Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 21:48

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Mirage: Anno asszem T20-ason kezdtem a wapolast az Eri-vonalon, aztan amiota bejott a GPRS, eloszor T65-tel, majd T300-zal, jelenleg Z600-zal wapolok rengeteget. Szerintem a Z600-ban eleg jo a browser (kb. a K700-ban is ez lehet), de azert vannak bajai. Nagyobb illetve cHTML oldalaktol iszonyatosan be tud lassulni neha, ha meg nem varod meg, mig eltunik a homokora, akkor elofordul, hogy lefagy vagy kikapcsol... Mostanaban mas telokon nem wapoztam sokat, szerintem megszokhato, es eleg jol hasznalhato a wap-bongeszoje.

pén. júl. 09, 2004 19:32
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nekem még nem volt SE telefonom(de most már talán szeretnék egyet) és most jutott eszembe egy másik fontos kérdés amiről még nem volt szó.

A K700-ban milyen browser van? Stabil és jó rajta a WAP? Elég sokat WAP-ozom ezért kérdezem...

Az eddigi tapasztalatok:
A Siemensekben használt Openwave pl. legendásan jó. A Motorola telókkal van némi gixer.
A Nokiánál Soft függő a dolog. Van, hogy egy Wap között kapott SMS-től vagy hívástól kifekszik a teló. De alapvetően jó.
De SE tapasztalataim nincsenek...

pén. júl. 09, 2004 19:21
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
GyuSzuM írta:
Csak suttyomban kérdezem, mi a különbség a K700 és a K700i között? (A cég honlapján csak a K700i szerepel.) Az, hogy az előbbi elnevezéssel a bugyiszínű szoftveres darabokat értik? :lol:

Könyörgöm, olvass már vissza 20 hozzászólást, ezt a témát a napokban veséztük ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

pén. júl. 09, 2004 18:44
platina tag

Hozzászólás 
GyuSzuM írta:
Csak suttyomban kérdezem, mi a különbség a K700 és a K700i között? (A cég honlapján csak a K700i szerepel.) Az, hogy az előbbi elnevezéssel a bugyiszínű szoftveres darabokat értik? :lol:

És ez miért vicces :?: :?: :?:

pén. júl. 09, 2004 18:06
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 

pén. júl. 09, 2004 17:32
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
"Sajna" az egy-két megapixeles modellek hamarosan megszállják a piacot akárcsak a bővíthető memóriás modellek..

Sajna azt viszont nem lehet MMS-ben elküldeni... Arra egy külön GPRS alapú szabványt csináltak(már).... amit egyhamar nem fognak támogatni a szolgáltatók...

Ha megjelenik a bővíthető memóriás igazi "T" series pl.:T650... akkor a K700 tényleg zuhanni fog...

pén. júl. 09, 2004 13:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miért jó ez a Vodának - hamár saját szoftvert használ, akkor legalább tenné ezt normálisan.

pén. júl. 09, 2004 13:41
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:

Nálam teljesen jó, most ép' (kérésedre) fülhallgatón keresztül hallgatok feltöltött mp3-at, minimalizált médialejátszóval.

Köszi! Akkor ezt a hibát is csak a vodás verzió produkálja.

még egy ok a software cserére :)

pén. júl. 09, 2004 12:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
blueye!

Lécci azt nézd meg, hogy a headsettel hallgatva az mp3-at, majd ezt minimalizálva neked is elhallgat-e majd akkor szólal meg újra ha belépsz valamelyik menűbe? A rádióval hiba nélkül megy a minimalizálás, de nekem az mp3 hibázik minimalizálásnál, de csak a headsettel és feltöltött mp3-nál.

Nálam teljesen jó, most ép' (kérésedre) fülhallgatón keresztül hallgatok feltöltött mp3-at, minimalizált médialejátszóval.

pén. júl. 09, 2004 12:43
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye!

Lécci azt nézd meg, hogy a headsettel hallgatva az mp3-at, majd ezt minimalizálva neked is elhallgat-e majd akkor szólal meg újra ha belépsz valamelyik menűbe? A rádióval hiba nélkül megy a minimalizálás, de nekem az mp3 hibázik minimalizálásnál, de csak a headsettel és feltöltött mp3-nál.

pén. júl. 09, 2004 12:25
ezüst tag

Hozzászólás 
csuszi7 írta:
Lehet hogy értetlen vagyok, de nekem gőzöm sincs hogy hogyan kellene a játékokat áttölteni a telefonra, mivel a cd-n nincs semmi erre utaló progi, +ha simán áttöltöm a telóra akkor + nem játtékként kezeli, hanem ismeretlen file-nak. (gondolok itt most a .jar, .jad-ra).
Nekem valami olyasmi progi kéne ami tényleg kezeli ezt a telefont. Pl: Csoport beállítás, sms küldés gépről, mms, telefonkönyv manipulálás..... :wink:
Létezik ilyen vagy csak nekem nagyok az elvárásaim? köszi.

Semmijen program nem kell hozzá, ha van Bluetooth dongle-d, egyszerűen felismerteted egymással a gépet és telót, majd a pc-ről küldeni kivánt file-ra jobbkatt>küldés>bluetooth>K700i és már megy is át a file, a telefon automatikusan fogadja és oda teszi ahova neki az jó, tehát mindent a helyére, a számára ismeretlen formátumot az egyéb mappába, miután fogadta amit küldtél, legyen az téma, hang, játék, kép felajánlja a telefon az azonali használatot. Már vagy 50 játékot, 50 témát-hangot próbáltam ki a telóval gond nélkül!

pén. júl. 09, 2004 12:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
An-Dante.. írta:
Az 'árak drasztikusan zuhannak. Jövő nyárra már 20-at sem ér majd előfizuval, most is csak 50e a Vodánál.. (Anno a T610 is így kezdte - 1 éve.. Most 1öe előfizuval..) "Sajna" az egy-két megapixeles modellek hamarosan megszállják a piacot akárcsak a bővíthető memóriás modellek..

Ha nem felejtem el addigra, visszanézem 1 év múlva. :D És küldök egy virtuális sört :mrgreen: ha neked lesz igazad!

Behajtom!!! :wink:

pén. júl. 09, 2004 12:14
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Az 'árak drasztikusan zuhannak. Jövő nyárra már 20-at sem ér majd előfizuval, most is csak 50e a Vodánál.. (Anno a T610 is így kezdte - 1 éve.. Most 1öe előfizuval..) "Sajna" az egy-két megapixeles modellek hamarosan megszállják a piacot akárcsak a bővíthető memóriás modellek..

Ha nem felejtem el addigra, visszanézem 1 év múlva. :D És küldök egy virtuális sört :mrgreen: ha neked lesz igazad!

pén. júl. 09, 2004 12:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Pedig "nagyot" sokkal hamarabb nem fog esni az ára. Szerintem 60k környékén csak jövő nyáron lesz. Én a poén kedvéért megtippelném :) :
Függetlenül:
Most: 100
Október: 92-95
Karácsony: 80
Jövő tavasz: 75
Jövő nyár: 60-65

Szolgáltatónál, hűséggel:
Most: 65/50
Karácsony: 50/40
Jövő tavasz-nyár: 45/35
Lejjeb nem megy.

pén. júl. 09, 2004 12:00
arany tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
cruy írta:
A Nokia Mulimédia Playerel hogy kell konvertálni? csak azért kérdem mert csak lejátszani tud nálam... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Megnyitod a kivánt file-t, Mp3-t majd >File>Mentés másként ekkor amr-be ment.

Köszi szépen:P

pén. júl. 09, 2004 11:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha már mp3 nem megy rajta, legalább játszunk :D, amig megjön az okoság az mp3-ra.

Addig is itt egy link játékokra amik mennek a K700-on.

http://www.mobile9.com/invboard/index.p ... =3193&st=0

Van jó pár brutál játék :D

pén. júl. 09, 2004 11:58
ezüst tag

Hozzászólás 
cruy írta:
A Nokia Mulimédia Playerel hogy kell konvertálni? csak azért kérdem mert csak lejátszani tud nálam... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Megnyitod a kivánt file-t, Mp3-t majd >File>Mentés másként ekkor amr-be ment.

pén. júl. 09, 2004 11:53
arany tag

Hozzászólás 
Pedig "nagyot" sokkal hamarabb nem fog esni az ára. Szerintem 60k környékén csak jövő nyáron lesz. Én a poén kedvéért megtippelném :) :
Függetlenül:
Most: 100
Október: 92-95
Karácsony: 80
Jövő tavasz: 75
Jövő nyár: 60-65

Szolgáltatónál, hűséggel:
Most: 65/50
Karácsony: 50/40
Jövő tavasz-nyár: 45/35
Lejjeb nem megy.

pén. júl. 09, 2004 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
blueye írta:
Szvsz ez egészen versenyképes indulóár!

tegnap kaptam az infót hogy már megrendelték, de biztos szállítási időpont még nincs.. :cry:
A 99e egész jó ár, de szerintem nem kell azért lerohanni az EW-öt, mert újabban elég jól tudják amortizálni az árakat.. A T610 és Z600 árát is alaposan megtépázták.. ;) Szerintem ennek is elég gyorsan esik majd az ára, bár a fene se tudja.. :roll:

Azért a t610 ára a westelnél való árúsítás kezdete után 1 évvel esett nagyot. Én vhogy nem szeretem kivárni az egyéveket... :wink:

pén. júl. 09, 2004 10:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:

tegnap kaptam az infót hogy már megrendelték, de biztos szállítási időpont még nincs.. :cry:
A 99e egész jó ár, de szerintem nem kell azért lerohanni az EW-öt, mert újabban elég jól tudják amortizálni az árakat.. A T610 és Z600 árát is alaposan megtépázták.. ;) Szerintem ennek is elég gyorsan esik majd az ára, bár a fene se tudja.. :roll:

pén. júl. 09, 2004 10:00
arany tag

Hozzászólás 

pén. júl. 09, 2004 9:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Az EW-ben hamarosan kapható lesz 99.900 Ft-ért természetsen függetlenül..

pén. júl. 09, 2004 9:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az EW-ben hamarosan kapható lesz 99.900 Ft-ért természetsen függetlenül..

pén. júl. 09, 2004 8:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Freemil írta:
392MHz írta:
és vajon új manuált is nyomtatnak hozzá, amiben szerepel, hogy csak az ő mp3-aik müködnek csengőhangként?
mert ha nem, akkor FVF !

Sajnos benne van a manuálban, idézem:

"Amenyiben mp3-fáljt szeretne csengőhangként használni, akkor lehetősége van egyes szerzői jogi védelem alatt álló fájlok használatára, de ez csak a kifejezetten csengőhangként megjelölt fájlokra vonatkozik. További tájékoztatást a hálozat üzemeltetőjétől kaphat. Ha csengőhangként mp3 filet választ ki, akkor nem használhatja a hangparancsos hívásfogadást."

Ez a CSENGŐHANGOK ÉS DALLAMOK-nál van felkiáltójeles apróbetűs rész, megnézhatné valaki, akinek nem vodás, hogy neki is bele van e írva. :(

Majd, ha otthon leszek megnézem.

Itthon vagyok.

Használati útmutató:
HU/LZT 108 6824 R1A

Nincs szó erről!

csüt. júl. 08, 2004 23:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát katasztrófális minőségromlással jár a konvertálás, úgyhogy ez nem valami tuti.

csüt. júl. 08, 2004 22:40
ezüst tag

Hozzászólás 
A Nokia Mulimédia Player

http://www.nokia.com/nokia/0,,57709,00.html

itt a közvetlen link:

http://nds1.nokia.com/phones/files/soft ... yer_hu.exe

még nem próbáltam ki, én is most töltöm lefele :D de azt írja convertál .amr-t :)

csüt. júl. 08, 2004 22:13
arany tag

Hozzászólás 
Biztos a player, nem a multimedia converter?

csüt. júl. 08, 2004 21:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Na! :D

Egy kis utánajárással megvan a megoldás.

.amr kiterjesztésű fileo-ká kell konvertálni azokat az mp3 file-okat amiket csengőhangként is használni akar az ember, sajnos teljes mp3 nem tudsz betenni, bár igaz hogy nincs is sok értelme.

Egyenlőre letöltöttem két .amr file-t, amik szépen mentek a telon és ami a legfontosabb >> csengőhangként, ébresztésként használható és névhez is rendelhető, de csak a filekezelőből sikerült.
Állítólag ugyanolyan minőségű az amr, mint a mp3.

"you will need the nokia multimedia player to convert mp3s, or wav to amr."

http://www.mobile9.com/invboard/index.p ... topic=3241

csüt. júl. 08, 2004 21:32
arany tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Teljesen értelmetlenek látom az egészet, 1, elriaszthat a vodától potenciális vevőket 2, még nagyobb késztetést érez az ember, hogy megszabaduljon a live-os soft-tól, amint lehetőség lesz rá. :)

Röhej, hogy a vodás témákat, képeket nem lehet törölni, de amit rátöltök azt simán használhatom.

A Voda ilyen... nem most csinál ilyet elöször... és nem is utoljára. Akiket ez zavar azok úgysem ott veszik meg, akik meg nem... azoknak meg mindegy.

Rövidesen én is megfogom venni, mert tényleg jó teló...
Csak hát kamatmentes részletre, és normális menüvel, kicsit jobb supporttal (de talán drágább percdíjakkal)....
Na vajon hol? ;)

Csak még megvárnám az SE soft frissítését...

Egyébként pont egy Vodás ismerős kért ma tőlem tanácsot. Z600-ast akart venni. Természetesen lebeszéltem... és rábeszéltem egy K700-ra.

csüt. júl. 08, 2004 20:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Igazán nem értem mire volt jó korlátozni az mp3-akat, mikor a wav és mid hangfile-ok meg szabadon használhatók, csak gondolom ezekre nincs olyan megoldás, mint az mp3-ra.
Aki fizet a csengőhangért az fizet az mp3-ért is, de akinek van lehetősége máshogy hozzájutni a mid és wav file-okhoz az nem fog pénzt adni érte, de jó eséllyel az mp3-ért sem fog ha lesz hozzá okoság.

Teljesen értelmetlenek látom az egészet, 1, elriaszthat a vodától potenciális vevőket 2, még nagyobb késztetést érez az ember, hogy megszabaduljon a live-os soft-tól, amint lehetőség lesz rá. :)

Röhej, hogy a vodás témákat, képeket nem lehet törölni, de amit rátöltök azt simán használhatom.

csüt. júl. 08, 2004 17:55
arany tag

Hozzászólás 
Ma megnéztem az Enternetben: iszonyú jó telefon!
Megemelem a kalapom a SE tervezői előtt!
A hivásinfó, a menüpontokon belüli menük, ezt az észszerűséget szeretem az SE-ben.
Egy dolog zavart (de az se nagyon), hogy a "visszalépő" gomb kicsit mélyebben van mint a hívásindító és a körmöm felakadt néha a hívásindítóra, pedig nincs se nagy körmöm, se bumszli kezem...
De ez legyen a legnagyobb hibája, valószínű, hogy csak megszokás kérdése.
Nekem a joy nagyon tetszett, hátmég a kijelző, hogy az összeszerelési minőségről ne is beszéljek.
Viszont a memória kártya kihagyása jó nagy g.e.c.i.s.ég volt: különben tökéletes lehetne...
De így is valószínű, hogy ez lesz a célpontom.

csüt. júl. 08, 2004 17:30
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem tuti, hogy nem túl bonyolult, és elég hamar lesz rá "célszoftver", csak picit várni kell még, hogy a telefon jobban elterjedjen (pl ősszel én is megvegyem :D ).

csüt. júl. 08, 2004 16:59
arany tag

Hozzászólás 
Rapidus írta:
Úgy tudom, létezik egy copyright bit az mp3-ban, ez alapján (ha ez az elv) tudja azonosítani.

Igen van ilyen, de nem hinném, hogy ilyen egyszerű lenne a megoldás. Az tényleg csak egy bit, azaz egy sima 'marker.

A Lame-t használva, pl. ezt a "-c" -vel lehet belerakni. De valaki csinálhat egy próbát egy "-c" illetve egy anélküli mp3 -al mit csinál a teló... de a Voda ennél azért okosabb... :)

Én úgy csinálnám meg, hogy az ID3 tag megjegyzés mezőjébe egy CRC-hez hasonló kódot raknák bele, amit a teló szoftja ellenőriz lejátszás előtt.
Ez onnan jutott eszembe, hogy régebben én is beleraktam a CRC összeget RIP-elésnél, bár annak teljesen más oka volt...

csüt. júl. 08, 2004 16:15
arany tag

Hozzászólás 
Úgy tudom, létezik egy copyright bit az mp3-ban, ez alapján (ha ez az elv) tudja azonosítani.

csüt. júl. 08, 2004 14:02
arany tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
..."Amenyiben mp3-fáljt szeretne csengőhangként használni, akkor lehetősége van egyes szerzői jogi védelem alatt álló fájlok használatára, de ez csak a kifejezetten csengőhangként megjelölt fájlokra vonatkozik..."

Akkor valami alapján biztos azonosítja a telefon az mp3-at, hogy "legális csengőhang"-e. Már csak rá kéne jönni, hogy hogyan. :roll:

csüt. júl. 08, 2004 11:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
392MHz írta:
és vajon új manuált is nyomtatnak hozzá, amiben szerepel, hogy csak az ő mp3-aik müködnek csengőhangként?
mert ha nem, akkor FVF !

"Amenyiben mp3-fáljt szeretne csengőhangként használni, akkor lehetősége van egyes szerzői jogi védelem alatt álló fájlok használatára, de ez csak a kifejezetten csengőhangként megjelölt fájlokra vonatkozik. További tájékoztatást a hálozat üzemeltetőjétől kaphat. Ha csengőhangként mp3 filet választ ki, akkor nem használhatja a hangparancsos hívásfogadást."

Ez a CSENGŐHANGOK ÉS DALLAMOK-nál van felkiáltójeles apróbetűs rész, megnézhatné valaki, akinek nem vodás, hogy neki is bele van e írva. :(

Majd, ha otthon leszek megnézem.

csüt. júl. 08, 2004 10:26
ezüst tag

Hozzászólás 
392MHz írta:
mert ha nem, akkor FVF !

csüt. júl. 08, 2004 9:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez így van, de a két készülék tudásában nem különbözik egymástól csak a piac igényeihez igazított.

csüt. júl. 08, 2004 8:42
arany tag

Hozzászólás 
Én is úgy tudom hogy kétfajta verzió jelent meg:
K700i i mint international
K700c c mint chinese

csüt. júl. 08, 2004 8:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Ha jól tudom az "eredeti" K700 sosem került forgalomba, csak a ráncfelvart K700i. (Az előbbi 32 mega memóriát tartalmazott, melyből mindössze 12 volt szabad.. A K700i-ben 64 mega memória van, melyből 41-45 szabad az előre telepített oprendszertől és alkalmazásoktól függően.)

Amit írsz az igaz lehet (memória 32MB->64MB), de szerintem az i a régiót jelöli.

csüt. júl. 08, 2004 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha jól tudom az "eredeti" K700 sosem került forgalomba, csak a ráncfelvart K700i. (Az előbbi 32 mega memóriát tartalmazott, melyből mindössze 12 volt szabad.. A K700i-ben 64 mega memória van, melyből 41-45 szabad az előre telepített oprendszertől és alkalmazásoktól függően.)

csüt. júl. 08, 2004 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tuvok -> Akkor te ugyanazt mondod, mint én, mert pl. ja ha jól tudom SE-nél a c=china, a kínai piacra szánt modell.

csüt. júl. 08, 2004 8:01
platina tag

Hozzászólás 
blueye írta:
blindes írta:

Nekem T-Mobile-os a k700i-m.

Mappából ias tudok mp3-at csengőhangnak állítani (ugyanazt a figyelmeztetést írja ki) és lejátszani is tudom minimalizált médialejátszóval.

Akkor az "csak" simán K700[/quote]

OK. Akkor ez "csak" k700 :o))))

Bár szvsz az i nem a T-Mobile, Voda miegyéb brandingelt telefont jelöli, hanem a piacot, ahova szánták.[/quote]
Az K700i ugyanis ennek is nagyobb a memója.Az i International-t jelent.

csüt. júl. 08, 2004 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
blindes írta:

Mappából ias tudok mp3-at csengőhangnak állítani (ugyanazt a figyelmeztetést írja ki) és lejátszani is tudom minimalizált médialejátszóval.[/quote]
Akkor az "csak" simán K700[/quote]

OK. Akkor ez "csak" k700 :o))))

Bár szvsz az i nem a T-Mobile, Voda miegyéb brandingelt telefont jelöli, hanem a piacot, ahova szánták.

csüt. júl. 08, 2004 6:48
Hozzászólás 
Idézet:

Mappából ias tudok mp3-at csengőhangnak állítani (ugyanazt a figyelmeztetést írja ki) és lejátszani is tudom minimalizált médialejátszóval.

Akkor az "csak" simán K700

csüt. júl. 08, 2004 6:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
blueye írta:
Freemil írta:
Hát van hiba még benne bőven.
Egy újabb: a rádiót tökéletesen el lehet teni a háttérbe, de az mp3 lejátszója hibázik ha háttérbe akarom tenni, tehát elhalgat, de ha belépek egy menübe akkor megint megszólal.

Valaki betudja tenni a gyári mp3-akat csengőhangnak? Mert nekem nem sikerül, igaz csináltam egy biztonsági letöltést a telóról, lehet ez ezzel összefügésben?

Nálam nem gond. Bármilyen mp3-at be tudok tenni csengőhangnak, viszont kiírja, hogy:
"Ilyen csengőhanggal nem megy a hangparancsos hívásfog."

Ez új. :cry:

De neked milyen a k700?

helyesbítem egy elöző hozzászólásom, csak akkor **** az mp3 lejátszó ha egy létrehozott mapából játszom a zenét, ami közvetlenül ott van mp3 azt játsza hiba nélkül akkor is ha minimalizálva van az mp3 lejátszó.

csüt. júl. 08, 2004 6:13
platina tag

Hozzászólás 
Hát nem tudom! Esetleg a float's Mobile Agent bár ez T610-re specializálódott, de érdemes kipróbálni!

http://fma.sourceforge.net

csüt. júl. 08, 2004 5:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet hogy értetlen vagyok, de nekem gőzöm sincs hogy hogyan kellene a játékokat áttölteni a telefonra, mivel a cd-n nincs semmi erre utaló progi, +ha simán áttöltöm a telóra akkor + nem játtékként kezeli, hanem ismeretlen file-nak. (gondolok itt most a .jar, .jad-ra).
Nekem valami olyasmi progi kéne ami tényleg kezeli ezt a telefont. Pl: Csoport beállítás, sms küldés gépről, mms, telefonkönyv manipulálás..... :wink:
Létezik ilyen vagy csak nekem nagyok az elvárásaim? köszi.

csüt. júl. 08, 2004 1:35
platina tag

Hozzászólás 
mielõtt kérdezel, végignézhetted volna legalább ezt az egy témát.

1. telefonkönyv egy fájlben átküldhetõ pc-re bt-n és infrán is.
a gyári cd-n levõ programmal mi a problémád ?

2. a digit zoom "magyarul" képkivágás. képet csak akkor lehet kivágni, ha van mibõl. A digit zoom az eredeti max felbontású kép egy része.

3. játék: infrán, bt-n, kábelen, és wapról.

4. az egyéb mappába kerül minden fájl, amit a telefon nem tud értelmezni. (nem hang, nem kép, nem játék, nem téma vagy ismeretlen formátum)

csuszi7 írta:
Nem tud valaki valami értelmes programot sms és telefonkönyv lementésére?, mert a gyári cd-n lévõk nem jók semmire.
ÉN még azt nem értem hogy... Ok 4x digit zoomos, de ez csak akkor mûködik ha rosszab minõgében fényképezek vele. ezt elég viccesnek tartom a "****" miért lehet még rontani további zoomolással?! ennek van érteleme?
+ valahogyan lehet játékokat feltöllteni rá? mert még arra sem jöttem rá.
+ at Égyéb mappa az mire jó?? miket lehet belepakolni?? vagy olyan mint az edeiglenes lomtár? :lol:

csüt. júl. 08, 2004 1:24
platina tag

Hozzászólás 
és vajon új manuált is nyomtatnak hozzá, amiben szerepel, hogy csak az õ mp3-aik müködnek csengõhangként?
mert ha nem, akkor FVF !

Freemil írta:
Steve_Hun írta:
m.joco írta:
Lehet akkor a memoriahelyet bõvíteni? vodánál?
mp3 ok vagy nem? mi az,h speciális azonosítoval ellátott mp3-mat tud lejátszani csengõhangkénz?

A telefon memóriája sehol sem bõvíthetõ, nemcsak a Vodánál nem. Egyébként mi az, hogy memóriahely bõvítés :?: :lol: MP3-akat a Vodás is lejátszik, de csengõhangnak kizárólag a Vodafone Live!-ról letöltötteket tudod használni (ergó jó sokat kell érte fizetned). Remélem érthetõ volt így minden!

Steve

Mennyire törvényes az, hogy a vodafone egy árukapcsolást alkalmazva árulja az elõfizetéseit és telefonjait, gondolok itt arra, hogy vesz az ember egy elõfizetést, amihez 2 év hûség miatt kap egy kedvezményes árú telefont, majd ezzel azt is kapja, hogy kötelezõ jellegel a vodafone-tól kell megvásárolnia a telefonhoz a kiegészítõ alkalmazásokat (csengõhangok, mp3-ak, stb) mert különben nem tudja használni a telefonja minden opcióját. vajon ez nem meríti ki a tiltott árukapcsolás fogalmát, valaki hozzáértõ homályosítson már fel, mert erõsen gondolkodom egy ellentámadáson, fogy.védelem meg ahová csak lehet.

Hagy döntsem már el én, hogy megveszem az mp3-ukat vagy nem.

Voltak ezek a sharpok elöször, most meg a k700, amiben viszont ott a hiba, hogy bizonyíthatóan többet tud a teló, mint ahogyan a voda adja, mert más is forgalmazza.

csüt. júl. 08, 2004 1:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 94  Következő