Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 10:20

Hozzászólás a témához  [ 400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő
Radar detektor 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

akki, csörgök majd, kiváncsi vagyok :)
meg amúgyis van pár új lézer blokkolónk, majd megnézed.

djsms,
szerintem inkább a szóródó lézert kaphatta el a készülék. Amúgy már végigpróbáltuk a fellelhető detektorok legnagyobb részét, és sajnos Magyarországon (leginkább belvárosban) mind sok vakriasztást produkál.
Max. a kényelmi funkciók (Automute: csippanás, aztán csend egy bizonyos jelszint eléréséig, ill, kopogás) tehetik csendesebbé a detektorokat. Nagy az elektroszmog, ez van.

csüt. máj. 26, 2005 0:26
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Laci_L írta:
Régi közmondás.

Amíg lósz.r van, addig lesz veréb is.

A sprayben különben finom szemcsés fényvisszaverő anyag van, színtelen lakkban. Azon az elven működik, hogy a visszavert erős fény miatt nagy lesz a kontaraszt, és ezt nem tudja a film feldolgozni.

Biztos, hogy nem működik nappal, mert akkor nem villan semmi. A mi szemmel látható, azt a video is felveszi. Nálunk ráadásul a lézeres ellenőrzők nem vakut használnak, hanem video rögzítést, a természetes fényt használva megvilágításnak. Nem működik szerintem akkor sem, ha kicsit koszos a rendzám, mert a jelek látszanak, de a lakkot meg a kosz lefedi.

Na ennyit erről.

pont ezért mondtam, hogy gagyi. Ideális (szinte labori) körülmények között teljesítheti, amit tudnia kell, de utcaiban inkább a kamerának segít ;)
Amúgy ami a detektorokat illeti 2 darabhoz is volt szerencsém. Az egyik igen gagyi volt, minden **** jelzett -> használhatatlan. A másik (jóval drágább) viszont elég hatékonyan dolgozott. Kanyar végén mértek a rendőrök. Optikai rálátásom nem volt, de a kütyü már jelzett! Lézeressel mértek ráadásul. Vajon némi visszavert hullámot foghatott meg, vagy a mérőeszköznek van némi egyedi rf sugárzása, amire ki lehet hegyezve a detektor?

szer. máj. 25, 2005 21:45
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Erre kell a rendszámtábla-megvilágító stroboszkóp...
Vagy 40...100db infra LED-del körbekeríted. Nem látszik, viszont a kamera vakul. (már amelyik, a jók természetesen nem) Cinkes a dolog. Motorosok a 200Km/h feletti felbillenő rendszámtáblát részesítik előnyben. Igaz autónál kivitelezni kicsit bonyi, hiszem ez nem a Knight-Rider

Én polarizált szűrőt tennék elé, ami csak kis szögben (20..40 fok) engedi láttatni a táblát, ez azt eredményezi, hogy amikor kellő távolságba érsz, elég meredek szögben látja a kamera, ez jó, amikor meg távol van, akkor meg már nem látja. Nyilván azért nincs, mert illegális lenne.
Kérdem a kék ledecskék nem azok? Sőt minden ebben az országban?

szer. máj. 25, 2005 18:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Régi közmondás.

Amíg lósz.r van, addig lesz veréb is.

A sprayben különben finom szemcsés fényvisszaverő anyag van, színtelen lakkban. Azon az elven működik, hogy a visszavert erős fény miatt nagy lesz a kontaraszt, és ezt nem tudja a film feldolgozni.

Biztos, hogy nem működik nappal, mert akkor nem villan semmi. A mi szemmel látható, azt a video is felveszi. Nálunk ráadásul a lézeres ellenőrzők nem vakut használnak, hanem video rögzítést, a természetes fényt használva megvilágításnak. Nem működik szerintem akkor sem, ha kicsit koszos a rendzám, mert a jelek látszanak, de a lakkot meg a kosz lefedi.

Na ennyit erről.

szer. máj. 25, 2005 15:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
joeapi írta:
Most kaptam.Ismeritek?
http://www.photoblocker.hu
:D

ez kb olyan, mint az akkufresh ;)
http://www.akkufresh.hu/
parasztvakítás! Sajna tényleg csak a parasztot (bocsánat vásárlót) vakítja el, a kamerát nem ;)

szer. máj. 25, 2005 15:04
platina tag

Hozzászólás 
joeapi írta:
Most kaptam.Ismeritek?

Mondok jobbat: fekete spray

szer. máj. 25, 2005 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
joeapi írta:
Most kaptam.Ismeritek?

Ha van minta rendszámuk, letesztelem vakuval. De ez a spray a nappali fotót nem biztos hogy láthatatlanná teszi. 1/1000-nél jó fényviszonyok mellett nem kell vaku

üdv

szer. máj. 25, 2005 10:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
W-T

Van egy upgrade ötletem (olcsó?!? külső érzékelő) a Wiltronicshoz.
Ha felénk jársz, hívj fel, talizhatnánk.

üdv

szer. máj. 25, 2005 10:29
arany tag

Hozzászólás 
Most kaptam.Ismeritek?

szer. máj. 25, 2005 9:09
arany tag

Hozzászólás 
Helló, találtam valami lézeres dolgot, de hogy konkrétan miről van szó benne, meg hogy haszhálható -e egyáltalán valamire nemtom.
http://images.flitsservice.nl/techniek/ ... lfbouw.htm

kedd dec. 14, 2004 8:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Boery írta:
Akki, régen szóltál a témában.
Hogy működik a szerkezet ?
Lézerrel próbáltátok már ?
Én is valamit venni szeretnék - mármint detektort- de nem sok tapasztalatom van a témában.
Írod , hogy te a WT 1020-at szereted, mert van benne akksi teszt is, kérdésem annak mi értelme, vagy nem a kocsi akkujához van kötve szivgyújtő töltőn, saját akksija van ?

bocs, most láttam csak hogy kérdeztél.
Megy a kütyü, nincs gond, viszont rég láttam radarmérőt, lehet hogy hitelesítésen vannak?
Szivargyújtóról megy, csak extra a battery test. Belül van egy 8Vdc stabilizátor, az az üzemi fesz, + a Stab drop out, mint minimum.

hétf. dec. 13, 2004 16:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hali!

Megtaláltam, amit kerestem. Ez egy nagyon egyszerű áramkör, csak hobbi célra, hiszen szelektivitása és érzékenysége gyakorlatilag nincs, de érdekes módon van megoldva a detektálás. az IC saját egyenirányító képességét haszálja fel. Elképzelhető, hogy megfeleően méretezezz tölcsérantenna, ill. mikrohullámú rezonátor esetén műxik. Csak hobbi célra. Ne szidjátok, nem profi célra készült. Ha 900MHz-re hagolja az ember, a mobiltól még 5..10 m-re megy. Kipróbálva.

http://www.hvlabs.hu/tmp/rad2.gif

hétf. dec. 13, 2004 14:59
arany tag

Hozzászólás 
Akki, régen szóltál a témában.
Hogy működik a szerkezet ?
Lézerrel próbáltátok már ?
Én is valamit venni szeretnék - mármint detektort- de nem sok tapasztalatom van a témában.
Írod , hogy te a WT 1020-at szereted, mert van benne akksi teszt is, kérdésem annak mi értelme, vagy nem a kocsi akkujához van kötve szivgyújtő töltőn, saját akksija van ?

szer. nov. 10, 2004 1:23
arany tag

Hozzászólás 
Helló.
Ha esetleg még valakit érdekel; egy orosz deterktor kapcsi rajza. Nemtudom tudja e valaki használni valamire, vagy valami jó dolgot kihozni belőle.
http://jozsika.uw.hu/detektor.jpg

szer. okt. 20, 2004 11:46
arany tag

Hozzászólás 
Szervusztok! CSak gondoltam szólok, hogy már Szigetszentmiklóson is megvásárolhatóak a készülékeink viszonteladónknál, az Ifjuság út. 17. alatt. (A "plázában") A Nextline kft.-nél.

kedd okt. 12, 2004 23:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma összesen 11 mérésből álló tesztsorozatot "futtattunk" le, hálás köszönet a HOJ500-nak, és az illetékes elvtársaknak, uraknak?, délelőtt a Hungária felüljáró után a Nagy Lajcsira vezető útszakaszon középtájt, és most este a BVSC előtt, a szokásos buszmegállónál a járdán, a plakát takarásában lapultak.
Délelőtt szépen felparkoltunk a traffipaxal (Speedophot) szemben a járdára, kb 40 méteres távolságba. A traffi és köztünk az a nagy batár teherautó. Kb 10 percet mértünk, ezalatt legalább 5-6 autó szenvedett túlvilágítást. Komolyan, mint az állatok, volt aki legalább 80-90-el dörgölt (50-es oké). Annyira beálltak hojék a teherautó mögé, hogy 5-6 méterről a szélső sávból nem látszottak!!!
NAGYON KELL VIGYÁZNI!!!
Detektor az én 1020-am, és az öcsém 1010-e volt.
1/adat- Highway módban állandó jelzés, kb 3-as fokozat ( 3-400 méterről is érzi ezt a helyet az enyim, nap mint nap, még jó hogy ilyen közelről) DE!!..
2/adat-City módban, LEDÖBBENTEM, mert nem jelez állandóan, a radart csak akkor jelezte, amikor 5-7 méterre megközelítették az autók. Néztünk hülyén, erre nem számoltunk. Amint túlmentek a kocsik, csend. KELL A FULL MÓD!!! (annak, aki nem szeretne belefutni)
Nagyon kis energiával sugároznak, észnél kell lenni.
most este peddig a zajvédő melletti belső sávot figyelhették, szintén lopakodó módban, de messziről jelzett a kütyü, bármelyik sávban mentem.(többet fordultam)
Én a 1020-at preferálom továbbra is, de azért mert több az infó a kijelzőn. K, Ka, Ku, LSR, Battery, Önteszt, sávválaszthatóság, stb A 1010-1020 szinte azonos távolságból jelez, ebben nem találtunk számottevő eltérést. Más márkával nincs tapasztalatom, de már nem is lesz, nekem bevált, letelt a két hét, megtartom.

üdv

Aki esetleg belevágna egy detektor készítésébe, itt egy kis segítség, remélem ennyi elrettentő lesz.

http://www.tar.hu/akki/1010a.JPG
http://www.tar.hu/akki/1010b.JPG

szer. szept. 29, 2004 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
W-T ha a dorogi vasútátjáróra gondolsz (Pest felöli oldal) akkor nem kell sokat várnod! Szinte minden másnap ott vannak pár órácskát, majd átdöcögnek a tokodaltárói vasúthoz.
Néha viszont a temető elé állnak be Dorogon, hogy aki megkönnyebbülve beletapos a vasúti átjáró után még fizethessen egy kicsit :)
Megjegyzem a dorogi vasutat a bánya évente vagy kétévente használja... Én már reflexből lassítok ott :)
Szerencsére az altáróit időben észre lehet venni (legalábbis aki tudja, hogy oda is szoktak állni) de mit mondjak valóban "veszélyes" szakasz... Teljesen belátható. No mindegy.
Esetleg még üveggyár területén találkozhatsz a lézeressel, bár mostanában oda már nem telepednek ki, csak igen ritkán. (a dorogi vasútnál gondolom több a bevétel :) )

vas. szept. 26, 2004 13:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
akki mindkét irányból az építéshez közel volt kitéve a tábla, viszont feloldó egyik oldalon sem volt. Na most aki a város felé jött, az hamar találkozott kereszteződéssel és egyéb táblával, szóval ott nem érdekes a dolog.

vas. szept. 26, 2004 12:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
djsms írta:
akki szerinted elérné(nk) vele bármit is?

Van egy jó régi igazság, "magad uram, ha szolgád nincsen"
((csak egy sámli legyen nálad villáskulcsal, ha nagyon zavar)).
Az útszakasz mindkét végén kint van a tábla? Mert ha igen, akkor két polgármester is hunyó. (ekkor két sámli, két kulcs legyen nálad)

Igazában a közlekedési felügyelet a hunyó, a helyi polgármesterrel karöltve. Tehát a panaszt a jegyzőnél ezek ellen kell tenni, írásban. Biztos vagyok benne, hogy rövid időn belül megoldanák! Monnnyanak le!!

üdv

Kicsit off, de hogy kb kinek érdemes külső érzékelőben is terveznie, az az alábbi oldal, s saját autó adatából meghatározható.
http://www.videoht.hu/magyar/kepek/lezersugarm.gif

vas. szept. 26, 2004 9:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van a híd után egy közlekedési lámpa, azután kb 40m-re a baloldalon álltak. Van egy beugró ott, aztán már növénytakarás csepelig.
Odafelé láttam őket,(vámos cuccért mentem, ritkán járok arra, de aznap kettőt fordultam) igy visszafelé már "jÓ" fiú voltam. Akkor nem volt még meg a detektorom.

üdv

vas. szept. 26, 2004 9:07
arany tag

Hozzászólás 
akki
Ne maaa!A fenebe arra jarok.Keszulek jelzett neked vagy csak mondtak hogy van 3 labu?
Tenyleg veszelyes a szeles uj ut miatt. :cry:

szomb. szept. 25, 2004 23:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lézer előfordulás Bp-n.
Csepelre vezető szabadkikötő úton volt a múltkor, a híd után 1-200 méterre, a Kvassay felől a baloldalon. Jó hosszú egyenes, mérik a csepel felől érkezőket.
Ismérve, 4-5 rendőr utcaseprő mellényben :D , tripodon fámalézer?, mindenesetre vizszintessen két lencsét látni egy szürke dobozban.

Fontos! : szeressétek őket, hisz értetek vannak!

Megjegyzés: Én hitvány vagyok, mást szeretek.

üdv

szomb. szept. 25, 2004 10:15
arany tag

Hozzászólás 
Szervusztok! Na még jó hogy idenéztem, mert már azthittem eltünt a topic :)

Joeapi: Jók a meglátásaid, akki válasza pontos. Annyit tennék hozzá, hogy a tesztvideok 1010 és 1020-as készülékkel történtek, amiknek az érzékenysége teljesen azonos. A kijelzés módja más.

Most lézerre vadászunk, ami Dorogon előfordul gyakran, vagy mint kaptam egy tippet, Bag és környéke. A multkor látam egy háromlábút, de mire elrongyoltam a kameráért a közeg husss.....

M_Tom : valóban biztonságérzetet ad, vigyázni kell azért természetesen.
Mondjuk a biztonságérzet mellett valamelyes biztonságot is természetesen. eleinte az ember úgyis óvatosabb, és kitapasztalja a dolgokat. Természetesen nem ígérünk csodaszert.

akki: valóban a város nem a legjob terepe, de ez ilyen :) Van aki kikapcs, van aki lehalkítja, ez egyéni "ingerküszöb" kérdése :)

Én azt szoktam mondani, hogy pl. a hungária körgyűrűn kívül használható. Persze beljebb is, de az igazán forgalmas útvonalakon nem ajánlom.

Idáig egy megrendelőnk küldte vissza a készüléket, merthogy csipog :))
Mondjuk egy WT-1040-es volt és a felesége hívott fel, hogy nekik ez nem kell mégsem :) Szerintem morcos lett a férjére, hogy ennyi pénzt kiadott egy "kütyüre" :)

pén. szept. 24, 2004 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
akki szerinted elérné(nk) vele bármit is?

pén. szept. 24, 2004 18:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
djsms írta:
Alapjában véve be szoktam tartani a szabályokat, de amit mostanában nálunk műveltek az már felháborító! Két település között van egy 5km-es teljesen egyenes szakasz. Az egyik város végén (vagy elején? :) ) útépítés volt, ezért kitettek egy 20-as táblát (ez jogos is volt)
de! feloldó tábla sehol!!! A másik településnél meg kinn áltak és csúnyán büntettek, ugyanis 20-al kellett volna megtenni az 5km-t 90 helyett...
Természetesen nem az egész útszakaszon voltak munkálatok!
Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy itt volt némi feketézés, mert ekkora mértékű gyorshajtásért már jogsit is elveszik azonnal!
Azt még megjegyezném, hogy nincs egyetlen bekötő út sem vagy egyéb, ami feloldaná a korlátozást, tehát azt mindenképp feloldótáblával kellett volna!

A helyi jegyzőnél kéne panaszt tenni az út kezelője ellen.

pén. szept. 24, 2004 14:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
M_Tom írta:
Azért arra vigyázni kell. hogy egyfajta biztonságérzetet ad az ilyen ketyere, ezért bevállalósabb lesz az ember. Ergo nagyobb a valószínüsége, hogy lekapnak, mégpedig nagyobb túllépéssel. Na mindegy, csak eszmét futtattam... :-)

Egyébként milyen tapasztalatok vannak ezekkel a Willtronics cuccokkal? Itt igazából a szimpla júzerekre lennék kiváncs, nem mintha nem lenne bizalmam a kereskedőkben... :-)
Akki, vagy valaki más?

Még egy kérdés: van gyakrorlatilag használható különbség az egyes modellek között, vagy csak a "csicsában" van eltétés (villyogás helyett beszédhang, stb).

4 darabra vonatkozó infom van, ebből három 1010-es, egy 1020-as, és két 1010 hez külső lézerdetektor is van véve. Nekem meggyőző, eddig 4 kapás volt, és az egyik lézerdetektoros is debütált már. Erről távolság adatom nincs, csak megemlítették(öcsém). Én használom a 1020-ast, nekem bevált, van ebben aksi teszt, és ez nekem fontos szempont volt. Városban néha néha berreg, de nem zavar. Fő a biztonság.
Én inkább azt veszem észre, hogy szépen megyek max a megengedettel, amióta megvan.

üdv

üdv

pén. szept. 24, 2004 14:40
arany tag

Hozzászólás 
Azért arra vigyázni kell. hogy egyfajta biztonságérzetet ad az ilyen ketyere, ezért bevállalósabb lesz az ember. Ergo nagyobb a valószínüsége, hogy lekapnak, mégpedig nagyobb túllépéssel. Na mindegy, csak eszmét futtattam... :-)

Egyébként milyen tapasztalatok vannak ezekkel a Willtronics cuccokkal? Itt igazából a szimpla júzerekre lennék kiváncs, nem mintha nem lenne bizalmam a kereskedőkben... :-)
Akki, vagy valaki más?

Még egy kérdés: van gyakrorlatilag használható különbség az egyes modellek között, vagy csak a "csicsában" van eltétés (villyogás helyett beszédhang, stb).

pén. szept. 24, 2004 8:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
a környezetemben lévő 20km-es körben a helyiek jól ismerik hova szoktak állni a kupakosok. A legtöbb hely üzemen kívül helyezett vasúti átjáró (ahol ettől még érvényes a sebességkorlátozás) Vagy olyan belterületi szakasz, ami elég hosszú egyenes és az út mellett közvetlen nincsenek házak (tehát nem várható gyalogok berohanása) Mindösssze 2 olyan helyet tudok, ahol 1, iskola van 2, ovoda van! Az összes többire nyugodtan lehet mondani, hogy nem balesetveszélyesebb, mint az út bármely szakasza! Az iskola ill ovi mellé telepített trafival teljes mértékben egyetértek! Ki van téve a 30-as tábla és szoktak gyerekek rohangálni arra. Ott azt mondom mérjenek és büntessenek! Nagyon helyes! De a nem különösen veszélyes, de mégis jó lehúzós helyeken ne piszkálják már a jónépet.
Tessék a trafit arra használni amire az való, nem pénzszerzésre!

pén. szept. 24, 2004 6:17
arany tag

Hozzászólás 
Ezt modtam mindig ! Semmi köze a gyorshajtáshoz, csak a bevételről, és a szerencsétlen emberek lehúzásáról szól az egész.

csüt. szept. 23, 2004 22:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alapjában véve be szoktam tartani a szabályokat, de amit mostanában nálunk műveltek az már felháborító! Két település között van egy 5km-es teljesen egyenes szakasz. Az egyik város végén (vagy elején? :) ) útépítés volt, ezért kitettek egy 20-as táblát (ez jogos is volt)
de! feloldó tábla sehol!!! A másik településnél meg kinn áltak és csúnyán büntettek, ugyanis 20-al kellett volna megtenni az 5km-t 90 helyett...
Természetesen nem az egész útszakaszon voltak munkálatok!
Mondjuk van egy olyan érzésem, hogy itt volt némi feketézés, mert ekkora mértékű gyorshajtásért már jogsit is elveszik azonnal!
Azt még megjegyezném, hogy nincs egyetlen bekötő út sem vagy egyéb, ami feloldaná a korlátozást, tehát azt mindenképp feloldótáblával kellett volna!

csüt. szept. 23, 2004 18:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha megengeded, itt egy reflex részemről, addig is.
Másképp szól K, Ka, Ku, és LSR érzékelés esetén. A multanováson a 1010 Hu detektor van
A vidéki szerv törvénytelenül járna el, mert hát trv. nem ismerete stb...
Ott helyben felmenteném a szolgálatból, vagy zsebbe nyomna nekem egy ötvenest, s alkkor elnézném neki.
üdv

csüt. szept. 23, 2004 15:20
arany tag

Hozzászólás 
W-T
A Multanovat mintha mas tipus v. mas ketyerevel vettetek fel.
A csipogo is maskeppen jelez.Bocsi ha koran szoltam, de igy nem
teljes a teszt oldal.Egyebkent a ketyere tetszik,csakhat nagyon kivancsi lennek egy videki szerv hozzaallasahoz amikor meglatja.Mondjuk Nyiregyhazan tul egy kicsivel. :lol:

szer. szept. 22, 2004 19:51
arany tag

Hozzászólás 
Na, csak sikerült megtalálnom a jelszavam.

szomb. szept. 18, 2004 21:58
vas-tag

Hozzászólás 
Pardon, véletlenül a civil nickemmel írtam be, de azthiszem világos :)

W-T

szomb. szept. 18, 2004 21:47
vas-tag

Hozzászólás 
Valóban, én is sok időt spórolok, leginkább ha ismert helyen megyek. Pl. az említett M3. Üres a pálya, akkor simán 110 belefér, persze a kútnál figyelni kell szemmel is, de a többi hely tuti jelezhető.

szomb. szept. 18, 2004 21:11
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Azért csak óvatosan :) M3 bevezetőt/kivezetőt tudom ajánlani tesztelésre, ill. múltkor pl. a Közlekedési múzeum mellett ált a fehér fábia ikertestvére!
Előfordul hogy két trafi is kintvan egyszerre ellenkező irányban, valamint a legjobban azt szeretem, amikor beállnak a zajvédő fal "nyílásába".

Egyszer a BVSC uszodánál, ahol az út kettéválik, középen álltak! (Az árpád híd felé menő és az onnan érkezők között, a csücsökben. Hát allig vettem észre a szememmel, ott nem is kerestem, hanem a fák között a szervízúton :)

Természetesen ven/lesz alkatrész hozzá. Tappancs, konzol, tápkábel van, direktbe bekötő egyenes kábel lesz.

Üdv,

szomb. szept. 18, 2004 21:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
W-T

Elbújtak a trafik, eddig négyünkből csak 1nek volt "szerencséje", kb 3-400 méterről a M3 bevezetőnél, ahol a gyalogos felüljáró van. Mint a nyulak, ott lapultak a bokor takarásában, jó ha 5-8 méterről lehetett látni.
Nekem eddig teccik a dolog, volt egy flúgos futamom, vártak a város másik végén, s csúcsban összejött 10 perc menetidő. E nélkül a szerkentyű nélkül ez legalább fél-háromnegyed óra lett volna.
Van alkatrész külön? Illetve lessz-e? (kábel dugóval, tapikorong, stb.)

üdv

szomb. szept. 18, 2004 19:41
arany tag

Hozzászólás 
mozgófényképész? Attól függ, mire gondolsz. Ha radaros kocsi menet közben, akkor simán jelzi, csak nagyon nehéz ilyet találni...
Ha viszont valakinek abban a kivételes szerencsében van része, hogy tachográfos-videós kocsival fut össze, ami jól "feltolja" hátulról 160-ig, akkor a detektor nem segíthet, mert annak nincs semmilyen sugárzása. Csak a műszerfalán lévő jó nagy cucból lehet felismerni.

Akki: Hívtalak, hétfőn majd próbálom újra.

pén. szept. 10, 2004 21:59
arany tag

Hozzászólás 
W-T
Mi a helyzet a mozgofenykepesszel?Azt is teszteltetek? :?:

pén. szept. 10, 2004 7:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
HOJ500, ha mond valamit, ..
Kéne egy infra ágyú(jó erős)
üdv

kedd szept. 07, 2004 12:36
arany tag

Hozzászólás 
Na, nem erőlködöm tovább. Még annyi, új érdekes videó a honlapunkon.

Üdv.

kedd szept. 07, 2004 0:17
arany tag

Hozzászólás 
Szervusztok!

Hátha esetleg valaki érdekelt a dologban: viszonteladókat keresünk. Ha valakit érdekel, dobjon egy mailt. És bocsánat, ha ez önreklámnak számít valaki szemében. ( De mi ebből élünk.)

szomb. szept. 04, 2004 22:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, pont itt szaladtam bele én is. Az a tetves lada hónapok óta ott rohad, s nem látni a mögötte lapuló skodát. 50es megengedett, tábla nincs.

üdv

pén. aug. 27, 2004 1:01
arany tag

Hozzászólás 
Laci_L:

A Bel úgy adja meg, de a bel amcsi. Magyarországon használatos frekvenciák : X-9,4-K24,125-Ku13,45-Ka34,36GHz

(Megtekintheted a http://traffipax.info oldalon, vagy a mi honlapunkon is.(www.radar-detektor.))

X sávos Mesta tudtommal Balatonfüreden vagy a környékén volt utoljára. Nincs hozzá alkatrész már.

Mi pl. a gyártóval kifejezetten a hazai frekvenciákra hangoltattuk a detektorainkat. Tehát nem egyezik a Bel frekvenciáival.

Más: Metrós radar bemutatása, érdemes megnézni!!!!

http://www.korridor.tv/e_feldobo.php?kt ... igen&arch=

Mi nem ilyen minőséget forgalmazunk, és vissza is vesszük, ha nem tetszik valakinek...

csüt. aug. 26, 2004 22:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
Honnan gondolod, hogy csak egy régi X-sávos van?
Mert szerintem több. az összes régi ilyen.

A sávokat a Bel így adja meg:

BEL RX65 Pro Features:

X-band 10.525 GHz ± 25 MHz
K-band 24.150 GHz ± 100 MHz
Ka-band 34.700 GHz ± 1300 MHz
Ku-band 13.400 GHz ± 25 MHz
Laser 904nm, 33 MHz Bandwidth

csüt. aug. 26, 2004 19:45
arany tag

Hozzászólás 
Laci_L: Mostmár van. Persze ez sem 100%, de jól használható. A 9GHz-es X frekvenciából már csak egy van az országban, bár szerintem az is bedöglött már. K, Ka és Ku sáv pedig jelezhető. Nézd meg a videót a honlapunkon, ott a 34,36 GHz-es Multanovát csiptünk el.

csüt. aug. 26, 2004 17:15
a fórum lelke

Hozzászólás 
Még annyi a hazai radarokról: ahány megye és kapitányság, annyiféle radar (ferkvencia). Miután a mai napig a HIF (vagy hogy hívják most) nem szabályozta.
Emiatt hiába veszel akármit, olyan nincs, hogy 7-25 GHz között mindent jelez.
Nekem is volt, vagy 10 éve, de **** sem ért emiatt. ITTHON.
Úgyhogy azóta a polcon van a garázsban.

csüt. aug. 26, 2004 15:40
arany tag

Hozzászólás 
Köszi, valóban, a negyedik oldalon, alul.

csüt. aug. 26, 2004 0:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
ebben benne van, hogy nincs benne :D
http://www.radarshop.com/rsn/manual/q7000_en.pdf

üdv

szer. aug. 25, 2004 22:49
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Az autók sebességmérője felfelé csal, úgy 10% körül.

Az említett áruházlánc a metró és az árult detektor pedig egy több éves modell..De biztos sokat el fognak adni belőle, aki nem néz utánna a dolgoknak. Újdonság a dolog, ez meg olcsó...

http://www.radardetector.be/test.asp

egy teszt erről (quintez z2 = XT7000) Igaz flamandul, de a lényeg érthető.

Valamint egy idézet a használatijából:

" A készülék védelmet nyújt a szükségtelen sebességtúllépés ellen, amelyet az adóbevételek növelése céljából létrehozott sebességcsapdák, vagy a vezető részéről előforduló figyelemkihagyás okozhatnak." Hogymi? :)))

Honlapjukon 9 ill. 10 sávosként emlegetik. (rosszpont, falsriasztást okoz, amerikában dívik az ilyen superwideband. De ott sok a "sivatag". (nincs zavarforrás) Nem beszélve arról, hogy kétes, hogy a Ku sávot tudja-e. Amin a honi radarok 1/4-e dolgozik.

Külföldön 200 Euro az ára. Gyanítom, hogy itt is működött a dolog, hogy a metro kedvéért csináltak egy butított low cost szériát. Az (is) a bajom vele, hogy ettől sok ember fogja úgy gondolni, hogy a radardetektor nem jó semmire...

Ki fogjuk próbálni.

szer. aug. 25, 2004 22:24
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 400 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Következő