Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 14:47

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Pannonnál mikorra várható?
Nincs valami infotok?
---
Vakuljak meg, ha látom az árát a PéMobil oldalán! ;-)
Hol kell nézni? (Teljesen kusza nekem az a honlap).

hétf. jún. 28, 2004 5:59
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Ez elég jó ajánlat a T-Mobile-tól. Rossszabbra számítottam.

hétf. jún. 28, 2004 4:59
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... _142.shtml

hétf. jún. 28, 2004 0:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
viraxo írta:
...

Ha csak ez a 2 dolog tart vissza, akkor szvsz nyugodtan vedd meg, max amíg nem jön ki hozzá egy újabb softaddig nem kapcsolgatod, és akkor egyik hiba sem áll fent. Ha pedig frissítik a softot valószínüleg kiszedik ezeket a hibákat. (anno a T610 is ilyesmi hibákkal indult az R1-es softnál, mostanra már nem nagyon vannak benne bug-ok :D )

vas. jún. 27, 2004 22:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Lehet, hogy a hiba bennem van, de egyetlen egy review sem emlitette azt, hogy tud-e FOGADNI csatolt allomanyokat!
Mar a T610-esemrol is azt irtak, hogy teljes erteku email kliens van benne, csak epp csatolmanyokat nem tud fogadni..

Na végre nekem is sikerült jó alaposan kitesztelnem a kicsikét! :)
A telcsi tulajdonképpen nagyon állat! A kijelző minősége nagyon király, pl. ha digit.fényképezővel készült képeket töltesz fel, olyan jó minőségben adja vissza, hogy fel sem tűnik, hogy "csak" 65K-s kijelzője van! A Nokia 6230-as külső hangszórója tényleg jobb minőségű hangot ad ki pl zenelejátszásnál, de ez nekem konkrétan másodlagos!
Ami viszont nem az:
Találtam két problémát a telcsiben! Az egyik a töltéssel kapcsolatos! Ha felrakom a telcsit a töltőre, az első furcsaság az, hogy ha kikapcsolom a telefont, a világítás nem alszik el töltés közben. A komolyabb probléma az, hogy ha megnyomom a hangerőszabályzót miközben kikapcsolt állapotban töltöm, akkor az egész teló LEFAGY!!!!!! És a legszomorúbb, hogy - mivel magamnak nagyon szeretnék egy ilyet - megnéztem több darabot is (kb 15-öt) és MINDEGYIK EZT CSINÁLJA, tehát nyilvánvalóan software hiba... ettől kissé bepipultam! A másik idegesítő dolog az, hogy én nagyon gyakran használom a hívásszűrés funkciót! Ebben ugye megadhatok neveket, vagy csoportokat, akiknek a hívásait a teló beengedi, a többieknek foglalt jelzést ad! A régebbi SE telefonokban (T68I/610/630/Z600) ha megadtam egy szűrőlistát egy profilhoz, akkor a telefon kikapcsolás után is megjegyezte azt. Itt viszont kikapcsolás után elfelejti! Mivel én éjszakára mindig kikapcsolom a telcsit, pl. egy nyaralásnál nagyon idegesítő lehet, hogy minden reggel a hívásszűrés listát kell állítgatni...
A többi funkció viszont jól működik, a saját kamerájának a képe jó fényviszonyok között nagyon szép! Minden oké lenne, ha ez a két bosszantó dolog nem volna... :cry:
Most itt őrlődök, hogy megvegyem-e így és frissíttessek software-t, vagy inkább várjak vele, hátha kiderül még egy két bug...
Ehh... nehéz az élet, mert pont egy ilyen telefonra vágytam! Minden benne van ami nekem kéne, csak még nem tökéletes a software...
Ja! És még valami! Az e-mail kliens fogad is file-okat! Legalábbis JPG, vagy GIF tökéletesen átjön! Kipróbáltam!
:D

vas. jún. 27, 2004 21:12
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Silente írta:
A segédfénye egészen kafa és erős

Sajnos máshol azt olvastam, hogy csak nagyon közelről ~30/60 cm van hatása, azon túl, hát....

Steve

Háát, azért töksötétben akkor is jól jön (más kérdés, hogy mennyire eszi az akkut).

vas. jún. 27, 2004 16:18
platina tag

Hozzászólás 
Silente írta:
A segédfénye egészen kafa és erős

Sajnos máshol azt olvastam, hogy csak nagyon közelről ~30/60 cm van hatása, azon túl, hát....

Steve

vas. jún. 27, 2004 16:10
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok erre gondolt: Kép 8)

Ja, és egy - a kamerával képszitett kép: http://www.p800.info/pics/extended_sample.jpg

A segédfénye egészen kafa :twisted: és erős: http://www.p800.info/~rog/k700/compare.html

vas. jún. 27, 2004 15:53
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Tuvok írta:
Nagyon jó a telefon! Én nem értek egyet a gombos dologgal. Szerintem negyon jók a gombjai! Az a kör a telefonon csak sötétben látszik. (Eltakartam) Nagyon kényelmes a fogása!

Köszi! Egyre nehezebben fogok tudni dönteni, hogy mit vegyek... :)

Amit még kihagytam az a panorámakép funkció a telefonban. Ha jól emlékszem 3 vagy 4 képet lehet készíteni melyeknél úgy segít a telefon hogy az előző kép végéből halványan becsúsztat egy árnyékot hogy tudd hova kell illeszteni a következő képet. Mikor pont ott van lenyomod és így tovább. A végeredmény pedig egy csodás panoráma kép.

szomb. jún. 26, 2004 5:52
Moderátor

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Nagyon jó a telefon! Én nem értek egyet a gombos dologgal. Szerintem negyon jók a gombjai! Az a kör a telefonon csak sötétben látszik. (Eltakartam) Nagyon kényelmes a fogása!

Köszi! Egyre nehezebben fogok tudni dönteni, hogy mit vegyek... :)

pén. jún. 25, 2004 16:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy a hiba bennem van, de egyetlen egy review sem emlitette azt, hogy tud-e FOGADNI csatolt allomanyokat!
Mar a T610-esemrol is azt irtak, hogy teljes erteku email kliens van benne, csak epp csatolmanyokat nem tud fogadni..

pén. jún. 25, 2004 13:06
arany tag

Hozzászólás 
Igazából nem az elvileg dolog érdekelne, hanem hogy pl valaki próbált-e csatolt állományt fogadni az emil klienssel? Mondjuk képet, hangot vagy valamit?? Küldeni biztos tud képet, mert azt még a T610-esem is tud, de a fogadásra lennék igazán kíváncsi![/quote]

nem győzöm hangsúlyozni:
a teszt szerint teljes értékű a kliens
vagy nem hiszed el? :)
a kérdés inkább az lehez hogy milyen formátumokat kezel?

pén. jún. 25, 2004 11:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
An-Dante.. írta:
Egy kérdés: Az email kliens milyen állományokat tud küldeni? Képek ill. csatolt állományok fogadására van már lehetőség az emil klienssel?

igen, a teszt szerint teljes értékű a kliens.

Igazából nem az elvileg dolog érdekelne, hanem hogy pl valaki próbált-e csatolt állományt fogadni az emil klienssel? Mondjuk képet, hangot vagy valamit?? Küldeni biztos tud képet, mert azt még a T610-esem is tud, de a fogadásra lennék igazán kíváncsi!

pén. jún. 25, 2004 10:46
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Egy kérdés: Az email kliens milyen állományokat tud küldeni? Képek ill. csatolt állományok fogadására van már lehetőség az emil klienssel?

igen, a teszt szerint teljes értékű a kliens.

pén. jún. 25, 2004 10:21
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. jún. 25, 2004 10:06
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
ja: és a legjobb: volt a K700-ben egy java progi, olyan mint a 3dmark.
kül tesztek futnak rajta, és fps-ben irja a sebességet közben.

A jbenchmark van rajta alapból?
Ezt egyébként bárki letöltheti innen , ingyenes. Meglepõen jól muzsikál az új SE telefonokon!

pén. jún. 25, 2004 6:47
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Jumboo írta:
a T610 live-talanítás megy, ahogy a DCT-4-es Nokiák IMEI szém átírása is....... nem félünk a farkastól!!! :D

Te már tudsz valamit amit én nem ??? Vagy az UEM cserére gondolsz? :roll:

UEM csere? Az meg mi? Még életemben nem hallottam arról az IC-ről!!!!!
:D :D :D :D

"haláli fegyver:
-Hol van a mikhofilm?
-Milyen mikrofilm? amely tartalmazza a receptjét annak, hogy hogy lehet a kokaint ártatlan cukorkának álcázva eladni? Ha-ha! Most hallok róla először!!"

bocs a pontatlan idézetért, már régen láttam... :oops:

csüt. jún. 24, 2004 21:25
arany tag

Hozzászólás 
K700 Fan írta:
Jumboo írta:
Teszt
SonyEricsson K700i

A K700 multimédia képességei jónak mondhatóak. MP3 lejátszó, a már említett videó és hangrögzítés és a polifonikus csengõhangok mellett végre egy beépített FM rádió is helyet kapott a telefonban. Csakúgy, mint a Nokiák esetében, itt is csak fülhallgató csatlakoztatása után használható a funkció. A rádióból felvenni nem lehet, de ami szomorúbb, hogy a csengõhang nem lehet MP3...

Már bocsi, hogy kötözködök, de lehet a feltöltött MP3-at csengőhangként használni! Nálam éppen most a Csillagok Háborújának a zenéje "dübörög" rajta...

velem ugyan nem kötekszel, a tesztet csak beollóztam... :)

csüt. jún. 24, 2004 21:12
platina tag

Hozzászólás 
Holnap mondanak nekem árat egy k700-ra, a csávókám 40 és 50 között mondta... ha sikerül összekaparnom a pénzt, akkor én veszem meg, ha nem, akkor értékesítem (valszeg ez lesz, mert p800-at vadászok) :)

Csak gondoltam előre szólok.

csüt. jún. 24, 2004 20:45
vas-tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
Teszt
SonyEricsson K700i

A K700 multimédia képességei jónak mondhatóak. MP3 lejátszó, a már említett videó és hangrögzítés és a polifonikus csengõhangok mellett végre egy beépített FM rádió is helyet kapott a telefonban. Csakúgy, mint a Nokiák esetében, itt is csak fülhallgató csatlakoztatása után használható a funkció. A rádióból felvenni nem lehet, de ami szomorúbb, hogy a csengõhang nem lehet MP3...

Már bocsi, hogy kötözködök, de lehet a feltöltött MP3-at csengőhangként használni! Nálam éppen most a Csillagok Háborújának a zenéje "dübörög" rajta...

csüt. jún. 24, 2004 20:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jumboo írta:
a T610 live-talanítás megy, ahogy a DCT-4-es Nokiák IMEI szém átírása is....... nem félünk a farkastól!!! :D

Te már tudsz valamit amit én nem ??? Vagy az UEM cserére gondolsz? :roll:

csüt. jún. 24, 2004 20:14
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Akoska írta:
Ezt (és a későbbi SE-kat) mindenesetre nem lesz könnyű LIVEtalanítani, mivel az új telefonok bootolhatatlanok az eddigi bypass módszerrel.

Egy darabig a Voda most biztonságban tudhatja a piros telefonjait...

Tudtommal a módszert egyelőre csak a T610-en alkalmazzák.
Se a Z600-on, se a T230-on nem...

a T610 live-talanítás megy, ahogy a DCT-4-es Nokiák IMEI szám átírása is....... nem félünk a farkastól!!! :D

csüt. jún. 24, 2004 20:10
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:

Igen! Kiírta az FPS számot. Nekem még a 3D-s tenisz tetszett nagyon! Fenomenális volt!

csüt. jún. 24, 2004 18:31
platina tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
Tuvok olyan 2 és 3 között lehetett ott..... :-)

Igen! Be volt kapcsolva a BT-m!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

csüt. jún. 24, 2004 18:27
platina tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 24, 2004 18:26
platina tag

Hozzászólás 
Tuvok olyan 2 és 3 között lehetett ott..... :-)
A k700 állandóan kiirta Bt keresésnél :-)

A k700 igényesen néz ki kivülrõl. A hangerõgombok és a kameragomb nyomáspontja határozatlan.
A pattintós mûanyag akkufedlapja tutira lötyögni fog néhány
szétszedés után, ui nincs benne rugó.
olyan mint a TV távirányítók elemfedele (mûanyag karmok) , csak ezt gyakrabban szedi szét az ember.
a Menüje idióta, túlcsicsázott, a gombjai kicsik és nagyon lent vannak, a T68-ast sokkal kényelmesebb kezelni. vajon mért nem gyártanak T68i-t TFT kijelzõvel és 2 MP-es kamerával?
volt benne pár video, néhány kép, 3 MP3 (abból az egyiket én tettem rá infrán) és igy 30MB-ot irt ki szabad tárhelynek.
Az mp3 lejátszó hangszórója a kamera melletti fekete köriv. Szépen és tisztán szól.
A szoftver R2A026 volt rajta, de igy is kiakasztotta az ipaq BT managerét.

volt kint két darab SE hbh-600-as BT headset T-mobile logoval. és volt valami pici siemes is, aminek tipusa homály.

érdekes volt látni a K700 menujében a Westel 900 (!!!) menupontot :-)
talán régi a demokártya ? :-)

hétfõtõl lesz a westelnél is.

csüt. jún. 24, 2004 18:23
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Tuvok írta:
Ma volt a kezemben a kicsike!!! Nagyon jó! Panorámakép funkció animálth háttérkép stb. Nagyon jó! :D :D :D :D Sőt még a S700-at is ki tudtam próbálni! Csodálatos. Wonderfull!!! :D Azt mondták a SE-sek hogy októberre jön ki az S700 a K700 pedig jövőhéttől kapható a T-Mobile-nál.

Irigyellek, én mégsem jutottam el az Enternetbe! Milyen volt fogásra a K700? Jól van összerakva?

csüt. jún. 24, 2004 18:17
arany tag

Hozzászólás 
Teszt
SonyEricsson K700i

Nemrég teszteltük a Nokia 6230-ast. A SonyEricsson K700-as lehet a legnagyobb ellenfele a finn készüléknek, paramétereik szinte megegyezik, célcsoportjuk pedig az üzleti felhasználók tábora. A K700-as jelen tesztben K700i, mivel Vodafone Live! szoftver volt rajta, de ez semmit nem von le a készülék használhatóságából. Általában szóvá teszem minden olyan készülék tesztjénél, amely valamely szolgáltató által tervezett menürendszert kap, hogy tetszik vagy nem tetszik, de ez a trend már hazánkban is, a K700-as lesz vodás szoftverrel, T-Mobile színekben, és valószínûleg a DJuice is rá fogja nyomni a maga kis világát a készülékre. A K700 külseje vegyes érzéseket keltett bennem, de nem csak én voltam így. Minden eredendõen rendben van, jó tapintású mûanyag a ház, szép a hátlap, amely messzirõl simán összekeverhetõ egy fényképezõgép lencsés felével, a formák is rendben vannak, de a billentyûzet, jaj, a billentyûzet. Otromba, átlátszó, szögletes mûanyag gombok, csak a navigációs körgomb (vagy gombkör?) illeszkedik a készülék stílusához, a többi billentyû egyszerûen csúf. Kicsit lendít a dolgon, hogy a megvilágítás rejt egy apró formai játékot: a középsõ navigációs gyûrûvel koncentrikusan egy árnyalatnyival sötétebb kör rajzolódik ki a világító gombok alatt, de ez édeskevés ahhoz, hogy a szemnek kellemes legyen. Na mindegy, majd lehet csinálni K710-et, szebb gombokkal, a mostani formatervezõ pedig tervezzen gömbcsuklót kispolskiba.

Bekapcs gomb a készülék tetején, a T610 óta ez már SonyEricsson mobiloknál is standard. Animáció, üdvözlõképernyõ, hálózatkeresés, és egy remek display: 176x220 pixel méretû, 65ezer színû TFT szolgáltatja a képi információt a felhasználó irányába, fényes, élénk, kontrasztos a kijelzõ, rajzolata finom. A menü 12 ikonos felépítésû, a navigációs gomb megnyomásával csöppenhetünk bele. Az ikonok logikusan hozzárendelõdnek a billentyûzethez, azaz például a 4-es gomb megnyomásával a második sor bal oldali menüpontja aktivizálódik, esetünkben a fényképezõgép. A fõképernyõ háttere szabadon választható, a menü alatt pedig a letölthetõ témák határozzák meg a stílust, a tesztkészülékben hatféle téma volt. A navigációs gyûrû minden irányához hozzárendelhetünk egy funkciót, így egy gombbal is könnyen elérhetõvé válhat mondjuk a profilváltás, vagy a rádió. A navigációs gomb elég érzékeny, szokni kell, a billentyûk pedig sajnos nem csak rondák, de kicsit kemények is, és remélhetõleg csak az én példányom hibája, de a 2-es gomb sokszor beragadt. (Tényleg nem akarok ennyit ugrálni a gombok kinézetén, mert lehet, hogy másnak bejön, de engem rendkívül felidegesített, hogy hogyan lehet egy ilyen jó, és alapvetõen formás telefont így Elba szigetelni.)

A telefonkönyv a szokásos SonyEricsson vonulatot folytatja. Az egész telefon úgy indít, hogy ha egy eddig nem ismert SIM kerül bele, akkor elsõ bekapcsoláskor elindul a SonyEricsson K700 Telepítõvarázsló. Ijesztõ, ugye? Egy telefonon. Telepítõvarázsló. Szóval szépen, ábrákkal elmeséli, hogy a C gombbal lehet majd törölni, és a vissza gombbal visszalépni, és hogy ez milyen jó, de ugye egyébként pedig átmásolhatja-e a SIM tartalmát a készülék memóriájába. Jó, másold. 510 bejegyzést lehet tárolni a készülék memóriájában, fura szám, nem tudom, hogyan jött ki, de alapvetõen elegendõ. A nevekhez több számot, e-mail címet, websiteot, csengõhangot, fényképet, címet és járulékos információt rendelhetünk.

Az üzenetek kezelése jó svéd hagyományok szerint magas szinten valósul meg. A szöveges üzenetek férõhelye viszont kevés, 70 SMS tárolható a készülékben, törlésük történhet egyenként, vagy egyszerre, illetve azt is lehet, hogy csak az olvasott üzeneteket semmisítjük meg. Az elküldött üzeneteket automatikusan menti a készülék. A betûméret három fokozatban állítható, a magyar predektív jó és tanulékony, az üzenetek listázásánál pedig még az is beállítható, hogy csak a küldõ neve látszódjon, vagy dárum is, esetleg az üzenet elsõ pár szava is. Ráadásul, ami teljesen örömteli, hogy üzenet küldése elõtt az utolsó 10 címzettet megjegyzi a telefon, legyen az telefonszám, vagy e-mail cím, és nem kell újra begépelni azt, vagy a telefonkönyvbõl kikeresni. Simán az egyik legjobb szolgáltatása ez a K700-nak, ráadásul ugyanez az elv érvényesül WAPozásnál is, ha URL-t írunk be. Az MMS-rõl sokat nem kell beszélni, 100KB maximum, kép is, hang is csatolható, egyetlen apró negatívum, hogy ha túllépjük a 100KB-ot, akkor elküldés elõtt nem közli, hogy állj, apuka, ez túl sok lesz, hanem kommunikációs hibával száll el a küldés. E-mail kliens szintén fellelhetõ, hitelesített SMTP-t kezeli, csatolmányokat úgyszintén.

A fényképezõgép igencsak hangsúlyos jelenség a hátlapon, ha vízszintesen tartjuk a telefont, akkor megtévesztõen hasonlít az egész kütyü egy digitális kamerára, ezt csak tetézi, hogy a SonyEricsson felirat is vízszintesen került feltüntetésre, valamint, hogy az alapvetõen a készülék oldalán elhelyezkedõ fényképezõgép gyorsgomb így felülre kerül, és ezzel is exponálhatunk. Az elkészült képet pedig rögtön meg is forgathatjuk. A készülékben 45 megabájt dinamikus memória van. Sajnos hiába szerettük volna az egy megapixeles kamerát, csak maximum 640x480 pixeles felbontásra képes a K700, bár a képek minõsége elég jónak mondható, ami a teszt alján fellelhetõ próbaképeken is látszik. A lencse mellett apró fényforrás próbálja a vaku villanását helyettesíteni, fényképezés közben pedig effekteket választhatunk (szépia, negatív, fekete-fehér), illetve sokféle vicces keret is található. A 2x digitális zoom csak 320x240-es felbontásnál használható, a 4x pedig csak 160x120-as méretnél, de külön felhívnám a figyelmet a panoráma fényképre, amely 1280x960 pixeles felbontásra képes több felvétel összemosásával. A készülékkel 3gp formátumú video is rögzíthetõ, olyan hosszan ameddig a memória bírja, és mûködik felvétel közben is a zoom.

Szervezõfunkciók terén is erõs a K700. A naptár nagyon szép, áttekinthetõ, havi és heti bontásban mutatja a teendõinket. Van külön jegyzetírási lehetõség, a diktafon pedig - hasonlóan a videóhoz - addig enged felvenni, amíg a memória bírja. Ugyanebben a menüpontan kapott helyett a kikapcsoltan is mûködõ ébresztõóra, a stopper, az idõzítõ, a számológép, amelyben nincs valutaátváltó és a kódmemória.

A K700 multimédia képességei jónak mondhatóak. MP3 lejátszó, a már említett videó és hangrögzítés és a polifonikus csengõhangok mellett végre egy beépített FM rádió is helyet kapott a telefonban. Csakúgy, mint a Nokiák esetében, itt is csak fülhallgató csatlakoztatása után használható a funkció. A rádióból felvenni nem lehet, de ami szomorúbb, hogy a csengõhang nem lehet MP3, az üznetehangok pedig még egyéb letöltött MIDI vagy WAV formátumú effektek sem lehetnek, be kell érni a gyári választékkal. A rádió miatt muszáj volt beletenni a készülékbe a kihangosítást, úgyhogy immáron tadaaam, itt az elsõ nem Symbian rendszerû, beszélgetés közben is kihangosítható SonyEricsson készülék.

Ééés akkor lássuk, hogy adatkommunikáció terén mit nyújt a K700, hiszen a svéd-japán cég ezen a területen mindig is az élen járt. És most sem rossz, hiszen a remek e-mail kliensrõl már volt szó, az infra és a Bluetooth megtalálható a telefonban, a képek és a hangok küldése könnyedén lehetséges. Modemként internezésre 4+2 idõréses GPRS-t használhatunk, ez vonatkozik a 2.0-ás WAP böngészõ használatára is. Ami kicsit hiányzik, az az EDGE, hátha lassan kis hazánkban is elérhetõ lesz kicsit megfizethetõbb áron. Ami viszont a SonyEricsson örök pozitívuma, az a T28-tól kezdõdõ teljesen egységes fejhallgató, adatkábel és töltõcsatalkozó, melyet ezúttal egy gusztusos kis gumidarabbal is lefedtek a porosodást megelõzendõ. A JAVA programok akkorák lehetnek, ami a memóriába fér, alapkiépítésként egy eléggé nagyon szép tenisz található a készülékben, olyan 3D engine, hogy csak figyeltem. Mondjuk irányítani bazi nehéz, de a látvány kárpótolt.

Az akkumulátor, well, 700 mAh-es Lithium-Polymer, ami nagyon jól hangzik, kár, hogy két napot sem bírta nálam. Jó, persze, én azért nyúzom a telefont rendesen, 8-10 fénykép, 50-60 SMS és 30-40 perc beszélgetés biztos volt, de akkor is. Amikor közeleg a vég, akkor az elsõ figyelmeztetés után még egy órácskát elvan magában, a második figyelmeztetés után viszont egybõl feldobja a talpát. Sajnálom, hogy a memóriakártya már nem fért bele, és a gombok... bocsánat, megígértem, hogy nem hozom többet fel ezt a témát.

De akkor is. Olyan szép lehetett volna...

kissé szubjektív a teszt...

csüt. jún. 24, 2004 18:03
Moderátor

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Ma volt a kezemben a kicsike!!! Nagyon jó! Panorámakép funkció animálth háttérkép stb. Nagyon jó! :D :D :D :D Sőt még a S700-at is ki tudtam próbálni! Csodálatos. Wonderfull!!! :D Azt mondták a SE-sek hogy októberre jön ki az S700 a K700 pedig jövőhéttől kapható a T-Mobile-nál.

Irigyellek, én mégsem jutottam el az Enternetbe! Milyen volt fogásra a K700? Jól van összerakva?

csüt. jún. 24, 2004 16:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:

Igen, de mennyiért... talán 69.900 HUF lesz az induló ára.
1. mert a Voda 49.900 HUF-ról indul :lol:
2. Talán a t610 is ennyiről indult.

csüt. jún. 24, 2004 16:04
platina tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 24, 2004 15:45
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
SZVSZ a K700 nem a Vodafone-nak hiánycikk, hanem nekem :), de attól félek, hogy egy ideig az is marad! :(

Steve

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

csüt. jún. 24, 2004 12:45
platina tag

Hozzászólás 
SZVSZ a K700 nem a Vodafone-nak hiánycikk, hanem nekem :), de attól félek, hogy egy ideig az is marad! :(

Steve

csüt. jún. 24, 2004 7:59
arany tag

Hozzászólás 
Amúgy szerintem a Vodafone az eddigi legnagyobb hiánycikkét kezdi majd árulni 29-én. :D

csüt. jún. 24, 2004 7:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Cigi írta:
Bocsánat, én azt hittem, hogy teljesen letiltották a dolgot. Miért, ha veszek egy T610-et a Vodánál és ráteszik nekem a Live!-mentes szoftvert, az legális???

(by Cigi)

u.i.: Bocsánat a hülye kérdéseimért... 8)

Szvsz a vodánál Neked semmilyen soft-ot nem tesznek rá...

szer. jún. 23, 2004 22:28
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Most is ezt írtam: legálisan NEM...

Bocsánat, én azt hittem, hogy teljesen letiltották a dolgot. Miért, ha veszek egy T610-et a Vodánál és ráteszik nekem a Live!-mentes szoftvert, az legális???

(by Cigi)

u.i.: Bocsánat a hülye kérdéseimért... 8)

szer. jún. 23, 2004 21:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Cigi írta:
Sziasztok!

Nem azt mondtátok, hogy az új Sony Ericssonokban nem nagyon lehet ilyen szoftvercserét végrehajtani? Vagy az csak a függetlenítést jelentette?

(by Cigi)

Most is ezt írtam: legálisan NEM...

szer. jún. 23, 2004 21:43
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
BoGar írta:
A Sony-Ericsson szervízekben elintézik a Live-talanítást?

Legálisan nem, a többi meg attól függ, hogy mennyit kínálsz nekik :wink:

Sziasztok!

Nem azt mondtátok, hogy az új Sony Ericssonokban nem nagyon lehet ilyen szoftvercserét végrehajtani? Vagy az csak a függetlenítést jelentette?

(by Cigi)

szer. jún. 23, 2004 21:30
arany tag

Hozzászólás 
Egyre több "nepper" (bocsánat a kifejezésért!) árulja 110eFt körül, angol és kínai menüvel. Annyiért szerintem nehezen eladható.

szer. jún. 23, 2004 19:53
platina tag

Hozzászólás 
Érdekes szűréseket alkalmaznak, de ezekszerint legalább az üfsz-en megbecsülik a régi előfizetőket!

Steve

szer. jún. 23, 2004 19:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Andras01 írta:
kerelyfe írta:
blueye írta:
Mit jelent a (k. üsz.) :roll:

kiemelt ügyfélszolgálat (1788)

Tudom, hogy hülye vagyok, de tudtok a k. üsz.-ről bővebb infót? Még nem hallottam róla. Bárki felhívhatja voda hálóztról? Díjmentes a hívása???

kiemelt ügyfeleknek van :mrgreen: (kormányzatis, céges, a nem publikus díjcsomagosoké). 8-20-ig van munkanapon. Utána átirányit a 1270re. De ha rögtön a 1270-et hívom (kormim van) akkor is kiemeltnek azonosít be, semmi várakozás, és úgy mutatkozik be, hogy : "Kiemelt Üfsz."

Egyébként a 1270 várakoztatása függ attól, hogy mióta él a kártyád. Az 1-2 napos/hetes karikat várakoztatja $zarásig, mig a két éves R'n'R simemmel rögtön (1-2min.)humanoidhoz kapcsol.

szer. jún. 23, 2004 18:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
BoGar írta:

Legálisan nem, a többi meg attól függ, hogy mennyit kínálsz nekik :wink:

szer. jún. 23, 2004 17:41
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 23, 2004 17:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Cigi írta:
Sziasztok!

Június 29-től van a Vodánál, 50e Ft előfizuval, 70e Ft VitaMAX-szal.
Ennyit az SE centerről. Semmit SE tudnak... :D

(by Cigi)

Na igen. Ezt írta Zeeh is, és én is 1 héttel ezelőtt.
Meg azt, hogy az SE centernek semmi köze a vodához 8)

szer. jún. 23, 2004 17:32
arany tag

Hozzászólás 
Cigi írta:
Sziasztok!

(by Cigi)

Igen, már újra ott van a lapjukon:
http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek.asp?mid=46

szer. jún. 23, 2004 17:06
platina tag

Hozzászólás 
Lesz az még ennyise monduk 2-3 hónap múlva! :)

Steve

szer. jún. 23, 2004 15:50
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

(by Cigi)

szer. jún. 23, 2004 15:44
platina tag

Hozzászólás 
luser2000 írta:
Mai levélváltás (Sony Ericsson Call Center):

K: "Kérem szíves tájékoztatásukat, hogy a SE K700i jelü készülék hol,
meliyk mintaboltjukban vásárloható meg."
V: "Nagyon sajnáljuk azonban a Sony Ericsson még nem kapható
Magyarországon. Erre Szeptemberben kerülhet sor el?revárhatóan."

Egyből rosszabb lett a kedvem! ;-(

Balázs

SE Call Center-ről annyit, hogy szeptember-október környékén felhívtam őket, hogy mikortól lehet végre "vakut" kapni a T610-hez és azt a választ kaptam, hogy majd kb decembertől, ehhez képest ha jól emlékszem október végén, november elején már láttam több helyen is, úgyhogy azért ők sincsenek a helyzet magaslatán! :)

Steve

szer. jún. 23, 2004 15:35
arany tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
blueye írta:
Mit jelent a (k. üsz.) :roll:

kiemelt ügyfélszolgálat (1788)

Tudom, hogy hülye vagyok, de tudtok a k. üsz.-ről bővebb infót? Még nem hallottam róla. Bárki felhívhatja voda hálóztról? Díjmentes a hívása???

szer. jún. 23, 2004 14:07
arany tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=14410&item=6303725821&rd=1

A K700i az ebay-en már kapható, kb 230$ azaz kb. 50.000Ft.

Azt ugye tudod, hogy ez egy aukció és még van belőle kb 1.5 nap, szóval nagyon nem annyi lesz annak a végára...

szer. jún. 23, 2004 11:54
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94  Következő