Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 0:16

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
Az FM rádióval milyen a vétel?

hétf. júl. 12, 2004 22:31
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Rászántam magam egy K700-ra.
Az alábbi dolgok miatt hezitáltam sokáig:
-1-az akku rövid ideig bírja, (az M65 tovább bírja egy nappal a használatot)
-2-mert nőíes benyomást tesz rám a teló (ezért ne egyetek meg, ez szubjektív) Pl.: Az S65,N6230,M65 férifias darabok
-3-nem strapabíró teló -->M35-ME45
-4-azért mert SE (ez megint előítélet, nem számít)
-5- az S65 túl soká érkezik meg (talán az első hó előtt)
-6- az ME65 és a K700 között nincs olyan tudásbeli különbség ami nálam számítani.
-7- mindenképpen váltanom kell, mert szükségem van az új WAP-ra, az MMS-re és a VGA kamerára. A többi baromságot úgysem fogom használni.

(1)
Az akksit úgy oldom meg, hogy ősz tájékán veszek egy csere akksit, hogy tényleg mobil legyek és legalább 4-5 napig kibírjam 230V nélkül. Kapolcsra meg viszem a régi telót, ami kibír néhány napot töltés nélkül is. A K700 pedig otthon marad.

(2)
Ez csak mánia, nem érdekes

(3)
Ősszel még viszem az ME45-t. Jövő tavasztól pedig már Dominóban is vehetek egy M65-t, ha addigra nem bírná a kiképzést a K700 karosszériája.

(4)
Majd megszokom valahogy.

Kérdés:
Tudja valaki, hogy miért van az, hogy a telefonok ahogy a telefonok egyre többet fogyasztanak (TFT, CCD, FM, MP3-headset, BT) úgy csökken egyre jobban a hozzárendelt akkumulátor kapacitása és így a használati idő is?
Akik ezt kibulizzák, (azoknak a mérnököknek és marketingeseknek) kívánom, hogy a Volvo-k és Merci-k amiket vesznek egyre rövidebb utakat tegyenek megy egy-egy tankolással.

Konklúzió:
Jövő hétfőn beugrok a "rózsaszín Bandihoz", egy két_éves_rabságos akcióra. Előtte 3-4 napot megint 230V mentes övezetben leszek, így nem is érek rá... és így egyébként sem tudnám használni...

Talán tanulságos volt.... ha nem, akkor bocsi és Scroll
De, ha meglesz a teló, akkor (ígérem, hogy) néhány nap múlva írok egy kimerítő kritikát róla...

hétf. júl. 12, 2004 21:40
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Koczi írta:
Sziasztok!

Én más aspektusból teszteltem le az éppen 1 hetes k700 telómat :D Motorral ép 120-130-al mentem át a Szentendrei úti felüljáron amikor a nyakamban lógó telefonom (máig nem jöttem rá hogy miért, nem tört le fülecske, nem szakadt madzag) lerepült a nyakamból. Bucskázott vagy 50m-ert, öregedett vagy 10 évet, de semmi baja nem lett. Szerencsére az nem tesztelődött le, hogy bírja-e ha átmegy rajta egy autó :D A billentyűzet és a kijelző egy karcolás nélkül megúszta.

Amúgy a telefonomban van már vagy húsz videó és 90 kép, de még mindig van 29mb szabad memóriája. Van rajta egy mp3 szám is 192-es tömörítéssel 4mb gyönyörűen lejátsza csengőhangként! Nekem nem hiányzik a cserélhető memória, főleg, hogy nem ismerek olyan havert aki a Nokiában lévő 32MB MMC-t nagyobbra cserélte volna memóriahiány miatt.

Amin csodálkozom, hogy a gyári wapböngészőjével megjelenít normál weboldalakat is wapon keresztül?! A joyal lehet jobbra balra menni az oldalakon.

Ez durva. Nekem is esett már le mocizásnál telefonom, de az csúnyán meglátszott rajta, majd kontakthibás is lett nemsokára. Talán így kéne tesztelni a telókat, amelyik ezt kibírja az OK :wink:

hétf. júl. 12, 2004 18:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
VGAB írta:
Beszéltem MP3 -> csengőhang ügyében a Vodafone ügyfélszolgálatával(?)... A válasz, egy hosszas egyeztetést követően a háttérben a következő volt:
A Telefon a Vodafonenál nem támogatja az MP3 csengőhangnak történő felhasználását.
- Kérdem miért, hisz a kez.könyvben benne van!
- Azt nem tudják,de az ő szoftverük nem támogatja.
- Mondom a póknak, hogy a neten azt olvastam, hogy a külföldön már elismerték állítólag hibát és egy upgraddel orvosolják...
- Válasz: Keressem meg a SE ügyfélszolgálatot (!)

Jó mi...

Azért ez a saját soft-tal való tel. eladás még gyerekcipőben van Mo.-n :wink:

hétf. júl. 12, 2004 17:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Beszéltem MP3 -> csengőhang ügyében a Vodafone ügyfélszolgálatával(?)... A válasz, egy hosszas egyeztetést követően a háttérben a következő volt:
A Telefon a Vodafonenál nem támogatja az MP3 csengőhangnak történő felhasználását.
- Kérdem miért, hisz a kez.könyvben benne van!
- Azt nem tudják,de az ő szoftverük nem támogatja.
- Mondom a póknak, hogy a neten azt olvastam, hogy a külföldön már elismerték állítólag hibát és egy upgraddel orvosolják...
- Válasz: Keressem meg a SE ügyfélszolgálatot (!)

Jó mi...

hétf. júl. 12, 2004 17:26
Hozzászólás 
Hát gyrekek! :lol: Minél többet olvasok a telről, annál jobban csorog a nyálam!! :lol: Ez álmaim telje!Csak szerezzek egyet.Jó lenne ha a t benyomna vmi jó akciót.

hétf. júl. 12, 2004 12:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Koczi írta:
Bucskázott vagy 50m-ert, öregedett vagy 10 évet, de semmi baja nem lett. Szerencsére az nem tesztelődött le, hogy bírja-e ha átmegy rajta egy autó :D A billentyűzet és a kijelző egy karcolás nélkül megúszta.

A fényképező is meguszta károsodás nékül ? Ha igen, akkor mindjárt hatalmasabb szemekkel fogok nézni a telóra :-)

hétf. júl. 12, 2004 11:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Teszteltem a K700-t bluetooth-os GPRS internettel.
Hasít mint állat! :D
Vodanettel volt a teszt, egy ME45i használtam eddig kábellel,

Én S55-el hasonlitottam össze, látványosan gyorsabb a wap/net rajta.

hétf. júl. 12, 2004 11:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sms hangerejét hol lehet a csengetés hangerejétől függetlenül állitani ?

hétf. júl. 12, 2004 11:31
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én más aspektusból teszteltem le az éppen 1 hetes k700 telómat :D Motorral ép 120-130-al mentem át a Szentendrei úti felüljáron amikor a nyakamban lógó telefonom (máig nem jöttem rá hogy miért, nem tört le fülecske, nem szakadt madzag) lerepült a nyakamból. Bucskázott vagy 50m-ert, öregedett vagy 10 évet, de semmi baja nem lett. Szerencsére az nem tesztelődött le, hogy bírja-e ha átmegy rajta egy autó :D A billentyűzet és a kijelző egy karcolás nélkül megúszta.

Amúgy a telefonomban van már vagy húsz videó és 90 kép, de még mindig van 29mb szabad memóriája. Van rajta egy mp3 szám is 192-es tömörítéssel 4mb gyönyörűen lejátsza csengőhangként! Nekem nem hiányzik a cserélhető memória, főleg, hogy nem ismerek olyan havert aki a Nokiában lévő 32MB MMC-t nagyobbra cserélte volna memóriahiány miatt.

Amin csodálkozom, hogy a gyári wapböngészőjével megjelenít normál weboldalakat is wapon keresztül?! A joyal lehet jobbra balra menni az oldalakon.

hétf. júl. 12, 2004 10:42
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
A K700i egy iszonyat jó telefon, de nem tökéletes. A bővíthető memória hiánya miatt a Nokia 6230-as sokkal jobb választás "mp3 lejátszó helyettesítésre".
Mivel anno a T610 megjelenésekor minden review arról áradozott, hogy a T610 "A" tökéletes méretű telefon így érhtető, hogy ragaszkodik ehhez a mérethez. A K700i majdani "T" (és "Z") szériás változata megapixeles kamerával és bővíthető memóriával biztosan "a legjobb" címet fogja kapni. :wink:

Itt jön be az, hogy kinek mire kell a telefon. Akinek mp3-ra is, annak tényleg jobb választás a nokia. Hát a Z széria nem igazán érdekel, a Z1010 pl nekem iszonyat nagy (elhiszem hogy videotelefon meg minden, de akkor is...). Hát a T sorozat már annál inkább izgat :lol: :lol: :lol: Bár nem tudom hogy mikor lesz folytatása.

hétf. júl. 12, 2004 9:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Flanagan írta:
Egy újabb tesz a telefonról:
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k700-review-8.php
Semmi újdonság, azonban érdemes megemlíteni hogy a szerkesztők rangsorában ez a telefon vezet, egy százalákkal megelőzve a N6230-ast. Tehát mindent összevetve szerintük (meg szerintem is) ez most a legjobb teló a piacon...

A K700i egy iszonyat jó telefon, de nem tökéletes. A bővíthető memória hiánya miatt a Nokia 6230-as sokkal jobb választás "mp3 lejátszó helyettesítésre".
Mivel anno a T610 megjelenésekor minden review arról áradozott, hogy a T610 "A" tökéletes méretű telefon így érhtető, hogy ragaszkodik ehhez a mérethez. A K700i majdani "T" (és "Z") szériás változata megapixeles kamerával és bővíthető memóriával biztosan "a legjobb" címet fogja kapni. :wink:

Ezért állt a hozászólásban, hogy szerintük és a hozzászóló szerint is.
Nekem még nem hiányzik a memóriakártya (de könnyű is nekem, hisz' nem hallgatok mp3-at, inkább rádiót), a memóriát BT-n keresztül könnyen letöltöm PC-re vagy PDA-ra (amiben 2 féle mem. kártya is van), viszont a 6230 képernyője számomra nem annyira jó + megszoktam már a SE-t :wink:

hétf. júl. 12, 2004 9:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
Semmi újdonság, azonban érdemes megemlíteni hogy a szerkesztők rangsorában ez a telefon vezet, egy százalákkal megelőzve a N6230-ast. Tehát mindent összevetve szerintük (meg szerintem is) ez most a legjobb teló a piacon...

hétf. júl. 12, 2004 9:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
Noblejas írta:
MP3-at is lehet csengőhangként alkalmazni, de előtte pölö a saját sw-ével (Sound Editor) kell .amr-re konvertálni. Csak 16kHz-es mintavételezésű .wav v. .mp3 vagy bármilyen hangfile-t lehet használni, különben kissé "érdekes" :) lesz a hallgat6ó eredmény.
Chő!

És így milyen az .amr fájlok minősége? Mondjuk hány kbps-es mp3-hoz hasonlítanád?

Speciel csak a 16kHz-nél nézelődtem, mono, 16 biten. 16-20kbps-os hasonlít hozzá. 32kbps-os már jobb az .amr-nél. 26sec-os 34kb-ot foglal. De akinek van K700, ő is lát6ja.

vas. júl. 11, 2004 20:56
arany tag

Hozzászólás 
Noblejas írta:
MP3-at is lehet csengőhangként alkalmazni, de előtte pölö a saját sw-ével (Sound Editor) kell .amr-re konvertálni. Csak 16kHz-es mintavételezésű .wav v. .mp3 vagy bármilyen hangfile-t lehet használni, különben kissé "érdekes" :) lesz a hallgat6ó eredmény.
Chő!

És így milyen az .amr fájlok minősége? Mondjuk hány kbps-es mp3-hoz hasonlítanád?

vas. júl. 11, 2004 16:04
platina tag

Hozzászólás 
Proximus írta:
...A bluetooth-t egészen biztosan azért kapcsolják ki (részlegesen)...

A Bluetooth tudtommal semmilyen formában NINCS korlátozva a Live!-os soft.-nál. Az egyetlen megkötés az mp3 csengőhangként való használatánál jelentkezik!

Steve

vas. júl. 11, 2004 15:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Szilyasztock!

Nem kell a Live!-ra költeni a pénzmagot. :twisted: A copyrightos mp3-hoz (ha pont ilyennel lenne dolgod): Nero Wave Editor-ral konvertálni át, persze a "Copyright" pipát ki kell szedni.

Bluetooth letiltás: kapcsolat vonal, file átadás, kihangosító, fülhallgató, képek, objektum push, soros port, szinkronizálás, beviteli eszközök (HID). Ezenkívül még mi kell más?

Kapcsolat: USB-s infra majdnem ingyé' vehető. Igaz kb. 20 percbe került így a 8MB-os MP3 átlökése, de idő van...

Java lelőhelyek (hátha vkinek még nem ismerős): wap.esato.com,
wap.myt610.com
Habár részemről inkáb a sima webeset használom s lököm át infrán. Gyorsabb. 1cccerűbb.

Freemil! Nekem is Vodás van, de a Medai Player minimalizálásánál is műxik minden, nem akad sehol.

Adios Embrios!
Chő!

vas. júl. 11, 2004 14:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Már írták, hogy a fizetős sem működik... :)

Az mar mas kerdes :)

vas. júl. 11, 2004 13:00
platina tag

Hozzászólás 
dudley írta:
....
Egyébként Az R600-as akku gondod megoldódott?

Igen, anyám azóta is nagy megelégedéssel használja és az akku sokkal többet bír, mint amit gyárilag hozzáadtak, pedig elméletileg pont ugyanolyan akkut vettem bele.....

Steve

vas. júl. 11, 2004 9:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja még annyit, hogy a Connect Me-n csak T610Bluetooth tudtam telepíteni, mert a K700 még nincs benne, nem tudom, hogy ez mennyit számít, hogy esetleg korlátozta e ez a tény a K700-at tudása kibontakozásában :D ha igen akkor ennél csak jobb lehet az eredeti beállításokkal.

Pl Me45-nél visszafogta, ha S45-tel telepítettem. meglátjuk! :)

vas. júl. 11, 2004 0:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Teszteltem a K700-t bluetooth-os GPRS internettel.

Hasít mint állat! :D
Vodanettel volt a teszt, egy ME45i használtam eddig kábellel, így ehhez tudom hasonlítani, mint tudjuk az egyik legjobb telo GPRS-re, na ezt a K700 meglepően stabil kapcsolattal és forgalmazással lepipálta, el vagyok ájulva.

A letöltési gyorsaság kb egyforma mind a kettőnél, de az olyan alkalmazásoknál ahol le és feltöltés is van egyszere már szépen látszott a K700 fölénye.
Pokerezni szoktam több ablakban, ez a ME45-nél max 4 ablak lehet, ha megnyitottam egy böngészöt a 4 ablak mellett akkor már fellépett egy kis lag.
A K700-nál 7 ablakot nyitottam meg, amit lag nélkül tudott forgalmazni, majd erre elíndítva egy böngészést is alig tapasztaltam adatkésést a pokersiteoknál, 13-15000 bite-os folyamatos letöltés mellett, amit 3 pokersite összesen 7 asztala(ablaka) produkált, melyhez nem kevés feltöltés is járul, szinte lag nélkül tudtam játszani, bluetotth-on keresztül!

Teszteltem még a WEBviewer, HOTviewer-t is K700-on, nagyszerűen müködnek, beszartam mikor a www.index.hu olvastam a K700-on :)
Csak Vodanettel mentek ezek is, wappal nem tudtam indítani őket, viszont sikerült wapos oldalakat elérnem csak vodanettel, de a vodaLive! nem ment.

Bocs a kirohanásért, de nagyon teccik a teló, kár hogy live-os :-(

vas. júl. 11, 2004 0:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs,bocs,bocs én vagyok a béna 160x120-nál müxik... :oops:

vas. júl. 11, 2004 0:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Észrevettem még valamit. A honlap szerint (Sony) fényképező üzemmódban is lehet 4x-es digitális zoomot, de Vodáéknál ez sem megy. Csak 2x-es és az is csak videoklipnél. Mondjuk a 640x480-as felbontásnál nem valami jó minőséget erdeményezne a nagyítás, de akkor is ne ők döntsék már el, ha egyszer a gyártó nem így dobta piacra.[size=18

vas. júl. 11, 2004 0:00
arany tag

Hozzászólás 
VGAB írta:
Ezt a magyar ügyfélszolgálat mondta,vagy csak a forumon olvastátok? Valaki beszélt esetleg velük?(magyarokkal)

Ezek sajnos még csak külföldi hírek. Magyarról én még nem tudok. De a kérdés jó. Valaki tud valamit a magyar helyzetről :?:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Flanagan vas. júl. 11, 2004 8:45-kor.

szomb. júl. 10, 2004 19:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Külföldi fórumokon olvasgatva azt írták, hogy a vodafone elismerte a hibát, és ígérik hogy az első firmware frissítésben (amit jövő hétre ígérnek) javítják ezt a hibát (is).[/quote]

Ezt a magyar ügyfélszolgálat mondta,vagy csak a forumon olvastátok? Valaki beszélt esetleg velük?(magyarokkal)

szomb. júl. 10, 2004 19:51
arany tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 10, 2004 19:42
Moderátor

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Hat, azert mert te igy nem rakhatod ra az otthoni mp3-kat, hanem ezert is fizetsz nekik.

Már írták, hogy a fizetős sem működik... :)

szomb. júl. 10, 2004 19:29
vas-tag

Hozzászólás K-700
Sziasztok. Olvasgattam a topicot volt egy link játék letőtési helyről nagyon jó sok játék van csak az a gondom hogy wap elérhetőséggel nem lehet leszedni. Vagy ha mégis akkor légyszi valaki help. Sajna még nincs Bluetooth a számítógépemhez és így hiába tőltögettem le párat.

szomb. júl. 10, 2004 19:03
ezüst tag

Hozzászólás 
xterm7 írta:
Hat, azert mert te igy nem rakhatod ra az otthoni mp3-kat, hanem ezert is fizetsz nekik.

Ja, ez szimpatikus...

Mi lenne, ha az ébresztőórát is inaktiválnák, és indítanának egy telefonos ébresztő szolgáltatást? Vagy például letilthatnák az sms-küldést is, hogy csak mms-ben tudj üzenetet küldeni!

szomb. júl. 10, 2004 17:43
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. júl. 10, 2004 17:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Bár semmi bajom a Vodával, azt azért visszataszítónak tartom, hogy elszúrják a telefonokat (szoftveresen)... A bluetooth-t egészen biztosan azért kapcsolják ki (részlegesen), hogy nagyobb mms-bevételre tegyenek szert, de hogy azt mp3-at vajon miért tiltották le???

szomb. júl. 10, 2004 17:21
arany tag

Hozzászólás 
Fallen Angel írta:
Aha! Szóval a voda nemcsak a softvert piszkálja meg, de még kevesebb memóval is árulja,hát ez szép....már amúgy is elegem van belőle, mert annyira használhatatlan a nete, h olyan már nincs is, akkor itt van ez az mp3-as dolog, most meg ez :?

A memória (fizikailag) ugyanannyi van a Vodásban is... ez biztos. Az viszont valószínű, hogy a Live!-os szemét és más szivatások több helyet foglalnak. Ezek egy része biztosan törölhető is... Minden szolgáltató más-más cuccot telepít fel előre és ettől függ a memória foglaltság is...

szomb. júl. 10, 2004 14:25
vas-tag

Hozzászólás 
Aha! Szóval a voda nemcsak a softvert piszkálja meg, de még kevesebb memóval is árulja,hát ez szép....már amúgy is elegem van belőle, mert annyira használhatatlan a nete, h olyan már nincs is, akkor itt van ez az mp3-as dolog, most meg ez :?

szomb. júl. 10, 2004 13:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
Hypp írta:
Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!!

Én úgy emlékszem, hogy a T68m-ben még volt ismétlődő bejegyzési lehetőség, de az "i"-ből már hiányzott és azóta egyben sem volt!

Steve

Üdv Steve_Hun!
Az R600-ban is van, csak azzal nem lehet szinkronizálni. AT65-ben is van és lehet szinkronizálni. Az Outlook az ismétlődő bejegyzéseket annyiszor teszi be a naptárba, amíg az ismétlődési szabály meg van adva. Mindegyiket külön tételként küldte a T65-be. Remélem, valaki kipróbálja az új SE telefonokkal.
Egyébként Az R600-as akku gondod megoldódott?

szomb. júl. 10, 2004 11:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fallen Angel írta:
amiben kb 41-45 mega a szabadhely

Ez utúbbi van a T-Mobilnál.

szomb. júl. 10, 2004 11:12
platina tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
Nem tudom, miről beszélsz... Az ismétlődő emlékeztető régóta nincs benne az SE telókban. Utoljára a T39m-ből emlékszem rá... Javítst, ha rosszul emlékszem!!!

Én úgy emlékszem, hogy a T68m-ben még volt ismétlődő bejegyzési lehetőség, de az "i"-ből már hiányzott és azóta egyben sem volt!

Steve

szomb. júl. 10, 2004 10:37
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!

Homályosítson fel vki memória ügyben légyszi! Olvastam itt két variációt, mégpedig azt h van a 32 megás, amiben kb12 mega a szabadhely(amiről azt írtátok, h nincs forgalomban) és van a 64 megás, amiben kb 41-45 mega a szabadhely! Ma voltam a T-mobilnál, abban a reményben h megnézhetek egyet, de a csaj nem volt hajlandó bekapcsolni, szal csak kívülről tudtam megszemlélni! Szerintem nagyon szép, nekem speciel semmi gondom a gombokkal! Viszont! A képernyőjére ragasztott fóliára az volt írva h 32 mega van benne :?: :!:

szomb. júl. 10, 2004 10:34
ezüst tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Hypp írta:
viraxo írta:
- Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták)

Jól emlékszel.

Üdv mindenkinek!
Outlookban szerkesztet bármilyen ismétlődő emlékeztető, amit nem lehetett még a régi telefonokban sem beállítani, simán lehetett szinkronizálni. Próbálta már valaki az új SE-telefonokkal? Mert ha a telóban nem is lehet szerkeszteni, akkor legalább ezt a megoldást lehetne használni.

szomb. júl. 10, 2004 7:56
arany tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
- Egyes darabok (kb 15-öt teszteltem abból 3-4) hajlamosak három négy nagy folyamatos működés után maguktól kikapcsolni és ujraindulni (persze ilyenkor az esetlegesen beállított hívásszűrés listát elfelejti és csak azt veszed észre, hogy senki nem hív...

15-öt teszteltél? Hol dolgozol ? :)

szomb. júl. 10, 2004 7:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hypp írta:
viraxo írta:
- Nem lehet a naptárban ismétlődő (évfordulós) emlékeztetőket beállítani (az eddigi Sony Ericsson-ok tudták)

Jól emlékszel.

szomb. júl. 10, 2004 6:22
platina tag

Hozzászólás 
GyuSzuM írta:
blueye: jogos, bár hozzá kell tennem, sajnos modemes internetkapcsolatom van, s így nagyon költséges a hosszas böngészés.

(Tuvok: arról nem tehetek, hogy nincs humorérzéked.)

Lehet hogy én vagyok ennyire befásulva! :shock:

szomb. júl. 10, 2004 4:38
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
viraxo írta:

szomb. júl. 10, 2004 1:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Én meg megint találtam nagyszerű új softwarehibát a telcsiben! Próbáljátok ki! Másoljátok át a telefonkönyvet a SIM-ről a memóriába! Igazán érdekes csak akkor lesz, ha kevés, mondjuk 100 telefonszám van rajta! Aztán vegyetek fel egy új számot a készülékmemóriába és próbáljátok az egészet visszamásolni a SIM-re... szépen kiírja, hogy "SIM kártya megtelt", pedig van még rajta 149 szabad hely...
Eddig tehát sorrendben:
- Kikapcsolt állapotban töltés közben folyamatosan világít (Automatikus világítás állásnál nem!!!)
- Kikapcsolt állapotban töltés közben a hangerőt megnyomva lefagy
- Kikapcsolás után elfelejti a beállított hívásszűrés listát
- Egyes darabok (kb 15-öt teszteltem abból 3-4) hajlamosak három négy nagy folyamatos működés után maguktól kikapcsolni és ujraindulni (persze ilyenkor az esetlegesen beállított hívásszűrés listát elfelejti és csak azt veszed észre, hogy senki nem hív... :shock: )
- A SIM kártyára nem lehet teljes egészében visszamásolni a telefonkönyv memóriát, mert hibaüzenetet küld
Basszus! Itt van álmaim telefonja, de addig nem fogom megvenni, amig ezeket a **** ki nem javítják!
Ezek tényleg hibák, a többi (MP3 csengőhang, stb) csak korlátozás! Megjegyzem: A T-Mobile-os telcsik teljesen korrektek ilyen szempontból szerintem! Mindent lehet rajtuk klasszul használni!
Ha találok újabb hibákat ismét jelentkezem! :)

Vedd meg, ezekkel lehet élni és közben majd kijavítják, jó a teló (egy 10 éve GSM-et használó ember véleménye).

szomb. júl. 10, 2004 0:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
GyuSzuM írta:
blueye: jogos, bár hozzá kell tennem, sajnos modemes internetkapcsolatom van, s így nagyon költséges a hosszas böngészés.

OK. Értelek.

szomb. júl. 10, 2004 0:16
arany tag

Hozzászólás 
Priszi írta:
Egy valami van, amit még nem olvastam tőletek, de én kipróbáltam, a Live-ról leszedett mp3 csengőhang beállítása híváshoz. Mert ugye annak működnie kellene. Kapaszkodjatok. Az sem működik.

Külföldi fórumokon olvasgatva azt írták, hogy a vodafone elismerte a hibát, és ígérik hogy az első firmware frissítésben (amit jövő hétre ígérnek) javítják ezt a hibát (is).

pén. júl. 09, 2004 22:42
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Nekem egy R2A041 SW-s Live-os K700 van, pont egy hete. Ami hiba itt elhangzott, azzal én is mind találkoztam. Egy valami van, amit még nem olvastam tőletek, de én kipróbáltam, a Live-ról leszedett mp3 csengőhang beállítása híváshoz. Mert ugye annak működnie kellene. Kapaszkodjatok. Az sem működik. Én a női orgazmust imitáló hangot szedtem le kemény pénzekért. A file mp3 kiterjesztésű, védett hang file. Egy kulcs van is az ikonja és a file name közt. Még sem lehet beállítani híváshoz. L

Keresek egyébként oldalt, ahol mint a www.myT610.net címen, K700 stufft-okat lehet mazsolázni.

Az akku nálam, napi 1-1,5 óra beszélgetéssel estére lemerül. L

ByE: Priszi

pén. júl. 09, 2004 22:34
arany tag

Hozzászólás 
Én meg megint találtam nagyszerű új softwarehibát a telcsiben! Próbáljátok ki! Másoljátok át a telefonkönyvet a SIM-ről a memóriába! Igazán érdekes csak akkor lesz, ha kevés, mondjuk 100 telefonszám van rajta! Aztán vegyetek fel egy új számot a készülékmemóriába és próbáljátok az egészet visszamásolni a SIM-re... szépen kiírja, hogy "SIM kártya megtelt", pedig van még rajta 149 szabad hely...
Eddig tehát sorrendben:
- Kikapcsolt állapotban töltés közben folyamatosan világít (Automatikus világítás állásnál nem!!!)
- Kikapcsolt állapotban töltés közben a hangerőt megnyomva lefagy
- Kikapcsolás után elfelejti a beállított hívásszűrés listát
- Egyes darabok (kb 15-öt teszteltem abból 3-4) hajlamosak három négy nagy folyamatos működés után maguktól kikapcsolni és ujraindulni (persze ilyenkor az esetlegesen beállított hívásszűrés listát elfelejti és csak azt veszed észre, hogy senki nem hív... :shock: )
- A SIM kártyára nem lehet teljes egészében visszamásolni a telefonkönyv memóriát, mert hibaüzenetet küld
Basszus! Itt van álmaim telefonja, de addig nem fogom megvenni, amig ezeket a **** ki nem javítják!
Ezek tényleg hibák, a többi (MP3 csengőhang, stb) csak korlátozás! Megjegyzem: A T-Mobile-os telcsik teljesen korrektek ilyen szempontból szerintem! Mindent lehet rajtuk klasszul használni!
Ha találok újabb hibákat ismét jelentkezem! :)

pén. júl. 09, 2004 21:37
vas-tag

Hozzászólás 
Bocs ha valaki már válaszolt a feltett problémára, mármint hogy a teló töltés közben világít! Az Öcsémnek az oldotta meg ezt a problémát, hogy a Beállítások menüben, a Kijelzõ beállításánál a világítást automatikusra állította, és most elalszik a világítás!

pén. júl. 09, 2004 21:34
platina tag

Hozzászólás 

pén. júl. 09, 2004 20:23
arany tag

Hozzászólás 
Régebben olvastam a T610-el kapcsolatban, hogy a térerő kijelzése ingadozott. Ilyen van a K700-nál?

pén. júl. 09, 2004 19:41
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 94  Következő