Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 20:45

Hozzászólás a témához  [ 500 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Következő
Új Vodafone díjcsomagok (VF 90; 200; 300; 500; 800) 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ez az az ok, ami miatt a legdrágább szolgáltatónál vannak a legtöbben.

freunder írta:
Szóval ha a Voda lett volna az 1., akkor most nála lennének a legtöbben!

Szerintem meg mind a kettőtöknek igaza van.

szer. jún. 23, 2004 14:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:

Szvsz ez nagyon nem így van, a T-Mobilnál azért vannak a legtöbben, mert az 1. szolgáltató volt Mo-n(igaz rögtön utána a Pannon is indított), és a Vodafone több mint 5 év késéssel lépett a piacra...

Mióta bennt van a Voda, a másik 2 szolgáltató részesedése részben folyamatosan csökken...

Szóval ha a Voda lett volna az 1., akkor most nála lennének a legtöbben!

szer. jún. 23, 2004 14:39
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:
Macika írta:
Topman írta:
Nyugi, a t-westelnél sem kérnek bocsánatot, ha hibáznak bármiben is. Szerintem ebben nincs különbség a szolgáltatók között.

Ez nem egészen így van, csak az elmúlt 2 napban volt 2 ellenpélda csak itt a fórumban!!! Ahol is hibáztak az üfsz-esek és helyrehozták, sőt bocsánatot is kértek!

Azért csak tudom, hogy velem mik történtek meg az ügyfélszolgálat felhívásakor, bármennyire is hihetetlen és azt élből megcáfolnád. Valaki szerencsés, valaki nem.

Na várj, barátom. Te nem azt írtad, hogy Nálad nem kértek bocsánatot. Eleresztettél egy teljesen általánosító mondatot, ami igenis cáfolható. Olvasd el még 1x, mit is írtál!!!
Szóval utána nem kell jönni azzal, hogy Nálad mi volt. Akkor írd azt, hogy NÁLAD a Te esetedben ez és ez történt!

Egyébként egy esetleges hibázás elismerésében a Westel vezet mindenki előtt. Sőt, a jóvátételében is.
Egyszerűen emberszámba veszik azokat akik emberek. Ennyi a titok.

szer. jún. 23, 2004 14:07
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam még nincs váltás kb. 92 óra után...

szer. jún. 23, 2004 13:57
arany tag

Hozzászólás 
Valakinek átváltották már :?:
Tegnap este felhívtam őket,kiderült,hogy vasárnap éjjel kértem a tarifacsomagváltást,és még nem telt le a 48 óra....

...most 64 óránál tartok,1270: 12 perc várakozási idő.

Előbb-utóbb csak összejön.

szer. jún. 23, 2004 13:33
arany tag

Hozzászólás 
Nokian írta:
toto42 írta:
Nokian írta:
hívás indítás: 15 Ft/perc minden irányban, minden időben, 30 mp alapon;
hívásfogadás: 5 Ft/perc minden irányból, minden időben, 1 perc alapon;
SMS: 10 Ft/db. Vagy valami hasonló...

Nem túl valószínű, hogy ilyet csinálna bárki. Elég népszerű lenne biztosan, de az is tuti, hogy tartanának mellé egy másik kártyát hívásfogadásra. És akkor máris teljes bukta.

Szerintem nem lenne bukta, ha össze adod, akkor ez a burttó 20 Ft/perc BÁRHOVA, BÁRMIKOR, perc alapon NAGYON jó díj lehetne, MONDOM csak lehetne, ezek a díjak az én agyszüleményeim! Aki behozná ezt a fajta díjcsomagot, szerintem picit drágábban mérné a perceket, és akár a Vitamax Uno/Praktikum Perfekt/Domino Nap csomagoknál is olcsóbb lehetne, még az sms is...

A Vodának voltak már meglepő újjításai (pl. a VitaMax Uno, VitaMax Duo, a 100%-an lebeszélhető alap-havidíj) amiket a PGSM és a WesT-Mobile magától szerintem soha nem vezetett volna be! De, mivel a Voda behozta pl. az Uno féle tarifa rendszert, muszáj volt nekik is lépni, és megcsinálni a Perfektet és a Napot!

Ja, elnézést, ha félreérthető voltam. A szolgáltatónak lenne bukta.. :)

szer. jún. 23, 2004 12:54
platina tag

Hozzászólás 
whatwho írta:
Nem tudom minek köszönhetően (email, rengeteg telefon, vagy látnoki képességek), de most jött egy esi a vodától:

"T.Ügyfelünk!Kérését technikai okok miatt csak késedelemmel tudjuk végrehajtani.Elnézését kérjük,engedje meg,hogy kompenzációként nettó500 Ft-ot ajánljunk fel.Vodafone"

Ez így már valami (és nem a kompenzáció miatt). Most elszállt minden dühöm.

Bazzeg, megvettek kilóra :wink: , írj nekik vissza, hogy egy ezres legalább, vagy nincs bocsánat :twisted: .

szer. jún. 23, 2004 10:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom minek köszönhetően (email, rengeteg telefon, vagy látnoki képességek), de most jött egy esi a vodától:

"T.Ügyfelünk!Kérését technikai okok miatt csak késedelemmel tudjuk végrehajtani.Elnézését kérjük,engedje meg,hogy kompenzációként nettó500 Ft-ot ajánljunk fel.Vodafone"

Ez így már valami (és nem a kompenzáció miatt). Most elszállt minden dühöm.

szer. jún. 23, 2004 10:41
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Topman írta:
Nyugi, a t-westelnél sem kérnek bocsánatot, ha hibáznak bármiben is. Szerintem ebben nincs különbség a szolgáltatók között.

Ez nem egészen így van, csak az elmúlt 2 napban volt 2 ellenpélda csak itt a fórumban!!! Ahol is hibáztak az üfsz-esek és helyrehozták, sőt bocsánatot is kértek!

Azért csak tudom, hogy velem mik történtek meg az ügyfélszolgálat felhívásakor, bármennyire is hihetetlen és azt élből megcáfolnád. Valaki szerencsés, valaki nem.

szer. jún. 23, 2004 9:57
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Topman írta:

Nekem még felajánlották azt is, hogy az előfizetési díjat jóváírják.

Szerencsés ember lehetsz. :)

szer. jún. 23, 2004 9:54
ezüst tag

Hozzászólás 
NapalmGSM írta:
Nézd, engem is ugyanúgy bosszant a dolog, de ezt a hozzászólást inkább a voda felé kellene megtenned...(Én nekik is írtam egy kevésbé higgadt hangvételű mailt) :twisted:

Megtettem, kíváncsi vagyok a válaszukra, ha egyáltán válaszra méltatnak.

Tisztelt Vodafone!

Múlt hét pénteken rettentően megörültem a tv-ben reklámozott új tarifacsomagjaiknak, hosszas utánaolvasás után úgy döntöttem, hogy megrendelem a Vodafone 500-as csomagot. Erre sort is kerítettem szombaton (06.19) hajnali 00:05 perckor a 1270-es telefonszámon. Vasárnap délután (bár még nem járt le az Önök által ígért 48 órás határidő), újra telefonáltam az ÜFSZ-re, hogy érdeklődjek hol tart a dolog. Legnagyobb meglepetésemre a hölgy közölte a vonal másik végén, hogy nem is vagyok előjegyezve tarifacsomagváltásra. Ezt már akkor nem értettem, de nagyokat nyelve kértem az újbóli tarifacsomag módosítást (vasárnap délután 15:00 körül). Ennek ugye tegnap (06.23) járt le a 48 órás határideje, ekkor telefonáltam újból az ügyfészolgálatra, ahol közölték, hogy nem vasárnap, hanem hétfőn rendeltem meg az új csomagot. Ebben erősen kételkedtem, mondván hogy nem voltam hétfőn telefonközelben, így kértem a kolléginát, hogy nézzen utána jobban. Hosszas utánajárás után közölte, hogy igazam van, tényleg vasárnap jegyeztem elő a módosítást.

Kérdéseim a következők:
1) mégis mikorra várhatom a tarifacsomag módosítását jelző értesítő sms-t?
2) minek vállalnak 48 órát, ha ezt nem tudják teljesíteni?
3) ha én valamilyen módosítást kérek, illetve szolgáltatást rendelek önöktől, az vajon miért nem kerül bejegyzésre az Önök rendszerébe?

Őszintén szólva nem tartom korrektnek az Önök hozzáállását. Ha 168 órát mondanak tarifacsomagváltásra, nem érdekel, de akkor a 168. óra után szeretnék az új percdíjaimmal telefonálni. A lényeg, hogy vállalják az ÁSZF-ben foglalt határidőket, ahogy tőlem, előfizetőtől is elvárják a fizetési határidők pontos betartását.

Üdvözlettel:
X Y
(egy pénteken még boldog, mára már igen bosszús előfizetőjük)

szer. jún. 23, 2004 8:21
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:

Nekem még felajánlották azt is, hogy az előfizetési díjat jóváírják.

szer. jún. 23, 2004 7:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
toto42 írta:
Nokian írta:

Nem túl valószínű, hogy ilyet csinálna bárki. Elég népszerű lenne biztosan, de az is tuti, hogy tartanának mellé egy másik kártyát hívásfogadásra. És akkor máris teljes bukta.

Szerintem nem lenne bukta, ha össze adod, akkor ez a burttó 20 Ft/perc BÁRHOVA, BÁRMIKOR, perc alapon NAGYON jó díj lehetne, MONDOM csak lehetne, ezek a díjak az én agyszüleményeim! Aki behozná ezt a fajta díjcsomagot, szerintem picit drágábban mérné a perceket, és akár a Vitamax Uno/Praktikum Perfekt/Domino Nap csomagoknál is olcsóbb lehetne, még az sms is...

A Vodának voltak már meglepő újjításai (pl. a VitaMax Uno, VitaMax Duo, a 100%-an lebeszélhető alap-havidíj) amiket a PGSM és a WesT-Mobile magától szerintem soha nem vezetett volna be! De, mivel a Voda behozta pl. az Uno féle tarifa rendszert, muszáj volt nekik is lépni, és megcsinálni a Perfektet és a Napot!

szer. jún. 23, 2004 6:30
arany tag

Hozzászólás 
Nokian írta:
An-Dante.. írta:
Az USA-ban pl egyáltalán nem számláznak egymás felé a szolgáltatók, emiatt persze a fogadott percekért is fizetni kell, viszont cserébe 7-8e Ft körül már teljesen ingyen beszélsz a szolgáltatód hálózatán belül éjjel-nappal (...)
a prepaid csomagok használata szinte teljesen megszűnne.. Ugyan biztosan lenne 9Ft-os percdíj Prepaid-ben is, de ugye ezt akkor is fizetnéd, amikor fogadod a hívást, ami már nem lenne buli..

El tudom képzelni, hogy egy ehhez hasonló csomaggal a Voda fog először belépni a magyar piacra... És talán post és pre csomaggal egyaránt... Kitelik tőlük:

kedd jún. 22, 2004 23:02
Moderátor

Hozzászólás 
Topman írta:

kedd jún. 22, 2004 23:02
arany tag

Hozzászólás 

kedd jún. 22, 2004 23:00
ezüst tag

Hozzászólás 
whatwho írta:
Nézd, engem nem érdekel, hogy mennyire vannak elhavazva, ahogy nem érdekli a főnökömet, vagy a megrendelőimet, hogy nekem milyen nyűgöm bajom van... Ez üzlet! Ha 72 órát mondanak, nem érdekel, elkönyvelem, nem foglalkoztat. Ha 168 órát mondanak, dettó...

De olyat nem csinálok, hogy a "jobb fényben való feltűntetéshez" bevállalok egy sokkal húzósabb, ámde előre láthatóan teljesíthetetlen határidőt. És erre a Vodafone-nak ráadásul nincs is szüksége, mert mint már mondottam hidegen hagy, hogy 1/12/48/168 óra alatt módosítják a csomagomat. De az már igen, hogy amit vállaltak, azt tartsák is be.

Nézd, engem is ugyanúgy bosszant a dolog, de ezt a hozzászólást inkább a voda felé kellene megtenned...(Én nekik is írtam egy kevésbé higgadt hangvételű mailt) :twisted:

kedd jún. 22, 2004 22:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
whatwho írta:
NapalmGSM írta:
Nálam most tartanak kb. 76 óránál, 3x beszéltem velük, de semmi, és reggelig nem is lesz, mert csak 8-ig dolgoznak...
Szerintem ez most nagyon beütött náluk, mert máskor 3-4 óra alatt megvolt a tarifacsomagváltás...

Nézd, engem nem érdekel, hogy mennyire vannak elhavazva, ahogy nem érdekli a főnökömet, vagy a megrendelőimet, hogy nekem milyen nyűgöm bajom van... Ez üzlet! Ha 72 órát mondanak, nem érdekel, elkönyvelem, nem foglalkoztat. Ha 168 órát mondanak, dettó...

De olyat nem csinálok, hogy a "jobb fényben való feltűntetéshez" bevállalok egy sokkal húzósabb, ámde előre láthatóan teljesíthetetlen határidőt. És erre a Vodafone-nak ráadásul nincs is szüksége, mert mint már mondottam hidegen hagy, hogy 1/12/48/168 óra alatt módosítják a csomagomat. De az már igen, hogy amit vállaltak, azt tartsák is be.

Bemész, és panaszkönyv!

kedd jún. 22, 2004 21:55
ezüst tag

Hozzászólás 
NapalmGSM írta:
Nálam most tartanak kb. 76 óránál, 3x beszéltem velük, de semmi, és reggelig nem is lesz, mert csak 8-ig dolgoznak...
Szerintem ez most nagyon beütött náluk, mert máskor 3-4 óra alatt megvolt a tarifacsomagváltás...

kedd jún. 22, 2004 21:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nézd, nem a Voda védelmében mondom, de a Pannon pont ugyanilyen. Tudom, hogy ez Téged a legkevésbé sem vígasztal, de attól még így van.
Ahol igazán precíz, 'érték az ügyfél' bánásmódot kapsz, az a Westel/T-mobile. Annak meg megvan az ára....

Persze... Mint mindennek! Nem is igazán a Vodafone-ról beszélek, hanem egyáltalán a magyar mentalitásról (most nem kezdem el, hogy mi megy külföldön, mert mindenre lehet példát és ellenpéldát hozni). Elegem van, hogy csak addig vagyok ügyfél valakinek a szemében, ameddig a szerződés fölé hajolva alá nem firkantom a nevemet... Onnantól már csak akkor vagyok ügyfél, amikor be kell kaszírozni a heti/havi/negyedéves/éves díjat, de ezt persze undorító stílusban (bár utsó hozzászólásom után hívtam a Yodát megint, és akkor az ÜFSZes csaj ha nem kért elnézést 10szer, akkor egyszer sem).

De ez már nagyon OFF, csak nagyon kikívánkozott belőlem... :cry:

kedd jún. 22, 2004 21:43
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd jún. 22, 2004 21:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Az USA-ban pl egyáltalán nem számláznak egymás felé a szolgáltatók, emiatt persze a fogadott percekért is fizetni kell, viszont cserébe 7-8e Ft körül már teljesen ingyen beszélsz a szolgáltatód hálózatán belül éjjel-nappal (...)
a prepaid csomagok használata szinte teljesen megszűnne.. Ugyan biztosan lenne 9Ft-os percdíj Prepaid-ben is, de ugye ezt akkor is fizetnéd, amikor fogadod a hívást, ami már nem lenne buli..

El tudom képzelni, hogy egy ehhez hasonló csomaggal a Voda fog először belépni a magyar piacra... És talán post és pre csomaggal egyaránt... Kitelik tőlük:

kedd jún. 22, 2004 21:25
platina tag

Hozzászólás 
Én eddig 2 kártyát vittem át pre-ből post-ba és mindkettőnél kivárták az "időkorlátot" és 46-47 óra leteltével lett aktív az új kártya! Háááát, tényleg nem sietik el, dehát mint Macika is írta legalább olcsóbbak mint a többi (persze azért ez sem minden)!

Steve

kedd jún. 22, 2004 19:44
arany tag

Hozzászólás 
VonBraun írta:
...

Tudod lassú munkához idő kell : :lol:

kedd jún. 22, 2004 18:59
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
VonBraun írta:
...

Én nem értem, hogy hova rohansz :lol: :lol: 8)

Ez a hirtelen természetem, na. Néha már csak szégyenkezek miatta. :wink:

kedd jún. 22, 2004 18:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
VonBraun írta:
...

Én nem értem, hogy hova rohansz :lol: :lol: 8)

kedd jún. 22, 2004 18:40
arany tag

Hozzászólás 
Már nem azért a 2 fillérért, de egy darabig még lehet, hogy várhattok :D
Nekem a Vodafone által küldött ajándék City kártyám járt így, amikor át akartam váltani Uno-ba. A rendszer Önt nem tudja beazonosítani, kérjük, próbálkozzon később. Ez volt néhány napig, aztán kezelővel tudtam csak átváltani. Már egy éve nem használom ezt a kártyát, de mondom csak átváltom regular-ra, és még mindig nem tud beazonosítani a rendszer, próbálkozzak később - mondjuk néhány év múlva.

De ez nyilván valami bug lehet, az előfizetésemet anno domini nemtudommikor egyiknapi megrendelésnél másnap délre átváltották Max-ra, pedig az is akkor indult.

kedd jún. 22, 2004 18:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hogy le ne kopogjam: mióta megvan a BYOP-om a Sagem-mel (tegnap 15:00), azóta csak jót tudok mondani róluk :-). Az egyik SIM-en 16:30-kor lement a térerő, a másikon meg 19:00-kor jöttek az SMS-ek a szerződéskötéskor megrendelt szogáltatásokról.

Aztán: ma hajnalban, vagy tegnap este, kitöltöttem a Net-Rendelőt, már ma dálután megjöttek a válaszok SMS-ben. A 1270-et kétszer hívtam, egyszer a hívószámküldés és hangposta miatt, egyszer meg, hogy megtudjam, mikor van a számlazárásom. És mindkét alkalommal korrekt kiszolgálásban volt részem. Sőt, kellemes napot is kívántak :-).

Egy szépséghiba votl: hajnali 5-kor kétszer rendeltem meg SMS-ben a WAP-ot, és csak 11 óra után jött válasz. Pedig ez nekik 5 percen belül aktív szokott lenni. Biztos nem történt még meg az előfizetásem teljes regisztációja.

kedd jún. 22, 2004 17:12
Moderátor

Hozzászólás 
zocsa001 írta:
Én vasárnap délután rendeltem meg,lassan letelik a 48 óra.
Nemsokára rájukcsörgök...
Visszább írta valaki,hogy neki is túllépték a határidőt.
biztos még ennyire új.. :(

Egyrészt.
Másrészt meg egy csomóan nem dolgoznak a hét végén, akiknek a feladatuk lenne.

kedd jún. 22, 2004 16:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
zocsa001 írta:
Több millióan.. :lol: :lol:

Annyira nem rossz a helyzet 8)

kedd jún. 22, 2004 16:01
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
zocsa001 írta:

Nem azért megy lassan mert új, hanem mert túl sokan szeretnének váltani egyszerre :wink:

Több millióan.. :lol: :lol:

kedd jún. 22, 2004 16:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
zocsa001 írta:

Nem azért megy lassan mert új, hanem mert túl sokan szeretnének váltani egyszerre :wink:

kedd jún. 22, 2004 15:57
arany tag

Hozzászólás 
Én vasárnap délután rendeltem meg,lassan letelik a 48 óra.
Nemsokára rájukcsörgök...
Visszább írta valaki,hogy neki is túllépték a határidőt.

kedd jún. 22, 2004 15:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
"Akkor nyelek nagyokat, és tűrök cserébe, hogy olcsón telefonálok?"

Igen. Én ezért kapcsoltattam ki annak idején a Voda kártyámat. Felforrt az agyvizem, majd rájöttem, hogy az egész nem ér annyit és kikapcsoltattam. Most megint elgondolkodtam az új csomagok miatt, de visszaemlékeztem ezekre a szívásokra és még kivárok. Ha ez nem lett volna már átvittem volna a számomat (mert ugye most már ezt is lehet).

kedd jún. 22, 2004 15:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezt mindig is mondtuk, hogy a 1270 egy nagy nulla. :(

kedd jún. 22, 2004 15:22
Moderátor

Hozzászólás 
whatwho írta:
Most jött el a pillanat, hogy felforrt az agyvizem a Vodától...

Mint már említettem a fórumban, péntekről szombatra virradó éjjel megrendeltem a Vodafone 500 csomagot. Eltelt másfél nap, rájuk csörögtem, hogy ok a 48 óra, de ennél gyorsabbak szoktak lenni, hol a csomagom? Válasz: Milyen csomagod pici fiú, amikor nincs is a rendszerben a kérésed tarifacsomag váltásra...

Nyeltem egy nagyot, ám legyen, regisztráljanak akkor most. Ennek most járt le a 48 órás határideje, ÜFSZ azzal hiteget, hogy ma biztos meglesz... Most komolyan, ez ellen mit lehet tenni? Ha én nem tudom tartani a (fizetési) határidőt, akkor a nyakamba varrják a kamatot, stb... De ha ők? Akkor nyelek nagyokat, és tűrök cserébe, hogy olcsón telefonálok?

(ja a vicc az, hogy előbb amikor telefonáltam az ÜFSZnek és előadtam a problémámat, a csaj először azt akarta elhitetni velem, hogy én nem tegnapelőtt, hanem tegnap kértem a változtatást... majdnem bevettem (egy kavingtonnal együtt), de eszembe jutott, hogy értekezleten voltam, akkor meg igen ritkén szoktam az ÜFSZ-szel csevegni. Jó, utánanéz még1*... És tééééényleg, tegnapelőtt történt a kérés. Az a szó, hogy "Bocsánat" úgy látszik hiányzik a szókincsükből)

Nézd, nem a Voda védelmében mondom, de a Pannon pont ugyanilyen. Tudom, hogy ez Téged a legkevésbé sem vígasztal, de attól még így van.
Ahol igazán precíz, 'érték az ügyfél' bánásmódot kapsz, az a Westel/T-mobile. Annak meg megvan az ára.

Ha nekem választnai kell, akkor inkább fizetek 0/24, 7/7, 365/365 kevesebbet a beszélgetésekért, maximum 1-2 napig bosszús vagyok a lassabb ügyintézés miatt...
Nem hiszem, hogy a percdíjak olcsósága ne ütne vissza több helyen is. Pedig nem szabadna. De attól még azt teszi.

kedd jún. 22, 2004 15:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Most jött el a pillanat, hogy felforrt az agyvizem a Vodától...

Mint már említettem a fórumban, péntekről szombatra virradó éjjel megrendeltem a Vodafone 500 csomagot. Eltelt másfél nap, rájuk csörögtem, hogy ok a 48 óra, de ennél gyorsabbak szoktak lenni, hol a csomagom? Válasz: Milyen csomagod pici fiú, amikor nincs is a rendszerben a kérésed tarifacsomag váltásra...

Nyeltem egy nagyot, ám legyen, regisztráljanak akkor most. Ennek most járt le a 48 órás határideje, ÜFSZ azzal hiteget, hogy ma biztos meglesz... Most komolyan, ez ellen mit lehet tenni? Ha én nem tudom tartani a (fizetési) határidőt, akkor a nyakamba varrják a kamatot, stb... De ha ők? Akkor nyelek nagyokat, és tűrök cserébe, hogy olcsón telefonálok?

(ja a vicc az, hogy előbb amikor telefonáltam az ÜFSZnek és előadtam a problémámat, a csaj először azt akarta elhitetni velem, hogy én nem tegnapelőtt, hanem tegnap kértem a változtatást... majdnem bevettem (egy kavingtonnal együtt), de eszembe jutott, hogy értekezleten voltam, akkor meg igen ritkén szoktam az ÜFSZ-szel csevegni. Jó, utánanéz még1*... És tééééényleg, tegnapelőtt történt a kérés. Az a szó, hogy "Bocsánat" úgy látszik hiányzik a szókincsükből)

kedd jún. 22, 2004 15:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Andras01 írta:
Nekem van most egy Szuper előfizum, amiről szertetnék ezek közül valamelyikre váltani. Igenám, de aláírtam, hogy 1 évig nem váltok tarifacsomagot. Kilehet ezt valahogy kerülni?

Csak ha befizeted a 45 rugót, ezzel kikerülöd a 3 évet is, nem csak az 1 évet. Sajnos máshogy nem.

kedd jún. 22, 2004 11:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nem etikátlan a Voda reklámja. Örülök, hogy ilyen jó csomagokkal jöttek ki és alávágtak a témobilnak :) Ha most előfizüt kéne választanom, akkor valamelyik kisebb vodásat választanám.

kedd jún. 22, 2004 11:53
platina tag

Hozzászólás 
Andras01 írta:
Nekem van most egy Szuper előfizum, amiről szertetnék ezek közül valamelyikre váltani. Igenám, de aláírtam, hogy 1 évig nem váltok tarifacsomagot. Kilehet ezt valahogy kerülni?

Kérdezd meg a 1270-et, hátha engednek váltani egy olyan csomagra, amelyiknél magasabb a havi fixen kifizetendő összeg, mint a Szupernél... Pl. a Vodafone250 a havi 6000Ft-jával...

Persze ez csak egy ötlet, nem tudom, hogy meg lehet-e dumálni a Vodával...

kedd jún. 22, 2004 11:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Andras01 írta:

Passz. Talán valamit fizetned kell. 1270 mit mond?

kedd jún. 22, 2004 11:39
arany tag

Hozzászólás 

kedd jún. 22, 2004 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
De gondolom a németeknél még van összekapcsolái díj, és mégis megoldható náluk.legalábbis amit fentebb írtam.Nekem az is jó lenne. :lol:

Erre kb ezt tudom írni.. Nemtom, hogy az összegek aktuálisak-e, dilletve hogy ez a szösszenet mikori..:

"Mennyire európaiak az összekapcsolási díjak Magyarországon?

- Az összekapcsolási díj belföldi (mobil) hívások esetében jelenleg 11,39 Ft. Ebbôl 3,89 Ft-ot mindenképpen a Matáv kap, 7,50-et pedig vagy ô, vagy valamelyik LTO, vagyis az a szolgáltató, akinél a hívás végzôdik (vagy ahol kezdeményezték). E díjak összegének mindenképpen lényegesen csökkennie kell. Az EU szerint költségalapúnak kell lenniük. A költségalapúság egyrészt azt jelenti, hogy az, aki az összekapcsolást végzi, ne kapjon többet, mint amit a saját költségei indokolnak (plusz egy elvárható, ésszerű profit) -, illetve azt jelenti, hogy valamilyen szempontból a távolsággal arányos legyen az összekapcsolás díja. Az EU adott is egy ajánlást arra, hogy ilyen elvek mellett körülbelül mekkora az összekapcsolási díjak elfogadható mértéke. Ennek alapján Magyarországon a mobil szolgáltatók legalább az ötszörösét fizetik azoknak a díjaknak, amit egy hasonló helyzetben levô szolgáltató fizet az EU-ban. Ez az igazi akadálya a további díjcsökkentésnek."

kedd jún. 22, 2004 9:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
De gondolom a németeknél még van összekapcsolái díj, és mégis megoldható náluk.legalábbis amit fentebb írtam.Nekem az is jó lenne. :lol:

Viszont a DT veszteséges Németországban.

kedd jún. 22, 2004 8:58
platina tag

Hozzászólás 

kedd jún. 22, 2004 8:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagymértékben függ a cégek összekapcsolási díjaitól sajnos.. :(
Az USA-ban pl egyáltalán nem számláznak egymás felé a szolgáltatók, emiatt persze a fogadott percekért is fizetni kell, viszont cserébe 7-8e Ft körül már teljesen ingyen beszélsz a szolgáltatód hálózatán belül éjjel-nappal, este 9 után már az összes amerikai számot ingyen hívhatod, ja és van még 1000 perc napközbeni percdíjad..

Ha az összekapcsolási díjak megszűnnének nálunk is igen jó előfizetéses csomagok jönneének létre, ugyanakkor várhatóan a prepaid csomagok használata szinte teljesen megszűnne.. Ugyan biztosan lenne 9Ft-os percdíj Prepaid-ben is, de ugye ezt akkor is fizetnéd, amikor fogadod a hívást, ami már nem lenne buli..

kedd jún. 22, 2004 8:41
platina tag

Hozzászólás 
Nem akarok telhetetlen lenni , de nekem már csak ez a szolgáltatás hiányzik.Igy átválthanék a plusz-ról és az ingyen duma is megmaradna , igaz majd háromszoros áron de ezt lehet hogy korrigálnák itthoni árakhoz.

Vodafone-HappyAbend9 Feierabend:
monatliche InklusivMinuten
werktags zw. 20 und 8 Uhr ins deutsche Vodafone-Netz + Festnetz 1.000 Min.
zusätzl. monatlicher Festpreis 7,50 Euro

Vodafone-HappyWochenende7 Freies Wochenende:
monatliche InklusivMinuten
am Wochenende ins deutsche Vodafone-Netz + Festnetz 1.000 Min.
zusätzl. monatlicher Festpreis 5 Euro
(rechnerisch 0,005 Euro / Minute6)

Én várom a t-mobil válaszlépését ami lehet hogy épp a ""Relax Weekend""lesz /Monatliche InklusivminutenMonatlicher Aufpreis 1000 Min.
4,95/és ezzel úgy fel hergelik a vodafont hogy gyorsan ő is bevezeti. :lol: :lol: :lol:

kedd jún. 22, 2004 8:20
arany tag

Hozzászólás 
thundermix írta:
A MATÁV válasza már megérkezett.... 1 Ft / perc jóváíródik minden Matávos híváskor.... Mikor megláttam ezt a reklámot nem tudtam sírjak vagy nevessek.

:oops: :roll:

És csak maximum 400 forint erejéig. :)

kedd jún. 22, 2004 8:09
ezüst tag

Hozzászólás 
A MATÁV válasza már megérkezett.... 1 Ft / perc jóváíródik minden Matávos híváskor.... Mikor megláttam ezt a reklámot nem tudtam sírjak vagy nevessek.

:oops: :roll:

kedd jún. 22, 2004 7:41
arany tag

Hozzászólás 
Általánosságban igaz, hogy olyan világot élünk, ahol kíméletlen árharc folyik, az is igaz, hogy némely (nem ritka) esetben akár a minőség is háttérbe szorul. A fogyasztót több oldalról bombázzák jobbnál-jobb, olcsóbbnál olcsóbb ajánlatokkal, csak vásároljon, költse el a pénzét!

A mobil szolgáltatói piac azonban speciális helyzetben van, mert a szereplők száma jóval kevesebb, mint más területeken, és a különbségek közel sem akkorák, mint egyéb termékeknél. A reklám az, ami a fogyasztóhoz a hírt viszi, a legújabb, legszebb, legolcsóbb stb. dologról. Következésképpen itt fölösleges erkölcsről beszélni, hiszen a pénzről, profitról szól a történet. Léteznek ugyan ilyen irányú szabályozások, de jószerével a kutyát sem érdeklik. A várt haszon a fontos, semmi más (szó szerint is érthető) nem számít.

Ezt az esetet egész egyszerűen -a fórum jellegéből adódóan- túlreagáljátok! Itt ugyanis semmi drasztikus történésről nincs szó, mindössze van egy új Voda csomag (a sok másik között), valamivel jobb áron, mint a konkurencia csomagja. A legtöbb emberig el sem jut a helyesen értelmezett hír, valljuk meg nem is érdekli. Meg aztán holnap a másik szolgáltató jön elő egy másik pre/post ajánlattal. Ennyi történik, semmi több. Nem kell és nem is szabad hosszú távú következtetéseket levonni belőle, mert ahhoz a Vodának SOKKAL olcsóbban kellene adnia a szolgáltatását. Ez pedig nincs így, mert közel lehetetlen. Csak valamivel olcsóbb, és ezért nem fog, és nem is kell pánikolni a T-mobilenál. a hatása sem lesz eget rengető, néhányszor tíz/száz mebernél többet nem is fog váltásra késztetni.

Az egészből két dolog lényeges. Egyrészről, hogy talán, (én remélem) felgyorsítja az ügyfél kegyeiért folytatódó versenyt, ami ránk, fogyasztókra nézve előnyös igazán, másrésztől, hogy a trend folytatódása esetén itthon, egyre beláthatóbb az az idő amikor a vonalas telefon szolgáltatói komoly bajban lesznek.

kedd jún. 22, 2004 5:29
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 500 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Következő