|
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|
opera 7.11 weblap megjelenites
Szerző |
Üzenet |
johnnyrotten
gyémánt tag
|
5.12 óta operázok, igen sok jó tulajdonságát felfedeztem már, de az önjavítást nem. Szóval vagy normálisan működik valami operával, vagy nem. (Ilyen "vagy nem" még a jelenlegi 7.20-al is előfordul sajnos. Ekkor halk "dögölj meg" közepette klick a Firebirdre, vagy kicsit hangosabb "anyád" kíséretében IE indítás következik.)
Egy halovány javaslat: 7.20 tiszta telepítése (ne a 7.11-re), java, ill. flash, wmp9, stb. plugin telepítése, valamint esetleg az "Azonosít, mint..." beállítással való próbálkozás.
Igazán használható ötletem, az persze nincs.
|
csüt. szept. 25, 2003 12:43 |
|
|
gbanhegyi
|
T. Opera felhasználók!
Segítségeteket kérném a következőben, vajon mi okozhatja a problémát?
Nemrég feltettem a 7.11-es Operát, mellyel úgy általában teljesen meg is lennék elégedve, ha néha elő nem jönnének bosszantó hibák, melyeket nem teljesen értek.
Történik ugyanis néha, ha meg szeretnék nyitni egy oldalt, egy egész másik tölt be helyette, vagy egyátalán nem, invalid url hibaüzenettel visszadob. Mindez IE6-al megnézve tökéletes, ping-re is OK.
Ilyen volt például az elmúlt napokban, hogy az index.hu helyett állandóan a macromedia oldalára dobott, a westel oldala helyett a google jött be, valamint a mai nap folyamán a Jobinfo oldalán a "nincs engedélyezve a hozzáférés", a nokia.com oldalon pedig az invalid url fogad. A dolog érdekessége, hogy ezek a hibák néhány óra múlva mindig helyreállnak maguktól és végre bejön a kért lap. S mint mondtam IE6-al végig OK volt.
Légysziv segítsetek hol keressem a problémát, mint kezdő opera használó még nem jöttem rá, nagyon szívesen használnám ezt, mert nagyon tetszik, de igy sajnos elég nehézkes. (A dns szerverünk egyébként teljesen rendben van, más gépekről minden jó ie6-al)
Előre is köszönöm! Üdv
BG
|
csüt. szept. 25, 2003 11:55 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 2 hozzászólás ] |
|