Szerző |
Üzenet |
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Az FM rádióval milyen a vétel?
|
hétf. júl. 12, 2004 22:31 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
Rászántam magam egy K700-ra.
Az alábbi dolgok miatt hezitáltam sokáig:
-1-az akku rövid ideig bírja, (az M65 tovább bírja egy nappal a használatot)
-2-mert nőíes benyomást tesz rám a teló (ezért ne egyetek meg, ez szubjektív) Pl.: Az S65,N6230,M65 férifias darabok
-3-nem strapabíró teló -->M35-ME45
-4-azért mert SE (ez megint előítélet, nem számít)
-5- az S65 túl soká érkezik meg (talán az első hó előtt)
-6- az ME65 és a K700 között nincs olyan tudásbeli különbség ami nálam számítani.
-7- mindenképpen váltanom kell, mert szükségem van az új WAP-ra, az MMS-re és a VGA kamerára. A többi baromságot úgysem fogom használni.
(1)
Az akksit úgy oldom meg, hogy ősz tájékán veszek egy csere akksit, hogy tényleg mobil legyek és legalább 4-5 napig kibírjam 230V nélkül. Kapolcsra meg viszem a régi telót, ami kibír néhány napot töltés nélkül is. A K700 pedig otthon marad.
(2)
Ez csak mánia, nem érdekes
(3)
Ősszel még viszem az ME45-t. Jövő tavasztól pedig már Dominóban is vehetek egy M65-t, ha addigra nem bírná a kiképzést a K700 karosszériája.
(4)
Majd megszokom valahogy.
Kérdés:
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy a telefonok ahogy a telefonok egyre többet fogyasztanak (TFT, CCD, FM, MP3-headset, BT) úgy csökken egyre jobban a hozzárendelt akkumulátor kapacitása és így a használati idő is?
Akik ezt kibulizzák, (azoknak a mérnököknek és marketingeseknek) kívánom, hogy a Volvo-k és Merci-k amiket vesznek egyre rövidebb utakat tegyenek megy egy-egy tankolással.
Konklúzió:
Jövő hétfőn beugrok a "rózsaszín Bandihoz", egy két_éves_rabságos akcióra. Előtte 3-4 napot megint 230V mentes övezetben leszek, így nem is érek rá... és így egyébként sem tudnám használni...
Talán tanulságos volt.... ha nem, akkor bocsi és Scroll
De, ha meglesz a teló, akkor (ígérem, hogy) néhány nap múlva írok egy kimerítő kritikát róla...
|
hétf. júl. 12, 2004 21:40 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Koczi írta: Sziasztok! Én más aspektusból teszteltem le az éppen 1 hetes k700 telómat Motorral ép 120-130-al mentem át a Szentendrei úti felüljáron amikor a nyakamban lógó telefonom (máig nem jöttem rá hogy miért, nem tört le fülecske, nem szakadt madzag) lerepült a nyakamból. Bucskázott vagy 50m-ert, öregedett vagy 10 évet, de semmi baja nem lett. Szerencsére az nem tesztelődött le, hogy bírja-e ha átmegy rajta egy autó A billentyűzet és a kijelző egy karcolás nélkül megúszta. Amúgy a telefonomban van már vagy húsz videó és 90 kép, de még mindig van 29mb szabad memóriája. Van rajta egy mp3 szám is 192-es tömörítéssel 4mb gyönyörűen lejátsza csengőhangként! Nekem nem hiányzik a cserélhető memória, főleg, hogy nem ismerek olyan havert aki a Nokiában lévő 32MB MMC-t nagyobbra cserélte volna memóriahiány miatt. Amin csodálkozom, hogy a gyári wapböngészőjével megjelenít normál weboldalakat is wapon keresztül?! A joyal lehet jobbra balra menni az oldalakon.
Ez durva. Nekem is esett már le mocizásnál telefonom, de az csúnyán meglátszott rajta, majd kontakthibás is lett nemsokára. Talán így kéne tesztelni a telókat, amelyik ezt kibírja az OK
|
hétf. júl. 12, 2004 18:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
VGAB írta: Beszéltem MP3 -> csengőhang ügyében a Vodafone ügyfélszolgálatával(?)... A válasz, egy hosszas egyeztetést követően a háttérben a következő volt: A Telefon a Vodafonenál nem támogatja az MP3 csengőhangnak történő felhasználását. - Kérdem miért, hisz a kez.könyvben benne van! - Azt nem tudják,de az ő szoftverük nem támogatja. - Mondom a póknak, hogy a neten azt olvastam, hogy a külföldön már elismerték állítólag hibát és egy upgraddel orvosolják... - Válasz: Keressem meg a SE ügyfélszolgálatot (!)
Jó mi...
Azért ez a saját soft-tal való tel. eladás még gyerekcipőben van Mo.-n
|
hétf. júl. 12, 2004 17:53 |
|
|
VGAB
ezüst tag
|
Beszéltem MP3 -> csengőhang ügyében a Vodafone ügyfélszolgálatával(?)... A válasz, egy hosszas egyeztetést követően a háttérben a következő volt:
A Telefon a Vodafonenál nem támogatja az MP3 csengőhangnak történő felhasználását.
- Kérdem miért, hisz a kez.könyvben benne van!
- Azt nem tudják,de az ő szoftverük nem támogatja.
- Mondom a póknak, hogy a neten azt olvastam, hogy a külföldön már elismerték állítólag hibát és egy upgraddel orvosolják...
- Válasz: Keressem meg a SE ügyfélszolgálatot (!)
Jó mi...
|
hétf. júl. 12, 2004 17:26 |
|
|
Vendég
|
Hát gyrekek! Minél többet olvasok a telről, annál jobban csorog a nyálam!! Ez álmaim telje!Csak szerezzek egyet.Jó lenne ha a t benyomna vmi jó akciót.
|
hétf. júl. 12, 2004 12:00 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Koczi írta: Bucskázott vagy 50m-ert, öregedett vagy 10 évet, de semmi baja nem lett. Szerencsére az nem tesztelődött le, hogy bírja-e ha átmegy rajta egy autó A billentyűzet és a kijelző egy karcolás nélkül megúszta.
A fényképező is meguszta károsodás nékül ? Ha igen, akkor mindjárt hatalmasabb szemekkel fogok nézni a telóra
|
hétf. júl. 12, 2004 11:43 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Freemil írta: Teszteltem a K700-t bluetooth-os GPRS internettel. Hasít mint állat! Vodanettel volt a teszt, egy ME45i használtam eddig kábellel,
Én S55-el hasonlitottam össze, látványosan gyorsabb a wap/net rajta.
|
hétf. júl. 12, 2004 11:42 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Sms hangerejét hol lehet a csengetés hangerejétől függetlenül állitani ?
|
hétf. júl. 12, 2004 11:31 |
|
|
Koczi
vas-tag
|
Sziasztok!
Én más aspektusból teszteltem le az éppen 1 hetes k700 telómat Motorral ép 120-130-al mentem át a Szentendrei úti felüljáron amikor a nyakamban lógó telefonom (máig nem jöttem rá hogy miért, nem tört le fülecske, nem szakadt madzag) lerepült a nyakamból. Bucskázott vagy 50m-ert, öregedett vagy 10 évet, de semmi baja nem lett. Szerencsére az nem tesztelődött le, hogy bírja-e ha átmegy rajta egy autó A billentyűzet és a kijelző egy karcolás nélkül megúszta.
Amúgy a telefonomban van már vagy húsz videó és 90 kép, de még mindig van 29mb szabad memóriája. Van rajta egy mp3 szám is 192-es tömörítéssel 4mb gyönyörűen lejátsza csengőhangként! Nekem nem hiányzik a cserélhető memória, főleg, hogy nem ismerek olyan havert aki a Nokiában lévő 32MB MMC-t nagyobbra cserélte volna memóriahiány miatt.
Amin csodálkozom, hogy a gyári wapböngészőjével megjelenít normál weboldalakat is wapon keresztül?! A joyal lehet jobbra balra menni az oldalakon.
|
hétf. júl. 12, 2004 10:42 |
|
|
Flanagan
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 29, 2004 17:02 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Győr
|
An-Dante.. írta: A K700i egy iszonyat jó telefon, de nem tökéletes. A bővíthető memória hiánya miatt a Nokia 6230-as sokkal jobb választás "mp3 lejátszó helyettesítésre". Mivel anno a T610 megjelenésekor minden review arról áradozott, hogy a T610 "A" tökéletes méretű telefon így érhtető, hogy ragaszkodik ehhez a mérethez. A K700i majdani "T" (és "Z") szériás változata megapixeles kamerával és bővíthető memóriával biztosan "a legjobb" címet fogja kapni.
Itt jön be az, hogy kinek mire kell a telefon. Akinek mp3-ra is, annak tényleg jobb választás a nokia. Hát a Z széria nem igazán érdekel, a Z1010 pl nekem iszonyat nagy (elhiszem hogy videotelefon meg minden, de akkor is...). Hát a T sorozat már annál inkább izgat Bár nem tudom hogy mikor lesz folytatása.
|
hétf. júl. 12, 2004 9:40 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
An-Dante.. írta: Flanagan írta: Egy újabb tesz a telefonról: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k700-review-8.phpSemmi újdonság, azonban érdemes megemlíteni hogy a szerkesztők rangsorában ez a telefon vezet, egy százalákkal megelőzve a N6230-ast. Tehát mindent összevetve szerintük (meg szerintem is) ez most a legjobb teló a piacon... A K700i egy iszonyat jó telefon, de nem tökéletes. A bővíthető memória hiánya miatt a Nokia 6230-as sokkal jobb választás "mp3 lejátszó helyettesítésre". Mivel anno a T610 megjelenésekor minden review arról áradozott, hogy a T610 "A" tökéletes méretű telefon így érhtető, hogy ragaszkodik ehhez a mérethez. A K700i majdani "T" (és "Z") szériás változata megapixeles kamerával és bővíthető memóriával biztosan "a legjobb" címet fogja kapni.
Ezért állt a hozászólásban, hogy szerintük és a hozzászóló szerint is.
Nekem még nem hiányzik a memóriakártya (de könnyű is nekem, hisz' nem hallgatok mp3-at, inkább rádiót), a memóriát BT-n keresztül könnyen letöltöm PC-re vagy PDA-ra (amiben 2 féle mem. kártya is van), viszont a 6230 képernyője számomra nem annyira jó + megszoktam már a SE-t
|
hétf. júl. 12, 2004 9:39 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Flanagan írta: Egy újabb tesz a telefonról: http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k700-review-8.phpSemmi újdonság, azonban érdemes megemlíteni hogy a szerkesztők rangsorában ez a telefon vezet, egy százalákkal megelőzve a N6230-ast. Tehát mindent összevetve szerintük (meg szerintem is) ez most a legjobb teló a piacon...
A K700i egy iszonyat jó telefon, de nem tökéletes. A bővíthető memória hiánya miatt a Nokia 6230-as sokkal jobb választás "mp3 lejátszó helyettesítésre".
Mivel anno a T610 megjelenésekor minden review arról áradozott, hogy a T610 "A" tökéletes méretű telefon így érhtető, hogy ragaszkodik ehhez a mérethez. A K700i majdani "T" (és "Z") szériás változata megapixeles kamerával és bővíthető memóriával biztosan "a legjobb" címet fogja kapni.
|
hétf. júl. 12, 2004 9:34 |
|
|
Noblejas
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Flanagan írta: Noblejas írta: MP3-at is lehet csengőhangként alkalmazni, de előtte pölö a saját sw-ével (Sound Editor) kell .amr-re konvertálni. Csak 16kHz-es mintavételezésű .wav v. .mp3 vagy bármilyen hangfile-t lehet használni, különben kissé "érdekes" lesz a hallgat6ó eredmény. Chő! És így milyen az .amr fájlok minősége? Mondjuk hány kbps-es mp3-hoz hasonlítanád?
Speciel csak a 16kHz-nél nézelődtem, mono, 16 biten. 16-20kbps-os hasonlít hozzá. 32kbps-os már jobb az .amr-nél. 26sec-os 34kb-ot foglal. De akinek van K700, ő is lát6ja.
|
vas. júl. 11, 2004 20:56 |
|
|
Flanagan
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 29, 2004 17:02 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Győr
|
Noblejas írta: MP3-at is lehet csengőhangként alkalmazni, de előtte pölö a saját sw-ével (Sound Editor) kell .amr-re konvertálni. Csak 16kHz-es mintavételezésű .wav v. .mp3 vagy bármilyen hangfile-t lehet használni, különben kissé "érdekes" lesz a hallgat6ó eredmény. Chő!
És így milyen az .amr fájlok minősége? Mondjuk hány kbps-es mp3-hoz hasonlítanád?
|
vas. júl. 11, 2004 16:04 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
Proximus írta: ...A bluetooth-t egészen biztosan azért kapcsolják ki (részlegesen)...
A Bluetooth tudtommal semmilyen formában NINCS korlátozva a Live!-os soft.-nál. Az egyetlen megkötés az mp3 csengőhangként való használatánál jelentkezik!
Steve
|
vas. júl. 11, 2004 15:48 |
|
|
Noblejas
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Hatvan
|
Szilyasztock!
MP3-at is lehet csengőhangként alkalmazni, de előtte pölö a saját sw-ével (Sound Editor) kell .amr-re konvertálni. Csak 16kHz-es mintavételezésű .wav v. .mp3 vagy bármilyen hangfile-t lehet használni, különben kissé "érdekes" lesz a hallgat6ó eredmény.
Nem kell a Live!-ra költeni a pénzmagot. A copyrightos mp3-hoz (ha pont ilyennel lenne dolgod): Nero Wave Editor-ral konvertálni át, persze a "Copyright" pipát ki kell szedni.
Bluetooth letiltás: kapcsolat vonal, file átadás, kihangosító, fülhallgató, képek, objektum push, soros port, szinkronizálás, beviteli eszközök (HID). Ezenkívül még mi kell más?
Kapcsolat: USB-s infra majdnem ingyé' vehető. Igaz kb. 20 percbe került így a 8MB-os MP3 átlökése, de idő van...
Java lelőhelyek (hátha vkinek még nem ismerős): wap.esato.com,
wap.myt610.com
Habár részemről inkáb a sima webeset használom s lököm át infrán. Gyorsabb. 1cccerűbb.
Freemil! Nekem is Vodás van, de a Medai Player minimalizálásánál is műxik minden, nem akad sehol.
Adios Embrios!
Chő!
|
vas. júl. 11, 2004 14:43 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Odo írta: Már írták, hogy a fizetős sem működik...
Az mar mas kerdes
|
vas. júl. 11, 2004 13:00 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
dudley írta: .... Egyébként Az R600-as akku gondod megoldódott?
Igen, anyám azóta is nagy megelégedéssel használja és az akku sokkal többet bír, mint amit gyárilag hozzáadtak, pedig elméletileg pont ugyanolyan akkut vettem bele.....
Steve
|
vas. júl. 11, 2004 9:18 |
|
|
Freemil
ezüst tag
|
Ja még annyit, hogy a Connect Me-n csak T610Bluetooth tudtam telepíteni, mert a K700 még nincs benne, nem tudom, hogy ez mennyit számít, hogy esetleg korlátozta e ez a tény a K700-at tudása kibontakozásában ha igen akkor ennél csak jobb lehet az eredeti beállításokkal.
Pl Me45-nél visszafogta, ha S45-tel telepítettem. meglátjuk!
|
vas. júl. 11, 2004 0:32 |
|
|
Freemil
ezüst tag
|
Teszteltem a K700-t bluetooth-os GPRS internettel.
Hasít mint állat!
Vodanettel volt a teszt, egy ME45i használtam eddig kábellel, így ehhez tudom hasonlítani, mint tudjuk az egyik legjobb telo GPRS-re, na ezt a K700 meglepően stabil kapcsolattal és forgalmazással lepipálta, el vagyok ájulva.
A letöltési gyorsaság kb egyforma mind a kettőnél, de az olyan alkalmazásoknál ahol le és feltöltés is van egyszere már szépen látszott a K700 fölénye.
Pokerezni szoktam több ablakban, ez a ME45-nél max 4 ablak lehet, ha megnyitottam egy böngészöt a 4 ablak mellett akkor már fellépett egy kis lag.
A K700-nál 7 ablakot nyitottam meg, amit lag nélkül tudott forgalmazni, majd erre elíndítva egy böngészést is alig tapasztaltam adatkésést a pokersiteoknál, 13-15000 bite-os folyamatos letöltés mellett, amit 3 pokersite összesen 7 asztala(ablaka) produkált, melyhez nem kevés feltöltés is járul, szinte lag nélkül tudtam játszani, bluetotth-on keresztül!
Teszteltem még a WEBviewer, HOTviewer-t is K700-on, nagyszerűen müködnek, beszartam mikor a www.index.hu olvastam a K700-on
Csak Vodanettel mentek ezek is, wappal nem tudtam indítani őket, viszont sikerült wapos oldalakat elérnem csak vodanettel, de a vodaLive! nem ment.
Bocs a kirohanásért, de nagyon teccik a teló, kár hogy live-os
|
vas. júl. 11, 2004 0:24 |
|
|
VGAB
ezüst tag
|
Bocs,bocs,bocs én vagyok a béna 160x120-nál müxik...
|
vas. júl. 11, 2004 0:02 |
|
|
VGAB
ezüst tag
|
Észrevettem még valamit. A honlap szerint (Sony) fényképező üzemmódban is lehet 4x-es digitális zoomot, de Vodáéknál ez sem megy. Csak 2x-es és az is csak videoklipnél. Mondjuk a 640x480-as felbontásnál nem valami jó minőséget erdeményezne a nagyítás, de akkor is ne ők döntsék már el, ha egyszer a gyártó nem így dobta piacra.[size=18
|
vas. júl. 11, 2004 0:00 |
|
|
Flanagan
arany tag
|
VGAB írta: Ezt a magyar ügyfélszolgálat mondta,vagy csak a forumon olvastátok? Valaki beszélt esetleg velük?(magyarokkal)
Ezek sajnos még csak külföldi hírek. Magyarról én még nem tudok. De a kérdés jó. Valaki tud valamit a magyar helyzetről
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flanagan vas. júl. 11, 2004 8:45-kor.
|
szomb. júl. 10, 2004 19:55 |
|
|
VGAB
ezüst tag
|
Külföldi fórumokon olvasgatva azt írták, hogy a vodafone elismerte a hibát, és ígérik hogy az első firmware frissítésben (amit jövő hétre ígérnek) javítják ezt a hibát (is).[/quote]
Ezt a magyar ügyfélszolgálat mondta,vagy csak a forumon olvastátok? Valaki beszélt esetleg velük?(magyarokkal)
|
szomb. júl. 10, 2004 19:51 |
|
|
Flanagan
arany tag
|
Egy újabb tesz a telefonról:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k700-review-8.php
Semmi újdonság, azonban érdemes megemlíteni hogy a szerkesztők rangsorában ez a telefon vezet, egy százalákkal megelőzve a N6230-ast. Tehát mindent összevetve szerintük (meg szerintem is) ez most a legjobb teló a piacon...
|
szomb. júl. 10, 2004 19:42 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
xterm7 írta: Hat, azert mert te igy nem rakhatod ra az otthoni mp3-kat, hanem ezert is fizetsz nekik.
Már írták, hogy a fizetős sem működik...
|
szomb. júl. 10, 2004 19:29 |
|
|
K-9
vas-tag
|
K-700
Sziasztok. Olvasgattam a topicot volt egy link játék letőtési helyről nagyon jó sok játék van csak az a gondom hogy wap elérhetőséggel nem lehet leszedni. Vagy ha mégis akkor légyszi valaki help. Sajna még nincs Bluetooth a számítógépemhez és így hiába tőltögettem le párat.
|
szomb. júl. 10, 2004 19:03 |
|
|
Proximus
ezüst tag
|
xterm7 írta: Hat, azert mert te igy nem rakhatod ra az otthoni mp3-kat, hanem ezert is fizetsz nekik.
Ja, ez szimpatikus...
Mi lenne, ha az ébresztőórát is inaktiválnák, és indítanának egy telefonos ébresztő szolgáltatást? Vagy például letilthatnák az sms-küldést is, hogy csak mms-ben tudj üzenetet küldeni!
|
szomb. júl. 10, 2004 17:43 |
|
|
Salamander
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1341 Tartózkodási hely: Inzell
|
Hat, azert mert te igy nem rakhatod ra az otthoni mp3-kat, hanem ezert is fizetsz nekik.
|
szomb. júl. 10, 2004 17:22 |
|
|
Proximus
ezüst tag
|
Sziasztok!
Bár semmi bajom a Vodával, azt azért visszataszítónak tartom, hogy elszúrják a telefonokat (szoftveresen)... A bluetooth-t egészen biztosan azért kapcsolják ki (részlegesen), hogy nagyobb mms-bevételre tegyenek szert, de hogy azt mp3-at vajon miért tiltották le???
|
szomb. júl. 10, 2004 17:21 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
Fallen Angel írta: Aha! Szóval a voda nemcsak a softvert piszkálja meg, de még kevesebb memóval is árulja,hát ez szép....már amúgy is elegem van belőle, mert annyira használhatatlan a nete, h olyan már nincs is, akkor itt van ez az mp3-as dolog, most meg ez
A memória (fizikailag) ugyanannyi van a Vodásban is... ez biztos. Az viszont valószínű, hogy a Live!-os szemét és más szivatások több helyet foglalnak. Ezek egy része biztosan törölhető is... Minden szolgáltató más-más cuccot telepít fel előre és ettől függ a memória foglaltság is...
|
szomb. júl. 10, 2004 14:25 |
|
|
Fallen Angel
vas-tag
|
Aha! Szóval a voda nemcsak a softvert piszkálja meg, de még kevesebb memóval is árulja,hát ez szép....már amúgy is elegem van belőle, mert annyira használhatatlan a nete, h olyan már nincs is, akkor itt van ez az mp3-as dolog, most meg ez
|
szomb. júl. 10, 2004 13:41 |
|
|
dudley
ezüst tag
|
Steve_Hun írta: Hypp írta: Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!! Én úgy emlékszem, hogy a T68 m-ben még volt ismétlődő bejegyzési lehetőség, de az "i"-ből már hiányzott és azóta egyben sem volt! Steve
Üdv Steve_Hun!
Az R600-ban is van, csak azzal nem lehet szinkronizálni. AT65-ben is van és lehet szinkronizálni. Az Outlook az ismétlődő bejegyzéseket annyiszor teszi be a naptárba, amíg az ismétlődési szabály meg van adva. Mindegyiket külön tételként küldte a T65-be. Remélem, valaki kipróbálja az új SE telefonokkal.
Egyébként Az R600-as akku gondod megoldódott?
|
szomb. júl. 10, 2004 11:27 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
Fallen Angel írta: amiben kb 41-45 mega a szabadhely
Ez utúbbi van a T-Mobilnál.
|
szomb. júl. 10, 2004 11:12 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Hypp írta: Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!!
Én úgy emlékszem, hogy a T68 m-ben még volt ismétlődő bejegyzési lehetőség, de az "i"-ből már hiányzott és azóta egyben sem volt!
Steve
|
szomb. júl. 10, 2004 10:37 |
|
|
Fallen Angel
vas-tag
|
Helló!
Homályosítson fel vki memória ügyben légyszi! Olvastam itt két variációt, mégpedig azt h van a 32 megás, amiben kb12 mega a szabadhely(amiről azt írtátok, h nincs forgalomban) és van a 64 megás, amiben kb 41-45 mega a szabadhely! Ma voltam a T-mobilnál, abban a reményben h megnézhetek egyet, de a csaj nem volt hajlandó bekapcsolni, szal csak kívülről tudtam megszemlélni! Szerintem nagyon szép, nekem speciel semmi gondom a gombokkal! Viszont! A képernyőjére ragasztott fóliára az volt írva h 32 mega van benne
|
szomb. júl. 10, 2004 10:34 |
|
|
dudley
ezüst tag
|
blueye írta: Hypp írta: viraxo írta: - Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták)
Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!! Jól emlékszel.
Üdv mindenkinek!
Outlookban szerkesztet bármilyen ismétlődő emlékeztető, amit nem lehetett még a régi telefonokban sem beállítani, simán lehetett szinkronizálni. Próbálta már valaki az új SE-telefonokkal? Mert ha a telóban nem is lehet szerkeszteni, akkor legalább ezt a megoldást lehetne használni.
|
szomb. júl. 10, 2004 7:56 |
|
|
Rapidus
arany tag
|
viraxo írta: - Egyes darabok (kb 15-öt teszteltem abból 3-4) hajlamosak három négy nagy folyamatos működés után maguktól kikapcsolni és ujraindulni (persze ilyenkor az esetlegesen beállított hívásszűrés listát elfelejti és csak azt veszed észre, hogy senki nem hív...
15-öt teszteltél? Hol dolgozol ?
|
szomb. júl. 10, 2004 7:47 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Hypp írta: viraxo írta: - Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták)
Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!!
Jól emlékszel.
|
szomb. júl. 10, 2004 6:22 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
GyuSzuM írta: blueye: jogos, bár hozzá kell tennem, sajnos modemes internetkapcsolatom van, s így nagyon költséges a hosszas böngészés.
(Tuvok: arról nem tehetek, hogy nincs humorérzéked.)
Lehet hogy én vagyok ennyire befásulva!
|
szomb. júl. 10, 2004 4:38 |
|
|
Hypp
arany tag
|
viraxo írta: - Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták)
Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!!
|
szomb. júl. 10, 2004 1:27 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
viraxo írta: Én meg megint találtam nagyszerű új softwarehibát a telcsiben! Próbáljátok ki! Másoljátok át a telefonkönyvet a SIM-ről a memóriába! Igazán érdekes csak akkor lesz, ha kevés, mondjuk 100 telefonszám van rajta! Aztán vegyetek fel egy új számot a készülékmemóriába és próbáljátok az egészet visszamásolni a SIM-re... szépen kiírja, hogy "SIM kártya megtelt", pedig van még rajta 149 szabad hely... Eddig tehát sorrendben: - Kikapcsolt állapotban töltés közben folyamatosan világít (Automatikus világítás állásnál nem!!!) - Kikapcsolt állapotban töltés közben a hangerőt megnyomva lefagy - Kikapcsolás után elfelejti a beállított hívásszűrés listát - Egyes darabok (kb 15-öt teszteltem abból 3-4) hajlamosak három négy nagy folyamatos működés után maguktól kikapcsolni és ujraindulni (persze ilyenkor az esetlegesen beállított hívásszűrés listát elfelejti és csak azt veszed észre, hogy senki nem hív... ) - A SIM kártyára nem lehet teljes egészében visszamásolni a telefonkönyv memóriát, mert hibaüzenetet küld - Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták) Basszus! Itt van álmaim telefonja, de addig nem fogom megvenni, amig ezeket a **** ki nem javítják! Ezek tényleg hibák, a többi (MP3 csengőhang, stb) csak korlátozás! Megjegyzem: A T-Mobile-os telcsik teljesen korrektek ilyen szempontból szerintem! Mindent lehet rajtuk klasszul használni! Ha találok újabb hibákat ismét jelentkezem!
Vedd meg, ezekkel lehet élni és közben majd kijavítják, jó a teló (egy 10 éve GSM-et használó ember véleménye).
|
szomb. júl. 10, 2004 0:19 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
GyuSzuM írta: blueye: jogos, bár hozzá kell tennem, sajnos modemes internetkapcsolatom van, s így nagyon költséges a hosszas böngészés.
OK. Értelek.
|
szomb. júl. 10, 2004 0:16 |
|
|
Flanagan
arany tag
|
Priszi írta: Egy valami van, amit még nem olvastam tőletek, de én kipróbáltam, a Live-ról leszedett mp3 csengőhang beállítása híváshoz. Mert ugye annak működnie kellene. Kapaszkodjatok. Az sem működik.
Külföldi fórumokon olvasgatva azt írták, hogy a vodafone elismerte a hibát, és ígérik hogy az első firmware frissítésben (amit jövő hétre ígérnek) javítják ezt a hibát (is).
|
pén. júl. 09, 2004 22:42 |
|
|
Priszi
vas-tag
|
Hello!
Nekem egy R2A041 SW-s Live-os K700 van, pont egy hete. Ami hiba itt elhangzott, azzal én is mind találkoztam. Egy valami van, amit még nem olvastam tőletek, de én kipróbáltam, a Live-ról leszedett mp3 csengőhang beállítása híváshoz. Mert ugye annak működnie kellene. Kapaszkodjatok. Az sem működik. Én a női orgazmust imitáló hangot szedtem le kemény pénzekért. A file mp3 kiterjesztésű, védett hang file. Egy kulcs van is az ikonja és a file name közt. Még sem lehet beállítani híváshoz. L
Keresek egyébként oldalt, ahol mint a www.myT610.net címen, K700 stufft-okat lehet mazsolázni.
Az akku nálam, napi 1-1,5 óra beszélgetéssel estére lemerül. L
ByE: Priszi
|
pén. júl. 09, 2004 22:34 |
|
|
viraxo
arany tag
|
Én meg megint találtam nagyszerű új softwarehibát a telcsiben! Próbáljátok ki! Másoljátok át a telefonkönyvet a SIM-ről a memóriába! Igazán érdekes csak akkor lesz, ha kevés, mondjuk 100 telefonszám van rajta! Aztán vegyetek fel egy új számot a készülékmemóriába és próbáljátok az egészet visszamásolni a SIM-re... szépen kiírja, hogy "SIM kártya megtelt", pedig van még rajta 149 szabad hely...
Eddig tehát sorrendben:
- Kikapcsolt állapotban töltés közben folyamatosan világít (Automatikus világítás állásnál nem!!!)
- Kikapcsolt állapotban töltés közben a hangerőt megnyomva lefagy
- Kikapcsolás után elfelejti a beállított hívásszűrés listát
- Egyes darabok (kb 15-öt teszteltem abból 3-4) hajlamosak három négy nagy folyamatos működés után maguktól kikapcsolni és ujraindulni (persze ilyenkor az esetlegesen beállított hívásszűrés listát elfelejti és csak azt veszed észre, hogy senki nem hív... )
- A SIM kártyára nem lehet teljes egészében visszamásolni a telefonkönyv memóriát, mert hibaüzenetet küld
- Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták)
Basszus! Itt van álmaim telefonja, de addig nem fogom megvenni, amig ezeket a **** ki nem javítják!
Ezek tényleg hibák, a többi (MP3 csengőhang, stb) csak korlátozás! Megjegyzem: A T-Mobile-os telcsik teljesen korrektek ilyen szempontból szerintem! Mindent lehet rajtuk klasszul használni!
Ha találok újabb hibákat ismét jelentkezem!
|
pén. júl. 09, 2004 21:37 |
|
|
Llaci
vas-tag
|
Bocs ha valaki már válaszolt a feltett problémára, mármint hogy a teló töltés közben világít! Az Öcsémnek az oldotta meg ezt a problémát, hogy a Beállítások menüben, a Kijelzõ beállításánál a világítást automatikusra állította, és most elalszik a világítás!
|
pén. júl. 09, 2004 21:34 |
|
|
.:5588:.
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
blueye: jogos, bár hozzá kell tennem, sajnos modemes internetkapcsolatom van, s így nagyon költséges a hosszas böngészés.
|
pén. júl. 09, 2004 20:23 |
|
|
Rapidus
arany tag
|
Régebben olvastam a T610-el kapcsolatban, hogy a térerő kijelzése ingadozott. Ilyen van a K700-nál?
|
pén. júl. 09, 2004 19:41 |
|
|