Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 19:17

Hozzászólás a témához  [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 62  Következő
T-MOBILE-GYALÁZÓ 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
KaRFiol írta:
Apropó jó, hogy a topicban említettétek, elkerültem volna a figyelmemet a 30/30-as számlázás bevezetése visszamenőleg az összes publikus csomagban. Na ez mi, ha nem fejőstehén effektus? És már immáron sokadszorra...

Mondjuk eddig mindegyik szolgátlató, ami ehhez folyamodott, az perdíjcsökkentéssel egyidőben tette a számlázási egység emelését. Nyugodtan felfoghatjuk tehát egy olyan 10-15%-os áremelésnek a 30/30 bevezetését.
Rövidesen oda fogyunk jutni (majd emlékezzetek!), hogy felárért fogják kínálni a 10 másodperces vagy a teljes másodperces számlázást.

Törvényileg kéne kötelezni a szolgáltatókat az mp. alapú számlázás bevezetésére!

pén. okt. 15, 2004 17:43
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Rövidesen oda fogyunk jutni (majd emlékezzetek!), hogy felárért fogják kínálni a 10 másodperces vagy a teljes másodperces számlázást.

Mint azt a nyugat-európai trend mutatja. Apropó, te is megjósoltad már korábban. :roll:

pén. okt. 15, 2004 17:33
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
KaRFiol írta:
Apropó jó, hogy a topicban említettétek, elkerültem volna a figyelmemet a 30/30-as számlázás bevezetése visszamenőleg az összes publikus csomagban. Na ez mi, ha nem fejőstehén effektus? És már immáron sokadszorra...

Mondjuk eddig mindegyik szolgátlató, ami ehhez folyamodott, az perdíjcsökkentéssel egyidőben tette a számlázási egység emelését. Nyugodtan felfoghatjuk tehát egy olyan 10-15%-os áremelésnek a 30/30 bevezetését.

pén. okt. 15, 2004 17:29
platina tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
A magyar Vodafone veszteséges

Van olyan, aki ezt egy pénzügyi jelentéssel alá is tudja támasztani? Mert lassan szállóige lesz ez a mondat, de konkrétumot senki sem mutatott. :roll:

pén. okt. 15, 2004 17:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
A magyar Vodafone veszteséges, azonban ott az óriási DE. Van egy anyacég, amelyik addig fogja ezt finanszírozni, amíg legalább a pannonnal egy szinten nem lesz.

A T-mobile hasonló helyzetben valszeg hasonlóan csinálná, de neki nem kell. Piacvezető itthon, és a romlásnak nincs semmi jele.

pén. okt. 15, 2004 17:05
arany tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Mobilio írta:
na az ilyen eszmefuttatásokat sosem értem. több helyen sántít és szerintem nagyfokú naivitásra utal. a voda nem jószándékból olcsó hanem mert piacot szerez. és ezt így tudja megtenni. egyébként ő is egy multi aki a pénzre utazik. a kollektív tudatlanság elég vicces dolog. úgy írtad, mnitha ismernéd az összes tmobost...()miért lenne mindenki tájékozatlan? sosem feltételezném emberek millióiról hogy hülyék. vannak akik azok és vannak akik nem.

Persze,sztem ő se úgy értette,hogy midnenki hülye,aki t-mobile-os.De sajnos nagyon sok ember szemét,fülét be lehet fogni csilli-villi reklámokkal,szép szlogenekkel,és szánalmas népámítással.Ha csak azt nézed meg,hogy a mai napig hányan telefonálnak úgy pannonosként,hogy még hisznek a másodperc alapban,és sajnos ez a valóság!
A Marika néni meg a Sanyi bácsi mit lát az egészből?Sok kedves fiatal ugrabugrál a tv-ben,mindenki full happy ( :D ),dobálják a frizbit (amiből mellesleg a T-mob párat a pórnépnek is szétosztott nagy kegyesen a kapcsolat napon),tehát akkor itt minden rendbe van,nem?És nagyon sokan vannak még így vele.Sokan eltunyulnak a reklám rengetegben és már fel se tűnik,hogy megváltoztak a telefonálási feltételek,hiszen szolgáltató reklám az szolgáltató reklám,egy kaptafa,úgy sincs benne semmi új.Vagy mégis,de nem tűnik fel sokaknak.
Bár gondolom,ezt a változtatást nem fogják nagyon híresztelni a tv-ben (ahol az igazán nagy tömegeket lehet behülyíteni)

A voda se vöröskereszt(hiába piros :D ),ezt tudjuk.De ha ő meg tudja csinálni,hogy olcsóbban ad készüléket,szolgáltatást,akkor miért ne tegye?Ő is multi,őt is támogatják kintről is,akárcsak a t-mobile-t,szal egy szava se lehet egyiknek se.És ha az embereknek jó (mindegy,milyen indokból),akkor miért ne használják és mondják el másoknak is ezt a lehetőséget?

én meg úgy látom, hogy mindegyik a reklámokkal ámítja el az ügyfeleket és egyik sem beszél sosem a hátrányairól. max apróbetűben. ebben tök egyformák. tutkó hogy nem fogják most sem reklámozni, hogy megnyomtuk félpercre az egységeket. majd hülyék lesznek.
:?
a tmob szerintem pénztermelő, senki nem támogatja, a voda pedig tippem szerint vastagon veszteséges, mert gondolom van még mit hoznia piacrészben. ez tök rendben is van. az sem meglepetés hogy a voda olcsóbb, bizony az. és tök ok ha valaki azt választja. egyébként azt is kétlem hogy mindenki marha tudatosan választja őket.

Macika, a tájékozatlanság nálam ebben az értelemben a hülyeséggel volt azonos. elég lekicsinylően hangzott. engem baromira zavar ha több millió embert egy kalap alá vesz valaki és róluk egyben nyilatkozik. nem kéne minősíteni egy rakás embert így.

pén. okt. 15, 2004 16:56
Moderátor

Hozzászólás 
Mobilio írta:
vizsla1 írta:
a voda nem jószándékból olcsó hanem mert piacot szerez. és ezt így tudja megtenni. egyébként ő is egy multi aki a pénzre utazik. a kollektív tudatlanság elég vicces dolog. úgy írtad, mnitha ismernéd az összes tmobost. azt még feltételezni sem lehet, hogy elégedett valaki egy szolgáltatással vagy egyéb oka van, hogy igénybe veszi akár drágábban? miért lenne mindenki tájékozatlan? sosem feltételezném emberek millióiról hogy hülyék. vannak akik azok és vannak akik nem. a domino egyébként nem is jó példa. amikor 30 sec lett akkor csökkentek a percdíjak. itt most az a gáz hogy ez nem változik. ha levitték volna több helyen is a díjakat akkor még talán okés is lehetne.

Tájékozatlan nem= hülye!
Csak úgy csendben mondanám, hogy az új Dominós díjszabás hálón belüli csúcsidős percdíja 1 Ft-tal drágább a Vodánál. Igen, drágább 1 Ft-tal, mint a Vodánál 2 perc!!!

pén. okt. 15, 2004 16:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
na az ilyen eszmefuttatásokat sosem értem. több helyen sántít és szerintem nagyfokú naivitásra utal. a voda nem jószándékból olcsó hanem mert piacot szerez. és ezt így tudja megtenni. egyébként ő is egy multi aki a pénzre utazik. a kollektív tudatlanság elég vicces dolog. úgy írtad, mnitha ismernéd az összes tmobost...()miért lenne mindenki tájékozatlan? sosem feltételezném emberek millióiról hogy hülyék. vannak akik azok és vannak akik nem.

Persze,sztem ő se úgy értette,hogy midnenki hülye,aki t-mobile-os.De sajnos nagyon sok ember szemét,fülét be lehet fogni csilli-villi reklámokkal,szép szlogenekkel,és szánalmas népámítással.Ha csak azt nézed meg,hogy a mai napig hányan telefonálnak úgy pannonosként,hogy még hisznek a másodperc alapban,és sajnos ez a valóság!
A Marika néni meg a Sanyi bácsi mit lát az egészből?Sok kedves fiatal ugrabugrál a tv-ben,mindenki full happy ( :D ),dobálják a frizbit (amiből mellesleg a T-mob párat a pórnépnek is szétosztott nagy kegyesen a kapcsolat napon),tehát akkor itt minden rendbe van,nem?És nagyon sokan vannak még így vele.Sokan eltunyulnak a reklám rengetegben és már fel se tűnik,hogy megváltoztak a telefonálási feltételek,hiszen szolgáltató reklám az szolgáltató reklám,egy kaptafa,úgy sincs benne semmi új.Vagy mégis,de nem tűnik fel sokaknak.
Bár gondolom,ezt a változtatást nem fogják nagyon híresztelni a tv-ben (ahol az igazán nagy tömegeket lehet behülyíteni)

A voda se vöröskereszt(hiába piros :D ),ezt tudjuk.De ha ő meg tudja csinálni,hogy olcsóbban ad készüléket,szolgáltatást,akkor miért ne tegye?Ő is multi,őt is támogatják kintről is,akárcsak a t-mobile-t,szal egy szava se lehet egyiknek se.És ha az embereknek jó (mindegy,milyen indokból),akkor miért ne használják és mondják el másoknak is ezt a lehetőséget?

pén. okt. 15, 2004 11:49
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
Dannyboy: igaz. Csak amikor a vodat emlitettem, belevettem a prepaidet. Amugy a westel megmondta a Domino Nap bevezetese utan, hogy többet mar nem fog beszallni a percdijversenybe. A Relax bevezetese sem a westel eredmenye, hanem t-mobile hagyomany. S merem feltetelezni, hogy a pannonnal sem lenne minden franko, ha nem a telenor lenne a gazdi, mert akkor nem biztos, hogy lenne olyan jo csomag, mint a djuice. Blueye: nem rad ertem, de nagyon dühit az olyan emberek viselkedese, akik uton-utfelen szapuljak a vodafone-t, megis neki köszönhetö, hogy minimalis szinten, de csökkennek a westelnel a tarifak, ök ebböl profitalnak, de valtani nem valtananak. A voda pedig ugymond sz*rban marad, mert hiaba a jo ajanlat, a westel minimalisan lep ra valamit, az ügyfelek a westel reklamjaibol ugy erzik jo helyen vannak, mert a tudatlansag egy kollektiv jellemzö rajuk. Emlekeztek a Domino7 indulasara? Az sms 18, a duma meg 20, vmilyen szinten mp.alapon.Majd jött az emeles,majd a 30 sec, majd az 1 perc,5 nappal elötte jelezve.

na az ilyen eszmefuttatásokat sosem értem. több helyen sántít és szerintem nagyfokú naivitásra utal. a voda nem jószándékból olcsó hanem mert piacot szerez. és ezt így tudja megtenni. egyébként ő is egy multi aki a pénzre utazik. a kollektív tudatlanság elég vicces dolog. úgy írtad, mnitha ismernéd az összes tmobost. azt még feltételezni sem lehet, hogy elégedett valaki egy szolgáltatással vagy egyéb oka van, hogy igénybe veszi akár drágábban? miért lenne mindenki tájékozatlan? sosem feltételezném emberek millióiról hogy hülyék. vannak akik azok és vannak akik nem. a domino egyébként nem is jó példa. amikor 30 sec lett akkor csökkentek a percdíjak. itt most az a gáz hogy ez nem változik. ha levitték volna több helyen is a díjakat akkor még talán okés is lehetne.

pén. okt. 15, 2004 11:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
...megis neki köszönhetö, hogy minimalis szinten, de csökkennek a westelnel a tarifak...

Ezzel egyetértek.

pén. okt. 15, 2004 11:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Dannyboy: igaz. Csak amikor a vodat emlitettem, belevettem a prepaidet. Amugy a westel megmondta a Domino Nap bevezetese utan, hogy többet mar nem fog beszallni a percdijversenybe. A Relax bevezetese sem a westel eredmenye, hanem t-mobile hagyomany. S merem feltetelezni, hogy a pannonnal sem lenne minden franko, ha nem a telenor lenne a gazdi, mert akkor nem biztos, hogy lenne olyan jo csomag, mint a djuice. Blueye: nem rad ertem, de nagyon dühit az olyan emberek viselkedese, akik uton-utfelen szapuljak a vodafone-t, megis neki köszönhetö, hogy minimalis szinten, de csökkennek a westelnel a tarifak, ök ebböl profitalnak, de valtani nem valtananak. A voda pedig ugymond sz*rban marad, mert hiaba a jo ajanlat, a westel minimalisan lep ra valamit, az ügyfelek a westel reklamjaibol ugy erzik jo helyen vannak, mert a tudatlansag egy kollektiv jellemzö rajuk. Emlekeztek a Domino7 indulasara? Az sms 18, a duma meg 20, vmilyen szinten mp.alapon.Majd jött az emeles,majd a 30 sec, majd az 1 perc,5 nappal elötte jelezve.

pén. okt. 15, 2004 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
integral írta:
Tehát a Domino csomagban hálózaton belül csúcsidőben 50 Ft/percről 55 Ft/percre emelik a percdíjat. Ez bizony 10%. Érdekes lépés. :shock:

Ez az, amikor a Pannon/Voda akciózik ezerrel. :shock:
Ahelyett, hogy lépnének valamit például a Joker Pluszra, inkább árat emelnek. :roll:

pén. okt. 15, 2004 10:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Hááát, eddig tűzzel-vassal védtem a WesT-mobile-t, hogy ők azok, akik nem nyúlnak a korábbi előfizetők dolgaihoz, marad úgy, ahogy azt anno megkötötték.
MOST ÓRIÁSIT CSALÓDTAM BENNÜK!

Itt olvasható a közlemény:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... s_1115.pdf

Tehát a Domino csomagban hálózaton belül csúcsidőben 50 Ft/percről 55 Ft/percre emelik a percdíjat. Ez bizony 10%. Érdekes lépés. :shock:

pén. okt. 15, 2004 8:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
blueye: aki ezek utan azon töri a fejet, hogy relaxra valtson, az mostmar igazan fontolora vehetne a szolgaltatovaltast is. BIRKANÉP a magyar, 2002 aprilisa ota mit sem valtozott :-).

Nem kell sehova váltanom, a "módosított" relax első napjától előfizetek rá. Nekem OK.

pén. okt. 15, 2004 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
... Csak a voda az, aki mindig hagyta a régi csomagokat.

Itt azért említsük meg, hogy ugyan a Pgsm anno behozta a félperces Horizontokat, de a régi csomagokhoz nem nyúlt. A Minimum, Momentum, Optimum továbbra is másodperces alapú, csak nem lehet rájuk váltani. Szóval nemcsak a Voda hagyta békén a régi csomagjait.

pén. okt. 15, 2004 7:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
blueye: aki ezek utan azon töri a fejet, hogy relaxra valtson, az mostmar igazan fontolora vehetne a szolgaltatovaltast is. BIRKANÉP a magyar, 2002 aprilisa ota mit sem valtozott :-).

pén. okt. 15, 2004 7:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Jobb veled a világ - nekem. Írja a T-mobile...

Igen, aztán majd "a nagy sikerre való tekintettel" majd lépnek ezt-azt. 8)

vizsla1 írta:
Amikor bármi árváltozás volt, a westel akkoris ugyanúgy belepiszkált a mobilmester és eurofon csomagokba. Csak a voda az, aki mindig hagyta a régi csomagokat.

Pontosan, a Mobilmesterbe már korábban is belepiszkált. Mégpedig kb. 2 éve, amikor sor került a néhai Westel 0660 utolsó áremelésére.

A voda hagyta, de egy idő után meg is szüntette. Lásd Vodaflex, Vodalux, Vodamax, Break, Mambo, Rumba, Salsa, Vitamax Fiesta (és szerintem rövidesen Vitamax Party).

pén. okt. 15, 2004 7:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mobilio írta:
az a legnagyobb baj, hogy a relaxokon kívül lényegében semmilyen normális előfizus cucc nincsen.

Ezért kell Relax-re előfizetni. :lol:

pén. okt. 15, 2004 7:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Hááát, eddig tűzzel-vassal védtem a WesT-mobile-t, hogy ők azok, akik nem nyúlnak a korábbi előfizetők dolgaihoz, marad úgy, ahogy azt anno megkötötték.

Ebben nem értünk egyet. Amikor bármi árváltozás volt, a westel akkoris ugyanúgy belepiszkált a mobilmester és eurofon csomagokba. Csak a voda az, aki mindig hagyta a régi csomagokat.

pén. okt. 15, 2004 5:53
Moderátor

Hozzászólás 
Bagyu írta:
Ezek után biztos, hogy pihenőkártya lesz az enyém.
A "Jobb veled a világ" szlogent sajátosan értelmezik...

Jaja!
Jobb veled a világ - nekem. Írja a T-mobile...

pén. okt. 15, 2004 0:37
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezek után biztos, hogy pihenőkártya lesz az enyém.
A "Jobb veled a világ" szlogent sajátosan értelmezik...

pén. okt. 15, 2004 0:06
arany tag

Hozzászólás 
az a legnagyobb baj, hogy a relaxokon kívül lényegében semmilyen normális előfizus cucc nincsen. úgy rossz mindegyik ahogy van. még a percalapú csomagok is drágábbak mint a voda legtöbb hasonló csomagja. pedig ott nem percalapon számláznak.

csüt. okt. 14, 2004 23:54
Moderátor

Hozzászólás 
MOST ÓRIÁSIT CSALÓDTAM BENNÜK!

Itt olvasható a közlemény:
http://www.t-mobile.hu/egyeni/ugyfelszo ... s_1115.pdf

csüt. okt. 14, 2004 23:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
Es akkor vegre megmagyarazna valaki, hogy a szlogenjük mifele összefüggesben van a valosaggal?

csüt. okt. 14, 2004 22:10
a fórum lelke

Hozzászólás 
cbf írta:
Fél perces számlázással ezek a díjcsomagok percdíjjai finoman szólva sem versenyképesek!

ugyan miért mondod, mikor csak 75Ft-ot szokott a tré legombolni percenként!!! :)))) Így, félperc alapon, ez már veri a 100-at!

na, ez a "kedvezmény" az elõfizusoknak - tré módra!

csüt. okt. 14, 2004 22:04
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Fél perces számlázással ezek a díjcsomagok percdíjjai finoman szólva sem versenyképesek!

csüt. okt. 14, 2004 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most olvastam a hirt. Mellesleg ez azert nem tul korrekt lepes. Legalabb csokkennek a percdijak vagy ugyanazt jatszak el,mint tavaly szeptember 1-en a Pannon a pre-paidekkel? Azaz,hogy parasztvakitaskent visszavesznek a halon beluli dijbol x %-ot,mikozben a mas mobilhalos dij valtozatlan marad.

csüt. okt. 14, 2004 19:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
na, ha a párom csomiját is megváltoztatják, eurofon 300 csop+3, akkor személyesen fogom átvinni a vodához! Ha kell erõszakkal!

azért a tré is elég tetû tud lenni néha!

csüt. okt. 14, 2004 18:31
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
cbf írta:
Nem egészen értem a T-mobile ezen lépését, hogy megszünteti a 30 mp utáni mp alapú számlázást! Egyszer már a Pannon erre nagyon ráfaragott! Most már a nyilvános csomagok közül csak a Vodafone kinál mp alapú számlázást és az is csak Vitamaxban!

hoppácska (hova tűnt "daemon" hill?) !!!

a pannonnál visszamenőleg nem változtattak (az optimumon legalábbis biztosan nem) !!!

ja! és ott van a pannon üzleti standard meg a plusz, az is másodperc alapú (vagy az nem számít nyilvánosnak? bármilyen kicsi cég vehet ilyet)

Igen ez így van, de én magán személyre gondoltam! Nekem is elég furcsa, hogy visszamenőleges már vagy 3 éve megszüntetett Mobilmester és Eurofon díjcsomagoknál is bevezetik a 30 sec-es számlálást. Ráadásul akinek ez volt még az pont azért tartotta, mert mp. alapú volt!

csüt. okt. 14, 2004 18:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vagy vehetsz Rockyt, 10 sec. alappal.

csüt. okt. 14, 2004 18:08
arany tag

Hozzászólás 
Nem egészen értem a T-mobile ezen lépését, hogy megszünteti a 30 mp utáni mp alapú számlázást! Egyszer már a Pannon erre nagyon ráfaragott! Most már a nyilvános csomagok közül csak a Vodafone kinál mp alapú számlázást és az is csak Vitamaxban!

csüt. okt. 14, 2004 18:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
cbf írta:
....... Partner1-2-3-4, ............

Ezen csomagok között vannak az egyházi flották! Meg még ki tudja hány nagyobb tömegek.........

Enyém nem! :P

csüt. okt. 14, 2004 17:51
platina tag

Hozzászólás 
méghozzá elég későn jelentették be éppen hogy az 1 hónapban benne vannak... nem?

csüt. okt. 14, 2004 16:25
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
ez egy elég sz..r hír :x igaz nálunk relaxban van mindenki de akkor sem túl nyerő.

csüt. okt. 14, 2004 15:29
arany tag

Hozzászólás 
Sverige írta:
cbf írta:
...Ahogy nézem ez az összes publikus díjcsomagot magába foglaja!

Sajnos nem az összeset... A Relax-ok kimaradtak a sorból. :wink: :twisted:

Én azokra gondoltam amelyek eddig 30 mp-től mp. alapúak voltak, azokra nem amelyek a kezdetektől perc alapúak!

csüt. okt. 14, 2004 15:14
platina tag

Hozzászólás 
cbf írta:
...Ahogy nézem ez az összes publikus díjcsomagot magába foglaja!

Sajnos nem az összeset... A Relax-ok kimaradtak a sorból. :wink: :twisted:

csüt. okt. 14, 2004 15:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Meggylé írta:
Hoppá!
Ez a meglévőkre is vonatkozik viszamenőleg?

Igen egyértelműen le van írva. Ahogy nézem ez az összes publikus díjcsomagot magába foglaja!

csüt. okt. 14, 2004 15:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Nekem sem ment, nekem is a 1230 kapcsolta vissza.

Azt mondta, hogy én kapcsoltattam ki. Nem vagyok skizofrén, nem tett ilyet a másik énem. Akkor amikorra ő mondta, hogy kikapcsoltattam külföldön voltam, ez kavarhatott be gondolom.

Dettó ez volt nálam is(neten kikapcsolva,voltam Németbe,1230 kapcsolta be).

A 777sms-es problémám továbbra is X-atka.Direkt magamnak küldtem egy üzit,reggel fél 9-óta nem kaptam meg.Most du. küldtem egyet egy másik számra,azonnal ott volt.Tehát nem lehet azt mondani,h a rendszer egységesen sz*r,csak épp megbízhatatlan.
Ez eddig nem volt jellemző a t-mobile-ra.
És ez a 30 sec-es lépése... ez NEM korrekt :evil: csökken a színvonal :roll:

csüt. okt. 14, 2004 15:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hoppá!
Ez a meglévőkre is vonatkozik viszamenőleg?

csüt. okt. 14, 2004 14:59
arany tag

Hozzászólás 
A T-mobile a mai Magyar Nemzetben az alábbi közleményt adta ki!
A Társalgó, Szervusz, Zöldzóna, Egyenlítő, Partner1-2-3-4, ezek Aranytárskártyás változatai, Eurofon I-II-III, Mobilmester és a Partner 4 csoportplussz kedvezményel díjcsomagokban:
"A forgalmi díjak mérése 30 másodperces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles!"
2004. november 15-től érvényes!

A T-mobile is teljesen eltüntette a mp alapú számlázást a kinálatából! Igaz eddig is csak 30 mp-tól volt mp alapú!

csüt. okt. 14, 2004 14:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Nekem így sem hajlandó menni,mivel nem is hajlandó a Macika-féle telszámot elfogadni a telefon :(

Nekem sem ment, nekem is a 1230 kapcsolta vissza.

Azt mondta, hogy én kapcsoltattam ki. Nem vagyok skizofrén, nem tett ilyet a másik énem. Akkor amikorra ő mondta, hogy kikapcsoltattam külföldön voltam, ez kavarhatott be gondolom.

csüt. okt. 14, 2004 7:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lenne egy "kis" gondom:

Most,hogy ugye t-mob bácsi beakciózta a koktél csomikat,gondoltam,250 hufot megér egy hónapra az a 3 mega.Neki is láttam aktívan kihasználni a 777sms wapos felületét.
És itt jött a meglepi.Küldés után néha beadta az elküldött üzi szövegét,néha nem adta be.Viszont ezzel nem összefüggően,de egy időben a címzettek nem kaptak meg minden sm-et.Volt,akinek elment,volt,aki az 5ből csak uccsót kapta meg :(

Ez hogy lehetséges?Hiba van a mátrixban?Vagy lehet,hogy az utolsó üzi hamarabb ér oda,mint az először elküldött?Vagy mi a csudi történik?

csüt. okt. 14, 2004 0:00
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:
Természetesen a Hívásátirányítás részbe akartam beírni,de nem engedte.Kiválasztottam,hogy 'Amikor nem elérhető',beírtam a számot és akkor a telcsi azt mondta,hogy 'Number rejected!' yeah...
Aztán felhívtam az üszit,ő vmit bütykölt és azóta megy :lol:
Megnéztem és a poén,hogy most a telcsiben ott van benne az a szám,ahova nekem nem engedte beírni :? :? De mindegy,a lényeg,hogy megy :)

Elvileg csak a "ha ki van kapcsolva" helyre engedi. Máshová nem.

szomb. szept. 25, 2004 19:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
pampika írta:
Nekem így sem hajlandó menni,mivel nem is hajlandó a Macika-féle telszámot elfogadni a telefon :(

Mert hova szeretted volna beírni átirányításnak? Mert bárhová nem lehet! Csak ahová mondtam!!!

Természetesen a Hívásátirányítás részbe akartam beírni,de nem engedte.Kiválasztottam,hogy 'Amikor nem elérhető',beírtam a számot és akkor a telcsi azt mondta,hogy 'Number rejected!' yeah...
Aztán felhívtam az üszit,ő vmit bütykölt és azóta megy :lol:
Megnéztem és a poén,hogy most a telcsiben ott van benne az a szám,ahova nekem nem engedte beírni :? :? De mindegy,a lényeg,hogy megy :)

szomb. szept. 25, 2004 18:53
platina tag

Hozzászólás 
T68m írta:
furcsa lenne, mert arra kell átirányítani, hogy működjön a szolgáltatás!
...
Ja, és gyakorlatilg a nem elérhetőre érdemes csak bekapcsolni.

Ezt mondja az üfsz is.

Szerintem egyébként praktikus foglaltság esetére is beállítani, ha valakivel éppen beszélsz, tudd, hogy fontos ember vagy, mert más is keresett akkor :lol: (a hívásvárakoztatást nem szeretem).

Még egy lehetőséget említett a telefonos szolga, de arra már nem emlékszem. :)

szomb. szept. 25, 2004 18:49
Moderátor

Hozzászólás 
pampika írta:

Mert hova szeretted volna beírni átirányításnak? Mert bárhová nem lehet! Csak ahová mondtam!!!

szomb. szept. 25, 2004 18:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
pampika írta:

furcsa lenne, mert arra kell átirányítani, hogy mûködjön a szolgáltatás!

Pont ez a mûködésének lényege, hogy a +36309876543-as számra bejövõ hívás esetén rögzíti, hogy mirõl lett átirányítva és mi a hívó szám. Majd beteszi ezt egy listába, amihez újabb átirányítás, azaz sikertelen hívás esetén, hozzáírja az újabb számot. És persze kell lennie egy készülékbekapcsolást figyelõ/jelzõ résznek, ami legenerálja az sms-t, ha a listán szereplõ készüléket bekapcsolták.

Tehát ha nem tudod erre a számra átirányítani a trés elõfizudat, ott komoly gond van! (dominyónál meg kell rendelni, havidíjért!)

Tedd át másik telóba, s ellenõrizd le ott az átirányítást! Ha szükséges akkor aktiváld és ellenõrizd le, hogy mûködik-e

Ha másik készülékkel így mûködik, akkor te be a nokijádba, s próbáld ki ott is! Ha nem mûxik, akkor az valamiért törli az átirányításokat! Ekkor dobd ki a nokijád.... :))))))

Ja, és gyakorlatilg a nem elérhetõre érdemes csak bekapcsolni.

szomb. szept. 25, 2004 18:21
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
Thx Macika,így már működik!

szomb. szept. 25, 2004 15:31
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. szept. 25, 2004 15:13
Moderátor

Hozzászólás 
Punto83 írta:
Hívásértesítéssel lenne gondom. Kikapcsoltam,és egy másik mobilról felhívtam magam, majd bekapcsolás után nem kapok semmilyen értesítő sms-t! Esetleg más is tapasztalt már ilyet? Eddig müködött,de feltűnt,hogy kb. egy hónapja nem kaptam ilyen sms-t...

Nézd meg az átirányításnál a beállított számot. Ha a "ha nem elérhető"-nél a +36309876543 van megadva, akkor OK.
Már csak annyi a dolog, hogy az teló küldje a hívószámot, amelyikről hívnak. És akkor menni fog.

szomb. szept. 25, 2004 14:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3052 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 62  Következő