Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 5:42

Hozzászólás a témához  [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Következő
Vodafone dicsérő 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Csoda történt!

vas. aug. 08, 2004 15:28
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Épp rendezgettem a sim kártyáimat, amikor találtam egy régi vitamax jokert, amit a telefonba belerakva a "rendelkezésre állási ideje lejárt" szöveget produkálta híváskezdeményezéskor. Viszont másik számról simán fel tudtam hívni a joker kártyát. Ez így normális vagy sem? És vajon újra be tudnám-e élesíteni?
Ahogy most visszaemlékszem decemberben váltottam ki a kártyát (csokis ajándék) és egyszer se töltöttem rá, sőt nem is használtam. Szóval mindenképeen túl van a 90+60 napon...

vas. aug. 08, 2004 15:22
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
(mert végül mitogabor nem árulta el, hogy lehet 17éves korára az embernek egy audi a4-ese tisztességes munkával! :))))

Nem kell hogy tisztességes legyen, csak ne kelljen bíróságra járni miatta. :) Ha másodállásban is végezhető, nyugodtan szóljatok. :)

Szeretnék nagy házat, meg 3hetet Bora-Borán. :)

vas. aug. 08, 2004 11:46
arany tag

Hozzászólás 
A T610 is fejlettebb, azt mégis sz*rnak tartod. Saját indokaid hazuttolod meg. Mindegy...

vas. aug. 08, 2004 11:41
a fórum lelke

Hozzászólás 
mobilegames írta:
t68m: 3200?????
Ezt komolyan gondolod. Ez még a 3510i-nél is rosszabb, vagy legalábbis 10-szor rondább.

rosszabb??? Ezt ugye nem gondolod komolyan? Szinte mindenben többet tud. Legfeljebb szokatlanok a gombjai - mondhatni rondább.

Azért 5ropit megért a vodánál, másodtelefonnak, amíg összegyûjtök egy k700i-re. (mert végül mitogabor nem árulta el, hogy lehet 17éves korára az embernek egy audi a4-ese tisztességes munkával! :))))

vas. aug. 08, 2004 10:59
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
t68m: 3200?????
Ezt komolyan gondolod. Ez még a 3510i-nél is rosszabb, vagy legalábbis 10-szor rondább. Mostmár azt kell ogy mondjam, én is csalódtam benned.

vas. aug. 08, 2004 9:57
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Az egy jól átgondolt és bőségesen megindokolt vélemény.

Tévedés ne essék, ezt csak "fiktíven" kérdeztem. Én szeretem a vodát és akit csak tudok rábeszélek. :) Eddig 4-0 a Voda javára a T-vel szemben. :P

vas. aug. 08, 2004 9:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Seri01 írta:
Ha most ide azt írom, hogy Vodafone suxx, akkor az OFF-topic, vagy nem? :roll:

Nem.
Az egy jól átgondolt és bőségesen megindokolt vélemény.

szomb. aug. 07, 2004 23:33
platina tag

Hozzászólás 
Ha most ide azt írom, hogy Vodafone suxx, akkor az OFF-topic, vagy nem? :roll:

szomb. aug. 07, 2004 23:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Odo írta:
T68m írta:
De a nokija 3510i-je a maga kategóriájában, a nokiától megszokott színvonalat nyújtja. A t610-re ez messze nem igaz!!!! Így egyátalán nem állíthatjuk, hogy bármennyivel is felülmúlná a 3510i-t.

Ezek után a Sony Ericsson képet is áthúzhatod :D

így jó? :)

szomb. aug. 07, 2004 23:18
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:

:D :D :D Na végre valami értelmes hozzászólás Odotól, már azt hittem, hogy kedvenc alakváltóm a Domínium martaléka lett. :D

szomb. aug. 07, 2004 22:53
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
De a nokija 3510i-je a maga kategóriájában, a nokiától megszokott színvonalat nyújtja. A t610-re ez messze nem igaz!!!! Így egyátalán nem állíthatjuk, hogy bármennyivel is felülmúlná a 3510i-t.

szomb. aug. 07, 2004 22:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
mobilegames írta:
A T610 is elég sz*r, de 10ezerszer felülmúlja a 3510i-t. És ez szubjektív, objektív, detektív, meg mindenféle nézet...

nem mondtam, hogy az én véleményem objektiv. Hiszen vélemény!

Más, lehet hogy én csak lestrapált t610-est láttam, de ez akkor igaz sok más emberre is. (tulkép. az összesre, aki elfogulatlanul megnézett egy t610-est) Ráadásul nem is tudom, mi a francnak tesznek más modelekben nem cstn kijelzõket? Hiszen - mint itt megtudtam - valójában szimpompás, valósághû, éles, vibrálásmentes, olcsó, nagyfelbontású, stb. stb.

(nem nyuszy, a rendszernek olyannak kell lennie, hogy egy error-os user is használhassa)

szomb. aug. 07, 2004 22:40
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
t68m: attól, hogy pont egy sz*r , halálrastrapált T610 volt nálad, az nem azt jelenti, hogy mind olyan. Mellsleg a 3510i-nek olyan ronda a kijelzője, hogy inkább ne is beszéljünk róla. Nyomul a kis 2x3 pixeles felbontásával, a 4096 színje meg olyan, mintha csak 20 színű lenne a telefon. Emellett nagy, és nehéz is. De a csengőhangjai jók :D :D :D

A T610 is elég sz*r, de 10ezerszer felülmúlja a 3510i-t. És ez szubjektív, objektív, detektív, meg mindenféle nézet...

user error :D :D :D :D :D

szomb. aug. 07, 2004 20:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
A user error lehetősége még nem merült fel benned? :wink: :twisted:

:D :lol: :lol:

szomb. aug. 07, 2004 17:33
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
"és nem is vibrál, és nem is csíkos" - igen, meg a szimensz telefonok - tulajaik szerint - nem torzítanak, csak én vagy süket, a nokiják nem fagynak, csak rosszul tartom és persze a winfos sem **** csak nekem elavult a gépem. :)))))

A user error lehetősége még nem merült fel benned? :wink: :twisted:

szomb. aug. 07, 2004 15:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Azért mégis a T610 lett az év mobilja, és nem a 3510i.

De az enyém már több mint fél éves, és nem is vibrál, és nem is csíkos...
A ki-be kapcsoló gombot meg nem is tudom, hogy hol van :D , vagy 4 hónapja nem volt kikapcsolva...

"Azért mégis a T610 lett az év mobilja, és nem a 3510i." - fel nem tudom foghatni, miért!!!!!!

"és nem is vibrál, és nem is csíkos" - igen, meg a szimensz telefonok - tulajaik szerint - nem torzítanak, csak én vagy süket, a nokiják nem fagynak, csak rosszul tartom és persze a winfos sem **** csak nekem elavult a gépem. :)))))

szomb. aug. 07, 2004 13:09
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Csalódtam benned :(

Te komolyan azt akarod mondani, hogy a 3510i jobb, mint a T610??? Áááá... Ugye még sosem volt a kezedben 3510i?
Übergagyi f*s a T610-hez képest, minden szempontból... És ezt objektíven mondom!
Természetesen vannak Nokiák, amik jobbak a T610-nél, de nem a 3510i az!
A 3510i-t max. a T230-cal lehet összevetni!

A Yes/No hiányát ezentúl meg fogod találni az összes SE telefonban. Elõször kicsit furcsa volt, de nagyon hamar meg lehet szokni.
A gagyi kamera igaz, de a semminél azért csak nem gagyibb :twisted:

3510-es elsõként volt a kezemben, mikor a pannon behozta. Az i-s változat is hasonlóképp. Tudom, hogy gagyi egy telefon. De a T610-es annyira kihozott a sodromból, mikor elõzetes várkozás után végre megfoghattam, akkora nagy csalódás, hogy bármi inkább, mint az.

És ha csak azt veszük, hogy a 3510-esnek nem vibrál a kijelzõje, máris többet ér mint a T610-es.

"A Yes/No hiányát ezentúl meg fogod találni az összes SE telefonban. "

láttál már t230-ast és Z200-ast???? :))))

szomb. aug. 07, 2004 13:06
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
T68m írta:
ja, de a t610 annyira el*szott modell, hogy bármi inkább, mint az. Ha már fogtad a kezedben, akkor tudhatod, vibráló kijelző (csikos is szokott lenni), gagyi kamera, yes/no gomb hiánya, és persze nem a NO-val lehet ki/be kapcsolni. Annyira ****, hogy leírni nem lehet, s pont az Ericsson-nak kellett kiadni! Az Ericsson-nak, aki mindig élenjárt a készülék tudásban!!!! :evil: :evil: :evil:

Azért mégis a T610 lett az év mobilja, és nem a 3510i.

De az enyém már több mint fél éves, és nem is vibrál, és nem is csíkos...
A ki-be kapcsoló gombot meg nem is tudom, hogy hol van :D , vagy 4 hónapja nem volt kikapcsolva...

szomb. aug. 07, 2004 12:32
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Frenklin írta:
Miért a 3510i-t? Látom, Te Ericcsony fan vagy:) Hogyhogy Nokia rulez?

ja, de a t610 annyira el*szott modell, hogy bármi inkább, mint az. Ha már fogtad a kezedben, akkor tudhatod, vibráló kijelző (csikos is szokott lenni), gagyi kamera, yes/no gomb hiánya, és persze nem a NO-val lehet ki/be kapcsolni. Annyira ****, hogy leírni nem lehet, s pont az Ericsson-nak kellett kiadni! Az Ericsson-nak, aki mindig élenjárt a készülék tudásban!!!! :evil: :evil: :evil:

Csalódtam benned :(

Te komolyan azt akarod mondani, hogy a 3510i jobb, mint a T610??? Áááá... Ugye még sosem volt a kezedben 3510i?
Übergagyi f*s a T610-hez képest, minden szempontból... És ezt objektíven mondom!
Természetesen vannak Nokiák, amik jobbak a T610-nél, de nem a 3510i az!
A 3510i-t max. a T230-cal lehet összevetni!

A Yes/No hiányát ezentúl meg fogod találni az összes SE telefonban. Először kicsit furcsa volt, de nagyon hamar meg lehet szokni.
A gagyi kamera igaz, de a semminél azért csak nem gagyibb :twisted:

szomb. aug. 07, 2004 10:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Frenklin írta:

ja, de a t610 annyira el*szott modell, hogy bármi inkább, mint az. Ha már fogtad a kezedben, akkor tudhatod, vibráló kijelzõ (csikos is szokott lenni), gagyi kamera, yes/no gomb hiánya, és persze nem a NO-val lehet ki/be kapcsolni. Annyira ****, hogy leírni nem lehet, s pont az Ericsson-nak kellett kiadni! Az Ericsson-nak, aki mindig élenjárt a készülék tudásban!!!! :evil: :evil: :evil:

szomb. aug. 07, 2004 9:32
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
krisztianxxx írta:
Nem tudom más járt e hasonlókeppen mint én ma! Bementem az Europarki Vodafone képviseletre venni egy duett tarskártyát nokia 3510i-vel! majdnem kihozz a telot meg minden,mikor szól, hogy van nekem egy szeptember 30-ig érvényben lévő akcióm,miszerint Sony Ericsson t610et 70ft-ért 2 évvel és duett belépési díj nélü vásárolhatok meg! Ezt meg is tettem,ugyhogy most "mégboldogabb" voda előfizető vagyok :lol: !
Apró szépséghiba,hogy állítólag postán küldtek erről promóciót július 21-én, csak hogy én a mai napig nem kaptam meg...! Ugyhogy javaslom,kérdezzetek ti is rá, hátha másnak is van ilyen,csak nem tud rola!

én inkább a 3510-est hoztam volna el, mégha egy kicsit drágább is....

szomb. aug. 07, 2004 9:24
Hozzászólás 
Macika írta:
Bevallom, ég rendesen a pofám.
Mármint amiatt, hogy nem jutott eszembe semmi trükk, amivel ráverhettem volna a véremet szívó, kiszipolyozó szolgáltatóra azt, hogy nekem új SIM kell.
Látod legalább a szolgáltató látta, hogy nem mindenki olyan megátalkodott, mindent ingyen megkapni akaró ügyfél. :D

szomb. aug. 07, 2004 9:04
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Az elem 2 pólusára 1-1 kis drót és a drótok másik végét rányomatod a SIMre.Csak óvatosan,hogy ne karcold össze :)
Mivel a SIM 3/5 V-on megy,így a 9 V-ot nem fogja szeretni.Aztán bamba fejjel bemész a boltba,hogy nem megy a telcsi :)

Persze az is jó,hogy más karival meg megy :)

Hogy én mekkora egy élhetetlen barom vagyok!!!

Amikor ki akartam cserélni (anno vagy 4 éve) nagyobb tudásúra a SIM-emet, akkor bementem, mondtam, hogy kéne egy nagyobb, újabb, mire a hölgy hozta. Kifizettem a 3000 + ÁFA-t és eljöttem.

Bevallom, ég rendesen a pofám.
Mármint amiatt, hogy nem jutott eszembe semmi trükk, amivel ráverhettem volna a véremet szívó, kiszipolyozó szolgáltatóra azt, hogy nekem új SIM kell.

szomb. aug. 07, 2004 1:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
krisztianxxx írta:
Nem tudom más járt e hasonlókeppen mint én ma! Bementem az Europarki Vodafone képviseletre venni egy duett tarskártyát nokia 3510i-vel! majdnem kihozz a telot meg minden,mikor szól, hogy van nekem egy szeptember 30-ig érvényben lévõ akcióm,miszerint Sony Ericsson t610et 70ft-ért 2 évvel és duett belépési díj nélü vásárolhatok meg! Ezt meg is tettem,ugyhogy most "mégboldogabb" voda elõfizetõ vagyok :lol: !
Apró szépséghiba,hogy állítólag postán küldtek errõl promóciót július 21-én, csak hogy én a mai napig nem kaptam meg...! Ugyhogy javaslom,kérdezzetek ti is rá, hátha másnak is van ilyen,csak nem tud rola!

én inkább a 3510-est hoztam volna el, mégha egy kicsit drágább is....

pén. aug. 06, 2004 22:56
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom más járt e hasonlókeppen mint én ma! Bementem az Europarki Vodafone képviseletre venni egy duett tarskártyát nokia 3510i-vel! majdnem kihozz a telot meg minden,mikor szól, hogy van nekem egy szeptember 30-ig érvényben lévõ akcióm,miszerint Sony Ericsson t610et 70ft-ért 2 évvel és duett belépési díj nélü vásárolhatok meg! Ezt meg is tettem,ugyhogy most "mégboldogabb" voda elõfizetõ vagyok :lol: !
Apró szépséghiba,hogy állítólag postán küldtek errõl promóciót július 21-én, csak hogy én a mai napig nem kaptam meg...! Ugyhogy javaslom,kérdezzetek ti is rá, hátha másnak is van ilyen,csak nem tud rola!

pén. aug. 06, 2004 15:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Ezért is jó előfizusnak lenni, 1 karissal nem ilyen készségesek...:)

kedd aug. 03, 2004 22:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Apróság, de nagyon "jól esett":

Vodás 6600-m van. Holnap meg kezdődik a Sziget, és arra gondoltam, hogy ne a saját telefonomat hagyjam el, hanem kiviszem a céges, Pannonos S55-ömet, ha valamit el kell hagynom, akkor inkább azt. De mivel az ismerőseim a Vodás számomat ismerik, gondoltam átirányítom a vodás hívásaimat a pannonos karira.

Igen ám, de mennyiért? Tu erre sehol nem találtam választ, illetve csak annyit, hogy az átirányítás díja az megegyezik a hívás díjával az adott körzetbe. Eleddig rendben, de mi van akkor, ha Vodafone 500asom van, és van még 4 óra dumám?

1270: felveszi a csaj, aki eddigi hívásaimtól eltérően teljesen kedves volt. Előadtam neki a problémát, mondta, hogy utánaérdeklődik, tartsam. 5 perc múva jelentkezett, kért, hogy tartsam tovább. Szintén 5 perc múlva visszatért, és közölte, hogy sajnos nem tud információval szolgálni, csak valószínűsíti, hogy 29 Ft-ért (tehát az 500 perc lejárta utáni percdíjért) beszélhetek, de ne vegyek rá mérget. Mivel az adott osztály, csak másnap délelőtt lesz elérhető, így akkorra ígért egy visszahívást. Hümmögtem nagyokat, és kérdeztem, hogy akkor mi legyen, mert én holnap reggel, mivel megyek dolgozni már itthonhagynám a telefonomat, amit szeretnék átirányítani, de semmiképp nem szeretnék 29 Ft-ot fizetni, mert akkor valahogy megoldom máshogy a telefonproblémámat. Csaj kért egy perc türelmet, majd utána azt mondta, hogy bár még mindig nem tudja a választ és holnap reggel 9ig biztosan nem is fogja tudni, annyit tud ajánlani, hogy erre az egy hétre vállalják, hogy a lebeszélhető keretemből vonják le az átirányítás költségét. Ő erről bejegyzést készít, de megkért, hogy mindenképp figyeljem a következő havi számlámat.

Nem fogok vele élni, de jól esett...

kedd aug. 03, 2004 21:52
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
9 V-os elemet hova kotom?

Az elem 2 pólusára 1-1 kis drót és a drótok másik végét rányomatod a SIMre.Csak óvatosan,hogy ne karcold össze :)
Mivel a SIM 3/5 V-on megy,így a 9 V-ot nem fogja szeretni.Aztán bamba fejjel bemész a boltba,hogy nem megy a telcsi :)

Persze az is jó,hogy más karival meg megy :)

szomb. júl. 24, 2004 15:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vodafone Rendelő - ezek szerint a jól bevált 1754 megy a levesbe :( ? WAP-rendelő mióta létezik?

Aminek örülök: végre elkezdtek foglalkozni a Net-Rendelőkkel: kiírták, hogy egyszerre csak 1 dolgot rendeljünk, ha kell még valami, akkor tötlsük ki újra. Továbbá MMS-nél, Galériánál, GPRS WAP-nál, és GPRS Internetnél a státuszt le lehet kérni. És mostmár csak olyan tarifacsomagok közül lehet választani, ami valóban forgalomban is van (kivéve a Duett/Duett MAX).

szomb. júl. 24, 2004 15:42
a fórum lelke

Hozzászólás 
10másodperc mikrótól még nem lesz baja. Tesztelve.

szomb. júl. 24, 2004 10:43
arany tag

Hozzászólás 
Nem szeretnek rossz szinben feltunni, hogy itt direkt rongalom a SIM-kartyat stb., de azt hiszem egy 3 eves huseges vitamax ugyfelnek igazan cserelhetnek 1 Ft-ert a SIM-et az uj tipusra, ha szuksege van ra. A 3.750 Ft-nak kb. 20-30x-osat lebeszeltem mar naluk, raadasul 2 evig elo is fizettem r'n'r -re a semmiert (gprs netet hasznaltam egy ideig, aztan mikor korlatos lett, csak az alapdijat fizettem, es soha egyetlen percet nem beszeltem rola). Sz'al sztem mar tobbszorosen kifizettem azt a SIM-et.
De asszem az lesz, hogy bemegyek, es megmondom, hogy SM iras ill. telkonyv kozben idonkent megfagy a telo ezzel a sim-mel, mig masik vitamax-szal kifogastalanul megy. Egyebkent tenyleg van, hogy megfagy a telo (T610), de ez nem hinnem, hogy a sim miatt van...

[javitas: helyesiras]

szomb. júl. 24, 2004 8:46
Moderátor

Hozzászólás 
Frenklin írta:
Hát Pannon GSM:) de ennek egy éve volt. A mikrós dologhoz csak annyit, hogy tegyél be a mikróba pl egy pohár vizet mert leég a mikró:)

Hagyd rá!
Ha valaki meg akar spórolni 3.750 Ft-ot, akkor a mikró beáldozása a legkevesebb!!! :wink:

szomb. júl. 24, 2004 2:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Frenklin írta:
NeoXon, tehát Igen, az új kártyádon ugyanúgy szerepelni fog a pénzed, csak a szolgáltatásaidat kell majd újra megrendelni (nálam meg kellett), mármint ilyen MMS, hangposta, stb. A többi marad.

nem kell, nálad vaélamit elronthattak!

SIM cserekor csak a Macika által emlegetett sorozatszámot cserélik az új SIM számára. Ennyi az egész!

viszont én egy mikros trükköt hallottam az elrontáshoz? Tapasztalat vkinek?

Hát Pannon GSM:) de ennek egy éve volt. A mikrós dologhoz csak annyit, hogy tegyél be a mikróba pl egy pohár vizet mert leég a mikró:)

pén. júl. 23, 2004 23:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Frenklin írta:
NeoXon, tehát Igen, az új kártyádon ugyanúgy szerepelni fog a pénzed, csak a szolgáltatásaidat kell majd újra megrendelni (nálam meg kellett), mármint ilyen MMS, hangposta, stb. A többi marad.

nem kell, nálad vaélamit elronthattak!

SIM cserekor csak a Macika által emlegetett sorozatszámot cserélik az új SIM számára. Ennyi az egész!

viszont én egy mikros trükköt hallottam az elrontáshoz? Tapasztalat vkinek?

pén. júl. 23, 2004 23:31
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon írta:
pampika írta:
nyuszy írta:
Meggyle: Kiveve, ha veletlenul elromlik a SIM-kartya :lol:

9 V-os elem rulez :twisted:

Tudna valaki esetleg utmutatast adni, hogy is lehet veletlenul elrontani egy SIM-et? :) 9 V-os elemet hova kotom? Az egyenleg es a telefonszam ugye atkerul ilyenkor a masik SIM-re, ha viszem az elofizetoi szerzodest?
Nem kell ezt annyira agyonbonyonyolitani, bemész, megmondod, hogy ez a számodra új telcsi ezzel a simmel rendszertelenül lefagy ( az akku levételével lehet csak a fagyást megszünteni... Pedig az előző telcsivel nem volt semmi gondod, stb. :)

pén. júl. 23, 2004 23:29
gyémánt tag

Hozzászólás 

pén. júl. 23, 2004 23:26
Moderátor

Hozzászólás 
NeoXon írta:
pampika írta:
nyuszy írta:

Tudna valaki esetleg utmutatast adni, hogy is lehet veletlenul elrontani egy SIM-et? :) 9 V-os elemet hova kotom? Az egyenleg es a telefonszam ugye atkerul ilyenkor a masik SIM-re, ha viszem az elofizetoi szerzodest?

A kártyádon most sincs sem az egyenleged, sem a telefonszámod. A központban van a kártyád jó hosszú horozatszámához hozzárendelve minden.

pén. júl. 23, 2004 22:59
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
nyuszy írta:

pén. júl. 23, 2004 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:

pén. júl. 23, 2004 20:47
arany tag

Hozzászólás 
nyuszy írta:
Vagy pedig csak panaszkodsz, hogy a most vásárolt telefonod mindig lefagy a simmel, másik simmel meg semmi probléma nem mutatkozik. :)

pén. júl. 23, 2004 19:46
Moderátor

Hozzászólás 

pén. júl. 23, 2004 19:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
2éve már biztos. Cseréért tuti fizetni kell.

pén. júl. 23, 2004 19:16
Moderátor

Hozzászólás 
T68m írta:
Xero írta:
Frenklin írta:
Pannonos voltam és ááááát mentem Vodára:):):)

Juhéjj:)

MA:D

Grat.. én voltam westeles először 450 aztán 900 utána pár évig pannon most 2 éve voda.. a vicc benne hogy 18 éves vagyok! :P

Üdv

és mikor/miért vetted a 450-esed? Tévedésből?

Az édesanyjáról azt hitték, ikreket vár. De szívhangot csak egyet hallottak, meg valami zavaró folyamatos zajt.
Aztán a szülőszobán megoldódott a dolog, mindenki felsóhajtott, Xero az egyedül, meg egy NMT. :lol:

pén. júl. 23, 2004 19:15
arany tag

Hozzászólás 
50 SM / 250 telefonszam voda kartyan? Ez miota van igy? Nekem egy 3 eves SIM-em van, es azon csak 15 SM-t es asszem talan 175 telefonszamot tudok tarolni. Vajon keresre kicserelik a SIM-et az ujabb fajtara szamvaltozas nelkul? A telefonszam memoria annyira nem lenyeg, mert a telom tud tarolni eleget, de az SM jo volna.

pén. júl. 23, 2004 19:09
vas-tag

Hozzászólás 
Xero írta:
Idézet:

kicsit más.: Voltam a debrecenei voda márkaboltban, kb. 20 négyzetméter az egész és kb. 6 szék van kb. 25 ügyfél várakozott és 4 ügyfélablak van ebből 1et nem is nyitottak ki. A várakozási idő kb. másfél óra mire sorra kerülsz. Voltam a Pannonnál is kb. 100 négyzetméter és kb. 12 ügyfélablak van és összesen 6 ügyfél várakozott bent, persze a pannonnál 1ből sorra is kerültem. :wink: Mondta is a srác a vodás boltban (aki régebben a pannonnál dolgozott),hogy üzlethelyiséget kellene cserélnie a 2 cégnek mert oda nem megy senki a voda üzlet meg mindig tele van! :lol: :lol:

Nah ez van miskolcon is!
A voda üzelte egy kis lyuk 3 szerződéskötő és 1 szervizes ablak kb 6 szék egy hirdetéstartó egy sorszámosztó meg egy securytis! :D Nah ennyi!
A pannon persze vagy 20 ablakos kiabszott sok szék hatalmas terület.. naha t mobile sem nagy de az legalább 2 emeletes de azért ott is van legalább 10 pult meg elég szék! No comment kéne vodának egy kis hely!

Üdv
[/quote]

Emberek!!!

Ti nem véletlen a szegedi területi képviseletet írtátok le??? Mert itt egy kilóméterre egymástól van két pannonos területi képviselet, kb 150 meg 400 négyzetméterrel; boltonként kb 10-12 eladó meg jókora pangás. Van két pémobil központ is egymástól talán háromszáz méterre, azok 250, ill. 150 négyzetméteresek lehetnek; 6-9 eladó meg némi tömeg; de a voda kirendeltségben, az ügyfélhívó rendszer, ami előreveszi a meglévő ügyfeleket, 95 percig várakoztatott, mire a számlát be tudtam fizetni... a néni meg a szervizes, (aki tudja is, hogy mit is csinál pontosan) nem bírja a hajtást, akkor jön mégegy néni, aki már el is tünik 11:05 kor ebédelni, és 15:00 ra jön vissza, a tömeg meg 16°Con didereg a légkonditól, pedig inkább örjöngne...
Én már napokat vártam ott; volt hogy a kilencórási nyitásra ott voltam, és mire meglett az előfizu, és ötödszörre mentem vissza, már két óra múlt... Lehet, hogy azért olcsóak, mert a személyzezeten spórolnak! :lol: :(

pén. júl. 23, 2004 10:46
arany tag

Hozzászólás 
Igazából nemnagyon tudtam, hogy melyik topicba is írja be ezt az üzenetet, hiszen egyikbe se illik. Emiatt is nyitottam nemrég egy "Általános témák" című topicot, amit hamar lefikáztak, így inkább törlését kértem. Talán mivel pozitívumként fogható fel, így ide írom.

Kék vodalive menü!! Azaz az első személyreszabható, színsémás Live! ez durva azért, gondoltam megosztom veletek :-)

Kép

hétf. júl. 12, 2004 20:01
a fórum lelke

Hozzászólás 
Xero írta:
Frenklin írta:
Pannonos voltam és ááááát mentem Vodára:):):)

Juhéjj:)

MA:D

Grat.. én voltam westeles elõször 450 aztán 900 utána pár évig pannon most 2 éve voda.. a vicc benne hogy 18 éves vagyok! :P

Üdv

és mikor/miért vetted a 450-esed? Tévedésbõl?

Frenky:

nincs ubiszezon. Nagyon jók lettek a voda új telárai, nekem az 5000Ft-os 3200-ás jött be igazán.

Kezdettõl fogva tetszett a modell, de nem akartam rá sok pénzt áldozni. Hát nem is kellett!!!! Most már csak egy 10eFt-os Z600-as árral jöhetnének, s akkor a másik kártyámat is hosszabbítom. Na jó, még egy 7500Ft-os Z200-as se rossz.

csüt. júl. 08, 2004 22:42
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Caj má uborka szezon van a topicba:)? Nincs elég téma és gyártatok :D

csüt. júl. 08, 2004 22:03
Hozzászólás 
O.K. Félreértettük egymást.Egyébként mi a baj a helyeessyrásommmal? :D

csüt. júl. 08, 2004 19:20
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1986 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 40  Következő