Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 18:02

Hozzászólás a témához  [ 103 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
MINDENKÉPP NÉZZETEK BE IDE! KAPTAM EGY HAMIS PROCIT !!!!!! 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
ok

hétf. szept. 20, 2004 23:45
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha majd berakod egy gépbe, akkor írd le, hogy mi is valójában.

hétf. szept. 20, 2004 21:28
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Thomas írta:
AXDA2000DUT3C:

AMD Athlon XP 2000+ Socket A Processor
...

az adatai alapján én is ezt mondom, viszont a kép alapján duron lenne
:)
viszont a Sempron procik is ebbe a tokba vannak préselve, ezért valószínűleg a felirat az igaz :)

hétf. szept. 20, 2004 10:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
AXDA2000DUT3C:

AMD Athlon XP 2000+ Socket A Processor

General Features:
AMD Athlon XP 2000+ (1.67GHz) Processor
Model 8 Athlon (Thoroughbred)
More Intructions per clock cycle
PGA Package Type (462pin socket A)
Maximum Front Side Bus of 266MHZ
256KB L2 Cache
QuantiSpeed architecture
1.6v operating voltage

hétf. szept. 20, 2004 0:35
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
no akkor erre mit mondanátok:
Kép
(bocsi, csak telefonnal tudtm most lefényképezni)

AthlonXP-nek vettem, az első hsz-ben írt link alapján Duron. Még a nyákra mart 27648 is stimmel
A procira ez van írva:
AMD Athlon(tm)
AXDA2000DUT3C Z431266F40356
gépben még nem volt a proci, szóval nem tudom mi valójában!

vas. szept. 19, 2004 12:44
arany tag

Hozzászólás 
Salvatore írta:
Salvatora az nõi név! :lol: Maradjunk a Salvatore mellett!:) ezeket a kártyákat nem játékra találták ki én meg nem valószínû hogy ilyet veszek mostanság!:)

Valóban, de az is tény, hogy ezeknél megint ugyanaz a helyzet áll elõ mint a témában: mennyire korrekt az aki a configot összeállítja, a kereskedõ, az egyes forgalmazók, gyártók akkor, amikor teszem azt egy mérnöknek adnak el egy radeont, szerintem az sem tûnik kisebb gondnak mint amikor ilyen "hamis procis" eset fordul elõ: Szakértelem hiánya, meggondolatlanság, stb. a jelenség ugyanez. Játékra én sem használnék professzionális kártyát (sõt)...

De nézz végig azon, hogy történik ma egy vásárlás:

Kigoldnold az alapot körbekérdezel, kapsz egy tancsáot elmész, összerakod, stb. eset leg utánanézel a gyanús dolgoknak. A kereskedõsem tud semmit tenni õ is hasonló szakértõkkel dolgozik.

Nézd végig hogy lenne az ideális:

• Leírod mire is szeretnéd használni
  • Tájékozódsz, alaposan
  • Végiggondolod a fogyasztást, a hûtést, a megbízhatóságot stb is...
  • Kiválasztod a szóba jöhetõ konfigokat
  • Utánanézel kompatiblitási kérdéseknek
  • Összeállítasz egy tervet a configra, részletes alkatrészlistával
  • Pontos információval elmész a boltba
  • Vásárláskor mindent tételesen ellenõrzõl
  • Összerakod, telepíted.

Ehhez képes sajnos sok az eltérés és a tanácsok amiket kapnak az emberek sem mindig jók (pl. játék gép mellé kerül második gép, feltehetõen munkára, és jön az okos tanács: "Win98") Érdemben össze kellene állítani általánosan használható vásárlási tanácsokat amik aztán nem csak a fórumról érhetõek el...

hétf. ápr. 19, 2004 21:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
Salvatora az női név! :lol: Maradjunk a Salvatore mellett!:) ezeket a kártyákat nem játékra találták ki én meg nem valószínű hogy ilyet veszek mostanság!:)

hétf. ápr. 19, 2004 21:05
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Salvatore írta:
1. ha intel- AMD-tek akkor ott az intel-amd topic lehet pro kontra... ez a topic mint a címéről is kiderül nem ebben a témában indult.

Ebben igazad van teljesen, bocsánat mindenkitől :!:

Idézet:
AMD és az intel összehasonlításhoz annyit hogy a két gyártó már több éve közös szerződést írt alá hogy egymással megosztják a fejlesztés specifikációit és egymás licenseit(pénz fejében) használhatják, ahogy az AMD átvette a SSE-t úgy most a 64-bites regisztereket az intel. Sajnos ez a GPU gyártókról nem mondható el. ezért a két proci között nincs nagy különbség bárki bármelyik procigyártót isteníti.

Ebben nincs... Nem ez volt a kérdés. Pont az a lényeg (jelen topicban), hogy egy ilyen csúcsterméket előállító cég, hogyan engedheti meg magának azt, hogy "csak úgy" elfelejt szólni bizonyos változtatásokról. Én értem az üzleti titok, meg az üzleti érdek fogalmát, de kiváncsi lennék, hogy ez a dolog még hány embernek okozott ősz hajszálakat.

A témánál maradva: Szerinted Salvatore, KP-nek úgy kell értesülnie arról, hogy bizonyos változásokon ment át a design, hogy véletlenül, valahol elolvas egy cikket :?: :?: :?: Mert az AMD honlapján egy szó nincs róla :shock:

Na ezért mondtam mindazt, amit mondtam, nem hangulatkeltésért, de mégegyszer bocsánat :!:

hétf. ápr. 19, 2004 21:01
arany tag

Hozzászólás 
MansonBoy írta:
1.szerintem az utolsó néhány hozzászólás törlésre érdemes mert az égvilágon semmi köze az eredeti témához.
2.szerintem nemkéne az Aquaról beszélni mint cégrõl,mert itt a proci volt a kérdés.Az eladóba sem azért kötöttem bele mert bajom van a cégükkel hanem a proci miatt

Engedelmeddel a te hozzászólásod eddig az egyetlen offtopic dolog, sajnos a téma arról szól, hogy bizony az AMD felelõtlen politikája, a rajongók, a botokoban dolgozó szakemberek ártanak a felhasználóknak, ebben pedig sokmindenkinek van sara. Azt nem fogják átvágni aki végiggondlolja, melyik gyártó, milyen forgalmazók a megbízható, aki tudja, melyik tesztnek, melyik embernek szabad hinnie. A célja a topicbnak az, hogy az emberek errõl tájékozódjanak. Itt pedig elsõsorban az AMD sara a döntõ, valamit az a magatartás, hogy az emberek elfelejtik a megváltóként ünnepelt üdvöskék (AMD, Linux, ATI) kapcsán azokat a tényeket amik nem az adott terméket istenítik, és bizony egy értelmes választásnál erre is oda kell figyelni. A lényeg: Tudd mit veszel és járj utána.

hétf. ápr. 19, 2004 21:00
arany tag

Hozzászólás 
Salvatore: Az együttmûködés igaz, de aa két proci között mégis akadnak különbségek, a két gyártó között pedig még inkább.

Az általad említett nVidia gyártmányú kártya közel nem ér annyit mint egy 3DLabs gyártmányú kártya (igaz a 3Dlabs árban is ráver erre)... Megjegyzem, egy 3Dlabs gyártmányú kártya DirectX teljesítménye sem rossz sõt. Más kérdés, hogy ott nem spórolnak a kártya összeállításánál szinte semmin. Jó teljesítményhez gyors ram kell, és sok? Nem gond. Érdemes felnézni a 3Dlabs oldalára...

hétf. ápr. 19, 2004 20:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
1.szerintem az utolsó néhány hozzászólás törlésre érdemes mert az égvilágon semmi köze az eredeti témához.
2.szerintem nemkéne az Aquaról beszélni mint cégről,mert itt a proci volt a kérdés.Az eladóba sem azért kötöttem bele mert bajom van a cégükkel hanem a proci miatt

hétf. ápr. 19, 2004 20:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
1. ha intel- AMD-tek akkor ott az intel-amd topic lehet pro kontra... ez a topic mint a címéről is kiderül nem ebben a témában indult.
ELF:
Idézet:
Az ATI rajongók elfelejtik messze nem az ATI kártyái a legjobbak, igaz az igazán jó kártyák ár/teljesítmény aránya nem túl jó, az ár/teljesítmény arányban jó megoldások pedig... Az igazság az, hogy egy kategóriában vezetnek, de ha komolyabb 3D alkalmazásra kell gyors kártya akkor 3Dlabs... Messze veri az ATI megoldásait, igaz árban is...

ne keverd össze a D3D alkalmazást a professzionális openGL vagy speciális alkalmazásokkal, ugyanis a kettő nem azonos kategória. egyértelműen a directX-es fejlesztések a játékok és nem a profeeszinális fejlesztések miatt ilyen ütemű. Ebbenés shederek használatában az ATI a vezető. openGL-ben még mindig az nvidia a legjobb(quadro FX 1100).
de ha valaki MAYA-val fejleszt akkor egyértelműen ATI kártyát vesz mert ATI-ra van optimalizálva az 5.0-ás verzió óta...

AMD és az intel összehasonlításhoz annyit hogy a két gyártó már több éve közös szerződést írt alá hogy egymással megosztják a fejlesztés specifikációit és egymás licenseit(pénz fejében) használhatják, ahogy az AMD átvette a SSE-t úgy most a 64-bites regisztereket az intel. Sajnos ez a GPU gyártókról nem mondható el. ezért a két proci között nincs nagy különbség bárki bármelyik procigyártót isteníti.

hétf. ápr. 19, 2004 20:45
arany tag

Hozzászólás 
Játék gépre amit ha leszáll 1 év 1 hónap alatt cseréled (addig gari kérdés), ha nem száll el akkor 1 év 2 hónap alatt (elavul), nincs tétje a hibáknak a gondoknak igazán arra nincs gond egy stabilan össszeállíított AMDs géppel. Munka is lenne rajta? Ne adj isten akár a tanulsánál programozá és nem akarsz kockáztatni, mert ugye a kötelezõ házival csúszni, stb. drágább mint az árkülönbség? Intel.

hétf. ápr. 19, 2004 20:13
platina tag

Hozzászólás 
TheElf!

Nagyon igazad van. Nem akarok felesleges vitát, de az első nagy problémát ott látom, hogy az AMD nagyon amatőr tud lenni. (Most visszafogottan és nagyon enyhén fogalmaztam).

Én intel párti vagyok, de ettől még másnak több AMD gépet is összeraktam, illetve aki engem megkérdezett, azoknak is ajánlottam. Nyilvánvaló, hogy ár/teljesítményben jobb. De magamnak nem raknék össze ilyen gépet (jelenleg). Ez lehet, hogy változni fog, de ha ezekre a példákra gondolok, min pl. KP-é, brrrrrrrrr.... :twisted:

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára StSanya hétf. ápr. 19, 2004 20:19-kor.

hétf. ápr. 19, 2004 20:09
arany tag

Hozzászólás 
-KP-: Engedelmeddel te így gondolod, õk úgy gondolják, én meg amúgy gondolom, mert itt nem lehet szó helyi hamisításról, magyarul a felelõsség biztos nem az övék, ellenben rosszul reagálló fórumozóról aki a nevükben szólalt meg, de ahogy mondtad nem volt ott, és elég össze-vissza beszélt, az egy jelenség, a másik jelenség az AMD és az AMD-ATI páros rajongók magatartása.

Azt hiszem az AMD féle dologra egy jó példát tudok mondani: Server lap, duál procis drága, AMD által szállított chipset van rajta, lenne hõvédelem alaplap által is támogatva, Athlon MPnek is illene legyen. Kiderül, hogy a chipsetnek gondjai vannak, ha 1nél több memória modult használsz, de az AMD nem hívta vissza ezt a szériát, nincs javítás, így az alaplapgyáró sem hívta vissza õket... A hibáról amúgy disztribútor tájékoztatott telefonos érdeklõdésnél, de emailes érdeklõdés is ide vezetett. Amikor bõvítettünk a második proci kapásból elégett overclock nélkül, ennyit a túlmelegesédés védelemrõl AMD módra. Akadtak vele kompatiblitási problémák, fagyások, stb. Egy ismerõsnõsnél si voltak érdekes jelenségek. De nekem a chipset hiba tûnik fel: Amikor Anno az Intelnél volt hiba, akkor visszahívta a procikat és jelezte végfelhasználónál is cserél állja a cehhet. Az AMD erre nem képes, és a RM kezelés kapcsán igen súlyos hibákról van szó, drága, serverekbe szánt megoldásoknál. Na ez el is döntötte az Intel - AMD vitát. Mellesleg a hiba sokkal súlyosabb mint anno az FDIV bug. Emellet a site már külön extra, a hamisítás ellen védõ tájékoztatók pontatlansága, hogy az olyan kereskedõ aki ellenõrzötten az õ forgalmazói hálózatából vásárol állítólag hibás procit árul (körültekintõen szervezett disztribútori hálózat) mind csak extra. Egy megoldást nem tartanék sem jónak, sem egyenértékûnek az ilyen hibák után. Ugye a nem a valós órajelet felüntetõ terméknekevek (érdekes amíg azonos órajalen a PIII volt a jobb mitn az AMD procik ezt nem erõltették) is alkalmasak a laikusok átejtésére, stb. ugye a forrasztgatós trükkre (hamisítás) lehetõséget adó gyártási mód is érdekes volt.

Az ATI rajongók elfelejtik messze nem az ATI kártyái a legjobbak, igaz az igazán jó kártyák ár/teljesítmény aránya nem túl jó, az ár/teljesítmény arányban jó megoldások pedig... Az igazság az, hogy egy kategóriában vezetnek, de ha komolyabb 3D alkalmazásra kell gyors kártya akkor 3Dlabs... Messze veri az ATI megoldásait, igaz árban is...

hétf. ápr. 19, 2004 8:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Carline és mindenki más!

Megkérnék mindenkit, hogy mivel tényleg sokan olvassák ezt a topicot, maradjon meg procis topicnak, és ne linkeljetek be más korábbi ilyen-olyan sulinetes meg akármilyen másról szóló konfliktusok topicjait.
Még a végén nem is az lesz az a téma, hogy miért hittem hamisnak a prockót, vagy miért nem volt info erről az Amd oldalán, hanem hogy az Aqua így - Aqua úgy. Ugyan nem akartam ezt korábban említeni, a fórum nem reklám helye, de lassan úgy néz ki, én kell megvédjen őket. Nem tudom figyeltetek-e arra, mikor azt írtam, hogy kb. 4-5 másik helyen is ugyanilyen procit találtam és sehol senki se tudott róla semmit. Amúgymeg mikor mentem hozzájuk épp technikai szünet miatt nem voltak nyitva, mert áramszünet volt ott 1-2 utcában. Amíg kint várakoztam az utcán a szerviz nyitására, jópáran összegyűltünk ott. Elégedett vevőkkel találkoztam, akiket inkább nem traktáltam az ''összeesküvés elméletemmel''. Volt olyan aki Egerből jár hozzájuk vásárolni, sokadszor. Amíg ott voltam a szervizbe jöttek szép számmal még emberkék, ami azt bizonyítja, hogy valószínűleg nem kevesen vásárolnak náluk, amíg fent az üzletben voltam hogy visszakapjam a zsetonom, sorba kellett álljak. Asszem még 1-2 ilyen link és törlés lesz a dologból, mert nem abba az irányba megy a topic, amerre kellene, szerintem. Szerintem az Aqua-sok is egyetértenének velem. További jó fórumozást!

Üdv.:
KP

vas. ápr. 18, 2004 23:45
arany tag

Hozzászólás 
Egyszerû a gond, ha az Aqua nem azt mondja, hogy nem lehet procit hamisítani amikor ismertek hamisítási ügyek, ha az ottani alkalmazott tisztes hangnemben reagáll, utánanéz maga is, akkor más a helyzet. Szerintem a gond ott van, hogyy az Aqua itt megszólaló emberei sem tudják pontosan mi alapján lehet jól azonosítani a procikat, nekik sincsenek naprakész híreik. Mellesleg nem is gondolják végig amit leírnak, mert bizony a hamisítás messze nem lehetetlen, fõleg a felirat cseréje, tudod a pénzt jobban védik a hamisítás ellen mégis van hamis pénz is... Az Aqua hírnevének nem árt szerintem az, ha egy hamis proci széria náluk is elõfordul, és korrektül reagállják le, ha viszont valótlan állításon, mocskolódáson kapják õket akkor az árt. De lenne egy jobb kérdésem: Honnan tudjuk, hogy aki az Aqua alkalmazottjának mondja magát, és nem a cég nevét viselve megszólalt ember az valóban ott dolgozik és nem érdekelt a vita szításában? Azt viszont tudjuk, hogy az ügy korrekt módon lett elintézve, és az Aqua mint kereskedõ korrekt. Nem köteles értenie a kereskedõknek a hamis példányok kiszûréséhez, és illik feltételezni, hogy a nagyker, a hivatalos disztribútor nem csal. Nincs is sok más választása. A szûrés legjobb módja: Ellenõrzött, és megbízhatónak hitt forrsából vásárolni. Erre pedig adottak a csatornák.

vas. ápr. 18, 2004 15:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
MansonBoy írta:
nemgyőzöm hangsúlyozni de úgylátszik szavam süket fülekre talál...
nekem nem az ügyintézéssel vagy az aquaval van bajom,nemvásároltam náluk ez a topic nem az üzletről hanem a prociról szól.

a kérdésem az hogy egy elméletileg hozzáértő ember MIÉRT? kérdezem ismét MIÉRT? nem veszi észre hogy az egy másik mag.Ez olyan mintha az autószalonban az a/4es audit a/6osnak nézné az ELADÓ!...
már bocse..

Maximalisan egyetertek. Ugyanis az egy dolog hogy en mint vasarlo nem tudtam arrol hogy `Az AMD megkezdte Athlon XP processzorai újfajta tokozású változatainak forgalmazását.` ,-de en nem is adok el ilyen procit- , de hogy egy szamtechboltos ne tudjon errol nekem informaciot adni az mar igen is baj.

`A boltok nevének említése és negatív jelzőkkel való befeketítése pereskedési eljárás elindítására is okot adhat, amit egy-egy kemény vezérigazgató, tulajdonos meg is léphet akár. Erre azért vigyázzatok. HálIstennek nálunk nem kell ilyenek miatt aggódni. Mi sokkal elnézzőbbek vagyunk. ` - Koszonet a kedves tajekoztatasert. Jelzem ez a kedves megjegyzesed itt azert nem helytallo mert -ellentetben mas topikokkal- itt valoban csak a processzorrol volt szo. Itt senki nem mondta hogy a ceg ilyen xar vagy olyan.... , sot inkabb csak par dicseret hangzott el. Az egesz topik egy egyszeru hozzanemertes miatt nyilt. Ennyi. En perrel ezekutan nem fenyegetoznek.

Foleg ezekutan, idezem : `Pártatlan figuraként, hozzá szólnék a témához pár szót! Vagyis kiröhögnélek, a többi hozzád hasonló tudatlan majommal együtt. Sorry... ` Ki is volt itt a tudatlan valojaban?

`Na jó bevallom itt dolgozom az AQUA-nál és az egész igaz annyiban, hogy egy külső raktárban fel van szerelve egy fröccsöntő gép és ott gyártjuk az összes ilyen terméket, sőt továbbmegyek még egy titkos nyomda is van ott és ott nyomtatjuk a hozzávaló dobozt is. Az egészben csak az a gáz hogy keveset tudunk egyszerre előállítani és így még nem túl nyereséges, de igyekszünk.`

Ha bemegyek egy szamtech boltba es egy teljes mertekben Duron-nak kinezo Athlon-t adnak el nekem, termeszetes hogy erdeklodom mi is a helyzet. Egy rakat hozzaszolast megsporolhattunk volna , ha azzal kezditek hogy bocsi maris utananezunk mi is az amit tulkeppen eladtunk... :!: :idea:

vas. ápr. 18, 2004 13:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
tegnap nagyon kóma voltam, az utsó hozzászólásom tekintsétek semmisnek mert nemvettem észre hogy két oldal van:D
bocs akkor értem haza, alig éltem csak benéztem ide:DD

amúgy nagyokos vegyesboltosnak meg annyit hogy rég nem bartonról beszéltem,és annyit monndtam hogy nem Applebred kösze

vas. ápr. 18, 2004 12:57
ezüst tag

Hozzászólás 
OK. Lnézést!

vas. ápr. 18, 2004 11:06
Site Admin

Hozzászólás 
Carline írta:
Mi az hogy csatlakozott 2004.03.24?
Meg hogy hozzászólások száma: 1?

:?

Fórummotor csere után mindenki "0" lett?

Carline

Ezt máskor az Info csoportban pls. Nem véletlen van az ott. Egyébként eltaláltad. Konvertálásnál nem került áthozatalra (szép magyar fogalmazás...) a felhasználók regisztrációjának ideje.

Sy

vas. ápr. 18, 2004 0:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Mi az hogy csatlakozott 2004.03.24?
Meg hogy hozzászólások száma: 1?

:?

Fórummotor csere után mindenki "0" lett?

Carline

szomb. ápr. 17, 2004 23:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem sincs a fentebb nevezett céggel semmi bajom.
Tavaly decemberben volt egy kis Sulinetes kavarodásunk.
Bazi sokan voltak ott, nagy volt a feszültség.
Akkor született meg ez: http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=54999

Érdekességnek jó.

Carline

szomb. ápr. 17, 2004 23:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
nemgyőzöm hangsúlyozni de úgylátszik szavam süket fülekre talál...
nekem nem az ügyintézéssel vagy az aquaval van bajom,nemvásároltam náluk ez a topic nem az üzletről hanem a prociról szól.

a kérdésem az hogy egy elméletileg hozzáértő ember MIÉRT? kérdezem ismét MIÉRT? nem veszi észre hogy az egy másik mag.Ez olyan mintha az autószalonban az a/4es audit a/6osnak nézné az ELADÓ!...
már bocse..

szomb. ápr. 17, 2004 21:10
vas-tag

Hozzászólás 
-Kp- az az én procim, amit beraktál ide. Nem is baj, mert az Aqua-s urak nem találkoztak még hamis procival. Ezt pedig náluk vettem Februárban. Leszögezném, hogy ettől függetlenül semmi problémám velük, azóta is szívesen vásárolok náluk. De! Ha többen figyelmeztetik őket, hogy figyeljenek oda mit árulnak, akkor jó lenne, ha tennének valamit. Mint annak idején ezt már kitárgyaltuk egy másik fórumban, ezt a képet az AMD kérésére készítettem. Később megállapították, hogy nem OK és tanulmányozás céljából elkérték tőlem.

szomb. ápr. 17, 2004 18:46
arany tag

Hozzászólás 
Csak annyit tennék hozzá, hogy kissé gyanús ha ennyire védi valaki az igazát (mármint az Aqua)!
hundavid :roll:

szomb. ápr. 17, 2004 17:28
arany tag

Hozzászólás 
KP: Ezt mind elkerülhetted volna, ha csak egyszerüen berakod a procit, megnézed mennyit megy, mennyi a cache, mit írnak ki a tesztprogik..stb. Nem csak a kinézetre adsz...

szomb. ápr. 17, 2004 12:07
Site Admin

Hozzászólás 
-KP- írta:
Ezekután pedig véleményt változtatok. Nehogy be legyen zárva ez a topic :!: Hátha más is tanulhat belőle, csak kár, hogy az én káromon. bár lehetne valami értelmesebb címe, adhattam volna jobbat neki. gondolom topicot nem lehet átnevezni. no mindegy. viszont ezekután le a kalappal az aqua-sok előtt. simán visszakaptam egy hibátlan termék árát.

Üdv.:
KP

Rendben, nem lesz lezárva. De azért óvatosan az ilyen kérésekkel, mert ha törlést kértél volna, és valamelyik moderátor gyorsabb, akkor az életben nem kapod vissza a topikot (itt ugyanis a törlés fizikai eltüntetést von maga után, nem úgy, mint a régi motor alatt). A képméret ideális szintre csökkentését köszönöm, a többi fórumozó nevében is.

Sy

szomb. ápr. 17, 2004 11:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezekután pedig véleményt változtatok. Nehogy be legyen zárva ez a topic :!: Hátha más is tanulhat belőle, csak kár, hogy az én káromon. bár lehetne valami értelmesebb címe, adhattam volna jobbat neki. gondolom topicot nem lehet átnevezni. no mindegy. viszont ezekután le a kalappal az aqua-sok előtt. simán visszakaptam egy hibátlan termék árát.

Üdv.:
KP

szomb. ápr. 17, 2004 1:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Na megvan a talányok talánya!

Olvassátok el ezt.:

Athlon XP: új tokozás, elrejtett hidak

Az AMD megkezdte Athlon XP processzorai újfajta tokozású változatainak forgalmazását. Az elsőként Japánban feltűnt új modellek szintén zöld színű, üvegszál-alapú OPGA (Organic Pin Grid Array) tokozást kaptak, az eltérés mégis jól látható.

Első ránézésre is szembetűnő, hogy -- akárcsak a Pentium III és Celeron modellek esetében -- az új tokozás felületén láthatóvá váltak a processzormagot a lábakkal összekötő vezetékek. További újdonság, hogy egyebek mellett a szorzólock kiiktatására is használható hidak nem rendelkeznek a felületen is látható kivezetésekkel, így az új modelleken aligha alkalmazhatók a hidak összekötésére szolgáló hagyományos módszerek.

Azt nem tudni, hogy az AMD miért döntött az újfajta tokozás bevezetése mellett, ahogy azt sem, hogy az újabb modellek már mind ilyen külsővel kerülnek-e forgalomba.

Egy mezei magyar honlapon találtam. Nem az AMD oldalán. No comment.

Kép

MSI,AMD *** *** *** ***. Ennyi.

Üdv.:
KP

szomb. ápr. 17, 2004 1:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Az i betűnek ilyennek kellene lennie I, ehelyett: |. valamint a kis t stb.

viszont ha már hislah felajánlotta hogy lehet kérdezni, akkor megkérdezném, hogy ezeket a 2700+ amdket próbáltátok-e küldeni 400 FSB-vel. ez 2600mhz lenne 2133 helyett. vagy nincs ilyenirányú tapasztalat?

Üdv.:
KP

szomb. ápr. 17, 2004 1:04
ezüst tag

Hozzászólás 
hislah írta:
to -KP-!!!

majmozás javítva!!! :-)

Megnéztem pár hangkártyát és videókártyát is! Itt is észrevehető a nyáklapon pár kondi és egyéb apró "bizgentyű" :-) helyének átrendezése. A karik mégsem hamisak és ugyanolyan minőség és teljesítmény jellemzi őket.

Azután írtam csak a fórumba, mikor visszahoztad a procit. Jó lett volna kicsit személyesen is dumcsizni, mutattam volna pár procit, és vadászhattuk volna a különbségeket. :-) Amúgy velem nem találkoztál, mert nem a szervizben dolgozom! Sebaj. Örülök, hogy nem csalódtál az AQUA-ba, és érzem, hogy ezután is idejössz majd vásárolni...
Részemről szent a béke!
Annyit kérnék még csupán, hogy legközelebb először csörögjetek be a boltba, beszéljük meg a problémát és max. utána háborúzzunk.
A boltok nevének említése és negatív jelzőkkel való befeketítése pereskedési eljárás elindítására is okot adhat, amit egy-egy kemény vezérigazgató, tulajdonos meg is léphet akár. Erre azért vigyázzatok. HálIstennek nálunk nem kell ilyenek miatt aggódni. Mi sokkal elnézzőbbek vagyunk. ;-)
Ha valami kérdés lenne, akkor bátran!
NApá!

hislah

Tegnap egy ismerősöm említette, hogy valahol olvasott egy cikket, ami
arról szólt, hogy az amd 2003 végétől egységesíti a prockói kinézetét.
lehet emiatt volt ez az egész hercehurca? franc essen bele, jó lenne tudni.
sajna nem emlékezett már, hogy hol olvasta. :evil: viszont ha ez igaz, ismét nem értem, hogy a világhírű ipari óriás AMD miért nem volt képes ezt közölni valahol a weboldalán és akkor nem lenne ez a vita. gondoljatok bele. vesztek egy golf3-at. és másképp néz ki, mint amit eddig láttál, sőt mindenhol úgy néz ki, ahogy te is ismered. de a vw honlapon egy mukkanás sem említené. ti nem gyanakodnátok?
Megérdemelnék, hogy egy 800 FSB-s INTEL procit vegyek és ne AMD-t.
Egyre inkább kezd érdekelni engem is a dolog. főleg hogy vagy 4-5
boltban is ugyanazt láttam, mint a sajátom volt. Levelet nem írtam az
AMD-nek mert lusta voltam :D , de ígérem megteszem majd. Örülök,
hogy végre úgy tűnik, béke van.

valaki említette, hogy nem lehet a prockó feliratát hamisítani. na mutatok egyet. igaz ez tényleg durva, itt már letagadni sem lehet. nem emlékszem honnan van, de ott az AMD-s mappámba, úgyhogy ha valaki ráismer a sajátjára, akkor bocsi. a fekete téglalap ne idegesítsen senkit, az egy cég vonalkódja, de gondoltam az inkább maradjon le, nehogy másokat is magamra haragítsak még a végén, azt arra ébredjek, hogy ég a lakhelyem. :D. Sy kérésére 13xx*13xx helyett levettem 3xx*3xx felbontásra. szóval:

Kép

Üdv.:
KP

P.S.: úgy tűnik, bármennyire szerencsétlenül indult ez a topic, mégis jól jött ki belőle az Aqua szerintem. legalábbis meglátásom szerint.[/url]

szomb. ápr. 17, 2004 0:32
vas-tag

Hozzászólás 
to -KP-!!!

majmozás javítva!!! :-)

Megnéztem pár hangkártyát és videókártyát is! Itt is észrevehető a nyáklapon pár kondi és egyéb apró "bizgentyű" :-) helyének átrendezése. A karik mégsem hamisak és ugyanolyan minőség és teljesítmény jellemzi őket.

Azután írtam csak a fórumba, mikor visszahoztad a procit. Jó lett volna kicsit személyesen is dumcsizni, mutattam volna pár procit, és vadászhattuk volna a különbségeket. :-) Amúgy velem nem találkoztál, mert nem a szervizben dolgozom! Sebaj. Örülök, hogy nem csalódtál az AQUA-ba, és érzem, hogy ezután is idejössz majd vásárolni...
Részemről szent a béke!
Annyit kérnék még csupán, hogy legközelebb először csörögjetek be a boltba, beszéljük meg a problémát és max. utána háborúzzunk.
A boltok nevének említése és negatív jelzőkkel való befeketítése pereskedési eljárás elindítására is okot adhat, amit egy-egy kemény vezérigazgató, tulajdonos meg is léphet akár. Erre azért vigyázzatok. HálIstennek nálunk nem kell ilyenek miatt aggódni. Mi sokkal elnézzőbbek vagyunk. ;-)
Ha valami kérdés lenne, akkor bátran!
NApá!

hislah

pén. ápr. 16, 2004 22:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ejj ejj ejj srácok. Elismerem, én ugyan állatira nem értek az AMD-khez, 1 apró "félrecsúszást" leszámítva mindig inteles voltam, de a nyák színén tényleg nem kéne vitatkozni.

Amúgy meg jót mosolygok a történteken, hogy mennyi mindenen ki tudtok akadni (tisztelet a kivételnek). Olvastam teljes egészében a M15ra1-os topicot is, és le a kalappal az Aqua előtt. Kb. így képzelnék el egy korrekt ügyintézést.

Üdv: Dester

pén. ápr. 16, 2004 21:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
StSanya, jó hogy belefolytál, mert teljesen egyetértek, veled :!:
amit most írok, előre mondom, kinek nem inge... :!: :!: :!: :!:

sajnos mostanában nagyon sok számítástechnikai boltban szinte már dzsungel törvények uralkodnak. a tisztességtelen piaci magatartás még jónak mondható. már egy átlag ember lassan nem mehet be számtechboltba olyan kérdéssel "hogy mit ajánlanak?" mert vagy szándékosan vágják át vagy tudatlanságból kifolyólag!

pén. ápr. 16, 2004 20:19
platina tag

Hozzászólás 
Hi mindenkinek!

Én eddig nem szóltam bele a vitába, most sem kívánok érdemben, mert sem tudásilag, sem etikailag nem tudnék mit.

Nekem csak annyi lenne a kérésem, hogy - szemben KP óhajával - NE LEGYEN ELSÜLLYESZTVE ez a topic!!!!!

Az nyilvánvaló, hogy a topic elérte a célját, kommunikáció szintere volt, ha néha bántó/sértő hangnemben is. DE KELLENEK AZ ILYEN HELYEK!
Nyilván, ha a topicindítónak is az a kérése, törölve/csillagozva szerepeljen csak a bolt neve, ez jogos. De a tanulság miatt fontos, hogy maga a topic megmaradjon.

Úgy gondolom, sokan vannak, akik vásárlás után nem mernek/tudnak kihez fordulni, és valamiért becsapottnak érzik magukat. Lehet, hogy nem is azok, ámde mégis így éreznek. Miattuk is, a jövőben elforduló esetekért is jó, hogyha maradhatna ez a topic tanulságnak.

Én úgy vélem az elhangzottak alapján, hogy a bolt KP-val szemben korrekt volt. De nem vagyok meggyőzödve arról, hogy e topic nékül is így viselkedtek volna, főleg egy-két bolt közeli illető megnyilvánulása miatt. De ez csak az én érzésem...

A boltnak pedig tudomásul kell venni, hogy vannak jótállási és egyéb jogszabályi előírások is, és azt is, hogy a vevőnek joga van hülyének lennie... (BOCS, KP, EZ NEM RÁD VONATKOZIK!!! :!: )
Nyilván egy bevizsgálási vagy más hivatalos eljárás egyik félnek sem lett volna a szíve csücske... :wink:

Bocsánat, ha hosszú voltam, a rendes nevemet is megadtam volna, ha a bolt közeli emberkék is írták volna... :lol: :lol: :lol:

pén. ápr. 16, 2004 20:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
Mellesleg szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha ez a topic eltűnne a témasüllyesztőbe. van erre valami mód?

miért?:))

pén. ápr. 16, 2004 19:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Na most akadtam ki egy cseppet. Tegnap este nem volt már kedvem végigolvasni mindent, meg qrvára fáradt voltam, ezért volt ami elkerülte a figyelmem. nem akarom újrakezdeni a vitát, mert úgy tűnik végre lecsendesedett.

hislah!

két kérdésem lenne hozzád:

1. honnan tudja hogy tudatlan majom vagyok? mindenki tudatlan majom, aki nem számtech szervizbe dolgozik? no comment. eddig tök pozitív kép alakult ki bennem az aquáról, ami azóta változott, hogy elolvastam a hozzászólásaid.

2. miért nem volt képed ezt az üzletben is a szemembe mondani? hogy esetleg reagálni is tudjak rá. rá van írva a fejemre, hogy eddig hány gépem volt, ment át a kezem alatt stb. nincs. ahogy a tiédre sincs. ne szapoljuk már egymást ismeretlenül.

mellesleg az üzletben is mondtam milliószor, hogy nem érdekel, a nyák színe, egyszer sem hivatkoztam erre. erre mi van itt? szín, szín, szín. no mindegy. továbbá. miért nem próbáltam ki? ezt is mondtam. mivel nem voltam biztos a prockó eredetében, inkább úgy voltam vele, hogy majd nálatok. azt ha valami gáz van, nem lehet arra fogni, hogy én csesztem el.
ezt miért nem említetted meg?

még mindig állítom, hogy ha valóban eredeti a prockó, akkor az a bruttó 21.000 forint nagyon ütős ár érte. mondtam is a boltban, hogy ha 100% biztos leszek benne, hogy nem hamis, akkor kelleni fog egy. továbbá mivel a pesti árak sok mindenben jobbak, mint az itteniek, s unokatesóm lakhelyétől sem laktok messze, valamint az utcám végén levő széámtechboltnak van számomra egy-két elfogadhatatlan árú terméke, így lehet hogy a többi cuccot is tőletek vettem volna. de hislah megjegyzéseit elolvasva.... kösz. inkább mégse.

Sy, Archon vagy valaki admin!

A nagy méretű képpel felvetett dologgal kapcsolatban igazad van. este miután hazaértem, orvosolni fogom. Mellesleg szerintem mindenkinek az lenne a legjobb, ha ez a topic eltűnne a témasüllyesztőbe. van erre valami mód?

Üdv.:
KP

pén. ápr. 16, 2004 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Isti írta:
Nagyon értelmetlen egy vita volt ez...
A srác azt mondta, hogy Hamis Athlon, ezért Duron... de be nem rakta, visszavitte, kifizették neki.. de a cache megvan benne fullosan, de akkor miért lenne duron.

Nem kell reagálni, csak úgy fura... na min1

Pont ez a lényeg, hogy a cache méret a gyártás technológia miatt eredetileg nagyobb (drágább proci) aminek egy részét simán kiiktatják, így lesz belőle olcsó proci.
Innentöl az olcsó kinézetű de mégis nagy cache-ű proci azért több mint gyanús.
Persze ettől még lehet valódi is mivel valószínűleg egyszerűbb egy gyártósoron gyártani az "összes" procit, és utólag szortírozni.
Csak az AMD ezt mintha nem verné nagy dobra, két hónapja olvastam valami ilyen témájú cikket, hogy egységes procimagra fognak áttérni.
Lehet, hogy csak ez történt meg talán most.

pén. ápr. 16, 2004 15:31
Site Admin

Hozzászólás 
Kéretik mindenkinek kultúráltan vitatkozni. Aki ezt a szabályt nem tudja betartani, szívfájdalom nélkül repülni fog (meg a másod-, harmad-... x-ed nickje is).

Külön kérés, hogy lehetőleg 800x600-nál nagyobb képeket ne szúrjatok már be a fórumba! Tönkreteszi a kinézetét, a hosszú sorok amiatt ki fognak lógni! Azt a szerencsétlen processzorképet is fel lehetett volna ide úgy tenni, hogy a két szélét levágva egy pixelnyit sem változik magának a lapkának a képe, és akkor nem is cseszte volna szét a topik első oldalát...

Sy

pén. ápr. 16, 2004 15:13
arany tag

Hozzászólás 
Nagyon értelmetlen egy vita volt ez...
A srác azt mondta, hogy Hamis Athlon, ezért Duron... de be nem rakta, visszavitte, kifizették neki.. de a cache megvan benne fullosan, de akkor miért lenne duron.

Nem kell reagálni, csak úgy fura... na min1

pén. ápr. 16, 2004 13:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
nem mondom, hogy nem így van!:) csak kicsit furcsa volt! :lol:
mellesleg én is vásáróltam már ott nem egyszer, de se pro se kontra nem tudok mondani semmit, mivel nem volt garis problémám.... kopp kopp kopp

viszont azt el tudom mondani, hogy e-mail-ra soha nem reagálnak, de erre a szitura nagyon gyorsan ráugrottak..... ezek szerint még is csak használják a netet..... :roll:

pén. ápr. 16, 2004 11:35
vas-tag

Hozzászólás 
:P
Kedves salvatore!
Persze hogy csak ez az első hozzászólásom, mert tegnap kötötték be az ADSL-t! VÉGREEEEE!!!
Haveroktól hallottam hogy balhé van az AQUA-körül!
Az lehet hogy számodra nem vagyok hiteles, de akik velem együtt rendszeresen vásárolnak az AQUA-ban, azok tudják, hogy megbízható és korrekt cég! Szerintem ők vannak többen!!!
Jók legyetek!

Üdv: Saas

pén. ápr. 16, 2004 11:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
lényeg a happy end! :) egy M...... nevű helyen lehet nem ment volna!:) sőt... :?

pén. ápr. 16, 2004 9:25
platina tag

Hozzászólás 
Molnár Róbert írta:
...ha az eladónak feltünt volna, hogy a "barna"
AthlonXP-k között mit keres egy "zöld", el lehetett volna ezt a dolgot
kerülni...

Ezért a mondatért kár volt. Ebben nagyon nem voltam biztos, de mégis leírtam :oops: .
De nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy a procin lévő kondik száma, elhelyezkedése,
a mag mérete azt mutatja (számomra) hogy ez egy Applebred.
Nem állt szándékomban megvádolni a boltot, hisz majdnem teljesen biztos, hogy nem
1-2 darabról van szó, mivel máshol is láttunk ilyen procit.
Lehet hogy csak ilyen van az országban?
Az AMD felé mindenképp meg a levél, hogy ha ilyen "egyszerű" megváltoztatni a procikat, miért nem jelzik?
Meg amúgy is! Rendet rakhatnának a weblapjukon.

Szóval elnézést kérek mindenkitől, akit megbántottam. Nem volt szándékomban.

pén. ápr. 16, 2004 7:51
ezüst tag

Hozzászólás 
AQUACOMP írta:
Kedves névtelen hozzászólók!

Egy elírás kikerült a weboldalunkra, amit azóta javítottunk, éspedig, hogy a 2700+-os processzor órajele 2133MHz, helyesen: 2167MHz. Ebből még nem kell arra következtetni, hogy hamis lenne a processzor.

Nem is értjük hogy képzelik a tisztelt urak, talán mi forrasztgatjuk át a processzorokat kicserélgetjük bennük a cache-t?

Üdvözlettel
AQUA Computer

Én sose állítottam, hogy az aqua hamisítja őket. s szerintem senki sem. de ha valaki mégis az rosszul gondolta. ezt csak többezres nagyságrendben éri meg csinálni, és ez csak igen komoly gépparkkal lehetséges. a korábbi években is voltak hamis szériák, különböző fajtákból, ez miért nem fordulhat elő most is? most látom csak milyen heves vita alakult ki. kár volt az egészért. na mindegy. ez van.

pén. ápr. 16, 2004 0:15
ezüst tag

Hozzászólás 
hislah írta:
MansonBoy!!!

2. A feliratot a procin NEM lehet meghamisítani. Csak az AMD képes erre. De Ő miért tenné???
hislah

Na ezzel nem értek egyet. ha valaki hamisít, akkor a felirat nélkül semmi értelme, mert egy-az-egyben be lehetne azonosítani, hogy milyen prockóval van dolga az embernek.

csüt. ápr. 15, 2004 23:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Na megvolt az esemény. Igazság szerint patthelyzet alakult ki, a szervízesek nem tudtak engem 100% meggyőzni, hogy eredeti a prockóm, én meg nem tudtam őket meggyőzni, hogy hamis. igazság szerint úgy néz ki be kell lássam, hogy mégse hamis, de még mindig vagyok 100% biztos benne. ezért többet nem fogom a boltot nevén nevezni, valamint eddigi hozzászólásaimat is átszerkesztem, kiveszem a bolt nevét belőle. és ezt kérném másoktól is! valamint igazat adva nekik, nem volt korrekt dolog részemről, hogy kapásból nevén neveztem a cégüket, egy olyan fórumon, amit többszázan/eren olvasnak. nem hinném, hogy használt a boltjuk hírnevének, most is itt kénytelenek védekezni. ezért hivatalosan is elnézést kérek tőlük. Mielőtt elmentem a bolt szervízeseihez, azért amerre jártam Pesten különböző helyeken, mindig betértem jópár számtech boltba, ha éppen útba esett valahol, és kértem, hogy mutassanak nekem 2700+ amd processzort. ugyanúgy nézett ki mind, mint az enyém. na itt kezdtem gyanakodni, hogy talán mégse hamis, de mivel az amd hivatalos oldalát **** néztem az utóbbi napokban és egy nyamvadt képet nem találtam, ami arra utal, hogy tbred magos prockót csináltak applebred designal, nem lehetek biztos a dolgomban. az járt a fejemben, hogy most akkor vagy mind hamis, és ilyenformán értelmetlen és fölösleges bármely kiskert vádolnom, mert az is lehet, hogy még a nagyker is így kapja, vagy nagyot tévedtem, mert nem hamis egyiksem. igazság szerint az amd-nek lehetne annyi esze,hogy valami feltűnő módon emeli ki linkjeit aktuális termékeiről, kapásból a nyitó oldalon, és ha valamit kétféle verzióban is gyárt, arra felhívja a figyelmet, s mindkét verzióról rak fel képeket, leírást stb. ahelyett hogy labirintus bonyolultságú menürendszert meg keresőt kell használni, mire az ember egy nyamvadt leírást vagy képet talál bármiről. így én is kapásból tudhattam volna, hogy igaz-e a sejtésem, vagy sem.
megspórolható lett volna ez az egész hercehurca. na mindegy.
ebben a szervízesek is egyetértettek velem. dehát ami nekünk logikus, az nem biztos, hogy nekik is. de hagyom a rizsát. szóval elmentem a szervizbe.

megmondom őszintén egyáltalán nem arra számítottam, ami történt. nagy csalódás ért, de pozitív értelemben. semmi negatív dolgot nem tapasztaltam azalatt a kb. 1 óra alatt amíg ott voltam a szervizben velük (pedig az arány 1-4 volt javukra). kipróbáltuk a procit. 2166mhz, 256cache, feszültség 1.65v. na ismerve a magyarországi cégek hozzáállását, tuti hogy a cégek nagyrésze itt küldött volna el a jó büdös fenébe, mondván ez biza nem hamis prockó. semmi barátságtalan hangnem, vagy anyázás vagy akármi, amit más cégeknél tapasztaltam hasonló korábban. belementek abba is, hogy járjon a prockó. igaz nem sok, de kb. fél órát ment 3dmark2003mal és tűrte mint atom. (jó persze, tudom hogy fél óra az nem sok, de már délután volt, nekem meg fél ötkor megy az utolsó buszom.) ennek ellenére még mindig nem voltam 100% biztos, hogy a proci eredeti, talán túlságosan is ragaszkodtam elképzelésemhez, de a prockó címkézése akkor sem hagyott nyugodni. ismét mondom, ha az amd képes volt ilyen procit csinálni, akkor képes lehetett volna dokumentálni is rendesen. már éppen akartam javasolni, hogy szeretném a pénzem, de nem volt szükség rá, az egyik szervízes önként megkérdezte, hogy adják-e vissza a pénzt, vagy mi legyen. amire én rábólintottam, s a pénzem minden hercehurca és megjegyzés nélkül meg is kaptam.

viszont. úgy tűnik, hogy gyártottak thortont applebred design-al, így lehet hogy tán az volt a procim. vagy ezt véve alapul akár készülhetett
applebredes tbred is. szóval két eset lehetséges. kaptam egy thortont így a 256 cache rendben is van, mert ugye ez egy 256k-s barton, így megintcsak rendben lehet a 256 cache. vagy tényleg eredeti. viszont ezt nézzétek meg a 4 oldalas folytatással együtt. a chip magazin német oldala, szóval angolosok hajrá:

http://www.chip.de/artikel/c_artikelunt ... id1=&tid2=

Ez az amit a szervízeseknek is szerettem volna megmutatni, csak nem emlékeztem pontosan hol van. Persze ez még nem feltétlen bizonyít semmit, de olvasgassátok. Végezetül annyit tennék hozzá, hogy nem itt tartana az ország, ha minden cégnél ilyen lenne a vevőkezelés. És ezt nem azért mondom, mert pisztolyt tartottak volna a fejemhez, vagy levélbombát küldtek volna a nővéremnek. Viszont, a dolog nem hagy nyugodni, úgyhogy asszem küldök 1 levelet az amd-nek. ha ő nem tudják mi van, akkor senki sem. Viszont most olyat fogok csinálni, amit az utóbbi 2 napban keveset tettem: megyek aludni. Na peace mindenkinek!

Üdv.:
KP

csüt. ápr. 15, 2004 23:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem értem, miröl is megy itt a vita?
applebread:
Kép
KP procija:
Kép
thorton:
Kép
A Thoroughbred is így néz ki csak keskenyebb a proci mag.

Tök egyértelmű, hogy milyen proci, a NYÁK szinétöl függetlenül.
Ha a cache méret nem egyezik akkor mi a vita tárgya?
Bocsánatott kell kérni és kész, senki nem gondolja, hogy a mustáron kívül (esetleg os***m, re**y) más is csinálna ilyen görénységet.
Nagyker sunnyogot nem jött össze.

üdv arnd

Ja és azt a qrva ENTER-t néha nyomjátok már meg légyszives.

csüt. ápr. 15, 2004 23:23
ezüst tag

Hozzászólás 
StSanya írta:
Hi!

Most akkor a téma felvetője elmondaná, hogy szerinte mi történt a boltban???!!!

Jólvanna! Budapestről haza is kell érni. Nem kevés idő főleg busszal. Igazség szerint aludnék legszívesebben, de úgy gondolom az lenne korrekt részemről, hogy megszólaljak én is.

csüt. ápr. 15, 2004 23:17
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 103 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő