Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 18:20

Hozzászólás a témához  [ 2107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő
LCD Monitor 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
csirkecsaba írta:
Most öszintén válaszolj. Egy cseppet sem csípi a szemed hogy miután megvetted kb 15ezer ft-tal ment le az ára. Én is ürülnék a monitornak, de azért az ideg elenne, 15 ezer forintból meg sem tudom számolni hány üveg sör jön ki. :)

Nem én fizettem.

Ja így már más a helyzet. Próbáld meg megmondani annak aki vette a neked a monitort, hogy ha vár egy hetet 15-el olcsóbban megvehette volna. Majd írd le ide mit mondott. Sanda gyanúm, hogy ki kell majd cenzúrázni. :)

Üdv: Csaba

vas. okt. 03, 2004 11:22
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
csirkecsaba írta:
Most öszintén válaszolj. Egy cseppet sem csípi a szemed hogy miután megvetted kb 15ezer ft-tal ment le az ára. Én is ürülnék a monitornak, de azért az ideg elenne, 15 ezer forintból meg sem tudom számolni hány üveg sör jön ki. :)

Nem én fizettem.

vas. okt. 03, 2004 11:01
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
csirkecsaba írta:
aki most vett 172x-et az most valyon hogy érezheti magát.

Teljesen jól :)
Van egy király monitorom.[/quote

vas. okt. 03, 2004 10:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
csirkecsaba írta:
aki most vett 172x-et az most valyon hogy érezheti magát.

Teljesen jól :)
Van egy király monitorom.

vas. okt. 03, 2004 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
Árzuhi...

193p
172x

...állítólag új szériák érkeznek.

Szia!

Ez már döfi! Még jó hogy nem vettem lcd-t, pedig akartam. SZVSZ még mindig nagyon sokért adják úgyhogy menni fog ez az ár még lefele is. Bőven van hova lemennie. Csak zárójelben megjegyezném, hogy aki most vett 172x-et az most valyon hogy érezheti magát.

vas. okt. 03, 2004 10:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árzuhi...

193p
172x

...állítólag új szériák érkeznek.

pén. okt. 01, 2004 12:42
arany tag

Hozzászólás Képarány (oldalarány)
Hi !

Talán nem én vagyok az első aki felhozza ezt a témát. Nevezetesen a monitorok képarányáról van szó.
Azt hiszem, a legelterjedtebb szabványos képarány a 4:3 már pár évtizede. Az eddigi katódsugárcsöves (CRT) monitorok és TV-k (most a 16:9-eseket hagyjuk ki!) egy-két speciális esettől eltekintve ezzel a 4:3-as képaránnyal készültek. A 15"-os TFT monitorok úgyszintén. Ellenben a 17"-es és 19"-es TFT-k esetén 5:4-es képarányt használnak, ami a megszokott képeket torzulttá - hújtottá - teszi. Vajon mi indikolja az 5:4-re való áttérést?
Annakidején, amikor Amigát használtam pont az ellenkező esettel találtam magam szembe, ugyanis az Amiga hagyományos képaránya 5:4-es (320×256, 640×512), és ezért a kép jobb és bal szélén egy holt sáv volt annak érdekében, hogy ne legyen torzulás a 4:3-as arányú TV-n, ill. monitoron.
Hozzászólás?

szomb. szept. 18, 2004 21:29
arany tag

Hozzászólás 
MaXimiliam írta:
Idézni... szellemet vagy démont??
Így írd:
Kód:
szta írta:
g1710b-n van dvi bemenet, és usb hub. más tészta, hogy xp alatt nekem nem müködik megfelelöen, néha beérzi a hubot, és a rákötött usb egeret, billt, néha nem, de ez xp probléma, ME alatt nem volt vele gondom

Ne feledjétek az idézőjelet, mert anélkül zagyva lesz egy kicsit...
Ha minden jól megy ez lesz az eredménye:
szta írta:
g1710b-n van dvi bemenet, és usb hub. más tészta, hogy xp alatt nekem nem müködik megfelelöen, néha beérzi a hubot, és a rákötött usb egeret, billt, néha nem, de ez xp probléma, ME alatt nem volt vele gondom

Ezért van az ELŐNÉZET gomb, hogy megkukkold mi lesz.

THX :lol:

szer. szept. 15, 2004 20:47
platina tag

Hozzászólás 
Idézni... szellemet vagy démont??
Így írd:
Kód:
[quote="szta"]g1710b-n van dvi bemenet, és usb hub. más tészta, hogy xp alatt nekem nem müködik megfelelöen, néha beérzi a hubot, és a rákötött usb egeret, billt, néha nem, de ez xp probléma, ME alatt nem volt vele gondom[/quote]

Ne feledjétek az idézőjelet, mert anélkül zagyva lesz egy kicsit...
Ha minden jól megy ez lesz az eredménye:
szta írta:

Ezért van az ELŐNÉZET gomb, hogy megkukkold mi lesz.

szer. szept. 15, 2004 11:01
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
mamakedvence írta:
Sziasztok!

Valószínűleg október elején én is belépek a "táborba". NEkem az eddigiek és az ára alapján az LG L1710B tetszett. HAsznál valaki ilyet? Mennyire jó játékokhoz? Leginkább szövegszerkesztésre + FPSekre használnám. Nem lesz extrém sokat használva, max napi 3-4 órát. Ezen van valamilyen extra (usb, hangfalak) ? Ha valaki tud jó tesztet róla, vagy személyes élményei vannak, plz ossza meg velem.

Thx

Asszem ezen az LG-n nincs DVI bemenet. Pedig szerintem ez már alap egy 17-es TFT moncsinál napjainkban.

lg1710b-n van dvi bemenet, és usb hub. más tészta, hogy xp alatt nekem nem müködik megfelelöen, néha beérzi a hubot, és a rákötött usb egeret, billt, néha nem, de ez xp probléma, ME alatt nem volt vele gondom

szerintem nagyon jó kis monitor, december óta van meg, pixelhibamentes, és UK-ban gyártották, ami azért fontos, mert LG a panel, és nem Philips (azt mondják, a LG panelek sokkal jobbak)

játékra jó, bár nem erömű gépem van, és Colin4 ami ujabb játékot nyomtam rajta semmi utánzúzás, semmi nem tapasztalható.

lg1710s a gyengébb változat, na ezen NINCS DVI, meg usb-hub

bátran tudom ajánlani, de nézz szét más márkák között is!

remélem az idézés sikerült :)

szer. szept. 15, 2004 9:47
vas-tag

Hozzászólás 
EasyRider írta:
Szeretném a véleményeiteket kikérni erről a picikéről!
Érdemes-e megvenni, és mire számíthatok? Sürgős lenne!!!

Samsung SyncMaster 710N

http://www.depo.hu/?page_number=6&id=17 ... 1&csid=194

Pont a minap vettem egy pontosan ilyet, mivel én is e mellett döntöttem, az elég hosszú internetes monitorkutatásom során.
Nekem is már nagyon kellett, főleg azért mert nem akartam tovább sugározni magam a CRT-vel (elég volt az sok év).
Semmi rosszat nem tudok írni róla, maga a monitor kiváló, tekintélyt parancsol a szobában.

A színek némi beállítás után természetesek (ablak a világra), rálátási szög optimális (2-3 személy is jól látja, persze >0,6 m-ről). A fényerő már-már túl jó. Viszont a betük stb. méretét növelni kell, ez lehet, hogy az én hibám, de nem azért van közel TV méretű monitorom, hogy nagyítóval navigáljak a menük között!
A 12ms-es válaszidő úgy látom elég, nem észlelhető semilyen ghosting, vagy blur (ha közelről nézed ahogy mozgatsz egy pl. ablakot, akkor azért látszik ahogy a képsejtek változnak, de ez nem a válaszidő, hanem a technológia tulajdonsága). A DVD filmek, képek megjelenítése gyönyörű.

Egy probélma azért van (én sem véletlenül vagyok a fórumon). Talán valaki hozzá tud szólni érdemben (nem úgy, hogy azt nem lehet), biztos nem egyszerű.
Az összes (tudtommal) 17"-os LCD monitor nativ felbontása 1280x1024 ami 5:4-es képarány, nem 4:3!
A nem zöldfülüek tudják, hogy ez az Amiga (pl.: 640x512) és a Silicon Graphics gépek képernyő módja. Vagyis ez az eredeti régi monitor képarány, amit a PC-s gyártók lebutítottak (640x480;800x600;1024x768), asszem az IBM követte el. Most ez visszatért a 17" LCD-knél, és problémákat okozhat a pc-s felhasználás során.
Tehát ha lejjebb kell adnunk a felbontást, mert pl.: egy játék, vagy egyéb prg nem megy el 1280x1024-ben, csak kisebb felbontásban (szerencsére nem sokat játszok (sz.gépen)) torzul a kép mert teljes képernyőre kelrül a 4/3-as képarányú cucc. Kb. képernyő alsó és felső részén 1,5; 1,5 cm fekete csiknak kellene látszani, hogy ne legyen nyújtott a kép. Nekem bekapcsolás után azonnal feltűnt a nyújtott háttérképem (800x600 volt beállítva).
Tudja valaki, hogy lehet a megfelelő képarányt megjeleítettni (Keep aspect ratio)?

kedd szept. 14, 2004 17:22
vas-tag

Hozzászólás 
Szeretném a véleményeiteket kikérni erről a picikéről!
Érdemes-e megvenni, és mire számíthatok? Sürgős lenne!!!

Samsung SyncMaster 710N

http://www.depo.hu/?page_number=6&id=17 ... 1&csid=194

hétf. szept. 13, 2004 8:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Benq T904 19 LCD sulinetre lehet venni,érdemes vagy nagyon gagyi?

vas. szept. 12, 2004 5:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még jó, hogy én már megvettem.

Az uniós vámszabályozás változása miatt jelentősen drágulhatnak egyes LCD-monitorok

Idézet:
The Chosun Ilbo/The Korea Herald] A dél-koreai Chosun Ilbo értesülései szerint az Európai Unió hónapokig tartó mérlegelést követően utasította tagállamait, hogy egyes, eddig informatikai eszközként besorolt monitortípusokat szórakoztató elektronikai eszközként kell a továbbiakban elbírálni, így azok az eddigi 0 százalék helyett 14 százalékos vámkulcs hatálya alá esnek.
A Chosun Ilbo állítása szerint az értesülés a Koreai Trade-Investment Promotion Agency-től (KOTRA) származik, amely vasárnap hozta nyilvánosságra ezen értesülését. A besorolás állítólagos változása a digitális bemenettel (DVI) rendelkező változatokat érinti, mely a Európai Bizottság (EB) állásfoglalása szerint otthoni szórakozásra, filmnézésre használatos.

Ez mekkora hülyeség!
Miért használnánk jobban filmnézésre a DVI-set?
Ez inkább a fejlődés lassítása. Ma inkább csak DVI-set érdemes venni...

szer. szept. 01, 2004 10:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Lassan két hete vagyok egySamsung 910T büszke tulajdonosa. Vétel előtt átnyálaztam alaposan az összes tft-s fórumot minden fellelhető helyen, aztán végül a 910T mellett döntöttem. Ebben mondjuk nagy szerepet játszott az is, hogy rendkívüli nyári akcióban volt (610€-150 000Ft), itthon lazán árulják 200 körül.Viszont féltem nagyon a pixelhibától,és attól a bizonyos 25ms-től is. Pláne, hogy neten rendeltem...ehhem. De hát aki mer, az nyer, és nekem ez most nagyon bejött, mert pixelhiba az sehol, van viszont gyönyörű kép, csodaszép színek, komolyan mondom fél orgazmus nézni ezt a monitort.
Ja és a rettegett utánhúzás. Elég nagy gyomorgörccsel indítottam az első játékot rajt, aztán meg dobtam egy hátast (na jó kettőt) :), ugyanis akármilyen játékkal, vagy filmmel teszteltem utánhúzásnak eddig még halvány nyomát sem láttam (Doom3, Far Cry, Colin4, GP4, Vice City, na meg rahedli dvd+avi)
Na meg a feketéje. Egy kánya világítana mellette, és a háttérvilágítás sem látszik át sehol. Látószög kitűnő, forgatható mindenfele a drága, na szóval egy szónak is 100 a vége, nagyon csecse darab. Szívből tudom ajánlani mindenkinek!!!!!
[color=darkblue]
[/color]

vas. aug. 29, 2004 16:49
gyémánt tag

Hozzászólás Re: LG L1710B
mamakedvence írta:
Sziasztok!

Valószínűleg október elején én is belépek a "táborba". NEkem az eddigiek és az ára alapján az LG L1710B tetszett. HAsznál valaki ilyet? Mennyire jó játékokhoz? Leginkább szövegszerkesztésre + FPSekre használnám. Nem lesz extrém sokat használva, max napi 3-4 órát. Ezen van valamilyen extra (usb, hangfalak) ? Ha valaki tud jó tesztet róla, vagy személyes élményei vannak, plz ossza meg velem.

Thx

Asszem ezen az LG-n nincs DVI bemenet.:-( Pedig szerintem ez már alap egy 17-es TFT moncsinál napjainkban.

vas. aug. 29, 2004 0:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
:D

off:
Bocsi az offert,csak annyi ha mar megemlitettem a Tesco-t,
130-140Ft-ert van most Verbatim 48x-osan irhato CD (CD-R) .
Mi az hogy van, CD-R hegyek vannak. :lol:

szomb. aug. 28, 2004 22:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Sony-k valóban nem olcsók. Sőt. És annyival szerintem nem jobbak. Ezeknél leginkább a márkanevet kell megfizetni. Viszont az Acerek szerintem nem annyira drágák ahhoz képest, amit tudnak. :)

szomb. aug. 28, 2004 14:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
ACER & SONY(ne lenne ilyen draga)
Tesco-ban jartam ma vasarolnom kellett , lattam egy 19`-os Sony-t (160e 1.2% hitelre) . Kegyetlen jool nezett ki. Acer mellett meg a Sony-k tetszenek nagyon.

szomb. aug. 28, 2004 13:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Deee en ACER-t akarok. :D

szomb. aug. 28, 2004 13:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, valamit biztos elrontok. Senki sem akar Acer monitort? :D

szomb. aug. 28, 2004 12:43
ezüst tag

Hozzászólás LG L1710B
Sziasztok!

Thx

szomb. aug. 28, 2004 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Hagy gratuláljak :)
thx

pén. aug. 27, 2004 7:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szép. Nagyon kéne már nekem is egy új monitor. A Belinea-m képe már olyan, hogy alig lehet rendesen olvasni. Szegény már 6,5 éves.
Én is ezt a monitort néztem, csak jelenleg nincs rá zsé. :-(
Tandíj.....

csüt. aug. 26, 2004 23:37
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Site Admin

Hozzászólás 
Hagy gratuláljak :)

csüt. aug. 26, 2004 22:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hagy osszam meg veletek az örömömet!
Megvan az új monitorom (Samsung SyncMaster 172x):
Kép
Múlt és jövő :D :
Kép

Egy szó jut róla eszembe: gyönyörű. Kívülről is és a képe is. Semmi utánhúzás filmnél és játéknál se.
Mostmár nem rontom a szemem a fórummal!

szer. aug. 25, 2004 11:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
A 17"os LCD-knél alkalmazott 1280*1024 arány nem egyezik meg az 1024*768al. Ha berakom az eddigi 1024*768as win háttérképemet, akkor az hülyén fog kinézni? Szét fogja húzni?

A 17"os TFTknél az ajánlott felbontás a 1280*1024. Ami a 1024*768as felbontáshoz képest "magasítás" arányaiban.
Érdekes. Pedig azt hittem, hogy monitorok és tévék terén inkább a szélesítés megy. Nem a magasítás. Miért?

Meg van a megoldás! Az okot a monitor 90fokos elforgatásának lehetőségénél kellett volna keresni!
Idézet:
És hogy miért 1024?
1. mert pont igy négyzetesek a képpontok
2. és mert 1024x1280 az ideális felbontás netezésre, mert ugye az oldalak 1024 szélesre vannak optimalizáslva.és 5/3-szor annyit látsz mint 1024x768-ban.
Egy álló A/4-es oldal megjelenitéséröl már nem is szólva.Ezt a forgatást pedig a legtöbb videókártya már tudja.

kedd aug. 24, 2004 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
És még egy utolsó kérdés a vásárlás előtt: (Samsung 172x)

Milyen ennek a csomagolása?
Haza tudom hozni egyedül a buszon vásárlás után?

Az én Acer TFT-m csomagolással együtt 7 kg volt, kétoldalt és alul-felül hungarocellben, valamint jóféle fóliában az egész. A talpnak külön kialakított rekesz volt a hungarocellben. Mivel gondolom ezeket is repülőn/kamionon hozzák, nem mindenhol tudnak vele a lehető legkesztyűsebb kézzel bánni, így egy buszutat mindenképp ki kéne bírni a csomagolásnak és még csak nem is szakadsz bele :)
Én ettől függetlenül nem raknám le a földre, hanem az ölemben fektetve tartanám a dobozt, azzal is valamelyest csillapítva a rezgéseket :) (Csak a kávát nyomja a hungarocell, magát a plexit természetesen nem. Így nem gond, ha fektetve van.)

hétf. aug. 23, 2004 22:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
És még egy utolsó kérdés a vásárlás előtt: (Samsung 172x)

Milyen ennek a csomagolása?
Haza tudom hozni egyedül a buszon vásárlás után?

hétf. aug. 23, 2004 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
A 17"os LCD-knél alkalmazott 1280*1024 arány nem egyezik meg az 1024*768al. Ha berakom az eddigi 1024*768as win háttérképemet, akkor az hülyén fog kinézni? Szét fogja húzni?

A 17"os TFTknél az ajánlott felbontás a 1280*1024. Ami a 1024*768as felbontáshoz képest "magasítás" arányaiban.
Érdekes. Pedig azt hittem, hogy monitorok és tévék terén inkább a szélesítés megy. Nem a magasítás. Miért?

Nem lesz vele gáz. Egyébként igazad van: most utánaszámolás nélkül, tisztán emlékezetből: asszem az 1280x960 egyezik meg az 1024x768 arányaival. Nem véletlen csinál a legtöbb fényképezőgép erre a felbontásra állítva (1 MegaPixel) ekkora képet.
Továbbmegyek, itt a példa a szélesítésre: egy 1400x1050-es felbontású laptoppal dolgozok esetenként, ott sem gázos a nyújtás, pedig ez sem nevezhető közel sem szabványos felbontásnak (persze neve ennek is van, valami S-XGA vagy hasonló, de nem hagyományos PC-s felbontás).

hétf. aug. 23, 2004 14:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
A samsung 172x-et el lehet forgatni 90 fokkal és úgy bömgészni rajta?

vas. aug. 22, 2004 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. aug. 20, 2004 18:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha elég nagy a hangod, akkor kicserélik az Acert is.

pén. aug. 13, 2004 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Repeta írta:
Nekem az ACER tetszik, az nem vállal ilyen garanciát?

Az ACER nem vállal. És is azt akartam először venni, de aztán meggyőztek, hogy Samsung 172xet vegyek.
A lehtöbb helyen (pont ezért) nem is engedik kibontani az ACERt, csak ha már kifizetted.

pén. aug. 13, 2004 10:50
platina tag

Hozzászólás 
Nekem az ACER tetszik, az nem vállal ilyen garanciát?

pén. aug. 13, 2004 10:46
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Repeta írta:
Ennyire gyakori a pixelhiba, hogy külön arra vállalnak garanciát??? :(

Igen.
És a legtöbb gyártó nem is cseréli ki a monitort csak, ha a pixelhiba meghaladja a szabványban megengedettet.
A Samsung viszont 3 napig cserél, akár 1pixelhiba miatt is.

pén. aug. 13, 2004 8:59
platina tag

Hozzászólás 
Ennyire gyakori a pixelhiba, hogy külön arra vállalnak garanciát??? :(

hétf. aug. 09, 2004 10:51
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dester írta:
...

Igen. Csak a Samsung ad 3nap pixelhiba garanciát az Acert meg nem is engedik kibontani fizetés előtt.

hétf. aug. 09, 2004 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én még mindig Acer AL1721-et javaslom. 16 ms-os, van beépített hangszórója (az AL712-nek NINCS dobozhangja, remélhetőleg ennek sincs) és DVI is rajta.
1 éve van Acer monitorom (AL712) és ezidő alatt semmi hibát vagy kivetnivalót nem tapasztaltam rajta. Életem talán legjobb vétele volt.

Depós árak (bruttó):
Acer AL1721hm - 121125 Ft
Acer AL1721m - 117250 Ft

Így még maradna pénzed másra is, és ha ezek a monitorok csak annyira jók, mint az egy évvel azelőtti modell, tuti nem jársz rosszul. Fontos: prohardveres tesztnek ne higyj!!!
És azért az Acer se egy rossz márka... :wink:

vas. aug. 08, 2004 23:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Eljött az idő. Megveszem a monitort. 17" TFT.
Május óta olvasgatom a topicot és nekem az jött le, hogy a sulinetesek közül a Samsung 172x-et érdemes megvenni, mert az jó és van rá 3 nap pixelgarancia. Kicsit felment most az ára 156e körül van, de ez pont a felső határ, amit rá akarok költeni.

Jól teszem, ha ezt veszem vagy van jobb ötletetek?
(Azt is írjátok meg, ha szerintetek igazam van!)

vas. aug. 08, 2004 19:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rozso2 írta:
Arra vártam, hogy a nyár végén majd olcsóbban veszem meg a monitort, erre felemelték az árát!
Samsung 172x eddig 148e most 155e !!!
Miért emelkedik?

http://www.sulinetinfo.hu/Products/Prod ... up=TFT-LCD

Szóval?

vas. aug. 08, 2004 13:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ejnye...
Még jó, hogy kiírja, ha vki szerkeszti a hsz-t. Már azt hittem elnéztem. :lol:
Egyébként furi, hogy emelték, most nagyon mennek lefele az árak.

kedd júl. 27, 2004 15:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Archon írta:
...

148-ról!

kedd júl. 27, 2004 15:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Őőőőőőőő....
Szóval 178-ról megemelték 155-re?
Remélem nem mostanában emelik a fizumat... :lol:

kedd júl. 27, 2004 15:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arra vártam, hogy a nyár végén majd olcsóbban veszem meg a monitort, erre felemelték az árát!
Samsung 172x eddig 148e most 155e !!!
Miért emelkedik?

http://www.sulinetinfo.hu/Products/Prod ... up=TFT-LCD

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rozso kedd júl. 27, 2004 15:32-kor.

kedd júl. 27, 2004 11:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem

szomb. júl. 17, 2004 19:14
ezüst tag

Hozzászólás 
no, senki nem tud semmit az eBayről?

szomb. júl. 17, 2004 7:45
Profil Privát üzenet küldése YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy én siettem el a dolgot. Az eBay-en találtam, elképzelhető, hogy használt?

Üdv:Lzolcsi

csüt. júl. 15, 2004 17:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek.

Tervben van egy új számítógép nekem (bár még csak álom szintetn :) ) és persze LCD-t szeretnék hozzá. Azonban ez eléggé drágának tűnik. Viszont néztem külföldi netes boltokban LCD-ket, ideírnék egy példát:

Samsung 193v 19" Silver LCD PANEL MONITOR 700:1

Zsír új, 3 év gari. És az ára: 547$~115000 Ft

Namost akkor mi van, ez MO-n 170e legalább, nem?

Üdv:
Lzolcsi

csüt. júl. 15, 2004 17:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Beraknátok egy linket, ahol egy rendes magyar, hosszú tesztet olvashatnék a Samsung 172xről? Sok kép is jó lenne róla, mert az a 2, ami a samsung.hu-n van nem sokat ér...

Amúgy a boltban azt mondták, hogy lehet kapni sulinettel, de az árlistákon nem látom.
Ugye ezt nem akarják levenni a sulinetről, mert az Aceremről már lecsúsztem, de már amúgy is inkább ilyet akarok.

kedd júl. 13, 2004 12:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 2107 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43  Következő