|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 38 hozzászólás ] |
|
Nokia 7600 = 149 EUR (csak osztrák lakhelyűeknek!)
Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
skynet írta: én 2003 márciusában próbálkoztam azzal, hogy vodafone prepaid SIM-et vegyek (csak kártyát). igaz, nem trafikban, hanem egy "márkaüzletben".
az eladó az üzletben a következőket tette: 1. kérdezte, független-e a telefonom. mondtam, igen. persze nem hitte el, szétszedte a telefom, és belepróbált egy vodafone D2 SIM kártyát, és csodák csodája, talált hálót. 2. kérte az útlevelem, azt hittem, a címemet keresi benne, mert vagy 2 percig nézegette, míg meg nem kérdeztem, mit keres, aztán kinyögte, hogy érvényes vízum kell neki. mivel ilyenem nem volt, vissza az egész, nem vehettem SIM kártyát.
ezek után nem keresgéltem trafikot, ahol vodafone prepaid SIM-et lehet kapni, valószínűleg nem is találtam volna (Erlangenben voltam, ami nem egy München méretű város)... így maradt az E-Plus. Lehet, hogy jobban jártál volna, ha bemész Nürnbergbe (talán 25 perc). Most utánanéztem, 2003 áprilisában játszottunk Münchenben. És ment simán. Szerintem az eladó volt ütődött, azt hitte, kell a magyaroknak vízum (persze akkor munkavállalásra még kellett), na de valaki maradhat ugye vízum nélkül is 90 napot, nem logikus, hogy ne vehessen pre-paidet. Főleg ha esetleg van helyben élő ismerőse is, akinek sokkal olcsóbb, ha belföldi számon éri el. skynet írta: ON: azon gondolkozom, miért ér meg nekik 350 €-t az, hogy az adatokat elmentik a rendszerükbe... telespamolják az email meg a normális postaládát is? állandóan hívogatnak üzleti ajánlatokkal? valami átb..... kell, hogy legyen a dologban!
Ugye a 499 €-s ár az gyári független, úgynevezett "ohne Vertrag" ár. Megfelel az itthoni MobilAsk-s, Electrowordos, Mediamarktos beszerzésnek (csak picit drágább).
A 149 €-s ár meg megfelel egy olyan pre-paides készülékárnak, amely készüléket a kutya sem visz, egyébként meg van nála sok jobb teló (tudás alapján) kinézet alapján még talán az extravaganciájával van valami keresnivalója.
A full áron vásárolt készüléknél nem kérdeznek semmit, veszed-viszed, addig a pre-paidesnél kell regisztrálnod magadat, ami (szerintem) pontosan ugyanazt jelenti, mint itthon egy pre-paid előfizetői szerződés megkötése.
Persze az itthoni agyatlan számhordozás-akadályozós kitételek nélkül.
|
hétf. szept. 27, 2004 1:50 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
skynet írta: azon gondolkozom, miért ér meg nekik 350 €-t az, hogy az adatokat elmentik a rendszerükbe... telespamolják az email meg a normális postaládát is? állandóan hívogatnak üzleti ajánlatokkal? valami átb..... kell, hogy legyen a dologban!
nincs benne semmi különösebb trükk. Mint fentebb is olvashattad, nem egy kapós teló, pont az extravaganciája miatt.
Nem akartak nyilvánvalóan direkt árcsökkentést végrehajtani, mert akkor nagyon kilóg a lóláb. Lehet, hogy a nokijával kötött szerzõdésük egyébként se tenné ezt lehetõvé.
Ezért kitaláltak ezt az "akció"-t. Így a készlet is elmegy, s a vásárlók is azt hiszik, hogy nagyon jól jártak, kivételes helyzetben vannak.
|
hétf. szept. 27, 2004 1:02 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
skynet írta: nem haragszom, de én akkor se tudtam még SIM kártyát se venni (a vodafone-tól), mert még ahhoz is vízum kellett volna nekik... az e-plustól vettem csak kártyát, ott nem kértek vízumot (viszont készüléket nem akartam venni, mert drágább volt, mint itthon)
de különben meg elolvashatnád, mire válaszoltam az előbbivel (én ugyanis nagyon jól tudom, miről szól a topic, nem kell elmagyarázni, de én arról írtam, hogy egy szimpla SIMet se olyan egyszerű venni külföldön)
Értem.
Talán 1,5 éve volt, hogy kint játszottunk Münchenben, elsétáltunk a szállodától talán ha 200 m-t és találtunk egy kis trafikméretű üzletet. Be lehetett menni és a D2-Vodafone-os Call-Ya kártyák ott voltak a polcokon tetszetős dobozokban. Egyet levettünk (aminek szimpatikus volt a száma) és fizettünk, annyi. De Hollandiában is vettem olyan jó 2 éve ugyanilyen "bonyolultsággal" pre-paidet.
Lehet, hogy mostanában ezt így megszigorították az EU-ban? Hogy már SIM-et sem?
|
hétf. szept. 27, 2004 0:15 |
|
|
Macika
Moderátor
|
skynet írta: én "németbe" simán nem tudtam venni vodafone kártyát???!!!
az e-plusnál nem kérték, hogy legyen érvényes vízumom, a vodkafone kérte. így e-plust vettem (ugyanis csak 3 hónapig voltam kint, és így pont nem kellett vízum, ergo nem is volt) (a t-mobile meg az o2 percdíjai drágábbak voltak, mint az e-plus, így oda be se néztem)
Már ne haragudj meg, de itt nem CSAK kártyáról van szó. Azt több-kevesebb kivétellel mindenütt kapsz. Csak SIMet legutóbb Müchenben egy trafikban vettem (D2-t), csak úgy a polcról levéve, be a kosárba.
Itt egy kedvezményes árú készülékvásárlásról van szó, mint itthon pl. a Domino-csomag. Mégpedig igen kedvezményes áron, a kinti fullos árának az 1/3-adáért.
|
vas. szept. 26, 2004 23:27 |
|
|
Vendég
|
Bizony-bizony így van vele az ember.
Én is anno vettem egy Samsung Q200-at, nagyon frankó kis teló volt, kétkijelzős, origami teló, GPRS-el (utána adták ki a T100-at), de kutyának sem kellett, mert hogy nem ismerik az emberek, és nem merik megvenni...
Attól függetlenűl lehet hogy jó a gép, de nem...
A telefon nagyon extrém billentyűzetű, az biztos, de sokan felfigyelnek rá. Akinek feltűnési viszketegsége van, annak ajánlom. Meg annak is, aki egy okos, nagy kijelzőjű (nem sima S40 platform) telót akar szinte bagóért, az vegye meg. Ha lenne rá módom, lehe beleugranék, csak a gond, mire 5 kézen át jön, a teló már bőségesen 50k felett van, akkor meg már van jobb is...
|
vas. szept. 26, 2004 22:53 |
|
|
Placc
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: a monitoron csüngve...
|
Nem akarom elkeseríteni a "nepperkedőket", de nekem volt egy gyönyörű állapotú (+doboz, papírok, tartozékok) 7600-ám, pár napig, és egyik "sufni" GSM boltban sem akarták bevenni, mondván, hogy már van nekik, vagy volt, és hosszú hónapokba telt míg valakire rá tudták sózni... Végül a Teréz körúton dühömben eladtam 50k-ért.
Szóval, ha valaki abba bízik, hogy zsírosan kaszálhat rajta, az felejtse el... De magáncélra mindenkép klassz kis cucc, csak nekem a billentyűzettel nem sikerült megbékélnem (kétkezes), a kamerája nagyon jó, csak az a memória...ahhhh!
|
vas. szept. 26, 2004 22:20 |
|
|
TheDaemon
arany tag
|
kéne egyet venni, azannya...
|
vas. szept. 26, 2004 20:58 |
|
|
.:5588:.
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
Uff-uff.
1-0 oda.
Elnézést.
|
vas. szept. 26, 2004 16:45 |
|
|
Macika
Moderátor
|
5588 írta: Ha akármelyik szolgáltató meghirdet kedvezményes áron egy készüléket, akkor ezt az akciót nem az elszállt szolgáltatói lista- és egyéb árakhoz érdemes viszonyítani (azt hiszem ez nem okoskodás, hanem sokkal inkább racionalitás), hanem a mindenkori legolcsóbb ajánlathoz, amely hasonló feltételekkel bír.
Úgy gondoltam, hogy ez a tény érdekes/fontos információ lehet azok számára, akik ilyen beszerzésre készülnek.
EMBER!!!!
Első (topicindító) hozzászólás!!!!
"Vollpreis ohne Registrierung mit Starter Package: EUR 499,-" means that you have two options, when you buy this product:
Buying with registration: Registration means that your personal data will be saved in our systems. You are able to buy the nokia 7600 for 149 Euro.
Megy már???
szerk:
Közben írtál Te is.
NEM én írtam a 499 €-t, hanem a topicindító, meg az osztrák honlap.
Te meg nem olvastad el. Ezért (CSAK EZÉRT) írtam az okoskodást. De úgy látszik kár volt, mert be úgysem látod.
|
vas. szept. 26, 2004 15:21 |
|
|
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 636 Tartózkodási hely: 900/1800 Mhz
|
A kép egyébként úgy teljes, hogy valóban nem számoltam ki azt, hogy Te a 499 euróról írtál, de ennek ellenére azt hiszem megállnak az előbb írtak is.
|
vas. szept. 26, 2004 15:19 |
|
|
platina tag
|
Macika írta: Ha nem figyelsz, akkor legalább ne okoskodj!!! A 3mobile (tudod, kezdettől fogva erről az osztrák szolgáltatóról van szó a topicban!) oldalán 499 € a fullos ár, ehellyett lehet 149 €-ért kapni 30 € lebeszélhetőségű SIM-mel. Szorozzad 250 Ft-tal, aztán...
Itthon 95e-ért tudok szerezni én is Nokia garisat, de most nem arról beszélünk.
Nem kívánom minősíteni a hozzáállásodat, de:
Ha akármelyik szolgáltató meghirdet kedvezményes áron egy készüléket, akkor ezt az akciót nem az elszállt szolgáltatói lista- és egyéb árakhoz érdemes viszonyítani (azt hiszem ez nem okoskodás, hanem sokkal inkább racionalitás), hanem a mindenkori legolcsóbb ajánlathoz, amely hasonló feltételekkel bír.
Úgy gondoltam, hogy ez a tény érdekes/fontos információ lehet azok számára, akik ilyen beszerzésre készülnek.
Apropó, emlékszel?!?!...
|
vas. szept. 26, 2004 15:04 |
|
|
Macika
Moderátor
|
5588 írta: Macika írta: egy 124.750 Ft-ba kerülő mobiltelefon készülék 37.250 Ft-ért megvásárlásáról van szó! Pontosítás: Már 100.000.- alatt is elérhető hivatalos garanciális háttérrel itt.
Ha nem figyelsz, akkor legalább ne okoskodj!!!
A 3mobile (tudod, kezdettől fogva erről az osztrák szolgáltatóról van szó a topicban!) oldalán 499 € a fullos ár, ehellyett lehet 149 €-ért kapni 30 € lebeszélhetőségű SIM-mel. Szorozzad 250 Ft-tal, aztán...
Itthon 95e-ért tudok szerezni én is Nokia garisat, de most nem arról beszélünk.
|
vas. szept. 26, 2004 13:22 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Rozso2 írta: Köszi!
Akkor már csak 4 kérdésm maradt.
A 4-es kérdésed teljesen felesleges, mert a nyelvezéshez BOX kell, ha meg már úgyis gépen van, akkor 1-el több gombot kell megnyomni, hogy független legyen
Egyébként nyitható calc-al is...
Ja, és bontatlan dobozban kicsi rá az esély, hogy el tudod adni, mert a szolgáltatónál felbontják, ha szeretnéd, ha nem
|
vas. szept. 26, 2004 12:15 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Rozso2 írta: 1. Mi ez a szolgáltató? Sose hallottam róla. 2. A 7600 3G-s telefon lenne? 3. Hogyan érdemes eladni itthon? Dobozban, bontatlanul vagy felbontva magyarosítva, függetleítve? 4. DCT-4 calc-al lehet függetleníteni? 5. Kb. mennyiért tudom majd itthon elpasszolni?
1. Hutchison 3G, az osztrák első és eddig egyetlen 3G hálózata. Használható normál telefonnal is, de akkor a videótelefont és egyéb multimédiás funkciókat nélkülöznöd kell. Egyébként van roamingszerződésük egy másik osztrák GSM-szolgáltatóval, így beszélni, mmsezni, smsezni az egész ország területéről lehet, 3G szolgáltatások azonban csak a kiemelt helyeken érhetőek el.
2. A 7600 nem 3G telefon, de rendelkezik néhány olyan funkcióval, ami 3G hálózaton használható.
3. Szerintem magyarosítva, függetlenítve többet kapsz érte.
4. Passz.
5. 60-70 körül mennek a gsmboltokban, újként akár a 70 is szóba jöhet.
|
vas. szept. 26, 2004 11:57 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Trabi TM írta: Szvsz magyarországon ezt csak magyar nyelvvel, és függetlenül tudod eladni, dobozzal, és papírokkal együtt...
Köszi!
Akkor már csak 4 kérdésm maradt.
|
vas. szept. 26, 2004 11:47 |
|
|
platina tag
|
Macika írta: egy 124.750 Ft-ba kerülő mobiltelefon készülék 37.250 Ft-ért megvásárlásáról van szó!
Pontosítás:
Már 100.000.- alatt is elérhető hivatalos garanciális háttérrel itt.
|
vas. szept. 26, 2004 11:07 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Szvsz magyarországon ezt csak magyar nyelvvel, és függetlenül tudod eladni, dobozzal, és papírokkal együtt...
|
vas. szept. 26, 2004 9:36 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Nos akkor néhány gyakorlatiasabb kérdés:
1. Mi ez a szolgáltató? Sose hallottam róla.
2. A 7600 3G-s telefon lenne?
3. Hogyan érdemes eladni itthon? Dobozban, bontatlanul vagy felbontva magyarosítva, függetleítve?
4. DCT-4 calc-al lehet függetleníteni?
5. Kb. mennyiért tudom majd itthon elpasszolni?
(Félreértés ne essék! Nem kereskedni akarok vele, de nekem nem igazán jön be a formája és ha kereshetnék rajta egy kicsit, akkor közelebb kerülhetnék pár ezer Ft-al a hőn áhított 6600-ámhoz. Szóval jó célt szolgálna! )
Thx!
|
vas. szept. 26, 2004 9:02 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szerintem itt két dolog van, amit kevertek:
1. Az EU-ban állampolgársága alapján nem lehet különbséget tenni két EU-s állampolgár között. Ezért van az, hogy nem csak a 65 év feletti magyarok, hanem minden 65 év feletti EU-s ingyen utazhat MÁV-on, BKV-n, stb...
2. Itt viszont nem állampolgárság alapján tesznek különbséget (hiszen egy Ausztriában élő magyar állampolgár is megveheti olcsóbban), hanem állandó lakhely alapján. A kettő pedig nem ugyanaz...
|
vas. szept. 26, 2004 8:50 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
T68m írta: ezek még nem hallottak az EU-ról? valaki igazán beperelhetné őket!
Ezek szerint a magyarok sem hallottak még az EU-ról, mert mindhárom szolgáltatónál csak az vásárolhat készülékes csomagot, aki minimum tartózkodási engedéllyel, és MO-i lakhellyel rendelkezik
|
vas. szept. 26, 2004 8:38 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Ez az a telefon, ami nekem még 150 EU-ért sem kellene
|
vas. szept. 26, 2004 8:36 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
T68m! Hozatsz is vele ilyen telót?
|
vas. szept. 26, 2004 8:24 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Kircsi írta: A növérem olaszban simán tudott venni vodafone kártyát???!!!! Ha prepaid akkor miért ne lehetne??
Talán elkerülte a becses figyelmedet, hogy itt nem SIM kártyáról, hanem egy 124.750 Ft-ba kerülő mobiltelefon készülék 37.250 Ft-ért megvásárlásáról van szó! És ebben benne van 30 € lebeszélhetőség is már!
|
vas. szept. 26, 2004 1:32 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Pannon:
http://www.pgsm.hu/ertekesites/mithozzo ... kes_to.php
Vodafone:
http://www.vodafone.hu/keszulekek_tarif ... ax_01.html
T-mobile:
Nem hozzáréhető a neten, 17 percig kereste nekem a 1230-on egy nagyon segítőkész humaoid, eredménytelenül. Csak a belső adatbázisukban van meg, a lényege azonos a többiekével. Pre-paid csomagok viszonteladóinál hozzáférhető viszont a pontos szöveg.
Készülék nélkül SIM viszont minden esetben BÁRKI számára vásárolható.
|
vas. szept. 26, 2004 1:23 |
|
|
Kircsi
ezüst tag
|
A növérem olaszban simán tudott venni vodafone kártyát???!!!!
Ha prepaid akkor miért ne lehetne??
|
vas. szept. 26, 2004 0:05 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
egyébként csak gondoljatok arra, hogy abból milyen felháborodás lenne, ha a sarki fûszeres kijelentené, sõt kiírná az árjegyzékbe, hogy tej-kenyér-stb. ennyi és ennyi (mocskos) külföldieknek 3x ENNYI.
(juszt sem fogok jogszabály után kutatni, aki beletörõdõ, az megérdemli! Nekem VAN osztrák ismerõsöm.)
az olyan apróságokról már nem is beszélve, mint amit pl. egy újságban olvastam minap - NEM ELLENÕRIZTEM LE A VALÓSÁGTARTALMÁT! -, hogy a KÜLFÖLDI, EU-s nyugdíjas is ingyen utazhat a máv-on.
|
szomb. szept. 25, 2004 23:36 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Macika írta: T68m írta: Azonban mindenkinek be kell tartani a rá területi, idõbeni hatállyal vonatkozó törvényeket, ha tetszik neki, ha nem!
Bár nem ismerem tételesen az EU jogszabályokat, de ez biztosan szemben áll az EU szellemiségével. Így, csak meg kell keresni a megfelelõ paragrafust hozzá! Na mondj akkor egyetlen olyan törvényt (de elég, ha csak a szolgáltató érdekét magyarázod el), hogy egy spanyol hálózati zárral rendelkezõ, spanyol SIM-kártyával együtt értékesített akciós árú (a független árának <1/3-áért árult) csomagot eladjanak egy holland állandó lakással rendelkezõ holland állampolgárnak!!!
bocsi, de
1. a szolgáltató érdekei nem mentesítik õt a jogszabályok betartása alól.
2. lehet, hogy a holland roamingolni akar. Mint ahogy nálunk is szívesen roamingolnak magyarok külföldi kártyával, speciális okokból.
3. de gondolhatsz arra is, hogy nekem is érdekem külföldön járva, ottani vodás prepaid kártyát venni, hogy itthonról eu-s csomaggal - olcsóért - elérjenek.
4. lehet, hogy egyszerûen egy hónapot akar kint tölteni családjával, s nem akarja, hogy a szomszéd utcába való hívásért 2x-es nemzetközi hívást fizessen.
elég ez a három + egy érv vagy gondolkozzak többin? De úgy vélem az elsõt semmi sem überelheti!
|
szomb. szept. 25, 2004 23:17 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
tudtam! hogy t68m fog eloszor a kakan is csomot keresni... ha megtalaltad szolj thx...
Macika írta: T68m írta: Azonban mindenkinek be kell tartani a rá területi, időbeni hatállyal vonatkozó törvényeket, ha tetszik neki, ha nem!
Bár nem ismerem tételesen az EU jogszabályokat, de ez biztosan szemben áll az EU szellemiségével. Így, csak meg kell keresni a megfelelő paragrafust hozzá! Na mondj akkor egyetlen olyan törvényt (de elég, ha csak a szolgáltató érdekét magyarázod el), hogy egy spanyol hálózati zárral rendelkező, spanyol SIM-kártyával együtt értékesített akciós árú (a független árának <1/3-áért árult) csomagot eladjanak egy holland állandó lakással rendelkező holland állampolgárnak!!!
|
szomb. szept. 25, 2004 19:46 |
|
|
Macika
Moderátor
|
T68m írta: Azonban mindenkinek be kell tartani a rá területi, időbeni hatállyal vonatkozó törvényeket, ha tetszik neki, ha nem!
Bár nem ismerem tételesen az EU jogszabályokat, de ez biztosan szemben áll az EU szellemiségével. Így, csak meg kell keresni a megfelelő paragrafust hozzá!
Na mondj akkor egyetlen olyan törvényt (de elég, ha csak a szolgáltató érdekét magyarázod el), hogy egy spanyol hálózati zárral rendelkező, spanyol SIM-kártyával együtt értékesített akciós árú (a független árának <1/3-áért árult) csomagot eladjanak egy holland állandó lakással rendelkező holland állampolgárnak!!!
|
szomb. szept. 25, 2004 19:09 |
|
|
platina tag
|
Alig várom!
|
szomb. szept. 25, 2004 18:42 |
|
|
Seri01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 725 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Majd elárasztják a magyar sufni GSMeket az occsó, németül beszélő 7600ák is..
|
szomb. szept. 25, 2004 18:41 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Macika írta: T68m írta: ezek még nem hallottak az EU-ról? valaki igazán beperelhetné õket! Egyetlen európai országban sem vehetsz pre-paid csomagot, ha nem az adott ország állampolgára vagy és/vagy nem ott van az állandó, bejelentett lakásod. De ezt már leírtam a másik ilyen témájú topicban is!
nézd, ezek fontosságát, piacpolitikai okait nem óhajtom mérlegelni.
Azonban mindenkinek be kell tartani a rá területi, idõbeni hatállyal vonatkozó törvényeket, ha tetszik neki, ha nem!
Bár nem ismerem tételesen az EU jogszabályokat, de ez biztosan szemben áll az EU szellemiségével. Így, csak meg kell keresni a megfelelõ paragrafust hozzá!
|
szomb. szept. 25, 2004 18:36 |
|
|
Macika
Moderátor
|
T68m írta: ezek még nem hallottak az EU-ról? valaki igazán beperelhetné őket!
Egyetlen európai országban sem vehetsz pre-paid csomagot, ha nem az adott ország állampolgára vagy és/vagy nem ott van az állandó, bejelentett lakásod. De ezt már leírtam a másik ilyen témájú topicban is!
|
szomb. szept. 25, 2004 18:30 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
ezek még nem hallottak az EU-ról?
valaki igazán beperelhetné õket!
|
szomb. szept. 25, 2004 18:27 |
|
|
KaRFiol
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 717 Tartózkodási hely: Hemma igen!
|
Nokia 7600 = 149 EUR (csak osztrák lakhelyűeknek!)
Nos, tisztelt Uraim és Hölgyeim, megérkezett a H3G Austria válasza az e-mailben feltett kérdésre. A helyzet úgy néz ki, hogy valóban 149 EUR-ba kerül a telefon, 30 EUR-nyi feltöltéssel, de csak osztrák lakhellyel rendelkezőknek. Akinek tehát van kint ismerőse, könnyen megoldhatja a problémát.
http://www.drei.at/SelectMenu.wa?seIDM= ... 09ADF707CC
SZERK: Elnézést kérek, a kártyára mégsem vagyok vevő. Elnéztem a weboldal leírását, nem roamingol itthon. Bocsi!
-----
Dear Mr. KaRFiol,
concerning your E-mail from September 23rd, 2004, we can give you the following information:
Of course it is possible for non-H3G customers to buy this offered product. The product is a PrePaid Mobile with 30 Euro balance on the card.
Requirement is, that your primary residence is situated in Austria.
"Vollpreis ohne Registrierung mit Starter Package: EUR 499,-" means that you have two options, when you buy this product:
Buying with registration: Registration means that your personal data will be saved in our systems. You are able to buy the nokia 7600 for 149 Euro.
Buying without registration: Your personal data will not be saved in our systems. In that case you are an anonymous customer. You are able to buy the nokia 7600 for 499 Euro.
We hope, we were able to help you with that information.
Best regards
3Serviceteam
-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KaRFiol vas. szept. 26, 2004 15:38-kor.
|
szomb. szept. 25, 2004 18:17 |
|
|
|
Oldal: 1 / 1
|
[ 38 hozzászólás ] |
|