkor úgy gondold, hogy álljunk ki és valljuk be, hogy: "Igen! A Vodafone percdíjai ebben az esetben jobbak és, hát köszönjük a bizalmat, ennyit tudunk???"
És hány embert szeretnél látni a cégtől a "bevallós reklámban"? Legyen ott mindenki és csináljunk légifelvételt? :lol:
Meg aztán miből gondolod, hogy azért tartom etikátlannak a reklámot, mert ott dolgozok? Gondolod, hogy nincs saját véleményem? :lol:
Mondom én: Nagyon nagyon furcsán gondolkoznak egyesek! Szolgáltatókról beszélsz... érted... ne idegesítsd fel magad... :lol:

hétf. jún. 21, 2004 20:07
arany tag

Hozzászólás 
Soma01 írta:
viraxo írta:
De a válasz készül... :twisted:

Csak az a kérdés, hogy mire lesz az a bizonyos válasz??!! A reklámra vagy a tarifacsomagra ill. a jó percdíjaira??? :roll: Mert nem nagy kunszt egy fikázó válaszreklámot csinálni, de jobb percdíjakat ill. kedvezőbb feltételeket kihozni már valami lenne!! :D

Mi hát a válaszod viraxo?

Hogy mi lesz a válasz? Ha tudnám sem mondhatnám meg! A biztos az, hogy lesz válasz! És ha nem a percdíjakban, akkor lesz másban! Erről szól ez az egész történet! Mindig válaszolunk, vagy válaszolnak nekünk...
Nem gondolom, hogy én illetékes lennék bármilyen magyarázat adására a vezetőség döntéseivel kapcsolatban. Ez egy olyan sok-sok-sok oldalú "érme" aminek minden oldalát érdemes megvizsgálni, mielőtt kimondod a véleményed! Persze az ár fontos, nagyon fontos...
Válaszoltam egy kérdésre teljesen szubjektív módon, a teljes céget érintő kérdésekben nem tudok és nem is akarok véleményt mondani. Meglátjuk! :wink:

hétf. jún. 21, 2004 19:58
platina tag

Hozzászólás 
Szerintem az a reklám CSAK a T-mobile-pártiak (dolgozók, megszállottak ...) szemével nézve etikátlan!! Leginkább azért mert jobb 1 másik szolgáltató új csomagja az ő szolgáltatócskájuk új csomagjánál. Ez csak 1 fricska, és a T-mobile-nak természetesen nem tetszik, mint ahogy fordított esetben a Vodának sem tetszene a helyzet. Be kéne vallani hogy, igen, más jobbat csinált, nem a reklámot okolni ha más fogást nem találnak (1esek akik okolják, akinek nem inge...)!
NEM etikátlan itt semmi szerintem abban a reklámban!! Ill. nem etikátlanabb 1 szállal sem egy átlagos reklámnál.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Soma01 hétf. jún. 21, 2004 19:58-kor.

hétf. jún. 21, 2004 19:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Na nem sikerült a tarifacsomagváltás 48 órán belül :mrgreen:

hétf. jún. 21, 2004 19:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
Akkor mégis etikátlan? Amikor én mondtam ezt, egy fórum támadott le.

Tőlem nem láttál ilyet leírva, hogy szerintem nem etikátlan. Az már más kérdés, hogy teljesen törvényes, és az is, hogy a többi szolgáltató reklámjai is ugyanúgy etikátlanok.
Fenntartom továbbra is azt a véleményemet, hogy nem mindegy, hogy a reklám KIVEL szemben etikátlan, a konkurenciával, vagy a saját ügyfeleivel...

hétf. jún. 21, 2004 19:48
Moderátor

Hozzászólás 
viraxo írta:
Rozso2 írta:
T-Mobilos dolgozók!

Hogy reagátak a Voda a csomagokra a munkahelyen?

Erre én, mint megszólított tudok reagálni! :)
Szóval erősnek és etikátlannak is tartjuk a voda reklámját, mindazonáltal jók a percdíjak. De a válasz készül... :twisted:
Egyébként - mint ahogyan azt már néhány helyen leírtam - érdekes, hogy micsoda indulatokat vált ki néhány emberből ez az egész ár-szkander... :D Pedig higyjétek el, hogy nem kell ezen ennyit rágódni! Mindenki válassza azt a szolgáltatót, akinél jól érzi magát és ahol úgy érzi, hogy olyan kiszolgálást és ajánlatokat kap a pénzéért, ami tetszik neki. Persze a minőség is és a "közel áll hozzám" hangulat is fontos én pl. évek óta egy fodrászhoz járok, mert jól vág, nagyon barátságos, mindig kedvesen fogad, semmi problémánk egymással! Eszembe sem jut, hogy megkérdezzek más fodrászt arról, hogy mennyiért vág hajat... Persze az is igaz, hogy a konkurens fodrászat nem önti minden nap rám ordítva az ajánlatait a TV-ből, hogy nála 40%-kal olcsóbb a vágás és még ingyen hajszesz is jár vele.. :lol:
Akármilyen ajánlat is jön az egyik cégtől, a másiknál biztosan lesz rá válasz! Valamilyen Ft összegnél a Voda is meg fog állni, ha még akar valamit ebben az országban...:)

Végre egy teljesen higgadt hozzászólás. Ennek örülök :)
Meg hogy van még, aki etikátlannak tartja a reklámot.

hétf. jún. 21, 2004 19:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
gusztustalan, semmit mondó, nyálas reklámoknak továbbra is lesz, aki bedől

Ezt azért ne, mert Te is lesüllyedsz azon vodát gyalázók szintjére, akiket a hányinger kerülget...

hétf. jún. 21, 2004 19:45
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az etikátlanban nem vitatkoznék, de ha így nézzük akkor etikátlan a havidíj nélküli relax

Akkor mégis etikátlan? Amikor én mondtam ezt, egy fórum támadott le.

hétf. jún. 21, 2004 19:43
platina tag

Hozzászólás 
viraxo írta:

Csak az a kérdés, hogy mire lesz az a bizonyos válasz??!! A reklámra vagy a tarifacsomagra ill. a jó percdíjaira??? :roll: Mert nem nagy kunszt egy fikázó válaszreklámot csinálni, de jobb percdíjakat ill. kedvezőbb feltételeket kihozni már valami lenne!! :D

Mi hát a válaszod viraxo?

hétf. jún. 21, 2004 19:43
Moderátor

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
viraxo írta:

De ugye nem olyasfajta lesz, hogy 3,8 millió ember nem tévedhet, meg hogy gyere hozzánk, mert a legtöbb ember westeles, és hogy mobilozz velünk gazdaságosabban..

Miért nem tud a T-Mobile HU - pardon, ez még mindig a Westel, mert a vezérgárda maradt a régi - a jelenlegi szolgáltatásai és kiszolgálása mellett legalább olyan alacsony árakat kínálni, mint a Pannon???quote]

Meglehet nézni a Pannon készülékárait

hétf. jún. 21, 2004 19:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
viraxo írta:

De ugye nem olyasfajta lesz, hogy 3,8 millió ember nem tévedhet, meg hogy gyere hozzánk, mert a legtöbb ember westeles, és hogy mobilozz velünk gazdaságosabban..

Miért nem tud a T-Mobile HU - pardon, ez még mindig a Westel, mert a vezérgárda maradt a régi - a jelenlegi szolgáltatásai és kiszolgálása mellett legalább olyan alacsony árakat kínálni, mint a Pannon??? Ha gondolkozna, akkor még több ügyfelet szerezhetne így magának, és akkor tényleg nem lenne létjogosultsága a vodának. Csak az a baj, hogy ezt nem fogja megcisnálni, mert az ilyen gusztustalan, semmit mondó, nyálas reklámoknak továbbra is lesz, aki bedől, és a vodás racionalista reklámokra senki sem fog odafigyelni.

És miért nem változtatjátok meg a havidíjmentes reklám szövegét? Akkor senki sem emelné fel a szavát miatta!!!

Vállal még posztot a GVH-ban Sugár Bandi?

hétf. jún. 21, 2004 19:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
viraxo írta:

Azt hittem, már sohasem reagálsz 8)

viraxo írta:
Szóval erősnek és etikátlannak is tartjuk a voda reklámját, mindazonáltal jók a percdíjak. De a válasz készül... :twisted:

Az etikátlanban nem vitatkoznék, de ha így nézzük akkor etikátlan a havidíj nélküli relax is :wink: .
A kettő között csak az a probléma, hogy a T-mobile a vevőkkel szemben etikátlan, a Vodafone pedig a T-mobile-lal szemben...
Aminek viszont örülök, hogy "a válasz készül". Ez nekünk mobilhasználóknak csak jó lehet :D

hétf. jún. 21, 2004 19:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Éljen a postpaid percdíj háború!! :)

hétf. jún. 21, 2004 19:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Rozso2 írta:
T-Mobilos dolgozók!

És a válasz esetén mi lesz a friss Relax csomagokkal? Mehet a kukába? :shock:

hétf. jún. 21, 2004 19:17
arany tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
T-Mobilos dolgozók!

Egyébként - mint ahogyan azt már néhány helyen leírtam - érdekes, hogy micsoda indulatokat vált ki néhány emberből ez az egész ár-szkander... :D Pedig higyjétek el, hogy nem kell ezen ennyit rágódni! Mindenki válassza azt a szolgáltatót, akinél jól érzi magát és ahol úgy érzi, hogy olyan kiszolgálást és ajánlatokat kap a pénzéért, ami tetszik neki. Persze a minőség is és a "közel áll hozzám" hangulat is fontos én pl. évek óta egy fodrászhoz járok, mert jól vág, nagyon barátságos, mindig kedvesen fogad, semmi problémánk egymással! Eszembe sem jut, hogy megkérdezzek más fodrászt arról, hogy mennyiért vág hajat... Persze az is igaz, hogy a konkurens fodrászat nem önti minden nap rám ordítva az ajánlatait a TV-ből, hogy nála 40%-kal olcsóbb a vágás és még ingyen hajszesz is jár vele.. :lol:
Akármilyen ajánlat is jön az egyik cégtől, a másiknál biztosan lesz rá válasz! Valamilyen Ft összegnél a Voda is meg fog állni, ha még akar valamit ebben az országban...:)

hétf. jún. 21, 2004 19:07
arany tag

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
hát bekaphatja a pannon, nem tudom átvinni a számomat :(( csak ha leszurkolok 40eFT-t, vagy 2006-is várok, kapják be, igazán kivételt tehetnének a prémium ügyfeleknél...

Persze, mert pont a prémium ügyfeleket akarják elengedni leginkább... :)

hétf. jún. 21, 2004 19:03
Moderátor

Hozzászólás 
-vadaszg- írta:
hát bekaphatja a pannon, nem tudom átvinni a számomat :(( csak ha leszurkolok 40eFT-t, vagy 2006-is várok, kapják be, igazán kivételt tehetnének a prémium ügyfeleknél...

Ezért nem szabad aláírnyi nyomós ok nélkül hűséghosszabbítást. Mindenki tudta már tavaly októberétől, hogy jönni fog a számhordozhatóság. Ezért akik előre gondolkoztak, azok már tavaly ősztől nem vállaltak hűséget semmi esetre sem!

hétf. jún. 21, 2004 18:06
arany tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 21, 2004 16:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Én is pont ezen gondolkodom. Lehet, hogy az ingyendumás kártyámat átváltom egy ilyenre...na majd azért átböngészem mégegyszer a részletes számlát :-)

Én majd akkor váltok, ha a Voda gondolja úgy.. Bár most épp szabadúszó vagyok.. :wink: Egyelőre nincs olyan teló ami miatt még két év rabságot aláírnék, de a 2 évem már lejárt.. Majd talán később jön valami szívmelengető, de addig jó az a T610 is..

hétf. jún. 21, 2004 13:59
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Nekem tetszenek ez az új csomagok.. Ha egyszer a Voda úgy dönt, hogy nem csacsogok többet ingyen akkor lehet, hogy mégsem prepaid ügyfél leszek.. ;))

Én is pont ezen gondolkodom. Lehet, hogy az ingyendumás kártyámat átváltom egy ilyenre...na majd azért átböngészem mégegyszer a részletes számlát :-)

hétf. jún. 21, 2004 13:50
ezüst tag

Hozzászólás 
én még 2 évig biztos, hogy a t-mobile csapatát gyarapítom, de hajrá voda!

hétf. jún. 21, 2004 13:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Kivették a K700i-s plakátot a Vodafone weboldaláról! :evil: Ezekszerint idejekorán rakták ki a reklámot, júliusnál előbb nem nagyon lesz K700i a vodánál? :shock: Vagy csak én látom rosszul?

hétf. jún. 21, 2004 13:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem tetszenek ez az új csomagok.. Ha egyszer a Voda úgy dönt, hogy nem csacsogok többet ingyen akkor lehet, hogy mégsem prepaid ügyfél leszek.. ;))

hétf. jún. 21, 2004 12:08
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
h azert 1 7610re sziwesoromest alairnek 2ewre

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hétf. jún. 21, 2004 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
A díjcsomagot reklámozó "matekozzunk!" kép letölthető élvezhető nagyságban? És honnan?

hétf. jún. 21, 2004 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Mindent a foRUMert! :-D kisbetusen +j1zem,h azert 1 7610re sziwesoromest alairnek 2ewre :)

hétf. jún. 21, 2004 11:31
platina tag

Hozzászólás 
A Duett MAX-ban nincs ingyenduma? Grr.. telhetetlen vagyok. :) Legalább 7végén lehetne. :P

@tizedes: így már jobb! :wink:

hétf. jún. 21, 2004 11:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Waprol wagyok, a regi 2.5software kene ide :)( Maradok ekezet nelkul,ugy talan jobb lesz :) integral: hosszu tawon biztosan megeri. Unowal nagyfeltoltessel 32.5 lenne :-? Ez szwsz pont a kozepesen sokat dumaloknak jo..

hétf. jún. 21, 2004 11:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
tizedes írta:
Trabi TM: upsz :) de azÉrt utánaszámoltam: wan 1 max És 1 duettmaxom. Össz 6125ft ez csúcson kiwül 177p jelent. Voda150nel a 177p 5133ft akár csúcsidöben! Most banom,hogy 2Éwre irtam alá,nem 1re :-<

Ha nem olyan csomagot írtál alá,amiben meg van határozva,hogy meddig kell az adott csomagban maradnod,akkor tudsz előfizus csomagok között is váltani :wink:

hétf. jún. 21, 2004 11:04
platina tag

Hozzászólás 
tizedes írta:
Trabi TM: upsz :) de azÉrt utánaszámoltam: wan 1 max És 1 duettmaxom. Össz 6125ft ez csúcson kiwül 177p jelent. Voda150nel a 177p 5133ft akár csúcsidöben! Most banom,hogy 2Éwre irtam alá,nem 1re :-<

OFF!
tizedes barátom.. elég hadilábol állsz a karakterekkel úgy látom. Tudom (gondolom) wapról nyomod, de néha nem bírom kiborgarászni mit is szeretnél.. :P

hétf. jún. 21, 2004 11:03
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 21, 2004 10:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most így átgondolva, nem tudom, hogy mért jó ez a Vodának (ezt a szolgáltató szemszögéből fejtegetem, az ügyfélnek természetesen jó). Szóval az a kérdés, hogy így több lesz-e a bevételük, mintha nem hozták volna ki ezeket a csomagokat?

Mert így valószínű, hogy több embert csábítanak át mint az új csomagok nélkül, de a meglévő és vitamaxról vagy R&R-ról váltó voda ügyfelek + az új ügyfelek első ránézésre kevesebb pénzt fognak beperkálni a Vodafone-nak, mintha nem lett volna ez az újítás. És kicsit úgy néz ki, mintha bepánikoltak volna T-Mobile Relax csomagjaitól.

(Kíváncsi vagyok, hogy a Pannon fog-e lépni valamit erre.)

hétf. jún. 21, 2004 10:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Igen kicsit elnéztem, csak az 1000-ben jobb.. :oops:

Igen,de ha azt nézed,hogy ledumálsz 1000 percet,az Relaxszal 25k,de Voda 500-assal csak 24k :lol:

hétf. jún. 21, 2004 10:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
tizedes írta:
Nálunk-HonwÉdsÉg- nem jellemzö a nagy dumálás,kewesen gondolkodtak a Relax wáltáson,de ez a drasztikush áraláwágás rendsen kiakasztotta az álkapcsunkat! Voda150 tünik a faworitnak az sms opciowal ÁS a 12x1000ft kedwezmÉnnyel,ami 33perc ingyenduma!!! Ugyi? :)

Ezekhez a díjcsomagokhoz NEM jár az MGM kedvezmény :wink: , tehát nincs 33 perc ingyenduma...

hétf. jún. 21, 2004 10:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálunk-HonwÉdsÉg- nem jellemzö a nagy dumálás,kewesen gondolkodtak a Relax wáltáson,de ez a drasztikush áraláwágás rendsen kiakasztotta az álkapcsunkat! Voda150 tünik a faworitnak az sms opciowal ÁS a 12x1000ft kedwezmÉnnyel,ami 33perc ingyenduma!!! Ugyi? :)

hétf. jún. 21, 2004 10:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
T-Mobilos dolgozók!

hétf. jún. 21, 2004 10:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
An-Dante.. írta:
Az egyetlen eltérés, hogy a T-Mobile-nak jobb a tarifacsomagban foglalt percek utáni percdíja Relax 500-tól, de ennek csak elvi jelentősége van..

Miért is jobb a tarifacsomagban foglalt percek utáni percdíja a Relax500-nak, mint a Vodafone500-nak???
Relax500: 30 Ft/perc VS Vodafone500: 29 Ft/perc...
Szerintem 30>29... :wink: :D :D :D

Igen kicsit elnéztem, csak az 1000-ben jobb.. :oops:

hétf. jún. 21, 2004 10:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 500 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő