Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 4:26

Hozzászólás a témához  [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 94  Következő
SonyEricsson K700 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás Re: T-Mobile customizacio
Poeta írta:
Poeta írta:
Ahoy!

Olyan erdekelne engem, hogy a T-Mobile altal beragasztott "t-zones" gombot (jobb felso) ki lehet-e cserelni az eredeti "More"-ra?

Ha nem, akkor az a minimum hogy nem kellett volna nekik kis betuvel irni, ha mar a tuloldalon nagybetuvel van, hogy "Calls".

Tovabba az, hogy ez a verzio aktualis-e: R2A041?

Koszi,
Zoli

Jeee, ennyire vak vagyok? Pont ezen az oldalon van valasz a masodik kerdesemre. :)

Egyebkent mit ad ez a jo kis R2L es honnan lhet elerni? Be kell vinni szervizbe?

Koszi,
Zoli

Na ne'ma'! Olvasgatok itt visszafele, es hipsz hopsz megvannak a valaszaim. :)

Mindnkinek koszonom a segitseget :) Egyebkent eddig T610-em volt. Megbizhato volt, de baracklevel nem teszteltek. Ez a telko meg nincs egy napos, de maris jobban szeretem.

--
Zoli

csüt. szept. 23, 2004 1:53
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás Re: T-Mobile customizacio
Poeta írta:
Ahoy!

Olyan erdekelne engem, hogy a T-Mobile altal beragasztott "t-zones" gombot (jobb felso) ki lehet-e cserelni az eredeti "More"-ra?

Ha nem, akkor az a minimum hogy nem kellett volna nekik kis betuvel irni, ha mar a tuloldalon nagybetuvel van, hogy "Calls".

Koszi,
Zoli

Jeee, ennyire vak vagyok? Pont ezen az oldalon van valasz a masodik kerdesemre. :)

Egyebkent mit ad ez a jo kis R2L es honnan lhet elerni? Be kell vinni szervizbe?

Koszi,
Zoli

csüt. szept. 23, 2004 1:46
vas-tag

Hozzászólás T-Mobile customizacio
Ahoy!

Koszi,
Zoli

csüt. szept. 23, 2004 1:44
arany tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
...Nem javítottak az egyik legbosszantóbb hibán! Ha a telefonkönyvi bejegyzéseimet át akarom másolni a SIM-re, az kb 70%-nál hibaüzenettel leáll és azt mondja, hogy a SIM megtelt!...

Nyugodj meg! az én ősrégi T68i-m is ugyanezt csinálja. Az okára még nem jöttem rá, talán olyan karakter van a névben, amit a SIM nem szeret...

szer. szept. 22, 2004 23:32
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom, hogy a Vodás R6C-ről van-e valakinek tapasztalata, infója?

szer. szept. 22, 2004 22:00
ezüst tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Nohát kérem! :)
A T-Mobile-os K700 tulajoknak mondanék egy örömhírt:
Van elérhető új T-Mobile-os firmware a K700i-re!

_Laca!

Üdvözölhetünk végre az R2L-esek táborában?

szer. szept. 22, 2004 21:34
arany tag

Hozzászólás 
viraxo írta:
Ja és a 2mp hívásfogadáskor szintén megmaradt!

:evil:

szer. szept. 22, 2004 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Nohát kérem! :)
A T-Mobile-os K700 tulajoknak mondanék egy örömhírt:
Van elérhető új T-Mobile-os firmware a K700i-re! Az enyémre ma töltötték rá! A verziószáma:R2L001
A változások:
- Kikapcsolt állapotban takarékos üzemmódban töltés közben nem világít a kijelző. (Ill. egy idő után kikapcsol szépen!)
- Kikapcsolt állapotban töltés közben a hangerő gomb megnyomására nem fagy le!
- A csoportok szerkesztésénél van lehetőség törölni egyesével neveket a csoportból!
- Ha e-mailt küldünk a készülékről, eddig nem lehetett keresni a telefonkönyben, hogy kinek akarjuk elküldeni a levelet! (ill. keresni lehetett, de ha a név kezdőbetújét be akartuk írni azt nem engedte) Most már ez is megy!
- Hívásszűrés esetén a beállított listát nem felejti el, ha kikapcsoljuk a telcsit.
- Újdonság az előző verzióhoz képest, hogy ha fényképet csinálunk, annak visszanézésekor a diavetítés funkcióban - ha a kép mérete lehetővé teszi - mindig a teljes képernyőre húzza ki a képet! Ilyet az előző nem tudott!
- Az előző verzióban ha egy bejegyzéshez fénykép volt rendelve, nem szinkronizálta az Outlook-kal! Ez is megjavult!
- Animált lett az adatátvitel indításakor a kapcsolódást jelző ikon!

Egyenlőre ennyire jöttem rá!
DE!!!!!!
Nem javítottak az egyik legbosszantóbb hibán! Ha a telefonkönyvi bejegyzéseimet át akarom másolni a SIM-re, az kb 70%-nál hibaüzenettel leáll és azt mondja, hogy a SIM megtelt! Pedig van rajta még bőven hely! 192 db telefonszámom van, ebből egy 250-es kártyára 147-et sikerült átmásolnia... ezt nem igazán értem... :?
Ja és a 2mp hívásfogadáskor szintén megmaradt!

szer. szept. 22, 2004 20:49
vas-tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Bármilyen hihetetlen,az utolsó 5-6 oldal átolvasása is elég lett volna!

Mivel nem tudhatom, hogy éppen hol bezséltetek erről és én általában előről kezdem az olvasást eltartott volna egy darabig, mire megtalálom. Na de mindegy. Az a lényeg, hogy most már tudom hála neked. :)

szer. szept. 22, 2004 20:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Bármilyen hihetetlen,az utolsó 5-6 oldal átolvasása is elég lett volna!

szer. szept. 22, 2004 20:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Ha már VAN ilyen telód, akkor legalább OLVASD már át ezt a topikot, ami a TE TELEFONODRÓL SZÓL!

Akkor nem kérdeznél ilyet!
A Voda ugyanis lekorlátozza!

Bocs, de nem volt kedvem 35 oldalt végigolvasni. DE kösz a választ. Köcsög Voda. Akkro mire jó az mp3 lejátszó. rohadjanak meg.

szer. szept. 22, 2004 20:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha már VAN ilyen telód, akkor legalább OLVASD már át ezt a topikot, ami a TE TELEFONODRÓL SZÓL!

Akkor nem kérdeznél ilyet!
A Voda ugyanis lekorlátozza!

szer. szept. 22, 2004 19:50
vas-tag

Hozzászólás 
Hali! Hétfőtől van ez a telefonom és nekem nagyon tetszik. Egy valamit nem tudok. Hogyan lehet az mp3-akat csengőhangként beállítani, mert amikor be akarok állítan egy telefonban alapból benne lévő 14 mp-es mp3-at akkor azt írja ki, hogy a fájl nem használható. Bedig a teló leírásában benne van, hogy mp3-at lehet használni csengőhangként. Ugye nincs olyan, hogy a Vodafone lekorlátozta ezt a funkciót? Légyszi segítsetek. Köszi.

szer. szept. 22, 2004 19:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Hogyan lehet mp3-at mp4-be konvertálni?

szer. szept. 22, 2004 18:54
platina tag

Hozzászólás 
Egyre jobb az aksim!
Vasárnap du töltöttem, és most még van kb. 1/5-öd!
Igaz, nem voltak több órás beszélgetéseim, de használom a bt-t is rendszeresen és fotózgattam is.

szer. szept. 22, 2004 15:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
Andras01 írta:
És a pixelszámot nem kell álítani? Amúgy mindenkinek THX.

A 3GPP videok 128x96 (Sub-QCIF) és 176x144 (QCIF) felbontásúak lehetnek. Az MPEG4 videok felbontása tetszőlegesen báltoztatható.
A K700i nem kezeli a WB-AMR hangokat sem külön sem 3GPP videókban.
A legegyszerűbben az ingyenesen letölthető Nokia Multimedia Converter segítségével lehet 3GPP videókat vagy AMR hangokat készíteni.

Ha MPEG4 Direct Maker-t használsz akkor a video és a hangok is MP4 formátumba konvertálódnak, így külön-külön is megadható majd minden jellenző, ugyan a file-ok nagyobbak, de élvezhető minőségűek lesznek!

szer. szept. 22, 2004 13:17
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Andras01 írta:
És azt megtudnád nekem mondani, hogy hányadik oldalon van a recept a K700ra video bűvészkedésre?

Nem kell bűvészkedni! Kb. az előző oldalon soroltam fel néhány programot, amivel AVI fájlokat át lehet konvertálni 3GP-re. Azokat meg simán át kell küldeni bluetooth-on a telóra.
Érdekesség képpen: átkonvertáltam a Nemo nyomában rajzfilmet, ami teljes terjedelmében! ráfért a telefonra! Igaz, nem egy házimozi, de élvezhető!

És a pixelszámot nem kell álítani? Amúgy mindenkinek THX.

szer. szept. 22, 2004 12:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Most vettem észre, hogy a bejövő smseket és mmseket ömlesztve rakja. Ez kicsit zavaró. 1ébként a SE nem szept 19re ígért egy pár új mobilt?

szer. szept. 22, 2004 10:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Andras01 írta:
És azt megtudnád nekem mondani, hogy hányadik oldalon van a recept a K700ra video bűvészkedésre?

Nem kell bűvészkedni! Kb. az előző oldalon soroltam fel néhány programot, amivel AVI fájlokat át lehet konvertálni 3GP-re. Azokat meg simán át kell küldeni bluetooth-on a telóra.
Érdekesség képpen: átkonvertáltam a Nemo nyomában rajzfilmet, ami teljes terjedelmében! ráfért a telefonra! Igaz, nem egy házimozi, de élvezhető!

Ha kicsit visszaolvastok írtam, hogy hogyan lehet feltölteni sokkal jobb hang és képminőségű MPEG-4 videokat amit szintán lejátszik a teló!!!
Keress rá itt..

Csak töltsd le az MPEG4 Direct Maker-t. Az ingyenes változat pont a kép közepét cseszi el. A Szükséges beállításokat megtalálod a fenti linken az egyik hozzászólásomban!

szer. szept. 22, 2004 9:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem symbianos. Az a P800 és P900 továbbra is.

kedd szept. 21, 2004 21:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
A töltöttségetés térerőt jelző ikonokon változtatni szerintem nem lehet.Vegyél vodásat,abban másképp néz ki.

köszi a választ! még egyet kérdeznék!
A menü ikonjait át lehet rajzolni? Azt nem lehet egy témával együtt lecserélni? Vagy proggi van ami a memóriából lementett képeket megmódosítja és visszatölti?

kedd szept. 21, 2004 20:29
arany tag

Hozzászólás 
mmf-et vissza, wav-ra alakító programot tud vki?
fordítottját elvégző programot találtam (a yamaha féle), de az csak egyirányú

más telefonok miatt nagyon sok mmf formátumú csöngést lehet letölteni, de azokkal persze a k700 nem tud mit kezdeni

kedd szept. 21, 2004 20:29
platina tag

Hozzászólás 
Andras01 írta:

http://3gp.spawnweb.dk/

Parancsolj.Képekkel,egyszerűen,sok angol tudás nem is kell hozzá.

A töltöttségetés térerőt jelző ikonokon változtatni szerintem nem lehet.Vegyél vodásat,abban másképp néz ki.

kedd szept. 21, 2004 19:55
platina tag

Hozzászólás 
Andras01 írta:

kedd szept. 21, 2004 19:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Újra itt!

Ismét segítsetek! Lehet vhogy módosítani a töltöttségi szintet és a hálózati erősséget jelző ikonok színét, alakját???

kösz' előre is!

kedd szept. 21, 2004 17:54
arany tag

Hozzászólás 

kedd szept. 21, 2004 16:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez a GX30 vs K700i összehasonlítás már ezerszer lezajlott.. A GX30 kijelzője jobb, a memóriája bővíthető, megapixeles kamerája van és kihangosítva szebebn szól. De egy ostoba gyík és kib... lassú! MP3-at nem tud háttérben lejátszani, tehát közben mást nem tud csinálni és a vbr állományokat sem kezeli, nincs benne rádió, az infra és a BT lebutított, nem lehet velük fájlokat küldözgetni, amikor belépsz a képek mappába tetü lassan készül el a preview, néha másodperceket kell várni (a K700i még akkor sem ilyen lassú amikor kamu 1280x960-as kéepeket csinálsz a kmaerájával). A vicces, hogy ugyan mp3 lejátszós, de a vbr-től megfexik, mp4 videókat nem tud lejátszani hiába a bőívthető memória, és az alapcsomag nem tartalmaz sztereo headsetet ráadásul egyetlen helyet sem találtam ahol lehetne kapni.. Nu a K700 ennek mind az ellentéte.. ;)

kedd szept. 21, 2004 16:20
arany tag

Hozzászólás 
Szerintetek ezt /K700i/ vagy GX30?

kedd szept. 21, 2004 16:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
doubleD írta:
Ja, lehet hogy megéri az árát a telcsi, de én azért még igy is sokallom. mFőleg ugy, hogy nyugatonolcsobb )ahol viszont 5ször annyit keresnek...)
Egyébként szerintetek lejjebb fog menni pl. a vodánál az ára? Ha igen mikor és mennyivel kb?

OFF
Ha csak ez lenne olcsóbb arra... De kezd az olló összezáródni, viszont majd nézd meg az éttermi és pl. a fodrász árakat itthon.

ON
Persze, hogy lesz olcsóbb, ez a teló a korábbi T68/T610 életpályáját követi, először nagyobbat Karácsonykor fog esni, utána pedig jövő tavasszal-nyár elején (amikor én a köv SE telót veszem).

kedd szept. 21, 2004 15:46
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok

Nekem sajnos az R2A041(vodás) softom van, hol tudnám tuningolni a telcsim mondjuk R2L-re, ha lehet a garanciám megmaradjon.Ha tudtok segítsetek, előre is köszi

kedd szept. 21, 2004 14:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja, lehet hogy megéri az árát a telcsi, de én azért még igy is sokallom. mFőleg ugy, hogy nyugatonolcsobb )ahol viszont 5ször annyit keresnek...)
Egyébként szerintetek lejjebb fog menni pl. a vodánál az ára? Ha igen mikor és mennyivel kb?

kedd szept. 21, 2004 14:47
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Nekem volt DSS-20as szinkronizációs állványom, amivel a SE update service oldal szerint lehetne frissíteni. A terméktámogatás oldalon viszont nincs a K700-hoz támogatott kiegészítők között a DSS-20. Nem is sikerült észrevetetnem vele a telcsit. Próbáltam a K700, és a P800 sync progijával is, de sehogy nem értem el vele sikert. Az Esato fórumon viszont másnak sikerült ezzel a komboval a frissítés. Tuti Én voltam a béna, úgyhogy kiváncsian várom, hogy másnak innen mi lesz a tapasztalata. :roll:

Üdv.

kedd szept. 21, 2004 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Beszerzés alatt.. :) De most sajnos nincs az olcsóbb változat a SeppdShopban..
Meghát stereo headset sincs azóta se sehol, pedig az enyém sajnos kipusztult.. :cry:

kedd szept. 21, 2004 13:58
arany tag

Hozzászólás 
az első firmwareverzió
t-mobilosból sajnos úgy tűnik, egyelőre nincs újabb

kedd szept. 21, 2004 13:56
arany tag

Hozzászólás 
Most hoztak vissza a szervizbol a t-mobilos telefont, a szotfver R2A041 . Mi ez a 041?

kedd szept. 21, 2004 13:53
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Yeah, közben megtaláltam a választ.. :wink:

Idézet:
Can I choose what software to put into my device?
No. The service will automatically identify if your device has operator specific software and make the latest software version approved by your operator available for update.

Vagyis az update során nem lehet választani szoftver verziót, hanem a szolgáltatás automatikusan felismeri ha szolgáltató specifikus szoftver van a telón és a legutolsó Szolgáltató által elfogadott szoftvert tölti rá a telóra.. :wink:

Annak akinek van SyncStation-je... Nektek van?

kedd szept. 21, 2004 11:42
arany tag

Hozzászólás 
(monnyuk ezt 2 pageup-al följebb is megtaláltad volna :)

kedd szept. 21, 2004 10:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Yeah, közben megtaláltam a választ.. :wink:

Idézet:
Can I choose what software to put into my device?
No. The service will automatically identify if your device has operator specific software and make the latest software version approved by your operator available for update.

Vagyis az update során nem lehet választani szoftver verziót, hanem a szolgáltatás automatikusan felismeri ha szolgáltató specifikus szoftver van a telón és a legutolsó Szolgáltató által elfogadott szoftvert tölti rá a telóra.. :wink:

kedd szept. 21, 2004 9:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Próbálta már valaki a Sony Ericsson Update Service-t? Csak kártyafüggetlen telók esetén használható??

kedd szept. 21, 2004 9:40
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Rex!
Csak SyncStation és csak internet. Szerintem ott magyar firmware nincs is, így ha akció telód van, akkor elképzelhető, hogy garancia-vesztéssel járna a művelet.

Köszi a gyors választ!
Szomorú vagyok... :-( Ezexerint minden frissítéshez a szervizbe kell vinni?

kedd szept. 21, 2004 9:16
platina tag

Hozzászólás 
Rex!
Csak SyncStation és csak internet. Szerintem ott magyar firmware nincs is, így ha akció telód van, akkor elképzelhető, hogy garancia-vesztéssel járna a művelet.

kedd szept. 21, 2004 8:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Helló!

Valaki segítsen nekem. Ha otthon akarom elvégezni a firmware frissítést, milyen lehetőségeim vannak?
A SE oldalán láttam, hogy ők az interneten keresztül csak a SyncStation-nel támogatják.
Van más út? (pl: kábel) És van hely ahonnan letölthetőek az új firmwarek?

köszi előre is!

kedd szept. 21, 2004 8:19
arany tag

Hozzászólás 
cruy írta:
mióta van meg a mobilod? előtte milyen készüléked volt? megbántad a cserét? megérte ennyi pénzért? voda menü nem is annyira gáz sztem csak osztják sokan....

Már lassan másfél hónapja van meg a kicsike. Előtte sony j70-em volt, szóval elég nagy lett a váltás :P Mint ahogy sokan, én is a 6230 és a k700 közül választottam.(nem akarok újabb flame-t, mindenki döntse el maga hogy neki mi a fontosabb.) Engem a kijelző győzött meg, mindenképpen megérte az árát. Nekem személy szerint a voda menüvel semmi bajom sincs, igaz nincs egyéb tapasztalatom :roll:

Más: mostanában azt csinálja a teló, hogyha hív valaki, akihez fénykép van rendelve, és utána érkezik egy sms egy olyan embertől akihez viszont nincs, akkor simán beteszi az első emberke fényképét. Előfordul ez másnál is :?:

hétf. szept. 20, 2004 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
1 hónapos, független K700-ast mennyiért lehet eladni? Köszi!

hétf. szept. 20, 2004 21:09
arany tag

Hozzászólás 
Flanagan írta:
Úgy van. Sajnos. :cry: Mondom ezt, mint egy vodás k700-as birtokosa. :twisted:

mióta van meg a mobilod? előtte milyen készüléked volt? megbántad a cserét? megérte ennyi pénzért? voda menü nem is annyira gáz sztem csak osztják sokan....

hétf. szept. 20, 2004 20:28
arany tag

Hozzászólás 
doubleD írta:
Kösz, Flagnan!
Most megnyugtatál, remélem úgy is van, ahogy mondod...

Úgy van. Sajnos. :cry: Mondom ezt, mint egy vodás k700-as birtokosa. :twisted:

hétf. szept. 20, 2004 20:19
arany tag

Hozzászólás 
doubleD írta:
Kösz, Flagnan!

detto ezt gondolom, október elején tervezem a készüléket megvenni....remelem 6610 után jelentős lesz a változás :-)

hétf. szept. 20, 2004 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Kösz, Flagnan!

hétf. szept. 20, 2004 20:06
arany tag

Hozzászólás 
cruy írta:
most hogyisvanez? csak mp3 csengőhangot nem lehet rá tölteni, vagy egyáltalán semmilyen mp3-at?????

Mp3-at az összes k700-ra tölteni, de a vodásnál nem lehet ezeket csengőhangnak beállítani. (értelemszerűen tölteni a vodásra is lehet...)

hétf. szept. 20, 2004 18:29
arany tag

Hozzászólás 
most hogyisvanez? csak mp3 csengőhangot nem lehet rá tölteni, vagy egyáltalán semmilyen mp3-at?????

hétf. szept. 20, 2004 16:37
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4686 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 94  Következő