Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 6:17

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

Tegnap alig használtam a telt. 2 SMS, 10 perc tel, negyed óra játék, 5 fénykép. Ennyi. Reggel 9-kor lett levéve a töltőről, s az éjjelt már nem élte túl... reggelre kikapcsolt.

Ha ez pl. az 5. töltés után is így van, szvsz hibás az aksid.

pén. júl. 23, 2004 10:54
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Nem azt írtam, hogy %-ban írja ki a hátralevő mennyiséget, hanem hogy nem folyamatosan írja ki, hanem ha már bizonyos % alá csökkent a "hely".. :wink:

Szóval én is ezt szerettem volna mondani... csak félszavakban nem voltam érthető.
Megpróbálom egy hosszú, értelmes, de kerek mondatban. A SE telefonokban a beviteli mezők hosszától függően, 80-85% szöveg beírását követően kezdődik meg a hátralevő karakterek, darabonkénti visszaszámlálása. ;-)

pén. júl. 23, 2004 10:40
Moderátor

Hozzászólás 
blueye írta:
Nem tudom, te hogyan használod a telefont, de nekem 2 napot megy és még utána is marad benne töltés, de ilyenkor már inkább rátöltök, hogy ne munka közben merüljön ki. Hétvégén ez 3 nap. (éjjel kikapcsolom)

Tegnap alig használtam a telt. 2 SMS, 10 perc tel, negyed óra játék, 5 fénykép. Ennyi. Reggel 9-kor lett levéve a töltőről, s az éjjelt már nem élte túl... reggelre kikapcsolt.

pén. júl. 23, 2004 10:38
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Sodrac írta:
Sziasztok!
Az mennyire normális (az akksigyengeségről jutott eszembe), hogy bekapcsolt állapotban is 1 óra alatt feltöltődik a majdnem teljesen lemerült teló? Nektek milyen tapasztalatotok van?

Nekem reggelre kikapcsolt a teló, s 1 óra 20 perc alatt feltöltődött. Nagyon oda vagyok az akku miatt, ez semmit nem bír ki. Nem tudom hogy gondolták ezt a 700mAh-es valamit. :evil:
Jópofa a 360 óra készenléti idő, még akkor is, ha tudjuk hogy mérik. Az már csak hab a tortán, hogy nagyobb kapacítású akkut nem is lehet hozzá kapni. :evil: :evil:

Nem tudom, te hogyan használod a telefont, de nekem 2 napot megy és még utána is marad benne töltés, de ilyenkor már inkább rátöltök, hogy ne munka közben merüljön ki. Hétvégén ez 3 nap. (éjjel kikapcsolom)

pén. júl. 23, 2004 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem azt írtam, hogy %-ban írja ki a hátralevő mennyiséget, hanem hogy nem folyamatosan írja ki, hanem ha már bizonyos % alá csökkent a "hely".. :wink:

pén. júl. 23, 2004 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Grass írta:
A T610ben biztosan %-os, az MMS-nél pl. 160-tól számol vissza... amiről még nem volt szó, a többi stimmel. Kb. 15-20%-tól.

Nem értem miért írod, hogy százalékos, ez pont a hátralevő karakterek db számát jelöli.

pén. júl. 23, 2004 10:30
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Nem-nem ez pontosan a hátralevő karakterek számát jelöli, csak a név beírásánál rögtön kezdhetné írni, hogy mennyi van hátra, hisz' ott nem 160 karakter fér el. :wink:

A T610ben biztosan %-os, az MMS-nél pl. 160-tól számol vissza... amiről még nem volt szó, a többi stimmel. Kb. 15-20%-tól.

pén. júl. 23, 2004 10:13
arany tag

Hozzászólás 
A %-os érték az sms-memó állapotnál szerepel/T610-nél legalábbis :) /
Egy speed-teszt T610,630,K700 használoknak :idea: http://www.elkware.com
A fenti cimről az InfernalGate c.játék teljesen megfektette a T610-et :?
Ugyanez a játék 3100-as verziója,ha nem is villámsebesen,de elfogadható sebességgel fut a nokián.
Egyedi,vagy általános az eset :?:

pén. júl. 23, 2004 10:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
blueye írta:
Odo írta:

5. Üzenetek: SMS-nél zavaró, hogy nem számolja a karaktereket, ill. hogy nem lehet megnézni a memóriát (elvileg 100 fér el benne).
MMS funkció tökéletes.

Ugyanúgy,mint az eddigid SE telefonok az utolsó 20 karakter lehgetőségtől visszaszámol.

Szerintem ez valami százalékos érték, mert amikor neveket, vagy más mezőket írsz be ott 3-5 karaktertől szokott visszaszámolni..

Nem-nem ez pontosan a hátralevő karakterek számát jelöli, csak a név beírásánál rögtön kezdhetné írni, hogy mennyi van hátra, hisz' ott nem 160 karakter fér el. :wink:

pén. júl. 23, 2004 9:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, én is néztem már a T-Mobile-nál a tartozékok között 670 mAH ( !!! ) akksit árulnak hozzá. Bosszantó :evil:

pén. júl. 23, 2004 9:33
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Sodrac írta:
Sziasztok!
Az mennyire normális (az akksigyengeségről jutott eszembe), hogy bekapcsolt állapotban is 1 óra alatt feltöltődik a majdnem teljesen lemerült teló? Nektek milyen tapasztalatotok van?

Nekem reggelre kikapcsolt a teló, s 1 óra 20 perc alatt feltöltődött. Nagyon oda vagyok az akku miatt, ez semmit nem bír ki. Nem tudom hogy gondolták ezt a 700mAh-es valamit. :evil:
Jópofa a 360 óra készenléti idő, még akkor is, ha tudjuk hogy mérik. Az már csak hab a tortán, hogy nagyobb kapacítású akkut nem is lehet hozzá kapni. :evil: :evil:

pén. júl. 23, 2004 9:24
platina tag

Hozzászólás 
Evribodri távárisi!
:D
Nekem már működik a Winamp, MP távirányító (HID)!
Ha valakit érdekel, a részletes leírás itt található: http://www.k-700.com/tutorials/t1.php

:? Egy gondom van csak: Eltünt a modem az új BT szoftver feltelepítésével.

pén. júl. 23, 2004 9:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Odo írta:

5. Üzenetek: SMS-nél zavaró, hogy nem számolja a karaktereket, ill. hogy nem lehet megnézni a memóriát (elvileg 100 fér el benne).
MMS funkció tökéletes.

Ugyanúgy,mint az eddigid SE telefonok az utolsó 20 karakter lehgetőségtől visszaszámol.

Szerintem ez valami százalékos érték, mert amikor neveket, vagy más mezőket írsz be ott 3-5 karaktertől szokott visszaszámolni..

pén. júl. 23, 2004 9:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. júl. 23, 2004 8:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:

MMS funkció tökéletes.

pén. júl. 23, 2004 8:08
arany tag

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Odo:

Ami nagyon nem jön be nekem - attól függetlenül, hogy kb. 5 másodpercig volt a kezemben egy ilyen - az átlátszó plexi gombok. A T100-nál, illetve a régebbi Panáknál ez iszonyúan (már bocs mindenkitől a kifejezésért) gagyinak tűnt.
A K700-nál hogyan néz ez ki? - de őszintén :wink:

A számbillentyűk jók és szépek. A Joy melleti négy menügomb gagyi. Próbáld egyszer 5mp-nél tovább kézben tartani és akkor szerintem Te is meglátod...

- - - -
Lsd. júli 19-én írt reggeli K700 kritikám a topicban.
- - - -

pén. júl. 23, 2004 6:18
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Odo!

Tényleg nem egy "akku bajnok", de javulni fog. 5-6 töltés után már érezhető a javulás.

vagy csak az ötödik-hatodik töltés után már nem nyomkodjátok annyira? :lol: 8)

(sorry a flame-ért ha a annak tünt :roll: )

csüt. júl. 22, 2004 20:41
Moderátor

Hozzászólás 
_Laca írta:
Odo!

Tényleg nem egy "akku bajnok", de javulni fog. 5-6 töltés után már érezhető a javulás.

Remélem nálam is így lesz! :)

csüt. júl. 22, 2004 20:37
platina tag

Hozzászólás 
Odo!

csüt. júl. 22, 2004 20:34
Moderátor

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Odo:

Ami nagyon nem jön be nekem - attól függetlenül, hogy kb. 5 másodpercig volt a kezemben egy ilyen - az átlátszó plexi gombok. A T100-nál, illetve a régebbi Panáknál ez iszonyúan (már bocs mindenkitől a kifejezésért) gagyinak tűnt.

Üdv

Én is féltem, de tetszenek, a fehér háttérvilágátítás meg különösen feldobja. A 4 funkciógomb viszont kissé tényleg gagyi hatást kelt.

csüt. júl. 22, 2004 20:04
arany tag

Hozzászólás 
Odo:

Nekem sokkal komolyabb megjelenést tükröz a fémhatású műanyag, de még a keményebb gumi is.

Tudom ez szubjektív, de akkor is...

Üdv

csüt. júl. 22, 2004 19:55
Moderátor

Hozzászólás 
dredd63 írta:
Odo!

Gratula a leíráshoz, nem mondhatom ez alapján, hogy ismerem a telót, de sokkal többet tudok róla, mint ezelőtt.
Köszönet!

Üdv

Köszi! Örülök, hogy segítettem :D

csüt. júl. 22, 2004 19:39
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Szerda délután óta van birtokomban eme gyöngyszem....

Odo!

Gratula a leíráshoz, nem mondhatom ez alapján, hogy ismerem a telót, de sokkal többet tudok róla, mint ezelőtt.
Köszönet!

Üdv

csüt. júl. 22, 2004 19:37
arany tag

Hozzászólás 
K700-ra optimalizált MP3-as csengőhangok egyenlőre itt:
(pappfer ígérete szerint átkerülnek majd innen az ő oldalára)
http://mappa.prim.hu/mirage/k700ringtone

K700-as képek pedig itt:
http://mappa.prim.hu/mirage/k700pict
A képeknél külön felhívnám a figyelmet a ma délutáni győri sétálutcán elkapott csendéletre. Van még normál és fine móddal készült VGA is. Egy sörösdoboz a vonaton... de a sör elég meleg volt... :([/url]

csüt. júl. 22, 2004 19:28
Moderátor

Hozzászólás 
Szerda délután óta van birtokomban eme gyöngyszem. Van negatív és pozitív tapasztalatom egyaránt, bár eddig mind a 12 telefonommal ez volt a helyzet.. :)

A tel nagyon kézre áll, a design isteni. Kicsit nehéznek tűnik, de ez egyáltalán nem zavar. A számbillenytűk tetszenek, és jó kezelni őket. A joystick is meglepően kellemes, ellenben a 4 funkciógomb szabályosan ronda, nem illik bele a képbe. A készülék jobb oldalán található egy t-zones gomb, ami teljesen felesleges.
A megépítés igényes, bár a hátlap már most mozog kicsit. Ez szerintem a használt illesztési technika miatt van, ami nem túl szerencsés. (Csak rá kell csúsztatni a készülékre.)
A kijelző felbontása nagyon jó, élesek a képek, a színek élethűek. Viszont kicsit elfordítva már nem látható jól a kijelző. Vakító napsütésben lehet látni... vmit :) Viccet félretéve nem rossz!
Kifejezetten bosszantó, hogy bármilyen témát vagy háttérképet választok, a jobba alsó sarokban virít a magenta színnel megáldott t-zones felirat. Sehogy nem sikerült a funkcógombhoz mést rendelni, hála a T-Mobile-nak. A bal oldali gombhoz a 'hívásinfó' van rendelve. Változtatni csak a joystick gyorsmenüjét lehet.
A menü jórészt logikusan épül fel, az ikonok szépek (3x4). A legelső két ikon a wapra invitál, amit szintén feleslegesnek tartok. Elég lett volna egy. (Az egyik közvetlen a letöltésekhez visz.)
Nem sokat használom a wapot, mindenesetre gyorsan tölti le az oldalakat.
A 3. pont a fájlkezelő, nagyon hasznos szerintem.
4. Kamera: Kicsit csalódtam, mesterséges fény mellett elég pocsék képeket csinál (E700 sokkal jobb). A panoráma funkció meg az effektek jópofák. A minőségen két lépésben lehet állítani, némi különbésget észleltem a kettő között. Nagyon tetszik, hogy a fotózásról a joystick jobbra húzásával azonnal át lehet lépni a video funkcióra. A felvétel hossza korlátlan lehet.
MMS funkció tökéletes.
6. Szórakozás: szépen futnak a Java alkalmazások, a 3D-s tenisz nagyon cool. Meglepő, hogy a diktafon itt kapott helyet :(
7. FM rádió: fehérvári vagyok, a helybeli adókat jól lehet fogni, országosak közül a Sláger és a Danubius jön be. A mellékelt sztereo headseten szépen szól, de kihangósítva is felveszi a versenyt egy zsebrádióval.
8. Telefonkönyv igen jó felépítéssel endelkezik, külön öröm számomra, hogy a SIM számokat külön kezeli. Viszont az 510 bejegyzés nálam kevésnek bizonyult. Egy bejegyzéshez otthon, munkahely, mobil szám, e-mail-, web- és postai cím mezők adhatóak meg. Minen névhez egyedi csengőhang, fotó és hangazonosító állítható be.
9. Médialejátszó: MP3-at még nem töltöttem le, mivel soros kábelen van, s több mint 40 perc lett volna rárakni bármit.
A csengőhangok szépen szólnak, és van köztük nagyon jópofa :)
10. Kapcsolódás: itt található a SIM menü, Bleutooth, IR, net beállítások...
11. Szervező: naptár jól használható, van számológép, stopper, jegyzetek. Az ébresztő szerintem elég spártai, két időpontot lehet beállítani.
12. Beállítások: elég jó témák vannak, kivéve a T-Mobile-t. A háttérképek viszont borzalmasak.
Fura, hogy nem lehet se kontrasztot, se fényerőt állítani. :(
Az akku a leggyengébb pontja a telónak. Tegnap 8 óra alatt lemerült, ilyen még egyik telefonommal sem történt megvétel után.

Összeségében nagyon tetszik a tel, egy-két hibát leszámítva nagon ott van!

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo csüt. júl. 22, 2004 20:38-kor.

csüt. júl. 22, 2004 19:24
platina tag

Hozzászólás 
Az animált háttérképet mérettől függetlenül kezeli a teló?

Ja! Nézzétek meg ezt a témát. Ez is animált hátteres. Megy?

Sony Ericsson téma

csüt. júl. 22, 2004 19:16
arany tag

Hozzászólás 
Off:
Ugye a 128k alatti mp3-akat Fraunhofferral csináltátok? A Lame nem alkalmas, pontosabban nem 128k alatti munkára termett, míg a Fraunhoffer-t 128k-ig bezárólag optimalizálták.

Pl.: komolyzene (sok magassal), alacsony bitrátán Fraunhoffer, míg a jelenlegi basszusra épülő zenéknél, főleg magas bitráta mellett pedig Lame... sőt úgy általánosan, manapság Lame... kivéve a mostani spec. esetet.

Hátha segít...

csüt. júl. 22, 2004 17:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
Ha 192kbps mp3-at 96kbps-re konvertáltam, akkor valóban fele lett, ezt tudom! Ezért is raktam a telcsire 80kbps mp3-akat.
DE! nem értem mi szükség aac-re konvertálni, ha a mérete nem lesz kisebb az aac-nek, mint az mp3-nak.
VAGY! Jobban szól egy 96kbps-es aac, mint egy 96kbps mp3????

Szóval miért éri meg aac-re konvertálni és ezt feltenni a telóra a gyakorlatban??

Az AAC (Advanced Audio Coding) egy sokkal hatékonyabb tömörítő eljárás mint az MP3 (persze sokkal újabb is annál). Részletesebb leírás róla angolul itt!
Az AAC és a nyílt forráskódú Ogg Vorbis jóval jobb minőséget érnek el azonos bitrátán, mint az MPEG (Moving Picture Experts Group) által feljesztett MP3 (MPEG Layer 3) kódolás. Az Ogg-Vorbis még 64 kbit-en vagy olyan középértékű VBR (Variable Bit Rate) kodolással is élvezhető minőséget ér el, ahol sajna az AAC már elvérzik..
(Az OGG formátumot több MP3 lejátszó is támogatja, míg az AAC a relatíve magas licenszdíjak miatt lassabban terjed..)

csüt. júl. 22, 2004 12:55
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Szerintem állj hozzá kreatívabban.. :lol: Ez csak egy bitráta!!! AAC / MP3 bitráta * az eredeti mp3 fájlméret.. :lol:

3 MB MP3 192kbps -> 1,500 MB AAC 96kbps
3 MB MP3 192kbps -> 1,250 MB AAC 80kbps..........

Nem lettem okosabb. :-D

Ha 192kbps mp3-at 96kbps-re konvertáltam, akkor valóban fele lett, ezt tudom! Ezért is raktam a telcsire 80kbps mp3-akat.
DE! nem értem mi szükség aac-re konvertálni, ha a mérete nem lesz kisebb az aac-nek, mint az mp3-nak.
VAGY! Jobban szól egy 96kbps-es aac, mint egy 96kbps mp3????

Szóval miért éri meg aac-re konvertálni és ezt feltenni a telóra a gyakorlatban??

csüt. júl. 22, 2004 12:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
De én arra vagyok kiváncsi, hogy egy 3Mb mp3 mekkora aac file-t eredményez ugyanazon minőség mellett????
Csak akkor töltöm le a software-t ha megéri. :-D

Szerintem állj hozzá kreatívabban.. :lol: Ez csak egy bitráta!!! AAC / MP3 bitráta * az eredeti mp3 fájlméret.. :lol:

3 MB MP3 192kbps -> 1,500 MB AAC 96kbps
3 MB MP3 192kbps -> 1,250 MB AAC 80kbps

3 MB MP3 160kbps -> 1,800 MB AAC 96kbps
3 MB MP3 160kbps -> 1,500 MB AAC 80kbps

3 MB MP3 128kbps -> 2,250 MB AAC 96kbps
3 MB MP3 128kbps -> 1,875 MB AAC 80kbps

Az iTunes (19.6 MB):
http://www.apple.com/itunes/download/

csüt. júl. 22, 2004 11:43
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Próbálgattam a különböző beálíításokat az iTunes-ban.. "80kbit/sec, 44kHz, Stereo" beállítással teljesen jól hallgatható eredményket produkál. Az alatt gyötrelmes hangok jöttek ki segény K700i-ből, persze lehet hogy a "Mono" avgy "22kHz" segített volna a lelkiállapotán de nem ismerkedtem vele..
A 96kbit/sec egészen jó minőségű szinte minden zenénél..

Én is erre jutottam az mp3 tesztelésénél, 96kbit/s-n még alig hallható minőség romlás, tehát ez tökéletesnek mondható telcsire, 80kbit/s-n már kicsit a magas hangok eltünnek, de még mindig hallgatható minőséget kapunk, csak összehasonlításnál hallható ki a romlás, így én 80kbit/s-os mp3-al töltöttem fel a K700-at. a 64kbit/s viszont már telefonon hallgatva is rosszabb minőséget produkál, rengeteg magas hang tűnik el.

De én arra vagyok kiváncsi, hogy egy 3Mb mp3 mekkora aac file-t eredményez ugyanazon minőség mellett????
Csak akkor töltöm le a software-t ha megéri. :-D

csüt. júl. 22, 2004 11:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Próbálgattam a különböző beálíításokat az iTunes-ban.. "80kbit/sec, 44kHz, Stereo" beállítással teljesen jól hallgatható eredményket produkál. Az alatt gyötrelmes hangok jöttek ki segény K700i-ből, persze lehet hogy a "Mono" avgy "22kHz" segített volna a lelkiállapotán de nem ismerkedtem vele..
A 96kbit/sec egészen jó minőségű szinte minden zenénél..

csüt. júl. 22, 2004 10:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Amikor egy fát fotoztam (sok levéllel) akkor látszott egy kis eltérés de gyakorlatilag nem jellemző.. Este kipróbáltam én is a beépített akuhorpasztó fotonágyut és meglepően jó eredményeket ért el.. Csak azt nem értem miért nem tudja automatán kapcsolgatni fényképezéskor és videozáskor.. Mármint hogy ne menne folyamatosan.. :roll:

csüt. júl. 22, 2004 10:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Grof11 írta:
Van látható különbség (gépen) a fine és a normal beállítás között?

Telefonon nincs, szgépen úgy látom, kissé jobb a fine. De 40Mb-nél nincs sok jelentősége a megspórolt 50kb-nek :lol:

csüt. júl. 22, 2004 9:52
arany tag

Hozzászólás 
Igen kipróbálom...

Most az infra otthon maradt, de majd este, otthon felrakom a mappa.prim.hu/mirage/k700pict oldalra

csüt. júl. 22, 2004 8:06
vas-tag

Hozzászólás 
Mirage írta:
Grof11 írta:
Mirage írta:
Csináltam néhány képet és felraktam ide. Hátha valakit érdekel...

Nagyon jók a képek. Van látható különbség (gépen) a fine és a normal beállítás között?

Nem tudom. De 40MB memória mellett szerintem felesleges a normálon hagyni. Egyébként úgy emlékszem, hogy a normál volt az alapértelmezett.

Szerintem a telefonon nincs látható különbség a két beállítás között.
Fotóztam egyet normal-on és fine-on. A normal kép mérete 52KB lett míg a fine-é 125KB. De lehet, hogy számítógépen már látszana a minőségbeli különbség és akkor esetleg megérné fine-on használni. Ki tudnád próbálni?

csüt. júl. 22, 2004 8:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Wow-wow.. ;)
Simán beállítottam a telefonban az Internet profilt a WAP böngészőhőz HTTP alapon és simán bejött a forum.terminal.hu oldal és a wap.mailbox.hu is..
:lol:
Asszem akkor ettől kezdve semmi szükség a külön WAP-ra.. :lol: :roll:

csüt. júl. 22, 2004 7:55
arany tag

Hozzászólás 
Grof11 írta:
Mirage írta:

Nagyon jók a képek. Van látható különbség (gépen) a fine és a normal beállítás között?

Nem tudom. De 40MB memória mellett szerintem felesleges a normálon hagyni. Egyébként úgy emlékszem, hogy a normál volt az alapértelmezett.

Már kicsit gyengébb fény mellet... amikor pl. a padlóra tettem le fényképezendő tárgyat... már be kellett kapcsolni az éjszakai módot. Viszont a beépített lámpájával (ami kész elektron temető) fél méteres körzetben egész jó képeket lehet csinálni, ha a szükség úgy kívánja. De én inkább zseblámpaként fogom használni. :P

csüt. júl. 22, 2004 6:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
VGAB írta:
Freemil írta:
An-Dante.. írta:
Kipróbáltam az mp4 lejátszást. A telóm Voda Live!-os és úgy néz ki simán megy.. :wink:
Az iTunes-t letöltöttem és simán átkonvertáltam pár mp3-at aac-re. Az eredeti kiterjesztés m4a, amit aztán átneveztem mp4-re és felmásoltam a telóra. Minden gond nélkül lejátszotta.. Jeeee... :lol:

:-D cool!

De kicsit bővebben is kérhetnénk! :-)
Arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora méretű lesz az mp3 aac-ben, illetve, hogy csengőhangnak is betudtad rakni???

Sajnos, így sem megy csengőhangként :cry:

96kbit-en 44kHz Stereo-ban teljesen jól szólnak, de jobban is le lehet nyomni..
A Voda Live! szoftverrel csak a midi hangok mennek.. :lol:

csüt. júl. 22, 2004 6:42
arany tag

Hozzászólás 
Szeretjük a képeket 8)
Kép
Hm de szép is a LIVE mentes menü :roll:
Kép

szer. júl. 21, 2004 23:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Freemil írta:
An-Dante.. írta:
Kipróbáltam az mp4 lejátszást. A telóm Voda Live!-os és úgy néz ki simán megy.. :wink:
Az iTunes-t letöltöttem és simán átkonvertáltam pár mp3-at aac-re. Az eredeti kiterjesztés m4a, amit aztán átneveztem mp4-re és felmásoltam a telóra. Minden gond nélkül lejátszotta.. Jeeee... :lol:

Arra vagyok kiváncsi, hogy mekkora méretű lesz az mp3 aac-ben, illetve, hogy csengőhangnak is betudtad rakni???

Sajnos, így sem megy csengőhangként :cry:

szer. júl. 21, 2004 22:49
vas-tag

Hozzászólás 
Mirage írta:

szer. júl. 21, 2004 21:25
vas-tag

Hozzászólás 
Grof11 írta:
Összesen 1 gondom van vele. Létrehoztam a képek és a video mappákban alkönyvtárakat. Ez idáig tök szuper, de előfordul olyan, hogy bizonyos képeket nem tudok átmozgatni. Ottmarad a kép vagy kidob "desktop"-ra.

Másnál is előfordul ez a probléma? Vagy ez egyedi eset nálam?
Grof11 írta:
Nem tudjátok mikor lesz (vagy már van?) magyar soft hozzá?

Egy fórumtárs info-ja:
" Írtam a Sony-nak, azt válaszolták, hogy a szervizben rátöltik a készülékre a gyári, magyar nyelvű (!) szoftvert. Szóval már ilyen is van. "

szer. júl. 21, 2004 21:23
arany tag

Hozzászólás 
http://mappa.prim.hu/mirage/k700pict

640x480 - Fine beállítással készültek a képek. A többit elárulja a kép címe. Később majd csinálok néhány szabadtéri képet is...

szer. júl. 21, 2004 20:46
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
viraxo írta:
Kérdés: Van nekem egy X-Micro bluetooth kulcsocskám a gép USB portjában. Mindent nagyon frankón meg tudok vele csinálni, kivéve a távirányítást! feltöltöttem a telcsire a winamp vezérlőt, szépen el is kezd keresni, meg is találja a számítógépet, de aztán mikor rábökök, hogy csatlakozz, kiírja, hogy sikertelen! Kell ehhez valami különd driver a gépre?

Ugyanezt tapasztaltam.
Azt írja a tella, hogy elmentette a táviránytóban. Tehát ott van valahol a kicsikén, csak elő kellene csalogatni. Szerintem utána ő kapcsolná be a BT-t.

Idáig én is frankón eljutottam! A távvezérlő menübenben ott van a progi, el is indul, keresi is a "párját" meg is találja csak kapcsolódni nem tud! Lehet hogy az én bluetooth adapterem nem tudja ezt a funkciót? Az egyik kollégámnak a bluetooth adapteréhez adott driver tudja ezt a távvezérlést vagy mit! Az enyémnél nyoma sincs és a telcsi sem tud kapcsolódni... valaki aki próbálta már felhomályosíthatna, hogy miként is megy ez! :oops:

szer. júl. 21, 2004 20:18
Moderátor

Hozzászólás 
Jobb oldali funkciógombhoz rendelt t-zonest le lehet vhogy cserélni, vagy eltűntetni?

szer. júl. 21, 2004 19:51
platina tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Kérdés: Van nekem egy X-Micro bluetooth kulcsocskám a gép USB portjában. Mindent nagyon frankón meg tudok vele csinálni, kivéve a távirányítást! feltöltöttem a telcsire a winamp vezérlőt, szépen el is kezd keresni, meg is találja a számítógépet, de aztán mikor rábökök, hogy csatlakozz, kiírja, hogy sikertelen! Kell ehhez valami különd driver a gépre?

Ugyanezt tapasztaltam.
Azt írja a tella, hogy elmentette a táviránytóban. Tehát ott van valahol a kicsikén, csak elő kellene csalogatni. Szerintem utána ő kapcsolná be a BT-t.

szer. júl. 21, 2004 18:57
arany tag

Hozzászólás 
Na végre megvan nekem is a saját tulajdonú kicsike! Eddig csak a cégest nyúztam! :)
A telcsi T-Mobile-os és gyönyörű és imádom!

szer. júl. 21, 2004 18:39
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:

szer. júl. 21, 2004 16:02
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. júl. 21, 2004 15:27
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 94  Következő