|
Szerző |
Üzenet |
reklamhang
gyémánt tag
|
VitaMAX-nal nem hinnem! Ha meg lemenne minuszba, nem toltom fel.
|
szomb. okt. 23, 2004 10:35 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Majd rájönnek, és utólagosan kiszámláznak minden elmaradt hónapot.
Én 5 hónappal szívtam így meg. Igaz csak az alap összeg volt kiszámlázva, és nem a tényleges forgalom után.
|
szomb. okt. 23, 2004 9:30 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Rajottem! Athordoztam a szamom, es megajandekoztak havidijmentes GPRS wapal, letoltesi korlat nelkul, az ev vegeig!
|
szomb. okt. 23, 2004 9:22 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Dicserjuk a vodat! Mar 4 napja, hogy elertem az 5 megas hatart, (most 12) nem kapcsolta ki a wapot, sms-t sem kuldott.
|
szomb. okt. 23, 2004 7:16 |
|
|
grafikus
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 649 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Ezügyben engem is sürgősen felhívhatnának mert nekem a hívásaim 95 százalÉka 1 számra irányul.
|
pén. okt. 22, 2004 23:17 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
találkoztam ma egy ismerõsömmel. Kb. 3-4 éve vodás, szuper elõfizetése van, tavaly váltott rá.
Azt mondta, hogy felhívta valaki a vodától, közvéleménykutatást tartott, stb. És utána közölte, hogy mint régi, hûséges ügyfél ezentúl egy vodás számot éjjel nappal ingyen hívhatsemmi további havi, perc, kapcsolási vagy egyéb hülyeség, csak simán jelöljön meg egy vodás számot és azt ezentúl ingyen hívhatja!
Tud errõl valaki bõvebben?
|
pén. okt. 22, 2004 23:01 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Steve_Hun írta: Kb 2 hete voltam a Klinikáknál és akkor ot még csak az állomás Ferenc kőrút felöli részén volt térerő! De persze azóta már elég sok idő eltelt, tehát akár kész is lehetnek!
De nincsenek, reggel még ugyanez volt a helyzet és a Nagyvárad térnél térerőnek továbbra sincs nyoma.
|
szer. okt. 06, 2004 13:35 |
|
|
MaciBácsi
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jún. 26, 2004 21:24 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: A gépem előtt
|
Hát ez gáz...
Nekem kellett volna, de még az üzletbe sem engedtek be
|
szer. okt. 06, 2004 13:24 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
MaciBácsi írta: Arról mit tudtok, hogy tegnap délután Pécsen nem volt egy vodafone üzlet sem nyitva. Állítólag valamilyen informatikai problémájuk volt. Tegnap akartam számhordozni, úgylátszik az égiek nem akarják, hogy vodás legyek )
Informatikai hiba az volt ugyan, de prepaid-re tudtál volna hordozni nyugodtan, csak post-ra nem...
Nem értem, hogy ezért miért kell bezárni, papíron is meg lehet írni azt a szerződést, nekem sikerült is. Az a baj, hogy Ők valószínüleg nem kapnak jutalékot, különben nyitva lettek volna .
|
szer. okt. 06, 2004 11:36 |
|
|
MaciBácsi
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. jún. 26, 2004 21:24 Hozzászólások: 15 Tartózkodási hely: A gépem előtt
|
Arról mit tudtok, hogy tegnap délután Pécsen nem volt egy vodafone üzlet sem nyitva. Állítólag valamilyen informatikai problémájuk volt.
Tegnap akartam számhordozni, úgylátszik az égiek nem akarják, hogy vodás legyek )
|
szer. okt. 06, 2004 8:52 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
.Nokia. írta: Ne aggódj! Azóta semmi változás tegnap voltam arra és Köbánya-Kispest felé volt térerő addig amíg írod (Klinikák fele), viszont visszafelé a másik alagútban mégcsak a Kálvin térnél járnak ( A nyugatiig viszont minden ok. Tovább már nem ismerem Azért jó lenne ha elkészülnének minél hamarabb
Akkor tegnap valami gikszer lehetett a hálóval, mert a Ferenc kőrúton már min 1,5 - 2 éve van térerő! Vagy az is lehet, hogy a telefonod állt csak rá kicsit lassabban a hálóra, de mondom, a Ferenc kőrút az tuti!
Steve
|
szer. okt. 06, 2004 7:54 |
|
|
.Nokia.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 241 Tartózkodási hely: Budapest
|
Steve_Hun írta: A teljes lefedettségről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a Gyöngyösi utca és a Ferenc kőrút között a lefedettség már tökéletes! Kb 2 hete voltam a Klinikáknál és akkor ot még csak az állomás Ferenc kőrút felöli részén volt térerő! De persze azóta már elég sok idő eltelt, tehát akár kész is lehetnek!
Steve
Ne aggódj! Azóta semmi változás tegnap voltam arra és Köbánya-Kispest felé volt térerő addig amíg írod (Klinikák fele), viszont visszafelé a másik alagútban mégcsak a Kálvin térnél járnak ( A nyugatiig viszont minden ok. Tovább már nem ismerem Azért jó lenne ha elkészülnének minél hamarabb
|
szer. okt. 06, 2004 7:49 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Helsinki, FI
|
A teljes lefedettségről nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy a Gyöngyösi utca és a Ferenc kőrút között a lefedettség már tökéletes! Kb 2 hete voltam a Klinikáknál és akkor ot még csak az állomás Ferenc kőrút felöli részén volt térerő! De persze azóta már elég sok idő eltelt, tehát akár kész is lehetnek!
Steve
|
szer. okt. 06, 2004 7:38 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
@Czumy: Ha nagyon érdekel, megírhatom, de inkább PÜ-ben, mert nem ebbe a topicba való. Még ha kis betűvel, és OFF jezéssel ellátom, akkor sem.
Mi hír a szeptemberre beígért teljes M3-as lefedéssel? Ez is 3G szabványban készül el? Vagyis "kábelantennákat" fektettek le?
|
kedd okt. 05, 2004 21:29 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
vizsla1 írta: OFF
Üszis nem, de telemarketinges igen. Azt csinálom, amit pampika írt. És az ott tapasztaltak alapján nem szeretnék 50 évnél tovább élni! Legalábbis úgy nem, hogy van telefonom... (...)
Ezt "jólmegaszontad"!! Megint okosabb lettem! Köszi!
|
kedd okt. 05, 2004 21:15 |
|
|
Steve_Hun
platina tag
|
Az ügyfélszolgálat az utóbbi időben valóban érezhető javuláson ment kersztül (pl. automatán keresztül rendelés, gyorsabb üf bejelentkezés, stb). Csak így tovább!
Steve
|
kedd okt. 05, 2004 19:54 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
"Célunk, hogy Magyarország legjobb Ügyfélszolgálata legyünk" - Podhorányi László, One magazin, 2004, október
kétségtelen, hogy megtették az elsõ lépéseket. Ha elérik, akkor mao piacvezetõ szolgáltatója lesznek!
|
kedd okt. 05, 2004 17:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Na azert ennyire nem . Csak ket fontos dolgot mondtam, a többi meg csak szamok mondogatasa volt 1-töl 5-ig. Az egesz hivas 5-6 perc lehetett. En ha elememben vagyok, e-mailt/faxot küldök. Ez most varatlanul jött, ezert csak a legfontosabbak jutottak az eszembe, igy a 1751-röl, es sok mas egyebröl nem esett szo.
|
szer. szept. 29, 2004 23:11 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
|
szer. szept. 29, 2004 22:22 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
vizsla1 írta: lehetett észrevételeket tenni, amit ha jól hallottam le is gépelt.
Húh,akkor ha minden bajod elmondtad,szegénynek letört az ujja,mire mindent leírt
|
szer. szept. 29, 2004 21:22 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
OFF
Üszis nem, de telemarketinges igen. Azt csinálom, amit pampika írt. És az ott tapasztaltak alapján nem szeretnék 50 évnél tovább élni! Legalábbis úgy nem, hogy van telefonom... . El tudjod képzelni, hogy ha valamit értékelni kell, mondjuk egy gázszolgáltató telefonos ügyfélszolgálatát, s a nénike nekem a telefonba ordít, min. hangerőn is 20 centire fogva a kagylót, hogy ő hetente egyszer fürdik, meg 30 ezer Ft a nyugdíja, akkor miért jön ki nála nyáron 6000 Ft-os gázszámla, akkor nehéz vele megértetni, hogy átalánydíjat fizet, s csak annyit kéne csinálnia, hogy módosítja a részösszeget? De még ez sem baj mert meghallgatom, és segítek neki, de rontja az átlagomat! Meg van szabva, hogy melyik kampányból mennyinek kell meglennie óránként, s ha ez nincs meg, elküldenek, s majd esetleg visszahívnak a következő kampányhoz. S miért kicseszés? Mert nem tehetek arról, hogy olyan számokat hívok, ami esetleg nem is létezik, vagy foglalt, vagy fel sem veszik, vagy éppen egy olyan listát adnak, ami nyilvános állomásokat tartalmaz, s amikor valaki ezt felveszi, akkor derül ki, hogy fülkét hívtam. Ezekután még jönnek olyan finomságok, hogy a kérdőívet nemhez, korhoz, területhez, végzettséghez, jövedelemhez kötik, s neked napközben kell telefonálni. Szerinted mennyi a valószínűsége, hogy 18-25 év közötti, átalános iskolai végzettségő férfi fogja felvenni a kagylót? Hisz te már mindenki mást megkérdeztél, s már csak ilyenek vannak hátra. Mivel 75%-ban idősek veszik fel, velük hamar megvan a kvóta, s így a végén ugye ők már nem jók, de mivel 75%-ban továbbra is ők veszik fel, velük vagy kénytelen megcsinálni, de nem teheted, mert ő a kora miatt nem felel meg. Alapesetben az idősek nagy része azzal kezdi, hogy ő már idős, ő erre nem jó, s tényleg nem, de nem azért mert idős, hanem mert velük már megvan a megfelelő számú sikeres kérdőív, s erre hivatkozva kénytelen vagy elutasítani őt, persze szépen, finoman megfogalmazva. S legközelebb ha meignt hívják, más témában, nem fog válaszolni, mert az rögzül meg benne, hogy ő nem jó erre. Holott lehet, hogy olyan kampányt csinálsz, hogy mondjuk klimaxos idős nőket kéne kérdezned. Szóval ez egy olyan szakma, amviel nem lehet nyugdíjba menni. Az emberek gyakran cserélődnek, és sokan vannak, akik meg se várják, hogy elküldjék őket, önszántukból mennek el. Ugyanez van akkor is, amikor a telesaleseseknek rá kell beszélni az embereket az egyik távközlési cég különféle csomagjaira, s tudod, hogy az neki nem fogja megérni, de neked muszáj úgy beállítani a nénike előtt, hogy ezt neki meg kell venni, merthogy ezzel ő jó jár, mert különben kockáztatod az állásodat, és magát a munkaadó cég létezését is (mert nem kap majd több megbízást), és így a kollégáid állásait is - hisz meg van szabva, hogy óránként 4-et el kell adnod.
Ezúton kérek meg mindenkit, ha közvéleménykutatással keresik meg telefonon, ne b*ssza le a kagylót, mert iszonyat kellemetlen, ugyanúgy, mint beleanyázni. S azon se akadjon ki senki se, ha vasárnap délben hívják fel, mert elhiszem, hogy zavaró, ha ebéd közben zavarnak, akkor nyugodtan lehet más időpontot kérni. De mi is a munkánkat végezzük, mi is szívesebben lennénk otthon, az ebéd előtt. De ha vasárnap nem hívhatjuk, mert ebédel, hétköznap azért lesz rossz, mert dolgozik, szombat delőtt azért nem jó, mert alszik, stb és még fokozhatnám. Szóval mindig van valami kifogás. Senki sem hal bele abba, ha válaszolgat néhány kérdésre, s ki tudja, talán egy kis kikapcsolódás lesz a vége(, vagy lehet, hogy jól felbosszant ). Mindenestre nem lenne "szabad" csak úgy nemet mondani az egészre. Az más, ha egy forgalmas aluljáróban állítanak meg, azt én sem szeretem. De a telefon az általában kéznél van, s azon elérhető az ember. Ha akkor nem is jó, meg lehet adni másik időpontot.
ON
Egy órával ezelőtt élőhangos ÜSZI-értékelés volt a 06707001270-ről. Rendes volt a srác, és végre tényleg az ember véleményére voltak kíváncsiak, mert lehetett észrevételeket tenni, amit ha jól hallottam le is gépelt.
|
szer. szept. 29, 2004 19:17 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
vizsla1 írta: OFF: En is f*stam az elso par telemarketinges hivasnal, mikor eloszor csinaltam. Annyi a valtozas, hogy uj kampany indulasa utan az elso par hivasnal tovabbra is izgulok, bar sokkal kevesbe .
Én egyszer telefonos kérdőívezést csináltam..hát ne tudjátok meg,mennyi hülye,értetlen ember van...a 'legjobb' az volt,amikor vagy az ügyfél leüvöltötte a hajam,hogy milyen alapon hívtam én fel,vagy a másik véglet,amikor a mamika belelendül a válaszolásba és nem lehetett lelőni(45 perces hívás )
|
szer. szept. 29, 2004 9:18 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nem.
De attól még sok a telefon.
|
szer. szept. 29, 2004 9:13 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
csak nem üszisek vagytok, vagy mi a szösz?
|
szer. szept. 29, 2004 0:38 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Én itt simán lekezelek telón akárhány ügyfelet.
|
hétf. szept. 27, 2004 17:26 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
OFF: En is f*stam az elso par telemarketinges hivasnal, mikor eloszor csinaltam. Annyi a valtozas, hogy uj kampany indulasa utan az elso par hivasnal tovabbra is izgulok, bar sokkal kevesbe .
|
hétf. szept. 27, 2004 16:39 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Fél????
Ez volt élete első ilyen hívása és a főnökség éppen lehallgatta?
|
hétf. szept. 27, 2004 15:51 |
|
|
viktorio
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 81 Tartózkodási hely: RétesFehérVár
|
egyik délután megszólal a telefon, a 70/7001270-ről hívnak.
na mi a szösz!
- Jó napot kívánok, a Vodafone ügyfélszolgálatától hívtam, nem zavarom pár percre?
- Nem
- Köszönöm. A Vodafone információkat gyűjt, hogy minél jobb szolgáltatásokkat nyújtson ügyfeleinek. Feltennék néhány kérdést. Használ-e Ön Internet? stb.
Szóval megkérdezett egy csomó mindent. Azt nem kérdezte, hogy van-e ötletem vagy javaslatom. A díjcsomagokról nem esett szó, csak internet, wap meg ilyenek.
A fickó úgy hívott fel, hogy a hangján lehetett hallani, hogy fél. Pedig nem haraptam le a fejét.
Gondoltam leírom.
|
hétf. szept. 27, 2004 15:39 |
|
|
mati88
arany tag
|
Hová sietsz, én 4 hónapja várom! Először azt mondták, nem tudják az új ügyfélszámomra áttenni, csak utalni. Majd miután megadtam a banksz.sz-mat és kivártam az általuk irt 30 napot, meg még sokat, kiderült hogy utalni sem tudják, csak jóváirni a jelenlegi ügyfélszámomon . De mivel azon meg jelenleg is hibás számla van, így még mindig várok, hiszen mivel fizetési kötelezettségem nincs, ezért a jóváírás is képletes jelenleg. És ez már 05.12 óta tart.
Szóval nyugi
|
hétf. szept. 20, 2004 19:37 |
|
|
Brummogo
arany tag
|
Enyac írta: Régebben voltam már Vodafone-os, de akkor kritikán aluli szolgáltatást nyújtottak, ezért otthagytam őket. Most azonban úgy alakult a sorosom, hogy szükségem van a mobil internetre, vettem hát egy Vitamax SIM-et. Mégiscsak a voda méri a legolcsóbban... El kell mondanom, nagyon meglepődtem - régen csalódtam ilyen kellemesen... Úgy hagytam el a siófoki boltot (ahol egyébként a leghülyébb technikai kérdésemre is azonnal lökték a választ), hogy működött a kari, ez régen nem volt jellemző (48 óra múlva szabályosan könyörögtem, hogy engedjenek csatlakozni). Aztán most már van térerő ott, ahol lakom, nem kell kimászkálnom, ha beszélni akarok. A Vodanet elsőre csatlakozik, gyors, szépen működik. Volt egy kis beállítási problémám, csúcsidőben 3 perc alatt sikerült ügyfélszolgálatost kapnom (korábban vártam én 30-50 perceket is), aki udvarias volt és értette a dolgát. Tényleg meglepődtem, rengeteget fejlődött a cég. Azt hiszem, ha továbbra is ilyen jó tapasztalataim lesznek, búcsút veszünk a T-Mobile-tól, ami ugyan jó, de kissé drága. Tényleg örülök, hogy a Voda képes a fejlődésre.
Szeretnék én is pozitivan csalódni a Vodában, mondjuk több mint 2 hónap után viszontlátni folyószámlámom a 3000 Ft-os megszüntetés miatti túlfizetésem...
|
hétf. szept. 20, 2004 19:04 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Tudom, hogy írtam egy másik topikba is ugyanezt, de annyira jólesett, hogy muszáj ide is beírnom:
Pont most mondtam le a hangpostát. (Voda + Byop)
Sms -> 1270 a köv. szöveggel: xhp
1,5 perc múlva:
Válasz üzenet: Önnek nincs hangpostája.
Próba -> valóban nincs.
Nagyon pozitívan csalódtam. (és ez egyre többet van így... lehet, hogy pannon agyő?)
|
hétf. szept. 20, 2004 18:52 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Régebben voltam már Vodafone-os, de akkor kritikán aluli szolgáltatást nyújtottak, ezért otthagytam őket. Most azonban úgy alakult a sorosom, hogy szükségem van a mobil internetre, vettem hát egy Vitamax SIM-et. Mégiscsak a voda méri a legolcsóbban... El kell mondanom, nagyon meglepődtem - régen csalódtam ilyen kellemesen... Úgy hagytam el a siófoki boltot (ahol egyébként a leghülyébb technikai kérdésemre is azonnal lökték a választ), hogy működött a kari, ez régen nem volt jellemző (48 óra múlva szabályosan könyörögtem, hogy engedjenek csatlakozni). Aztán most már van térerő ott, ahol lakom, nem kell kimászkálnom, ha beszélni akarok. A Vodanet elsőre csatlakozik, gyors, szépen működik. Volt egy kis beállítási problémám, csúcsidőben 3 perc alatt sikerült ügyfélszolgálatost kapnom (korábban vártam én 30-50 perceket is), aki udvarias volt és értette a dolgát. Tényleg meglepődtem, rengeteget fejlődött a cég. Azt hiszem, ha továbbra is ilyen jó tapasztalataim lesznek, búcsút veszünk a T-Mobile-tól, ami ugyan jó, de kissé drága. Tényleg örülök, hogy a Voda képes a fejlődésre.
|
csüt. szept. 16, 2004 18:31 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
De a Dominós hívásértesítő mellé még jár a non-stop ingyen hangposta lehallgatás!
|
szer. szept. 15, 2004 20:22 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
partycsoka írta: Azert ez hasznos lesz es meg ingyenes is. Ha emlekeim nem csalnak,magentaeknal ezert tejelni kell.
Ha feltöltős vagy,akkor asszem 250 per hó.Előfizuhoz ingyé.De ott meg fizetünk 200-t a híváskijelzésért,ami meg dominóban vagy ingyér
|
szer. szept. 15, 2004 19:12 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
Azert ez hasznos lesz es meg ingyenes is. Ha emlekeim nem csalnak,magentaeknal ezert tejelni kell.
|
szer. szept. 15, 2004 18:48 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Milyen jól tájékozott kend!
|
szer. szept. 15, 2004 17:20 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
A Vodás hívásértesítőről a (06-70) 700-2489-es számon lehet infót hallgatni (Vodás telefonról ingyen)! Pár napja kaptam egy sms-t, abban adták meg azt a számot. Aztán pedig tegnap kaptam egy másik sms-t, miszerint a szolgáltatás várhatóan októbertől (ezek szerint esetleg okt. 8-tól) indul...
|
szer. szept. 15, 2004 13:44 |
|
|
kisgergo
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 245 Tartózkodási hely: nyh.
|
nos ugy néz ki , hogy kb. még egy hónapot késik a hivásértesitő, talán okt. 8-tól lesz, de az már biztos, hogy mind pre-, mind postpaidnek havidij-mentesen
|
szer. szept. 15, 2004 0:57 |
|
|
Finec
ezüst tag
|
pampika írta: Finec írta: De honnan tudom hogy Wap vagy net? ha csak wap-ra fizetek elő, akkor ugye ha valami "rossz helyre tévednék" nem vonnak le extra forintokat? Hát ez eléggé egyszerű,mivel a kívánt oldalt vagy engedi megnyitni,vagy nem. (gondolom én,bár már régen wapoztam,de ez akkor is így ment)
köszi
remélem akkor minden oké lesz csak szorítsatok, hogy holnapra még maradjon 6230as
|
kedd szept. 14, 2004 21:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Finec írta: pampika írta: Igen,annyi,de most ha telcsi nélkül veszed a perc alapú előfizus simet,akkor havi 1000 ft kedvezményt kapsz 1 évig(bár gondolom,hogy telcsivel együtt veszed). A wapra külön kell előfizetni. Itt megtalálod az aktuális tarifákat. Köszi! Szóval ha jól értem, akkor amint megvan a tel, előfizettem a csomagra (SMSopciót előfizetéskor mondjam?), akkor küldök egy "WAP" tartalmú SMS-t a 1270-re, és már mehetek is 2mb-ig GPRS-en havi 375 pénzért... De honnan tudom hogy Wap vagy net? ha csak wap-ra fizetek elő, akkor ugye ha valami "rossz helyre tévednék" nem vonnak le extra forintokat? (bocsánat, hogy ilyen akadékoskodó vagyok, csak az első előfizetésem, és kicsit félek még...)
CSÁÁÁÁÁÁÁÁÁVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!
WAP tartamú sms-t küldesz!!! Akkor az nem NET!!!
Extra forint levonás csak a Voda LIVE oldalon van, de előtte MINDIG van figyelmeztetés, hogy akarod-e tényleg.
|
kedd szept. 14, 2004 21:46 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Finec írta: De honnan tudom hogy Wap vagy net? ha csak wap-ra fizetek elő, akkor ugye ha valami "rossz helyre tévednék" nem vonnak le extra forintokat?
Hát ez eléggé egyszerű,mivel a kívánt oldalt vagy engedi megnyitni,vagy nem.
(gondolom én,bár már régen wapoztam,de ez akkor is így ment)
|
kedd szept. 14, 2004 21:44 |
|
|
Finec
ezüst tag
|
pampika írta: Igen,annyi,de most ha telcsi nélkül veszed a perc alapú előfizus simet,akkor havi 1000 ft kedvezményt kapsz 1 évig(bár gondolom,hogy telcsivel együtt veszed). A wapra külön kell előfizetni. Itt megtalálod az aktuális tarifákat.
Köszi!
Szóval ha jól értem, akkor amint megvan a tel, előfizettem a csomagra (SMSopciót előfizetéskor mondjam?), akkor küldök egy "WAP" tartalmú SMS-t a 1270-re, és már mehetek is 2mb-ig GPRS-en havi 375 pénzért...
De honnan tudom hogy Wap vagy net? ha csak wap-ra fizetek elő, akkor ugye ha valami "rossz helyre tévednék" nem vonnak le extra forintokat?
(bocsánat, hogy ilyen akadékoskodó vagyok, csak az első előfizetésem, és kicsit félek még...)
|
kedd szept. 14, 2004 21:37 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Ne mondjátok már, hogy mégmajd csinál valami jót is a 1270!!!???
Mi történt velük?
Meggyújtotta valaki a -t?
|
kedd szept. 14, 2004 20:47 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Igen,annyi,de most ha telcsi nélkül veszed a perc alapú előfizus simet,akkor havi 1000 ft kedvezményt kapsz 1 évig(bár gondolom,hogy telcsivel együtt veszed).
A wapra külön kell előfizetni. Itt megtalálod az aktuális tarifákat.
|
kedd szept. 14, 2004 20:40 |
|
|
Finec
ezüst tag
|
Lenne egy kérdésem... remélem dicséret lesz a vége
Szóval, ha akarok venni egy "voda 90"-et, SMS Opcióval, az eddig ugye 2880 + 1250 = 4130. Ebben eddig van 100 SMSem és 90 perc beszélgetésem (perc alapon).
A GPRS Wap az hogy működik? Külön előfizetés van rá? Mik a szabályok, limitek, talasztalatok? Én kb anniyra használbám, hogy a saját oldalamra feltöltött operátorlogókat, játékok, programokat, képeket a telóra mentsem adatkábel hiányában, és 1-2 wapoldal böngészésére. Ennek a díjazása ugyebár adatforgalom alapján történik? Szóval ha x kb-t megnéztem, az még ennyi, de ha kicsit többet, az már több?!
Ez mennyibe fog még nekem kerülni, és milyen lesz a sebessége?
Ha meg akarom rendelni előfizetéskor szóljak, vagy ezt bármikor aktiválhatom, vagy alapból a "csomag" része?
(Nokia 6230-at fogok venin ha minden igaz.)
|
kedd szept. 14, 2004 19:32 |
|
|
krisztianxxx
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 147 Tartózkodási hely: Budapest
|
NAgyon belehuztak a szinvonal javitásába a Piros szolgáltatonál!
1. tegnapi nap folyamán vásároltam 1 voda duett kártyát, már nem az elsõt, s képzeljétek el, kb mire kitoltottuk a papirokat,ami amugy is szukseges volt, annak a vegere meg is erkezett a visszajelzes, s mondta a csaj,hogy 2 hete belehuztak a visszajelzesek terén!
2. Ismerõsõmet ma felhivták(feltoltokartyas), s mondták neki,hoyg van 1 ajánlatuk számára! 17990(vagy 18990 ft-ért-már nem emlekszem pontosan) vehet Nokia 3510i-t és 10000Ft-tal töltik fel a már meglévõ kártyáját! Ugy látszik,vmi partnerprogram elindult a vodánál is, nem csak a ket "nagy" szolgáltatónál van már ilyen!
|
kedd szept. 14, 2004 19:09 |
|
|
partycsoka
gyémánt tag
|
2 dicseretet kap ma tolem a legpirosabb szolgaltato. 1. Atvaltottam par perccel ezelott a Joker karim Joker Pluszra es a JPV elkuldese utan kb. 1 perc mulva mar at is raktak,majd jott a 1270-rol az uj egyenleg SMS-ben. 2. Irtam az ugyfelszolgaknak hetvegen 2 e-mailt es roppant korrekt valaszokat kaptam. A szokasos Vodafone Ugyfelszolgalat alairas helyett, az emberkek neve volt,utana pedig az allt,hogy Levelezesi Csoport.
|
kedd szept. 14, 2004 18:30 |
|
|
Finec
ezüst tag
|
Macika írta: Bring Your Own Partner, ha jól tudom.
ilyen még létezik?
|
kedd szept. 14, 2004 15:51 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Finec írta: kisgergo írta: k_chris írta: van még byop? elvileg igen. Megkérdezhetem hogy mi az a byop? /addig ok, hogy díjcsomag, meg hogy király:P/ Lehet ezt most egy N6230-al venni?
Bring Your Own Partner, ha jól tudom.
|
kedd szept. 14, 2004 1:19 |
|
|
Finec
ezüst tag
|
kisgergo írta: k_chris írta: van még byop? elvileg igen.
Megkérdezhetem hogy mi az a byop? /addig ok, hogy díjcsomag, meg hogy király:P/
Lehet ezt most egy N6230-al venni?
|
hétf. szept. 13, 2004 23:26 |
|
|