Szerző |
Üzenet |
JaCKaL
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Sopron
|
Akkor jol sejtettem, hogy kilehet, mert volt hogy nem szolt, de nem tudtam miért.
Kössz!
A szundi funkcio hiányát még ne láttam, mert csk 1x ébreszette, de ha bármely gombot benyomod nem akor van a szundi és az ok gomb a nyugtázás? Mert a leirás ezt irja.
Mp3 gyengőhang-voda dolog meggldása jo lenne már.
Csak mp3 és midi lehet csangőhang? Más esetleg amit elfogadna?
Csoportokhoz jo lenne, ha lehetne külön csengőhangot rendelni mint a siemens s55 ömbe volt, mert a 10 egyéni az nagyon kevés számomra.
Tényleg a beszédet hogy lehet kihangositani?
|
hétf. júl. 26, 2004 19:46 |
|
|
viraxo
arany tag
|
A fényképező hangja kikapcsolható, csak kell hozzá egy olyan profilt csinálni: A paraméterek:
Csen.hangerő: 0
Csendes üzemmód: be
Erősödő csengetés: ki
Billyentyűhang: csendes
A többi beállítás mindegy
Nyilván nem én találtam fel a spanyol viaszt, de sikerült megszüntetnem a fedlap nyikorgását. Találtam itthon egy öntapadós - a hátlapban eredetileg benne lévő kis talpacskáknál kb másfélszer vastagabb - kis szivacsot. (annó egy digitális fényképezőhöz adták az lcd kijelzőhöz használatos kis nézőkéhez) Ezt ráragasztottam a hátlapra és olyan szépen megszüntette a hátlap mozgását, hogy öröm megfogni! Igy már tényleg stabil a telcsi! Most már csak egy új software kéne...
|
hétf. júl. 26, 2004 19:33 |
|
|
pappfer
arany tag
|
Felraktam a csengőhangokat a http://pappfer.uw.hu -ra, köszi Mirage, hogy feltöltötted őket!!
|
hétf. júl. 26, 2004 19:25 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
_Laca írta: :?: Tudja-e valaki, hogy: 1. hová tünt a "barátok lista" a menüből? miért nincs benne? 2. körzeti inf. mért nem jelenik meg? (témobil) 3. csoportok lista tényleg ilyen kretén, hogy még törölni sem lehet belőle? 4. miért nincs szundi funkció az ismétlődő ébresztésnél?
1. nem tudom mi ez
2. T-Mobilenál van ilyen???
3. igen
4. mert hülyék
|
hétf. júl. 26, 2004 19:06 |
|
|
Flanagan
arany tag
Csatlakozott: kedd jún. 29, 2004 17:02 Hozzászólások: 109 Tartózkodási hely: Győr
|
_Laca írta: :?: Tudja-e valaki, hogy: 1. hová tünt a "barátok lista" a menüből? miért nincs benne? 2. körzeti inf. mért nem jelenik meg? (témobil) 3. csoportok lista tényleg ilyen kretén, hogy még törölni sem lehet belőle? 4. miért nincs szundi funkció az ismétlődő ébresztésnél?
Egyedül a 3-as kérdésedre tudok válaszolni: Egy-két külföldi fórumon olvasgatva, akinek sikerült frissítenie a soft-ot, azt írja, hogy ezt a problámát orvosolták.
|
hétf. júl. 26, 2004 18:58 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Tudja-e valaki, hogy:
1. hová tünt a "barátok lista" a menüből? miért nincs benne?
2. körzeti inf. mért nem jelenik meg? (témobil)
3. csoportok lista tényleg ilyen kretén, hogy még törölni sem lehet belőle?
4. miért nincs szundi funkció az ismétlődő ébresztésnél?
|
hétf. júl. 26, 2004 18:52 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Mennyi nyűg van a Live menüvel... érdemes volt megvenni
|
hétf. júl. 26, 2004 18:16 |
|
|
Odo
Moderátor
|
kana írta: nekem még nincs meg a teló, de egy külföldi fórumon olvastam, hogy a néma üzemmódban tényleg nincs lekapcsolva a kamera hangja, de mondjuk a meeting üzemmódban be tudod állítani hogy ne legyen hangja. Akinek van már K700-a az esetleg el tud indulni ezen az úton.
Valóban így van, tárgyalás profilban nincs exponáló hang.
|
hétf. júl. 26, 2004 18:15 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Tényleg, valaki rájött már, hogy hogyan lehetne rákényszeriteni a vacak Live!-os szoftot az mp3 csengőhangok használatára??
|
hétf. júl. 26, 2004 15:32 |
|
|
kana
vas-tag
|
An-Dante.. írta: Mirage írta: JaCKaL írta: Na én is most már boldog k700 tulaj vagyok. Hogy lehet a kamera exponálási hangját kikapcsolni? Szerintem nem lehet. Egyébként a mobil képrögzítő eszközök abba az irányba haladnak, hogy ne lehessen kikapcsolni az exponálás hangját. Ennek ellenére még biztosan van néhány típus ahol ki lehet kapcsolni, de a jövő nem ez. Lesifotósok, abberáltak, pedofilok, ipari kémkedés stb... megnehezítésére van hangja az exponálásnak. Törvények, jogszabályok vannak születőben a mobil eszközök használatának korlátozására világszerte... ebben a telefongyártók is segítenek... Bocs a kitérőért, de talán így érthetőbb. Sajna nem lehet kikapcsolni ráadásul borzasztóan silány a hangja.. T610-nél jobb volt a Sagem myV55-ön meg át lehet állítani.. Ezen csak akkor nincs exponálás hang ha közben hívsz.. Pl az ingyenes 1270 van épp a vonalban amikor gyanútlanul akarsz fotózni.. Ennél sokkal idegesítőbb az a hiba, hogy a Java játékok 1000 dB hanggal üvöltenek akkor is amikor a telefon amúgy le van némítva.. Ha a játékon belül nem kapcsolod ki, akkor visít mint az állat..
nekem még nincs meg a teló, de egy külföldi fórumon olvastam, hogy a néma üzemmódban tényleg nincs lekapcsolva a kamera hangja, de mondjuk a meeting üzemmódban be tudod állítani hogy ne legyen hangja.
Akinek van már K700-a az esetleg el tud indulni ezen az úton.
|
hétf. júl. 26, 2004 15:29 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Mirage írta: JaCKaL írta: Na én is most már boldog k700 tulaj vagyok. Hogy lehet a kamera exponálási hangját kikapcsolni? Szerintem nem lehet. Egyébként a mobil képrögzítő eszközök abba az irányba haladnak, hogy ne lehessen kikapcsolni az exponálás hangját. Ennek ellenére még biztosan van néhány típus ahol ki lehet kapcsolni, de a jövő nem ez. Lesifotósok, abberáltak, pedofilok, ipari kémkedés stb... megnehezítésére van hangja az exponálásnak. Törvények, jogszabályok vannak születőben a mobil eszközök használatának korlátozására világszerte... ebben a telefongyártók is segítenek... Bocs a kitérőért, de talán így érthetőbb.
Sajna nem lehet kikapcsolni ráadásul borzasztóan silány a hangja.. T610-nél jobb volt a Sagem myV55-ön meg át lehet állítani.. Ezen csak akkor nincs exponálás hang ha közben hívsz.. Pl az ingyenes 1270 van épp a vonalban amikor gyanútlanul akarsz fotózni..
Ennél sokkal idegesítőbb az a hiba, hogy a Java játékok 1000 dB hanggal üvöltenek akkor is amikor a telefon amúgy le van némítva.. Ha a játékon belül nem kapcsolod ki, akkor visít mint az állat..
|
hétf. júl. 26, 2004 14:37 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
JaCKaL írta: Na én is most már boldog k700 tulaj vagyok. Hogy lehet a kamera exponálási hangját kikapcsolni?
Szerintem nem lehet.
Egyébként a mobil képrögzítő eszközök abba az irányba haladnak, hogy ne lehessen kikapcsolni az exponálás hangját. Ennek ellenére még biztosan van néhány típus ahol ki lehet kapcsolni, de a jövő nem ez.
Lesifotósok, abberáltak, pedofilok, ipari kémkedés stb... megnehezítésére van hangja az exponálásnak.
Törvények, jogszabályok vannak születőben a mobil eszközök használatának korlátozására világszerte... ebben a telefongyártók is segítenek...
Bocs a kitérőért, de talán így érthetőbb.
|
hétf. júl. 26, 2004 13:05 |
|
|
JaCKaL
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 28 Tartózkodási hely: Sopron
|
Na én is most már boldog k700 tulaj vagyok.
Itt van némi tapasztalat igy hirtelen pár nap után:
- az telot kézbe kapva még 1 napig ment az szinte lemerült aksival.
- első töltés kb 1 nap sok nyomogatás prübálgatás és kamrázás után.
- a hozzá adott progival a szinkronizálás nehezen jött össze. Elöször nem akarta megcisnélni vagy megszakadt de aztán nagynehezen jo lett. Ami durva hogy az inicializásás vagy 5 perc és csak utánna tölti fel a dolgokat. A naptári bejegyzéseket tök rosszul tette fel a naptárba.
- mivel vodával vettem is a live menü adott, ami nem is oylan ronda, elviselhető, ha nem lenne bent bár hiba. MP3 csengőhang hiánya nagyon bánt.
- smsnek nem lehet adni külön hangot.
+ kijelszö és hangja szuper
+ kezelhetősége is szuper
+ szép dizájnos és massziv
+ oriási memória ( nem baj, hogy nem cserélheő, mert ez is elég)
+ nagy tudás
Volt már valakainek olyan gondja, néha elment a hang vagy lehalkult. Nekem 2x, de lehet mert ösze vissza ugráltam midenben.
Hogy lehet a kamera exponálási hangját kikapcsolni?
|
hétf. júl. 26, 2004 12:30 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Sodrac írta: A távirányító a Kapcsolódás/Bluetooth alatt van Távvezérlés néven. Bár nekem T-Mobile-os a cucc, de szerintem a vodásnál is ott kell lennie
Oké, csak rosszul fedett a hajfesték..
Mindesetre a telóm nem látja BT kapcsolattal az SE szoftver.. Amikor Voda netezni akarok kénytelen vagyok "kézzel" csatlakoztatni a BT soros portot..
|
hétf. júl. 26, 2004 8:36 |
|
|
Sodrac
ezüst tag
Csatlakozott: szer. júl. 21, 2004 7:44 Hozzászólások: 62 Tartózkodási hely: Ajka, Veszprém
|
An-Dante.. írta: A távirányító funkció egyáltalán merre van?? ( Bár ez a Live!-os szoftver nagyon úgy tűnik, hogye erősen ki lett "gyomlálva".. )
A távirányító a Kapcsolódás/Bluetooth alatt van Távvezérlés néven. Bár nekem T-Mobile-os a cucc, de szerintem a vodásnál is ott kell lennie
|
hétf. júl. 26, 2004 7:55 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
A távirányító funkció egyáltalán merre van??
( Bár ez a Live!-os szoftver nagyon úgy tűnik, hogye erősen ki lett "gyomlálva".. )
|
hétf. júl. 26, 2004 7:48 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Egyelőre még arra nem jöttem rá, hogy ha BT-al használom a telót akkor miért nem látja a gyári szoftver??
|
hétf. júl. 26, 2004 7:39 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
gnemeth0 írta: hogyan tudom a live-os szoftvert kinyirni/kinyiratni rola?Egyaltalan lehetseges?
Sehogy. Jelenleg nem lehetséges.
|
hétf. júl. 26, 2004 0:51 |
|
|
gnemeth0
vas-tag
|
Abban segitsetek nekem hogyha en veszek egy vodafone-vitamaxos k700i-t akkor hogyan tudom a live-os szoftvert kinyirni/kinyiratni rola?Egyaltalan lehetseges?Fuggetleniteni nem akarom csak nem tetszik a vodafoneos menu!Vagy ha temat valtok rajta akkor mar mult ido a piros szin?
Apropo, nektek mukodik e a Sonyericsson Update Service a telefonnal?
(leehet hogy mar kerdezte valaki,de nem tudtam visszaolvasni a forumra ugyhogy ne haragudjatok ha mar feltette valaki ezt a kerdes)
Elore is koszonom!
egy p900 es egy leendo k700 tulajdonos
gnemeth0
|
vas. júl. 25, 2004 23:36 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Feltelepítette valaki (rajtam kívül) a SE Update Service programot?
Nekem nem csinál semmit. El sem tudom indítani, mert nem tett fel semmilyen parancsikont.
|
vas. júl. 25, 2004 20:50 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Én a CD-n lévő (sync station) programot használom, amíg nincs jobb. Ez legalább a címtáron kívül a naptárat és a teendőket is szinkronizálja (több-kevesebb sikerrel).
Próbálkoztam az fMA-val és a Cell Phone Manager-el is, csak ehez nincs serial-om. Ezek csak címtárat szinkronizálnak.
Nincs + valakinek véletlenül az XTND Connect teljes verzió?
Az még elég jól, megbízhatóan működött az R320-al és az ME45-el is.
|
vas. júl. 25, 2004 16:29 |
|
|
Mirage
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 289 Tartózkodási hely: Moson megye
|
_szabi_ írta: Sziasztok! Vegigolvasvan a rengeteg hozzaszolast, meg mindig nem talaltam olyat aki a telkonyvvel kapcsolatban irt volna szoftverrol. Probalnam a gyari cd-n adott sw-t szinkronizalni, de nem hasznalok outlookot... Olyasmire gondolnek, ha lenne, mint pl a telefonbucheditor anno nokiahoz. Akksirol csak annyit, hogy kb ket hete hasznalom, de mar 25 toltest biztos sikerult adni neki, leven nalam nagyon hamar lemerul. Napi 40 sms, egy ora beszelgetes, 15-20 perc wap, es reggel 7-tol delutan negyig birja. De sebaj Szal, telefonkonyvbuheratort nem tud senki?
Minden (új) Windowsnak része a címjegyzék, azaz Adress_Book nevü program. Ami túlképpen valami Outlook-os maradvány ill. csökevény. Én ugyan nem használok Outlook-ot, de attól még a címjegyzéket fel szoktam rakni a gépre. A telefonról exportált adatot tudja importálni. Aztán a gépen tudod mindezt szerkeszteni. Maxt exportálni WAB-ba(vagy akár VCard-ba... tökmindegy), amit a K700 újra benyal. Egyébként ez a megoldás minden telefonnal együttműködik, ami ismeri a VCard-okat.
-Ezenkívül van még a telefonhoz adott CD-n egy szinkronizáló szutyok, (eddig sokan panaszkodtak rá) de én még nem raktam fel a gépre, mert a fenti Adress_Book tökéletesen megfelelt.
-A Vodás kollégám a BT-Dongle-hoz adott CD-n talált egy szuper programot. Így most azzal szinkronizál és szerkeszt. A naptárt/címjegyzéket. De a teendők listáját nem tudja szinkronizálni.
|
vas. júl. 25, 2004 12:49 |
|
|
_szabi_
arany tag
|
Sziasztok!
Vegigolvasvan a rengeteg hozzaszolast, meg mindig nem talaltam olyat aki a telkonyvvel kapcsolatban irt volna szoftverrol. Probalnam a gyari cd-n adott sw-t szinkronizalni, de nem hasznalok outlookot... Olyasmire gondolnek, ha lenne, mint pl a telefonbucheditor anno nokiahoz.
Akksirol csak annyit, hogy kb ket hete hasznalom, de mar 25 toltest biztos sikerult adni neki, leven nalam nagyon hamar lemerul. Napi 40 sms, egy ora beszelgetes, 15-20 perc wap, es reggel 7-tol delutan negyig birja. De sebaj
Szal, telefonkonyvbuheratort nem tud senki?
|
vas. júl. 25, 2004 10:15 |
|
|
Mirage
arany tag
|
További K700-ra optimalizált MP3-as csengőhangok egyenlőre itt:
http://mappa.prim.hu/mirage/k700ringtone
|
szomb. júl. 24, 2004 20:14 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Odo írta: cruy írta: és ha automatikusra van állítva akkor nem kapcsolja ki? hanem akkor mit csinál mikor nyugalomba tér? (nincs még ilyen telcsim azért kérdem) lassabban kapcsol ki, és az időt mutatja
és nem világít folyamatosan töltés közben!
|
pén. júl. 23, 2004 21:07 |
|
|
BoGar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Most épp itt. Vagy nem?
|
_Laca írta: BoGar írta: Távirányítóval jutott már valaki valamire? IGEN! Kicsivel lentebb megtalálod
Nem tudom, de itt nem olvastam még róla. Ellenben kaptam egy PC Control nevű porgit, amivel tökéltesen megy az egész PC távirányítása.
|
pén. júl. 23, 2004 21:05 |
|
|
Odo
Moderátor
|
cruy írta: és ha automatikusra van állítva akkor nem kapcsolja ki? hanem akkor mit csinál mikor nyugalomba tér? (nincs még ilyen telcsim azért kérdem)
lassabban kapcsol ki, és az időt mutatja
|
pén. júl. 23, 2004 18:56 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
és ha automatikusra van állítva akkor nem kapcsolja ki? hanem akkor mit csinál mikor nyugalomba tér? (nincs még ilyen telcsim azért kérdem)
|
pén. júl. 23, 2004 18:51 |
|
|
Odo
Moderátor
|
_Laca írta: Odo írta: Ha kapok egy SMS-t, a kijelző nem kapcsol ki addig, amíg el nem olvasom. Ez másnál is így van? (Takarékosra állítva a kijelző) Ajánlom Mindenkinek, hogy tegye át a kijelző "automatikus" módba
Hm, akkor a kedves SE minek rakta bele a takarékos módot? Az akku miatt használtam volna, mivel teljesen kikapcsolja a kijelzőt. Gratulálok nekik
|
pén. júl. 23, 2004 18:05 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Odo írta: Ha kapok egy SMS-t, a kijelző nem kapcsol ki addig, amíg el nem olvasom. Ez másnál is így van? (Takarékosra állítva a kijelző)
Ajánlom Mindenkinek, hogy tegye át a kijelző "automatikus" módba
|
pén. júl. 23, 2004 17:58 |
|
|
_Laca
platina tag
|
BoGar írta: Távirányítóval jutott már valaki valamire?
IGEN!
Kicsivel lentebb megtalálod
|
pén. júl. 23, 2004 17:57 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Mirage írta: <alternatív töltések> A 9V-os, meg napelemes játékszerek nem tesznek túl jót az akksinak, mert nem tudnak egyenletes töltőáramot leadni. Esetenkétn jópofa szükségmegoldások lehetnek... semmi több... Szerintetek mennyibe kerül egy tartós 9V-os elem?
A 8.4V-os tölthető NiMH akksi 2,500 HUF körül van, szükségállapotra jó, mindig van nálam egy..
|
pén. júl. 23, 2004 16:59 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Ha kapok egy SMS-t, a kijelző nem kapcsol ki addig, amíg el nem olvasom. Ez másnál is így van? (Takarékosra állítva a kijelző)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Odo pén. júl. 23, 2004 17:57-kor.
|
pén. júl. 23, 2004 16:40 |
|
|
Mirage
arany tag
|
<Siemensekhez>
A M / CX 65 -ös telók a kinti fórumok alapján egy nappal tovább bírják, mint a K700. Úgy hallottam, hogy a Vodánál vagy a jövő héten, vagy legkésőbb a következő héten fogják árulni a 65-ös széria két tagját... és akkor már lesz Mo-i tapasztalat is. Kint már hónapok óta kapható, úgy mint a K700.
<alternatív töltések>
A 9V-os, meg napelemes játékszerek nem tesznek túl jót az akksinak, mert nem tudnak egyenletes töltőáramot leadni. Esetenkétn jópofa szükségmegoldások lehetnek... semmi több...
Szerintetek mennyibe kerül egy tartós 9V-os elem?
<2 naponta való töltés>
Az áramhoz való hozzájutás kérdése életmód függő.
A Phillips pont most jelentette be az egy hónapos készenléti idővel rendelkező mobilját... kimondottan üzletembereknek.
Egyébként pedig: Sziget fesztivál/Kapolcs és egyéb nyári csemegék, túrák, kempingezések... egyik esetben sem könnyű 48 óránként áramhoz jutni. Pedig általában pont az ilyen esetekben fontos a stabil kapcsolat.
De már a vásárlás pillanatában beletörödtem ill. tudomásul vettem a csereakksit. Az összkép akkor is pozitív a telóról.
|
pén. júl. 23, 2004 16:22 |
|
|
nyuszy
Moderátor
|
Az FMA nem jo hozza taviranyitasra?
|
pén. júl. 23, 2004 15:23 |
|
|
BoGar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 271 Tartózkodási hely: Most épp itt. Vagy nem?
|
Távirányítóval jutott már valaki valamire?
|
pén. júl. 23, 2004 14:54 |
|
|
_Laca
platina tag
|
blueye írta: Ne legyen már ekkora dráma az aksi! Min. 2 naponta biztos mindenki tud tölteni, vagy hálózatról vagy szivargyújtóról, nem?
Én is ezen a véleményen vagyok.
Legrosszabb esetben is kibír 1-2 napot az akku, nem valószínű, hogy napközben merülen le.
Ha valaki azon netezik, akkor úgyis van a közelében 220V, kösse rá!
Nekem az autómban is ott csücsül az R320-as szivargyujtós tölltője, ha útközben merülne le. Amúgy kb 800Ft. egy ilyen töltő.
|
pén. júl. 23, 2004 14:51 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ne legyen már ekkora dráma az aksi! Min. 2 naponta biztos mindenki tud tölteni, vagy hálózatról vagy szivargyújtóról, nem?
|
pén. júl. 23, 2004 14:45 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Odo írta: Én is a 2. ponton elmélkedek, de nagyon nincs kedvem kiadni egy ilyen pocsék akkuért még 11500 Ft-ot.
(8.4) 9V-os tölthető akksi + "elemes töltő".. Ez utóbbi 1500 HUF a SpeedShop-ban..
|
pén. júl. 23, 2004 14:18 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
Nekem mos még naphosszat az akksit csücsül a kis SE-K700i..
Én a T610-et is naponta töltöttem az alaposan kihasznált ingyen duma opcióm, nu meg a GPRS netezés miatt.. Ráadásul éjjel-nappal be van kapcsolva akárcsak a BT..
Azért az érdekes, hogy sokkal kisebb akkuval is jobb készenléti ill beszélgetési időt teljesít mint egy Siemens..
|
pén. júl. 23, 2004 14:10 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Én is a 2. ponton elmélkedek, de nagyon nincs kedvem kiadni egy ilyen pocsék akkuért még 11500 Ft-ot.
|
pén. júl. 23, 2004 14:04 |
|
|
Mirage
arany tag
|
1. Az SE új nagyobb kapacitású aksit' ad ki a K700-hoz. Esély:10%
2. Lesznek akik vesznek egy másik aksit', amit aztán zsebben hordanak. Illetve egyesek tokot varrnak a csere akksira és kulcstartóként fogják maguknál hordani. Esély: 30% ill. 20%
3. Kevesebb ember fogja emiatt megvenni a telefont, míg mások eladják és váltanák egy másik típusra Esély:60%
4. Autóakkumulátorral, esetleg agregátorral fog néhány SE fun járkálni. Esély: 0-1%
Én tudtam erről a bosszantó dologról, de ennek ellenére is megvettem... és nem bántam meg. Egyébként a 2. sz. ponton gondolkodom...
|
pén. júl. 23, 2004 13:49 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Bibby írta: Sajna nem találtam a vodafone oldalán hogy mit is adnak a készülékhez,valaki le tudná írni?Headst az gondolom alapvető,esetleg usb kábelt is?
Headset (stereo), töltő, aksi, leírás.
|
pén. júl. 23, 2004 13:47 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Sajna nem találtam a vodafone oldalán hogy mit is adnak a készülékhez,valaki le tudná írni?Headst az gondolom alapvető,esetleg usb kábelt is?
|
pén. júl. 23, 2004 13:34 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
|
A T610-hez képest ugye sokkal nagyobb felbontású kijelzőt kapott (több munka újra rajzolni, frissíteni, stb), és sokkal gyorsabb procit, több memóriát, stb.. Ugyanakkor az akksija nem változott, tehát várható volt, hogy a készenléti ideje a "határeset" kategóriába fog tartozni..
|
pén. júl. 23, 2004 13:25 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
_Laca írta: én már kb. 7* töltöttem és így normál használat mellett kb. 3 napig bírja. Amikor játékokat teszteltem (több mint 50), akkor kb 1,5 napig bírta.
3 napnál többet nem fog bírni. Tehát ha valakinek normál használat mellett nem bír ki 1 napot sem, akkor az az akku (vagy a tel) hibás! Azt hiszem az teljesen egyértelmű, hogy ha valaki maxi hangerőt állít be rezgővel együtt, akkor az ne hagyja sokáig csörögni, mert az leszívja a kakaót rendesen.
Így van.
De szerintem nem a csengetés fogyaszt sokat, hanem a kijelző.
|
pén. júl. 23, 2004 13:20 |
|
|
Odo
Moderátor
|
_Laca írta: én már kb. 7* töltöttem és így normál használat mellett kb. 3 napig bírja. Amikor játékokat teszteltem (több mint 50), akkor kb 1,5 napig bírta.
3 napnál többet nem fog bírni. Tehát ha valakinek normál használat mellett nem bír ki 1 napot sem, akkor az az akku (vagy a tel) hibás! Azt hiszem az teljesen egyértelmű, hogy ha valaki maxi hangerőt állít be rezgővel együtt, akkor az ne hagyja sokáig csörögni, mert az leszívja a kakaót rendesen.
Nálam a hangerő 3, rezgő nincs beállítva. Sőt még a kijelző is takarékos módban van.
|
pén. júl. 23, 2004 11:37 |
|
|
_Laca
platina tag
|
én már kb. 7* töltöttem és így normál használat mellett kb. 3 napig bírja. Amikor játékokat teszteltem (több mint 50), akkor kb 1,5 napig bírta.
3 napnál többet nem fog bírni. Tehát ha valakinek normál használat mellett nem bír ki 1 napot sem, akkor az az akku (vagy a tel) hibás!
Azt hiszem az teljesen egyértelmű, hogy ha valaki maxi hangerőt állít be rezgővel együtt, akkor az ne hagyja sokáig csörögni, mert az leszívja a kakaót rendesen.
|
pén. júl. 23, 2004 11:30 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
|
pén. júl. 23, 2004 10:57 |
|
|
Odo
Moderátor
|
blueye írta: Odo írta: Tegnap alig használtam a telt. 2 SMS, 10 perc tel, negyed óra játék, 5 fénykép. Ennyi. Reggel 9-kor lett levéve a töltőről, s az éjjelt már nem élte túl... reggelre kikapcsolt.
Ha ez pl. az 5. töltés után is így van, szvsz hibás az aksid.
Most töltöttem harmadszor, majd figyelem a változást.
|
pén. júl. 23, 2004 10:56 |
|
|