Szerző |
Üzenet |
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
Laca + Odo, nagyon koszonom a valaszokat! Meggyoztetek! A K700 nagyon megeri az arat (foleg amiatt, hogy 20e-ert hozzajuthatok most teljesen hivatalosan). Tamogatja egyebkent a telo wap bongeszoje valamennyire a Html szabvanyt? (Biztos kitargyaltatok mar ezt a temat, de most waprol vagyok es eleg korulmenyes lapozgatni /pl nincs ugras oldalakra vagy kereses/).
|
kedd aug. 24, 2004 19:32 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Re: aksi gond!
_Laca írta: Ahogy "érik" az akku, egyre többet fog bírni. Li-Ion-os aksinál nem mondják a 14 órás töltést, de az én tapasztalatom: minden Li-ion aksit az első 3 alkalommal 10-14 órát töltöm! Eddig bevált. Pl. az ME45-öm, 2 év után is kibir 1 hetet alapos nyúzás mellett is!
Éppenhogy mondják, igaz az eladók. Azt a tendenciát vettem észre, hogy egyre többet mondanak )) Mostanra már 18-20 óránál tartanak. Viszont mások azt mondják ez teljesen felesleges.
|
kedd aug. 24, 2004 19:20 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Szem írta: Sziasztok! Csütörtökön vettem egy K700-ast.Este feltöltöttem,vasárnap üjra kellett.Az én aksim 2napot bir,normális ez? Sztem többet kéne.
Ahogy "érik" az akku, egyre többet fog bírni.
Li-Ion-os aksinál nem mondják a 14 órás töltést, de az én tapasztalatom: minden Li-ion aksit az első 3 alkalommal 10-14 órát töltöm! Eddig bevált. Pl. az ME45-öm, 2 év után is kibir 1 hetet alapos nyúzás mellett is!
|
kedd aug. 24, 2004 19:17 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Gezza írta: En is elgondolkodtam 1 K700i beszerzesen, engem az eddigi hsz-ek nagyjabol meggyoztek. Par kerdesem maradt bennem csupan: 1. Infraval (Irda) mennyire stabil az adatcsere a mobil es PC kozott? (USB infram van, ha nem muszaj, nem veszek BT adaptert) 2. Vanolyan tulaj, aki megbanta a telefon vetelet? Ha igen, miert? 3. Az email kliens csatolmanyok kezelesere vagyok kivancsi. Pontosabban a tamogatott formatumok es azok nagysaga (kimeno es bejovo levelek) erdekelne meg.
Nagyon stabil az infrája. Amint az infraport felé fordítottam a tel.t, másodpercek alatt feltelepítette a modem drivert is. Szinkronizáltam is vele és másolgattam is. Alig lassabb, mint a bluetooth.
Interneteztem is infrán, de sajna a notebook-omon elöl van az infraport és ott útban van a tel., úgyhogy vettem egy bt. antennát.
Én sem bántam meg, sőt!
Email kliense minden csatolmányt továbbít.
|
kedd aug. 24, 2004 19:14 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
Szem írta: Sziasztok!
Csütörtökön vettem egy K700-ast.Este feltöltöttem,vasárnap üjra kellett.Az én aksim 2napot bir,normális ez? Sztem többet kéne.
Mivel az elején az enyém 1 napot sem bírt, örülj neki!
|
kedd aug. 24, 2004 19:08 |
|
|
Szem
vas-tag
Csatlakozott: kedd aug. 24, 2004 18:58 Hozzászólások: 3 Tartózkodási hely: Budapest
|
aksi gond!
Sziasztok!
Csütörtökön vettem egy K700-ast.Este feltöltöttem,vasárnap üjra kellett.Az én aksim 2napot bir,normális ez? Sztem többet kéne.
|
kedd aug. 24, 2004 19:05 |
|
|
tomsojer
vas-tag
|
Kamika írta: Üdv mindenkinek!
A Pannon GSM-nél vásárolt SE K700-asokkal kapcsolatban van már valakinek tapasztalata???
Van egy nagyon pozitív tapasztalatom.A szoft annyira gyári hogy még független is.
|
kedd aug. 24, 2004 18:17 |
|
|
Odo
Moderátor
|
2. Én nem bántam meg, a hibák ellenére sem.
3. A topicban már írtak az e-mail kliensről. Bármilyen csatolmányt fogad, ha nem ismeri fel, az egyéb mappákba tudod eltenni. De mint mondtam ezt nálam okosabbak már kifejtették.
|
kedd aug. 24, 2004 17:20 |
|
|
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
En is elgondolkodtam 1 K700i beszerzesen, engem az eddigi hsz-ek nagyjabol meggyoztek. Par kerdesem maradt bennem csupan: 1. Infraval (Irda) mennyire stabil az adatcsere a mobil es PC kozott? (USB infram van, ha nem muszaj, nem veszek BT adaptert) 2. Vanolyan tulaj, aki megbanta a telefon vetelet? Ha igen, miert? 3. Az email kliens csatolmanyok kezelesere vagyok kivancsi. Pontosabban a tamogatott formatumok es azok nagysaga (kimeno es bejovo levelek) erdekelne meg.
|
kedd aug. 24, 2004 17:17 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Rendben van elhiszem . Akinek ez előtt T610ese volt, az tudna viszonyítani hogy mégis mennyire csinálja ezt?
|
kedd aug. 24, 2004 17:05 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Darius írta: Huhu! Most jutott eszembe! Amikor elkattintod a fotót akkor ennek a szoftvere is késik néhány másodpercet? Ha igen ez mennyire zavaró?
Nem a software késik, hanem a digitális fotózás működik így. Ha egy digitkamerával fotózol az is késik (természetesen annál kevesebbet, minél drágább. )
|
kedd aug. 24, 2004 12:23 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Huhu! Most jutott eszembe! Amikor elkattintod a fotót akkor ennek a szoftvere is késik néhány másodpercet? Ha igen ez mennyire zavaró?
|
kedd aug. 24, 2004 12:13 |
|
|
kicsiG
vas-tag
|
Csak annyit akartam mondani, hogy ez a K700-as végre egy jól sikerült mobil. Tavaly a T610 olyan lassú volt, mint a dög és a kamerájával csak foszöld kásás maszalgot tudtam rögzíteni a kijelzője napfényben használhatatlan volt. De a kópé Sony Ericsson ahelyett, hogy ahhooz írt volna egy normális szoftvert inkább kiadta a javítást egy új mobilba (T630) és annak a hibáit se szoftver upgradeben végezte el hanem akkor már inkább egy új modilba a K700-ba rakta.
A K700 kijelzője szerintem penge egyszerűen. A fényképezője egész jó képeket csinál. A beépített keretek pedig régen tapasztalt örömet okoztak amikro kipróbáltam a haver mobilján. Sőt ha esetleg még lehetne rajzolni is ilyen kereteket akkor még tutibb lenne.
Kicsit olyan ez szerintem hogy már annyira akartak valami modernet csinálni hogy kiadták a T610-et tavaly pedig valójában csak most érett meg a technológia arra hogy használható is legyen. De azt olvastam valahol, hogy a fényképező melletti rést eredetileg valami fukciónak szánták de csak akkor derült ki hogy nem kerül oda semmi mire már legyártották a házat. Elég gáz.
A percenkénti pittyegésre. Aki feljebb azt mondta, hogy hülyeség a pittyegés az a klasszikus témát eleveníti fel: nekem mercedesem van és akinek suzukija az marha. Ugyanis nem kell ahhoz valami undorító garasos fráternek lenni, hogy valaki ha nem épp üzleti hívása van akkor letegye egész perc közelében a telefont. Én nem engedhetem magamnak a mercedest sem azt hogy fél perceket odaadjak ingyen a szolgáltatónak. Én ha kő gazdag és olyan úrfi lennék hogy megengedhetném magamnak hogy annyit beszéljek amennyit jólesik akkor sem szórnám a pénzt fölöslegesen. Szerintem mi se lenne természetesebb mint hogy valamelyik menü aljára berakni egy jelölőnégyzetet és akinek kell az kipilálja akinem nem az pedig nem. De a fenti hozzászólónak még ez se imponálna talán mert így egy szegények által is használható telefont kellene a kezbe vennie.
Na ennyi.
|
kedd aug. 24, 2004 9:52 |
|
|
Odo
Moderátor
|
peteraxx írta: A tisztelt T-mobile-os társak észrevették már, hogy az alsó matrica folyamatosan sárgul el? Nekem már látható módón elkülönül a telefon alapszínétől. A napfény lehet a hibás.
Nálam még nem észlelhető
|
kedd aug. 24, 2004 7:26 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
peteraxx írta: A tisztelt T-mobile-os társak észrevették már, hogy az alsó matrica folyamatosan sárgul el? Nekem már látható módón elkülönül a telefon alapszínétől. A napfény lehet a hibás.
Most néztem: nagyon kicsit már sárgás, de ha nem szólsz nem veszem (még) észre.
Lehet, hogy keveset voltam strandon ezen a nyáron.
|
kedd aug. 24, 2004 6:48 |
|
|
peteraxx
arany tag
Csatlakozott: hétf. júl. 19, 2004 22:01 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
A tisztelt T-mobile-os társak észrevették már, hogy az alsó matrica folyamatosan sárgul el? Nekem már látható módón elkülönül a telefon alapszínétől. A napfény lehet a hibás.
|
kedd aug. 24, 2004 0:12 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Odo írta: Az SMS-ek nem a dinamikus memóriában tárolódnak. 100 üzenet fér el benne. Ha belépsz a fájlkezelőbe, majd megnyomod a tovább gombot a memóriállapotban kiírja hány üzenet van a telben (sajnos MMS-el együtt számolja). Ha eléri a 100-at többet nem tud fogadni!!! SIM kártyára nem fogad SMS-t, oda csak menteni lehet.
Bocsánat! Tévedtem. (...akkor ezt biztos a 6230-nál olvastam...)
|
hétf. aug. 23, 2004 18:43 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Az SMS-ek nem a dinamikus memóriában tárolódnak. 100 üzenet fér el benne. Ha belépsz a fájlkezelőbe, majd megnyomod a tovább gombot a memóriállapotban kiírja hány üzenet van a telben (sajnos MMS-el együtt számolja). Ha eléri a 100-at többet nem tud fogadni!!! SIM kártyára nem fogad SMS-t, oda csak menteni lehet.
|
hétf. aug. 23, 2004 18:02 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Szabolcs írta:
Ugyanis két telefon között kell döntenem. Az a K700 a másik pedig a 6230.
Sokan voltak-vannak ebben a dilemmában: megoldás: vedd akezedbe őket, nyomkodjad mindkettőt és 10 perc után el fogod dönteni melyik kell neked.
|
hétf. aug. 23, 2004 17:28 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM a gyors és kielégítő válaszokat
Így csak még nagyobb gondot okoztatok
Ugyanis két telefon között kell döntenem. Az a K700 a másik pedig a 6230.
Tudom a kijelző a nokia ellen szól de az nem igazán érdekel, persze fontos de nem sorsdöntő. Simán eldöntené a dolgot ha a voda-féle internethez fel lehetne használni a EDGE-t.
A kérdezett kis apróságok viszont fontosak mert a jelenlegi x100 samsung mindezek hiányában szenved és már ki van vele a ****
Köszi mégegyszer!
|
hétf. aug. 23, 2004 16:19 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
_Laca írta: 1. VANNAK SAJÁT MAPPÁK! Csak a főkönyvtárban nem lehet újat felvenni. Igaz, nem többszintű, de a képek, hangok, videók, egyéb könyvtárakban többet is létrehozhatsz.
Az eredeti kérdés ez volt: "1. az üzeneteket lehetséges-e, akár saját magam által létrehozott, mappákba rendezni (a la Nokia)?"
A válasz pedig az, hogy NEM! Az üzenetket nem lehet, de a képet hangokat igen!
|
hétf. aug. 23, 2004 16:03 |
|
|
_Laca
platina tag
|
1. Üzeneteket nem lehet szortírozni. A főkönyvtárban nem lehet újat felvenni, de a képek, hangok, videók, egyéb könyvtárakban többet is létrehozhatsz.
2. Az SMS-ek a dinamikus memória egy elkülönített részén tárolódnak, melyen konkrét méretük alapján foglalnak helyet. Szerintem ezért nem találsz konkrét számadatot erről.
3. Ezt sajnos nem tudom, mert még mindig fölkeltem, de be szoktam állítani a szundi funkciót a napi ébresztéshez (kis trükkel lehetséges), így 9 percenként ébresztget.
4. Sajnos nem. Nekem is óriási szívfájdalmam ez! Sajnos csak egyszer jeleníti meg az emlékeztetőt. Igaz, ezért képes a telefont felébreszteni kikapcsolt állapotban is.
5. Előttünk még nem ismert, hogy mit tartalmaz pontosan az új, R2L-es szoft, mivel az akciós telefonokra csak garancia-vesztéssel lehet feltetetni. Eddig egymással ellentétes híreszteléseket olvastunk a tartalmáról.
Másik szívfájdalmam, hogy nem lehet ismétlődő feladatokat beállítani. Igaz, az Outlook-ból egy ügyes trükkel átveszi az feladatokat (minden időpontra egyedi figyelmeztetést tesz be), de a telefonon ezt nem tudod módosítani.
...akkor is szeretem ezt a telefont... még ha bizonyos szinten visszalépés is az ME45-öm után...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára _Laca hétf. aug. 23, 2004 16:12-kor.
|
hétf. aug. 23, 2004 16:00 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
An-Dante.. írta: 1. nincsenek saját mappák 2. újra elkezd ébresteni 3. úgy emléxem hogy kint marad, de majd kipróbálom 4. nem, az SE telók nem kezelik az ismétlődő eseményeket, de ha Outlook-kal rendszeresen szinkronizálod akkor ez nem zavaró.
3. kint marad
|
hétf. aug. 23, 2004 15:35 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
1. nincsenek saját mappák
2. újra elkezd ébresteni
3. úgy emléxem hogy kint marad, de majd kipróbálom
4. nem, az SE telók nem kezelik az ismétlődő eseményeket, de ha Outlook-kal rendszeresen szinkronizálod akkor ez nem zavaró.
|
hétf. aug. 23, 2004 15:24 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Hello!
Átolvasva a témát egy pár olyan kérdésre keresem még továbbra is a választ amit nem vagy csak részben találtam meg. Lehet ezek egyike-másik kukacoskodásnak hat de nekem fontos
1. az üzeneteket lehetséges-e, akár saját magam által létrehozott, mappákba rendezni (a la Nokia)?
2. Ténylegesen mennyi üzenetet tud a készülék a saját memóriájában eltárolni? 70 vagy 100 de olvastam már 120-at is valahol a neten
3. az ébresztő ha ébreszt és nem piszkálok a telefonhoz mit csinál? Újra ébreszt vagy békében hagy tovább aludni?
4. Naptárjegyzetet ha nem veszem észre amikor jelez akkor utal-e erre valamilyen figyelmeztetés a kijelzőn, esetleg kint marad a beállított dolog (szintén mint a Nokiaban)?
5. Az új szoftokban lehetsége-e már ismétlődő figyelmeztetéseket beállítani a naptárban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
|
hétf. aug. 23, 2004 15:16 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Kösz a válaszokat! A hátlap dolognak nagyon örülök mert a T610ben ha levettem a hátulját az akksi már pottyant is ki. Asszem veszek egy ilyet nemsokára,mert az s700 sztem nagy(ez az én privát véleményem) nekem meg 1enlőre még nem kell a megapixel. Én mondjuk a pannonnál szándékozom venni,ha vkinek van már ilyen és esetleg vannak különbségek a többihez képest, azt szívesen meghallgatnám.
Egyébként a VGA felbontás megegyezik 0.3 megapixellel a CIF (T610) meg 0.1 megapixellel.
|
hétf. aug. 23, 2004 15:05 |
|
|
_Laca
platina tag
|
OPi írta: _Laca - sikerült a szoftver csere T-Mobile-nál ?
Sajnos nem. Nekik még nincs meg az R2L eredetiben sem. De azt mondják, hogy hamarosan meg lesz náluk is, a tés verzió.
|
hétf. aug. 23, 2004 12:38 |
|
|
OPi
gyémánt tag
|
_Laca - sikerült a szoftver csere T-Mobile-nál ?
|
hétf. aug. 23, 2004 10:42 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Bibby írta: Ez egy jó gondolatmenet és igaz is.Másrészt valószínűleg a t650 kezdetben drágább lesz mint a k700,és nem is fog egyből szolgáltatóhoz kerülni.s700 szintén drágább lesz,valószínű gx30 szinten.
Gondolod, hogy előbb lesz a SE Magyarországnál kapható. Eddig nem ez volt a szokásos menet, előbb mindig a szolgáltatóknál jött ki, nem?
Persze most nem a "zug-GSM" boltokra gondolok.
|
vas. aug. 22, 2004 20:56 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Darius írta: ...Végülis ha mindig csak arra gondolok, hogy mondjuk most nem veszek k700at mer lesz t650,de mire odajutnék hogy T650et vegyek addigra a SE bejelent egy mégjobb telot és igy tovább akkor még 10 év múlva is T610em lesz. Na csak ennyi, ezt ugy el kellett mondanom(vagyis leírnom).
Ez egy jó gondolatmenet és igaz is.Másrészt valószínűleg a t650 kezdetben drágább lesz mint a k700,és nem is fog egyből szolgáltatóhoz kerülni.s700 szintén drágább lesz,valószínű gx30 szinten.
|
vas. aug. 22, 2004 20:21 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Darius írta: Köszi a válaszokat. Olvastam már más k700 fórumot is de ott többnyire öt kérdésből egyre érkezett válasz, itt meg egy kérdésemre öten(vagy többen? bocsi de nem számoltam le ) is válaszolnak. Ezért is bátorkodom még kérdezni végülis erre van ez a fórum. Az akksi itt is csak a hátlappal van leszorítva mint anno a T610esnél? Végülis ha mindig csak arra gondolok, hogy mondjuk most nem veszek k700at mer lesz t650,de mire odajutnék hogy T650et vegyek addigra a SE bejelent egy mégjobb telot és igy tovább akkor még 10 év múlva is T610em lesz. Na csak ennyi, ezt ugy el kellett mondanom(vagyis leírnom).
Nem a hátlap tartja az akkut. A hátlap csak "dísz", egy sínen csúszik a helyére, de e nélkül is működik a teló.
|
vas. aug. 22, 2004 19:17 |
|
|
Hypp
arany tag
|
SZVSZ a perc figyelmeztetés arra hasznos, hogy nyomon tudd követni az egyenlegedet. Minden percben hallható a csipogás, így lehetőséged van beszélgetés közben informálódni a hívás hosszáról anélkül, hogy eltartanád a készüléket a füledtől... Ez szerintem jó dolog, és igenis sajnálom, hogy kihagyták a K700ból!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hypp vas. aug. 22, 2004 19:18-kor.
|
vas. aug. 22, 2004 19:14 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Kamika írta: A mai napon már egyszer megkérdeztem egy másik jelenséggel kapcsolatban, de most megint megteszem: szerintetek tudatosan hagyták ki ezt a jelzést vagy ez is csak egy hiba??
Szerintem egy pár dolgot tudatosan hagytak ki a tel.ból. Kvázi egyszerűsíteni akarták a menürendszerét. Ti még nem töltöttetek ki sohasem olyan űrlapot, hogy egy tel melyik tulajdonságát tartjátok a legfontosabbnak? Gondolhatjátok, hogy a fejlettebb országokban másabbak a telefonálási szokások. Nem a magyar piac az etalon.
A kérdés csak az, hogyan tudnánk tudatosítani a gyártóval, hogy nekünk mik az igényeink, és hogy mi is számítunk.
|
vas. aug. 22, 2004 18:57 |
|
|
Darius
ezüst tag
|
Köszi a válaszokat. Olvastam már más k700 fórumot is de ott többnyire öt kérdésből egyre érkezett válasz, itt meg egy kérdésemre öten(vagy többen? bocsi de nem számoltam le ) is válaszolnak. Ezért is bátorkodom még kérdezni végülis erre van ez a fórum. Az akksi itt is csak a hátlappal van leszorítva mint anno a T610esnél?
Végülis ha mindig csak arra gondolok, hogy mondjuk most nem veszek k700at mer lesz t650,de mire odajutnék hogy T650et vegyek addigra a SE bejelent egy mégjobb telot és igy tovább akkor még 10 év múlva is T610em lesz. Na csak ennyi, ezt ugy el kellett mondanom(vagyis leírnom).
|
vas. aug. 22, 2004 18:54 |
|
|
Kamika
ezüst tag
|
A mai napon már egyszer megkérdeztem egy másik jelenséggel kapcsolatban, de most megint megteszem: szerintetek tudatosan hagyták ki ezt a jelzést vagy ez is csak egy hiba??
Bibby: nem kell a Dunának menni egyszerűen csak beszélgetünk....
|
vas. aug. 22, 2004 18:47 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Oké,mindenkinek más fontos,de akkor miért erről szól megint az egész oldal?Nincs benne,tudomásul lehet venni,az a kérdés hogy miért nincs szvsz teljesen felesleges,magától értetődő okokból(mivel úgysem derül ki).
|
vas. aug. 22, 2004 18:47 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Bibby írta: Istenemistenem...NINCS percjelző!megyek a dunának.Hányingerem van a kukacoskodástól,de nemfogom ezt leírni minden oldalra ígérem.
Nem erről van szó.
Ez egy jó dolog volt az ősidők óta az Eri, majd a SE telefonokban.
Kár volt kivenni.
Dunának pedig ne menj. Ő az erősebb.
|
vas. aug. 22, 2004 18:43 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Bibby írta: Istenemistenem...NINCS percjelző!megyek a dunának.Hányingerem van a kukacoskodástól,de nemfogom ezt leírni minden oldalra ígérem.
Mindenkinek más a fontos....
|
vas. aug. 22, 2004 18:41 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Istenemistenem...NINCS percjelző!megyek a dunának.Hányingerem van a kukacoskodástól,de nemfogom ezt leírni minden oldalra ígérem.
|
vas. aug. 22, 2004 18:39 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Odo írta: 1:50: 'Jaj, csipogok, leteszem!' Mint egy nyilvános fülkénél...
Szvsz ezt lehet kultúráltabban is.
Ha meg nem tetszik kikapcsolod.
Ez ilyen egyszerű.
|
vas. aug. 22, 2004 17:59 |
|
|
Kamika
ezüst tag
|
Azért azt ne felejtsük el, hogy a szolgáltatók álltak vissza a perc alapú számlázásra. Igenis baromi yo dolognak tartom, de ez szubjektív mint ahogyan az is hogy szerintem ez visszafelé fejlődés.
Nem az a lényeg, hogy bekapcsolod-e vagy sem hanem az, hogy bekapcsolhatod ezt a lehetőséget ha akarod.
|
vas. aug. 22, 2004 17:53 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Így van!
|
vas. aug. 22, 2004 17:49 |
|
|
Odo
Moderátor
|
1:50: 'Jaj, csipogok, leteszem!' Mint egy nyilvános fülkénél...
|
vas. aug. 22, 2004 17:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Speciel másnak meg iszonyatosan nagyon szuper, hogy 0:50, 1:50, stb be lehet állítani a csipogást. Így nem lépnek át a következő percbe.
|
vas. aug. 22, 2004 17:40 |
|
|
Odo
Moderátor
|
blueye írta: Ez nem igazán "spórolás". Persze megtakarítasz vele mondjuk havi 500 HUF-ot. de az én hívási szokásaim alapján aszolgáltató váltás is kb. 1000 HUF eltérést hozna és az mégis macerásabb, mint a telón egy ilyennek a beállítása.
Engem speciel idegesít.
|
vas. aug. 22, 2004 17:36 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Odo írta: Szerintem is felesleges, nem így kell spórolni.
Ez nem igazán "spórolás". Persze megtakarítasz vele mondjuk havi 500 HUF-ot. de az én hívási szokásaim alapján aszolgáltató váltás is kb. 1000 HUF eltérést hozna és az mégis macerásabb, mint a telón egy ilyennek a beállítása.
|
vas. aug. 22, 2004 17:34 |
|
|
Odo
Moderátor
|
Szerintem is felesleges, nem így kell spórolni.
|
vas. aug. 22, 2004 17:23 |
|
|
Kamika
ezüst tag
|
blueye írta: _Laca írta: Mire jó a percjelzés? Ha valakinek perc alapú számlázása van, akkor is már késő meghallania a perchangot, már úgyis ki kell fizetnie a következőt is. Egyébként nekem ha meg kell valamit beszélnek telefonon, akkor azt meg kell beszélni, nem fogom letenni azzal, hogy "bocsánat ... sok lesz a számlám...". Tudott az pl. 50 mp-nél jelezni és ha nem ép' életem legnagyobb ügyfelével, hanem pl. anyámmal beszélek jól jöhet.
látod, pont ezt hiányolom én is.......
|
vas. aug. 22, 2004 17:21 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
_Laca írta: Mire jó a percjelzés? Ha valakinek perc alapú számlázása van, akkor is már késő meghallania a perchangot, már úgyis ki kell fizetnie a következőt is. Egyébként nekem ha meg kell valamit beszélnek telefonon, akkor azt meg kell beszélni, nem fogom letenni azzal, hogy "bocsánat ... sok lesz a számlám...".
Tudott az pl. 50 mp-nél jelezni és ha nem ép' életem legnagyobb ügyfelével, hanem pl. anyámmal beszélek jól jöhet.
|
vas. aug. 22, 2004 17:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Totál egyetértek.
|
vas. aug. 22, 2004 16:47 |
|
|