Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 21:36

Hozzászólás a témához  [ 22 hozzászólás ] 
6610 elromlott vagy most mi van? 
Szerző Üzenet
platina tag

Hozzászólás 
Andrei írta:
Ha esetleg hw-sen is bele akarsz avatkozni, akkor valahol lapkozepen megtalalod a http://smu.t-mobilez.com/ cimen a service manual-jat.. "NOKIA 6610 7210 LEVEL 3"

Köszi, ezen már túl vagyok, átolvastam, de nem találtam nekem szóló információt. :?

szomb. szept. 25, 2004 18:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha esetleg hw-sen is bele akarsz avatkozni, akkor valahol lapkozepen megtalalod a http://smu.t-mobilez.com/ cimen a service manual-jat.. "NOKIA 6610 7210 LEVEL 3"

szomb. szept. 25, 2004 14:20
platina tag

Hozzászólás 
Köszönöm! :cry:

pén. szept. 24, 2004 13:20
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
KaRFiol írta:
Nekem is van ám problémám a telefonnal. Az a pikantériája, hogy a hiba nem derül ki az átvételkor, hanem csak 1-2 héttel, esetleg hónappal később.
A dolog úgy néz ki, hogy a 6610em teljesen normálisan, rendesen működik, nincs vele semmi gond. Legalábbis látszólag. Ugyan én azt látom, hogy a telefon hálózatban van, térerő a helyzettől függően változik, nincs semmi gyanús jel.

Ha a telefonnal nem csinálok semmit, nem hívok és nem küldök smst, akkor egy jó fél-háromnegyed óra után a telefon leesik a hálózatról. Mikor engem hívnak akkor átmenetileg nem kapcsolható szöveget hallanak, holott nálam úgy tűnik, minden ok. Ha smst küldök/hívást kezdeményezek, akkor megjavul, majd x idő elteltével megint leesik.

Szerintetek mi lehet a gond vele? Hívásnál amúgy nincs semmi gond, nem szakad, nem ugrál, nem kapcsol ki. :?

(ui: több gsmboltban megvizsgáltattam a készüléket, és nem derült ki a tesztelés során ez a hiba. Ha mocsok lennék, otthagynám valamelyikben, aztán kezdjenek vele ők valamit...)

nekem még annak idején a 8210-em vesztette el a hálót (hívás közben sose!!!), akkor az hardverhiba volt (végfok ic repedt)...

Nekem is volt anno 2 vagy 3 8210-esem is kék meg piros színben pompázó. Mindegyik vesztette a hálót, végfokozat ic hibás volt, szvsz mondjuk ez 8210-nél úgymond "szériahiba" is. Többe kerül a megjavíttatása vagy végfok ic csere + hőlégfúvózás, mintha venne az ember egy új telefont. Egyébként volt 6610-esem is, most pedig már nagyon régóta egy SE T610-esem van. Hogy miért? Hogy ne fagyjon, ne veszítse a térerőt / hálót, hogy halljon a másik fél, és hogy tudjon minden szolgáltatás BT-től kezdve az any...picsájáig... :roll:
Aki megbíz6ó telefont szeretne hosszú távra, annak az SE t610-esét ajánlom, most már egyáltalán nem is olyan drága.

Üdv: Bepe

csüt. szept. 23, 2004 20:47
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
skynet írta:
nekem még annak idején a 8210-em vesztette el a hálót (hívás közben sose!!!), akkor az hardverhiba volt (végfok ic repedt)...

Mennyibe kerül a javítása? Mert ha horribilis összeg, akkor gsmbolt lesz belőle. Sajnos az előző tulaj eltűnt. Most már tudom, miért. :evil:

ui: ez lenne pl. az ominózus cserealkatrész? Beszerelés kb. mennyi?
http://www.speedshop.hu/termek.php?term ... neraz=9999

csüt. szept. 23, 2004 18:47
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is van ám problémám a telefonnal. Az a pikantériája, hogy a hiba nem derül ki az átvételkor, hanem csak 1-2 héttel, esetleg hónappal később.
A dolog úgy néz ki, hogy a 6610em teljesen normálisan, rendesen működik, nincs vele semmi gond. Legalábbis látszólag. Ugyan én azt látom, hogy a telefon hálózatban van, térerő a helyzettől függően változik, nincs semmi gyanús jel.

Ha a telefonnal nem csinálok semmit, nem hívok és nem küldök smst, akkor egy jó fél-háromnegyed óra után a telefon leesik a hálózatról. Mikor engem hívnak akkor átmenetileg nem kapcsolható szöveget hallanak, holott nálam úgy tűnik, minden ok. Ha smst küldök/hívást kezdeményezek, akkor megjavul, majd x idő elteltével megint leesik.

Szerintetek mi lehet a gond vele? Hívásnál amúgy nincs semmi gond, nem szakad, nem ugrál, nem kapcsol ki. :?

(ui: több gsmboltban megvizsgáltattam a készüléket, és nem derült ki a tesztelés során ez a hiba. Ha mocsok lennék, otthagynám valamelyikben, aztán kezdjenek vele ők valamit...)

csüt. szept. 23, 2004 17:03
arany tag

Hozzászólás 
Beleszámít :lol: ,csak nem tudom,hogy mikor járok arra.
Ha estleg megyek,akkor írok pü-t.
Köszi.

csüt. máj. 27, 2004 17:55
Moderátor

Hozzászólás 
zocsa001 írta:
Üdv,az lenne a kérdésem,hogy van e valaki Esztergom környékén,
aki egy 6610-ben szoftot tud frissíteni :?:
Tesóm telója több,apró hibát kezdett produkálni pl.: a játékok egyik nap mennek,másnap nem,vagy ha beállít egy hátteret,kiírja,hogy kész,közben meg sehol semmi.Csengőhangoknál is egyszer lejátsza,másszor meg "a fájl nem nyitható meg" :shock:
köszi.

Pest még beleszámít Esztergom környékébe? Mert akkor vállalom! :wink:

csüt. máj. 27, 2004 16:59
arany tag

Hozzászólás 
Üdv,az lenne a kérdésem,hogy van e valaki Esztergom környékén,
aki egy 6610-ben szoftot tud frissíteni :?:
Tesóm telója több,apró hibát kezdett produkálni pl.: a játékok egyik nap mennek,másnap nem,vagy ha beállít egy hátteret,kiírja,hogy kész,közben meg sehol semmi.Csengőhangoknál is egyszer lejátsza,másszor meg "a fájl nem nyitható meg" :shock:
köszi.

szer. máj. 26, 2004 18:55

Hozzászólás 
Sajnos csak úgy, ha valamikor Pesten jársz.

kedd nov. 04, 2003 5:42
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
de... milyen kicsi a világ! :))

kedd nov. 04, 2003 1:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Balázs! Te nem az egyik szegedi rádióban dolgozol?

kedd nov. 04, 2003 0:45
ezüst tag

Hozzászólás 
amúgy a szoftver up-ot hogy tudnánk nyélbe ütni??

kedd nov. 04, 2003 0:21
ezüst tag

Hozzászólás 
talán 1x-2x ha leesett, de akkor se nagyot és nem keményre.... miért?

kedd nov. 04, 2003 0:17

Hozzászólás 
Hányszor lett leejtve a készülék?

kedd nov. 04, 2003 0:12
ezüst tag

Hozzászólás 
hogyhogy mennyit esett???

kedd nov. 04, 2003 0:01

Hozzászólás 
A szoftot meg tudom oldani én is Neked, de előtte tisztázni kéne, hogy mennyit esett!!!

hétf. nov. 03, 2003 23:58
ezüst tag

Hozzászólás 
nekem azért nem klappol a dolog, mert ha **** a szoftver, akkor eddig miért nem jelentkezett ez a hiba?? másik meg az, hogy garancia mivel már nincs rajta, nemtom hol csináltassam meg, ahol nem kókler a munka és vállalják a felelősséget ha elszúrják!

hétf. nov. 03, 2003 23:24

Hozzászólás 
Próbálj egy soft frisset !

hétf. nov. 03, 2003 22:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok! A Nokia 6610-esem elég érdekes dolgokat produkál. Bekapcsolom kéri a PIN-t és amikor nyugtázom, jönnek a kezek és elszáll a telcsi.... elsötétül a kép. Pár másodperc múlva fehér háttérben csak az akkuszint látszik, majd eltűnik ez is és újra sötétség. Többszöri próbálgatás után eljutok arra a szintre, hogy a PIN után elszáll a kép meg minden, mintha kikapcsolna, de pár másodperc múlva bevillan a főképernyő és a telcsi használható. Kikapcsolni már nem is merem. Nem buheráltam semmi vele a közelmúltban. Valamikor régen még sűrű "gombnyomogatás" hatására már más kártyákat is enged :)), de az is még hónapokkal ezelőtt volt, és ezt csak pár napja kezdte szóval nem hiszem, hogy összefügg.... mi lehet a baja??

hétf. nov. 03, 2003 22:17
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 22 hozzászólás ]