Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 15, 2024 5:15

Hozzászólás a témához  [ 3918 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 79  Következő
SonyEricsson T610 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
HÁT A VODAFONE MÁR CSAK ILYEN!

leárazza a telot a felere mindenki rohan hogy vegyen,hianycikkert allnak az emberek (gondolom visszatartja direkt),majd mikor megerkezik a boltba es elfogynak a vasarlok meg tesz a tüzre 1 lapáttal learazza meg 1 negyeddel es gondolom par napig nincs a boltokban.... mintha a metro ,vagy tesco akcios ujsagja jutna eszembe:)

en is 40 ert vettem... most 3 honapig BOSSZUBOL nem rendelem meg a vodanetet es nem töltök fel 12500 al es semmivel sem.. ha kell telefonalnom beteszem az asszony c60 aba a pannis karit 3 honap alatt visszavaszem a vodkatol a lopott penzet.. koltse gyoccerre :/

most jött az sms hogy nincs love a karin a gprs szolgaltatashoz ...hehehe...
csak deaktivaljatok... milyen pofon lenne ha minden atvert kuncsaft igy tenne... semilyen amugy is bukik a vodka a telokon csak menjenek az ugyfelek.

csak a 25 ft os mms-t sajnalom de legalabb bejon a telo ara:)

kicsit nem terhelem a voda halot..

szer. júl. 07, 2004 7:55
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt én sem mondtam hogy rossz, mert attól függetlenül tudok letölteni, feltölteni, mert beépül a winbe, és egyszerűen megy a dolog, csak szeretném file szinten elérni, könyvtárakkal, mint a totalcmd. A BT tud 1mbitet a telefon ha jól tudom 56k-t, akkor is mennie kéne 6-7 kbyte-tal.

"The speed then?! Well we transfered 100k pictures from one of the cell phones and it only took about 5 seconds per picture which is really fast. I dont have any programs that shows the transfer speed though and I'm sorry for that. "

kedd júl. 06, 2004 20:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Hát akkor én vagyok szerencsétlen, és hardware hibás a T610-em, mert egy sima BT-s headsettel sem tud stabilan kommunikálni :evil: pedig itt nem kell beállítani semmit, és nem is lehet. A V525-öm tökéletesen ment a számítógépem BT-jével is, és a headsettel is, a T610 állandóan szétkapcsolódik adatátvitelnél, beszélgetésnél meg néha elkezd súgni mint állat :cry: főleg hosszabb beszélgetéseknél (20 perc felett mindig).

Lehet, hogy csak készülékhiba, és nem típushiba, de már többen is panaszkodtak a T610 BT-jére...

Na mindegy, az is lehet, hogy csak nekem volt szerencsém. Holnap rakatok egy újabb softot, meglátom segit-e valamit.

kedd júl. 06, 2004 20:07
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
WolfSK írta:
Hát én nem értek egyet Trabival. Az a helyzet, hogy nem ez az első T610-em és ennél sem a BT lesz a gond. Nekem még a BT-vel semmi gondom nem volt, kivétel csak néhány Nokia, na de ezek ismert problémák. A 610-el stabil a BT kapcsolat, nem szakadozik. Legalábbis nálam nem. A WinAmpot és a MediaPlayert is tudtam probléma nélkül irányitani vele. Szal nem kell megijedni. Nálam a gond a modem körül lesz, de nem birok rájönni miért ilyen lassú. Senkinek nem volt még hasonló problémája?

Hát akkor én vagyok szerencsétlen, és hardware hibás a T610-em, mert egy sima BT-s headsettel sem tud stabilan kommunikálni :evil: pedig itt nem kell beállítani semmit, és nem is lehet. A V525-öm tökéletesen ment a számítógépem BT-jével is, és a headsettel is, a T610 állandóan szétkapcsolódik adatátvitelnél, beszélgetésnél meg néha elkezd súgni mint állat :cry: főleg hosszabb beszélgetéseknél (20 perc felett mindig).

Lehet, hogy csak készülékhiba, és nem típushiba, de már többen is panaszkodtak a T610 BT-jére...

kedd júl. 06, 2004 19:55
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát én nem értek egyet Trabival. Az a helyzet, hogy nem ez az első T610-em és ennél sem a BT lesz a gond. Nekem még a BT-vel semmi gondom nem volt, kivétel csak néhány Nokia, na de ezek ismert problémák. A 610-el stabil a BT kapcsolat, nem szakadozik. Legalábbis nálam nem. A WinAmpot és a MediaPlayert is tudtam probléma nélkül irányitani vele. Szal nem kell megijedni. Nálam a gond a modem körül lesz, de nem birok rájönni miért ilyen lassú. Senkinek nem volt még hasonló problémája?

kedd júl. 06, 2004 18:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
WolfSK írta:
Hali! Van egy nagy problémám. Van egy 6310i és GPRS kapcsolat Bluetoothon keresztul. A kapcsolat gyorsasága megfelel a 3+1 slotnak - 35-40 kb/s. Namost ha átrakom a kártyát egy T610-esbe, akkor ugyan az a kapcsolat (elvileg gyorsabbnak kellene lenni a 4+1 miatt) csak 16kb/s, de átlagban csak 10-11. mintha csak egy slotot használna a telefon. Nincs valakinek tapasztalata ezzel??? A modem drivert is átraktam , de nem segít. Nem lehet valahogy resetelni, vagy valami at paranccsal meggyorsítani? Pont a GPRS miatt lett a telefon lecserélve, erre belassul. :cry:

Használj adatkábelt! A T610 BT-je nagyon instabil...

Hát az szomorú.. most tervezem 610-es vételét értsd. holnap veszem matek tanáros előfizuval :D és gondoltam majd veszek hozzá bt-t és pakolom rá a cuccokat amiket már összegyűjtöttem! (csengőhang háttér téma játék képernyővédő) szal van minden!
Szal adott a kérdés melyik a legjobb kapcsolat mindehez? Gondoltam bt-re mert akkor winampot tudnám vele irányítani de hogy mondta Trabi hogy az nem az igazi.. marad a kérdés akkor most mit?
Lehetőleg ne legyen 5 rugónál drágább de a legjobb ha k***a olcsó! :D A kábelnél fontos szempont lenne az usb mert a com-al rossz emlékeim vannak! Várom a választ!

Üdv

kedd júl. 06, 2004 18:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
WolfSK írta:
Hali! Van egy nagy problémám. Van egy 6310i és GPRS kapcsolat Bluetoothon keresztul. A kapcsolat gyorsasága megfelel a 3+1 slotnak - 35-40 kb/s. Namost ha átrakom a kártyát egy T610-esbe, akkor ugyan az a kapcsolat (elvileg gyorsabbnak kellene lenni a 4+1 miatt) csak 16kb/s, de átlagban csak 10-11. mintha csak egy slotot használna a telefon. Nincs valakinek tapasztalata ezzel??? A modem drivert is átraktam , de nem segít. Nem lehet valahogy resetelni, vagy valami at paranccsal meggyorsítani? Pont a GPRS miatt lett a telefon lecserélve, erre belassul. :cry:

Használj adatkábelt! A T610 BT-je nagyon instabil...

kedd júl. 06, 2004 17:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dabsol írta:
XP van sp1 gyel. Az optionsben a use native bluetoothnal nem áll aktívba a lookup device gomb. De akkor se jó ha mac address-t beírom...

Format c: :wink:

kedd júl. 06, 2004 17:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
XP van sp1 gyel. Az optionsben a use native bluetoothnal nem áll aktívba a lookup device gomb. De akkor se jó ha mac address-t beírom...

kedd júl. 06, 2004 16:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a plusz halozat a BT halozati elerese (kevesen hasznaljak csak).

Csengohangokat darabonkent kell kijelolnod, mert a csoportok csak sms kuldesre jok.

Neked nem XP-d van SP1 nelkul? Rakd fol az SP1-et es menni fog vele az FMA, viszont a BT fog problemazni utana.

kedd júl. 06, 2004 16:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is kérnék válaszokat. Ha felinstallálom bt-t, jobb alul megjelenik egy hálózati ikon, hogy nincs bedugva a kábel. Megnéztem milyen kapcsolat, microsoft tv/video connection. Ez hogy jön ide? A file másolás még mindig csak 2-3 kbyte szerintem ez nagyon kevés. FMA még mindig nem működik. Se serial se bt kapcsolat nincs. Másnak miért megy olyan könnyen a felrakása?

Olyat lehet hogy időre kikapcsoljon a telefon?

SMS hangnak csak abból a pár darabból lehet választani?

Csoportokhoz lehet rendelni csengőhangot vagy csak egyesével?

kedd júl. 06, 2004 16:34
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd júl. 06, 2004 15:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Nincs se infrám se bt-m viszont cuccokat húzom le hozzájuk gőzerővel! Kérdésem menniy egy nagyon olcsó bt vagy infra amivel lehet minden cuccot cserélgetni? wp theme ring game!
Illetve hány mp illetve java game fér föl kb? illetve a tel könyvben 10 képet ugye lehet társítani ha van pl 100 bejegyzés 50 sms meg 5 játék?

Üdv

kedd júl. 06, 2004 0:24
platina tag

Hozzászólás 
Xero írta:
Én láttam valahol hogy fogják kihúzzák 610-es kijelzőt berakják 630-ast felrakják 630-as softot és ennyi!
Nah mind1 egyenlőre be kell még szereznem a telcsit!
Valaki nem tudja hogy ez a 29e-es akció meddig van vodánál?
Illetve fenntartom gx15 myz-55 t610?

Üdv

En is ugyanezt olvastam.
De nem is neked szantam a hsz-emet, hanem Stevenek :P

Steve: semmi baj.
En csak azon filozom most, hogy 15 rugo megeri-e 1 tft kijelozert, egy 30 rugos telcsinel :roll:

hétf. júl. 05, 2004 21:58
platina tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:
Hol olvastad, hogy ehhez nem eredeti szoft kell?
En mindenhol sima 630-as szoftot olvasok.

Nem emlékszem, de lehet, hogy tévedtem, akkor viszont ezer bocs! :oops:

Steve

hétf. júl. 05, 2004 20:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Tim_ írta:

Én láttam valahol hogy fogják kihúzzák 610-es kijelzőt berakják 630-ast felrakják 630-as softot és ennyi!
Nah mind1 egyenlőre be kell még szereznem a telcsit!
Valaki nem tudja hogy ez a 29e-es akció meddig van vodánál?
Illetve fenntartom gx15 myz-55 t610?

Üdv

hétf. júl. 05, 2004 20:44
platina tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 05, 2004 20:11
platina tag

Hozzászólás 
Xero írta:
Sziasztok!
...Mivel mindenhol látom olvasom hogy 630-as kijelzője jobb így gondoltma majd kicserélem! Speedshopban találtma kijelzőt 630-hoz 15 rugóért. Azt láttam hogy csak ki kell húzni egy dugót berakni a másikat és vissza illetve 630-as softot kell rárakni. ...

Azért nem ennyire egyszerű az egész! Ha jól tudom, akkor a T610 és a T630 más "grafikus vezérlőt" használ, tehát más "videókártya" van benne, tehát nem elég a T630 soft-ját rárakni, annak megfelelően módosítottnak kell lenni. Nos efféle soft.-okat lehet ugyan találni a neten, de nem biztos, hogy egy házilag megbuherált soft.-ot feltennék bármiféle - főleg saját - telefonra, arról nem is beszélve, hogy gondolom azzal nem mondok nagy újságot, hogy a kijelzőcsere + soft. csere megvonja automatikusan a garanciádat, ami azzal is jár többek között, hogy nincs 1 évig ingyen soft. upgrade (gondolom otthon nem tudod megoldani a frissítést és ezért kérsz a software feltöltéséhez segítséget), tehát én a Te helyedben még egy párszor meggondolnám, hogy érdemes-e ebbe így belevágni! Fogadd el a T610-et olyannak, amilyen és élvezd a jó telefont!

Steve

hétf. júl. 05, 2004 19:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nos tervezem vodkánál egy ilyen (t610) készülék vételét de pár dolog foglalkoztat!
Mivel mindenhol látom olvasom hogy 630-as kijelzője jobb így gondoltma majd kicserélem! Speedshopban találtma kijelzőt 630-hoz 15 rugóért. Azt láttam hogy csak ki kell húzni egy dugót berakni a másikat és vissza illetve 630-as softot kell rárakni. Kérdés esetleg tud-e valaki ilyen helyet miskolcon aohl megcisnálják majd ezt nekem! Egyenlőre nincs meg a teló szal nem tom elviselhetetlenül **** lesz-e akijelző de jobb előra agyalni!
Illetve ti melyiket vennétek ezt vagy a sagem myv-55-öt? Esetleg még szóba jöhet sharp gx15 ha gyűjtök egy picit még! Szal várom a válaszokat!

Üdv

hétf. júl. 05, 2004 19:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Segítene valaki? Felinstallálom az x-micro bluetoothot, de nem egészen értem. Ha file-t vagy mappát akarok másolni akkor ilyen %-os mappát kreál a vinyomra és semmit nem rak bele. A másolás is 2kbyte maximum. Hogy kell ezt rendesen felinstallálni? Fma sem látja, a native bluetooth beállítással...

hétf. júl. 05, 2004 17:35
arany tag

Hozzászólás 
Kösz,Steve :!:
A vibrálásban az idegesitő,hogy nem állandó intenzitásu,és nem is mindig
jelentkezik.Utána néztem több helyen,valóban ez a telefon ilyen,
igy kell elfogadni /vagy nem :) /,én elfogadom :!:
A hangerőgond betudva a márkajellegnek :wink:
Amugy meg jó ,mophun+java,stb :)
A kamera tényleg csak grátisz :?

hétf. júl. 05, 2004 8:36
platina tag

Hozzászólás 
A vibrálás az sajnos van és kész! A hangerő szerintem megfelelő. Esetleg nincs a tiéd erősödőre állítva :?: Méretbeli korlátról nem tudok, esetleg próbálj több szabad memóriát "csinálni" és úgy futtatni a programot, persze ez csak egy tipp!

Steve

hétf. júl. 05, 2004 8:24
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A telefonnal kapcsolatban lenne egy-két kérdésem :?:
A kijelző vibrálása konstrukciós sajátosság,magyarul mind vibrál,vagy csak az enyém :) A mértéke nem veszélyes,de tény.
A hangereje alapból mérsékelt :?:
Van-e kilóbájt korlátja a futtatható programoknak :?:
Egy kb.180 kbájtos játék simán letöltödik,de a futtatásnál az irja:az alkalmazás túl sok memóriát foglal. :?: :idea:

hétf. júl. 05, 2004 6:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Elég büntetés az minden Vodásnak, akit ismerek és színes telóval nyomul :twisted: x60 szépen középre rendezi mindkét feliratot...
A jó öreg vodás T65-öm lekapcsolja az egyiket automatikusan, a másikat pedig a háttéren kívülre rendezi, ha van háttérkép. Ennyit a haladásról.

A V55-öm kicsit újabb, de mindkettőt ki tudja kapcsolni :wink:
Inkább ennyit a haladásról 8)
Az x60-at semmiképpen nem nevezném haladásnak, ne sértődjön meg akinek ilyenje van, de én a 3210-esemet sem cserélném el rá, még egy az egyben sem...
Sőt aki nálam akart ilyet venni, azt is lebeszéltem róla :D

vas. júl. 04, 2004 19:28
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
nameg a 2XVodafone felírat a kijelzőn) :D.

Elég büntetés az minden Vodásnak, akit ismerek és színes telóval nyomul :twisted: x60 szépen középre rendezi mindkét feliratot...
A jó öreg vodás T65-öm lekapcsolja az egyiket automatikusan, a másikat pedig a háttéren kívülre rendezi, ha van háttérkép. Ennyit a haladásról.

vas. júl. 04, 2004 17:52
platina tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
El tudod tuntetni a 2. voda feliratot (http://pappfer.uw.hu/forum/index.php) :)

Sajnos nincs hozzá semmiféle "felszerelésem" és amíg garanciális egyébként sem szeretnék "belenyúlni"!

Steve

vas. júl. 04, 2004 15:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
El tudod tuntetni a 2. voda feliratot (http://pappfer.uw.hu/forum/index.php) :)

vas. júl. 04, 2004 13:26
platina tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:

De az enyémen nincs se Westel, se T-Mobil felirat, a "jobb gombom" is eredeti :-), csak egy 777 ikonom van és témát sem kellett törölnöm :-)

Az enyémen sincs (már) Vodafone felírat - nyomtalanul eltűnt - sőt, nekem teljesen SE menüm van (semmi Live!), a jobb gombom is eredeti, pont mint a tiéd, csak nekem még 777 ikonom sincs :lol: ! Egyetlen Vodás dolog a kitörölhetetlen képernyővédő - nameg a 2XVodafone felírat a kijelzőn) :D.

Steve

vas. júl. 04, 2004 9:37
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!T610 lett az aldozat:-)Kb olyan mint vartam,pro es kontra,de a kijelzo vibralasa konst.dolog,vagy vigyem vissza?

vas. júl. 04, 2004 6:16
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de már sokat olvastam.
Készülök ilyen telefont venni, de lenne egy kérdésem.

A T610 most a Vodánál 30ezer.
A T630 viszont 45-50ezer között látok csak.
Miért van ekkora árkülömbség, amikor a telefon lényegében
csak a kijelzőben külömbözik? Ilyen drága a kilyelző?

Előre is köszi a válaszokat.

szomb. júl. 03, 2004 23:05
platina tag

Hozzászólás 
nutellamoly írta:
Hogy legyen egy pozitív negatív példa is:
Még ötven vmennyiért vettem 2 évre, kb. 2 hét múlva leszállították negyven vmennyire.

De az enyémen nincs se Westel, se T-Mobil felirat, a "jobb gombom" is eredeti :-), csak egy 777 ikonom van és témát sem kellett törölnöm :-)

Nekem is csak 777mobil ikonom van, de el akarom vinni frissítettni a szoftvert megnézem milyen t-zones ikont raknak be a helyére. :lol: :lol: :lol:

szomb. júl. 03, 2004 17:32
arany tag

Hozzászólás 
Hogy legyen egy pozitív negatív példa is:
Még ötven vmennyiért vettem 2 évre, kb. 2 hét múlva leszállították negyven vmennyire.

szomb. júl. 03, 2004 15:25
platina tag

Hozzászólás 
partycsoka írta:
Án közel 3 hete vettem 39990-Ért,de ez van. A telóvásárlás már csak ilyen. Megveszed x Ft-Ért,pár hÉt v. hónap múlva pedig már feleannyiÉrt is meg tudnád. Án sem bántam meg,de azt nem gondoltam volna,hogy ennyire lemegy majd az ára. Azt hittem,hogy kifutólistára teszik. Hinni a templomban kell. :) Jó nyaralást mindenkinek,itt horvátban egyelöre kaki idö van,de már közeledik az úticÉl. :)

Én annak örülük hogy a T-Mobilenál 5 hónapig tartotta az árát!

szomb. júl. 03, 2004 4:34
ezüst tag

Hozzászólás 
En meg 70 Ft-ert vettem de nem banom :)

pén. júl. 02, 2004 21:04
ezüst tag

Hozzászólás 
de csak a vodánál 30 nem?

pén. júl. 02, 2004 18:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
_Roy_ írta:
De azokat is sajnálom!
Az a gáz 2* vitték le az árát szerintem jobb lett volna egyből 30e -re vinni mert mégis 10e azis pénz. Dehát ilyen az élet sajnos. :cry:

Csakhogy mindenki örüljön, én tavaly novemberben vettem meg 30ezerért :D , így még pénzemnél vagyok...

pén. júl. 02, 2004 14:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én közel 3 hete vettem 39990-ért,de ez van. A telóvásárlás már csak ilyen. Megveszed x Ft-ért,pár hét v. hónap múlva pedig már feleannyiért is meg tudnád. Én sem bántam meg,de azt nem gondoltam volna,hogy ennyire lemegy majd az ára. Azt hittem,hogy kifutólistára teszik. Hinni a templomban kell. :) Jó nyaralást mindenkinek,itt horvátban egyelöre kaki idö van,de már közeledik az úticél. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára partycsoka kedd júl. 13, 2004 13:40-kor.

pén. júl. 02, 2004 14:15
ezüst tag

Hozzászólás 
De azokat is sajnálom!
Az a gáz 2* vitték le az árát szerintem jobb lett volna egyből 30e -re vinni mert mégis 10e azis pénz. Dehát ilyen az élet sajnos. :cry:

pén. júl. 02, 2004 14:08
platina tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
Én kb. egy éve vettem hasonlóakkal a T-Mobilenál. De nem bántam meg közel 3/4 évig tartotta az árát. Én karácsony tájékán cserélem S700-ra.

Szerencsére én sem bántam meg. Sok dologgal persze érdemes lenne várni, mert lemegy az ára (pl. mobilok), de akkor meg már kijön az újabb és akkor meg az kellene, de az megint drága. Tehát, ha így fogjuk fel a vásárlást, akkor az embernek soha sem lesz semmije! Persze az is igaz, hogy azért itt sem szabad rohanni és rögtön megvenni mindent az első hetekben!

Steve

pén. júl. 02, 2004 14:00
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
_Roy_ írta:
....sajnálom azokat akik +vették 40e -ért ...

És mi van azokkal, akik 2 év rabság mellett vették meg 50K-ért??? Azokat nem sajnálod :?:

Bár még mindig nem bántam meg....

Steve

Én kb. egy éve vettem hasonlóakkal a T-Mobilenál. De nem bántam meg közel 3/4 évig tartotta az árát. Én karácsony tájékán cserélem S700-ra.

pén. júl. 02, 2004 13:48
platina tag

Hozzászólás 
_Roy_ írta:
....sajnálom azokat akik +vették 40e -ért ...

És mi van azokkal, akik 2 év rabság mellett vették meg 50K-ért??? Azokat nem sajnálod :?:

Bár még mindig nem bántam meg....

Steve

pén. júl. 02, 2004 13:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Végre valahára lement az ára 40e -ről 30e -re http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_arlista.asp
ez a bizonyíték sajnálom azokat akik +vették 40e -ért szerintem ezt azért csinálták mert 40e lesz a f500

pén. júl. 02, 2004 11:31
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a tanácsokat rezgés ügyben, ha van valami fejlemény, írok.

csüt. júl. 01, 2004 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
HI ALL!

1. Mi is EW-be vettük, a némán rezgéssel semmi gond! Bár Én nem profilt váltok, hanem "csendes be"-t!

2. Játék közben néha nekem is feltűnik, mintha néha vibrálna, mint a monitorok alacsoy frekin!

Sim

csüt. júl. 01, 2004 15:56
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Érdeklődnék, hogy Komáromban, vagy Győrben leledzik-e emberke, aki némi juttatásért ki tudja függetleníteni+új szoftot tud rá feltölteni (Live-os T610)?
Választ a kerlas@freemail.hu címre várok!

Oscar

csüt. júl. 01, 2004 8:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Éppen ez az! Nekem nem töltés közben kezd vibrálni, hanem amikor "dolgozik" a telefon. Pl: Megnézné nekem valaki, hogy a minigolf játékban amikor gurul a labda, neki vibrál-e? Nekem Pl:Akkor is vibrál és amikor megáll a labda a vibrálás is megszűnik. De ugyan ezt csinálja amikor elkezdek rátölteni valamit.

csüt. júl. 01, 2004 7:30
platina tag

Hozzászólás 
Comma írta:
Na megoldódott a problémám, szerencsére. De lenne itt még 1dolog:
Nektek is szokott vibrálni a kijelző? Lehet ellene tenni valamit? Vagy vihetem vissza garanciába az 1napos telcsimet? :cry:

Ha az esetleges töltés közbeni vibrálásra gondolsz, akkor már ne is fáraszd magad azzal, hogy elmész a szervizig!

Steve

szer. jún. 30, 2004 22:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Na megoldódott a problémám, szerencsére. De lenne itt még 1dolog:
Nektek is szokott vibrálni a kijelző? Lehet ellene tenni valamit? Vagy vihetem vissza garanciába az 1napos telcsimet? :cry:

szer. jún. 30, 2004 20:20
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok!
Most vettem egy X-micro márkájú bluetooth-t a gépemhez de az adapterhez adott programon kívül semmilyen program nem látja a telefont. És én igazából játékokat, alkalmazásokat szeretnék rátölteni a telefonra, de így nem tudok. Valakinek esetleg van valami ötlete?
Köszönöm a segítséget!

szer. jún. 30, 2004 14:17
arany tag

Hozzászólás 
EG0 írta:
Hi,

annak mi lehet az oka, hogy a rezgő "be" van kapcsolva, mégis C gombbal lenémítva nem rezeg? (Egyébként működik a vibra.)
A saját telefonom rezeg némítva, de EW-ben vett T610-es ezt csinálja.

Valószinűleg az a gond ,hogy a "hang és jelzés"-ben be van kapcsolva a rezgő de a "profilok"-nál a Normál profilban meg ki van kapcsolva.
Legalábbis ezt tippelem

szer. jún. 30, 2004 11:50
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3918 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 79  Következő