Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 20:35

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tud vki olyan oldalt, mint pl. a www.t610.org, ahol direkt k700-ra vannak csengőhangok, hátterek, témák, stb?

A t610-en szépen szóló csengőhang olyan k700-on, mint ha dobozból szólna. :cry:

hétf. júl. 05, 2004 10:39
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
A hétvégén K700 teszteket és beszámolókat olvasgattam. Két dolog érdekelne.

(1)Ezen a fórumon (is) többen kifogásolták, hogy az akku nagyon gyenge. Erre való utalást a külföldi fórumokon nem nagyon láttam. A műszaki adatok alapján pedig jó készenléti és beszélgetési időkkel rendelkezik. Tehát, hogy is van ez? Akiknek van, azoknak a formázás után is gyenge még az akksi?

(2)A legtöbb fórumon és tesztben legyen az akár magyar vagy nem, az egyik közös pont nehezen kezelhető Joy. Ez most tényleg annyira gáz? Tapasztalatok?

(1)
Az aksi egyre jobb, valószínű nálam 2 napig fog menni hétköznapokon és három napot hétvégén. (Kb a t610-et is így tudtam használni, csak ott a végén a töltés előtt kicsit több töltés maradt benne.

(2)
A joystick szvsz rosszabban használható ezen, mint a t610-en, de megszokható, nem túl nagy probléma. Nekem az ujjaim csúsznak le róla.

hétf. júl. 05, 2004 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
gasztonmartini írta:
A K700-ról ugyan nem tudok nyilatkozni,de a joy szerintem olyan valami,
amit nem lehet tökéletesre megcsinálni :?
A mult évben T68,most T610 telefonom joy-os,de egyik sem az igazi.
Az ismerősök Nokia6600,OT 535 telefonjának is hasonló problémája,
a 6600-é még talán a legjobb,de az meg "kemény".

Szerintem midegyik csak egy ideig kényelmetlen, ráadásul nem mindenkinek esik kézre ugyanúgy.. Amúgy a joy ugye jóval gyorsabb navigálást tesz lehetővé mint a 4-5 irányú navi gombok, és persze sokkal több melléütés is előfordul, de leginkább csak az első időben.. :wink:

hétf. júl. 05, 2004 10:22
arany tag

Hozzászólás 
A K700-ról ugyan nem tudok nyilatkozni,de a joy szerintem olyan valami,
amit nem lehet tökéletesre megcsinálni :?
A mult évben T68,most T610 telefonom joy-os,de egyik sem az igazi.
Az ismerősök Nokia6600,OT 535 telefonjának is hasonló problémája,
a 6600-é még talán a legjobb,de az meg "kemény".

hétf. júl. 05, 2004 10:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mirage írta:

(1)Ezen a fórumon (is) többen kifogásolták, hogy az akku nagyon gyenge. Erre való utalást a külföldi fórumokon nem nagyon láttam. A műszaki adatok alapján pedig jó készenléti és beszélgetési időkkel rendelkezik. Tehát, hogy is van ez? Akiknek van, azoknak a formázás után is gyenge még az akksi?

(2)A legtöbb fórumon és tesztben legyen az akár magyar vagy nem, az egyik közös pont nehezen kezelhető Joy. Ez most tényleg annyira gáz? Tapasztalatok?

- A SonyEricssonok általában jól bírják a gyűrődést akku ügyileg. A T610-es is jól ment az alulméretezett akksijával,d e állítólag a K700i vagy 15-20%-al rövidebb életű.. :(

- A joyról megoszlanak a vélemények. Én amikor kipróbáltam nem tünt vészesnek, sőőt igen kellemes hogy picit megnőtt! A pontossága már érdekesebb kérdés.. :(

Nem látott valaki valamerre függetlenül? (Itt elsősorban a MM vagy EW lenne érdekes.. ;) Vagy valami megbízható forrás, thát nem sufni GSM.

hétf. júl. 05, 2004 10:02
arany tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 05, 2004 9:54
arany tag

Hozzászólás 
hát megvan :lol: ahogy eddig érzem, nagyon klassz a telefon. gyors a szoft. a memória nagyon korrekt. a telefonkönyvben 510 név, mindegyikhez több szám, cím, e-mail megjegyzés stb. lényegében mindent el lehet tárolni. jó, hogy nem kell belépni, amikor a listában válogatok akkor a névre lépve azonnal megjelenik az egyik szám és oldalra lépve meg lehet nézni a mailt telt ilyesmit. amikor e-mailen vagyok akkor azonnal küpldhető sms, e-mail vagy mms. végre nagyon pofi a gyorstárcsázás beállítás, pillanatok alatt be lehet lőni az egyes gombokhoz a neveket. az hiányzik egy kicsit, hogy nem lehet több betű alapján keresni a nevekben.
a híváslista is profi ezzel a szétválasztással, egyben vagy nem fogadott, fogadott stb. külön. az hiba, hogy ha telszám van akkor nálam lemarad az utolsó és csak a szerkesztésnél látom egyben a számot.
az akksi nem sokáig bírja, egy-két nap max. nekem 1 napja megy és már alig van benen szufla igaz piszkáltam is eleget. a kijelző gyönyörű, éles, élénk színek. talán az egyik legjobb. a fényképezés is profi, sok funkció, de szerintem nem túl jó a kép ha nincs sok fény. már a kijelzőn is szemcsés lesz. világosban elég jó. a fényt nem próbáltam de nem hiszek benne nagyon.
az e-mail elég jó és több e-mail klienst kezel. nem csak küldeni lehet mailben hanem képet tud fogadni mellékletként és azt le lehet menteni. videót még nem próbáltam. a videónál le lehet tölteni fájlokat és azt le lehet menteni. a hangminőség csúcs. a dallamok, a telefonálás közben. gombopk jók, könnyű írni smst- vagy mailt. az mms szintén jó, könnyű szerkeszteni. az tényleg szuper, hogy megjegyzi az utolsó címeket ahova küldött az ember és azonnal kiválaszthatók egy gyorslistából. ezzel sokkal egyszerűbb ha valakinek rendszeresen küld az ember üzit.

vas. júl. 04, 2004 20:02
platina tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Azért ez a csengőhang már durva!!
http://www.sonyericsson.com/downloads/You%20Have%20a%20Call.mp3
Képzeld hogy néznek rád a buszon?!? :lol: :lol: :lol:

Ez csúúúúúúúúúúúúcs! Nekem nagyon tetszik! Kell egy K700!!!!!!!

Steve

vas. júl. 04, 2004 9:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:

Ez még semmi...anno még a sony j70 korszakában, amikor még a polifónia nagyon nem volt elterjedve hollattam olyan csengőhangok, hogy egy hatalmas nagy üvöltés volt az egész...na arra aztán felkapták az emberek a fejüket :-)

vas. júl. 04, 2004 9:33
platina tag

Hozzászólás 

vas. júl. 04, 2004 5:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
blindes írta:
A T630 kijelzője is jól látszik erős fényben, nem?

Ez nagyon fugg a hasznalt tematol.

szomb. júl. 03, 2004 20:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
xemail írta:
De amúgy élőben jobb mint képen...

Na igen képről én sem szoktam véleményt nyilvánítani, mert kép alapján a T610-emet sem vettem volna meg anno.
Kipróbáltam a telót nagyon szuper, de kinézetre abszolut nem a stílusom. Mondjuk feketében megnézném szívesen élőben, hátha jobban néz ki...

szomb. júl. 03, 2004 20:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Szép telefon ez..
Nekem a t610 először fura volt aztán tetszett.
A t630 az egyből tetszett.
K700 is elsőre bejött...
De amúgy élőben jobb mint képen...

szomb. júl. 03, 2004 16:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
+1 szavazat a tetszőknek :)

szomb. júl. 03, 2004 14:37
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ha ugyanezt tudná a teló, de úgy nézne ki mint a T610-em, már megvettem volna...

Látod, nekem meg az nem tetszik. De hát ilyenek az emberek. Mindenkinek más tetszik.

szomb. júl. 03, 2004 14:29
Hozzászólás 
A T630 kijelzője is jól látszik erős fényben, nem?

szomb. júl. 03, 2004 13:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
BoGar írta:
Szerintem ez egy szubjektív dolog, tehát amit kijelentettél, balgaság. Maradjunk annyiban, neked nem tetszik. Nekem meg másoknak pedig igen.

Hát őszintén megvallva, nekem sem tetszik :( . Ha ugyanezt tudná a teló, de úgy nézne ki mint a T610-em, már megvettem volna...

szomb. júl. 03, 2004 13:22
arany tag

Hozzászólás 
heimzoli írta:
A T610/630 tényleg majd' minden hibája ki lett javítva, de egy valamit elcsesztek: Ez a telefon írtó randaaa!

Szerintem ez egy szubjektív dolog, tehát amit kijelentettél, balgaság. Maradjunk annyiban, neked nem tetszik. Nekem meg másoknak pedig igen.

szomb. júl. 03, 2004 12:23
ezüst tag

Hozzászólás 
A T610/630 tényleg majd' minden hibája ki lett javítva, de egy valamit elcsesztek: Ez a telefon írtó randaaa!

szomb. júl. 03, 2004 12:20
ezüst tag

Hozzászólás 
A leírtak megerősítve..
Az aksit én is gyengének találom.
Eddig max 2 napig bírta nálam.
Nem játszogattam vele pedig sokat. Csak telfonáltam...
Volt t610,t630-am is.
A lényeg, hogy ami a másik 2-ben el volt cseszve az ebben javítva van.
A menük kezelése sokkal jobb lett.

Egy nagyon jó pl.: a hívásinfók eddig úgy jött be hogy egyszerre lehetett látni a ki-be-nem fogadott vhívásokat.
Na most is így jön be,de ha jobbra elmozdítom a a kart akkor külön jelennek meg és ha tegnapi a hívás akkor is kiirja az órát is nem csak a dátumot. Ráadásul nemcsak ha vársz a néven hanem egyből kis ablakba jelzi az adatokat.

Vagy még1: sms írásnál (nem sokat írok) megjegyzi az utolsó x embert akinek küldtél és amikor megint küldesz felajánlja a nevüket nem kell bemenni a telefonkönyvbe.

Nagyon jó az animált háttér is.
A telefonkönyvben nagyon gyorsan lehet lépkedni,ugrani.
A kártyámról is nagyon gyorsan átmásolta a telóba a számokat a t630-al ellentétben.

Összegezve nagyon király a telcsi,az aksit leszámítva,bár én rádugom este ha negyedig van,és autóstöltőm is van.

szomb. júl. 03, 2004 8:36
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tegnap vettem meg a telót és nagyon tetszik, az aksi eső feltöltés után tényleg nem bírta túl sokáig, de hozzátartozik, hogy folyamatosan nyomkodtam (rádiót halgattam, mp3-at stb)

Néhány újítás a T610-hez képest:

- Fogadja már a Nokia névjegykártyát
- Ha egy névhez több szám tartozik, most már nem kell belemenni kétszer nyomni a hívás gombot (nem kell belépni egy plusz almenübe) hanem jobra-balra joyozva ki tudod választani a megfelelő telefonszámot és e-mail címet és egyből hívhatod. Alapértelmezzett számot is be tudsz állítani.
- A joy minden irányába be tudsz állítani gyorsmenüt.
- Van világítás videóhoz és fényképhez
- Kiterjesztett fényképezési módban interpolálja a 640x480-at 1 MP-re
- Kihangosítható a telefon beszélgetésnél, media lejátszásnál, videónál, rádiónál (radiónál szükséges a headset mert az az antenna)
- Stereo headset van hozzá(szuper)
- Hangminősége hibátlan
- Az mp3-at be állíthatod csengőhangnak
- Bluetooth HID billentyűzetet támogat (mediaplayer, prezentáció távvezérlése a telefonnal)
- Panorámafotózás, efektek
- Filekezelő rendszer
- 3D Jáva támogatás (a tenisz hibátlan)
- 40MB memória
- A telefonkönyv menüje okosabb lett, plusz viszintes menüket kapott ezért átláthatóbb plusz infókat tudsz bevinni pl cím, webcím, vállalat név stb
- A TFT display tökéletesen látszik napsütésben, nagyon szép és nagyobb is mint a t610-ben

Hirtelen ennyi jutott az eszembe, remélem segít a döntésben
Én úgy érzem jól döntöttem!

Üdv Krisztián

pén. júl. 02, 2004 15:51
Moderátor

Hozzászólás 
Holnap megvizsgálok egyet az Enternetbe. Nagyon úgy néz ki, hogy ez lesz a következő telem :)

pén. júl. 02, 2004 14:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amikor ingyendumával hívopk egy ilyen kis Sagem-et elég jól szokta bírni, persze azért a T610-esem sokkal jobban bírja..

pén. júl. 02, 2004 9:31
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Ez az első telefonom, ami az első töltés tán valóban nem túl sokáig bírta energiával. Kíváncsi vagyok a második-harmadik töltés segít-e ezen, mert nem szeretném naponta töltögetni... :cry:

De gondolom nem csak szimplám telefonálásra használtad :lol: az biztos ha nekem is meglesz a kicsike az első pár napban (héten) nyúzni fogom rendesen :twisted: Egyébként minden külföldi fórumon panaszkodnak az aksira. Azért majd értesíts minket minden töltés után :wink:

pén. júl. 02, 2004 9:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez az első telefonom, ami az első töltés tán valóban nem túl sokáig bírta energiával. Kíváncsi vagyok a második-harmadik töltés segít-e ezen, mert nem szeretném naponta töltögetni... :cry:

Viszont a hangminősége eddig messze a legjobb az összes vonalas-DECT-GSM telefonok közül, ami nálam megfordult! :lol:

pén. júl. 02, 2004 8:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha valaki lát az EletroWorld vagy MediaMarkt köryékén, esetleg valami olyan GSM üzletben ahol az állítólagos gyárilag független telón nincs rajta pl AT&T logo akkor árulja el, hogy hol, merre. :) Köszi!

Igazából a T610 kényelmi szolgáltatásainak és impozáns menürendszerének Live!-os földbetiprása után inkább egy független modellt néznék ki magamnak..

csüt. júl. 01, 2004 15:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Lehet már kapni ezt a telcsit a vodafone-nál??
Mert egy kis viszont eladónál még nem volt és azt az infót adta, hogy a nagy boltokban sincs még.
Szóval, tud valaki biztos infót adni arról, ha bemegyek valamelyikbe azonnal megtudom e venni vagy nem?

Már kapható.
Pólus Center Tesco nál a Voda boltban! :-)
Én most megyek megnézni 1 -t! :-)

csüt. júl. 01, 2004 15:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
A mellékelt CD-n mik vannak?

Passz, de a doboz jól néz ki.. ;) Bár gondolom a T610-nél is meglevő modem és egyéb driverek lehetnek rajta..

csüt. júl. 01, 2004 15:10
Moderátor

Hozzászólás 
A mellékelt CD-n mik vannak?

csüt. júl. 01, 2004 14:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
talán ez a kép segít.. ;)
Kép

Nu meg itt van pár meggyőző kültéri kép is:
http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/AR.asp?ARI=107565

csüt. júl. 01, 2004 12:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
grafikus írta:
Milyen head set van a rádióhoz??

Ez van a "zacsijára" írva:
RLF50149R2A
0421

Amúgy igényesnek néz ki, stereo, felvevőgombos.

csüt. júl. 01, 2004 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Grass írta:
blueye írta:
A kilépésnél mire gondolsz? Én mindig a vissza gombbal lépek ki mindenből, az természetesen mindig "elöl" van. :roll:

A médialejátszó természetesen kihangosítható. Ez már a t610-nél is így volt.

Hi!

Szóval, a minimenü használatakor került könnyen elérhető helyre az adott funkció elhagyására szolgáló menüpont.

Médialejátszó a T610-ben, gihi. :lol:

Gabesz

Na jó ,nem médialejátszó, de Saját Hangok és azokon belüli lejátszás "kihangosítva". A hangok is a média részei. :wink:

csüt. júl. 01, 2004 10:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
Szerintem az ügyfélszolgálatnál érdeklődj, ők talán tudják melyik boltban lehet kapni. Egyébként külföldi fórumokon azt olvastam, hogy a telón simán futnak a Series 60-ra írt játékok is :lol:

Arra azért ne vegyél mérget, hogy a Symbianos Series 60 alkalmazások ezen a telón megmoccannának, ennek talán az az oka, hogy nem Symbian alapú.. :lol: Max a Java 2.0 alkalmazások.. Tényleg, nem tud valaki értelmes Java 2.0-s HTML böngészőt, ami kezeli a frameket is és nem ostoba proxy alapú??

csüt. júl. 01, 2004 9:57
platina tag

Hozzászólás 
Milyen head set van a rádióhoz??

csüt. júl. 01, 2004 9:43
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
A kilépésnél mire gondolsz? Én mindig a vissza gombbal lépek ki mindenből, az természetesen mindig "elöl" van. :roll:

Hi!

Szóval, a minimenü használatakor került könnyen elérhető helyre az adott funkció elhagyására szolgáló menüpont.

Médialejátszó a T610-ben, gihi. :lol:

Gabesz

csüt. júl. 01, 2004 8:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Grass írta:
Sziasztok!

A minap én is kipróbáltam az enternetben és jók a tapasztalataim. Ami például nagyon tetszett, hogy a különböző alkalmazásokból történő kilépés menüpontja nincs eldugva, hanem egy lépésre van az alapértelmezett állástól. Például böngészéskor. A rádió is hasonló jópofa módon tehető háttérbe. ;-) A rádió kihangosítható, a médialejátszót nem néztem ebből a szempontból. :?
Ami kicsit meglepett, de már biztos szó volt róla, hogy képes kiterjesztéssel 1MP-es képeket is készíteni. Bár, ha abból indulok ki, mit ér a T630-as VGA képeinél ez a módszer...
Amit megerősíthetek, hogy sok cuccal még mindig több mint 40MB szabad memóriája volt a telcsinek.
A joy számomra is furcsa volt, elég bizonytalan.

Üdv: Gabesz

A kiterjesztett képmérettől szvsz sem kell túl sokat várni.

csüt. júl. 01, 2004 7:55
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A minap én is kipróbáltam az enternetben és jók a tapasztalataim. Ami például nagyon tetszett, hogy a különböző alkalmazásokból történő kilépés menüpontja nincs eldugva, hanem egy lépésre van az alapértelmezett állástól. Például böngészéskor. A rádió is hasonló jópofa módon tehető háttérbe. ;-) A rádió kihangosítható, a médialejátszót nem néztem ebből a szempontból. :?
Ami kicsit meglepett, de már biztos szó volt róla, hogy képes kiterjesztéssel 1MP-es képeket is készíteni. Bár, ha abból indulok ki, mit ér a T630-as VGA képeinél ez a módszer...
Amit megerősíthetek, hogy sok cuccal még mindig több mint 40MB szabad memóriája volt a telcsinek.
A joy számomra is furcsa volt, elég bizonytalan.

Üdv: Gabesz

csüt. júl. 01, 2004 7:35
platina tag

Hozzászólás 
És én most sárgulok az irígységtől!!!! :twisted:

Steve

csüt. júl. 01, 2004 7:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
A billentyűzet furcsa.
Én úgy érzem nagyon lent van, félek, hogy a kezemből kicsúszik egykezes használatnál (remélem meg fogom szokni), A billentyűk nagyon "műanyag érzést" adnak, csúszkál rajta az ember keze. Az új joystick szvsz rosszabban kezelhető, mint a régi lecsúszik róla az ember ujja időnként és nem olyan határozott a nyomáspontja, mint a réginek.

A hangszóró nagyon jól szól, mind beszélgetés alatt, mind csengőhang lejátszásánál.

A rádió is nagyon tetszik, gyorsan találja meg az állomásokat, pofonegyszerű a használata.

csüt. júl. 01, 2004 6:34
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Megvettem. :wink:

Soft:R2A041
200404231
Kamera szoftververziói:
Aktuális: 3,9
ITP szoftver verziója
CXC 125 813 R1t

és még sok más... itt mennyi softot lehet majd frissíteni!!!

Használd egészséggel. Ami pedig a BT-t illeti nem tudom hogy a végén miért vonták vissa a 100m-es 1.2-est a telóból.

csüt. júl. 01, 2004 5:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Fura, hogy a bill. zár pont fordítva működik, mint a T610-nél!

A kijelző k. jó!

Várjuk a további észrevételeid, véleményed!!! Amúgy gratulálok hozzá :D

csüt. júl. 01, 2004 0:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fura, hogy a bill. zár pont fordítva működik, mint a T610-nél!

A kijelző k. jó!

szer. jún. 30, 2004 23:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megvettem. :wink:

Soft:R2A041
200404231
Kamera szoftververziói:
Aktuális: 3,9
ITP szoftver verziója
CXC 125 813 R1t

és még sok más... itt mennyi softot lehet majd frissíteni!!!

szer. jún. 30, 2004 23:47
platina tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
köszi, nem az enternetben de egy üzletben volt szerencsém hozzá és hát nagyon bejött. úgy érzem bele kell vágni egy ilyen jó kis 0 forintos kezdőrészletes t-mobile K700-asba. :)

Egészségedre! Aztán mondjál ám el mindent, amit a telóról eddig nem tudtunk, amint megvetted!

Steve

szer. jún. 30, 2004 22:34
arany tag

Hozzászólás 
köszi, nem az enternetben de egy üzletben volt szerencsém hozzá és hát nagyon bejött. úgy érzem bele kell vágni egy ilyen jó kis 0 forintos kezdőrészletes t-mobile K700-asba. :)

szer. jún. 30, 2004 22:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Ilyen sokat rendeltél, vagy csak egyszerűen ennyi jutott?

Steve

Ennyi jutott :( .

szer. jún. 30, 2004 22:20
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:

Nem, egyik bolt 2 db, másik bolt 2 db 8)

Ilyen sokat rendeltél, vagy csak egyszerűen ennyi jutott?

Steve

szer. jún. 30, 2004 22:17
a fórum lelke

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Előfizu/Vitamax a 2-2db?

Steve

Nem, egyik bolt 2 db, másik bolt 2 db 8)

szer. jún. 30, 2004 22:14
platina tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ja 8) .
Én pl holnap kapok belőle 2-2 darabot...

Előfizu/Vitamax a 2-2db?

Steve

szer. jún. 30, 2004 22:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Csak jól titkoljátok mi.... :D

Steve

Ja 8) .
Én pl holnap kapok belőle 2-2 darabot...

szer. jún. 30, 2004 22:09
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 94  Következő