Mennyit ér meg neked egy képeslap? (NEM OFF-topic)
Ma voltam havernak a nyaralásán és épp képeslapot írt. Nos, elkezdtem gondolkodni egy picit, hogy mennyibe is kerül ez.
Vegyünk egy átlagos Balatoni képeslapot, ennek az ára 70 HUF körül mozog. Megírjuk a korlátolt helyre a szöveget, megbélyegezzük (ők 48 HUF-ért, de szerintem a képeslap az olcsóbb). Így máris mondjuk 120 HUF-nál járunk.
Nos, ezekután a kérdésem a következő:
Egy MMS-t elküldeni nem éri meg jobban mint képeslapot? Nem erre találták ki? és akkor viszont még a átlagos 120 HUF sem olyan nagyon drága. Főleg a mostani akciós árak. Egy MMS-ben, mondjuk ha SLIDE-os, akkor akár több saját képet is beleszúrhatsz, hangot is mellékelhetsz, és szinte korlátlan helyed van, ugyanis a telefont hamarabb csapod földhöz, mint sem hogy megírj ~5kb -ot
Szóval ha ebből a szemszögből nézzük, jó dolog. Persze, most akkor lehet verni a tam-tam -ot, hogy a nagymuternak nincs MMS telefonja, de hát mégis... Bizonyos esetekben kényelmes, nem? és akkor a címeket és az irsz-ot nem is kell fejből tudni!
Vélemény?
Fontos hogy a szavazásnál is a képeslapot kérdeztem, és nem azt, hogy mennyit ér egy MMS!