Szerző |
Üzenet |
MrCsiT
ezüst tag
Csatlakozott: pén. ápr. 16, 2004 15:24 Hozzászólások: 90 Tartózkodási hely: Pestecske :)
|
..
OFF:
Nikk írta:
"A BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA!!!!"
Hát, én csatlakoznék Takibaa véleményéhez: ha valaki nem képes lehetőleg úgy megfogalmazni egy témacímet, hogy tudjam, miről is szól akkor
technikailag:
a, vagy nem nézem meg, mert fel sem tűnik
b, nem fog érdekelni, mert pongyola a megfogalmazás..
stilisztikailag:
a, bár tudom, hogy magyarországon - picit tévesen - nyelvtanár szintre próbálják képezni az embereket, pedig az "alap" megértéshez ez felesleges, azért -főleg ha azt veszed figyelembe, hogy gyorsan szeretnél választ kapni - a pontos megfogalmazás önérdek
b, ha valaki lusta/nem hajlandó -lehetőségeihez mérten - pontosan fogalmazni, én is azt mondom: töröljék a fenébe a témáját, és (talán) előbb utóbb befejlődik a tag..
ON:
valóban azt vedd, ami jobban tetszik..
|
szer. szept. 08, 2004 10:05 |
|
|
Lossfer
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3127 Tartózkodási hely: A véka segge alatt.
|
`hogy a piros, vagy a kék vincsit vegyem, vagy hogy jobb-e ha lilán világít a hűtőventillátor...`
Ujpest drukkereknek lilan vilagit, Fradistaknak zolden.
hmm... szep kis joszag gondolom abbol a seggbeharapos fajtabol
|
vas. szept. 05, 2004 16:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Egyetértek.
A topik címe jobban utaljon a tartalmára.
|
vas. szept. 05, 2004 14:46 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
mondjuk a cím alapján várható volt, hogy valami olyanról lesz szó, hogy a piros, vagy a kék vincsit vegyem, vagy hogy jobb-e ha lilán világít a hűtőventillátor...
de tényleg rettentően fontos téma, az biztos... bemész a boltba, és ráteszed a kis kezed a billentyűzetre, ha kényelmes, és van rá pénzed, akkor megveszed. ugyanez alkalmazható az egérre is.
Idézet: Miért csak nekem tűnik fel ez a probléma?
nem csak téged zavar.
|
vas. szept. 05, 2004 14:38 |
|
|
Nikk
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 27, 2004 19:32 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Néhol itt néhol ott
|
Takibaa írta: Mivel egy Mi a véleményetek ... címből nem jöttem rá, hogy mit akarsz kérdezni, benéztem ide. Felesleges volt, ízlés dolga, ha tetszik vedd meg, ha nem akkor ne, de a címben írd le, hogy mit akarsz a fórumtagoktól. Márka, cél, ár, lehetőségek stb... legyen egyértelmű a kérdésfeltevés! Feleslegesen rabolod az időt, ha nem tudsz értelmesen kédezni.
KEDVES MODERÁTOROK: Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy az ilyen jellegű topicokat (címek mint: PLEASE HELP, SEGÍTSÉG, SŰRGŐS stb...) töröljétek, mert a címből semmi nem derül ki. Nem azért járok a fórumra, hogy mostanság minden második topic címéből találgassak, hogy vajon mi lehet a tartalma. Ez nem fér össze szerintem a fórumban tanúsítandó magatartásnormával. Ha kérdésem van röviden megfogalmazom a címben, az első hozzászólásban pedig elmondom, hogy mit csináltam, milyen konfiggal, mi a hiba és mit próbáltam ellene tenni. Nekem már sokat segített a terminál fórum, és szerintem én is segítettem már sokaknak. Ezért járunk ide, viszont az ilyen címek nagyon felviszik az agynyomásom, mivel lehet értelmesen is kérdezni. Miért csak nekem tűnik fel ez a probléma?
BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA!!!!
|
vas. szept. 05, 2004 14:23 |
|
|
Takibaa
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 846 Tartózkodási hely: Budapest
|
Mivel egy Mi a véleményetek ... címből nem jöttem rá, hogy mit akarsz kérdezni, benéztem ide. Felesleges volt, ízlés dolga, ha tetszik vedd meg, ha nem akkor ne, de a címben írd le, hogy mit akarsz a fórumtagoktól. Márka, cél, ár, lehetőségek stb... legyen egyértelmű a kérdésfeltevés! Feleslegesen rabolod az időt, ha nem tudsz értelmesen kédezni.
KEDVES MODERÁTOROK:
Nagyon szépen kérlek benneteket, hogy az ilyen jellegű topicokat (címek mint: PLEASE HELP, SEGÍTSÉG, SŰRGŐS stb...) töröljétek, mert a címből semmi nem derül ki. Nem azért járok a fórumra, hogy mostanság minden második topic címéből találgassak, hogy vajon mi lehet a tartalma. Ez nem fér össze szerintem a fórumban tanúsítandó magatartásnormával. Ha kérdésem van röviden megfogalmazom a címben, az első hozzászólásban pedig elmondom, hogy mit csináltam, milyen konfiggal, mi a hiba és mit próbáltam ellene tenni. Nekem már sokat segített a terminál fórum, és szerintem én is segítettem már sokaknak. Ezért járunk ide, viszont az ilyen címek nagyon felviszik az agynyomásom, mivel lehet értelmesen is kérdezni. Miért csak nekem tűnik fel ez a probléma?
|
vas. szept. 05, 2004 13:43 |
|
|
Salvatore Salvataggio
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 8673 Tartózkodási hely: Ahol fikázni könnyű alkotni nehéz!
|
Ugyan azt írom mint a másik topikban:
"Ha most akarsz venni akkor EPOX 8KDA3+,SOCKET 754,nForce3-t ajánlom, nem a legolcsóbb de nagyon tutkó vas.
Viszont ha a jövőbe nézel érdemes lenne megvárnod a socket939-et mert tuti hogy az AMD ezt a vonalat fogja fejleszteni a 754 meg szépen lassan majd kifut. MIvel a chipsetek elvileg kompatibilisek a 939-esre is elvileg nem lesz drágább se a proci se az alaplap. És azt is érdemes nézni, hogy a kisebb hibák már javítva vannak a 939-ben."
Karácsonykor már tuti lesz itthon 939-es sőt még az nforce4 se elképzelhetetlen(ez lenne a tuti).
VGA-val még ráérsz foglalkozni, mert a geforce 6600 és az ati x700(elvileg) is most jön ki a picara és eléggé árlenyomó hatása lesz.
|
vas. szept. 05, 2004 11:36 |
|
|
almi
ezüst tag
|
Sziasztok!!
Igazából én nem 2 dolog ról szeretnék véleményt kérni hanem 4 -5 ről csak nem találtam olyan fórumot ahova ez smakkolna ezért ide írom!
Karácsony körül gépet szeretnék fejleszteni!
A kiszemelt cuccos:
Amd A64 MSI K8T Neo FSR
Innovision GeForce FX5900XT 128MB TV
AMD a64 2800+ proci
512 MB DDRRAM PC3200
ez olyan 130eFT körül van azthiszem!
Szerintetek megéri ilyet venni ennyi pénzért???
|
vas. szept. 05, 2004 10:18 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Thomas: melyik billentyű? Amelyiket kérdeztem caprine-től? Ha igen, elküldenéd pü-bena bolt nevét?
|
szomb. szept. 04, 2004 19:39 |
|
|
Thomas
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4154 Tartózkodási hely: Baranya
|
A kedvenc boltomban ez a billentyűzet 3700 Ft 2 év garival.
1 év garral kicsit kevesebb.
|
szomb. szept. 04, 2004 18:24 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
caprine: Tudnál egy linket dobni errőla billentyűről? Természetesen csak magyar link érdekelne, mert angolul találtam róla leírást, de sajna nem tudok angolul. Hol vetted és mennyiért? Külföldön az egyik helyen 10 euro, a másik helyen 35 dollár. Vannak ám árkülömbségek.
|
pén. szept. 03, 2004 22:34 |
|
|
caprine
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 388 Tartózkodási hely: BAZ megye
|
"Ameddig az egyik a mouseban van, addig a másik töltődik, majd csere...
Csomóan fikázzák a Genius-t. Mindenki Logitech hívő lett... "
Figyu. Olyan Logitech MX... design copy ez a Genius rágcsáló, hogy ihaj.
Az egyik legjobb görgös egeret is a Logitech találta ki és azóta is mindenki másolja. Ez tök olyan mint egy MX500.
Billentyüzet: nekem ilyen nincs, de ha nem fontos, hogy kábel nélküli legyen akkor ami nekem van "BTC 8190 Smart Office Keyboard" azt ajánlani tudom. A rajta lévő joystick elég érdekes dolgokat tud, internet gombok, 4 programozható gomb (alapértelmezésben word, excel, outlook, ?), winamp vezérlés, hangerő szabályzás, némitás, jól eldugott kikapcs gomb, és amit én nagyon nagyon megszoktam az a "close" gomb (a windows ALT+F4-e gyakorlatilag) a nyilak alatt a legkézreesőbb helyen.
|
pén. szept. 03, 2004 22:21 |
|
|
Nikk
ezüst tag
Csatlakozott: vas. jún. 27, 2004 19:32 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Néhol itt néhol ott
|
Mikk írta: A billentyű nem olyan rossz de igazából nem kéne túlságosan egybe vannak nekem tolva a billentyűk. A jó öreg normális formát szeretem Vagy ergonomikus legyen. Egér nem tűnik rossznak és ha jól olvastam aksit kapsz hozzá.
Azt már megvettem pár napja, és valóban 4db akkut kaptam mellé. Ameddig az egyik a mouseban van, addig a másik töltődik, majd csere...
Csomóan fikázzák a Genius-t. Mindenki Logitech hívő lett...
A billentyűzet most egy pirinyóval fontosabb... A mouseról meg tapasztalatokat várok
|
pén. szept. 03, 2004 7:47 |
|
|
Mikk
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 360 Tartózkodási hely: Budapest
|
A billentyű nem olyan rossz de igazából nem kéne
túlságosan egybe vannak nekem tolva a billentyűk.
A jó öreg normális formát szeretem Vagy ergonomikus legyen.
Egér nem tűnik rossznak és ha jól olvastam aksit kapsz hozzá.
|
pén. szept. 03, 2004 7:45 |
|
|
Nikk
ezüst tag
|
Mi a véleményetek erről a kettőről?
PLS! Erről a billentyű/mouse combóról szeretném kikérni véleményeteket:
Billentyűzet
Egér
Ha tetszik indokold meg miért! Ha nem, akkor is indokold meg PLS!!!
Előre is köszi mindenkinek a véleményét...
|
pén. szept. 03, 2004 7:40 |
|
|