Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 10:41

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Persze!!! Forrasztópákával....

szer. júl. 28, 2004 17:38
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
A K700-as memóriáját lehet cserélni?

szer. júl. 28, 2004 17:17
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
An-Dante.. írta:
de diszkrétebb, mint a T610-es egészestét betöltő vörös gombja.. :wink:

Azért ez enyhe túlzás..

Sokkal kevésbé lóg ki a témákból!! Igaz továbbra is vörös, de nbem a teljes softgomb hanem csak a felirat..
Ráadásul a telón nem elöl-hátul van Vodafone logo hanem csak a QucikShare felirat helyén amely amúgy lecserélhető..

szer. júl. 28, 2004 16:02
Moderátor

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
de diszkrétebb, mint a T610-es egészestét betöltő vörös gombja.. :wink:

Azért ez enyhe túlzás..

szer. júl. 28, 2004 14:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Sodrac írta:
...

Ezt csak megerősíteni tudom. A korábban említett szoftverhibákat leszámítva semmi gond nincs, azokat meg a SE reméljük hamar orvosolja.
A T-Mobile verziónál a t-zones gomb ami egyedül idegesítheti az embert.

A Vodánál is lecserélhetők a témák, a média lejátszó nem akadozik, még általam feltöltött teljes mp4 klippeknél sem..
A jobb oldali gombon a vörös-fehér live! fehér látszik, de diszkrétebb, mint a T610-es egészestét betöltő vörös gombja.. :wink:
A Voda szoftverben a gáz az mp3 csengőhang hiánya.. :cry:

szer. júl. 28, 2004 12:53
Moderátor

Hozzászólás 
Sodrac írta:
...

Ezt csak megerősíteni tudom. A korábban említett szoftverhibákat leszámítva semmi gond nincs, azokat meg a SE reméljük hamar orvosolja.
A T-Mobile verziónál a t-zones gomb ami egyedül idegesítheti az embert.

szer. júl. 28, 2004 11:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Logatron írta:
Nem tudja valaki milyen szoftvergondok lehetnek a K700-asnál mondjuk ha T-mobilos?

Eddig semmi olyat nem tapasztaltam, ami a Vodásoknál előjött. Minden működik, egyedüli zavaró a jobb oldali soft gombon a tézóns funkció, amit nem lehet kiírtani, bár végülis egyéni dolog, hogy valaki használja-e vagy sem. Az mp3-ak szépen mennek, csengőhangnak is, a rádió és a médiaplayer nem akadozik, klassz a sok memória, szóval semmi szoftvergond nincs vele. Úgy néz ki, hogy témobilék csak 1-2 feliratot tettek rá, az alap témobilos témát simán le lehet cserélni bármi másra, tehát nem nyúltak szoftveresen úgy bele, mint Vodáék. Ami a témobilos cuccok hátránya (háttérkép, téma, csengőhang) azokat nem lehet törölni, de ennyi még bőven belefér, nem? :lol:

szer. júl. 28, 2004 11:31
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudja valaki milyen szoftvergondok lehetnek a K700-asnál mondjuk ha T-mobilos?

szer. júl. 28, 2004 10:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Közel 400kontaktnál kezd lassan az agyamra menni ;)

szer. júl. 28, 2004 9:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
Telefonkönyvben való keresésnél valóban csak az első betüre lehet keresni ?

Sajnos igen.. Sőőt, most már üzenetek küldésénél sincs lehetőség több betü megadására mint régen.. :( Akinek sopk az ismerőse anz adhat egy jókis masszázst a telónak.. :wink:

szer. júl. 28, 2004 9:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rengeteg külföldi fórum is foglalkozik a kérédéssel.
Sokan tünetőleg visszavitték a telefont, és a megkötött szerződést is felmondták, mivel tőlünk nyugatabbra ezt 15 napig megteheted. Állítólag a Voda ígért 2-3 hónapon belül új szoftvert.. De ezek szerintem kósza réntörténetek.
Sajnos hiába hívtam a SE ügyfélszolgálattát annó a T610-nélk is, a Live! szoftver nem az ő "gondjuk".. :cry:

szer. júl. 28, 2004 9:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Telefonkönyvben való keresésnél valóban csak az első betüre lehet keresni ?

szer. júl. 28, 2004 9:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Mirage:

Ne nézz hülyének és tudom, hogy belehet állitani a k700-ban, de a voda livere gondoltam, akkor per pill!!!!

Ha nem lehetne beállitani mp3 at mert nem engedeélyezett, akkor leirásban sem emlitenék. Szovel tuti, hogy softhiba ez inkáb, vagy nem tudja megkülönbözetteni a live a copyright és sima mp3akat és igy mint letiltja. VAGY az is benne lehet, hogy a live softver, hisz teljesen saját fejklesztés, nem vette meg az mp3-om jogot és azért nem lehet.!? Vagy Nemtom! De akkor is amit csinálnak azért szemétség, mert sok embert igy megtévesztenek.

Ha ugy van majd frisitem a softot sima verziora és ha baj van vele vissza a live soft azt kész! :D
Érdekes, hogy a voda a sonyra, a sony meg a vodára tereli az engedélyt :) Szeirntem a magyar vodásoknak fogalmuk sincs a telo belejéről és a live soft möködéséről, tehét azt sem tuják ez direkt hiba vagy csak bug, ahogy mi sem. A kinti forumok mindig jobban állnak ezügyben.

Bluetothban mit korlátoz a voda?

Szundi funkcio lives teloban az ismétlödö riasztásban nincs!!!!

szer. júl. 28, 2004 9:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Odo írta:

De a Live levételére úgysem adnak engedélyt. Vagy a külföldi Voda Live le tudja játszani?

Nem tom, blöfföltem :wink: itt olvastam a forumon. Valaki anno írta, hogy ott állítólag beismerték.

kedd júl. 27, 2004 21:39
Moderátor

Hozzászólás 
Andras01 írta:
Talán írni kéne a vodának, egy kérelmet, hogy adjanek engedélyt a teló szoft. frissítésére. És hivatkozni kéne a sony levelére.

De a Live levételére úgysem adnak engedélyt. Vagy a külföldi Voda Live le tudja játszani?

kedd júl. 27, 2004 21:28
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
VGAB írta:
4. miért nincs szundi funkció az ismétlődő ébresztésnél?
Nálam van (csak véletlen?..... legalább ez müködik a vodanál) :x

Ha csak eseti ébresztést állítok, akkor a jobb oldali menü gombon "szundi" felirat van, de ha az ismétlődőt állítom be, akkor annak a gombnak nincs funkciója (témobil).
Nálad megjelenik akkor is a "szundi" felirat?

Ha megnyomsz egy gombot után megjelnik a szundi is. Legalábis nálam igen.

kedd júl. 27, 2004 21:27
arany tag

Hozzászólás 
Talán írni kéne a vodának, egy kérelmet, hogy adjanek engedélyt a teló szoft. frissítésére. És hivatkozni kéne a sony levelére.

kedd júl. 27, 2004 21:26
Moderátor

Hozzászólás 
VGAB írta:
....

Ez aztán fantasztikus... :( :evil:

kedd júl. 27, 2004 21:25
ezüst tag

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
Tuti, hogy egyáltalán belehet állitani a csrngőhangnek mp3at?
Én ugy veszem észre inkébb ez bug és nem korlátozás. Hiába szednél le ugysem menne.
A kézikönyv azt irja max 16 khz lehet, nem lehet hogy ez a bibi?

Ez talán egyértelművé teszi a dolgokat vodáéknál : (bocs egy kicsit hosszú lesz de talán a témára való tekinettel megér ennyit)

Azt kérdeztem tölük, hogy vajon miért nem tudom a LIVE-ról letöltött (!) mp3-t sem kiválasztani csengőhangként?

Ime a válasz[/b]

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat.

Kérdésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a Sony-Ericsson K700i típusú készülék a rátöltött mp3 file-okat csengöhangként nem tudja lejátszani, mivel cégünk nem támogathatja az ilyen jellegü tartalmak szabadon való felhasználását illetve továbbküldését.

Szíves megértését köszönjük!

Amennyiben további kérdése, vagy kérése lenne, kérjük, hívja 24 órás Ügyfélszolgálatunkat, melyet hálózaton belül díjmentesen tud elérni a 1270-es szám felhívásával. Munkatársaink bármikor készséggel állnak rendelkezésére!

Tisztelettel:
Vodafone Ügyfélszolgálat

Köszönettel vettem gyors reagálásukat levelemre, de némi
ellentmondást vélek felfedezni cégük honlapján elérhető fizetős szolgáltatásuk és a válaszuk között, ahol ugye 800 Ft ellenébe megszűnik ez a fajta aggodalmuk az MP3 csengőhangként történő felhasználást illetően.
Kérdésem tehát továbbra is, hogy tervezi-e a Voda a telefon szoftverének javítását, vagy sem.
Példaként hozhatnám, hogy minden más szolgáltató így Önök is remek üzleti lehetőséget látnak az MP3 csengőhangként történő korlátozott felhasználásában, hisz valószínű, hogy különben nem lenne a Live!-nak ilyen jellegű szolgáltatása. Ahogy a játékoknál, úgy itt is megoldott probléma már az illegális továbbküldésnek a meggátolása. Kissé az is furcsa, hogy az önök által forgalmazott készülékek közül pont ezt -várhatóan nagy darabszám értékesíthető - típus felhasználóit zárnák ki a mp3 csengőhangként megvásárolni óhajtó ügyfelek köréből.
Utolsó kérdésem, hogy amennyiben külföldön frissíteném a telefon szoftverét,
természetesen Vodafone márkaképviseletnél, úgy befolyásolja-e a készülék magyarországi garanciáját.

Ui: Pillanatnyilag rendelkezésre álló információim alapján külföldi Vodafone márkaképviseletek megcsinálják az szoftverfrissítést.

Köszönjük, hogy kérdésével ismét ügyfélszolgálatunkhoz fordult!

Tájékoztatjuk, hogy ügyfélszolgálatunk nem rendelkezik a készülék szoftverfrissítésére vonatkozó elözetes információval. Szíves megértését köszönjük!

Kérdésére, mely szerint a külföldi Vodafone képviseletnél végzett szoftverfrissítés befolyásolja a garancia érvényességét, a Sony Ericsson ügyfélszolgálata tud válasszal szolgálni Önnek, mivel a készülék javítását ök végzik. A Sony Ericsson ügyfélszolgálatát a 06 1 437-7300 telefonszámon érheti el.

Szíves együttmüködését köszönjük!

Tisztelettel:
Vodafone Ügyfélszolgálat

És akkor a SONY válasza...

Válasz:
Nagyon sajnáljuk azonban a Vodafone Live menüvel ellátott K700i készülékek esetén nem lehetséges MP3 vagy WAV hangfájlok csengõhangként való használata. Ez a normál SE szoftverrel ellátott készülékeknél lehetséges. Arról nincs tudomásunk, hogy a Vodaone miért így alakította ki a szoftvert. A szoftver lecserélése a Vodafone engedélye nélkül a készülék garancivesztéséhez vezet. Köszönjük. megértését és türelmét.

Üdvözlettel

Attila Heli
Sony Ericsson Call Center

kedd júl. 27, 2004 21:17
arany tag

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
Én ugy veszem észre inkébb ez bug és nem korlátozás. Hiába szednél le ugysem menne.

Miről írsz?? Nem értem!!
- Igen tuti, hogy be lehet állítani mp3-at csengőhangnak. A T-Mobilosoknál megy és szépen szól. Nálam is. A Voda korlátozta a K700-at, így csak a Live-ról letöltöltött mp3-al szól... Sima mp3-al tuti nem.
- szerintem ez nem bug, hanem korlátozás... úgy, mint a BT... szintén a Vodánál.
- 16 khz-es mintavételt szerintem csak WAV-ra írják a kézikönyvben és ott is csak a Médialejátszónál. A 44khz-es 192Kbps MP3 is simán megy a Médialejtászóban... csengőhangnak ennél szelídebb is elég, de a 44khz maradhat.

kedd júl. 27, 2004 20:20
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd júl. 27, 2004 17:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kicsi öröm.. Sikerült feltöltenem mp4 video klippeket.. :)))
128 kbit video és 96 kbit audio még megy de néha szaggat..
80 kbit video és 64 kbit video tökéletesen megy és még nézhető, hallgatható.. ;)

A 4:24-es "What it feels like for a girl" klip 7 MB kereken.. Bár szerintem ez nem 80/64 kbit de mind1.. Teljesen jól néz ki.. :wink:

kedd júl. 27, 2004 16:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
Ez a copyright pipa bekapcsolás pl. a neroban, sem segit a voda szoftvernek, hogy lehessen csengőhang az mp3?
Az amr féle hang nagyon gyenge, ha erre konvertálom át a cuccot :(

Nemtom mit ellenőriz a Live! Dde ha valaki megtalalája hogy lehet vele lejátszani, nem lenne rossz.. :(

kedd júl. 27, 2004 14:44
arany tag

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
Ez a copyright pipa bekapcsolás pl. a neroban, sem segit a voda szoftvernek, hogy lehessen csengőhang az mp3?

Elkaparnám magam szégyenemben a Voda fejlesztők helyében, ha ez csak ennyire egyszerü védelem lenne.

Egy vodás emberke töltsön le offiziel_csengőhangot. Majd próbálja meg kivarázsolni a telefonból és felrakni a NET-re, hogy meg lehessen vizslatni közelebbről azt az mp3-at. Jobb ötletem nincs.

kedd júl. 27, 2004 14:25
ezüst tag

Hozzászólás 

kedd júl. 27, 2004 13:37
arany tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
_Laca írta:
Igen ám, de az én K700-omból kilopták a barátok menüt témobilék!!!
Vodában benne van?

Nincs a Vodából is "kilopódott".. :( :cry:
T-Vedés -sel megy az mp3 csörgés?

Az mp3-as csörgés tényleg szuperul megy a T-nál... elég jól tudom vele az ismerősök idegeit borzolni, akik többségénél csak Midi van.

-112kbit/s 44khz joint_Stereoban nem akad és jól szól. De még a 96kbit/s is elmegy csengőhangnak, de felesleges ha a számok 30-60 másodpercesre vannak vágva, hisz így már csak 600-700 KB egy csengőhang.

kedd júl. 27, 2004 12:09
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Vodában benne van?

Nem tudok nyilatkozni K700 terén, de azt tudom, hogy minden Magyarországi T630-ból "kilopkodták" a Barátok menüt, én is csak flasheléssel raktam vissza. Gondolom ugyanez a helyzet a K700-nál is, csak azt ugye még nem lehet DIV-vel flashelni...

kedd júl. 27, 2004 11:56
platina tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
_Laca írta:
Vodában benne van?

Megy szuperül!!! :D
És nem hallgat el, ha a media player-t kis méretre teszem!!! :twisted:

kedd júl. 27, 2004 10:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Vodában benne van?

kedd júl. 27, 2004 9:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Live! milyen szignatúra alapján ismeri fel, hogy egy mp3 honnan letyt letöltve? Gondolom vmi DRM cucc, de nem érteni..

kedd júl. 27, 2004 9:51
platina tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
Az operátornak sem kell támogatnia, elég, ha találsz egy servert (Yamigo - www.yamigo.com), én is így használom a T630-on a Barátok menüt és működik rendesen.

Vodában benne van?

kedd júl. 27, 2004 9:15
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
VGAB írta:

Ha csak eseti ébresztést állítok, akkor a jobb oldali menü gombon "szundi" felirat van, de ha az ismétlődőt állítom be, akkor annak a gombnak nincs funkciója (témobil).

Én rendszeresen használom az ismétlődő ébresztést, de soha nem jelent meg szundi felirat (igaz, mindig az első csengésre fel is ébredek, tehát nincs is szükségem rá :lol: )

Viszont tegnap óta figyelem a telcsit, 30 perc beszélgetés, 2 óra (kis méretre tett) rádiózás, kb 10 perc infrás netezés után még bő háromnegyedig van a töltés. Mindez úgy, hogy tegnap reggel 6-tól van bekapcsolva a tella (bár este 9-től reggel 6-ig kikapcsoltam). Most vagy tényleg javul a teljesítménye pár töltés után, vagy én nézem fordítva a töltésjezőt :P :P :P

kedd júl. 27, 2004 9:10
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
A sima riasztásnál ha megnyomom a gombot megkérdi szundi vagy kikapcsolja.
Az ismétlödönél pedig, ha vármely gombot nyomok akkor kiirja kikapcsolva. Enyit a szindiről ismétlödönél! Voda telo pedig!

kedd júl. 27, 2004 9:05
platina tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
_Laca írta:
2. körzeti inf. mért nem jelenik meg? (témobil)

Azért mert Magyarországon kizárólag a PGSM hálózatában van (mindig) működő körzet információ! (Néha a Voda is beizzítja, de arról legtöbbször még Ők sem tudnak

Ezt csak azért mertem felvetni, mert amikor a 6230-as Nokiát teszteltem a témobilnál, megjelent a körz.információ (város neve), amikor bekapcsoltam ezt a funkciót.
Véletlen lett volna?

kedd júl. 27, 2004 8:59
platina tag

Hozzászólás 
VGAB írta:

kedd júl. 27, 2004 8:56
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Márhogy gprs nettel?

Nem, hanem GPRS Wappal.. És azt nem tudom, hogy megy-e sima wappal

hétf. júl. 26, 2004 22:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Márhogy gprs nettel?

hétf. júl. 26, 2004 22:30
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom én sem, hogy megy e wappal, én GPRS-szel használom.

hétf. júl. 26, 2004 22:23
platina tag

Hozzászólás 
Xero írta:
Egy apró kérdés.. ha ezzel tartom a kapcsolatot bárkivel annak menniy a díja vagy hogyan is működik ez pontosan?

Üdv

Ha jól tudom, akkor GPRS kapcsolatot használ, de hogy net kell-e hozzá, vagy esetleg elég a wap is, azt nem tudom!

Steve

hétf. júl. 26, 2004 21:59
ezüst tag

Hozzászólás 
pappfer írta:
Steve_Hun írta:
A barátok lista a telefonkönyv "kiteresztése". Itt belehet állítani, hogy egy egy emberrel hogyan szeretnél kommunikálni (sms, e-mail, hang, stb). Ez eddig semmi extra, sőt inkább felesleges! DE! Ha az operátorod támogatja az "instant messaging" szolgáltatást, akkor a telót úgy használhatod a My Friends / Barátok listának köszönhetően, mintha pl msn futna rajta! (Persze Magyarországon egyik szolgáltató sem támogatja a dolgot) Egyébként ez nem E/// v. SE dolog, hanem elméletileg valami szabványosított forma, ami akár ennek köszönhetően el is terjedhet.... Majd meglátjuk!

Steve

Az operátornak sem kell támogatnia, elég, ha találsz egy servert (Yamigo - www.yamigo.com), én is így használom a T630-on a Barátok menüt és működik rendesen.

Egy apró kérdés.. ha ezzel tartom a kapcsolatot bárkivel annak menniy a díja vagy hogyan is működik ez pontosan?

Üdv

hétf. júl. 26, 2004 21:42
arany tag

Hozzászólás 
Steve_Hun írta:
A barátok lista a telefonkönyv "kiteresztése". Itt belehet állítani, hogy egy egy emberrel hogyan szeretnél kommunikálni (sms, e-mail, hang, stb). Ez eddig semmi extra, sőt inkább felesleges! DE! Ha az operátorod támogatja az "instant messaging" szolgáltatást, akkor a telót úgy használhatod a My Friends / Barátok listának köszönhetően, mintha pl msn futna rajta! (Persze Magyarországon egyik szolgáltató sem támogatja a dolgot) Egyébként ez nem E/// v. SE dolog, hanem elméletileg valami szabványosított forma, ami akár ennek köszönhetően el is terjedhet.... Majd meglátjuk!

Steve

hétf. júl. 26, 2004 21:33
platina tag

Hozzászólás 
Odo írta:
_Laca írta:
:?: Tudja-e valaki, hogy:
1. hová tünt a "barátok lista" a menüből? miért nincs benne?
... :?:

1. nem tudom mi ez :)
....

Steve

hétf. júl. 26, 2004 21:27
platina tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
:?: Tudja-e valaki, hogy:
...
2. körzeti inf. mért nem jelenik meg? (témobil)
...
:?:

Azért mert Magyarországon kizárólag a PGSM hálózatában van (mindig) működő körzet információ! (Néha a Voda is beizzítja, de arról legtöbbször még Ők sem tudnak :D )

Steve

hétf. júl. 26, 2004 21:20
ezüst tag

Hozzászólás 

Nálam van (csak véletlen?..... legalább ez müködik a vodanál)
A csoportokból pedig úgy lehet eltüntetni tagot, ha a tel.könyvből törlöd akkor innen is kiveszi, enyhén idióta megoldás :x

hétf. júl. 26, 2004 21:04
arany tag

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
de az amr és imy is sima midi szerü, nekem olyan mint az mp3, azaz hullám forma legyen..ami azt helyettesiti!

Nekem is sok minden kellene! :D

Azt hiszem a legközelebbi megoldás a Live! MP3 ellenőrzésének törlése, és nem egy másfajta csengőhang "találása"...
Na ezt gyönyörűen megfogalmaztam, de remélem értitek.

hétf. júl. 26, 2004 20:01
arany tag

Hozzászólás 
@Odo: én imádom a Mophunt, az egyetlen hátránya, hogy nem ingyenes..
Azt hiszem ezért is nincs rá olyan nagy kereslet..

hétf. júl. 26, 2004 19:57
ezüst tag

Hozzászólás 
de az amr és imy is sima midi szerü, nekem olyan mint az mp3, azaz hullám forma legyen..ami azt helyettesiti!

hétf. júl. 26, 2004 19:56
Moderátor

Hozzászólás 
pappfer írta:
Bár a Mophunt is kivették belőle... Tényleg, az miért nincs benne???

3D-s Java mellett minek? :) Amúgy a Sony Ericssonnak is ez a véleménye, fentebb már írták.

hétf. júl. 26, 2004 19:53
Moderátor

Hozzászólás 
JaCKaL írta:
Akkor jol sejtettem, hogy kilehet, mert volt hogy nem szolt, de nem tudtam miért.
Kössz!
A szundi funkcio hiányát még ne láttam, mert csk 1x ébreszette, de ha bármely gombot benyomod nem akor van a szundi és az ok gomb a nyugtázás? Mert a leirás ezt irja.

Igazad van!

JaCKaL írta:
Tényleg a beszédet hogy lehet kihangositani?

Beszéd közben lenyomod a joystickot, majd hangszóró be.

hétf. júl. 26, 2004 19:51
arany tag

Hozzászólás 
@JaCKaL: a T610 széria tudott amr és imy-ket is csengőhangnak lejátszani, szvsz tud ez is.

Bár a Mophunt is kivették belőle... Tényleg, az miért nincs benne???

hétf. júl. 26, 2004 19:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 94  Következő