Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 07, 2024 3:54

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Rem-X írta:
Szevasztok!!!

Voltam benn a PAnnonnál és a Tré-mobilnál is és mind a két helyen azt mondták hogy magyar szoftveres a telcsi, mert különben nem is forgalmazhatnák.... Most akkor van rá magyar nyelv vagy nincsen?!!?!?!?

Jó fej vagy! Ott állsz a boltban, ráadásul 2-ben is :-) Nem lett volna egyszerűbb bekapcsolni egyet?

Én úgy tudom, hogy létezik magyar menü, de csapnivaló a stabilitása.

csüt. szept. 09, 2004 19:53
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok!!!

Voltam benn a PAnnonnál és a Tré-mobilnál is és mind a két helyen azt mondták hogy magyar szoftveres a telcsi, mert különben nem is forgalmazhatnák.... Most akkor van rá magyar nyelv vagy nincsen?!!?!?!?

csüt. szept. 09, 2004 17:53
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Windows... :D

csüt. szept. 09, 2004 15:56
arany tag

Hozzászólás 
nagyon köszi, majd meglépem...
nem tudod miért van hogy bejövő híváskor kb 5-6 mp eltelik m ire megtalálja a hívó nevét a Contacts-ból ? sokszor ha nem látom hogy ki hív csak a számot, ha meg várom hogy azonosítsa addigra leteszik...
vmelyik fórumon láttam vmi Orange saját sw-t ami beteszi a hívó képét is (Called ID ?) elérhető ez valahol ?

köszi
Babar

csüt. szept. 09, 2004 10:29
arany tag

Hozzászólás 
Babarnew írta:
hello
tegnap master reseteltem a telot és eltünt 2 menupont, a Filemanager és az Album...hogy tudom visszaállítani ezeket ?
van vmi kiegészítő ahhoz hogy a hívó fényképét is kitegye bejovo hívaskor ?
tényleg van 2003 soft ?

köszi előre is

B

A mellékelt CD-n megtalálod ezeket a progikat. Onnan fel tudod telepíteni az ActiveSync-kel. A master resetnél figyelj arra, hogy csurig legyen töltve a telefon, mert néha az akkori állapotot jegyzi meg. Volt hogy 3 óra volt a készenléti ideje a telefonnak :-( A 2003-as szoft sokkal gyorsabb, de van hátránya is. Olvass picit vissza - leírták már előttem páran.

kedd szept. 07, 2004 19:13
arany tag

Hozzászólás 
hello
tegnap master reseteltem a telot és eltünt 2 menupont, a Filemanager és az Album...hogy tudom visszaállítani ezeket ?
van vmi kiegészítő ahhoz hogy a hívó fényképét is kitegye bejovo hívaskor ?
tényleg van 2003 soft ?

köszi előre is

B

kedd szept. 07, 2004 17:41
platina tag

Hozzászólás 
Hétvégén volt a kezemben egy MPx220 és egy MPx, ez utóbbi igencsak jó telefonnak tûnik, kár, hogy windows van rajta.

hétf. szept. 06, 2004 7:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tervezem egy ilyen telefon beszerzését, de lenne
pár kérdésem.

A 2003-as flash felrakása után milyen lett a telefon?
Működik az MMS/SMS?
Vannak ékezetes karakterek?
Mennyire stabil?
Milyen javulások lettek a felrakás után?

Egyébként találtam egy oldalt ahol letölthető a
2003-as flash. http://mpxupgrade.tk/
Innen letöltötte már valaki?
Ez működik?

Előre is köszönöm a válaszokat.
Ezek mindenképpen érdekelnének mielőtt megveszem a telót.
Üdv

szomb. szept. 04, 2004 22:27
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Én is kipróbálnám a 2003-as szoftot, szóval, merre is lelem. Ja, az igaz, hogy még mindig nincs hozzá MMS támogatás?

szer. szept. 01, 2004 12:35
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Segítséget kérnék.

Azt szeretném megkérdezni hogy honnan töltöttétek le a Smartphone 2003 as szoftot a telefonra mert a link sajnos már nem müködik ami itt a forumon volt.

Előre is köszi!!!

dr.zsoo

Remélem tetszik a progi!

szer. aug. 25, 2004 11:14
arany tag

Hozzászólás 
Segítséget kérnék.

Azt szeretném megkérdezni hogy honnan töltöttétek le a Smartphone 2003 as szoftot a telefonra mert a link sajnos már nem müködik ami itt a forumon volt.

Előre is köszi!!!

dr.zsoo

csüt. aug. 19, 2004 10:31
arany tag

Hozzászólás 
Szívesen, máskor is :wink:

szer. aug. 18, 2004 13:24
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Szia!
Megpróbálom beilleszteni a linket, remélem menni fog.
http://direct.motorola.com/hun/countryh ... guage=HUN#
Ezután a jobb alsó sarok körül van egy olyan lehetőség, hogy telefon beállítások, amely egy különálló ablakban megnyíló webhelyre mutat, ennek a címe:
https://secure.mouse2mobile.com/clients ... efault.asp
Az oldal angol nyelven hozzáférhető. Itt ki tudod választani, hogy melyik beállítást szeretnéd konfigurálni. Természetesen ki kell választani az országot, a szolgáltatót és a készüléked típusát. Amint ezt megtetted, látni fogsz egy négyjegyű számot (biztonsági kódot), amit a telefonod kérni fog és már kész is van. Nekem tökéletesen működik azóta is. Ha valami kérdésed van, írd meg, próbálok segíteni.
Üdv: RT.

Thx!

Így mindjárt más, mint kézzel bepötyögni! Örörk hála érte.

szer. aug. 18, 2004 13:12
arany tag

Hozzászólás 
Szia!
Megpróbálom beilleszteni a linket, remélem menni fog.
http://direct.motorola.com/hun/countryh ... guage=HUN#
Ezután a jobb alsó sarok körül van egy olyan lehetőség, hogy telefon beállítások, amely egy különálló ablakban megnyíló webhelyre mutat, ennek a címe:
https://secure.mouse2mobile.com/clients ... efault.asp
Az oldal angol nyelven hozzáférhető. Itt ki tudod választani, hogy melyik beállítást szeretnéd konfigurálni. Természetesen ki kell választani az országot, a szolgáltatót és a készüléked típusát. Amint ezt megtetted, látni fogsz egy négyjegyű számot (biztonsági kódot), amit a telefonod kérni fog és már kész is van. Nekem tökéletesen működik azóta is. Ha valami kérdésed van, írd meg, próbálok segíteni.
Üdv: RT.

szer. aug. 18, 2004 13:02
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Sziasztok!
A GPRS Wap probléma megoldódott. Akinek hasonló problémája van, ajánlom figyelmébe a Hellomoto.com-on található konfigurátort. A beálításokat rövid időn belül küldi, majd egy újraindítás, és már megy is.

Tudnál dobni egy linket erről a beállítósdiról?

A héten már a harmadik ilyet kell végigjátszanom :-(

szer. aug. 18, 2004 12:13
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A GPRS Wap probléma megoldódott. Akinek hasonló problémája van, ajánlom figyelmébe a Hellomoto.com-on található konfigurátort. A beálításokat rövid időn belül küldi, majd egy újraindítás, és már megy is.

hétf. aug. 16, 2004 10:23
arany tag

Hozzászólás 
Már megcsináltam a fentebbi beállításokat, csupán azt nem tudom, hogy ez mi: Connects to: Work , ilyen lehetőséget ugyanis nem találtam a választhatóak között.

hétf. aug. 16, 2004 8:47
arany tag

Hozzászólás 
"Az biztos, hogy a Wap előfizetésem megy, de jó lenne, ha valaki leírná a működő beállításokat is. Előre is nagyon köszönöm."

GPRS Connections:
Connects to: Work
Access point: wap.vodafone.net
User name: vodawap
Password: vodawap

Proxy Connections
Connects from: Work
Connects to: WAP Network
Proxy: 10.9.8.7:9201
Type: WAP
User name: vodawap
Password: vodawap

Explorer/Options/Connections:
Automatic detect settings: pipat kivenni
Select network: WAP network

----------

A proxy IP cimenel a T-mobil IP cimet irjad be, nevnek es jelszonak szinten a T-mobilost..
Proxy-nal kiprobalhatod a 8080-at is a 9201 helyett, a vodanal mindketto mukodik (8080-nal teljes web hozzaferest kapsz WAP elofizuval :) )

hétf. aug. 16, 2004 7:40
arany tag

Hozzászólás 
"Wapozni egyáltalán nem tudok, percekig csak az oldal betöltése megy, majd megszakad vagy azzal, hogy a keresett oldal nem található (wsp://t-zones.hu)"

Igy nem is fog mukodni..

A T-mobile wap oldala: http://wap.t-zones.hu/

A wsp://-t nem fogadja el..

hétf. aug. 16, 2004 7:35
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem a leggyorsabb, ha teszel egy gyors látogatást a szervizben. A Tré-mobilé sem rossz, de a Logikerben Rudiék nagyon rendesek, ha garanciális a telód.

Nagyker áron tudok bárkinek utángyártott akksikat, vagy alaktrészeket. Legalább mi, hasonszőrűek segítsük egymást :-)[/quote]

Hát, sajnos, nem garanciális, mert Angliából hozattam kb. két hónapja, de papírokat nem kaptam hozzá (minden egyebet igen..) Addig már eljutottam, hogy az mms megy, tudok küldeni és fogadni is, de Wapozni egyáltalán nem tudok, percekig csak az oldal betöltése megy, majd megszakad vagy azzal, hogy a keresett oldal nem található (wsp://t-zones.hu), vagy pedig azzal a hibaüzenettel, hogy lépjek ki az airplane üzemmódból. A T-Mobile ügyfélszolgálata nem áll a helyzet magaslatán... Szerintem nem is használtak ilyen telefont... Az biztos, hogy a Wap előfizetésem megy, de jó lenne, ha valaki leírná a működő beállításokat is. Előre is nagyon köszönöm. Üdv: RT.

hétf. aug. 16, 2004 7:20
arany tag

Hozzászólás 
Hogyan lehet függetleníteni?

szer. aug. 11, 2004 21:43
arany tag

Hozzászólás 
NWA írta:
Sziasztok!
A Q által leírt Vodás wap beállítások tökéletesen működtek, a problémám most már csak annyi, hogy szolgáltatót kellet cserélnem, ezért kérném, hogy aki tudja a biztosan működő T-mobile mms és GPRS wap beállításokat az írja már le. A T-mobile honlapján és a motorola honlapján található beállítások szerintem nem jók, legalábbis nem működnek. Előre is köszönöm. Üdv: RT.

Szerintem a leggyorsabb, ha teszel egy gyors látogatást a szervizben. A Tré-mobilé sem rossz, de a Logikerben Rudiék nagyon rendesek, ha garanciális a telód.

Nagyker áron tudok bárkinek utángyártott akksikat, vagy alaktrészeket. Legalább mi, hasonszőrűek segítsük egymást :-)

szer. aug. 11, 2004 19:13
arany tag

Hozzászólás 
8)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gprsmobil pén. márc. 04, 2005 14:10-kor.

szer. aug. 11, 2004 19:12
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A Q által leírt Vodás wap beállítások tökéletesen működtek, a problémám most már csak annyi, hogy szolgáltatót kellet cserélnem, ezért kérném, hogy aki tudja a biztosan működő T-mobile mms és GPRS wap beállításokat az írja már le. A T-mobile honlapján és a motorola honlapján található beállítások szerintem nem jók, legalábbis nem működnek. Előre is köszönöm. Üdv: RT.

szer. aug. 11, 2004 15:06
arany tag

Hozzászólás 
Király a 2003-as rendszer! Még ismerkedem vele, de biztos hogy gyorsabb. Kiváncsi vagyok, minden régi progi elindul-e rajta...

kedd júl. 27, 2004 21:46
arany tag

Hozzászólás 
dr.zsoo írta:
Sziasztok!
.
2 kérdésem lenne: létezik e olyan program amivel képeket lehet átméretezni ugyanis az sd kártyával digit géppel készített képek mms nek túl nagyog, a digitgép pedig nem tugja lebutítani. Ill müködő mpeg, avi filmnéző program is kellene, a windows media player idáig filmmel se és digit géppel készített rövid avi fájlokkal se boldogult.
Előre is köszi
dr.zsoo

http://www.jumboo.tvn.hu/Smartphone/pv-player.cab
http://www.jumboo.tvn.hu/Smartphone/PocketTV.exe

Ha az exe file nem jó neked, (nem találtam a telepítőjét sehol, ezért az én telepített file-omat raktam fel) akkor nézd meg a http://www.pockettv.com -on. It lehet majd regisztrálni is a progit. Sztem ez a legjobb azok közül amiket próbáltam. Van is szép filmgyűjteményem már rá... :D

kedd júl. 27, 2004 11:14
arany tag

Hozzászólás 
"A készülék naggyon jó, kb 2 hónapja használom, fagyás még nem volt a html oldalak szépen jönnek, a wap oldalak már kevésbé, pl freemail vagy pannon mailbox wapon keresztül nem jött."

Freemail gond nelkul mukszik nalam, bar en Vodas vagyok..

"2 kérdésem lenne: létezik e olyan program amivel képeket lehet átméretezni ugyanis az sd kártyával digit géppel készített képek mms nek túl nagyog, a digitgép pedig nem tugja lebutítani."

http://www.msmobiles.com/news.php/2702.html

De ha nem a telon akarsz atmeretezni, akkor ott a Resco Viewer, ez szepen atkonvertalja a kepeket a telo meretere es szep kis albumkent at is tolti ra..

"Ill müködő mpeg, avi filmnéző program is kellene, a windows media player idáig filmmel se és digit géppel készített rövid avi fájlokkal se boldogult. "

PVPlayer..

Ez is ingyenes, ha nem talalod, akkor adj egy e-mail cimet es elkuldom..

hétf. júl. 26, 2004 21:49
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A Clearvue serial kód nekem is bejött előtte töltöttem le a handango oldaláról a trial verziót. A készülék naggyon jó, kb 2 hónapja használom, fagyás még nem volt a html oldalak szépen jönnek, a wap oldalak már kevésbé, pl freemail vagy pannon mailbox wapon keresztül nem jött.
Codewallet Pro angol verzió kódja: 7691061800
Elég jól használható program, létezik egy pc verziója is, én ezt biztonsági okokból nem is merném használni.
2 kérdésem lenne: létezik e olyan program amivel képeket lehet átméretezni ugyanis az sd kártyával digit géppel készített képek mms nek túl nagyog, a digitgép pedig nem tugja lebutítani. Ill müködő mpeg, avi filmnéző program is kellene, a windows media player idáig filmmel se és digit géppel készített rövid avi fájlokkal se boldogult.
Előre is köszi
dr.zsoo

hétf. júl. 26, 2004 20:23
Moderátor

Hozzászólás Re: vásárlás
Alex(22) írta:
Sziasztok,
elég erősen foglalkozok azzal, hogy befektetek egy ilyen telefonra. Megéri? ha igen miért, ha nem akkor miért nem.
Köszi előre is :P

Azért nem éri meg, mert jön az MPX 100 és 220.

hétf. júl. 26, 2004 9:00
vas-tag

Hozzászólás vásárlás
Sziasztok,
elég erősen foglalkozok azzal, hogy befektetek egy ilyen telefonra. Megéri? ha igen miért, ha nem akkor miért nem.
Köszi előre is :P

hétf. júl. 26, 2004 8:42
arany tag

Hozzászólás 
T-mobilnál kapható

89.000 2 év
99.000 1 év hűséggel

nevetségesek

hétf. júl. 26, 2004 6:20
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Most olvastam, hogy megjelent az első mobil telefonos vírus. És mire? Hát a Windows-os telókra ! :lol:
Ideje itt is feltenni a víruskergetőket!

Smartphone-ra meg nincs, csak Mobile-ra..

De ezekrol a virusokrol tudni kell, hogy neked kell telepitened ahhoz, hogy felkeruljenek a gepre, es mivel ezeket a keszulekeket tobbsegeben felkeszultebb emberek hasznaljak, igy a fertozes lehetosege igencsak minimalis..

hétf. júl. 26, 2004 5:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most olvastam, hogy megjelent az első mobil telefonos vírus. És mire? Hát a Windows-os telókra ! :lol:
Ideje itt is feltenni a víruskergetőket!

hétf. júl. 26, 2004 0:10
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
Próbálta már valaki ezt a flasht? Érdekelnének tapasztalatok, mielőtt cétcincálom a sajátom

Persze hogy próbálta. szerinted mire alapozta a különbségeket?

Jól van, na! Akkor én is beadom a derekam :-)

vas. júl. 25, 2004 20:09
arany tag

Hozzászólás 
seawolf írta:
Sziasztok !

Most frissítettem SP2003-ra a telefonomat, és egy érdekes hibát tapasztaltam. A karakterek nem olyan élesek mint a 2002 alatt, hanem jobbról van egy pixelnyi piros "pötty" minden fekete mellett. Ez messziről nem zavaró, de a régihez képest feltűnő.

Ez az ugy nevezett ClearType technologia, az XP-ben is be tudod kapcsolni.
A fontok elsimitasara valo, allitolag szebb betukepet eredmenyez LCD kijelzokon.. Szerintem csak homalyosabb es eroforrast pazarol..

Egy kis utility-vel ki lehet kapcsolni:

http://www.smartease.net/news_313.html

Az Orange elnevezes ne tevesszen meg, barmely firmware-el mukodik..

csüt. júl. 22, 2004 7:38
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok !

Most frissítettem SP2003-ra a telefonomat, és egy érdekes hibát tapasztaltam. A karakterek nem olyan élesek mint a 2002 alatt, hanem jobbról van egy pixelnyi piros "pötty" minden fekete mellett. Ez messziről nem zavaró, de a régihez képest feltűnő.

Használja valaki T-Mobile GPRS eléréssel, melyek a jó beállítások ?

Amúgy szerintem jó kis telefon ez, csak Nekem nagyon hiányzik az autós kihangosíthatóság hiánya.

Üdv. Pisti

szer. júl. 21, 2004 23:00
arany tag

Hozzászólás 
Jövőhéttől kapható a Pannonnál és a T-mobilnál, ha még valaki esetleg nemtudja! :D

szer. júl. 21, 2004 10:01
arany tag

Hozzászólás 
Próbálta már valaki ezt a flasht? Érdekelnének tapasztalatok, mielőtt cétcincálom a sajátom

Persze hogy próbálta. szerinted mire alapozta a különbségeket?

szer. júl. 21, 2004 9:30
arany tag

Hozzászólás 
Jumboo írta:
hi. nekem SPV-m van, nem Motorolam. De azt elmondhatom hogy Smartphone-od még nem volt, csak 6600-ad. majd megtudod par hét-honap mulva hogy miröl beszélek. a Westtekhez küldök kodot ha tudok.

Hi!
Kezdem érteni, hogy mire is gondoltál... Ez a telefon csodálatos :D

szer. júl. 21, 2004 7:43
arany tag

Hozzászólás 
QwertyQ írta:
Letoltheto a Smartphone 2003-as rendszer az MPX200-hoz!!!!

http://www.msmobiles.com/news.php/2780.html

--------------

Pozitiv:
- VANNAK MAGYAR EKEZETEK!!
- Ha igaz, akkor a fogyasztas jelentosen csokkent igy majd egy nappal
no a keszenlet
- WMA file is lehet csengohang, igy hely takarithato meg
- Kicsit gyorsabbnak tunik

Negativ:
- a telo belso memoriaja nagyon keves, 2002-vel 11 mega, 2003-al mar
csak 5,5 mega
- Meg mindig nem nativ alkalmazas az MMS es a kamera
- Raadasul nincs is MMS lehetoseg, mert a regi nem fut az uj rendszeren
- NINCS 900 MHz-es tamogatas!!!!!!! Csak 1800/1900 MHz!!!
ez mondjuk Vodas letemre nem igazan izgat egyelore, de ez meg lehet
problema is (majd meglatjuk)
A Modaco Foruman azt irjak, hogy van 900 MHz, de csak az elso olyan
helyzetnel jelenik meg a menuben, amikor a telo talalkozik 900 MHz-es
haloval (magyarul, ha nincs mas lehetosege)
- Meg mindig nem kepes csengohangot hozzarendelni a memoriakartyarol a
Contactokhoz
- Total megkutyulja a filerendszert, a Storage Card Mounted Device
lett, az IPSM meg Storage

Próbálta már valaki ezt a flasht? Érdekelnének tapasztalatok, mielőtt cétcincálom a sajátom :-)

kedd júl. 20, 2004 8:55
arany tag

Hozzászólás 
Tudjátok, mit lehet Speediéknél mától? :-)[/quote]
Talán akkumulátort.... :D Egyébként van mini USB kábel is 1490-ért, ugyanezt kapod a Gigatelnél 3990 pénzért...

kedd júl. 20, 2004 7:39
arany tag

Hozzászólás 
kukacwap írta:
Ha esetleg valaki még nem tudná:

Hétfőtől lehet akksit venni gyorsboltban 3200-ért!

:P :lol: :P :lol: :P :lol:

Scusi!

Tudjátok, mit lehet Speediéknél mától? :-)

hétf. júl. 19, 2004 20:47
Hozzászólás 
Ha esetleg valaki még nem tudná:

Hétfőtől lehet akksit venni gyorsboltban 3200-ért!

:P :lol: :P :lol: :P :lol:

szomb. júl. 17, 2004 19:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
B+ Mazsi ! Kimagozlak!

szomb. júl. 17, 2004 19:01
arany tag

Hozzászólás 
:roll:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gprsmobil pén. márc. 04, 2005 13:47-kor.

szomb. júl. 17, 2004 18:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ne ismételd már magad!!!!!!
Átjön az üzenet akkor is, ha nem úgy néz ki!

szomb. júl. 17, 2004 18:48
arany tag

Hozzászólás 
:shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gprsmobil pén. márc. 04, 2005 13:45-kor.

szomb. júl. 17, 2004 18:45
arany tag

Hozzászólás 
:shock:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gprsmobil pén. márc. 04, 2005 13:40-kor.

szomb. júl. 17, 2004 18:33
arany tag

Hozzászólás 
Hétfőtől Speddshopban lehet venni utángyártott akksit 3190 HUF-ért...

szomb. júl. 17, 2004 18:23
arany tag

Hozzászólás 
Most már minden rendben... SkyNetCalc 1.0 és működik :))

szomb. júl. 17, 2004 10:14
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188  Következő