Szerző |
Üzenet |
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
én azért inkább végigmennék egy-két lányon, nem fotózgatnám õket - de ti tudjátok!
|
hétf. júl. 05, 2004 23:07 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
mamakedvence írta: -vadaszg- írta: na holnap ha minden jól megy, bemegyek pár márkaboltba és megpróbálom rábírni a lányokat hogy adják be a derekukat 1 fotó eréjig... amugy website ezt gondoltam: http://dealergirls.at.huErre kiváncsi leszek Láttam én már embert kitiltva a momból Várom, hogy hány kép lesz... A következő akció lehetne a szupermarketek pénztároshölgyei is, nem ?
Miért tiltanak ki vkit egy bevásárlóközpontból? Én 2 esetre gondolk: hajléktalan és ott akar aludni vagy a rendőrség tiltja ki jó pár hónapra, mert lopott.
|
hétf. júl. 05, 2004 22:11 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
mamakedvence írta: A következő akció lehetne a szupermarketek pénztároshölgyei is, nem ?
Hát,azért ott kevésbé fontos a szépség,szal sztem nem sok igazán versenyképes fotó születne
|
hétf. júl. 05, 2004 20:05 |
|
|
mamakedvence
ezüst tag
Csatlakozott: szer. jún. 23, 2004 19:08 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: moblarena HQ
|
-vadaszg- írta: na holnap ha minden jól megy, bemegyek pár márkaboltba és megpróbálom rábírni a lányokat hogy adják be a derekukat 1 fotó eréjig... amugy website ezt gondoltam: http://dealergirls.at.hu
Erre kiváncsi leszek Láttam én már embert kitiltva a momból
Várom, hogy hány kép lesz... A következő akció lehetne a szupermarketek pénztároshölgyei is, nem ?
|
hétf. júl. 05, 2004 19:58 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
Az én nagy kedvencem G. Viktória az Europarki vodából. Huszonpár év, filigrán termet, szőke haj, meglepően okos előadásmód. Talán így lehetne jellemezni
Majd valahogy szerzek róla képet (vagy csinálok ).
|
hétf. júl. 05, 2004 17:40 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 348 Tartózkodási hely: Budapest
|
na holnap ha minden jól megy, bemegyek pár márkaboltba és megpróbálom rábírni a lányokat hogy adják be a derekukat 1 fotó eréjig...
amugy website ezt gondoltam:
http://dealergirls.at.hu
|
hétf. júl. 05, 2004 17:24 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
vizsla1 írta: blueye írta: Ha beszéltél is velük: sejted, hogy én kire gondoltam? Sajnos, vagy nem, de én csak kívülről nézem meg a T-Mobile üzleteket, így tehát nem beszéltem Velük.
Szvsz sajnálhatod.
|
hétf. júl. 05, 2004 17:17 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
blueye írta: Ha beszéltél is velük: sejted, hogy én kire gondoltam? Sajnos, vagy nem, de én csak kívülről nézem meg a T-Mobile üzleteket, így tehát nem beszéltem Velük.
|
hétf. júl. 05, 2004 17:05 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
vizsla1 írta: -vadaszg- írta: annyian mondtátok már a MOM parkot, a vodába is jó nők vannak, azt mondtátok, ellátogatok oda és körül sasolom őket Amit én láttam a MOM-ban lévő T-Mobile-ban... húhh, a vodások elbújhatnak mögöttük!!!!
Ha beszéltél is velük: sejted, hogy én kire gondoltam?
|
hétf. júl. 05, 2004 16:26 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 348 Tartózkodási hely: Budapest
|
mobilegames írta: Miért veszel mobilt? Hogy az eladónőt nézegethesd, vagy hogy telefonod legyen? Mellesleg, sose hagyjátok magatokat rábeszélni semmire!!! Ez jó tanács, akármilyen jó nő is az eladó... Ja csodálkoztam volna, ha nem véded meg a topicot, hisz te nyitottad...
persze, hogy nem hagyjuk magunkat rábeszélni, de ha egy jó nő szól, hozzád, meghallgatod a hülyeségét, és max azt mondod, hogy köszi nem kell:)
na mind1, lényeg az,hogy mindenki fotózza le az üfsz-es nőket...
|
hétf. júl. 05, 2004 16:23 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
-vadaszg- írta: annyian mondtátok már a MOM parkot, a vodába is jó nők vannak, azt mondtátok, ellátogatok oda és körül sasolom őket
Amit én láttam a MOM-ban lévő T-Mobile-ban... húhh, a vodások elbújhatnak mögöttük!!!!
|
hétf. júl. 05, 2004 16:20 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Miért veszel mobilt?
Hogy az eladónőt nézegethesd, vagy hogy telefonod legyen?
Mellesleg, sose hagyjátok magatokat rábeszélni semmire!!!
Ez jó tanács, akármilyen jó nő is az eladó...
Ja csodálkoztam volna,
ha nem véded meg a topicot, hisz te nyitottad...
|
hétf. júl. 05, 2004 16:03 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
mobilegames írta: Ez az egész topic egy idiótaság... Legközelebb mi lesz, összehasonlítjuk a boltokban található székék kényelmességét?
sztem nem hülyeség, mer azért nem mind1, hogy mikor aláírsz 2 évet, akkor egy banyát nézel, vagy egy jó nőt
talán ő jobban rávesz, hogy jaj de jó neked, ha aláírod a 2 éve
|
hétf. júl. 05, 2004 15:36 |
|
|
mobilegames
arany tag
|
Ez az egész topic egy idiótaság...
Legközelebb mi lesz, összehasonlítjuk a boltokban található székék kényelmességét?
|
hétf. júl. 05, 2004 15:19 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
nekem jelenleg DUE igazolványom van
de majd csak lesz MÜOSZ-os is
na akkor nem csinálunk semmilyen terminalos izét
mindenki próbálja levenni a hölgyeket 1 fotóra
jó fotózást, el kéne kezdeni a héten..
annyian mondtátok már a MOM parkot, a vodába is jó nők vannak, azt mondtátok, ellátogatok oda és körül sasolom őket
|
hétf. júl. 05, 2004 15:13 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
Üdv!
Mik vannak Én személy szerint kb. kétévente egyszer szoktam a szolgáltató kirendeltségére bemenni, jó nőt még nem nagyon láttam (Pannon, XV. kerületi Pólus-kirendeltség), de ez nem jelent semmit mondjuk...
Egyébként a Hírek Kft. logói (ide értve a futó emberkétől kezdve a Terminal kék-sárga azonosítójáig mindent) nem használhatók fel a kiadó engedélye nélkül - ahogyan az itt közölt anyagok sem ( http://www.terminal.hu/imp.php). A visszaéléseket jogi eszközökkel szokták "honorálni", ezért ezt nem javaslom.
Egyébként megosztok egy (nem olyan nagy) titkot, ha már ide terelődött a téma (és elnézést az offért): nincs terminalos igazolványunk nekünk, a cég alkalmazottainak sem. Újságíró igazolvánnyal rendelkezünk, melyet a MÚOSZ állított ki részünkre - ilyet egyébként bárki szerezhet, aki publikált, legalább két támogatót szerez magának. Csak be kell nyújtani egy kérvényt a szervezethez (részletek itt: http://www.muosz.hu/cgi-bin/index.php?dir=tagfelvetel).
Ez egy évre 9 ezer pénz, amiért egy évig élvezheti az ember az előnyeit az igazolványnak (például ingyenes múzeumi belépések stb.; ez is fel van sorolva az oldalon), hogy már meg se említsem az újságíróknak járó kedvezményes mobiltelefonos tarifákat A zsurnalisztákat a T-mobájl támogatja (legalábbis tavaly még a Westel volt a szponzorunk) - bár én ez utóbbit sosem használtam, nem tudom, van-e még. Olyan plusz 2 ezerért jár hozzá két évre a nemzetközi Press igazolvány is (szép piros tokban), ennek még nagyobb az értéke (elsősorban külföldön persze), sok ajtót megnyit. Nappali felsőoktatásban tanulóknak jelentős kedvezményt adnak a hazai igazolványra.
Visszakanyarodva a témához: én azért kíváncsi lennék a dekoratív szolgáltatós hölgyekre... Csak személyiségi jogokat ne sértsünk, könyörgöm, mert aztán megint kapjuk a telefonhívást, hogy irgum-burgum..
|
hétf. júl. 05, 2004 14:46 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Én tudok egy nem CSAK csinos, de nagy kisugárzással (nem GSM ) rendelkező hölgyről a t-mobile MOM Parkban.
|
hétf. júl. 05, 2004 13:09 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
-vadaszg- írta: be kellene jutni vhogy az ilyen Call Centerekbe, hogy ott milyen nők ülhetnek pl UPC-nél kiváncsi vagyok )
Pff, addig jó, amíg nem látod őket. Legalábbis akiket én láttam eddig vagy ismerek, azok a fiatalabbaknál többnyire átlag körüliek vagy kicsit alatta, egyébként meg 40+, illetve van néhány ritka nagy .... (akit le is tagadok).
|
hétf. júl. 05, 2004 13:02 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
OPi írta: fotók nélkül a topic okafogyott
Nem szépségversenyt rendezünk, csak ha az ember valamiért ellátogat egy márkaüzletbe, akkor töltse el a várakozási időt kellemesen.
|
hétf. júl. 05, 2004 10:56 |
|
|
.:5588:.
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
BrOnZ írta: Az nem, mivel bűncselekményre alkalmatlan eszközről van szó. De ha bármivel valakit tudatosan tévedésbe ejtesz és abban tartasz, akkor bizony csalást követsz el...
Vki itt a kelleténél jobban tudja a Btk-t.
Egyébként tényleg olyan szexi tud lenni, ahogy egy kis drága, finom illatos cicuska magyarázza neked nagy hévvel ( ) az MMS-t, GPRS-t, tarifákat, miegymást, ilyenkor mindig azt hiszem, hogy azért mondja. Tudjátok: a férfiak szívéhez általában a hasukon keresztül vezet az út, nekem a mobilomon.
|
hétf. júl. 05, 2004 9:30 |
|
|
Telefanni
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 596 Tartózkodási hely: Budapest - magamon kívül (félreértéseket elkerülendő: férfitesben, NOKIA 6230i-ben, sw.: V3.81 ;-)
|
1et értek Petrussal! Mennyünk má strandolni és ott nyálcsorgatni! Itt ülök az irod Á- ban 40 fokban és csak az izzaccságom csorog....
Jobb lenne már a balcsiban úsztatni c55-öt és nem arról vitatkozni, hogy kóla megeszi-e a fogam. (lásd mobilszex ártalmas a telefonra topicot vagy valami hasonló volt a címe )
|
hétf. júl. 05, 2004 9:03 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
fotók nélkül a topic okafogyott
|
hétf. júl. 05, 2004 7:42 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
nyuszy írta: Ha nem letezo igazolvanyt \'hamisit\' az ember, vajon az buntetheto?
Az nem, mivel bűncselekményre alkalmatlan eszközről van szó. De ha bármivel valakit tudatosan tévedésbe ejtesz és abban tartasz, akkor bizony csalást követsz el...
|
hétf. júl. 05, 2004 6:24 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
KaRFiol írta: A fotókkal gond lesz mint már említettem. Maradjunk a márkaüzlet/monogram azonosításnál.
én is így gondoltam
szóval azért ne gázoljunk beléjük
|
hétf. júl. 05, 2004 6:16 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
hát igen jobb lenne normális kép, de ha nincs más, a mobilos is jó... [i]
|
hétf. júl. 05, 2004 6:14 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
akkor fényképezőgépet a nyakadba és irány fotózni őket
be kellene jutni vhogy az ilyen Call Centerekbe, hogy ott milyen nők ülhetnek
pl UPC-nél kiváncsi vagyok )
|
hétf. júl. 05, 2004 6:12 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
|
hétf. júl. 05, 2004 4:43 |
|
|
392MHz
platina tag
|
nekem két westeles leányról is vannak fotóim.
de tisztelem õket annyira, hogy nem teszek fel egyet sem...
|
hétf. júl. 05, 2004 3:33 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
A fotókkal gond lesz mint már említettem. Maradjunk a márkaüzlet/monogram azonosításnál.
|
hétf. júl. 05, 2004 1:44 |
|
|
Flanagan
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 29, 2004 17:02 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Győr
|
pampika írta: Flanagan írta: Aki először vetkőztet egy üszis csajt mondjuk melltartóig (persze a képnek a márkaboltban kell készülnie) az vendégem egy rekesz sörre És aki végig viszi az akciót,az kap egy egész raktárnyi sört ? Főleg ha a biztonsági kamera felvételét is megszerzi!
A raktárnyi sör csak akkor jár, ha az "áldozat" egész akció közben azt kiabálja zilált hangon a Terminál Press tagjának hogy: "Ez az! Igen! Még! Jobb veled a világ!"
|
vas. júl. 04, 2004 23:33 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Flanagan írta: Aki először vetkőztet egy üszis csajt mondjuk melltartóig (persze a képnek a márkaboltban kell készülnie) az vendégem egy rekesz sörre
És aki végig viszi az akciót,az kap egy egész raktárnyi sört ?
Főleg ha a biztonsági kamera felvételét is megszerzi!
|
vas. júl. 04, 2004 23:20 |
|
|
Flanagan
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 29, 2004 17:02 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Győr
|
Már látom is a következő topic címét: Ki rögzít vadabb telefonszexet az ügyfélszolgálatos kiscsajjal?
De ugye a képeket nem a telefonnal kell majd csinálni? Mindenki jobban örülne "normális" képeknek. Aki először vetkőztet egy üszis csajt mondjuk melltartóig (persze a képnek a márkaboltban kell készülnie) az vendégem egy rekesz sörre
|
vas. júl. 04, 2004 23:13 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
pampika írta: Tényleg,ha már itt vagyunk,nem dobsz fel magadról egy képet kezdésnek?Hogy jól induljon a gyűjtemény ez jó 5let )@vadaszg: Jaja,írok is neki írtam PÜ-t,reméljük tud segíteni majd:)
remélem segít:) esetleg ő is csatlakozik
- én is elég sok szép üfsz-es lányt láttam már, itt az ideje összegyüjteni őket [/i]
|
vas. júl. 04, 2004 22:56 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
petrus írta: Srácok!
Komolyan aggódok értetek. A mobilfónia lassan a szexuális fantáziátokon is eluralkodik. Ideje nyaralni menni. Irány a strand és bikinis lányok...ilyen bátorsággal még meg is szólíthatnád őket "nagy Vadász", aztán jöhet a telószám csere, hogy a témánál maradjunk.
nem kell aggódni értünk tényleg nem a sexuális fantáziám szüleménye ez a dolog
1 hétig csak a bikini felső nélküli csajokat nézegettem spanyolba:) jaj -de rossz volt )
|
vas. júl. 04, 2004 22:53 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
petrus írta: Srácok!
Komolyan aggódok értetek. A mobilfónia lassan a szexuális fantáziátokon is eluralkodik. Ideje nyaralni menni. Irány a strand és bikinis lányok...ilyen bátorsággal még meg is szólíthatnád őket "nagy Vadász", aztán jöhet a telószám csere, hogy a témánál maradjunk. ezt a topikot meg talán meg is lehetne szüntetni...
Nemiiiis!
Természetesen mindenkinek megvan a fórum mellett a valódi életben is a nyálcsorgatása.Ez csak ilyen 'hobby-specifikus' nézelődés lenne.És különben is,mostanában annyit meséltek azokról a szép üszis lányokról...
Tényleg,ha már itt vagyunk,nem dobsz fel magadról egy képet kezdésnek?Hogy jól induljon a gyűjtemény
@vadaszg:
Jaja,írok is neki
írtam PÜ-t,reméljük tud segíteni majd:)
|
vas. júl. 04, 2004 22:46 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
pampika írta: Kérjük meg Mobilgame grafikusát,hogy gyártson vmi szépet
megkérnéd ?:)
|
vas. júl. 04, 2004 22:40 |
|
|
petrus
vas-tag
|
Srácok!
Komolyan aggódok értetek. A mobilfónia lassan a szexuális fantáziátokon is eluralkodik. Ideje nyaralni menni. Irány a strand és bikinis lányok...ilyen bátorsággal még meg is szólíthatnád őket "nagy Vadász", aztán jöhet a telószám csere, hogy a témánál maradjunk.
ezt a topikot meg talán meg is lehetne szüntetni...
|
vas. júl. 04, 2004 22:39 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Kérjük meg Mobilgame grafikusát,hogy gyártson vmi szépet
|
vas. júl. 04, 2004 22:37 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
szerintem nem )
igazán összehozhatna vki a terminalos mobil photo pass-t
és akkor elkezdhetnénk a 'project-et'
|
vas. júl. 04, 2004 22:34 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Ha nem letezo igazolvanyt \'hamisit\' az ember, vajon az buntetheto?
|
vas. júl. 04, 2004 22:30 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
A kecskeméti Vodafone márkaboltban van egy nagyon tuti szőke csaj, ha lenne róla egy képem, de jó is lenne... Persze azért élőben mégjobb lenne...
Steve
|
vas. júl. 04, 2004 22:14 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
pampika írta: Szal odamenni és megmondani,hogy a nénit azért kapjuk le,mivel kell a terminál kiéhezett fórumlakóinak?! Akkor gyártsunk vmi hivatalos 'Terminal Press' kártyát
ez jó 5let ))
vki csinálja meg PS-be:) azt mindenki kiprinteli és be laminálja magának:)
|
vas. júl. 04, 2004 21:54 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Re: Márkaboltok hölgy tagjainak összehasonlítása...
-vadaszg- írta: Mit szólnátok, ha összehasonlítanánk a mobil márkaboltokban ülő hölgyeket:)
Jajj, ne! És ha kijön az, hogy a Pannonnál vannak a legszebb csajok, akkor a Pannon lesz a legjobb szolgáltató? NEMÁ!!!
|
vas. júl. 04, 2004 21:53 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Szal odamenni és megmondani,hogy a nénit azért kapjuk le,mivel kell a terminál kiéhezett fórumlakóinak?!
Akkor gyártsunk vmi hivatalos 'Terminal Press' kártyát
|
vas. júl. 04, 2004 21:48 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
pampika írta: És ha kiderül,hogy ki a legjobb nő,akkor vmi randit kisorsolunk vele ? Én mindenesetre várom a képeket!Mondjuk egy kis boltban elég nehéz "sutyiban" fényképezni
akár )
amúgy nem sutyiban gondoltam a dolgot, mert személyi jogi problémákat vet fel
|
vas. júl. 04, 2004 21:36 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
És ha kiderül,hogy ki a legjobb nő,akkor vmi randit kisorsolunk vele ?
Én mindenesetre várom a képeket!Mondjuk egy kis boltban elég nehéz "sutyiban" fényképezni
|
vas. júl. 04, 2004 21:33 |
|
|
-vadaszg-
arany tag
|
Márkaboltok hölgy tagjainak összehasonlítása...
Halli
Na szóval, már egy másik topicban is volt róla szó, de gondoltam megérdemel új topicot is...
Mit szólnátok, ha összehasonlítanánk a mobil márkaboltokban ülő hölgyeket:)
mármint mindenki aki tud, csinálna egy fotót a hölgyről, felraknánk 1 homepagre, és lehetne szavazni rájuk, és aztán összesítenénk, hogy melyik cég, alkalmazza a legtöbb jó nőt...
na mit szóltok hozzá?
Várom a véleményeket...
üdv:
vadaszg
|
vas. júl. 04, 2004 21:30 |
|
|