Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 18:54

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tud valaki valami értelmes programot sms és telefonkönyv lementésére?, mert a gyári cd-n lévők nem jók semmire.
ÉN még azt nem értem hogy... Ok 4x digit zoomos, de ez csak akkor működik ha rosszab minőgében fényképezek vele. ezt elég viccesnek tartom a "****" miért lehet még rontani további zoomolással?! ennek van érteleme?
+ valahogyan lehet játékokat feltöllteni rá? mert még arra sem jöttem rá.
+ at Égyéb mappa az mire jó?? miket lehet belepakolni?? vagy olyan mint az edeiglenes lomtár? :lol:

csüt. júl. 08, 2004 0:28
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
m.joco írta:
Lehet akkor a memoriahelyet bővíteni? vodánál?
mp3 ok vagy nem? mi az,h speciális azonosítoval ellátott mp3-mat tud lejátszani csengőhangkénz?

A telefon memóriája sehol sem bővíthető, nemcsak a Vodánál nem. Egyébként mi az, hogy memóriahely bővítés :?: :lol: MP3-akat a Vodás is lejátszik, de csengőhangnak kizárólag a Vodafone Live!-ról letöltötteket tudod használni (ergó jó sokat kell érte fizetned). Remélem érthető volt így minden!

Steve

Mennyire törvényes az, hogy a vodafone egy árukapcsolást alkalmazva árulja az előfizetéseit és telefonjait, gondolok itt arra, hogy vesz az ember egy előfizetést, amihez 2 év hűség miatt kap egy kedvezményes árú telefont, majd ezzel azt is kapja, hogy kötelező jellegel a vodafone-tól kell megvásárolnia a telefonhoz a kiegészítő alkalmazásokat (csengőhangok, mp3-ak, stb) mert különben nem tudja használni a telefonja minden opcióját. vajon ez nem meríti ki a tiltott árukapcsolás fogalmát, valaki hozzáértő homályosítson már fel, mert erősen gondolkodom egy ellentámadáson, fogy.védelem meg ahová csak lehet.

Hagy döntsem már el én, hogy megveszem az mp3-ukat vagy nem.

Voltak ezek a sharpok elöször, most meg a k700, amiben viszont ott a hiba, hogy bizonyíthatóan többet tud a teló, mint ahogyan a voda adja, mert más is forgalmazza.

szer. júl. 07, 2004 23:51
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Freemil írta:
Hát van hiba még benne bőven.
Egy újabb: a rádiót tökéletesen el lehet teni a háttérbe, de az mp3 lejátszója hibázik ha háttérbe akarom tenni, tehát elhalgat, de ha belépek egy menübe akkor megint megszólal.

Valaki betudja tenni a gyári mp3-akat csengőhangnak? Mert nekem nem sikerül, igaz csináltam egy biztonsági letöltést a telóról, lehet ez ezzel összefügésben?

Nálam nem gond. Bármilyen mp3-at be tudok tenni csengőhangnak, viszont kiírja, hogy:
"Ilyen csengőhanggal nem megy a hangparancsos hívásfog."

Ez új. :cry:

De neked milyen a k700?

helyesbítem egy elöző hozzászólásom, csak akkor **** az mp3 lejátszó ha egy létrehozott mapából játszom a zenét, ami közvetlenül ott van mp3 azt játsza hiba nélkül akkor is ha minimalizálva van az mp3 lejátszó.

szer. júl. 07, 2004 23:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Egy újabb: a rádiót tökéletesen el lehet teni a háttérbe, de az mp3 lejátszója hibázik ha háttérbe akarom tenni, tehát elhalgat, de ha belépek egy menübe akkor megint megszólal.

Valaki betudja tenni a gyári mp3-akat csengőhangnak? Mert nekem nem sikerül, igaz csináltam egy biztonsági letöltést a telóról, lehet ez ezzel összefügésben?

Nálam nem gond. Bármilyen mp3-at be tudok tenni csengőhangnak, viszont kiírja, hogy:
"Ilyen csengőhanggal nem megy a hangparancsos hívásfog."

Ez új. :cry:

szer. júl. 07, 2004 23:12
platina tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
Na persze fel kéne nekik ajánlani, hogy mi szívesen teszteljük a telót ha eljuttatnak hozzánk egy ingyenpéldányt. Bár erről már van sok tapasztalat, úgyhogy ha egy S700-asat küldenek az sem gond 8)

Én azért elfogadnék egy K700-ast is :)

Steve

szer. júl. 07, 2004 22:57
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Freemil írta:

Ha vodás a teló, akkor a gyárit sem tudod berakni csengőhangnak :(

Steve_Hun írta:
Flanagan írta:
... Lehet nekik is kéne néha fórumokat olvasgatni? :roll:

Ajánlani kellene nekik a Terminált ! :lol: :lol:

Steve

Na persze fel kéne nekik ajánlani, hogy mi szívesen teszteljük a telót ha eljuttatnak hozzánk egy ingyenpéldányt. Bár erről már van sok tapasztalat, úgyhogy ha egy S700-asat küldenek az sem gond 8)

szer. júl. 07, 2004 22:54
platina tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
... Lehet nekik is kéne néha fórumokat olvasgatni? :roll:

Ajánlani kellene nekik a Terminált ! :lol: :lol:

Steve

szer. júl. 07, 2004 22:50
ezüst tag

Hozzászólás 

szer. júl. 07, 2004 22:49
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Flanagan írta:
...Mintha külföldi fórumokon azt olvastam volna, hogy jövő héten jön az új firmware...

Kiváncsi vagyok, hogy mit fognak javítani / változtatni?

Steve

Hát arra én is. Főleg hogy ma fizettem be a cégnél az ötvenezret a telóra kormányzatis csomaggal :twisted: Legkésőbb 19-re ígérték. Már tűkön ülök :wink: Azért ahogy olvasgatok úgy veszem észre van mit javítani az SE-s srácoknak. Nem tudom miért de van egy olyan érzésem, hogy most sem egy hét lesz mire "tökéletesen" sikerül nekik. Lehet nekik is kéne néha fórumokat olvasgatni? :roll:

szer. júl. 07, 2004 22:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Flanagan írta:
...Mintha külföldi fórumokon azt olvastam volna, hogy jövő héten jön az új firmware...

Steve

És melyik softon milyen sorrendben? (voda, t-mobile, stb...)

szer. júl. 07, 2004 22:38
platina tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:

Steve

szer. júl. 07, 2004 22:32
platina tag

Hozzászólás 
m.joco írta:
mp3 ok vagy nem? mi az,h speciális azonosítoval ellátott mp3-mat tud lejátszani csengőhangkénz?

A telefon memóriája sehol sem bővíthető, nemcsak a Vodánál nem. Egyébként mi az, hogy memóriahely bővítés :?: :lol: MP3-akat a Vodás is lejátszik, de csengőhangnak kizárólag a Vodafone Live!-ról letöltötteket tudod használni (ergó jó sokat kell érte fizetned). Remélem érthető volt így minden!

Steve

szer. júl. 07, 2004 22:29
arany tag

Hozzászólás 
m.joco írta:

Memória az fix 41 mega. Nem lehet bővíteni. (mindegy hogy branded vagy nem) Mp3-at pedig minden gond nélkül lejátssza, csak éppen csengőhangnak nem tudod beállítani a vodánál :cry:
Mintha külföldi fórumokon azt olvastam volna, hogy jövő héten jön az új firmware...

szer. júl. 07, 2004 22:27
arany tag

Hozzászólás 

szer. júl. 07, 2004 22:23
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Azért szvsz a T-Mobile-ostól ne félj, teljesen használható.

Jaaaaaaaaaaaa és szvsz függetlent még nem is árulnak itthon.

Perpillanat hűséges vagyok a Vodafonehoz 2005 szeptemberig, tehát T-Mobile-os kilőve, míg a független vásárlása sem éppen holnap lenne (majd csak jónéhány hónap múlva :( ).

Steve

szer. júl. 07, 2004 22:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Egyre inkább úgyérzem, hogy nekem addig nem lesz K700-am, amíg nem sikerül összegyűjtenem egy gyárilag kártyafüggetlenre. Nekem nem kell "brandelt" telefon.... Így viszont egy ideig még biztosan nem lesz... :cry:

Steve

Azért szvsz a T-Mobile-ostól ne félj, teljesen használható.

Jaaaaaaaaaaaa és szvsz függetlent még nem is árulnak itthon.

szer. júl. 07, 2004 22:13
platina tag

Hozzászólás 
Egyre inkább úgyérzem, hogy nekem addig nem lesz K700-am, amíg nem sikerül összegyűjtenem egy gyárilag kártyafüggetlenre. Nekem nem kell "brandelt" telefon.... Így viszont egy ideig még biztosan nem lesz... :cry:

Steve

szer. júl. 07, 2004 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezt nem értem!

Ilyen sok bevételt várnak most ettől??? Szerintem inkább potenciális előfizetőket vesztenek így, pedig, lehet, hogy azok nem is használnák olyan sűrűn ezt a lehetőséget, csak rosszul éreznék magukat, hogy ki vannak zárva ebből a lehetőségből.

A T-Mobile egész korrekt a rózsaszín jobb oldali gombbal, mert az legalább az általam beállított kezdőlapra mutat (777sms :wink: :wink: ), bár egy tovább gomb jobb lenne, ahogy a t610-en is volt!

szer. júl. 07, 2004 21:07
platina tag

Hozzászólás 
Ezt a szemétséget... Eddig legalább a telefonok szolgáltatásait nem korlátozták, csak azt a randa Live! menüt tették fel....

Steve

szer. júl. 07, 2004 20:33
arany tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
De lehet! Viszont csak a speciális azonosítóval ellátott Vodafone live-ról letöltött MP3-akat engedi betenni a teló!!

Azért van eszük, mi :?: :?: :?: :?:

És állítólag ez a szolgáltatás csak szeptembertől lesz elérhető... Na nem mintha sokat venném majd igénybe :evil:

szer. júl. 07, 2004 19:47
platina tag

Hozzászólás 
xemail írta:
Van 1 nagyon gázos hibája a VODAFONE-os k700-aknak!!!

KB 5db-ot néztünk meg.

Egyikben sem lehet a rátöltött mp3-akat csengőhangnak felhasználni..

Ebbe miért piszkált bele a vodafone?

Az én telcsimen simán hozzá tudom rendelni...

De lehet! Viszont csak a speciális azonosítóval ellátott Vodafone live-ról letöltött MP3-akat engedi betenni a teló!!

Azért van eszük, mi :?: :?: :?: :?:

szer. júl. 07, 2004 18:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
én eddig úgy tudtam, a 610-es a 68-ashoz hasonlóan emailben csak küldeni tud csatolást....

OPi írta:
An-Dante.. írta:
Próbált már valaki letölteni az email klienssel csatolt állományokat? Vagyu azt is letiltotta a Voda??? :?

610ben elvileg nem volt vele gond.

Igen a T610-es csak küldeni tud. A K700i elvileg fogadni is, de még a WhitePages-ben sincs benne hogy pontosan miket és mekkora méretig.. :roll:

szer. júl. 07, 2004 16:16
platina tag

Hozzászólás 
én eddig úgy tudtam, a 610-es a 68-ashoz hasonlóan emailben csak küldeni tud csatolást....

OPi írta:
An-Dante.. írta:
Próbált már valaki letölteni az email klienssel csatolt állományokat? Vagyu azt is letiltotta a Voda??? :?

szer. júl. 07, 2004 15:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
stevie írta:
Próbálta már valaki összeházasítani a Terminator szettet és valamelyik DIV progit a telóval?

Nem hinnem, mert meg a div 4.0 sem ismeri.

szer. júl. 07, 2004 15:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:

szer. júl. 07, 2004 15:30
vas-tag

Hozzászólás 
Próbálta már valaki összeházasítani a Terminator szettet és valamelyik DIV progit a telóval?

szer. júl. 07, 2004 14:01
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. júl. 07, 2004 12:00
ezüst tag

Hozzászólás 
xemail írta:

KB 5db-ot néztünk meg.

Jó neked mert én még azokat se tudom csengőhangnak beállítani amik rajta voltak, csak nem értem miért. egyszerüen nem engedi, a Beállítások/ csengőhangok menüben nincsenek is benne az mp3-ak, a filekezelő/hangok menüben benne vannak a midikel együtt, de a tovább/hasznalat benyomása után tiltott opciós lehetőség a Csengőhangként/ Ébresztési jelzés stb menüpontok.

Na most ilyenkor mi van??

szer. júl. 07, 2004 10:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem hiszem, hogy ezeket "kiszedte" volna a voda!
Van jobbra is menü már, tehát a beállításokban húzd jobbra a joyt és a végén megtalálod!

Kihangosítás csak akkor aktív, ha már felépült a hívás!

Viszont én még mindig nem találom a percfigyelmeztetőt. :cry:[/quote]

Az említett menüpont nem létezik a teloban, míg a füzetben igen!

Mivel tudom aktíválni a kihangosítást????

szer. júl. 07, 2004 10:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
xemail írta:

KB 5db-ot néztünk meg.

Akkor lehet. hogy amit Freemil írt, azokat is megváltoztatták? Nem érteném miért... :roll:

szer. júl. 07, 2004 6:14
platina tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Tuvok írta:
A joystick szerintem jobb mint a T610-é ugyanis elhasználódás esetén nem kell nagyon belenyúlni a joyba. Hát az akku az a számadatokból nézve tényleg nem hosszúéletű. Annyit viszont tudok hogy az S700-nál se vitték túlzásba mert abban meg egy 780mAh-ás Li-Ion van ami annak a telónak sztem kicsi. Legalábbis 1.5 óra pöttyögtetés után lemerült.

A SonyEricsson mobilok azért kicsivel jobban gazdálkodnak az akksival, de tény, hogy ez alaposan alulméretezett.. :(

Hát azért reménykedem hogy a Sony Ericsson S700-nak nem lesz akuproblémája.

szer. júl. 07, 2004 4:40
ezüst tag

Hozzászólás 

KB 5db-ot néztünk meg.

kedd júl. 06, 2004 23:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Nagyon jó a telo, **** tetszik, csak az a gond hogy voda live-os :(
-Csunyább mint az eredeti
-a voda kiszedte vagy nem tette be a menube a Hívásinfó/ Idő és költség/ HIVÁSDÍJ menüt, így nem lehet állítani ezzel kapcsolatban semmit (perc vagy pénz korlát) ami a 150,250,500 csomag megléte mellett igen csak hasznos lenne.
-nem tudom a kihangosítást aktíválni, mert szerintem nincs is benne, nem találok semmit erről a leírásában

Egyébként nagyon jó hasznalni, nekem a joy-al sincs gondom, hozzászokást igényel, kiba jól szól a rádiója és mp3 a headset-en, király :D a kijelző valami álomszép :) a telefon is gyönyörű,élőben sokkal jobb, mint képen, nagyon egyben van,nem recseg-ropog, fém keret, fém fedlap hátul, stílusos komoly darab, talán a billentyűzet rontja kicsit az összképet de nem vészes. :D

Nem hiszem, hogy ezeket "kiszedte" volna a voda!
Van jobbra is menü már, tehát a beállításokban húzd jobbra a joyt és a végén megtalálod!

Kihangosítás csak akkor aktív, ha már felépült a hívás!

Viszont én még mindig nem találom a percfigyelmeztetőt. :cry:

kedd júl. 06, 2004 20:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
"a voda kiszedte vagy nem tette be a menube a Hívásinfó/ Idő és költség/ HIVÁSDÍJ menüt, így nem lehet állítani ezzel kapcsolatban semmit (perc vagy pénz korlát) ami a 150,250,500 csomag megléte mellett igen csak hasznos lenne. "

Kar, hogy a vodanal a szolgaltatas is hianyzik. Szoval nem gond a hianya.

kedd júl. 06, 2004 20:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Nagyon jó a telo, **** tetszik, csak az a gond hogy voda live-os :(
-Csunyább mint az eredeti
-a voda kiszedte vagy nem tette be a menube a Hívásinfó/ Idő és költség/ HIVÁSDÍJ menüt, így nem lehet állítani ezzel kapcsolatban semmit (perc vagy pénz korlát) ami a 150,250,500 csomag megléte mellett igen csak hasznos lenne.
-nem tudom a kihangosítást aktíválni, mert szerintem nincs is benne, nem találok semmit erről a leírásában

Egyébként nagyon jó hasznalni, nekem a joy-al sincs gondom, hozzászokást igényel, kiba jól szól a rádiója és mp3 a headset-en, király :D a kijelző valami álomszép :) a telefon is gyönyörű,élőben sokkal jobb, mint képen, nagyon egyben van,nem recseg-ropog, fém keret, fém fedlap hátul, stílusos komoly darab, talán a billentyűzet rontja kicsit az összképet de nem vészes. :D

kedd júl. 06, 2004 19:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Már olyan régen be akartam illeszteni ide, hát most végre jutott rá időm!
Szóval írtam levelet a Sony Ericsson-nak, mégpedi ezt:

Opinion: Tisztelt Sony Ericsson!

Felfedeztem néhány boszantó hibát a telefonban, nevezetesen, hogy ha kikapcsolt állapotban töltöm a készüléket akkor a képernyő folyamatosan világít ami éjszaka elég zavaró, ill. ha ebben a kikapcsolt állapotban töltés közben megnyomom a hangerő szabályzó billentyűt, akkor a készülék úgy lefagy, hogy csak az akku kivételével lehet újraindítani. A harmadik zavaró dolog pedig az, hogy a készülék kikapcsolás után elfelejti a hívásszűrés lista beállításait, ami mondjuk egy nyaralásnál kellemetlen, mert minden reggel az ember kezdheti a szűrőlistát állítgatni, hogy kik legyenek azok akik elérhetik!
A kérdésem az lenne, hogy várható-e, hogy a következő software verzió ezekre a gondokra megoldás nyújt? A hiba egyébként minden telefonnál megvan. Ezt azért állítom ilyen biztosan, mert az egyik mobilszolgáltató cégnél dolgozom kb 20db próbáltam ki - ugyanis nagyon szeretnék magamnak is ilyet vásárolni és mindegyiknél ugyanez a jelenség tapasztalható!

Várom válaszukat!

Üdvözlettel: Viraxo :D

És jött a válasz:

Tisztelt Viraxo :D Úr!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com

Köszönjük a hasznos észrevételeit, ez sajnálatos módon az elsõ szoftverváltozat szériahibája. Remélhetõleg a következõ szoftverfrisítés ezeket a hibákat kiküszöböli.
Megértését és türelmét köszönjük!

Üdvözlettel

Landgraaf Attila
Sony Ericsson Call Center

További segítség tekintetében kérjük lépjen kapcsolatba velünk a questions.hu@support.sonyericsson.com email cím alatt. A termékeinkel kapcsolatos további információk tekintetében kérjük látogasson el a http://www.sonyericsson.com oldalra

További játékok, csengõhangok, képek és témák elérhet·k a www.sonyericsson.com/fun oldal alatt.

Tehát reméljük, hogy eljön a gyógyír, mert akkor végre az én zsebemben is ott lesz a kicsike! :P

Ez egy típusválasz volt, mindig mindenki ezt írná. VISZONT most legalább hihető a válasz, a SE sokszor és tényleg a hibákat javítva frissít.

kedd júl. 06, 2004 19:34
arany tag

Hozzászólás 
Már olyan régen be akartam illeszteni ide, hát most végre jutott rá időm!
Szóval írtam levelet a Sony Ericsson-nak, mégpedi ezt:

Opinion: Tisztelt Sony Ericsson!

Felfedeztem néhány boszantó hibát a telefonban, nevezetesen, hogy ha kikapcsolt állapotban töltöm a készüléket akkor a képernyő folyamatosan világít ami éjszaka elég zavaró, ill. ha ebben a kikapcsolt állapotban töltés közben megnyomom a hangerő szabályzó billentyűt, akkor a készülék úgy lefagy, hogy csak az akku kivételével lehet újraindítani. A harmadik zavaró dolog pedig az, hogy a készülék kikapcsolás után elfelejti a hívásszűrés lista beállításait, ami mondjuk egy nyaralásnál kellemetlen, mert minden reggel az ember kezdheti a szűrőlistát állítgatni, hogy kik legyenek azok akik elérhetik!
A kérdésem az lenne, hogy várható-e, hogy a következő software verzió ezekre a gondokra megoldás nyújt? A hiba egyébként minden telefonnál megvan. Ezt azért állítom ilyen biztosan, mert az egyik mobilszolgáltató cégnél dolgozom kb 20db próbáltam ki - ugyanis nagyon szeretnék magamnak is ilyet vásárolni és mindegyiknél ugyanez a jelenség tapasztalható!

Várom válaszukat!

Üdvözlettel: Viraxo :D

És jött a válasz:

Tisztelt Viraxo :D Úr!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com

Köszönjük a hasznos észrevételeit, ez sajnálatos módon az elsõ szoftverváltozat szériahibája. Remélhetõleg a következõ szoftverfrisítés ezeket a hibákat kiküszöböli.
Megértését és türelmét köszönjük!

Üdvözlettel

Landgraaf Attila
Sony Ericsson Call Center

További segítség tekintetében kérjük lépjen kapcsolatba velünk a questions.hu@support.sonyericsson.com email cím alatt. A termékeinkel kapcsolatos további információk tekintetében kérjük látogasson el a http://www.sonyericsson.com oldalra

További játékok, csengõhangok, képek és témák elérhet·k a www.sonyericsson.com/fun oldal alatt.

Tehát reméljük, hogy eljön a gyógyír, mert akkor végre az én zsebemben is ott lesz a kicsike! :P

kedd júl. 06, 2004 18:21
arany tag

Hozzászólás 
cruy írta:
akinek van ilyen telefonja az kéremszépen nyomassa be a fórumba a képeket és a videokat, mert ugyebár abból SOSEM ELÉG

A telefonnal készített képeknek külön topicja van ezen a fórumon, hasznosabb oda felrakni, úgy egyből összevethető más típusokkal. A neve: Telefonnal készített képek (vagy valami ilyesmi, de gondolom nem is kerested).

kedd júl. 06, 2004 17:40
arany tag

Hozzászólás 
UP UP
még1szer beírom az előző hozzászólásom :roll: :

akinek van ilyen telefonja az kéremszépen nyomassa be a fórumba a képeket és a videokat, mert ugyebár abból SOSEM ELÉG

előre is köszi 8)

mellesleg nyomathatnátok a pozitívumokat és negatívumokat is a telóról, mert ha nem igyekeztek akkor kihal a topic és ezt senki se szeretné...

kedd júl. 06, 2004 16:54
arany tag

Hozzászólás 
A folyamat a .....meleg -> 2-3-4 sör -> vidámság -> na ezt még megírom .... kifejezéssel írható körül :D

kedd júl. 06, 2004 12:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
:lol: :lol: Az a 3 szólamú hang igen szép lehet.. :lol: :lol:
Csak arra lennék kíváncsi, hogy a 40 szólamút hogy siekrült 3-ra elgépelni.. :wink:

kedd júl. 06, 2004 11:56
arany tag

Hozzászólás 
SonyEricsson Magyarország:
Tervezési nyilatkozat
"A K700 koncepció bemutatja az ultra kompakt digitális kamerás telefonok egy új generációját. A gyönyörű 3 szólamú dallam, a fémes, áramvonalas kidolgozású test, a kontrasztos, lekerekített, finom tapintású keret, a matt fémfoglalat és hátlap egy magasabb minőséget teremt."

3 szólam ??!! Akkor ilyet veszek!! :D

kedd júl. 06, 2004 10:14
arany tag

Hozzászólás 
akinek van ilyen telefonja az kéremszépen nyomassa be a fórumba a képeket és a videokat, mert ugyebár abból SOSEM ELÉG 8)

előre is köszi

mellesleg nyomathatnátok a pozitívumokat és negatívumokat is a telóról, mert ha nem igyekeztek akkor kihal a topic és ezt senki se szeretné...

kedd júl. 06, 2004 10:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tuvok írta:
A joystick szerintem jobb mint a T610-é ugyanis elhasználódás esetén nem kell nagyon belenyúlni a joyba. Hát az akku az a számadatokból nézve tényleg nem hosszúéletű. Annyit viszont tudok hogy az S700-nál se vitték túlzásba mert abban meg egy 780mAh-ás Li-Ion van ami annak a telónak sztem kicsi. Legalábbis 1.5 óra pöttyögtetés után lemerült.

A SonyEricsson mobilok azért kicsivel jobban gazdálkodnak az akksival, de tény, hogy ez alaposan alulméretezett.. :(

kedd júl. 06, 2004 8:49
platina tag

Hozzászólás 

kedd júl. 06, 2004 5:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
blueye írta:
Köszönöm.

Nincs mit. Már én is keresem hogy mivel fog feltölteni a telefonomat, habár valószínű csak jövő héten lesz meg :wink:

Ha találsz k700-ra optimalizált csengőhangokat, kérlek azt is oszd itt meg velünk.

hétf. júl. 05, 2004 16:43
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Köszönöm.

Nincs mit. Már én is keresem hogy mivel fogom feltölteni a telefonomat, habár valószínű csak jövő héten lesz meg :wink:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flanagan hétf. júl. 05, 2004 16:46-kor.

hétf. júl. 05, 2004 16:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm.

hétf. júl. 05, 2004 12:35
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Tud vki olyan oldalt, mint pl. a www.t610.org, ahol direkt k700-ra vannak csengőhangok, hátterek, témák, stb?

A t610-en szépen szóló csengőhang olyan k700-on, mint ha dobozból szólna. :cry:

http://www.mobile9.com/invboard/index.php?s=125f578ec6f22b646581145e250bc3d0&showtopic=3193&st=0
Innen olyan játékokat tölthetsz le amelyeket nem kifejezetten k700-ra írtak, de tesztelve vannak azon, és rendesen futnak

http://www.mobile9.com/4images/categories.php?cat_id=94
Itt pedig témákat találhatsz. Szerintem egész jók...

hétf. júl. 05, 2004 11:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Még egy kérdés: elképzelhető, hogy ebből a telóból kihagyták a percenkénti figyelmeztetést? (ez az amikor minden pl. 50. másodpercben csippant egyet, hívás közben). Eddig ha jól emlékszem mindegyik SE telómban volt ilyen.

hétf. júl. 05, 2004 10:48
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 94  Következő