Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. jan. 11, 2025 14:53

Hozzászólás a témához  [ 134 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő
Samsung E710 - vodás szoftver nélkül 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Kipróbáltam a töltőt ráraktam, de nem érzékeli :'( Levettem az aksit, kivettem s kártyát, majd vissza mindkettőt. Vártam egy kicsit, de továbbra sincs semmi. Alighanem nekem sikerült hazavágni a telefont :(((

pén. aug. 06, 2004 21:21
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Gáz van! Kipróbáltam a leírtak alapján a frissítést! A DE5 és a DF4-es szoftvernél is 9%-nál hibát írt ki. Visszaraktam a mentett fájlt, ez sikerült is. De most meg nem tudom bekapcsolni a telefont. Van valakinek tippje mit lehet csinálni?

pén. aug. 06, 2004 21:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Bucó írta:
Na többek között Met kérésére megpróbálom leírni a frissítés menetét. Lehet ,hogy kicsit szájbarágós lesz...

Ezer köszönönet a segítségért Bucó!!! Remélem egyszer tudom viszonozni :)

pén. aug. 06, 2004 17:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Na többek között Met kérésére megpróbálom leírni a frissítés menetét. Lehet ,hogy kicsit szájbarágós lesz.

Amire szükséged van:

-egy PC
-a telefon
-PCB093LBE adatkábel
-az Optflash program
-a szoftverfájl

A frissítés menete:

A legfontosabb hogy a frissítés alatt minden adat ami a telefonban van törlődik.(SIM kártyán lévő adatok természetesen nem.)

A telefon előkészítése:

A SIM kártyát a telefonban lehet hagyni a frissítés alatt. Akku legyen jól feltöltve, vagy dugd rá az adatkábelt a töltőre. Az adatkábelen lévő kapcsoló D/L állásban legyen(ez nagyon fontos)!!!!

Optiflash előkészítése:

Indítsd el a programot(optiflash exe.)majd kattintás Options-Settings fülre. Generals fül alatt kiválasztani a teló tipusát, extra settings-hez nem nyúltam, tehát Flash erase passes:1, Operation phases:Default, Debug mode és Differences only bepipálva, a többi négyzet üres. COM Port értelemszerű, de fontos hogy a Max transfer speed 115200-on legyen.
Flash and Verifyhoz nem nyúltam, és Backup-ot sem csináltam úgyhogy azok alapbeállításon maradtak. Ha a beállításokkal készen vagy akkor már csak a frissítendő file helyét kell megadnunk. Tehát ha a telefon kikapcsolva, csatlakoztatva akkor katt a Flash gombra. A program leellenőrzi és betölti a szoftverfájlt és kiírja hogy: hit on/off button. Ekkor nyomjuk meg(nem kell lenyomva tartani)a bekapcsoló gombot és a program elkezdi a frissítést.(Ha semmi nem történik akkor sincs gáz, a bekapcsoló gomb nyomogatása türelem játék lehet hogy hosszú ideig kell nyomkodni, tehát TÜRELEM TÜRELEM). A frissítés kb.35 percig tart, ha külső okból megszakad a frissítés(lefagy a windows, áramszünet)akkor a frissítést előlről kell kezdeni és nem megy tönkre a telefon. Ha kiírja hogy kész akkor zárd be a proramot, csatlakoztassuk le az adatkábelt és kapcsoljuk be a telefont és élvezzük a frissebb szoftvert.

Mivel mentést még nem csináltam ezért ezzel kapcsolatban nem tudok információkat adni, de az sem lehet bonyolultabb.

Remélem érthetően leírtam. Ha valami nem világos akkor várom az észrevételeket, kérdéseket előbb-utóbb válaszolok.

pén. aug. 06, 2004 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
Ez volt ráragasztva "hivatalosan":
E700/X600/X100

de a mobilboltban tollal ráírták még a hátuljára, hogy:
E700 710 715

Ahogy nézem a két hivatalos típuslistát, nincs azonos készülék bennük. Arról hallottam, hogy a 710 és 715 szoftvere felcserélhető, de hogy a 700-ra is rátették volna nem. Véleményem szerint aki tollal ráírta az üzletben az nem volt tisztába a dolgokkal. Én pc-vel foglalkozom, s rengeteg ilyennel találkoztam már. Ha garanciás a kábel szerintem vidd vissza, s mond meg, hogy mi a helyzte s cseréltesd ki.

csüt. aug. 05, 2004 12:51
arany tag

Hozzászólás 
Ez volt ráragasztva "hivatalosan":
E700/X600/X100

de a mobilboltban tollal ráírták még a hátuljára, hogy:
E700 710 715

csüt. aug. 05, 2004 12:39
ezüst tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
akkor nekem a kábelem nem jó (PCB133LBE)...
...
ó hogy a r... samsung mindegyik E7xxhez más kábelt adna!

Ennek a dobozára a következő típusok vannak írva, amelyekhez passzol: e710, e715, p400, s300, s308, v200, v205, x450.
Neked milyen típushoz volt jó?

csüt. aug. 05, 2004 12:14
arany tag

Hozzászólás 
akkor nekem a kábelem nem jó (PCB133LBE)...
...
ó hogy a r... samsung mindegyik E7xxhez más kábelt adna!

csüt. aug. 05, 2004 11:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Lenne egy kérdésem a PCB093LBE kábellel kapcsolatban - igaz nem annyira a forumhoz passzol -. Az EasyGPRS-t használva csaupán a képek letöltését, valamint a csengőhangok feltöltését tudom vele megcsinálni. Ugyan ezek a funkciók éltek az infránál is. Viszont a képek és java feltöltése továbbra sem megy. Ha az EasyStudio Pims & File Managert használom, akkor meg nem is olvassa be a teljes telefonkönyvet, mert mnet közben megszakad a kapcsolat. Igaz infránál még ez sem történt meg. Lenne valakinek ötlete vagy progija amivel a hiba orvosolható?

csüt. aug. 05, 2004 10:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Met írta:
Ezek szerint nekem szerencsém volt, mert elsőre elindult :)
Bucó: a feltöltésnél mire kell ügyelni?

Igazából semmire, megcsinálja magától ( 30-40 perc). Ha közben mondjuk megszakad, vagy áramkimaradásnál sincs gáz, kezded előlről. A telónak nem lesz baja tőle.

csüt. aug. 05, 2004 9:06
ezüst tag

Hozzászólás 
köszi előre is :oops:

szer. aug. 04, 2004 22:45
arany tag

Hozzászólás 
Met írta:
Viszont lenne nekem is kérdésem. Nem igazán boldogulok a fordítással a szoftver feltöltését illetően. Neked sikerült lefordítanod?

Ha a hétvégén lesz rá időm, lefordítom az anyagot.

Nekem elsőre sikerült a mentés. Nem állítgattam semmit, csak kiválasztottam a telefon típusát azt mehet. Kábel: PCB093LBE

A gombnyomkodást még a siemenseknél megtanultam, így elsőre sikerült. :wink:

ajani

szer. aug. 04, 2004 22:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezek szerint nekem szerencsém volt, mert elsőre elindult :)
Bucó: a feltöltésnél mire kell ügyelni?

szer. aug. 04, 2004 21:47
ezüst tag

Hozzászólás 
kártyát kivetted?
Powert mennyi ideig nyomtad?
mi a kábeled típusa?[/quote]

A kártyát benne hagyhatod a telóba.

Az on/off gomb nyomogatása türelem játék,nekem sem sikerült előszörre,de ne add fel. Én asszem jó 20 percig nyomogattam mire elindult a flash.

Kábel: PCB093 de sztem a tiéd is jó.

szer. aug. 04, 2004 21:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem a kártya benne volt a telcsibe. A kábelről sokat nem tudok. A fórum elején olyastam róla, s a http://www.speedshop.hu -nál rendeltem. A cikkszáma 1864. Nézd meg, talán Te többet megtudsz.
Viszont lenne nekem is kérdésem. Nem igazán boldogulok a fordítással a szoftver feltöltését illetően. Neked sikerült lefordítanod?
a gombot meg nem kellett két másodpercig sem nyomni. Hamar elkezdte.

szer. aug. 04, 2004 19:43
arany tag

Hozzászólás 
Met írta:
Az állapot jelzőn elkezdte mutatni, hogy pontosan hol is tart a mentés. Valamivel több, mint 25 perc volt mire végzett. Én a kábelt pedig a Speedshopból rendeltem meg.

kártyát kivetted?
Powert mennyi ideig nyomtad?
mi a kábeled típusa?

szer. aug. 04, 2004 19:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Az állapot jelzőn elkezdte mutatni, hogy pontosan hol is tart a mentés. Valamivel több, mint 25 perc volt mire végzett. Én a kábelt pedig a Speedshopból rendeltem meg.

szer. aug. 04, 2004 18:02
arany tag

Hozzászólás 
Idézet:
Az előbb rosszul idéztem :oops: sorry
Én ma délelőtt csináltam s nekem simán ment minden. A progriba csak a telefon típusát állítottam be, a com portot, valamint kiszedtem a backup ranges részben található két bejegyzést s betettem ezt :0x00004000 - 0x00ffffff. S ezután jó 25 perc alatt el is készült a mentés. Remélemén én is tudtam segíteni.

és neked mit csinál a Hit On/Off Button után a progi?
megy valami kiírás?
mert nekem semmi nincs
lehet a kábel nem jó?
eredeti Samsung PCB133LBE

szer. aug. 04, 2004 17:56
ezüst tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
ajani írta:
Már lementettem a jelenlegi fw-t a telóról. Szerintem a napokban megcsinálom. Attól tartok csak, hogy úgy elkúrom atelefont, hogy sosem fog életre kelni. Mindegy, akkor jó lesz alkatrésznek :?
De félretéve a tréfát végigolvastam párszáz hozzászólást a linkelt fórumon, és nemigen találkoztam teljesen hazavágott samsungokkal. Mindig volt rá megoldás. Általában az eredeti fw visszatöltése segít. Én is abban bízom, ha valami gixer lenne.

Hallot már itt valaki teljesen hazavágott e710-esről? Vagy még senki nem próbálta? Kicsit hálátlan az "úttörő szerep", de hát valakinek el kell kezdeni.

Üdv,
ajani

Ajani leírnád pontosan hogy csináltad a mentést?
Én is megpróbálkoznék a műtéttel, csak előtte szeretnék Backupot csinálni. De amikor az OptiFlashnak ezt mondom, csak addig jutok el, hogy kiírja Hit On/Off button. Hiába nyomom meg a telcsi bekapcs gombját, eztán már nem történik semmi.

Az előbb rosszul idéztem :oops: sorry
Én ma délelőtt csináltam s nekem simán ment minden. A progriba csak a telefon típusát állítottam be, a com portot, valamint kiszedtem a backup ranges részben található két bejegyzést s betettem ezt :0x00004000 - 0x00ffffff. S ezután jó 25 perc alatt el is készült a mentés. Remélemén én is tudtam segíteni.

szer. aug. 04, 2004 15:21
ezüst tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
ajani írta:
Már lementettem a jelenlegi fw-t a telóról. Szerintem a napokban megcsinálom. Attól tartok csak, hogy úgy elkúrom atelefont, hogy sosem fog életre kelni. Mindegy, akkor jó lesz alkatrésznek :?
De félretéve a tréfát végigolvastam párszáz hozzászólást a linkelt fórumon, és nemigen találkoztam teljesen hazavágott samsungokkal. Mindig volt rá megoldás. Általában az eredeti fw visszatöltése segít. Én is abban bízom, ha valami gixer lenne.

Hallot már itt valaki teljesen hazavágott e710-esről? Vagy még senki nem próbálta? Kicsit hálátlan az "úttörő szerep", de hát valakinek el kell kezdeni.

Üdv,
ajani

Én is megpróbálkoznék a műtéttel, csak előtte szeretnék Backupot csinálni. De amikor az OptiFlashnak ezt mondom, csak addig jutok el, hogy kiírja Hit On/Off button. Hiába nyomom meg a telcsi bekapcs gombját, eztán már nem történik semmi.

szer. aug. 04, 2004 15:19
arany tag

Hozzászólás 
ajani írta:

Üdv,
ajani

szer. aug. 04, 2004 14:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Berczee írta:
Hi!

Igen nálunk így történt :) az a lényeg hogy a gép külön com portként ismerje fel ne usb-két de ez automatikus és nem kll rajta állítani semmít!
Ezenkívül ha szükségét érzed java progikat is fel tucc rakni vele!

By Berczy

Időközben meghozták nekem is a Speedshop-tól a kábelt. Még az este ki is próbáltam, de sajna az EasyGPRS 2.1.8-as és a 2.1.9-es verziója sem volt képes a videot leszedni a telcsiről, s javat sem tudtam feltenni. :cry:
Viszont most csinálja a backupot. A szoftver cserével még várok mert a fordítás elég lassan megy :cry:

szer. aug. 04, 2004 11:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Friczy írta:
Van tapasztalat.. nem mindig talál hálózatot, csak ha fullra van töltve...
(korlátozott szolgáltatás és max térerő)
:x

Érdekes amit írsz, mert nekem DF4-el ilyesmit nem produkál.

szer. aug. 04, 2004 10:25
arany tag

Hozzászólás 
nekem ezek vannak meg:
DE4
DE5
DF4
BUWL2
de még mindig nem mertem belevágni

az is igaz, hogy a szerelmem csak most kapja vissza a 710esét a Vodafonetól, mert neki sem talált hálózatot, meg kikapcsolgatott....

mindenesetre ha belevágok a fenti angol leírás alapján megpróbálok előtte menteni is

szer. aug. 04, 2004 8:17
arany tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
ez nem jó hír, akkor mégse érdemes feltenni nem VODÁs szoftot?
esetleg a 715ösét?

Nekem a DE5-ös van fent, és a fentebb említett apró mms bug-tól eltekintve hibátlanul működik. 8)

ajani

kedd aug. 03, 2004 22:11
arany tag

Hozzászólás 
ez nem jó hír, akkor mégse érdemes feltenni nem VODÁs szoftot?
esetleg a 715ösét?

kedd aug. 03, 2004 17:05
vas-tag

Hozzászólás 
Van tapasztalat.. nem mindig talál hálózatot, csak ha fullra van töltve...
(korlátozott szolgáltatás és max térerő)
:x

kedd aug. 03, 2004 15:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Lehet, hogy elkiabáltam. Már nincs fullon.

kedd aug. 03, 2004 14:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Na felnyomtam énis a DF4-et és nem lehet összehasonlítani a live-al,sokkal szebb!!! Mivel S100-at már flash-eltem, így nemis nagyon okozott gondot. Viszon úgy veszem észre hogy az aksi is jobban bírja az új soft-al, edig max 3 napot bírt éjjel-nappal bekapcsolva, most meg már 2 napja fullon van. Vannak valakinek hasonló tapasztalatai?

kedd aug. 03, 2004 13:33
arany tag

Hozzászólás 
MOD flasheket is raktatok már fel?
Melyik FLASH vált be a legjobban?
E700ashoz nem tudtok véletlenül magyart? ( E70AWWJ4 )

kedd aug. 03, 2004 13:04
vas-tag

Hozzászólás 
Nah, reggeltem énis. . Nem írok többet Berczee nevével.
A minap találtam egy újabb verziót! Alig várom, hogy végezzen az Optiflash és mit látok??
Hát a T-Mobilos menü se sokkal jobb mint a vodás... :lol: :lol: :lol:

kedd aug. 03, 2004 9:55
ezüst tag

Hozzászólás 
AJani köszi szépen. Ezt olvastam én is csak sajnos az angol nyelvtudásom hagy némi kivánnivalót maga után :oops: de megpróbálkozom vele. Mégegyszer köszi a segítséget.

hétf. aug. 02, 2004 21:03
arany tag

Hozzászólás 
Berczee írta:
AJani! Tőled csak az avi-stuffos jelszót szerettem volna a fenti mail-címre, ha nem gond elküldöd? :wink:
Köszönöm!

a jelszó: avistuffbyag

Használjátok egészséggel.

Met!
Én a lentiek alapján csináltam mindent. Bocs, hogy angolul van, de kicsit fáradt vagyok most lefordítani. Egyébként a mobiledia.com
Mobiledia Forum Index -> Cell Phone Forums -> Manufacturers Talk -> Samsung Talk -> Samsung Firmware and Flashing -> Firmwares & Flashers - Part 1 (Read First) - fórumának elején van leírva.

HOW TO FLASH/BACKUP Firmware With:

Quick Tutorail
A. Switch the cable to DATA
B. Remove the cable from your phone
C. Remove your battery
D. Put your battery back after 5secs
E. Put the cable in the phone [ Now your screen is white ]
F. Select the firmware and push the flash button PS: Make a BACKUP FIRST
G. When Optiflash says 'Hit On/Off Button' Push the on/off button 2 secs and the screen should go black leave the phone connected to your cable.

Expanded Tutorail
2. YOUR FIRMWARE (Prior to doing all these steps, take out your SIM card and make sure your phone is off).
A. Unzipped these files to a folder. Open the Optiflash.exe file and go to Options=>Settings=>Backup. Clear all the information from the Backup Range field and add the following:

0x00000000 - 0x00001fff
0x00004000 - 0x00ffffff

Also add the following range if your phone has 2 chips:
0x01000000 - 0x01ffffff

B. You can save the file to whatever name you want in the Save File field. The default name is Save.sre. Click OK

C. Go the Com Port tab and for the first Comp Port select the correct port that your datacable is connected to. For the second COM Port select none.

D: Go to the General tab and select Your Phone Model in the Select your Phone Model field and press OK and it should bring you back to the Optiflash - [Samsung] box.

E: Connect your phone to the datacable and click on the Backup button. Then press the power button on your phone. *Note that your phone will not be on but the program should start backing up your rom.

F. After this is done you should get a message that says "Remove Cable" in the log.

G. Detach your phone from the datacable and take out the battery for about ten seconds and put the battery on after that. Now you are ready to flash your firmware.

3. (Firmware upgrade)
A. Go back to the Optiflash main window.

B. Than click on Browse... and select the .s3 or .sre ROM it should be in the folder where you extracted the files.

C. Make sure everything there is blank In the Reserve Memory regions. At Options=>Settings=>Flash & Verify and Click OK.

D. Attach your phone again to the datacable and press the Flash button. Then press the power button on your phone. (Note that your phone will not power on but the program should start running). This process took about 15-30 minutes on my phone. When it is done it should say "Remove Cable" in the log.

E. Detach your phone from the datacable and take out the battery for about four seconds. Then put the battery back on and power up your phone.

You are done flashing your ROM.

This is how to backup your phone with toolbox:
1. Open Toolbox 4.3.2
2. Than go to the tab [Environ Settings] and click on the button [Auto Config] and change the port if your using another one.
3. Now go to the tab [Flashdumper] select as Target model the model of your phone than select the Main and Second Flash as Mode selection. Click on the [SAVE] button for both flashes and give it a name.
4. Make sure your phone is off and click on [START] and in a few minutes your backup is done.

Flashing your phone works almost the same except for as Mode Selection you must select both [Banary and OGM File].
Click on OPEN and go to the folder where you extracted Filename.zip . If you wanna hear a sound when its done select Enable Sound. And now you can hit START.

Last edited by -= Don =- on Sun Jul 18, 2004 11:27 am, edited 75 times in total

Üdv,
ajani

hétf. aug. 02, 2004 20:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja még annyi kérdésem lenne, hogy az Optiflash-el a különböző mod-okat is fel lehet rakni a telóra?

hétf. aug. 02, 2004 12:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a segítséget!

A jelszót meg megtalálod a rar fájlban. Én is onnan szedtem le mindent :wink:

hétf. aug. 02, 2004 12:48
arany tag

Hozzászólás 
AJani! Tőled csak az avi-stuffos jelszót szerettem volna a fenti mail-címre, ha nem gond elküldöd? :wink:
Köszönöm!

hétf. aug. 02, 2004 12:29
arany tag

Hozzászólás 
Optiflash-el csinálsz egy Backup-ot a gépedre, mondjuk elnevezed fuckin'vodasoft-nak, utánna kiválasztod a kicsomagolt firmware-t és rákatt a Flash gombra... Ki kell majd kapcsolni a telót ha írja, és mégegyszer majd megnyomni a bekapcs gombot.. Már csak izgulni kell! :twisted:
Jaa, és ne felejtsd el beállítani az Optiflash-t Samsungra.. Ennyi

Nekem legjobban a 715ös szoftvere jött be a legjobban, de a 710 F4 szebb.
Egyébként sok helyen külföldön ezt a telefont 715-nek árulják, szóval teljesen kompatibilis lesz..

No Üdv! Berczee pasija

hétf. aug. 02, 2004 12:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Végre sikerült mindent beszereznem, ami a szoftvercseréhez szükséges. Valaki tudna nekem küldeni egy részletes leírást, hogy mit s hogyan lehet megcsinálni, s ha esetleg valami gáz van, akkor az eredeti szoftvert visszatölteni? Ja s melyik szoftver működik megbízhatóbban? a E710XXDE5 vagy a E710XXDF4?
Előre is köszi

hétf. aug. 02, 2004 10:09
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Nem sporolás! Ide 99% hogy a párom ír, mert neki van 710-es telója!

További szép napot!

By Bercze

szomb. júl. 31, 2004 9:07
ezüst tag

Hozzászólás 
S a szükséges programokat honnan tudnám összeszedni? Néztem egy német oldalon, de ott az optiflash-en kívül minden levan kódolva. Tudna esetleg vaki címeket mondani?

szomb. júl. 31, 2004 8:44
arany tag

Hozzászólás 
Berczee írta:
Wow! Elküldöd a modok miatt??
friczy@axelero.hu

köszönöm! :lol:

Pontosan mit, és legfőképp ki?

Berczeek! Jól látom, hogy ti egy néven ketten vagytok? Ezen spróroltok srácok? Ez nem kerül semmibe :lol:

pén. júl. 30, 2004 21:20
arany tag

Hozzászólás 
Wow! Elküldöd a modok miatt??
friczy@axelero.hu

köszönöm! :lol:

pén. júl. 30, 2004 9:35
arany tag

Hozzászólás 
Hátööö nekem F4 van fent, szépen megy az MMS meg minden, csak néha nem talál hálózatot...

Az F5-ről valami szemét német fórumon olvastam.. De sehol sincs.... :roll:

BB

pén. júl. 30, 2004 8:25
arany tag

Hozzászólás 
Berczee írta:
F5-ben állítólag már megy az MMS...
Nade honnan..? :shock: Én csak lejelszavazottat tanáltam..

Berczee baráttya

Pontosan melyik szoftverre is gondolsz? :roll:

Nekem ezek vannak meg, de még csak az E710XXDE5-öst raktam fel.

E710XXDE5
E710XXDF4 - azt hiszem ez a legújabb
E71BUWL2 - ez a gyári

Hol találtál jelszavast? Az avi-stuff.de-hez van jelszavam... 8)

ajani

szer. júl. 28, 2004 19:50
arany tag

Hozzászólás 
F5-ben állítólag már megy az MMS...
Nade honnan..? :shock: Én csak lejelszavazottat tanáltam..

Berczee baráttya

szer. júl. 28, 2004 10:15
arany tag

Hozzászólás 
w.miki írta:
öööö
raknál még fel képeket az új menüről?
az az egy az tetszik, de még szívesen látnék

Úgy néz ki a DE5-ös szoft, mint amit Akoska a második hozzászólásban belinkelt.

Viszont találtam egy bug-ot a szoftverben, nem tudom, hogy Berczee is erre gondolt-e amikor az mms működése felől érdeklődött:
Ha csatolni akarok egy képet az mms-hez újraindul a teló :!: :cry:
ellenben, ha képet akarom mms-ként elküldeni akkor működik. Nem nagy probléma, de azért zavaró.

ajani

kedd júl. 27, 2004 21:04
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Képet nem tudok feltenni, de mind két kábel jó az eredmény eléréséhez csak azért írtam le mind két helyet mert ha személyesen akarod megveni talán a kettő közül valamelyik közelebb van és csak egy ezres a különbség ja és persze nem kell a várost átutaznod!

By Berczy

hétf. júl. 26, 2004 13:22
arany tag

Hozzászólás 
öööö
most egy kicsit belezavarodtam
most akkor jó a speedshopos USBs kábel is szoft fel/le töltésre ill. kép fel/le töltésre vagy nem?
vagy előbb a sima szoftot kell feltölteni és utána jó?

raknál még fel képeket az új menüről?
az az egy az tetszik, de még szívesen látnék

hétf. júl. 26, 2004 12:54
arany tag

Hozzászólás 
Berczee írta:
Hi!

IGEEN!!

De a http://www.speedshop.hu -n megtalálod ugyan ezt 3990-ért:

Ezt keresd:

Cikkszám: 1864 Kommunikációs kábel, Samsung E710,E715,P400,S300,S308,V200,V205,X450, adatátviteli kábel USB portra (töltés funkció nélkül) (utángyártott termék)

Nettó: 3 192 Ft Mindkét üzletünkben van raktáron
E710 esetén csak (GPRS) modemfunkcióra használható (a többi funlkciót a szolgáltató lekorlátozta). Egyéb típus esetén: kép, csengőhang le és feltöltés; kép szerkesztés; SMS küldés és fogadás, telefonkönyv menedzser; GPRS funkciókra
Bruttó: 3 990 Ft

amit aláhúztam na az nem igaz jó a telóhoz!!!!!

By Berczy

No, akkor így...

Jóvanna... én meg g..nya voltam :oops: :oops: :wink:

Üdv

hétf. júl. 26, 2004 12:19
arany tag

Hozzászólás 
Hi!

Dredd jól one na úgy tünik eszúrtam.... :oops:

Szóval azt akartam aláhúzni ami az e710-re vonatkozik, hogy csak gprs kapcsolatra használható!!

Sorry

Remélem azért érthető volt... :)

By Berczy

hétf. júl. 26, 2004 12:15
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 134 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3  Következő