Szerző |
Üzenet |
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Clever!
Szerintem lehetetlent kérsz! Az, hogy egy bt headset több eszközzel is tud kapcsolódni, az nem azt jelenti, hogy egyidőben, hanem hogy nem kell mindig összepároztatni őket!
|
vas. okt. 03, 2004 18:17 |
|
|
Clever
vas-tag
|
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki hogy lehet beállítani azt a K700i-n, hogy a beszélgetés befejezésével a telcsi elengedje a Bluetooth headsetet?Ugyanis ez az első olyan bluetoothos telcsim ami ezt csinálja.Azért lenne erre szükség, mert 2 telefont használok, és ha a K700-on volt hívás, akkor a másik tel nem látja már a headsetet, ugyanis a K700 nem engedi el,folyamatos kapcsolatban van a headsettel.
Köszönöm
|
vas. okt. 03, 2004 18:05 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Ugyan T230-asom nem volt, de azért a K700 már egy kicsit kiforrottabb. Nekem elsőre függetlenítésen esett át, majd pát nap múlva a software lett frissítve. Egyik alkalommal sem veszett el semmilyen beállítás, és adat sem. Mindenesetre a "jobb félni, mint megijedni" dologban igazad van.
|
vas. okt. 03, 2004 18:00 |
|
|
Vendég
|
poirot_ írta: Semmilyen adat, telefonszám, téma, stb. nem vész el.
Ez nem olyan biztos. A kollégám T230-asából minden eltűnt. Igaz, ott összetettebb volt a hiba, mert egyszer a wapról letöltött egy képet, azután ha belépett a Saját képek mappába, egyből újraindult, PIN-t követelt. Rendszercsatlakozót (akkutöltés is problémás volt, kontakthiba) meg valami hárombetűs dolgot cseréltek benne, szoftvert töltöttek és szoftverreszetet hajtottak végre. Semmi nem maradt meg benne a letöltött képekből, csengőhangokból, még a telefonkönyv sem.
Brockey:
Javaslom hogy infrán vagy bluetoothon mentsd le a telefonkönyvet. Csak akad valami ismerősöd akinek van és tud segíteni. Esetleg ha valamelyik jól ismert GSM boltba beméssz, lehet hogy ők is segítenek. Viszel egy floppyt és arra kimentiki neked. Esetleg a szervizben is megteszik ha nagyon szépen megkéred őket.
Jobb félni mint megijedni. Inkább legyen meg feleslegesen lementve, mint aztán kézzel beírogatni esetleg több száz számot.
|
vas. okt. 03, 2004 17:26 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Semmilyen adat, telefonszám, téma, stb. nem vész el.
|
vas. okt. 03, 2004 15:42 |
|
|
Brockey
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 30 Tartózkodási hely: Siófok
|
Ha szoftvert frissíttetek, akkor milyen beállítások vesznek el a telefonban (gondolok itt a telefonkönyvben a képek és hangok hozzárendelése egy tételhez, maga a telefonkönyv tartalma, egyéb beállítások, letöltött csengőhangok-témák, stb.)?
A telefonkönyv tartalma Sim-re másolható, ezt tudom, de a fentebb taglalt hiba miatt ettől eltekintenék. (Sőt nincs a számítógépemben sem infra, sem Bluetooth)
Ha hülyeséget kérdeztem, kéretik nem kiröhögni.
|
vas. okt. 03, 2004 15:30 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Landsmann írta: ... lehet hogy úgy vette hogy garanciás a készülék és így elképzelhető hogy garis telefonokon csak ők csinálhatnak frissítést.
Igen. Ez lehet a megoldás.
|
vas. okt. 03, 2004 14:59 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
hehe, üdv Vally papa....még nincs új vodás szoft szal felesleges lenne predit ezzel zaklatnom
|
vas. okt. 03, 2004 14:22 |
|
|
cruy
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 138 Tartózkodási hely: Szeged
|
vodafonos régi szoftos mobilom használom rendesen....még új tegnap vettem.... 5 órát bírt ki....úgyhogy.....ehh
|
vas. okt. 03, 2004 14:20 |
|
|
Vendég
|
poirot_ írta: Sziasztok. Az Evic-es soft frissítéssel nem értek egyet. Minden Sony Ericcson szervízpontban megcsinálják. Én annak idején a T68i-met Olaszországból hoztam, ezért nem volt rá garancia. Bevittem a Westend-ben lévő szervízpontba, és 3000 Ft-ért megcsinálták. Bár ez kicsit ellentmondásos, mert gari nélkül máshol is tudnak frissíteni. Üdv.
Én nem a Service Pointokban kérdeztem rá telefonon, hanem csak sima szervízekben, amik hozzám közel vannak. Mikor felhívtam az Evicet, megkérdeztem hogy vidéken hol csinálnak szoftverfrissítést. Ekkor mondta a hölgyemény, hogy sehol, csak náluk mert nekik van engedélyük. Nem firtattam tovább a kérdést, lehet hogy úgy vette hogy garanciás a készülék és így elképzelhető hogy garis telefonokon csak ők csinálhatnak frissítést.
|
vas. okt. 03, 2004 12:51 |
|
|
Vendég
|
_Laca írta: Landsmann írta: A T-Mobile-os változatban a feltöltött mp3-ak mennek csengőhangnak? IGEN! Hogy tudtad kirakni, hogy "Füzesgyarmat"? Hol állítottad be? (lehet, hogy a témobil még mindig nem szolgáltat ilyen helyinformációkat)
Egyelőre csak a Pannonnál van cellainfó, ami a településnevek megjelenítéséhez kell.
Egyébként: Üzenetek/Beállítások/körzetinform/Cellainformáció/Be
|
vas. okt. 03, 2004 12:43 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Sziasztok.
Nekem is hasonlóak a tapasztalataim az új softal, akku ügyben. Sokat játszom, tehát JAVA-t futtatok, mégis a mai nap már a harmadik lesz mióta feltöltöttem. Azért beszéltem is rajta rendesen.
Az Evic-es soft frissítéssel nem értek egyet. Minden Sony Ericcson szervízpontban megcsinálják. Én annak idején a T68i-met Olaszországból hoztam, ezért nem volt rá garancia. Bevittem a Westend-ben lévő szervízpontba, és 3000 Ft-ért megcsinálták. Bár ez kicsit ellentmondásos, mert gari nélkül máshol is tudnak frissíteni.
Üdv.
|
vas. okt. 03, 2004 12:10 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
_Laca írta: Hogy tudtad kirakni, hogy "Füzesgyarmat"? Hol állítottad be? (lehet, hogy a témobil még mindig nem szolgáltat ilyen helyinformációkat)
Nem lehet, hanem biztos, t-nél nincs.
|
vas. okt. 03, 2004 11:44 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Landsmann írta: A T-Mobile-os változatban a feltöltött mp3-ak mennek csengőhangnak?
IGEN!
Hogy tudtad kirakni, hogy "Füzesgyarmat"? Hol állítottad be?
(lehet, hogy a témobil még mindig nem szolgáltat ilyen helyinformációkat)
|
vas. okt. 03, 2004 11:38 |
|
|
Vendég
|
A T-Mobile-os változatban a feltöltött mp3-ak mennek csengőhangnak?
|
vas. okt. 03, 2004 10:59 |
|
|
Vendég
|
Annak idején, mikor gondolkodtam a T68i-m szoftverfrissítésén, (nem garanciás) telefonon körbeérdeklődtem hogy hol csinálják meg. Több szervízt felhívtam, de de mindenhol nemleges választ kaptam. Végül a Szent László téri Evicet kérdeztem meg. Azért nem ezzel kezdtem, mert ha van közelebbi szerviz ahol megcsinálják, akkor oda vittem volna. Szóval azt mondták, hivatalosan csak ők jogosultak a szoftverfrissítésre. Bármely szervizbe is viszem, az náluk köt ki, mert a gyártó csak nekik engedélyezte a szoftveres beavatkozást.
Ezt egyébként 1-2 szervizben szintén megerősítették.
Tehát az a leggyorsabb ha az ember személyesen viszi el, bár nem biztos hogy ez a megoldás a legolcsóbb.
Egy ezzel kapcsolatos kis történet. A kollégám T230-asát kellett oda vinnem. Mivel nem jártam még a környéken sem, a Pannon wap Navigátorát hívtam segítségül. Beírtam a kiindulási és célpont pontos címét. Megadta, hogy a 3-as villamosról az Ónodi utcánál kell leszállni. Oké, Ónodi utca. Mikor felszálltam a villamosra, látom, van olyan megálló is hogy Szent László tér. No, akkor ott fogok leszállni. Elég kócos a házszámozása a térnek egyébként. Végül kiderült, az Ónodi utcai megállóhoz jóval közelebb van (körülbelül fele távolság) mint a Szent László téri megállóhoz.
Részemről óriási piros pont a Navigátor fejlesztői és üzemeltetői csapatának a pontos adatokért. Már az elmúlt évben is használtam ha olyan helyen jártam ami idegen volt számomra. Gyors, pontos infóhoz lehet jutni. Nagyon jól jön idegen helyen.
|
vas. okt. 03, 2004 9:47 |
|
|
vally
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 983 Tartózkodási hely: Pest
|
cruy írta: hát sajnos a ma vett telefonomon (vodás) még mindig a régi R2A041-es szoft van rajta....szegeden lakom, ha beadom a szervizbe akkro megcsinálják azonnal? vagy felküldik pestre? előre is kösz
poirot_ köszi....
Nem, felküldik pöstre, kb 2 hét.
Küldd fel prédivel, úgyis jön hamarosan
|
vas. okt. 03, 2004 9:28 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Landsmann írta: Én is feltettem a pitty-et. Szerintem viszont a 2 mp-es "hibát" nem oldotta meg. A pitty 2 mp múlva jön, igaz, onnantól hallható. Legalább is nekem ez így tűnt. Bár én nem tartom hibának ezt a 2 mp-et. Korábban leírtam hogy miért gondolom így.
Pont így oldja meg. Nem eltűnteti a hibát, hanem jelzi, hogy mikortól hallanak a túloldalon.
|
vas. okt. 03, 2004 9:19 |
|
|
Vendég
|
Úgy látom a Vodásokkal elég mostohán bánik a szolgáltató. Régi és piszkált szoftverrel adja a készülékeit. Persze ez nem újkeletű dolog. Hiába hozza ki hamarabb az egyik szolgáltató a piacra egy új készüléket ha szoftveresen nagyon bugos. Logikus hogy a gyártó is előbb a tiszta szoftvert fejleszti, javítgatja, majd csak ezután jönnek a szolgáltatóspecifikus szoftverek. Legalább is én így gondolom, ezért nincs még a Vodánál az L-es változat.
Igaz, hogy a Pannon utolsóként (augusztus 16) lépett a színra a K700i-vel, de a szeptember 16-án vett készülékemben már a legújabb szoft van. Ebben már valóban nem jelentkezik a gyors akkumerülési probléma. Eddig 3-4 alkalommal volt töltve, legutóbb kedd reggel vettem le a töltőről. Most vasárnap délelőtt van, és még 4 rovátka van az akkujelzőn.
Igaz, nem nyomkodtam állandóan, de volt bejövő hívás, jónéhány SMS, pár perc játék, infra és bluetooth adatátvitel, wap, fényképezés. Nem tagadom hogy egy-másfél nap alatt is ki lehet fektetni az akkut, de melyik telefonnal nem? Itt most főleg a színes kijelzősökre gondolok. Eddig nagyon meg vagyok vele elégedve. Én is feltettem a pitty-et. Szerintem viszont a 2 mp-es "hibát" nem oldotta meg. A pitty 2 mp múlva jön, igaz, onnantól hallható. Legalább is nekem ez így tűnt. Bár én nem tartom hibának ezt a 2 mp-et. Korábban leírtam hogy miért gondolom így.
|
vas. okt. 03, 2004 8:41 |
|
|
peteraxx
arany tag
Csatlakozott: hétf. júl. 19, 2004 22:01 Hozzászólások: 180 Tartózkodási hely: Budapest
|
Azt vettem észre, hogy a k700-zal a t-zones oldalai egyaltalan nem olyanpok, mint amit a reklamkepek mutatnak. Legalabbis nalam.
A wapbongeszonek csupan 2/3-at hasznalja a telefon, olyan, mintha valami kisebb felbontasban lenne. Csak nem el van allitva valami? Tehat a bejelentkezo oldalon a felso kep nem eri el a jobboldal szelet, csak a kepernyo 2/3-ig tart, es az utana levo ket oszlopban talalhato linkek is csak a kepernyo egy reszet erik el. Nem huzodik szet.
|
szomb. okt. 02, 2004 16:34 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Szívesen.
Tudtommal még nincsen magyar nyelvű Live!, R2L001 soft. Bár ebben nem vagyok biztos. Aki máshogy tudja, kérem javítson ki.
Üdv.
|
szomb. okt. 02, 2004 14:27 |
|
|
cruy
arany tag
|
hát sajnos a ma vett telefonomon (vodás) még mindig a régi R2A041-es szoft van rajta....szegeden lakom, ha beadom a szervizbe akkro megcsinálják azonnal? vagy felküldik pestre? előre is kösz
poirot_ köszi....
|
szomb. okt. 02, 2004 14:03 |
|
|
poirot_
arany tag
|
HI.
Egy, azaz EGY oldallal ezelőtt beírtam.
Üdv.
|
szomb. okt. 02, 2004 13:17 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Szerintem te csak kívülről figyeled ezt a topikot. Ugyanis az utóbbi 3hétben biztos megkérdezte már valaki ezt a szoftverzió megnézés kérdést. Legalábbis úgy emlékszem.
|
szomb. okt. 02, 2004 12:17 |
|
|
cruy
arany tag
|
na végre, megvettem a készüléket én is
1 hónapja olvasom folyamatosan ezt a topicot... elejétől mind a mai napig... nem sokat szóltam hozzá, inkább csak "megfigyelő" voltam...
na most kérdeznék valamit (remelem nem flame-eltek érte, hgoy már elhangzott meg hogy keress rá meg hogy stbstb stb....) kíváncsi vagyok a szoftver verzióra és ezt megosztanám veletek is....hogy most milyen szoftverrel adja el a voda az új k700-akat.... tehát hogy tudom megnézni hogy milyen szoft van rajta?
előre is köszi
|
szomb. okt. 02, 2004 12:10 |
|
|
csuszi7
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. júl. 08, 2004 0:01 Hozzászólások: 14 Tartózkodási hely: eger
|
sonyericsson k700
Én szerencére eladtam 2 hete a K700-amat, de most veszek egy vadi újjat 49 ezer helyett 29 ezerért!!!!!!!!!!! VODAFONE
Nekem azt mondták hogy a S700-as ebben az évben nem várható a vodafone-nál.
|
pén. okt. 01, 2004 22:54 |
|
|
cruy
arany tag
|
na ha minden igaz akkor holnap már én is a k700 tulajok társaságába tartozom....remelem lesz majd szegeden valamelyik üzletben....sikerült eladnom a 6610-esem.....hihi....jó váltás lesz:-)
|
pén. okt. 01, 2004 19:21 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
"Automatikus pofilváltás": a T68-ban jelent meg, de még a T610-ben és a Z600-ban is benne volt...
|
pén. okt. 01, 2004 19:18 |
|
|
Degeczi
arany tag
|
Leguan írta: netezés közben nem jött be a hivás! Orvosság rá: Kapcsolodás/Adatkommunikácio/Adatfiokok/ itt az összesfiokban állitsd át a preferált szolg.ot automatikusra
ezt mondtam: az ott nem "preferált szolg." (az egyel visszább van), az adatkapcsolatokon belül valójában ez a menüpont "Milyen hívások jöhetnek be?" (adatkapcsolat közben)
ha ez nem "automatikus"-on, hanem "csak GPRS"-en van, akkor persze csak "GPRS" hívások lennének fogadhatóak - márpedig nyilván nem azok jönnek
egyértelműen hanyagságból rontották el a magyar szöveget
nem tudom javították-e vmelyik újabb verzióban
|
pén. okt. 01, 2004 17:45 |
|
|
cruy
arany tag
|
Tuvok írta: T-Mobile-nál most levitték 15e-el! Most 24 hónap hűséggel 49900Ft!
hiába...még mindig sok érte...
|
pén. okt. 01, 2004 17:32 |
|
|
Tuvok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 984 Tartózkodási hely: Where no man has gone before...
|
T-Mobile-nál most levitték 15e-el! Most 24 hónap hűséggel 49900Ft!
|
pén. okt. 01, 2004 16:56 |
|
|
tomee-ka
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 196 Tartózkodási hely: Szombathely
|
Tudom, hogy volt már szó róla, de ezt le kell
írnom: 09.27-én vettem 1et pannonnál, és
olvastam, hogy a pannonosok függetlenek
vagy mi.. MOndom, megnézem 1 t-mobile austria
kártyával és legnagyobb meglepetésemre
feljelentkezett a honi t-mobile hálózatra..
Fura is volt, hogy semmilyen (mms, wap stb.)
beálítás nem volt benne, pedig az "élvonalas"
telókban benne szokott lenni!
Tehát örülök a független k700amnak..
(37k-ért nem volt sok szvsz). Mielőtt vki megkérdi,
hűségprogram kedvezménnyel 2 év aláírásával.
És igen, nekem megéri pannonosnak lenni!!
Üdv all!!
|
pén. okt. 01, 2004 15:16 |
|
|
Kron
vas-tag
|
egy jelentéktelen hiba: a sim-ről nem tudja automatikusan levenni, hogy magyar a nyelvi beállítás
más: mit jelent a profiloknál az, hogy "Válasz üzemmód" (szokásos, tetszőleges bill., automatikus)? hívásfogadást?
|
pén. okt. 01, 2004 14:00 |
|
|
cruy
arany tag
|
Bibby írta: Persze ha 1 hete vettem volna akkor átkozódnék.
én majd nem megvettem 1 hete...most meg csak törlöm a homlokom...hogy jó hogy nem....
|
pén. okt. 01, 2004 10:02 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Hát nem tudom,nekem már megvan két hónapja,nem esik rosszul ez...Ennyi idő alatt ez "szokásos",eljön még az idő amikor majd 5000ért se tudod eladni.
Persze ha 1 hete vettem volna akkor átkozódnék.
|
pén. okt. 01, 2004 9:58 |
|
|
cruy
arany tag
|
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lement az ára vitamaxban
még jó hogy vártam októberig....mostmár tuti megveszem
tudom hogy a már meglévő k700 tulajoknak ez rosszul esik, de nekem/nekünk akinek még nincs ilyen készülékünk.....
VITAMAX 2004 OKTÓBER 1TŐL:
SONYERICSSON K700i 59990 Ft
|
pén. okt. 01, 2004 9:52 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Leguan írta: Kapcsolodás/Adatkommunikácio/Adatfiokok/ itt az összesfiokban állitsd át a preferált szolg.ot automatikusra mindegyiknél külön-külön utánna már jó lesz! nekem igy oldodott meg a prbl. azota semmi gond vele!
Köszi, de nekem mindenhol automatikus volt már. Közben felfedeztem, hogy ha várok egy kicsit a wap oldal betöltődése után, akkor már tudja fogadni a hívást. Ez azért ciki... Mindenesetre előkeresen az ME45-öt és megnézem, de én úgy emlékszem, hogy az töltés közben is fogadta a hívásokat.
|
pén. okt. 01, 2004 9:44 |
|
|
Leguan
ezüst tag
Csatlakozott: pén. szept. 03, 2004 11:06 Hozzászólások: 29 Tartózkodási hely: itt
|
Laca! Enyimmel is ez volt a baj netezés közben nem jött be a hivás! Orvosság rá: Kapcsolodás/Adatkommunikácio/Adatfiokok/ itt az összesfiokban állitsd át a preferált szolg.ot automatikusra mindegyiknél külön-külön utánna már jó lesz! nekem igy oldodott meg a prbl. azota semmi gond vele!
|
pén. okt. 01, 2004 9:14 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Re: 1perc pitty
tls68 írta: A garit nem befolyásolja:) Modemparancsokkal komunikál a sw, szerintem egy változót állít csak be
Amikor függetlenítesz, akkor is "csak egy változót" állítasz át, vagy tévednék?
|
pén. okt. 01, 2004 7:55 |
|
|
tls68
vas-tag
|
blueye írta: Ezt senki sem tudja elmagyarázni nekem, hogy hogyan működik? Valaki más is feltette a telójára? Nem befolyásolja ez a garanciát (csak át kell írnia vmit a teló softjában....)?
A garit nem befolyásolja:) Modemparancsokkal komunikál a sw, szerintem egy változót állít csak be
|
pén. okt. 01, 2004 7:38 |
|
|
tls68
vas-tag
|
Degeczi írta: Birki írta: Azokat a tételeket nem másolja át, amikben jobbra dőlő karakter van Ahhoz Én kicsi vagyok, hogy megmondjam, software hiba, vagy direkt csinálták. Mindenesetre ez így már működik. hja, it's not a bug, it's a feature then mindenesetre klassz, h megvan, köszi össze kéne gyűjteni az ilyeneket vmi tippek/trükkök oldalon
Nem sw hiba: a tetves SIM nem tud unicode-ot:)
|
pén. okt. 01, 2004 7:35 |
|
|
Degeczi
arany tag
|
Birki írta: Azokat a tételeket nem másolja át, amikben jobbra dőlő karakter van Ahhoz Én kicsi vagyok, hogy megmondjam, software hiba, vagy direkt csinálták. Mindenesetre ez így már működik.
hja, it's not a bug, it's a feature then
mindenesetre klassz, h megvan, köszi
össze kéne gyűjteni az ilyeneket vmi tippek/trükkök oldalon
|
pén. okt. 01, 2004 7:27 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Az első hozzászólásomban arra a kérdésre kerestem a választ, hogy vajh mitől van az: SIM-re másolásnál kihagy jó pár számot, és memoria megtelt hibaüzenetet ír ki Ahogy olvasgattam, másnál is csinált ilyet.
A kérdésre megtaláltam a választ. Azokat a tételeket nem másolja át, amikben jobbra dőlő karakter van Ha az ominózus tétel nevét szerkesztve, a beírási nyelvet Magyarról normál abc-re rakjuk, akkor a jobbra dölöngélő magánhangzókat ki lehet cserélni, balra dőlőre. Az összes kijavítása után már normálisan átmásol minden kontaktot a SIM-re.
Ahhoz Én kicsi vagyok, hogy megmondjam, software hiba, vagy direkt csinálták. Mindenesetre ez így már működik.
Üdv.
|
csüt. szept. 30, 2004 23:35 |
|
|
poirot_
arany tag
|
Én nem WAP-ozom, úgyhogy még csak megnézni sem tudom, nálam fogadja-e. Jobb híjján állíts mindent automatára, hátha történik valami pozitív.
|
csüt. szept. 30, 2004 20:28 |
|
|
Vendég
|
_Laca írta: HeNtEs81 írta: MErt panonál ugy van hogy ugye van ez a wap start és ha a APN kiszolgálót wapról átirod net-re akkor tuc netelni... tesómnak nokián megy a JAbber nevü cucc ugyanilyen konfiggalde itt valahogy ezen a telon nemegy olyan mintha nem tudna csatlakozni és ez biz fura! Én erre nem mernék alapozni. Jobb lesz, ha megnézeted, hogy milyen szolgáltatások vannak neked bekapcsolva. Mert ugyebár én is a témobilnál, hiába írom át az apn-t, ha nincs bekapcsolva valamelyik net szolgáltatás, továbbra is csak a wap-ot érem el. Mit gondolsz, mért hívják "wap start"-nak amire előfizetsz?
Pannonnál nem Wap Start a szolgáltatás neve, hanem GPRS Start. Ez nem mindegy, már csak azért sem, mert a Pannon GPRS szolgáltatásaiban nincs külön választva a wap és az internet. Mindkettő használható. (Természetesen a régi, már nem rendelhető GPRS szolgáltatásokra ez nem vonatkozik.)
|
csüt. szept. 30, 2004 20:28 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Birki írta: Nekem a P800-al volt ilyesmi. Aztán felvilágosítottak, hogy GPRS kapcsolat alatt, ha automatikusra van rakva a megf. menüpont, akkor is csak abban az esetben fogadja a hívást, ha nincs közben GPRS adatforgalom a telcsin. Ha nem mondtam újat, akkor bocsi.
1. úgy próbáltam, hogy éppen nem volt adatforgalom
2. AZ ME45-ÖSÖM ADATFORGALOM KÖZBEN IS FOGADTA A HÍVÁSOKAT!!! bhühühüüüüü!
|
csüt. szept. 30, 2004 19:54 |
|
|
poirot_
arany tag
|
[quote="_Laca"][/quote]
Hello.
Nekem a P800-al volt ilyesmi. Aztán felvilágosítottak, hogy GPRS kapcsolat alatt, ha automatikusra van rakva a megf. menüpont, akkor is csak abban az esetben fogadja a hívást, ha nincs közben GPRS adatforgalom a telcsin. Ha nem mondtam újat, akkor bocsi.
Üdv.
|
csüt. szept. 30, 2004 19:33 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Az is jó a pityegtetőben, hogy van 0. másodperces pitty és így a 2mp-s probléma megszűnik, pity után beszélek.
|
csüt. szept. 30, 2004 18:34 |
|
|
_Laca
platina tag
|
blueye írta: Valaki más is feltette a telójára? Nem befolyásolja ez a garanciát (csak át kell írnia vmit a teló softjában....)?
Feltettem. Nekem is pittyeg. Szerintem alapban tudja fizikálisan ezt a tel, mint jobbik elődei, csak valami okból kifolyólag kihagyták a szoftveréből az állításának a lehetőségét.
Biztos, hogy nem veszíti el ettől a gart.
Nekem továbbra sem fogadja a bejövő hívásokat GPRS közben!! Akármit állítok is!!!
Valakinek működik rendesen?
|
csüt. szept. 30, 2004 17:57 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ezt senki sem tudja elmagyarázni nekem, hogy hogyan működik?
Valaki más is feltette a telójára?
Nem befolyásolja ez a garanciát (csak át kell írnia vmit a teló softjában....)?
|
csüt. szept. 30, 2004 13:21 |
|
|